Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 10:02   #2461
magbes
Zadomowienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Wpisujcie i dopisujce, na chwile obecna mamy:
-sale ja tez
-zamowiana msze w kosciele tak samo
-noclegi dla nas i gosci tutaj mam problem, ale generalnie noclegi sa
-fotograf jest
-kamerzysta jest
-zespol jest
-dekoratorka nie mam, a to raczej przydaloby sie tez miec juz z glowy
-suknia slubna (wplcacony depozyt) dokladnie tak samo
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) zamowione
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich w styczniu zaczynamy kurs
No i mysle, ze zaproszenia moge dopisac, bo zdecydowalam sie jednak. Troche drogo, ale stwierdzilam, ze w koncu raz sie zyje
-sale mam - Ratuszowa Stargard
-zamowiana msze w kosciele jest - godzina 16 (bo 17 uz byla zajeta :| )
-noclegi dla nas i gosci - chyba nie bedziemy mieli tylu przyjezdnych zeby byly konieczne noclegi
-kamerzystajest pan Mariusz M. ze Stargardu
-zespol jest - Fanton ze Stargardu ( grali u moich dwoch ciotek na weselach-jeszcze jak bylam duuuzo mlodsza, no i u mojego TZta na studnioce - baaardzo nam sie podobali)
-dekoratorkadekoracje sali mamy w cenie a co do kosciola to okaze sie w marcu, jak nam ksiadz da kontakt do par, ktore biora slub w tym samym dniu
-suknia slubna (wplcacony depozyt) jest tzn szyje sie w salonie ale juz zamowiona i wplacona zaliczka
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) wstepny model wybrany,,,, ale bedziemy chcieli zrobic ze swojego zlota...ale jeszczechyba troche czasu na to:P
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich mamy zaliczone z liceum tylko poradnia zostanie

No Relacja zdana :0)
A no i tak jak pisalam mam papier do zaproszen bo bede robic sama (przynajmniej taki plan), tresc zaproszen wybrana
A no i mam welon, bolerko, buty, ponczochy i podwiazki (wszytsko w salonie sukien ) i chyba mam stanik do sukni bo jak bylam w salonie to mialam nowy kupiony i pani powiedziala ze jest idealny do tej sukni i zebym go nie uzywala tylko trzymala do slubu (ale mysle ze jeszzcze popatre za jakas innabielizna -moze znajde cos fajnego
magbes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 11:22   #2462
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Ślub 30.04.2011 w Gryfinie Już nie mogę się doczekać. 2 lata temu byłam na weselu w Koszalinie i mieli zespół "Swing"- bardzo fajnie grali i prowadzili, nawet myśleliśmy z TŻ o nich, ale w końcu wygrali miejscowi
To juz bliziutko Ja tez nie moge sie doczekac. A ostatnio co noc sni mi sie wesele, slub lub cokolwiek z tym zwiazane..i jak tu nie myslec

Cytat:
Napisane przez karolinaaaaaaa Pokaż wiadomość
Fotograf to Maciej Mostowski z Białogardu. Robi piękne zdjęcia A zespół... nawet nie znam jego nazwy To trzech panów ze Strzekęcina. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na ich temat. Poza tym moi teściowie ich znają, więc o zabawę na weselu się nie martwię
Slyszalam o tym fotografie. Nawet zastanawialismy sie nad nim, ale w koncu zdecydowalismy sie na Foto-kamera z Bialogardu, to malzenstwo gdzie jedno jest kamerzysta a drugie fotografem

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Melduję, że dzisiaj spisaliśmy protokół przedślubny
Opowiedz jak bylo... a nie trzeba miec nauk ukonczonych do protokolu?

