|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak skejciarka dziś po szczepionce? Cytat:
![]()
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Niby dobrze, ale po piątej zaczęła marudzić i była strasznie senna. Musiałam ją położyć wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zadomowienie
|
anuszka, frania ale z tych waszych pociesz freestyl-owce - słodziachy małe.
Lili usnęła już któryś raz sama, opatuliłam ją w kocyk może coś pomoże, a i puściłam jej do snu kołysanki, światło przyciemnione telewizor całkiem wyciszony, zobaczymy czy tej nocy bedzie w związku z tym lepiej spała???
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-11-10 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zadomowienie
|
bajeczko, pocieszyłaś mnie, że nie jestem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Moja droga to nie jest wytłumaczenie dla Twojego karygodnego zachowania
![]() ![]()
#1326 |
Zakorzenienie
|
anuszka Iga jest taka śliczna
![]() Frania Ernest jest uroczy! Franek spi, tez był dzis marudny i napisałam tylko stronę w pracy, jak był na spacerze. Jestem padnieta. |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
entertete ja piore w loveli masc na antybiotyku dostalam ale taki jednorazowe podskorne cos na Huberta poliku (wyglada jak by sie bil i dostal gonga) pimafucort jest tez z hydrocortyzonem czyli steryd dostalam tez recepte na hydrocortyzon sama masc ale nie wykupilam bo nie uwazam zeby jego wysypka byla az tak silna abym musiala to uzywac no i takie bez recepty to stosuje alantan plus ladnie Hubciowi goi te takie "suche" wysypki znajoma co ma tez skazowe dziecko ostatnio mi cos polecala ale zapomnialam nazwy musze sie jej jeszcze raz spytac
#1329 |
Zadomowienie
|
Hejka, dużo napisałyście a nie mam czasu nadrobić
![]() Mały od wczoraj po kąpieli chce żeby Go jeszcze trochę coś ponosić, potulić i dopiero wtedy można Go położyć spać, bo tak wcześniej nie chce i się pręży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Właśnie moja sąsiadka - koleżanka co o 19 widziałam ja w sklepie dzwoni, ze wody jej odeszły i jedzie do szpitala a ma mieć CC, ciekawe czy zrobią jej teraz czy każą czekać do rana...a mówiłam ze urodzi 11.11 tak jak ja 07.07 hehhe
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no wiesz, że ja się nie czepiam. U mnie na koncie sporo, a szkoda mi wydawać. Głupek ze mnie nie?
![]() |
#1334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie głupek, po porstu rozsądnie wydajesz pieniądze. Mi się nigdy dupy nie trzymały.... Ech... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | ||
Zakorzenienie
|
jol Iga
![]() ![]() a ja miska tylko kilka razy kapalam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() papi nic nie dala znac ![]() my sprzedalismy na godzinke miska do sasiadki i ogarnelismy mieszkanie. goscie juz moga przyjezdzac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
aniaa super ze ktos pomogl
![]() anuszka ty sie nie smiej przedwczoraj sie podrapal tak mocno po nosie na samym srodku az krewka poleciala pazurki mial obciete ale gdzies kantem musial sie drapnac i tez sie z niego nabijam ze bil sie na podworku ![]() a Iga przeslodka i jakie ma usta idealne! frania hehe moze twoj syn planuje sie w przyszlosci do watykanu przeniesc a siala nas olala w te swoje urodzinki :maczuga: moje dziecko zasnelo kolo 19.30 z regoly tak zasypia i budzie po 40-50 min kapiel mleczko troszke zabawy i kolo 21.30-22.00 idzie spac a dzisiaj doopa juz sie nie obudzil i nie zamierza a jest w dresach bodach bluzce i skarpeciach i bez kapieli... dobrze ze chociaz przed przewinelam mu dupcie bylam dzisiaj w slubicach i moja babcia kupila mu ubranko na chrzest 230zl wyszlo wiec w sumie fajnie bo zaoszczedzone a fajne kupilysmy rzeczy tylko musza mi sprowadzic wiekszy komplecik bo byl na 68 a to bylo akurat wiec chcialam na 74 bo chrzest 28.11 a i moze na swieta jeszcze bedzie dobre dobralalam do tego rekawiczki czapusie (w komplecie jest kaszkiecik ale bedzie za zimno) i buciki no i przyszly zaproszenia bo zamawialam przez neta ze zdjeciem i sliczne sa zadowolona jestem
