Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-09, 15:32   #2371
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Witam
Jejuu dziewczyny, jaka jestem szczęśliwa ! Ostatnio wspominałam ojcu o tym, co chciałabym na urodziny, bo oczywiście się pytał, a że nie mam jakiś takich skrupułów co do niego (ogólnie dłuugo i ciężko by gadać, ale są to sprawy rodzinne, więc wybaczcie, ale nie będę rozwijać tematu.) to mu wypisałam numery pędzelków z Maestro - bo nie oszukujmy się, mnie na to raczej stać nie będzie zbytnio (pomagała mi je wybrać Agabil, za co jej szczerze dziękuję ) i on, że za drogo, że coś tam itd. itp. no to ucichło, ale średnio się tym przejęłam, bo ogólnie mamy taki bardzo średni kontakt ze sobą (nie mieszkamy razem, do tego on za granicą + dochodzą różne dziwne rzeczy rodzinne) i przychodzę dziś ze szkoły a tu .....paczka i pisze: MAESTRO no myślałam, że padnę! 15 pędzelków, w takim skórzanym, czarnym jakby etui, takie miękkie, zawiązywane, otwieram i tak śliczne i miękkie są te pędzle Oczywiście nie wszystkie mięciutkie, bo wiadomo niektóre powinny być sztywniejsze Ale jestem tak podekscytowana, że ahh Ale teraz by mi się przydała baza pod cienie, bo mam takie raczej z niższej półki cenowej

Ogólnie kurczę, mój Tż dziś mi powiedział, że jednak może wydać 70zł na prezent dla mnie, a do 70zł to ja nie wiem czy perfumy znajdę, no raczej nie bardzo..I wkurzył się na mnie, że robię problem, bo mu powiedziałam, że mógł wcześniej mi trochę powiedzieć, że nie ma pomysłu na prezent, chociażby z tydzień wcześniej no wiadomo byłoby nam łatwiej nad czymś pomyśleć Wspólnie , a nie ja w czwartek robię urodziny - no w sumie to w sobotę mam a jeszcze nie mam pomysłu..No i się wkurzył okropnie, powiedział, że sam sobie coś wynajdzie, że do soboty ma czas i się odłączył i nie odbiera No kurczę, no powiedziałam prawdę..
Przydałby mi się puder Kryolan'a a on ok.60zł kosztuje, albo ta baza Artdeco pod cienie, no ale jakoś mi tak dziwnie prosić na prezent coś takiego no nie wiem

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 16:12   #2372
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie dotyczące masażu syrenką. Otóż pod wływem wizazu kupiłam sobie dziś ją i strasznie boli taki masaż... Wy też tak macie, czy to ja jestem jakaś wrażliwa na ból, a może z czasem przyzwyczaiłyście się do tego, jak to jest u Was?
caate masz piękny kształt brwi sama robisz sobie henne, czy u kosmetyczki?

Na początku bolało jak diabli ale wiadomo, jest ostra i jest szok ale teraz się przyzwyczaiłam

Angelwihoutsoul ale bym tego Twojego tŻ w łepek walnęła. Widać, że chłopak ma kompleksy, że boi się, że może Cię stracić, ale prędzej może się to stać jak będzie Ci tak wszystkiego zabraniał. Dziwne, bo przecież faceci lubią jak ich kobieta wyglądała ładnie, dba o siebie itd.

Alessandra no to masz niespodziankę
Stary 2010-11-09, 17:10   #2373
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry
Alessandra no to dostalas niezly prezent

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:13   #2374
snowhitee
Zakorzenienie

hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
caate On mi cały czas powtarza, że nie lubi jak ładnie się ubieram, maluje się, zrobie ładną fryzurę, bo twiedzi, że prowokuje facetów Cały czas wspomina jaka byłam, gdy się poznaliśmy (chodziłam wtedy w najkach i bardziej na sportowo ubrana...). Miałam takie wrażenie, że zakochał się we mnie taka jaka byłam, a nie jaką teraz jestem. Bo przecież ludzie z czasem się zmieniają. Gdy się o to go spytałam, to zaprzeczył, powiedział, że kocha mnie teraz jeszcze bardziej, ale nie chciałby, żebym go kiedyś opuściła.
Wczoraj w złości mi powiedział, że nie bd mnie chciał, jak bd chodzić w ponad 10 cm szpilach, wieeelkich dekoltach i spódniczkach (bo jeśli chodzi o spódniczki, to mi zabrania je nosić). Ja mu wtedy powiedziałam, że w butach na obcasie już zawsze bd chodzić , bo je uwielbiam, dekoltów wielkich nie noszę, bo mnie to (już ) nie rajcuje, no chyba, że na jakąś okazje, a co do spódniczek, to chciałabym ubrać np na sylwestra, albo coś... Nawet nie wiesz jak bym chciała, żeby kiedyś się ucieszył z tego, że się stroje, bo przecież stroje się dla niego... A on twierdzi, że to nie dla niego, tylko dla innych :/ W końcu się popłakałam i przestałam się do niego odzywać. Potem przepraszał i powiedział, żebym tam zadzwoniła, ale już nie chciałam. Nie chcę żeby to w ten sposób wyglądało :/
Dla mnie to, tak jak napisałaś, jest to spełnienie marzeń, on tego nie rozumie, bo dla niego spełnieniem marzeń jestem ja. No, ale przecież nie powiedziałam, że on nim nie jest Od kiedy można mieć tylko jedno marzenie? Tak jak napisałaś on też nie chce mieć sztucznej laluni... I jak żelowałam paznokcie to też był zły Ale teraz się przyzwyczaił. Jak kupowałam clipy to był wściekły, ale teraz już to jakoś znosi.
Na moje oko po przeczytaniu tego co napisalas to on Cie naprawde kocha mocno i tak samo mocno boi sie, zeby Cie nie stracic Sama napisalas - poznal Cie w najkach a teraz ma niunie w szpileczkach Jest zazdrosny bo pieknie wygladasz, on nie mysli ze to dla niego tylko Tak szczerze to jak robisz sie na bostwo to myslisz tylko o swoim TZ czy tez zeby po prostu byc atrakcyjna? Bo dla siebie to wiadomo ale nie oszukujmy sie, chcemy tez sie innym podobac TZ jest najwazniejszy wiadomo.. Ale tez nie moze byc tak ze probuje az tak Cie ograniczac.. Moj tez nie pozwala mi chodzic w miniowkach, ale problemu z tego nie robie na razie W obcasach sama nie lubie to nie mamy z tym problemow Ale jak ladniej ubiore sie do pracy to zaraz jest afera A mieszkamy razem takze widzi kazdy moj ruch Ja sie do tego przyzwyczailam juz chyba Nie zamartwiaj sie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Witam
Jejuu dziewczyny, jaka jestem szczęśliwa ! Ostatnio wspominałam ojcu o tym, co chciałabym na urodziny, bo oczywiście się pytał, a że nie mam jakiś takich skrupułów co do niego (ogólnie dłuugo i ciężko by gadać, ale są to sprawy rodzinne, więc wybaczcie, ale nie będę rozwijać tematu.) to mu wypisałam numery pędzelków z Maestro - bo nie oszukujmy się, mnie na to raczej stać nie będzie zbytnio (pomagała mi je wybrać Agabil, za co jej szczerze dziękuję ) i on, że za drogo, że coś tam itd. itp. no to ucichło, ale średnio się tym przejęłam, bo ogólnie mamy taki bardzo średni kontakt ze sobą (nie mieszkamy razem, do tego on za granicą + dochodzą różne dziwne rzeczy rodzinne) i przychodzę dziś ze szkoły a tu .....paczka i pisze: MAESTRO no myślałam, że padnę! 15 pędzelków, w takim skórzanym, czarnym jakby etui, takie miękkie, zawiązywane, otwieram i tak śliczne i miękkie są te pędzle Oczywiście nie wszystkie mięciutkie, bo wiadomo niektóre powinny być sztywniejsze Ale jestem tak podekscytowana, że ahh Ale teraz by mi się przydała baza pod cienie, bo mam takie raczej z niższej półki cenowej

Ogólnie kurczę, mój Tż dziś mi powiedział, że jednak może wydać 70zł na prezent dla mnie, a do 70zł to ja nie wiem czy perfumy znajdę, no raczej nie bardzo..I wkurzył się na mnie, że robię problem, bo mu powiedziałam, że mógł wcześniej mi trochę powiedzieć, że nie ma pomysłu na prezent, chociażby z tydzień wcześniej no wiadomo byłoby nam łatwiej nad czymś pomyśleć Wspólnie , a nie ja w czwartek robię urodziny - no w sumie to w sobotę mam a jeszcze nie mam pomysłu..No i się wkurzył okropnie, powiedział, że sam sobie coś wynajdzie, że do soboty ma czas i się odłączył i nie odbiera No kurczę, no powiedziałam prawdę..
Przydałby mi się puder Kryolan'a a on ok.60zł kosztuje, albo ta baza Artdeco pod cienie, no ale jakoś mi tak dziwnie prosić na prezent coś takiego no nie wiem
Noo kochana zazdroszcze prezentu Zrob foto i sie pochwal
A co do TZ to no cos Ty, jak potrzebujesz pudru to popros A co w tym zlego? Przynajmniej kupi Ci cos z czego sie ucieszysz i co Ci akurat potrzebne

