Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 13:23   #2851
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
Hej

ALISZCZE GRATULUJEMY - niech ko0mplikacje szybko miną nie daj się kobito silna jesteś masz dla kogo wracać do zdrowia!!! ***

z gratulacjami dla mnie to dopiero w grudniu ja tylko jestem posłańcem Vcelki

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:25   #2852
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

ależ maruda mi się dziś włączyła

to co, nie ma chętnej na mój stanik 80D cannpol ? ja potrzebuje 75D

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:27   #2853
kretencja
Zakorzenienie

Dzasta, jest po prostu bardzo, bardzo chudy. Ma taką jakby zapadniętą klatkę, chude nadgarstki i bardzo chude nogi. Cóż, taka uroda, nic się nie da poradzić

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:27   #2854
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
56 kg
Ja tez tyle wazylam przed teraz 72

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
Hej

ALISZCZE GRATULUJEMY - niech ko0mplikacje szybko miną nie daj się kobito silna jesteś masz dla kogo wracać do zdrowia!!! ***

ANECKA nie trzeba skierowania, i nie musi byc KTG robione nawet pod koniec ciazy jak wszystko ok jest... nawet na patologii nie robia kazdej kobitce... zaczyna cos doskwierac np bol glowy brzucha klucia cisnienei za duzoe lub za niskie drzenie rak wymioty etc to wtedy robia na ogol albo jak przenoszone dz. jest o 1,5 tygodnia no i wtedy dodatkowo robia usg nawet codziennie...

macierzynski mozna zaczac dwa tygodnie przed porodem ale mozna tez pokombinowac...
np mi gin wypisal zwolnienie do 6 grudnia a termin mam na 5 grudnia
wiec jesli nie urodze do 6 grudnia to moge pokombinowac zwlonienie od zwyklego lekarza internisty alergologa etc...
mi np szkoda tracic dwoch tygodni macierzynskiego na dziecko ktorego ejszcze nie mam na rekach a 2 tyg to duzo dla niemowlaczka
jesli kobieta jest w szpitalu przed porodem jeszcze i idzie na macierzynski to dokumentami wymaganymi do wypłaty zasiłku macierzyńskiego są: zaświadczenie o przewidywanej dacie porodu - za okres przed porodem oraz skrócony odpis aktu urodzenia dziecka - za okres od dnia porodu a w zaswiadczeniu do pracodawcy nalezy wpisac ktore to dziecko i ile dzieci
Dzieki za odpowiedz na nurtujace mnie pytanie
No i wlasnie to duzo te 2 tygodnie.. dlatego nie usmiecha mi sie macierzynskiego wczesniej zaczynac. Tym bardziej ze mam rozne terminy. Prowadzacy lekarz napisal 8.11, drugi 14.11 a na 3d jak bylam to mam 17.11

Fajna mała a jaki prosiak obok hehe

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
ratunku! pożeram michałki jeden za drugim

palce i stopy spuchnięte, plecy wysiadają a musze siedzieć i pisać mgr i już się przejmuję tym, że w sobotę jedziemy do warszawy-nie wiem jak ja wytrzymam na tym zjeździe
MICHAŁKI!!!!! Dawno nie widzialam tych prawdziwych nie podrabianych cukierasów

Wlasnie wrocilam z biedronki.. nic ciekawego, ale kupilam sobie sok marchwiowy, pierniki i biala czekolade + gruszki i jablko

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:28   #2855
kotek81
Zakorzenienie

Kretencja to twój małżonek wygląda jak mój brat - identyczne wymiary mają prawie (mój brat ma 182/63-65kg) sama skóra i kości a zjeść potrafi za 3 - widać taka już ich uroda...