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-11-10 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eleonoremio a wiec jesli chodzi o te nalesniki na ostro to tak: Robisz normalne ciasto na nalesniki (tak jak zawsze), dodajesz tylko do niego: sol, pieprz, curry, bazylia, pieprz cayenne(odrobinka). I teraz sa 2 wersje farszu do tych nalesnikow: 1 wersja z miesem mielonym - podsmazasz miesko, dodajesz utarta marchewke, pokrojona cebule, por, wycisniety czosnek (co lubisz i masz pod reka) oraz przyprawiasz calosc sola, pieprzem, bazylia, mozna dodac koncentrat pomidorowy (opcjonalnie) 2 wersja z szynka - plasterki szynki, ziola prowansalskie, marchew i por podsmazone, sol, pieprz Pozawijac nalesniki z farszem, posypac utartym zoltym serem i wlozyc do piekarnika na kilka minut, zeby ser sie roztopil. Gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-11-10 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
pochwale sie jak w przyszlym tyg komplecik odbiore jutro wkleje zdjecia Hubcia w nowej czapie
![]()
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agatka nie lubi spac w dzien i Justyna sporo z nia spaceruje super ![]()
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
entertete ja na początku prałam w Loveli ale u mnie mała miała uczulenie od tego proszku,więc przerzuciłam się na Jelp i narazie jest ok.Co do kremu mi też lekarka wypisała hydrocortyzon,ale go nie używałam ani razu (stwierdziłam,że najpierw wypróbuję coś lżejszego-wcześniej pisałam-na buźkę emolium krem specjalny a na ciałko atoperal baby (z obu jestem zadowolona)
![]() anuszka Iga jest przesłodka!! Karolcia takiego mi smaka narobiłaś na grzanca,że dziś wypiłam aż dwa i teraz mi średnio dobrze (chyba za dużo miodu dodałam,ale ja lubię takie ślodziutkie :p ) Moja Patrycja też robi zeza-już się bałam,że to coś nie tak z oczkami...Co do kasy,to mnie nigdy się długo nie trzymała i zawsze szybko upłynniała (jeju jak się zrymowało ![]() Aniuu mnie również Jaśko kąpie małą (uwielbia to),chyba,że jest w pracy, to mi pozwala ![]() Co do butków zgadzam się z Wami w 200%!Patrycja ma 2 pary takich materiałowych-skarpetowych,ale i tak rzadko zakładam,bo zaraz je sobie ściąga ![]() Byłam dziś na rehabilitacji państwowej.Średnio mi się podobało (wcześniej było o wiele lepiej),bardzo krótko,dzieci strasznie płakały-Patrycja była mega zdezorientowana(ona z tych dzieci mało płaczących)aż jej samej się udzieliło :/Na sali było 6 bobasów,3 rehabilitantnki (każda ćwiczyła na zmianę dwoje dzieci)-podobno ma tak już zostać bo jest za dużo dzieci czekających ![]() SialaWszystkiego naj! hdGratulacje!Widzę,że zdolna bestia z Ciebie ![]() KiniaJa bym poszła do lekarza,a może to miesiączka??
http://www.suwaczki.com/tickers/relgzbmh3hq94hl6.png Edytowane przez aneciaslonko Czas edycji: 2010-11-10 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaczęłam cytować ale widzę, że mi cytaty szlag trafił, więc zbiorowe DZIĘKUJĘ za życzenia bardzo mi miło, ż eo mnie pamiętałyście ![]() ![]() pochwalam się teraz ![]() od mojego najukochańszego i jedynego przyjaciela dostałam bukiet różyczek ![]() ![]() Nawet Seba był dziś dla mnie łaskawy.. ale i tak go sprzedałam rodzicom ![]() Dziękuję za prezenty od Was ![]() Lazurka - wybieraj jakiego chcesz, nawet pół na pół się podzielę bo Ci się należy ![]() może i nie są Misterami piękności ale po ciemku do macania w sam raz ![]() ![]() ![]() A Ci śpiewający... urzekający ![]() ![]() ![]() No i co kto lubi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | ||
Zadomowienie
|
heeej ja dopiero nadrabiam z całego dnia
u mnie dzisiaj tragedia aleks stękał pół nocy drugie pół płakał bo brzuszek twardy i na zmianę dawałam bobotic i gripe water ale pierdki wogóle nie szły ![]() ![]() i ja chyba złapałam jakieś przeziębienie bo nos zatkany i głowa zaczyna boleć ale mam nadzieję, że nie zarażę małego chociaż z nim śpię ![]() nie powinnam go całować ale nie umiem ![]() co do tych naczyniaków to widzę, że wiele z was je ma. wstawie zdj to powiedzcie czy też takie duże i u mojego one były od urodzenia, potem wydawało mi się, że blakną a teraz znowu mocno czerwone ( na zdj nie widać nawet, że to bardzo czerwone ) siala 100 LAT ![]() papi ciekawe jak wyniki ale może pisałaś bo ja nie doczytałam jeszcze no i racja fajną propozycje dała mi vette ( ![]() ![]() ![]() anuszka nad wypowiedzią do ciebie pisałam lazurce, że jakość kiepska ![]() http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4712233 i są takie jakby wyblakłe jeśli chcecie mogę jutro zrobić zdjęcie zdjęcia może coś będzie widać ![]() ale jak dla mnie za tą cenę ok bo i tak zawsze na kompie pokazuje zdj czy oglądam a to robiłam tak żeby mieć. ale następne będę próbować robić u kogoś innego itakasia no to kochana córa a nocki na pewno będą jeszcze lepsze ![]() alutka78 Dagusia śliczniutka i jaka minko zaskoczenie- zdziwiona ![]() ![]() Cytat:
2.NIENIENIE na buzię a przynajmniej staram się nie ![]() 3.mi pediatra przepisała zwykłą natłuszczającą z euceryną a potem jeszcze dermatolog taką samą z euceryną ale dodatkowo z wit chyba A i E ale nie jestem pewna bo wywaliłam ten skład. i używam na zmianę 1 dzień ta 2 dzień ta, dodatkowo co 2 kąpiel ( czyli co 4 dni bo kąpie co dwa dni ) dodaje do wody oillan a pozostale kąpiele z żelem hipp. i te maśći o wieeeele lepiej dają niż jak smarowałam oliwką i balsamem hipp czemu nie powiedzialaś, że nie chcesz ze serydem ? ja bym tych lekarzy ![]() ![]() eleonoremio cutivate i elocom używałam pare lat i teraż żałuję ale wtedy nikt mnie nie uświadamiał o działaniu takich sterydów ![]() Cytat:
![]() ok nadrabiam dalej ![]() Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-11-10 o 22:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zadomowienie
|
anuszka dzidzia ja chce z wami !!! ale muszę poczytać bo nie mam pojęcia nic o diecie MM i pewnie będzie tam dużo rzeczy białkowych
![]() a właśnie miałam kiedyś pytać mama przychodzi do was do domu ? i jak wracacie w nocy to mama zostaje czy ją wywalacie ? ![]() bo ja żeby gdzieś wyjść to by chyba musiał ktoś przyjść do mnie ( czyli, że pewnie babcia bo moja mama zapracowana i zabiegana a teściowej bym nie zostawiła ![]() ![]() cudna ![]() hahaha E jest świetny ![]() Cytat:
![]() Alguien zapisałam przepis jak tylko będę mogła naleślini to wyprubuję ![]() to i ja wrzuce zdj 1. mały wygląda jak jakiś nadęty polityk ( wyjątkowo paskudnie ![]() 2. mój najkochańszy śpiący rekin piłiłiłi 3. z mamuśką z dzisiaj ( kurde zła jestem bo była u mnie kuzynka i chciałam żeby mi pare zdj porobiła bo nie mam prawie wogóle z małym bo tż robi takie, że szkoda żeby wogole robił ![]() ![]() a i coraz gorzej ze mną z godziny na godzine nos to już tak zatkany a równocześnie leje się z niego i gardło boli :/ wzięłam apap szkoda, że nie mogę ferwexu jak zarażę małego to się wkurze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zadomowienie
|
no i papi się nie odezwała mam nadzieję, że te wyniki ok ale nie miała czasu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
super wyglada
hehe niezly jest Cytat:
Szkoda, ze rozmazane zdjecie, bo slicznie wygladasz, rekinek tez uroczy! ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Maja zasnela dzis po 24 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zadomowienie
|
papi daj znac, co i jak!!
Misiulka prosze bardzo ![]() niezawsze oby nocka byla ok wiolek ja to normalnie napatrzec sie na Ciebie nie moge za kazdym razem! Jestes przeurocza i sliczna kobieta!! (gdybym byla facetem to bym do Ciebie uderzala ![]() ![]() Ide zaraz spac, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Igusia i mamusia dziękują za miłe słowa ![]() ![]() ![]() Moja mała wstała dziś o 6, dlatego że poszła spaćprzed 18-tą.Ale najadła się i śpi do tej pory ![]() Ja nawet nie wiedziałam, że jestem na jakiejś diecie MM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.