|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
byłam dziś w Bielsku w Sferze i były na pewno turkusowe i brązowe linery, ale fioletowy też CHYBA był, został jeden rozświetlacz, kilka lakierów i błyszczydeł
więcej nie pamiętam..
|
|
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam skóry tłustej ale po jakim czasie jak go nałożę świecę sie jak latarnia i okropnie wygląda, bo wchodzi w pory ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
dziękuje jakoś nie mam ochoty na ten rozświetlacz, ma duże drobinki i po krótkiej chwili już w ogóle go nie było. Ale na brązowy liner się chyba skuszę
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę o wypróbowaniu nowych podkładów z Kobo ![]() P.S. przydusiłam TŻa, żeby przeszedł się po włoskich źródłach Essence i kupił mi 3 komplety cieni + 3 pędzelki z limitki Metallics. A on mi na to, żebym w końcu się na jakieś zdecydowała, a nie ciągle kupuję, wymieniam, sprzedaję, znów kupuję itd. Zero zrozumienia .
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wie
już od 2 lat znosi moje essence-uwielbienie ogólnie akceptuje te kosmetykowe szaleństwa, ale gdy ma w nich czynnie uczestniczyć (jak teraz) to trochę wymięka
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
W Raciborzu nadal nie ma nic...
Też polecam Pharmaceris Bardzo ładny jasny odcień i niezłe krycie. Dużo lżejszy, ale równie kryjący jest Xperience z MaxFactora (tylko trochę drogi, przynajmniej jak na moją studencką kieszeń).
|
|
#3459 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś też byłam stałym bywalcem Natury ze względu na Essence, ale póki co jestem na odwyku i staram się rzadko odwiedzać drogerie, a w razie potrzeby wysyłam TŻ
Kurcze, ale mi ochoty narobiłaś Ja chcę rozświetlacz RtP Chociaż mam jeszcze zapas 4 szt. AOH+1 w użytku I mam jeszcze ochotę na Kobo.
|
|
|
|
#3461 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chcę ten rozświetlacz z nowej limitki *_*
|
|
|
|
#3462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Galerii Rumia byłam dziś kupić rozświetlacz dla milusiam i zostawiłam jeszcze 2 . W sumie najbardziej to brakowało zielonych lakierów (został 1)a DW był w Duglasie w Porcie Rumia. Pewnie nadal jest, ale raczej bez linerów. wiem, ze dokładali, ale dawno tam nie byłam, więc nie mogę powiedzieć co się tam dzieje.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#3463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja na razie uszczęśliwiam się czytaniem wątków essence/kobo Aż przyjdzie taka chwila, że nie wytrzymam ![]() Dobrze, że się przeprowadziłam i teraz już nie mam Natury pod nosem jak kiedyś bo byłoby krucho
Co może przynieść związek Polki z Kurdem? Lepszy syn czy córka? Z jakimi problemami borykają się kobiety? Dlaczego płaczą i co doprowadza je do śmiechu? Co skrywam pod uśmiechem ja? -----> http://usmiechpolskosyryjski.blogspot.com Salma <3 26/40 |
|
|
|
|
#3464 | |||
|
Zadomowienie
|
Wystarczy jeden dzień tu nie zaglądać a już tyle stron do nadrobienia
![]() Cytat:
Ja mam na pazurkach Fruit Punch od soboty (czyli 4 dni) i nigdzie nie odprysnąl, trzyma się idealnie - ale ja nie mam problemów z odpryskiwaniem lakierów, z reguly wytrzymują u mnie 5-6 dni spokojnie. Cytat:
Jak dla mnie hmm syntetyczna truskawka![]() Cytat:
poczekam aż ktoś się skusi i przetestuje
|
|||
|
|
|
#3465 | |
|
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Podeszłam do szafy za limitką w tamtym tyg. patrzę no limitki nie ma i przesuwam wzrok - o! druga szafa, nogi mi się ugięły zabrałam książeczkę i na szybko obczaiłam co mają i co mi potrzeba, na drugi dzień po dokładnym przeanalizowaniu książeczki poszłam drugi raz, a teraz trzeci i trafiłam na limitkę, też mi się nogi ugięły Wzięłam rozświetlacz i cienie. Naczytam się na forum i potem poluje ![]() Z Kobo mam bazę pod podkład i jest świetna, miałam problem z każdym podkładem a na bazie jest o dwa nieba lepiej i dwa cienie - Golden Rose i Pale Violet są spoko szczególnie Golden Rose. Jest jeszcze szafa Catrice ![]() To już chyba jakies uzależnienie
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście znając życie wyjdę z jakimś lakierem. Postaram się nie patrzeć w stronę szafy Sensi, ale jak są tak świetne kolory to nie wiem czy się powstrzymam
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na paznokciach ten brązowy od niedzieli, od godizny 15 z kawałkiem
![]() i trzyma sie dobrze, nic nie odprysnęło i mimo, że na ciemnym widać mankamenty sądzę, że jeszcze przez 2 dni może wyglądać dobrze. ale nie wiem czy to jego zasługa czy nail teka. |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
A mój fioletowy już odpada na końcówkach.
Malowałam w poniedziałek... Dzisiaj będę zmywała.
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że nie zbankrutuję. Najgorsze jest to, że teściowa jedzie tam w piąteki boję się, że wymięknę i pojadę tam z nią Oby nie
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
a rozdwajają CI się końcówki może? ja tak miałam przed kuracją, że raz dwa mi wszsytko schodziło ( a odprysków na paznokciach nie toleruję)
|
|
|
|
#3473 |
|
Konto usunięte
|
w Pestce nadal brak RtP
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamiętam, czy nakładałam jakiegoś top coata, który przedłużyłby trwałość.
|
|
#3475 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
w Tarnowie też już RtP ale nic mnie nie zachwyciło
z następnej (Metallics) też nic nie kupię i z następnej też mój portfel odetchnie z ulgą
|
|
|
|
#3478 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
LBN: Na Świętoduskiej rozświetlacze wymiecione do zera
![]() Hehe, na którą maniaczkę sie natknęłam ???I było chyba z 6 różowych MA
|
|
#3479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam z Paradise ten brązowy i bardzo bardzo mi się on podoba ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2315804 3]w Pestce nadal brak RtP Ugh, a dzisiaj chciałam tam podjechać...
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy brąz z paletki z RtP(fioletowo-złoto-brązowa) nie jest podobny do kredki jumbo z ITW?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

nie mam skóry tłustej ale po jakim czasie jak go nałożę świecę sie jak latarnia i okropnie wygląda, bo wchodzi w pory

ogólnie akceptuje te kosmetykowe szaleństwa, ale gdy ma w nich czynnie uczestniczyć (jak teraz) to trochę wymięka 

o matko, jak mnie tam dawno nie było! Od kiedy jest 2 szafa Essence? Wreszcie sie doczekałam
Ja chcę rozświetlacz RtP
Chociaż mam jeszcze zapas 4 szt. AOH+1 w użytku
I ta śmieszna cena
poczekam aż ktoś się skusi i przetestuje