My byliśmy dziś u teściowej na kawie - pokusiła kasą bo inaczej to by nam się jechac nie chciało - i jak teściowa usłyszał, ze malutkiej dajemy na imię Iza to zrobiła jakąś głupią minę i mowi, że może by tak Lenka dać... Jak ją wzrokiem zmierzyłam to od razu zaczęła się tłumaczyć, ze ona mi nic nie chce narzucać, że tak tylko powiedziała itd. hehe niech se nie pozwala - drugi raz nie mam zamiaru przeżywać takiego koszmaru jak przy młodej gdzie non-stop udziela mi jakiś durnych rad a ja głupia stałam cicho i słuchałam - teraz już walę prosto z mostu jak mi nie pasuje - najwyżej sie obrazi na mnie a to akurat mam w
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:30   #2856
kretencja
Zakorzenienie

A do mnie przyjechała lodówka - jest WIELKA

Za to jakoś wózka nie mogę się doczekać... Kurier ma przywieźć, ale nie mam żadnych wieści na razie...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-10, 13:31   #2857
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Za to jakoś wózka nie mogę się doczekać... Kurier ma przywieźć, ale nie mam żadnych wieści na razie...
aa to juz zamowilas wozek:P

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-11-10 o 13:35
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:36   #2858
kretencja
Zakorzenienie

No nie wiem czy "już" Tymek pojawi się za jakieś 2 tygodnie pewnie, więc już najwyższa pora Napisali wczoraj, że wysłany i że dziś powinien być kurier. No ale na razie go nie ma....

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-10, 13:42   #2859
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

czesc kobietki! moj synek miewa sie dobrze karmie piersia jak chcialam i c najwazniejsze je i zasypia natychmiast budzi sie co 2-3 godz na karmienie normalnie aniol heeh ciekawe co bedze pozniej
Stary 2010-11-10, 13:44   #2860
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
o jaaaa... u mnie jakbym kupiła dwa staniki 75B i jakbym zszyła cztery miski w jedną to może cycek by się zmieścił

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
robię co chwilę odpoczynek, wygląda to tak: leżę pół godziny i siedzę 15min
a michałki zabierz wszystkie ode mnie
gdybym miała szkołę na miejscu to niczym bym się nie martwiła-zawsze można jechać do domu i odpocząć, a tam jestem 200km od mojego łóżka
chętnie wezmę ojjj no tak, zapomniałam że Ty 200km musisz przejechać :/ a rzeczywiście ja mam do szkoły 30-40 minut, więc jak coś to zero problemu. a jak jesteś na weekend to u jakiś znajomych się zatrzymujesz? Dasz radę ;*

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ja tez tyle wazylam przed teraz 72

Dzieki za odpowiedz na nurtujace mnie pytanie
No i wlasnie to duzo te 2 tygodnie.. dlatego nie usmiecha mi sie macierzynskiego wczesniej zaczynac. Tym bardziej ze mam rozne terminy. Prowadzacy lekarz napisal 8.11, drugi 14.11 a na 3d jak bylam to mam 17.11

Fajna mała a jaki prosiak obok hehe

MICHAŁKI!!!!! Dawno nie widzialam tych prawdziwych nie podrabianych cukierasów

Wlasnie wrocilam z biedronki.. nic ciekawego, ale kupilam sobie sok marchwiowy, pierniki i biala czekolade + gruszki i jablko
i cio w aptece byłaś ? ale Ty Anecka wysoka jesteś z tego co mi wiadomo a nie to co ja

Cytat:
No nie wiem czy "już" Tymek pojawi się za jakieś 2 tygodnie pewnie, więc już najwyższa pora Napisali wczoraj, że wysłany i że dziś powinien być kurier. No ale na razie go nie ma....
u mnie do terminu 9 dni a ja nawet nie wiem jaki wózek... Mam chrapkę na x-landera

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:44   #2861
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
nie chodzilo mi ze juz , ze za wczesnie, tylko jak ostanio czytalam to jeszcze nie zamawiałas tylko myslalas, ale przeoczyłam pewnie za wczesnie to nieee ,ja wozek kupilam przeciez miesiac przed planowanym urodzeniem

Stary 2010-11-10, 13:44   #2862
gimikis
Rozeznanie

Przed chwilką przywieźli wózek. Jak głupia chodziłam z telefonem przy dupie i cisza. A tu nagle dzwonek do drzwi i w nich pan kurier z moim wózeczkiem. Teraz czeka w kartonie az TŻ przyjedzie z pracy i go złoży

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:50   #2863
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
z gratulacjami dla mnie to dopiero w grudniu ja tylko jestem posłańcem Vcelki

ojjjj ALI no cos szybko mi sie wydawalo ale mowie wiesci nie przecza heehee wybacz wiec ale gratulacje przekazuje VCELCE hihi

pobieznie szybko was czytam bo dzis myje okna juz 3 umyte pozostaly dwa i przesuniecie komody :/ maly mi zasypia przy bajce ale pogoda jest tak piekna ze skzoda mi jej nie wykorzystac... a potem bede kwiczec z bolu

