![]() |
#601 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
A był gdzieś nawet o tym wątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po 5 nie pamiętam już kto z kim gra i do której bramki ma strzelać ![]() a tenis mogę oglądać.... lubię natomiast francuskie musicale i inne też, kanały z muzyką klasyczną, fińskie kreskówki (bo śmiesznie akcentują i za cholerę nie można dojść o co chodzi), ale takie rzeczy to w prywatnych zbiorach lub w telewizjach internetowych ach, i jeszcze filmy przyrodnicze czytane przez Czubównę, zwłaszcza ostatni o kruku, który wychował się z wilkami.... ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro mam podejście nr xxxx do słynnego pobierania krwi i nie wiem czy dam radę bez snu i miotam się - tudzież głowię jak się zmusić do snu zapomiałabym o kawie w nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chcę śnic o pierogach i mieczach razem, jakoś źle mi się kojarzy ![]() ale podawali dopuszczalną zawartośc % ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tylko fajeczka i hasiu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A w sumie to nie wiem ![]() ![]() Ale dzisiaj przecież nie sobota ![]() ![]() Będzie mi miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Udam się teraz do salonu kąpielowego, w celu dokonania ablucji ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
Hej.
No i udało się- barykada z szafki, fotela i stołka, w charakterze zasłony stary ręcznik z gołą babą seledynowo- biały, Gustaw kwękał i kwękał, ale mu daliśmy ciasteczka czekoladowe w kawałkach ( bo wpycha sobie całe do buzi), także uśpiliśmy go. POTEM było na co popatrzeć- G. cały w czekoladzie, nawet powieki, tak samo poduszka i kołderka, ale co tam. Jutro- dziś dzień w Wwie ![]() Potem morze. Flo koniecznie i Miciel i Kota. A potem nie ruszam tyłka znad sztalug- łabędzie i flaming- z oczami z jednej strony ![]()
#606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dopsze, a zapach był czy nie był poczebny? reformulacja pytania - był czy nie był po prostu, jesli tak to jaki? ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
jakbym wiedziała że nei wpłynie to na zafałszowanie wyników to bym tam szła po halbie że się tak wyrażem - nie szłabym a bym tam wpłynęła nieomal ale że jestem uczciwa i na niesfałszowanych wynikach mi zależy to - muszę cierpieć jak jakiś kozioł ofiarny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-10 o 00:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#607 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze frytki po 23. smakują najlepiej ![]() nie wiem jak Ci pomóc z tymi reakcjami na zabiegi. ja mam to wypracowane od lat, kiedyś panikowałam, uciekałam, mdlałam itp, a teraz po prostu po każdym kontakcie ze służbą zdrowia w mojej sprawie, udaję się na rytualne odstresowujące piwo.. kumpel się kiedyś ze mnie śmiał, że mam ciekawą reakcję na stres, bo nie jestem w stanie przed chlapnąć czegokolwiek na odwagę, ani nawet o tym myśleć, tylko przenoszę to na po.... ![]() Ale w ciążach też mnie zdrowo wymęczyli, ciągłe anemie i konflikt sero... a piwa nie wolno było.... ![]() to był font o ilości pachnących flaszek, ile wypada mieć, a ile to przesada.... ![]() Cytat:
Cytat:
jak się spać nie chce, to co się będę zmuszać... najwyżej podciągnę sobie ranking w scrabblach na kurniku... ![]() Dobranoc Śpiochom ![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Sabb jest tylko jedna, niepowtarzalna. ![]() A ja jestem zwykła nocna zmora... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks, sobie nawet nie wyobrażam konfliktu sero.. ale sęk w tym ze ja już sie przemogłam z niemal wszystkim, taka byłam że sie wziełam wkur....am, przemogłam a tu takie rewelacje mi w dzień przemagania fundneli, i tak od lat to ja się przemagam a tu dupa ? chodzi o to że moje przemognięcie się kija było warte - no ale co zrobię, no nic nie zrobię za lekarza bym wyszła chyba z tej desperacji już ![]() nigdy nie zapomnę jak po krojeniu dziąsła - no so? jest po 23.00 - sama sie wziełam zawiozłam do domu mimo już zanikającego znieczulenia - wyścig z czasem - ja się nie migam - to oni dają ciała - i dopiero wtedy ja siem zastanawiam czy ja chcę przez to przechodzić again jak byłam kiedyś w szpitalu to staliśmy w kolejce o 6 rano na pobór krwi i na stojąco brali jak leci - w pidżamkach wyglądaliśmy jak scena z filmu o jakimś naziźmie czy coś - bladzi, chudzi, zrezygnowani - ja wiem przeginam, no ale było to mocno słabe a jednak dało się to co teraz się nie da ? uhhh - ale ja zła na nich jestem że są takimi cieniasami wiecie co - raz jak do ojca chodziły pielęgniarki to tak nas jedna flądra wkur.... że wziełam sprawy w swoje ręce - nie będę opisywać szczegółów - amatorstwo ? nie wiem. obstawaim tępotę klasyczną - gdyż działa w branży pielęgniarstwa - zastrzyki i pobór krwi od 20 lat czynnie a tak poza tym to serio, kurnik? żadnych movies, mjuzik na noc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Rachel, czymam ![]() ![]() Dobranoc all ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostre jazdy... dlatego też z dziećmi starałam się być przy wszystkich możliwych zabiegach... ale wenflon założyli małej jak wypełniałam jakieś ankiety.. przerażała mnie ta znieczulica personelu na oddziale.. nie będę się rozpisywać... Cytat:
