![]() |
#2461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
-zamowiana msze w kosciele jest - godzina 16 (bo 17 uz byla zajeta :| ) -noclegi dla nas i gosci - chyba nie bedziemy mieli tylu przyjezdnych zeby byly konieczne noclegi -kamerzystajest pan Mariusz M. ze Stargardu -zespol jest - Fanton ze Stargardu ( grali u moich dwoch ciotek na weselach-jeszcze jak bylam duuuzo mlodsza, no i u mojego TZta na studnioce - baaardzo nam sie podobali) -dekoratorkadekoracje sali mamy w cenie a co do kosciola to okaze sie w marcu, jak nam ksiadz da kontakt do par, ktore biora slub w tym samym dniu -suknia slubna (wplcacony depozyt) jest ![]() -obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) wstepny model wybrany,,,, ale bedziemy chcieli zrobic ze swojego zlota...ale jeszczechyba troche czasu na to:P -zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich mamy zaliczone z liceum ![]() ![]() No ![]() A no i tak jak pisalam mam papier do zaproszen bo bede robic sama (przynajmniej taki plan), tresc zaproszen wybrana A no i mam welon, bolerko, buty, ponczochy i podwiazki (wszytsko w salonie sukien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, ze masz juz baaardzo duzo zalatwione ![]() A orientujecie sie ile kosztuja dekoracje? Za kosciol, za sale? Wiadomo, ze to wszystko zalezy od wybranej dekoracji i wielkosci sali itp, ale tak mniej wiecej.. wyslalam wczoraj meile do firm zajmujacych sie dekoracjami i chcialabym wiedziec ile to powinno kosztowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
My za dekorację sali zapłacimy tylko 600zł, ale jak pytałam na targach to ceny są przeróżne. Jedni mają stałą stawkę, inni uzależniają od sali a jeszcze inni doliczają za balony i żywe kwiaty. Najwięcej było chyba 1300 i to w skromnym wydaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a czy jest ktoś tu na forum ze Stargardu kto bierze ślub w kościele pw. NMP???
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 ![]() Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2010-11-10 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 | |
Zadomowienie
|
hehe, Gwiazdeczka to ja mam odwrotnie- bo suknia ecru a stanik mam bialy...ale mysle zeby poszukac jakiegos fajnego w ecru
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez magbes Czas edycji: 2010-11-10 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() Prosze a oto moje dokonania: na chwile obecna mamy: -sale ja tez ![]() -zamowiana msze w kosciele tak samo -noclegi dla nas i gosci zrobione -fotograf jest -kamerzysta jest -zespol jest -dekoratorka jest -suknia slubna kupiona ![]() -obraczki (swoja musze tylko powiekszyc przed slubem) w grudniu planujemy zakup bo wybranejuz sa -zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich nic nie zalatwione jeszcze Plus do tego: zaproszenia juz sa od lipca ![]() podwiazka wczoraj zakupilam z allegro wiazanka mam wybrana (ale moze inna mnie zauroczy..) To na tyle. Mam problem z butami bo zadne mi sie nie podobaja :/ i obawiam sie ze tu bede miec problem. Moze podpowiecie jakis sklep (najlepiej szczecin) lub strona www ? pozdrawiam wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A pokazesz jaka podwiazke kupilas, bo ja tez planuje zakup z allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A spisanie protokołu trwało godzinę - proboszcz spisał potrzebne dane z dowodów a później zadawał nam pytania najróżniejsze - na część odpowiadaliśmy wspólnie, a część indywidualnie z księdzem, podczas gdy drugie za drzwiami czekało. Nasz protokół był jeszcze uzupełniony o pytania o istotę małżeństwa mieszanego, więc np. P. został zapytany czy ma świadomość obowiązków na mnie ciążących i tak dalej, będzie też musiał podpisać oświadczenie, że nasze dzieci zostaną ochrzczone i nie będzie mi utrudniał wychowania w wierze katolickiej. Ogólnie to stresowałam się bardzo a okazało się, że była to po prostu miła, szczera rozmowa z księdzem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle wiec, ze zaplace duzo mniej. Zostaje kosciol i samochod ![]() Cytat:
![]() Co do butow, to ja tez mam problem. W sklepach wlasciwie zadne mi sie nie podobaja (jesli wogole jakies sa ![]() Na poczatku chcialam srebrne, ale teraz mysle ze jednak biale beda lepiej pasowaly. Wymarzylam sobie z takiego materialu, jakby brokatowego i znalazlam takie na stronie Growikar, a jeszcze lepsze na stronie, ktora Rain wynalazla http://www.witt.com.pl/oferta/, i tam chyba zamowie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Stresuje sie tylko Tzta spowiedzia, bo ostatnio byl jakies.............. 10 lat temu ![]() Co ksiadz na to powie???? A wogole to slyszalam, ze pary ktore mieszkaja razem nie dostana rozgrzeszenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Nam już policzyli balony w cenie, ale wszędzie sobie doliczają. W jednej firmie babka chciała aż 150zł! Przegięcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trochę mnie tu nie było, ale dnia brakuje na wszystko i tylko od czasu do czasu Was trochę podczytam ![]() co do moich przygotowań to ruszyliśmy ostatnio trochę z miejsca ![]() - sale mam - mniejsza w Wenus w Kobylance -zamowiana msze w kosciele jest - godzina 16 -noclegi dla nas i gosci - dla nas w cenie, a dla gości też są, ale dokładną liczbę ile potrzebujemy mam podać tydzień przed weselem -kamerzysta - nie będzie -Dj - jest Dj Krisc -dekoracja - sali jest w cenie, a kosciola to dopiero wszystkiego się dowiemy myślę, że jak pójdziemy spisać protokół -suknia slubna - jest już wybrana ![]() ![]() ![]() -obraczki już zamówione półokrągłe 6 mm, moja z jednym brylancikiem, a TŻ gładka z własnego złota i 20 listopada będziemy odbierać ![]() -zaswiadczenia o naukach przedmalzenskich - kurs zaczynamy 14 listopada przez 10 dni więc przed spisaniem protokołu się wyrobimy ![]() ![]() - zaproszenia - dzisiaj zamówione więc niedługo myślę, że będą i będziemy rozdawać Chyba póki co to wszystko. Jeszcze pamiętam jak było pół roku a tu już tylko 3 miesiące i jakieś 3 tygodnie!!! ![]() Edytowane przez DolinaNocy Czas edycji: 2010-11-11 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, przydalaby sie jakas lista z datami, kiedy, ktora PM slubuje. Kiedys Chilanes sie tym zajmowala, wiec tylko ona mogla edytowac istniejaca liste. Macie jakis pomysl jak to zrobic?
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-11-12 o 11:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny musze sie pochwalić bo aż sama nie dowierzam, wysłałam z ciekawosci zdjecia na ten konkurs http://www.slubnatv.tv/Newsy/25652-Uwaga_KONKURS!.html i dzis dostałam wiadomosć że jutro mam sie zgłosić na sesje zdjeciową
![]()
![]() |
![]() |
#2477 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() suknią się chwaliłam już ![]() ![]() ![]() A zaproszenia będą takie http://allegro.pl/hit-perlowe-zapros...303891672.html tylko z bordową wstążeczką Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam przymiarkę sukni i... jest jeszcze piękniejsza niż 3 miesiące temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i zaproszenia przyszły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Raingirl ciesze sie razem z Toba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie posiadam zdjęcia katalogowego niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bedziesz wygladac jak krolewna ![]() ![]() Dziewczyny jutro chyba zamowie podwiazke i poduszeczki na obraczki. Przekopalam allegro no i taka mi sie spodobala ![]() ![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-11-12 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwiazdeczko pytałaś o ceny bucików Witt... ja chyba jednak zamówię wszystko hurtem w moim salonie a oni handlują Growikarem - panie mi powiedziały, że praktycznie wszystkie jak leci kosztują 190 zł a można sobie fason, obcas, materiał i ozdoby poskładać wedle uznania ![]() Mi się trochę zmieniła koncepcja, stwierdziłam, że nie będę się wygłupiać z peep toe w styczniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() daje link bo zdjeciebyloby bardzo male. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
Spodobała mi się ta figurka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Przyczajenie
|
HEj ! mam pytanie ;-) znowu Ja :P
Ostatnio pytałam o Wenus w Kobylance a dziś zapytam o Zajazd fenix? czy ktoś miał z nim doczynienia? bo szczerze patrzać na menu wenusa - to jest bieda na maksa ;/ i nie wiem co mam robic a do konca tyg. mam potwierdzić sale !! zwariuje z tymi salami, menu , noclegami ;/ Ślub za niecały rok w pazdzierniku a ja nic niemam ![]() czekam na odp! co z tym fenixem ! ;> naprawde szybciej trafie do wariatkowa ![]() Edytowane przez Dodka_87 Czas edycji: 2010-11-14 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bez panik, wszystko zdążysz załatwić - ostatecznie to wszystko są sprawy drugoplanowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.