ANECKA nie ma sprawy - to powiem ci ze poszlabym na kolejna wizyte do tego co daje na 14-go
usg niestety wyolbrzymiaja czesto gesto bo nie biora z usg poczatkowego i z OM ale z wagi dz.
a ze wy oboje wysocy wiec i NINKA pewnie wysokoscia grzeszyc nie bedzi e

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
czesc kobietki! moj synek miewa sie dobrze karmie piersia jak chcialam i c najwazniejsze je i zasypia natychmiast budzi sie co 2-3 godz na karmienie normalnie aniol heeh ciekawe co bedze pozniej

superr oby tak dalej nasz tosiek tez byl aaniolkiem do momentu ukonczenia roku teraz to lobuziak jeden ale z jedzeniem i spaniem dalej problemu nie ma hehe

dziewczyny gratuluje nowych zakupow lodowki i wozeczka swietnie ze juz je macie !
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 13:51   #2864
kretencja
Zakorzenienie

Gimikis, bo ci kurierzy jakoś nie dzwonią ostatnio. Ani z łóżeczkiem, ani z pościelą nie umawiali się wcześniej...
Jak do Ciebie przyszedł, to może i ja się dziś doczekam

Mnie się Tako Jumper podobał, ale trochę drogi jednak dla nas. W końcu zdecydowaliśmy się na Baby Merca, 3 w 1 za 700zł.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-10, 13:56   #2865
_As_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Kretencja to twój małżonek wygląda jak mój brat - identyczne wymiary mają prawie (mój brat ma 182/63-65kg) sama skóra i kości a zjeść potrafi za 3 - widać taka już ich uroda...

My byliśmy dziś u teściowej na kawie - pokusiła kasą bo inaczej to by nam się jechac nie chciało - i jak teściowa usłyszał, ze malutkiej dajemy na imię Iza to zrobiła jakąś głupią minę i mowi, że może by tak Lenka dać... Jak ją wzrokiem zmierzyłam to od razu zaczęła się tłumaczyć, ze ona mi nic nie chce narzucać, że tak tylko powiedziała itd. hehe niech se nie pozwala - drugi raz nie mam zamiaru przeżywać takiego koszmaru jak przy młodej gdzie non-stop udziela mi jakiś durnych rad a ja głupia stałam cicho i słuchałam - teraz już walę prosto z mostu jak mi nie pasuje - najwyżej sie obrazi na mnie a to akurat mam w
Nas jak pytali o imię dla dziecka (jak jeszcze nie było wiadomo co tam we mnie siedzi) to odpowiadaliśmy, że dla dziewczynki ja chcę Alicja, a TŻ Lenka. No i ktoś zadał sakramentalne pytanie: a, tak jak u kogoś tam w M jak Miłość? Może teściowa też ogląda program 2 wieczorami...?
_As_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:00   #2866
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Pozazdroscic Mojej kolezance urodzila sie coreczka 6 miesiecy temu i z poczatku aniol, ona w szoku bo mala spala po 5-6h .. no a teraz.. zyc jej nie daje

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Przed chwilką przywieźli wózek. Jak głupia chodziłam z telefonem przy dupie i cisza. A tu nagle dzwonek do drzwi i w nich pan kurier z moim wózeczkiem. Teraz czeka w kartonie az TŻ przyjedzie z pracy i go złoży
Sama składaj co w tym trudnego

Jem czekolade

paulinka, bylam w aptece, powiedzialam tylko kto mial odebrac i Pani od razu mi dala

pelnia, ano Nina to chyba sie urodzi z wielkoscia 62 od razu ale z drugiej strony watpie bo duzego brzucha nie mam no i jakby byla dluga to pewnie bym ja mocno odczuwala.. a tak.. siedzi cicho poki co

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Tak zastanawiam.. jak to juz bedzie po urodzeniu. W sensie.. nie bedziemy nic czuc w brzuchu bo bedzie pusty lżejszy no i dolegliwosci miną pewnie rozne, typu ból pleców, nóg..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-11-10, 14:01   #2867
Sophie84
Raczkowanie