![]() ale to tak z doskoku, parę razy na dzień, dla rozwiania zbędnych myśli... wygrasz z kimś, a ten cie zwyzywa... no nie da się nie pośmiać z takich... ![]() Cytat:
książkę mam do skończenia, ale mam ją w wordzie, a nie chcę rano wyglądać tak jak ostatnio, gdy czytałam z kompa nocą..... ![]() a mjuzik ostatnio m.in taki Ha! wiem co będzie, do świtu ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-11-10 o 02:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#611 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale bym sobie pierogów zjadła ![]() Cytat:
u mnie prezenty kupują tylko dzieciom, mama panikuje już tydzień przed i non stop się drze, ze jeszcze tyle roboty, trzeba zrobić to, tamto i sramto, a święta spędzam za stołem słuchając *******enia i o suchym pysku, bo potem trzeba starszych do domu przywieźć ![]() Mam w ![]() ![]() ja wczoraj miałąm faze na Smoka, ale po testach już mi przeszło ![]() Cytat:
![]() Tylko przy opłatkach i życzeniach znów będa truć, zebym se chuopa znalazła ![]() Cytat:
![]() musze spróbowac ![]() i płaczesz tak, jak żonki, które mówiły, że płakały jak pokazali w tv slimaka, co uratował się przed powodzią? ![]() o, włąsnie rozmawiają o tym, ze większośc z nich poznała swoich mężusiów w wieku 15-17 lat. taaa.... A ja jak spotkałam faceta, w którym się bujałam na zabój w wieku 21 lat, to moją pierwszą myślą było "****a co ja w nim widziałam?" ![]() ![]() Cytat:
![]() Bry ![]() Nic mi się nie kce ![]() I PMS mam, będę zrzędzić ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 07:57 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#612 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() A, święta lubię bo mój łojciec wraca z wyjazdów pracowych, wpada teść z babom i jest wesoło. Tylko te cholerne prezenty, nigdy nie wiem co komu kupić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klik! edit: i klik2! A ja tam nie wiem, jak wygląda życie Z TŻ ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dobra mam chwilę to obgadam najgorsze cechy pierwszego: miał czas tylko we wtorki i czwartki, na inne dni trzeba sie było umawiać z wielkim wyprzedzeniem. Przytulanie na mieście między ludźmi wykluczone, w ogóle przytulanie oderwane od seksu mu nie szło. Zero czułości, zero telefonów, chyba, że w konkretnej sprawie, na wakacje wyjechał i 2 tyg milczenia, już myślałam, że umarł. I nie miał pojęcia czym jest łechtaczka ![]() Ciekawe cechy drugiego: żarcie cebuli przed moim przyjściem (nie to, żeby specjalnie, tak wychodziło) a potem teksty "nie chce mi się myć zębów, nie musimy się całować" (wbrew pozorom to nie obecny ![]() I ja miałabym z takimi całe życie się bujać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
troche mniej oklepany ![]() taka mnie meczy: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCcQ9QEwAg Cytat:
co do komentarza....tak mi sie przypomnialo na inny temat zupełnie. wczoraj czytam o wywiadzie z bushem w jakims tak kosciele...tak bez wiekszego zainteresowania...i nagle czytam co uczyniło busha przeciwnikiem aborcji...otóż czytam ze jak miał kilkanaście lat matka pokazała mu słoik z zakonserwowanym płodem-było to jego niedoszłe rodzenstwo....tak mnie kurde wcięła ze czytałam kilka razy czy mi sie cos nie pokręciło ![]() Cytat:
Cytat:
ja tez poznałam TZ w wieku 17 lat ![]()
![]() |
#617 |
Wpisz tu zomzing
|
cóż, żonki poewnie zdołałyby w tym czasie dorobić alternatywne zachowania/życiorys obiekta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przejścia ![]() Moja była wielka miłosc, w którym się bujałam owocnie jakies 2 miesiace, a potem bezowocnie bujałam już bez wzajemności i męczyłam przez następne 2 lata jest już żonaty i dzieciaty ![]() Jednak dobrze, ze to nie na mnie trafiło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam dobra kolezankę, co wyszła za faceta, z którym chodziła już w szkole średniej. I mówiłą, ze seks dopieor po ślubie. Ok, ich sprawa. Bardziej zdziwiło mnie to, ze już rok po ślubie - dzidzi. Kurka, jakbym czekała tyle lat na "po slubie", to chociaż bym chciała się nacieszyć tym facetem i seksem, a nie od razu w ciążę i karmienie pakować ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 11:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myślę ze jest pierwszym księciem ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Potrzebny to może nie był, ale uatrakcyjnił - Hiris Hermesa