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:22   #2375
marta 85
Wtajemniczenie

Alessandra to prezent naprawdę fajny

A co do TŻ, mo może się tak zachował bo jest mu trochę łupio, że za tyle co na początku mówił nie może zrobić Ci prezentu

Dałam na suche włosy :
intensywną odżywkę gliss kur
maseczkę jajeczną joanna
olejek rycynowy
jedwab

Zmyję tą miksturę rano

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:27   #2376
buahhot
Marcelover ♥♥♥

marta 85 przyjęłam zaproszenie ale jesteś szczuplutka i widze okularki nosisz, ja swoje zamienilam na soczewki

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

yeah juz wyslali moja amle mam nadzieje ze jutro bedzie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:34   #2377
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Właśnie piję sobie czerwoną herbatkę i myślę, żeby zebrać się na skakanie na skakance, ale nie bardzo mam ochotę cokolwiek robić, bo wczoraj wieczorem pokłóciłam się z TŻtem i dzisiaj wcale się nie odzywał

Macie jakieś sprawdzone SKUTECZNE odżywki do paznokci? Strasznie mi się łamią i rozdwajają, a tak bardzo chcę zapuścić

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 17:54   #2378
Soph
Zakorzenienie

hej

_Alessandra
super prezent od taty <3
a co do tego od TŻ- jak nic nie wymyślisz,
to poproś o kosmetyki które wymieniłaś

nie mam czasu na wizaż, ani pielęgnację,
jutro 3 testy, i 9lekcji...
lecę się uczyć

przed chwilą umyłam
włosy szamponem Timotei i odżywką kokosową,
teraz siedzę z Lorysem pod takim czepkiem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:54   #2379
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja jutro idę kupić farbę do włosów, i w piątek zmieiam kolorek

A teraz idę się spamować
Stary 2010-11-09, 18:12   #2380
snowhitee
Zakorzenienie

Marta 85 ja rowniez przyjelam No rzeczywiscie szczuplutka jestes

Ramoncia a jaka farbe kupujesz? Patrzylas na ta n&e 532?

Buahhot czy na zdj w albumie, tym na ktorym jestes kotkiem masz moze ta pomadke Nyx'a na ustach? Ja tak kurcze ciagle nie mam czasu i mi nie po drodze ale jutro juz ide wreszcie do tego jednego marrionaud i mam nadzieje ze tam beda te kosmetyki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 18:58   #2381
ramoncia217
Wtajemniczenie

snow ja zdecydowałam się na jaśniutki brąz.

Ja po disiejszym Spamowaniu
-regulacja brwi
-olejek rycynowy na całe włosy na 3 h
- maseczka peel off z avonu
-relaksująca kąpiel w pianie
-mycie włosów 2 x szamponem z czarną rzepą
-mycie raz babyream
-odżywka nawilżająca z herbal
-serum z mlekiem i miodem z joanny na końcówki
-depilacją
-balsam nawilżający na ciało
-krem na twarz babydream
-krem na dłonie i stopy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 20:11   #2382
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
snow ja zdecydowałam się na jaśniutki brąz.

Ja po disiejszym Spamowaniu
-regulacja brwi
-olejek rycynowy na całe włosy na 3 h
- maseczka peel off z avonu
-relaksująca kąpiel w pianie
-mycie włosów 2 x szamponem z czarną rzepą
-mycie raz babyream
-odżywka nawilżająca z herbal
-serum z mlekiem i miodem z joanny na końcówki
-depilacją
-balsam nawilżający na ciało
-krem na twarz babydream
-krem na dłonie i stopy
Jak ja lubię czytać Twoje opisy SPAmowania

Zrobiłam sobie dziś tą brązowa hennę brwi i nie wiem czemu nie ma żadnego przyciemnienia

Stary 2010-11-09, 20:29   #2383
ramoncia217
Wtajemniczenie

marta 85

a to czemu lubisz??

a po tej rycynie mam super miękkie włosy i super się układają
Stary 2010-11-09, 20:41   #2384
angelinmyheart
Zakorzenienie

Alessandra z takiego prezentu to chyba każda z nas by się ucieszyła. To później pochwal się, jakie makijaże będziesz robić.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 20:47   #2385
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
marta 85

a to czemu lubisz??

Bo często piszesz swoje SPAmowanie i mnie to motywuje żeby tez pójść wziąć się za siebie

Stary 2010-11-09, 20:50   #2386
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ja dodaje na szybko zdjecia fryzury i ide Was nadrabiac
duzo sciela mi wlosow, ale kondycja ich byla pozal sie panie boze...
jestem zadowolona z wizyty, bo wiem ze gdybym chciala to babka by mi sciela te max 5cm, ale ja chcialam tak zeby jak najbardziej zdrowe byly.
Rekonstrukcje robila mi 4x, zaplacilam slono az sie nie przyyznam, ale dostalam troche gratisow mam nadzieje, ze efekt bedzie lepszy na dluzej, bo tak jak ona mi powiedziala to mozliwe, ze nie bede musiala jej robic co 8tyg, zalezy jak wlosy sie odbudowuja
a i dlugosc z moich 53cm, zostalo 40cm.
TZ jest zakochany, mowi mi, ze sexy wygladam i ze pieknie mnie sciela babka, natomiast mama krytykuje co ja zrobilam z wlosami, mam takie krotkie,cienkie, sliskie (ona lubi puszyste wlosy)
Spedzilam w salonie 3h

zdjecia w albumie klik
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 20:54   #2387
loluska
Zakorzenienie

Cześć mnie dalej @ męczy i brak mi chęci na spamowanie... ale przynajmniej podstawę robie. obiecuję wszem i wobec że po @ ostro zabieram się za pracę nad soba

ramoncia217
a jaki jest twój naturalny kolor włosów?

zielone_oko
wiem co przechodzisz, na każdych wakacjach rozstajemy się z Tż bo on wyjeżdża do Austrii... ale zawsze powroty trzymały mnie bo wiedziałam że będzie jeszcze piękniej

caate
przepraszam że nie zdążyłam nic odp na temat włosów wcześniej, ale miałam zabiegany dzień i ani chwili na kompa. Już pewnie jesteś po fryzjerze... ale co byś nie zrobiła będzie ci ładnie podobasz mi się i w grzywce i bez, tak jak kiedyś pisałam, ładnemu we wszystkim ładnie oczy masz niesamowity no i w ogóle śliczna z ciebie kobieta czekam na relacje po fryzjerze! a tak w ogóle czemu masz kompleks piersi??

no i tak jak pisałam rewelacja widać że włoski dużo w lepszej kondycji, takie lśniące ciekawa jestem jak by ci się układały loczki teraz

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-11-09 o 20:58
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:01   #2388
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

hej;*
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Właśnie piję sobie czerwoną herbatkę i myślę, żeby zebrać się na skakanie na skakance, ale nie bardzo mam ochotę cokolwiek robić, bo wczoraj wieczorem pokłóciłam się z TŻtem i dzisiaj wcale się nie odzywał

Macie jakieś sprawdzone SKUTECZNE odżywki do paznokci? Strasznie mi się łamią i rozdwajają, a tak bardzo chcę zapuścić
Z oriflame są fajne, albo tkaie pod lakier z miss sporty
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
loluska, wlasnie nie mam
jedynie taki, gdzie mialam taka dluzsza grzywke i przedzialek nie tak gleboki

skonczylam malowac pazurki 1,5h , jutro zdj wstawie w ramach tego, zbey nie bylo ze sie obijam
wstaw arcydzieło jakieś
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
mnie ta syrenka również boli
mnie też:P
Cytat:
marta 85

a to czemu lubisz??