GG do Sophie84

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że każdej ciężarnej robi się ktg pod koniec ciąży, żeby sprawdziś, czy z dzieciątkiem wszystko jest ok
jestem już po ktg, tym razen położna powiedziała że zapis był wzorowy, kamień z serca
a ktg - tak jak pisze moniak - od 37 tygodnia bodajże robi się co jakiś czas...mnie na pierwsze wysłał lekarz, bo podczas usg nie podobało mu się tętno dziecka, a później byłam jeszcze 3 razy, tak dla kontroli...teraz muszę chodzić co 2-3 dni bo jestem w 39 tygodniu.
Stary 2010-11-10, 14:03   #2868
kretencja
Zakorzenienie

Ojejku, ja nawet nie chcę myśleć jak to będzie bez Tymka w brzuchu Stał się tak oczywistą częścią mnie, że trudno mi będzie się przyzwyczaić do "normalnego" stanu.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-10, 14:08   #2869
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Ojejku, ja nawet nie chcę myśleć jak to będzie bez Tymka w brzuchu Stał się tak oczywistą częścią mnie, że trudno mi będzie się przyzwyczaić do "normalnego" stanu.
no ja tez sobie czasem myśle , ze bedzie mi brakowało tych kopnięć i wogole no ale bede miala w ramionach małego to jeszcze lepsze odczucie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 14:10   #2870
_As_
Raczkowanie

Cytat:
A tak szczerze, to pamiętacie jeszcze jak to było przed? Zanim pojawiło się to pierwsze trzepotanie motyla w brzuchu? Ja mówiłam, że to mały wróbel tam się szamocze

Ja sobie już nawet nie mogę przypomnieć.....
_As_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:14   #2871
kretencja
Zakorzenienie

Właśnie ja też nie mogę sobie przypomniec Tak samo jak nie mogę sobie przypomnieć jak to jest mieć płaski brzuch. Kurna, przez 27 lat chodziłam "pusta" i chuda, a przez 9 miesięcy tak się przyzwyczaiłam do tego "wypełnienia", że trudno mi sobie wyobrazić, że może być inaczej

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-10, 14:15   #2872
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Gimikis, bo ci kurierzy jakoś nie dzwonią ostatnio. Ani z łóżeczkiem, ani z pościelą nie umawiali się wcześniej...
Jak do Ciebie przyszedł, to może i ja się dziś doczekam

Mnie się Tako Jumper podobał, ale trochę drogi jednak dla nas. W końcu zdecydowaliśmy się na Baby Merca, 3 w 1 za 700zł.
Przyjdzie , przyjdzie. Mnie tako jumper też się podobał. Ale stanęło na coneco i za 739 zł mamy wózek.

Cytat:
Sama składaj co w tym trudnego
Ja bym złożyła tylko mój TŻ jest tak podniecony rolą bycia ojcem że on już przez telefon kazał mi powiedzieć że nie będę składać bez niego.
Więc cierpliwie czekam

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:20   #2873
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Cytat:
A pokazecie zdjecia wozeczków ??

Cytat:
Napisane przez Sophie84 Pokaż wiadomość
jestem już po ktg, tym razen położna powiedziała że zapis był wzorowy, kamień z serca
a ktg - tak jak pisze moniak - od 37 tygodnia bodajże robi się co jakiś czas...mnie na pierwsze wysłał lekarz, bo podczas usg nie podobało mu się tętno dziecka, a później byłam jeszcze 3 razy, tak dla kontroli...teraz muszę chodzić co 2-3 dni bo jestem w 39 tygodniu.
za dobre wyniki ktg

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 14:22   #2874
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja też nie mogę sobie przypomniec Tak samo jak nie mogę sobie przypomnieć jak to jest mieć płaski brzuch. Kurna, przez 27 lat chodziłam "pusta" i chuda, a przez 9 miesięcy tak się przyzwyczaiłam do tego "wypełnienia", że trudno mi sobie wyobrazić, że może być inaczej
Nie musi byc inaczej