#621 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Cytat:
![]() a avek strasznie mi się podoba, wcale nie wygląda na wdupiemanie tylko relaks Cytat:
a może ja źle myślę i takie modernizacje nie są narzucane odgórnie tylko zawsze za zgodą członków spółdzielni/wspólnoty? Cytat:
(jakiś brak konsekwencji, bo ze szklankami czy innymi miskami nie mam problemu) a Twój kawałek szkła drogawy się wydaje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
idę dziś obejrzeć chatę, pokazałam ogłoszenie rodzicom, nawet nie byli przeciw ![]() ajajaj, co ja biedna zrobię jak mi się oba dzisiejsze mieszkania tak samo spodobają? (ale mam problem) ![]() a czemu nie wierzysz? no nie lubię i już. dziwnie u nas z prezentami jest, tak na odczep się, bez zastanowienia, byle coś było bo trzeba.. a w ogóle to lubię prezenty tak bez okazji, np. znajduję coś przypadkiem i widzę że to 100% pasuje do kogoś ja przeczytałam że utopiliście ![]() Cytat:
![]() no fantastyczni, obaj, nie wiem który bardziej fantastyczny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie nie licz. Lubiem i używam regularnie ![]() Cytat:
To ze on był bardzo oszczędny nie znaczyło ze muszę być i ja i wkurzało mnie jego przeliczanie moich rzeczy na "kurczaki" (dosłownie raz przeliczył mi moje perfumy na ilość kurczaków). Koszmarny egoista jak sobie robił kanapki to mu nie przychodziło do głowy żeby i mi zrobić nawet jak poprosiłam. Oziębłość seksualna, miałam wrażenie ze dla niego sex oralny to prawie jak zboczenie jest. Jak mi zaczoł "pitolić" o zakładaniu rodziny (ja miałam 20 lat) to definitywnie powiedziałam PA PA (po 2 takiej gadce). (a i nie napisałam że kobiecie studia niepotrzebne bo i tak będzie sie zajmowac domem). ---------------------------------- Fitam! Zabiegana, zalatana, zmęczona ale zadowolona.
![]() |
#624 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
profanator! ![]() a ja od wczoraj usiłuję sobie przypomniec jakiegoś "odjechanego" "narzeczonego"...i w sumie to wszyscy byli normalni, oprcz jednego, któy zmyślał na potęgę i opowidał jakies rozbudowane historie niby z zycia wzięte i nigdy mi nie mowił gdzie idziemy (a okazywało sie np ze na 2 koniec miasta sprzątac grób babci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#626 | ||
Zakorzenienie
|
i nie wyszedł z niego żadne dryndus?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurczaki rzondzom ![]() zaczynam się cieszyć, ze z żadnym pojechanym obiektem nie miałam na dłużej do czynienia ![]() Nie aż taak... ![]() żeby tak od razu po ślubie w dzieci, zamiast się przyjemnościami najpierw nacieszyć ![]() (pozostaje mi tylko podziwiać silnej woli w czekaniu do slubu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |||
grozi wypollizowaniem
|
myślę ze oryginał na pewno nie razi, a co do inspirowanych to ugh...nie wiem (raczej wątpię) Cytat:
a mnie zdziwiło ze pod artykułem były jakies komentarze, a nikt sie nie odniósł do tego płodu w słoiku ![]() Cytat:
Maja,ale to nie jest tak ze sex sie uprawia tylko do momentu zajscia w ciązę a później juz nie..... Cytat:
zawsze jest za zgodą reprezentacji czlonków/wspólnotowiczów, deska raczej tania...droga to jest taka ![]() http://www.modernform.pl/Kuchnia-k11...ami-p6370.html
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Maju, nie wyszedł. UWAGA- podoba mu się Red D&G
![]() ![]()
#629 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie? ![]() "Ale dzisiaj przecież nie sobota ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Glodnemu chleb ![]() Cytat:
![]() ![]() A chcesz wiedzieć? ![]() Ech wstałam wcześnie rano, byłam w pracy, potem na zakupach. Wróciłam do domu i dziecko zaczęło oglądać co mam w siatce, wyjęło jakąś rzecz i zaczęło lecieć z tym do babci, żeby pokazać i nagle potknęła się o leżącą na podłodze poduszkę i przyłożyła policzkiem o futrynę ![]() ![]() ![]() Potem jeszcze mama mnie trochę wkurzyła i ogólnie humor mi chwilowo zdechł ![]() I tak się nie dam ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-10 o 11:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja to ja ![]() W dalszym ciągu jestem w Eflmanowo-Burtonowym ciągu ![]() Tym razem odgrzebałam muzykę do Beetlejuice ![]() (p.s. Under Bergets Rot Finntrolla mi zawsze przypomina ten film ![]() a to chyba taki cięzki, kobiecy killer o ile pamiętam? ![]() wystarczająco się od innych ansłucham, zeby nie chciec samemu sprawdzać ![]() nie daj się ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.