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość

Wiedzialam, ze Gwiazdeczce spodoba sie ruch na forum [COLOR="Silver"]
Hehe no widzisz jak trafilas

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
-noclegi dla nas i gosci - chyba nie bedziemy mieli tylu przyjezdnych zeby byly konieczne noclegi
-zespol jest - Fanton ze Stargardu ( grali u moich dwoch ciotek na weselach-jeszcze jak bylam duuuzo mlodsza, no i u mojego TZta na studnioce - baaardzo nam sie podobali)
-dekoratorkadekoracje sali mamy w cenie a co do kosciola to okaze sie w marcu, jak nam ksiadz da kontakt do par, ktore biora slub w tym samym dniu
-suknia slubna (wplcacony depozyt) jest tzn szyje sie w salonie ale juz zamowiona i wplacona zaliczka
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) wstepny model wybrany,,,, ale bedziemy chcieli zrobic ze swojego zlota...ale jeszczechyba troche czasu na to:P
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich mamy zaliczone z liceum tylko poradnia zostanie

A no i tak jak pisalam mam papier do zaproszen bo bede robic sama (przynajmniej taki plan), tresc zaproszen wybrana
A no i mam welon, bolerko, buty, ponczochy i podwiazki (wszytsko w salonie sukien ) i chyba mam stanik do sukni bo jak bylam w salonie to mialam nowy kupiony i pani powiedziala ze jest idealny do tej sukni i zebym go nie uzywala tylko trzymala do slubu (ale mysle ze jeszzcze popatre za jakas innabielizna -moze znajde cos fajnego
Ja wlasnie niedawno kupilam piekny komplecik bielizny, tylko w kolorze ecru suknia bedzie biala, ale jak nie znajde nic ladniejszego, to chyba zaloze ten. W koncu pod sukienka i tak nie bedzie widac

Powiem Ci, ze masz juz baaardzo duzo zalatwione

A orientujecie sie ile kosztuja dekoracje? Za kosciol, za sale? Wiadomo, ze to wszystko zalezy od wybranej dekoracji i wielkosci sali itp, ale tak mniej wiecej.. wyslalam wczoraj meile do firm zajmujacych sie dekoracjami i chcialabym wiedziec ile to powinno kosztowac
Stary 2010-11-10, 13:13   #2463
Roougee
Zadomowienie

My za dekorację sali zapłacimy tylko 600zł, ale jak pytałam na targach to ceny są przeróżne. Jedni mają stałą stawkę, inni uzależniają od sali a jeszcze inni doliczają za balony i żywe kwiaty. Najwięcej było chyba 1300 i to w skromnym wydaniu
Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 15:17   #2464
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:

Pan MAriusz kręcił mi film studniówkowy, też sie zastanawiałam zeby wziąć na ślub ale mój tż kręci nosem chociaż oboje nei widzieliśmy ślubnych dzieł. A Kamera razem z foto? Ile Panowie w MM biorą za filmik obecnie? że tak z ciekawości pytam bo cały czas jestem na etapie poszukiwań ;D

a czy jest ktoś tu na forum ze Stargardu kto bierze ślub w kościele pw. NMP???

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2010-11-10 o 15:19
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 15:25   #2465
magbes
Zadomowienie

hehe, Gwiazdeczka to ja mam odwrotnie- bo suknia ecru a stanik mam bialy...ale mysle zeby poszukac jakiegos fajnego w ecru

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Pan MAriusz kręcił mi film studniówkowy, też sie zastanawiałam zeby wziąć na ślub ale mój tż kręci nosem chociaż oboje nei widzieliśmy ślubnych dzieł. A Kamera razem z foto? Ile Panowie w MM biorą za filmik obecnie? że tak z ciekawości pytam bo cały czas jestem na etapie poszukiwań ;D

a czy jest ktoś tu na forum ze Stargardu kto bierze ślub w kościele pw. NMP???
moja studniowke i TZta studniowke tez krecil pan z MM My mamy u niego video i plener.... a ile za to placimy?eh.... skleroza nie boli :P wiem, ze to azlezy od tego co chcemy na video,,, od rodzaju sesji gdzie i czy z reportarzem...jejku nei chce klamac :? wstyd ale nie pamietam dokladnie musialabym spojrzec w umowe a jestem w pracy.... w kazdym badz razie az tak wygorowana cena to niebyla...raczej przecietna... kolo 3000? tylko zebym nie zmyslila.... ale pokazywal nam filmik z wesela i podobalo nam sie wiec postanowilismy, ze nie bedziemy szukac innych,,, ktorych w ogole nie znamy,,,skoro podoba nam sie to co on robi i go znamy i slyszelismy tez mile opinie wiec....

Edytowane przez magbes
Czas edycji: 2010-11-10 o 15:26
magbes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 19:17   #2466
qsloncu
Wtajemniczenie

witajcie ale dawno tu mnie nie bylo :/ czas leci jak szalony.. ja tu biegamn zalatwiam rozne sprawy i prosze, czekalam na slub 2 lata i 3 miesiace a tu zrobilo sie juz 6 miesiecy!!!!!
Prosze a oto moje dokonania:
na chwile obecna mamy:
-sale ja tez
-noclegi dla nas i gosci zrobione
-fotograf jest
-kamerzysta jest
-zespol jest
-dekoratorka jest
-suknia slubna kupiona
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) w grudniu planujemy zakup bo wybranejuz sa
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich nic nie zalatwione jeszcze

Plus do tego:
zaproszenia juz sa od lipca
podwiazka wczoraj zakupilam z allegro
wiazanka mam wybrana (ale moze inna mnie zauroczy..)

To na tyle.
Mam problem z butami bo zadne mi sie nie podobaja :/ i obawiam sie ze tu bede miec problem. Moze podpowiecie jakis sklep (najlepiej szczecin) lub strona www ?
pozdrawiam wszystkie

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 19:29   #2467
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
witajcie ale dawno tu mnie nie bylo :/ czas leci jak szalony.. ja tu biegamn zalatwiam rozne sprawy i prosze, czekalam na slub 2 lata i 3 miesiace a tu zrobilo sie juz 6 miesiecy!!!!!
na chwile obecna mamy:
-sale ja tez
-fotograf jest
-kamerzysta jest
-zespol jest
-dekoratorka jest
-suknia slubna kupiona
-obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) w grudniu planujemy zakup bo wybranejuz sa

Plus do tego:

To na tyle.
Mam problem z butami bo zadne mi sie nie podobaja :/ i obawiam sie ze tu bede miec problem. Moze podpowiecie jakis sklep (najlepiej szczecin) lub strona www ?
pozdrawiam wszystkie

A pokazesz jaka podwiazke kupilas, bo ja tez planuje zakup z allegro
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 19:34   #2468
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
A pokazesz jaka podwiazke kupilas, bo ja tez planuje zakup z allegro
Bardzo prosze ja wzielam ze zdj nr 2 bo suknie mam ecru http://moda.allegro.pl/podwiazka-slu...4.html#gallery

Stary 2010-11-10, 21:14   #2469
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiedz jak bylo... a nie trzeba miec nauk ukonczonych do protokolu?
[/COLOR]
Teoretycznie trzeba mieć ukończone. Nam proboszcz powiedział, żebyśmy przyszli teraz a nauk spokojnie dokończymy do połowy grudnia. Można powiedzieć, że na kredyt mamy spisany protokół nie mieliśmy też ze sobą aktu chrztu P. bo na razie nie ma komu po niego jechać na drugi koniec miasta i też powiedział, że spokojnie możemy donieść za jakiś czas W ogóle w mojej parafii ksiądz proboszcz jest fantastyczny - miły, wszystko tłumaczy bardzo go lubię Tylko dodzwonić się do niego ciężko
A spisanie protokołu trwało godzinę - proboszcz spisał potrzebne dane z dowodów a później zadawał nam pytania najróżniejsze - na część odpowiadaliśmy wspólnie, a część indywidualnie z księdzem, podczas gdy drugie za drzwiami czekało. Nasz protokół był jeszcze uzupełniony o pytania o istotę małżeństwa mieszanego, więc np. P. został zapytany czy ma świadomość obowiązków na mnie ciążących i tak dalej, będzie też musiał podpisać oświadczenie, że nasze dzieci zostaną ochrzczone i nie będzie mi utrudniał wychowania w wierze katolickiej. Ogólnie to stresowałam się bardzo a okazało się, że była to po prostu miła, szczera rozmowa z księdzem
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 11:39   #2470
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
My za dekorację sali zapłacimy tylko 600zł, ale jak pytałam na targach to ceny są przeróżne. Jedni mają stałą stawkę, inni uzależniają od sali a jeszcze inni doliczają za balony i żywe kwiaty. Najwięcej było chyba 1300 i to w skromnym wydaniu
To taniutko. Ja wczoraj dostalam kilka odpowiedzi dot dekoracji, to 1200zl to najmniejsza cena. Z tym, ze na mojej sali beda dekoracje, tylko napewno bez balonow, no i nie wiem do konca jakie
Mysle wiec, ze zaplace duzo mniej. Zostaje kosciol i samochod