Hmm ja mimo tego ze dluga, szczupla i smigalam na rowerze to nie mialam idealnie plaskiego brzucha, nie mniej juz chce wygladac jak dawniej cycki niech zostaną.. ale brzusio moze zniknac

gimikis, no to faktycznie.. TZ chyba sie rajcuje

Wlasnie ogladam "Ukryte Piekno" na polsat cafe.. normalnie nei wiem czy bym się zdecydowala na takie operacje twarzy.. i ta liposukcja podbródka... no ale inaczej jest jak sie tego nie widzi, tylko sie kladze na stol i róbta ze mna co chceta

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-11-10, 14:27   #2875
vikicullen
Zadomowienie

a powiedzice mi jak to jest z piersiami waszymi? chodzi mi o to czy są twarde?? bo moje sa strasznie miekkie i takie jakby puste w srodku, dziwne:/ przed ciązą mialam twardsze o wiele.

Stary 2010-11-10, 14:28   #2876
kliwia
Zakorzenienie

moje cycolinki sa normalne ciut nabrzmiale, ale mniej niz to bywalo przed @.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:31   #2877
kretencja
Zakorzenienie

Na początku ciązy piersi miałam bardzo nabrzmiałe, twarde. Teraz są miękkie, ale znacznie większe niż przed ciążą - miałam nieduże B, a mam D. Chyba wszystko z nimi w porządku (tzn. z produkcją), bo coraz częściej siara się pojawia

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 14:39   #2878
EdziaO
Zakorzenienie

uff wróciłam
poszwendałam się po mieście i jetem lżejsza o 150 zł i tym razem są to wydatki tylko na mnieSame kosmetyk i wizyta u fryzjerka. bez szaleństw zwykłe podcięcie. TŻ nie będzie zadowolony bo on lubi długie, a ja jak ścięłam rok temu tak nie daję im odrosnąćnajadłam się niezdrowych frytek z biedronki i jestem szczęśliwa

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
EdziaO,jak sie nie obkurcze to kupilam sobie w razie czego kulki gejszy do cwiczen
oooo i to jest myślnigdy nie uzywałam ale słyszałam i widziałam

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc

Vcelka gratuluje!

moj tz tez i mówi ze on ma blokadę jakaś bo sie boi małej zrobić krzywde
ciekawe czy po porodzie też będą się bali dzieciaczka dotknąć. oby nie

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn na dluzszym l4, ktorym zasilek wyplaca ZUS. czy dlugo czekacie na kase np za pazdziernik kiedy dostalyscie przelew?
ja mam zwolnienia od ok 15 do 15 danego miesiąca. 30 dni i zwykle przelew jest około 10. czyli zwolnienie np. 15.10-15.11 wypłata ok 10.11

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
hmm paulinka, to dobrze wiedziec.. chyba pojde do apteki i sie zapytam czy juz jest, a podaje sie numer zamowienia czy cos?

Sophie, bela,

Ja przed chwila popelnilam duze glupstwo Wzielam ta piernikowa mase przelozylam do miski, dodalam 2 jajka, margaryne i mleko. Utarlam mikserem i juz mialam wlewac do foremki, ale ja jak to ja zawsze musze wziac sobie z lyzke i zjesc takiego "lejącego" ciasta.. no i tak sobie jadlam az zjadlam wszystko a pozniej pomyslalam, ze tam przeciez surowe jajka byly

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Cos widze,ze zaczyna sie gadanie,ze na pogrzebie babci nie bede bo przeciez nawet jak zaczne rodzic to mamy samochod i mozemy pojechac do szpitala w tczewie...A jakbym nie zaczela rodzic to bym przetrzymala caly pogrzeb i stype..
o co ich to obchodziza mało problemów mają w życiu?Nie cierpię takiego gadania

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
a powiedzice mi jak to jest z piersiami waszymi? chodzi mi o to czy są twarde?? bo moje sa strasznie miekkie i takie jakby puste w srodku, dziwne:/ przed ciązą mialam twardsze o wiele.
moje miękkie jak galareta

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 14:44   #2879
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

moje miękkie jak galareta
no właśnie moje tez i tak sie zastanawiam, ze moze są puste i nie bede mieć mleka hmm.

Stary 2010-11-10, 14:46   #2880
kretencja
Zakorzenienie

Jak to puste? Przecież mleko się wytwarza na bieżąco, teraz i tak go tam nie ma

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości