|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Witam
![]() Jejuu dziewczyny, jaka jestem szczęśliwa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie kurczę, mój Tż dziś mi powiedział, że jednak może wydać 70zł na prezent dla mnie, a do 70zł to ja nie wiem czy perfumy znajdę, no raczej nie bardzo..I wkurzył się na mnie, że robię problem, bo mu powiedziałam, że mógł wcześniej mi trochę powiedzieć, że nie ma pomysłu na prezent, chociażby z tydzień wcześniej no wiadomo byłoby nam łatwiej nad czymś pomyśleć Wspólnie , a nie ja w czwartek robię urodziny - no w sumie to w sobotę mam ![]() ![]() Przydałby mi się puder Kryolan'a a on ok.60zł kosztuje, albo ta baza Artdeco pod cienie, no ale jakoś mi tak dziwnie prosić na prezent coś takiego no nie wiem ![]()
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku bolało jak diabli ale wiadomo, jest ostra i jest szok ![]() ![]() Angelwihoutsoul ale bym tego Twojego tŻ w łepek walnęła. Widać, że chłopak ma kompleksy, że boi się, że może Cię stracić, ale prędzej może się to stać jak będzie Ci tak wszystkiego zabraniał. Dziwne, bo przecież faceci lubią jak ich kobieta wyglądała ładnie, dba o siebie itd. Alessandra no to masz niespodziankę ![]()
![]() |
#2374 | ||
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do TZ to no cos Ty, jak potrzebujesz pudru to popros ![]() ![]()
![]() |
#2375 |
Wtajemniczenie
|
Alessandra to prezent naprawdę fajny
![]() A co do TŻ, mo może się tak zachował bo jest mu trochę łupio, że za tyle co na początku mówił nie może zrobić Ci prezentu ![]() Dałam na suche włosy : intensywną odżywkę gliss kur maseczkę jajeczną joanna olejek rycynowy jedwab Zmyję tą miksturę rano ![]()
#2376 |
Marcelover ♥♥♥
|
marta 85 przyjęłam zaproszenie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- yeah juz wyslali moja amle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Macie jakieś sprawdzone SKUTECZNE odżywki do paznokci? Strasznie mi się łamią i rozdwajają, a tak bardzo chcę zapuścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() _Alessandra super prezent od taty <3 a co do tego od TŻ- jak nic nie wymyślisz, to poproś o kosmetyki które wymieniłaś ![]() nie mam czasu na wizaż, ani pielęgnację, jutro 3 testy, i 9lekcji... lecę się uczyć ![]() przed chwilą umyłam włosy szamponem Timotei i odżywką kokosową, teraz siedzę z Lorysem pod takim czepkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Wtajemniczenie
|
A ja jutro idę kupić farbę do włosów, i w piątek zmieiam kolorek
![]() A teraz idę się spamować ![]()
#2380 |
Zakorzenienie
|
Marta 85 ja rowniez przyjelam
![]() ![]() Ramoncia a jaka farbe kupujesz? ![]() Buahhot czy na zdj w albumie, tym na ktorym jestes kotkiem ![]() ![]() ![]()
#2381 |
Wtajemniczenie
|
snow ja zdecydowałam się na jaśniutki brąz.
![]() Ja po disiejszym Spamowaniu -regulacja brwi -olejek rycynowy na całe włosy na 3 h - maseczka peel off z avonu -relaksująca kąpiel w pianie -mycie włosów 2 x szamponem z czarną rzepą -mycie raz babyream -odżywka nawilżająca z herbal -serum z mlekiem i miodem z joanny na końcówki -depilacją -balsam nawilżający na ciało -krem na twarz babydream -krem na dłonie i stopy
#2382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie dziś tą brązowa hennę brwi i nie wiem czemu nie ma żadnego przyciemnienia ![]()
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Alessandra z takiego prezentu to chyba każda z nas by się ucieszyła. To później pochwal się, jakie makijaże będziesz robić.
![]()
![]() |
#2385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
ja dodaje na szybko zdjecia fryzury i ide Was nadrabiac
![]() duzo sciela mi wlosow, ale kondycja ich byla pozal sie panie boze... jestem zadowolona z wizyty, bo wiem ze gdybym chciala to babka by mi sciela te max 5cm, ale ja chcialam tak zeby jak najbardziej zdrowe byly. Rekonstrukcje robila mi 4x, zaplacilam slono az sie nie przyyznam, ale dostalam troche gratisow ![]() ![]() a i dlugosc z moich 53cm, zostalo 40cm. TZ jest zakochany, mowi mi, ze sexy wygladam i ze pieknie mnie sciela babka, natomiast mama krytykuje co ja zrobilam z wlosami, mam takie krotkie,cienkie, sliskie (ona lubi puszyste wlosy ![]() Spedzilam w salonie 3h ![]() zdjecia w albumie klik
#2387 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ramoncia217 a jaki jest twój naturalny kolor włosów? zielone_oko wiem co przechodzisz, na każdych wakacjach rozstajemy się z Tż bo on wyjeżdża do Austrii... ale zawsze powroty trzymały mnie bo wiedziałam że będzie jeszcze piękniej ![]() caate przepraszam że nie zdążyłam nic odp na temat włosów wcześniej, ale miałam zabiegany dzień i ani chwili na kompa. Już pewnie jesteś po fryzjerze... ale co byś nie zrobiła będzie ci ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() no i tak jak pisałam rewelacja ![]() ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-11-09 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |||
Zadomowienie
|
hej;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mnie też:P Cytat:
![]() Ja dziś: peeling pedicure manicure krem z rycyna na stópki balsamy nawilżający i ujedrniajacy peeling buzi maseczka dotleniająca rycyna na brwi i rzęsy ii chyba tyle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Loluska jejku i wytrzymujesz tak każde wakacje bez niego?
Podziwiam ![]()
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piersi mam ladne, ksztaltne baaardzo mi si epodobaja, ale chcialabym je miec wieksze, takie pelne C, zeby pushapow nie nosic, a moc koronkowe biustonosze ![]() Alessandra, piekny prezent, ja bym sie tak cieszyla mocno, zazdroszcze! ![]() Marta, ale ladna masz buzie i jaka szczupltuka jestes ![]() angelinmyheart, dziewcyzny juz wszystko powiedzialy ![]() Ramoncia, pokazesz nam sie w nocym kolorku ![]() a zapomnialam o paznokciahc, chwila ![]() ale juz mi sie dziisaj nie podobaja, miala krysztalki nakleic albo jakis brokat, bo takie hmm srednie sa ![]()
![]() |
#2391 |
Wtajemniczenie
|
Marta 85 cieszę się że to Cię bardziej motywuje, ja lubię opisywać co dziś np. zrobiłam dla siebie..
loluska mój naturalny kolorek to właśnie brąz, i mam nadzieję ze decyzja którą podejałam nie wyjdzie mi na złe, bo wybieram odcien nablizszy mojeu naturalnemu kolorowi i nie bede musiała tak często farbować i niszczyć moich włosów.. dziewczyny jakiego waxa najbardziej polecacie do zniszczonych włosów?? ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- caate pewnie że się pokaże ![]()
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się strasznie rozdwajały.Minął niecały miesiąc i jestem pod ogromnym wrażeniem. Najbardziej dzięki tabletką,bo utwardzać dopiero od tygodnia używam. Wydaje mi się,e odżywki itd to za mało, trzeba od środka je wzmocnić.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-11-09 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
zielone oko
a mam wyjście?? kocham więc czekam... a najgorszy jest ten brak kontaktu, bo normalnie widzimy się codziennie a jak wyjeżdża to max 3 smsy dziennie i 2 telefony w tygodniu.... więc jest bardzo ciężko. Te wakacje były najgorsze, zawsze potrafiłam sobie znaleźć zajęcie i jakoś leciało, a tu była tragedia.... no ale przetrwaliśmy jakoś. Na tych wakacjach na pewno tez pojedzie, szansa żeby zarobić coś na studia, ale tym razem nie chcę czekać siedząc na tyłku w domu, też chcę wyjechać gdzieś,m jakaś sezonówka może... Wiem że szybciej zleci, cos sobie zarobię a i Tż zobaczy po trosze jak to jest po tej drugiej stronie.... kiedy się bezczynnie czeka na te kilka słow na koniec dnia. caate o tak, ja też bardzo chciałabym nosić pełne c, bo tak mi się marzą koronkowe staniki... niestety natura obdarzyła mnie małym B ;/ więc mogę o takich zapomnieć... i choć staram się kochać te moje malizny to gdybym znała jakiś sposób na powiększenie prócz operacji to bym się pewno skusiła... ramoncia więc myślę że to dobra decyzja z tym kolorem ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-11-09 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
okej wstawiam pazurki, w dzien nie wygladaja tak ciezko
![]()
#2395 |
Zakorzenienie
|
loluska ramoncia dziekuje
![]() jezeli chodzi o te wyjazdy, sama wiem co to znaczy.. TZ co roku na wakacje wyjezdza na 2-3miesiace za granice ale w tym roku bylo o tyle lepiej, ze mial kompa i skype oraz, ze ja wpadlam do niego po 1,5miesiaca. a wiecie, ze mnie dzis TZ zabral do kina ![]() ![]() poszlismy z taka para, z ktora sie lubimy i taki mily wieczor byl, szkoda ze do domu musialam wracac ![]() to moje gadanie jednak cos dziala ![]()
#2396 |
Wtajemniczenie
|
caate to Twoje naturalne pazurki?? jeju jakie sliczne i długaśne ale super są
![]() loluska ja bardzo bym chciała mieć swój naturalny kolor, ostatnio doszłam do wniosku że naturalność jest piękna , ale nie wiem czy znów za pół roku nie odbije mi i nie zrobię np. blond pasemek .. ![]()
#2397 |
Zakorzenienie
|
Loluska rozumiem
![]() Ja też już miałam jedną rozłąkę 2 lata temu na 1,5msc jakoś szybko mi zleciało, mam nadzieję, że teraz też tak będzie ![]() Caate wzorek ładny ale paznokcie mi się w ogóle nie podobają, nie lubię takich długich szponów ![]()
#2398 |
Zakorzenienie
|
ramoncia
bo naturalność jest piękna ![]() ![]() caate dziś czytałam klub więc jestem już na bieżąco ![]() co do pazurków to tak jak zielone oko nie przepadam za takimi długimi, ale wzorem wygląda smakowicie ![]() mykam do łóżeczka, jutro zaliczenie z anatomii.... dobranoc ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-11-09 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Wtajemniczenie
|
ja lece spać
![]()
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rezygnuje chyba z Zuzi, wkurza mnie jej mama, mam ja tylko dostarczyc do domu, bo sprzataczka sie nia zaopiekuje, no hallo to ja na 15 mam caly dzien psuc sobie i tylko mala zawozic do domu ![]() fakt, ze nieraz zarobilam te 450zl w tyg, ale w tym zarobilam 21zl, bo bylam tylko 1dzien, a w zeszlym 77zl, a wczesniej 150zl. to za malo, ja musze miec na szkole,auto,siebie... Przyjelam oferte pracy stalej, od poniedzialku zaczynam szkolenia w Allior Bank i bede sprzedawac ich oferty. Jak mam zrezygnowac z Zuzi? Co powiedziec? Wiadomo, ze dziecko sie przyzwyczaja itp i mama bedzie nalegac, oczywiscie, ze moglabym pogodzic te 2pracy, bo w Alliorze pracuje do 14, ale ja nie chce robic za taxi tylko byc niania. Wiem, ze sprzataczki nie ma zawsze, ale ja zgodzilam sie na ta prace jezeli bede pracowac min. 3h dziennie, a nie tylko ja dostarczyc do domu, no przeciez to chamskie jest ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-09 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.