Mi tak samo
Ja dziś:
peeling
pedicure
manicure
krem z rycyna na stópki
balsamy nawilżający i ujedrniajacy
peeling buzi
maseczka dotleniająca
rycyna na brwi i rzęsy
ii chyba tyle
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:03   #2389
zielone_oko
Zakorzenienie

Loluska jejku i wytrzymujesz tak każde wakacje bez niego?
Podziwiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 21:06   #2390
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć mnie dalej @ męczy i brak mi chęci na spamowanie... ale przynajmniej podstawę robie. obiecuję wszem i wobec że po @ ostro zabieram się za pracę nad soba

ramoncia217
a jaki jest twój naturalny kolor włosów?

zielone_oko
wiem co przechodzisz, na każdych wakacjach rozstajemy się z Tż bo on wyjeżdża do Austrii... ale zawsze powroty trzymały mnie bo wiedziałam że będzie jeszcze piękniej

caate
przepraszam że nie zdążyłam nic odp na temat włosów wcześniej, ale miałam zabiegany dzień i ani chwili na kompa. Już pewnie jesteś po fryzjerze... ale co byś nie zrobiła będzie ci ładnie podobasz mi się i w grzywce i bez, tak jak kiedyś pisałam, ładnemu we wszystkim ładnie oczy masz niesamowity no i w ogóle śliczna z ciebie kobieta czekam na relacje po fryzjerze! a tak w ogóle czemu masz kompleks piersi??

no i tak jak pisałam rewelacja widać że włoski dużo w lepszej kondycji, takie lśniące ciekawa jestem jak by ci się układały loczki teraz
dziekuje juz dodalam do albumu, widac zniszczenia ale jest o niebo lepiej z nimi i mam nadzieje, ze dlugo tak pozostanie.

piersi mam ladne, ksztaltne baaardzo mi si epodobaja, ale chcialabym je miec wieksze, takie pelne C, zeby pushapow nie nosic, a moc koronkowe biustonosze

Alessandra, piekny prezent, ja bym sie tak cieszyla mocno, zazdroszcze!

Marta, ale ladna masz buzie i jaka szczupltuka jestes

angelinmyheart, dziewcyzny juz wszystko powiedzialy

Ramoncia, pokazesz nam sie w nocym kolorku

a zapomnialam o paznokciahc, chwila
ale juz mi sie dziisaj nie podobaja, miala krysztalki nakleic albo jakis brokat, bo takie hmm srednie sa
Stary 2010-11-09, 21:09   #2391
ramoncia217
Wtajemniczenie

Marta 85 cieszę się że to Cię bardziej motywuje, ja lubię opisywać co dziś np. zrobiłam dla siebie..

loluska mój naturalny kolorek to właśnie brąz, i mam nadzieję ze decyzja którą podejałam nie wyjdzie mi na złe, bo wybieram odcien nablizszy mojeu naturalnemu kolorowi i nie bede musiała tak często farbować i niszczyć moich włosów..

dziewczyny jakiego waxa najbardziej polecacie do zniszczonych włosów??

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

caate pewnie że się pokaże włoski super wyglądają, i ja też zamierzam ściąć trochę z długości i na pewno wydzie na dobre dla moich włosów..
Stary 2010-11-09, 21:10   #2392
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Utwardzacz z eveline + tabletki SILICA

Mi też się strasznie rozdwajały.Minął niecały miesiąc i jestem pod ogromnym wrażeniem.
Najbardziej dzięki tabletką,bo utwardzać dopiero od tygodnia używam.
Wydaje mi się,e odżywki itd to za mało, trzeba od środka je wzmocnić.

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2010-11-09 o 21:11
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:11   #2393
loluska
Zakorzenienie

zielone oko
a mam wyjście?? kocham więc czekam... a najgorszy jest ten brak kontaktu, bo normalnie widzimy się codziennie a jak wyjeżdża to max 3 smsy dziennie i 2 telefony w tygodniu.... więc jest bardzo ciężko. Te wakacje były najgorsze, zawsze potrafiłam sobie znaleźć zajęcie i jakoś leciało, a tu była tragedia.... no ale przetrwaliśmy jakoś. Na tych wakacjach na pewno tez pojedzie, szansa żeby zarobić coś na studia, ale tym razem nie chcę czekać siedząc na tyłku w domu, też chcę wyjechać gdzieś,m jakaś sezonówka może... Wiem że szybciej zleci, cos sobie zarobię a i Tż zobaczy po trosze jak to jest po tej drugiej stronie.... kiedy się bezczynnie czeka na te kilka słow na koniec dnia.

caate
o tak, ja też bardzo chciałabym nosić pełne c, bo tak mi się marzą koronkowe staniki... niestety natura obdarzyła mnie małym B ;/ więc mogę o takich zapomnieć... i choć staram się kochać te moje malizny to gdybym znała jakiś sposób na powiększenie prócz operacji to bym się pewno skusiła...