Cytat:
na chwile obecna mamy:
-sale ja tez
-fotograf jest
-kamerzysta jest
-zespol jest
-dekoratorka jest
-suknia slubna kupiona

Plus do tego:

To na tyle.
pozdrawiam wszystkie
Wlasciwie, to masz juz prawie wszystko

Co do butow, to ja tez mam problem. W sklepach wlasciwie zadne mi sie nie podobaja (jesli wogole jakies sa).
Na poczatku chcialam srebrne, ale teraz mysle ze jednak biale beda lepiej pasowaly. Wymarzylam sobie z takiego materialu, jakby brokatowego i znalazlam takie na stronie Growikar, a jeszcze lepsze na stronie, ktora Rain wynalazla http://www.witt.com.pl/oferta/, i tam chyba zamowie.

Cytat:
Teoretycznie trzeba mieć ukończone. Nam proboszcz powiedział, żebyśmy przyszli teraz a nauk spokojnie dokończymy do połowy grudnia. Można powiedzieć, że na kredyt mamy spisany protokół nie mieliśmy też ze sobą aktu chrztu P. bo na razie nie ma komu po niego jechać na drugi koniec miasta i też powiedział, że spokojnie możemy donieść za jakiś czas W ogóle w mojej parafii ksiądz proboszcz jest fantastyczny - miły, wszystko tłumaczy bardzo go lubię Tylko dodzwonić się do niego ciężko
A spisanie protokołu trwało godzinę - proboszcz spisał potrzebne dane z dowodów a później zadawał nam pytania najróżniejsze - na część odpowiadaliśmy wspólnie, a część indywidualnie z księdzem, podczas gdy drugie za drzwiami czekało. Nasz protokół był jeszcze uzupełniony o pytania o istotę małżeństwa mieszanego, więc np. P. został zapytany czy ma świadomość obowiązków na mnie ciążących i tak dalej, będzie też musiał podpisać oświadczenie, że nasze dzieci zostaną ochrzczone i nie będzie mi utrudniał wychowania w wierze katolickiej. Ogólnie to stresowałam się bardzo a okazało się, że była to po prostu miła, szczera rozmowa z księdzem
To swietnie, ze tak gladko poszlo. U nas tez ksiadz byl bardzo mily, ale i tak wiekszosc spraw musimy zalatwic tutaj w Londynie, a ten ksiadz z kolei jest ciezki do rozmowy ale za to procedury sa ulatwione, wiec mysle ze jakos to pojdzie

Stresuje sie tylko Tzta spowiedzia, bo ostatnio byl jakies..............
10 lat temu
Co ksiadz na to powie????
A wogole to slyszalam, ze pary ktore mieszkaja razem nie dostana rozgrzeszenia albo cos pomieszalam
Stary 2010-11-11, 11:44   #2471
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Stresuje sie tylko Tzta spowiedzia, bo ostatnio byl jakies..............
10 lat temu
Co ksiadz na to powie????
A wogole to slyszalam, ze pary ktore mieszkaja razem nie dostana rozgrzeszenia albo cos pomieszalam
[/COLOR]
Nie wiem czy czegoś nie pomieszam, ale w takim przypadku chyba idąc do spowiedzi dłuższy czas przed ślubem (ja niedługo mam pierwszą spowiedź przedślubną już) nie można w teorii dostać rozgrzeszenia bo warunkiem spowiedzi jest postanowienie poprawy a mieszkając razem "stwarzacie okoliczność do grzechu". U nas to chyba jest tak, że pary mieszkające razem są wykluczone z pierwszej spowiedzi i przypada ona dopiero tuż przed ślubem - kiedy już nie ma siłą rzeczy nawet czasu, żeby "nagrzeszyć" na nowo
Stary 2010-11-11, 19:14   #2472
Roougee
Zadomowienie

Nam już policzyli balony w cenie, ale wszędzie sobie doliczają. W jednej firmie babka chciała aż 150zł! Przegięcie Co do spowiedzi to mój TŻ był 11lat temu u spowiedzi, ale tym się nie przejmuję
Stary 2010-11-11, 20:05   #2473
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
witam moja Świadkową no i całą resztę

Trochę mnie tu nie było, ale dnia brakuje na wszystko i tylko od czasu do czasu Was trochę podczytam )

co do moich przygotowań to ruszyliśmy ostatnio trochę z miejsca )

- sale mam - mniejsza w Wenus w Kobylance
-zamowiana msze w kosciele jest - godzina 16
-noclegi dla nas i gosci - dla nas w cenie, a dla gości też są, ale dokładną liczbę ile potrzebujemy mam podać tydzień przed weselem
-kamerzysta - nie będzie
-Dj - jest Dj Krisc
-dekoracja - sali jest w cenie, a kosciola to dopiero wszystkiego się dowiemy myślę, że jak pójdziemy spisać protokół
-suknia slubna - jest już wybrana i zapłacona jest już zaliczka, a na początku stycznia albo pod koniec grudnia jadę na kolejną przymiarkę i ewentualne poprawki dodatkowo w cenie jest welon, buty (5cm), podwiązka, halka i zostaje do wybrania bolerko, czy coś podobnego a z tym będzie największy problem
-obraczki już zamówione półokrągłe 6 mm, moja z jednym brylancikiem, a TŻ gładka z własnego złota i 20 listopada będziemy odbierać
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich - kurs zaczynamy 14 listopada przez 10 dni więc przed spisaniem protokołu się wyrobimy w sumie to ja mam zaświadczenie z liceum, ale TŻ nie ma więc chce żeby z nim iść dla towarzystwa
- zaproszenia - dzisiaj zamówione więc niedługo myślę, że będą i będziemy rozdawać

Chyba póki co to wszystko.
Jeszcze pamiętam jak było pół roku a tu już tylko 3 miesiące i jakieś 3 tygodnie!!!

Edytowane przez DolinaNocy
Czas edycji: 2010-11-11 o 20:06
DolinaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 08:35   #2474
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo prosze ja wzielam ze zdj nr 2 bo suknie mam ecru http://moda.allegro.pl/podwiazka-slu...4.html#gallery
też upatrzyłam sobie taką podwiązkę w niedziele jedziemy do wenusa mam nadzieje podpisać juz umowę i zapłacić zaliczkę. Problem mam bo teściu sie uparł na sale gdzie jego dwie córki miały wesela i to całkiem nie dawno (na jednym byłam) Fajnie było bardzo nie powiem ale jak mu powiedzieć że chcemy mieć coś innego Oglądając filmy i zdjecia z ich wesel naprawde prawie nie widać różnicy nei chce być kolejną kopią wesela pierwszej córki

Stary 2010-11-12, 11:26   #2475
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy czegoś nie pomieszam, ale w takim przypadku chyba idąc do spowiedzi dłuższy czas przed ślubem (ja niedługo mam pierwszą spowiedź przedślubną już) nie można w teorii dostać rozgrzeszenia bo warunkiem spowiedzi jest postanowienie poprawy a mieszkając razem "stwarzacie okoliczność do grzechu". U nas to chyba jest tak, że pary mieszkające razem są wykluczone z pierwszej spowiedzi i przypada ona dopiero tuż przed ślubem - kiedy już nie ma siłą rzeczy nawet czasu, żeby "nagrzeszyć" na nowo
Tak, chyba cos takiego ...

Cytat:
Co do spowiedzi to mój TŻ był 11lat temu u spowiedzi, ale tym się nie przejmuję
No to pocieszylas mnie Myslalam, ze tylko moj ma taki 'staz'

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
witam moja Świadkową no i całą resztę

Trochę mnie tu nie było, ale dnia brakuje na wszystko i tylko od czasu do czasu Was trochę podczytam )

co do moich przygotowań to ruszyliśmy ostatnio trochę z miejsca )

- sale mam - mniejsza w Wenus w Kobylance
-zamowiana msze w kosciele jest - godzina 16
-noclegi dla nas i gosci - dla nas w cenie, a dla gości też są, ale dokładną liczbę ile potrzebujemy mam podać tydzień przed weselem
-kamerzysta - nie będzie
-Dj - jest Dj Krisc
-dekoracja - sali jest w cenie, a kosciola to dopiero wszystkiego się dowiemy myślę, że jak pójdziemy spisać protokół
-suknia slubna - jest już wybrana i zapłacona jest już zaliczka, a na początku stycznia albo pod koniec grudnia jadę na kolejną przymiarkę i ewentualne poprawki dodatkowo w cenie jest welon, buty (5cm), podwiązka, halka i zostaje do wybrania bolerko, czy coś podobnego a z tym będzie największy problem
-obraczki już zamówione półokrągłe 6 mm, moja z jednym brylancikiem, a TŻ gładka z własnego złota i 20 listopada będziemy odbierać
-zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich - kurs zaczynamy 14 listopada przez 10 dni więc przed spisaniem protokołu się wyrobimy w sumie to ja mam zaświadczenie z liceum, ale TŻ nie ma więc chce żeby z nim iść dla towarzystwa
- zaproszenia - dzisiaj zamówione więc niedługo myślę, że będą i będziemy rozdawać

Chyba póki co to wszystko.
Jeszcze pamiętam jak było pół roku a tu już tylko 3 miesiące i jakieś 3 tygodnie!!!
za wszystkie zalatwione sprawy. Moze pokazesz jakies zdjecia... suknia chyba sie nie chwalilas??? swoja droga, to fajny ten salon, w ktorym tyle gratisow dostalas Mi w Agnes nic nie zaoferowali

Dziewczyny, przydalaby sie jakas lista z datami, kiedy, ktora PM slubuje. Kiedys Chilanes sie tym zajmowala, wiec tylko ona mogla edytowac istniejaca liste. Macie jakis pomysl jak to zrobic?

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-11-12 o 11:31
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 13:38   #2476
paulinka009
Zadomowienie

Dziewczyny musze sie pochwalić bo aż sama nie dowierzam, wysłałam z ciekawosci zdjecia na ten konkurs http://www.slubnatv.tv/Newsy/25652-Uwaga_KONKURS!.html i dzis dostałam wiadomosć że jutro mam sie zgłosić na sesje zdjeciową

Stary 2010-11-12, 15:08   #2477
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Tak, chyba cos takiego ...

No to pocieszylas mnie Myslalam, ze tylko moj ma taki 'staz'

za wszystkie zalatwione sprawy. Moze pokazesz jakies zdjecia... suknia chyba sie nie chwalilas??? swoja droga, to fajny ten salon, w ktorym tyle gratisow dostalas Mi w Agnes nic nie zaoferowali

Dziewczyny, przydalaby sie jakas lista z datami, kiedy, ktora PM slubuje. Kiedys Chilanes sie tym zajmowala, wiec tylko ona mogla edytowac istniejaca liste. Macie jakis pomysl jak to zrobic?
Dziękuję
suknią się chwaliłam już ale wklejam jeszcze raz stronke ze zdjęciem http://www.mirage.siedlce.pl/kol_afrodyta/tova.html tylko dodatkowo będzie miała trochę kryształków gdzieniegdzie a wyniosło mnie po nią aż do Gorzowa i tam Pani dawała gratisy i w sumie to myślałam, że w większości salonów tak jest
A zaproszenia będą takie http://allegro.pl/hit-perlowe-zapros...303891672.html tylko z bordową wstążeczką

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze sie pochwalić bo aż sama nie dowierzam, wysłałam z ciekawosci zdjecia na ten konkurs http://www.slubnatv.tv/Newsy/25652-Uwaga_KONKURS!.html i dzis dostałam wiadomosć że jutro mam sie zgłosić na sesje zdjeciową
Super pochwal się jak już będziesz po jak było i efektami sesji oczywiście
DolinaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 19:45   #2478
raingirl
Zakorzenienie

Dzisiaj miałam przymiarkę sukni i... jest jeszcze piękniejsza niż 3 miesiące temu mam już dobrane bolerko, kurteczkę na wierzch i piękny, długi welon

No i zaproszenia przyszły aż się poryczałam jak otworzyłam jedno
Stary 2010-11-12, 20:17   #2479
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj miałam przymiarkę sukni i... jest jeszcze piękniejsza niż 3 miesiące temu mam już dobrane bolerko, kurteczkę na wierzch i piękny, długi welon

No i zaproszenia przyszły aż się poryczałam jak otworzyłam jedno

Raingirl ciesze sie razem z Toba Ja mialam takie same odczucia jak przyszly obraczki Masz mozliwosc pokazania sie w sukni albo samej sukni? Matko Ty juz masz dodatki i wszystko opracowane a ja wciaz sie zastanawiam czy dobry wybralam fason sukni, jakie okrycie itd. Zazdroszcze Ci i gratuluje
Stary 2010-11-12, 21:08   #2480
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Raingirl ciesze sie razem z Toba Ja mialam takie same odczucia jak przyszly obraczki Masz mozliwosc pokazania sie w sukni albo samej sukni? Matko Ty juz masz dodatki i wszystko opracowane a ja wciaz sie zastanawiam czy dobry wybralam fason sukni, jakie okrycie itd. Zazdroszcze Ci i gratuluje
Wrzucę tylko tył sukienki, bo boję się, że TŻ gdzieś ją namierzy
Nie posiadam zdjęcia katalogowego niestety
Stary 2010-11-12, 22:32   #2481
emillia006
Zadomowienie

Cytat:

Bedziesz wygladac jak krolewna Co prawda nie widze przodu ale po tyle wnioskuje, ze suknia jest przepiekna
Dziewczyny jutro chyba zamowie podwiazke i poduszeczki na obraczki. Przekopalam allegro no i taka mi sie spodobala w tym samym stylu chce dokupic sakiewke na koperty. Zrezygnowalam z urny, bo jakos dziwnie bym sie czula, gdyby swiadek stal z urna na koperty pod kosciolem Zdjecia poduszeczki i podwiazki wklejam ponizej.

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2010-11-12 o 22:40
Stary 2010-11-12, 23:14   #2482
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Bedziesz wygladac jak krolewna Co prawda nie widze przodu ale po tyle wnioskuje, ze suknia jest przepiekna
Dziękuję

Gwiazdeczko pytałaś o ceny bucików Witt... ja chyba jednak zamówię wszystko hurtem w moim salonie a oni handlują Growikarem - panie mi powiedziały, że praktycznie wszystkie jak leci kosztują 190 zł a można sobie fason, obcas, materiał i ozdoby poskładać wedle uznania
Mi się trochę zmieniła koncepcja, stwierdziłam, że nie będę się wygłupiać z peep toe w styczniu
Stary 2010-11-13, 06:21   #2483
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jutro chyba zamowie podwiazke i poduszeczki na obraczki. Przekopalam allegro no i taka mi sie spodobala w tym samym stylu chce dokupic sakiewke na koperty. Zrezygnowalam z urny, bo jakos dziwnie bym sie czula, gdyby swiadek stal z urna na koperty pod kosciolem Zdjecia poduszeczki i podwiazki wklejam ponizej.
a na koperty moze cos takiego http://www.decorer.pl/index.php?l=1&name=details&id=271 oczywiście bez zdjęcia raz sie z tym spotkałam i wyglądało na bardzo praktyczne

Stary 2010-11-13, 09:15   #2484
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
tyl jak tyl ale domyslam sie ze suknia z przodu oczaaruje wszystkich
Cytat:
mam taka sama podwiazke a podusie taka wypatrzylam: http://dekoracje.szczecin.pl/?249,po...obraczki-serce
daje link bo zdjeciebyloby bardzo male.

Stary 2010-11-13, 11:07   #2485
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
tyl jak tyl ale domyslam sie ze suknia z przodu oczaaruje wszystkich

mam taka sama podwiazke a podusie taka wypatrzylam: http://dekoracje.szczecin.pl/?249,po...obraczki-serce
daje link bo zdjeciebyloby bardzo male.
Bardzo ladna podusia ale mi zalezy aby obraczki nie byly zawiazywane na podusi tylko w pudeleczku. Na slubie u moich znajomych wyszly cyrki z rozwiazywaniem obraczek. Niby taka prosta sprawa ale jak czlowiek sie denerwuje to moze suply narobic zamiast zgrabne rozwiazac obraczki
Stary 2010-11-13, 11:30   #2486
Roougee
Zadomowienie

Spodobała mi się ta figurka http://dekoracje.szczecin.pl/?117,fi...a-na-traktorze
Stary 2010-11-13, 12:27   #2487
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ladna podusia ale mi zalezy aby obraczki nie byly zawiazywane na podusi tylko w pudeleczku. Na slubie u moich znajomych wyszly cyrki z rozwiazywaniem obraczek. Niby taka prosta sprawa ale jak czlowiek sie denerwuje to moze suply narobic zamiast zgrabne rozwiazac obraczki
Hmmm o tym niepomyslam ale zaryzykuje (najwyzej bedzie co wspominac)
Cytat:
haha dobra ale ja mysle o jakiejs chyba standardowej :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 17:30   #2488
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
ta figurka jest MEGA mój tż jest rolnikiem i chyba zrobie mu taką mała niespodziankę ;D

Stary 2010-11-14, 19:14   #2489
Dodka_87
Przyczajenie

HEj ! mam pytanie ;-) znowu Ja :P
Ostatnio pytałam o Wenus w Kobylance a dziś zapytam o Zajazd fenix? czy ktoś miał z nim doczynienia? bo szczerze patrzać na menu wenusa - to jest bieda na maksa ;/ i nie wiem co mam robic a do konca tyg. mam potwierdzić sale !! zwariuje z tymi salami, menu , noclegami ;/ Ślub za niecały rok w pazdzierniku a ja nic niemam heh dodam ,że wesele bedzie na ok120os (czyli pewnie 100os przybędzie) ;-)

czekam na odp! co z tym fenixem ! ;>

naprawde szybciej trafie do wariatkowa niż na własne wesele jak tak dalej będzie mi szło ;D

Edytowane przez Dodka_87
Czas edycji: 2010-11-14 o 19:15
Dodka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-14, 19:27   #2490
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dodka_87 Pokaż wiadomość
HEj ! mam pytanie ;-) znowu Ja :P
Ostatnio pytałam o Wenus w Kobylance a dziś zapytam o Zajazd fenix? czy ktoś miał z nim doczynienia? bo szczerze patrzać na menu wenusa - to jest bieda na maksa ;/ i nie wiem co mam robic a do konca tyg. mam potwierdzić sale !! zwariuje z tymi salami, menu , noclegami ;/ Ślub za niecały rok w pazdzierniku a ja nic niemam heh dodam ,że wesele bedzie na ok120os (czyli pewnie 100os przybędzie) ;-)

czekam na odp! co z tym fenixem ! ;>

naprawde szybciej trafie do wariatkowa niż na własne wesele jak tak dalej będzie mi szło ;D
Ja NIC nie miałam na 5 miesięcy przed na cztery miesiące przed miałam mniej niż niektóre PM z wątku 2012 dopiero teraz - 2,5 miesiąca przed ślubem mam... większość.
Bez panik, wszystko zdążysz załatwić - ostatecznie to wszystko są sprawy drugoplanowe
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości