|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
dziewczyny, pomozecie?
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4631 tylko za to mozna dostac bana na tydzien, a jak sie ma jakies przewinienia na koncie to stalego...
![]() |
#4652 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
cascado, w jakis sposób Twoje zdanie jest mi najblizsze. Lubię delikatny makijaz, w takim czuję się najbardziej soba, albo bez makijazu. mój mąz nie znosi, gdy jestem umalowana, nawet na imprezy. mówi mi, że naturalnie wyglądam najlepiej. na pewno musze brac pod uwage nie tylko jak sie ubieram, ale włąsnie czy sie maluje, jaki tryb zycia prowadze- wiekszosc zdjec była z rowerów, bo ja ten sport kocham. Wystudiowana czarna fryzurka moze i robi wrazenie, ale na rowerze nie moge jezdzic w makijazu, bo wsyztsko by spłynęło. No wiec czern była i minęła. W czarnych wygladałam na lat tyle, co mam teraz o to było grubo wczesniej.
bunny, zgadzam sie- brazy nie sa dla mnie, jakos w nich gine czy to brązy ciepłe czy zimne, to i tak beznadziejnie. Skoro lato moze miec bladorózowa cere, to ja taką mam w takim razie, bo bezowy fluid mi się odznacza a taki różowawy juz nie. agatau, przepraszam, zdjęłam zdjecia, bo nie chce tu zostac na zawsze ![]() na dowód że źle prezentuje się w srebrnych odcieniach blondu i zbyt jasnych wstawiam dosc kiepskie foty z kamerki- nie mam w tych kolorkach zdjecia z aparatu. ale akurat dobrze oddaja odcien skóry. w popielatym blondzie robie sie rózowa jak świnka. w złotym ten róz cery nie razi.. co robić??? 1. nutrisse 91 - b.jasny popielaty blond 2. 9.1 + 8 - zimny kolor, ale uwazam ze tutaj dobrze podkresla kolor cery 3. rudy rudy rydz- tak ściemniała mi farba exellence zdajsie 9 ! 4. ostatnie w ktorym czułam się jak okropny okropny brzydal, którego w ogole nie widac- taka szara mysz. o boze.. kaska..bardzo bardzo przepraszamy.. trudno, to te zostawię.
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
princeska, mnie sie teraz tez zaczyna podobac.. a w tym rudym nie
![]() paulcia, nie kombinujemy juz, bo nam sie kartka dostanie czy cos, a ja bez wizażu umrę na pewno. Jak daje zdjeica bokiem, to nie czuję się taka obnażona jak twarza w twarz ![]()
#4661 |
Zakorzenienie
|
Tygryska woda 4,5% może co najwyżej stonować ci włosy ale ich nie rozjaśni. czyli będzie poziom twoich naturalnych.
mysia a mi najbardziej podobasz się właśnie na pierwszej focie- kolor moim zdaniem idealny i podkreśla to co ma- a wiec oczy, nadaje im głębi i cerę- zaróżawia i nie jest blada. Bo na kolejnych to wyglądasz jakbyś chora była- cera nie wygląda zdrowo.
#4662 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() kupię na pewno ten rozjaśniacz i później nie wiem co dalej... ciekawe co z tego wyjdzie, mam nadzieję,że bede mogla wyjsc z domu,bo mam tylko stockholm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
mysia
1 foto ladny kolor ![]() ![]() ![]() nie no nie wyobrazam sobie ciebie teraz w czerni ani brazie ![]() ![]() dla mnie wogole tragedia jest jak ktos sztucznie wyglada ![]() ![]()
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
jezu, ale sobie narobiłam, obiecuje, ze juz nigdy nigdy nie zdejmę zdjęcia na temat którego toczy się dyskusja.. ale się teraz zdenerwowałam
![]() ![]() choc juz powinni mnie powiesić ![]() bunny, ech kurcze, sama juz nie wiem. mam zagwozdkę teraz. nie mam pojecia czym robic nastepnym razem ![]() cascado, dlatego najlepiej to się jednak w blondzie czuje, ale teraz kwestia dobrania odcienia, który faktycznie będzie mi słuzył. Poza tym w blondzie wyglądam, jakby to naprawde był mój naturalny, nawet w takim bardzo jasnym ![]() taka różowa skórka to moje przekleństwo, nie znosze jej ![]() to zdjęcie 1 było po 91 i 89, a nie samej 91, pomyliło mi się czyli jasny bezowy plus jasny popielaty a to ostatnie po czytym popielu.
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() właśnie przez okno zobaczyłam dziewczyne, z dosłownie białymi włoskami, długimi prawie do pasa a wyglądały tak zdrowo ![]() ![]() Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Raczkowanie
|
Czesc. Prosze was o rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- a jeszcze co do zdjec to mozna je dodac do albumu w swoim profilu ![]() tam mozna je pozniej skasowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
tygrryska, dziękuję, to dobry pomysł- powinnam załozyc sobie taki album
![]() paulcia, hehe, to juz nie złoty blond? ![]() w ogole podoba mi sie kolor z tej strony garniera http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR _PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^N UTRISSE^NUTRISSE_DISCOVER &prdcode=P53001&varcode=3 600540963369&back=1 i ten kolorek własnie mieszałam z 91. ech, powtórze tą mieszankę przez Was ![]() tylko moze zejde na 81 i 89,zeby tak bardzo jasno nie było.
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
mysia
to moze tonuj karnacje jasniejszym o ton pudrem (jesli ci tak przeszkadza) na to pozniej roz do ozywienia.... mowie ci lepiej rozowa zdrowa czyli ![]() ![]() album dobra sprawa tez posiadam taki
![]() |
#4671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() mysia dlatego pisałam Ci strone wczesniej ze nie wolno usuwać zdjec co do ktorych toczy sie dyskusja, chcialam uchronić Was przed banem ![]() Wg mnie 1 zdjecie najlepsze. mysia Ty rzeczywiscie masz lekko rózowawą cere-myslalam ze tylko ja w tym wątku tak mam ![]() paulcia zamieść te fotki, spokojnie. Ja zamieszczalam, snowhitee, blond bunny. Juz sie tu "znamy" takze spoojnie ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
cascada, używam najjaśniejszych pudrów z palety zawsze, bo mam tak strasznie jasną cere
![]() ![]() ![]() Robiłam sobie test na stronie garniera i wyszło, ze jestem bardzo zimnym typem i musze wybierac zimne odcienie, np blond szmapański. I to mnie zaciekawiło, bo myślałam, że szampański to ciepły.. ten lorealowski szampański jest przeciez ciepły.. Znalazłam takie kolory i na opakowaniach mnie kusza, który lepszy? Mysle nad tym perłowym, skoro bunny mówi, że taki może byc niezły u mnie. agatau, wiecej nie popełnie tego błedu. Normalnie az mi się duszno zrobiło z tym banem. No własnie Ty tez masz taką ![]() ![]()
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysia ja powiem Ci tak, moze Ci to pomoże: w popielach wygladam źle, okropnie, jak blada, chora. w szarych kolorach na włosach, wlasnie jak popiel jak chora, blado. w złotym blondzie wygladam jak czerwona ![]() Najlepiej zdecydowanie mi w opalizujacej perle połączonej z popielem, ale niewiele popielu. Dlatego Stoskholm pasuje mi najbardziej ![]() I moze spróbuje c12-blond bunny pisała że to popiel z perłą Nie to że nie lubię, ale nie wiem jak ją podkreslac? Bo pod pudrem ginie ta rozowa cera, ale bez pudru mam rumience, dam Wam zdjecie z naturalną cerą jutro z rana jak bedzie słońce, zobaczycie. Uzywam podkładów, bardzo lekkich, kremow tonujacych (teraz Xperience Max Factoror). Taki podkład powiniem mieć domieszkę zołtego pigmentu, wtedy gasi rozową cere. Uzywam tez serii na naczynka z Ziaji i Pharmaceris, krem i peeling enzymatyczy. Tyle ze ja mam prawie czarne oczy. A pudry tez wybieram najjaśniejsze ![]() Lece teraz na zakupy spożywcze, odezwę sie późnym wieczorkiem ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zadomowienie
|
Nie miałam internetu, dopiero teraz mi się włączył, nie nadrobiłam jeszcze wsyzstkiego.
Farbe nałozyłam na suche włosy, tak mi kazała ta babka u której farbe kupowałam. Myślę ze wszystko dobrze zrobiłam, nakładałam ją tak jak kiedyś inne farby. Umyłam 2 razy szamponem przeciwłupiezowym kolor zrobił sie delikatnie jasniejszy. Góra o pół tonu. I moje włosy na zdjęciu są nawet ciemniejsze niz w rzeczywistości, napewno nie są na poziomie 4. Jak będę w domu wkleję zdjęcia, jutro rano w świetle dziennym jak to teraz wygląda ![]()
#4675 |
Magda ;)
|
Dziewczyny wklejam wam zdjęcia obecnego koloru włosów i długości, jak zmierzyłam to niby jest 35 cm
![]() ![]() i pierwsze foto jak układają mi się włosy strasznie ![]() reszta już w wyprostowanych, zdjęcia robione przed chwilą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
agatau, super uwagi!
mówisz perła czyli najlepiej opalizujące blondy? a one na paletach są jakies takie różowofioletowe.. c12 bedzie za jasna. nie chce tak drastycznie rozjasniac włosów, wolałabym pozostac na tym poziomie 8/9 i tylko poprawic odcien. bezowe pudry maja zołty pigment i gasza skóre faktycznie, ale jednoczesnie za bardzo ![]() princeska, ale Tobie jest łądnie w tych ciemnych włosakch ![]() ![]() ![]() ![]()
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-11-10 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Magda ;)
|
Cytat:
wg mnie ta pierwsza ładniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja wyczytalam ze do rozowej cery nie pasuja chlodne odcienie blondu
![]() ![]() ![]() ![]() princeska mozesz mnie udusic ale w tych ciemnych wygladasz na starsza
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2010-11-10 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Bunny mówi,że zimne blondy ![]() ![]() ![]() jeszcze czekam na płaszczyk wyslany kurierem i coś nie może dojść ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wygląda, ale ładnie jej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.