ramoncia
więc myślę że to dobra decyzja z tym kolorem może uda ci się pomału całkiem osiągnąć naturalny kolor? wtedy na pewno by odżyły

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-11-09 o 21:14
Stary 2010-11-09, 21:13   #2394
caate
Zakorzenienie

GG do caate

okej wstawiam pazurki, w dzien nie wygladaja tak ciezko
Stary 2010-11-09, 21:17   #2395
caate
Zakorzenienie

GG do caate

loluska ramoncia dziekuje

jezeli chodzi o te wyjazdy, sama wiem co to znaczy..
TZ co roku na wakacje wyjezdza na 2-3miesiace za granice ale w tym roku bylo o tyle lepiej, ze mial kompa i skype oraz, ze ja wpadlam do niego po 1,5miesiaca.

a wiecie, ze mnie dzis TZ zabral do kina zpaomniaalam si epochwalic
poszlismy z taka para, z ktora sie lubimy i taki mily wieczor byl, szkoda ze do domu musialam wracac
to moje gadanie jednak cos dziala
Stary 2010-11-09, 21:19   #2396
ramoncia217
Wtajemniczenie

caate to Twoje naturalne pazurki?? jeju jakie sliczne i długaśne ale super są

loluska ja bardzo bym chciała mieć swój naturalny kolor, ostatnio doszłam do wniosku że naturalność jest piękna , ale nie wiem czy znów za pół roku nie odbije mi i nie zrobię np. blond pasemek .. oby nie
Stary 2010-11-09, 21:24   #2397
zielone_oko
Zakorzenienie

Loluska rozumiem
Ja też już miałam jedną rozłąkę 2 lata temu na 1,5msc jakoś szybko mi zleciało, mam nadzieję, że teraz też tak będzie

Caate wzorek ładny ale paznokcie mi się w ogóle nie podobają, nie lubię takich długich szponów
Stary 2010-11-09, 21:24   #2398
loluska
Zakorzenienie

ramoncia
bo naturalność jest piękna małymi kroczkami zacznij wracać do swojego kolorku i włoski na pewno sie odwdzięczą

caate
dziś czytałam klub więc jestem już na bieżąco super że byliście w kinie, a na czym ??
co do pazurków to tak jak zielone oko nie przepadam za takimi długimi, ale wzorem wygląda smakowicie

mykam do łóżeczka, jutro zaliczenie z anatomii.... dobranoc chyba skuszę się na to serum do biustu

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-11-09 o 21:29
Stary 2010-11-09, 21:28   #2399
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja lece spać dobranoc
Stary 2010-11-09, 21:28   #2400
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate to Twoje naturalne pazurki?? jeju jakie sliczne i długaśne ale super są

loluska ja bardzo bym chciała mieć swój naturalny kolor, ostatnio doszłam do wniosku że naturalność jest piękna , ale nie wiem czy znów za pół roku nie odbije mi i nie zrobię np. blond pasemek .. oby nie
naturalne zazelowane z 5tyg odrostem i nie mam kasy ani czasu, zeby isc zrobic odnowe

rezygnuje chyba z Zuzi, wkurza mnie jej mama, mam ja tylko dostarczyc do domu, bo sprzataczka sie nia zaopiekuje, no hallo to ja na 15 mam caly dzien psuc sobie i tylko mala zawozic do domu
fakt, ze nieraz zarobilam te 450zl w tyg, ale w tym zarobilam 21zl, bo bylam tylko 1dzien, a w zeszlym 77zl, a wczesniej 150zl. to za malo, ja musze miec na szkole,auto,siebie...
Przyjelam oferte pracy stalej, od poniedzialku zaczynam szkolenia w Allior Bank i bede sprzedawac ich oferty. Jak mam zrezygnowac z Zuzi? Co powiedziec? Wiadomo, ze dziecko sie przyzwyczaja itp i mama bedzie nalegac, oczywiscie, ze moglabym pogodzic te 2pracy, bo w Alliorze pracuje do 14, ale ja nie chce robic za taxi tylko byc niania. Wiem, ze sprzataczki nie ma zawsze, ale ja zgodzilam sie na ta prace jezeli bede pracowac min. 3h dziennie, a nie tylko ja dostarczyc do domu, no przeciez to chamskie jest i jeszcze odwoluje mi opieke nad Zuzia w ten sam dzien, a np ja mam wydatki i co mam zrobic, jak potrzebuje pensji?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-09 o 21:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości