Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 19:07   #1321
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Wiesz co w moim przypadku to chyba trzeba "brać" co się nawinie

Nie kuście na odchudzanie, bo moja mama mnie przeklnie jak zacznę mniej jeść...
No to chociaż odstaw słodycze.
Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

lazurowa przy karmieniu piersią chyba nie można się odchudzać, co najwyżej ćwiczyć tylko
Diety odchudzającej ograniczającej nie wolno. Ale dietę, która pozwala jeść określone produkty z wszystkich grup żywnościowych i nie ogranicza kalorii jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

a co to te MM??? bo chyba nie w temacie jestem
Już Ci martysek odpisała
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
A to moja skejciara mówi do Was JOŁ hehe
Joł skejciarko .
Jak skejciarka dziś po szczepionce?

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
od kilku dni nauczyl sie robic zeza i jak np je mleko to patrzy na butelke okrutnie zezujac odkryl tez ze na bujaczku sa kolorowe misie, i wykreca szyje jak szalony
dzis byl marud caly dzien, tylko na rekach, wiec mu zapodalam viburcol zeby nocka byla spokojna, slina mu leci ciurkiem z buzi wsadza place i glosno mlaska
Moja jak jest bardzo głodna to robi zeza na cycusia nim się przyssie

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:19   #1322
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Joł skejciarko .
Jak skejciarka dziś po szczepionce?
Niby dobrze, ale po piątej zaczęła marudzić i była strasznie senna. Musiałam ją położyć wcześniej.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:19   #1323
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

anuszka, frania ale z tych waszych pociesz freestyl-owce - słodziachy małe.

Lili usnęła już któryś raz sama, opatuliłam ją w kocyk może coś pomoże, a i puściłam jej do snu kołysanki, światło przyciemnione telewizor całkiem wyciszony, zobaczymy czy tej nocy bedzie w związku z tym lepiej spała???

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-11-10 o 19:20
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:30   #1324
martysek
Zadomowienie

bajeczko, pocieszyłaś mnie, że nie jestem sama
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:37   #1325
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
bajeczko, pocieszyłaś mnie, że nie jestem sama
Moja droga to nie jest wytłumaczenie dla Twojego karygodnego zachowania

. Witaj Kochanie

Stary 2010-11-10, 19:42   #1326
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

anuszka Iga jest taka śliczna

Frania Ernest jest uroczy!

Franek spi, tez był dzis marudny i napisałam tylko stronę w pracy, jak był na spacerze. Jestem padnieta.
Stary 2010-11-10, 19:46   #1327
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
anuszka Iga jest taka śliczna
Miło mi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 19:48   #1328
anoxa
Zakorzenienie

entertete ja piore w loveli masc na antybiotyku dostalam ale taki jednorazowe podskorne cos na Huberta poliku (wyglada jak by sie bil i dostal gonga) pimafucort jest tez z hydrocortyzonem czyli steryd dostalam tez recepte na hydrocortyzon sama masc ale nie wykupilam bo nie uwazam zeby jego wysypka byla az tak silna abym musiala to uzywac no i takie bez recepty to stosuje alantan plus ladnie Hubciowi goi te takie "suche" wysypki znajoma co ma tez skazowe dziecko ostatnio mi cos polecala ale zapomnialam nazwy musze sie jej jeszcze raz spytac
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:49   #1329
ola_k11
Zadomowienie

Hejka, dużo napisałyście a nie mam czasu nadrobić
Mały od wczoraj po kąpieli chce żeby Go jeszcze trochę coś ponosić, potulić i dopiero wtedy można Go położyć spać, bo tak wcześniej nie chce i się pręży
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 19:49   #1330
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
(wyglada jak by sie bil i dostal gonga)
Stary 2010-11-10, 19:54   #1331
martysek
Zadomowienie

Cytat:
Moja droga to nie jest wytłumaczenie dla Twojego karygodnego zachowania
Wiem kochana Ale część rachunków popłacone, na resztę rachunków w sumie mam, ani Natalii ani TŻtowi niczego nie odmawiam, więc chyba nie jest tak źle?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 20:11   #1332
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Właśnie moja sąsiadka - koleżanka co o 19 widziałam ja w sklepie dzwoni, ze wody jej odeszły i jedzie do szpitala a ma mieć CC, ciekawe czy zrobią jej teraz czy każą czekać do rana...a mówiłam ze urodzi 11.11 tak jak ja 07.07 hehhe
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 20:13   #1333
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem kochana Ale część rachunków popłacone, na resztę rachunków w sumie mam, ani Natalii ani TŻtowi niczego nie odmawiam, więc chyba nie jest tak źle?
Rano mówiłaś, że nie masz ? Najważniejsze, żebyś nie żałowała...

Nie no wiesz, że ja się nie czepiam. U mnie na koncie sporo, a szkoda mi wydawać. Głupek ze mnie nie?

. Witaj Kochanie

Stary 2010-11-10, 20:23   #1334
martysek
Zadomowienie

Cytat:
Rano mówiłaś, że nie masz ? Najważniejsze, żebyś nie żałowała...

Nie no wiesz, że ja się nie czepiam. U mnie na koncie sporo, a szkoda mi wydawać. Głupek ze mnie nie?
Te pieniądze co mi zostały starcząakurat na styk na rachunki. Chyba

Nie głupek, po porstu rozsądnie wydajesz pieniądze. Mi się nigdy dupy nie trzymały.... Ech...
Stary 2010-11-10, 20:37   #1335
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
jol Iga sliczna jak zawsze

Cytat:

Ja zawsze kąpię Igę sama
a ja miska tylko kilka razy kapalam tatus mnie nie dopuszcza bo to ich rytual wieczorny

Cytat:
anuszka Ernest przesyla popieskie pozdrowienia dla Igi

Cytat:
od kilku dni nauczyl sie robic zeza i jak np je mleko to patrzy na butelke okrutnie zezujac odkryl tez ze na bujaczku sa kolorowe misie, i wykreca szyje jak szalony
dzis byl marud caly dzien, tylko na rekach, wiec mu zapodalam viburcol zeby nocka byla spokojna, slina mu leci ciurkiem z buzi wsadza place i glosno mlaska
misiek tez tak na butle zezuje a paluchy tak wpycha do buzi ze go na wymioty ciagnie

Cytat:

Nie głupek, po porstu rozsądnie wydajesz pieniądze. Mi się nigdy dupy nie trzymały.... Ech...
u nas to samo nawet jak damian ma mega duza pensje to i tak sie rozejdzie

papi nic nie dala znac

my sprzedalismy na godzinke miska do sasiadki i ogarnelismy mieszkanie. goscie juz moga przyjezdzac ach moja siostra przywiezie mi tyle pysznosci od mamy ze szok lece na modelki
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 20:45   #1336
anoxa
Zakorzenienie

aniaa super ze ktos pomogl

anuszka ty sie nie smiej przedwczoraj sie podrapal tak mocno po nosie na samym srodku az krewka poleciala pazurki mial obciete ale gdzies kantem musial sie drapnac i tez sie z niego nabijam ze bil sie na podworku
a Iga przeslodka i jakie ma usta idealne!

frania
hehe moze twoj syn planuje sie w przyszlosci do watykanu przeniesc

a siala nas olala w te swoje urodzinki :maczuga:

moje dziecko zasnelo kolo 19.30 z regoly tak zasypia i budzie po 40-50 min kapiel mleczko troszke zabawy i kolo 21.30-22.00 idzie spac a dzisiaj doopa juz sie nie obudzil i nie zamierza a jest w dresach bodach bluzce i skarpeciach i bez kapieli... dobrze ze chociaz przed przewinelam mu dupcie

bylam dzisiaj w slubicach i moja babcia kupila mu ubranko na chrzest 230zl wyszlo wiec w sumie fajnie bo zaoszczedzone a fajne kupilysmy rzeczy tylko musza mi sprowadzic wiekszy komplecik bo byl na 68 a to bylo akurat wiec chcialam na 74 bo chrzest 28.11 a i moze na swieta jeszcze bedzie dobre dobralalam do tego rekawiczki czapusie (w komplecie jest kaszkiecik ale bedzie za zimno) i buciki no i przyszly zaproszenia bo zamawialam przez neta ze zdjeciem i sliczne sa zadowolona jestem

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-11-10 o 20:47
Stary 2010-11-10, 20:49   #1337
FraniaPirania
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
misiek tez tak na butle zezuje a paluchy tak wpycha do buzi ze go na wymioty ciagnie
siedzial dzis na bujaczku i ee eee yyy eeeeeeeee oczy zalzawione jezorek na wierzchu paluchy uslinione po lokiec

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:

frania hehe moze twoj syn planuje sie w przyszlosci do watykanu przeniesc
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 20:52   #1338
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie będę na bucikach oszczędzać. Jak widzę 2-letnie dziewczynki w różowych japonkach to nóż mi się w kieszeni otwiera
to jeszcze nic...ja widzialam roczne dziecko, ktore dopiero co ledwo chodzilo, a mialo japonki!! Glupota niektorych ludzi powala na kolana...

eleonoremio
a wiec jesli chodzi o te nalesniki na ostro to tak:
Robisz normalne ciasto na nalesniki (tak jak zawsze), dodajesz tylko do niego: sol, pieprz, curry, bazylia, pieprz cayenne(odrobinka).
I teraz sa 2 wersje farszu do tych nalesnikow:
1 wersja z miesem mielonym - podsmazasz miesko, dodajesz utarta marchewke, pokrojona cebule, por, wycisniety czosnek (co lubisz i masz pod reka) oraz przyprawiasz calosc sola, pieprzem, bazylia, mozna dodac koncentrat pomidorowy (opcjonalnie)
2 wersja z szynka - plasterki szynki, ziola prowansalskie, marchew i por podsmazone, sol, pieprz

Pozawijac nalesniki z farszem, posypac utartym zoltym serem i wlozyc do piekarnika na kilka minut, zeby ser sie roztopil.
Gotowe
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 20:58   #1339
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Robisz normalne ciasto na nalesniki (tak jak zawsze), dodajesz tylko do niego: sol, pieprz, curry, bazylia, pieprz cayenne(odrobinka).
I teraz sa 2 wersje farszu do tych nalesnikow:
1 wersja z miesem mielonym - podsmazasz miesko, dodajesz utarta marchewke, pokrojona cebule, por, wycisniety czosnek (co lubisz i masz pod reka) oraz przyprawiasz calosc sola, pieprzem, bazylia, mozna dodac koncentrat pomidorowy (opcjonalnie)
2 wersja z szynka - plasterki szynki, ziola prowansalskie, marchew i por podsmazone, sol, pieprz

Pozawijac nalesniki z farszem, posypac utartym zoltym serem i wlozyc do piekarnika na kilka minut, zeby ser sie roztopil.
Gotowe
I tym sposobem mam obiad na sobotę, dziękuję

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-11-10 o 21:00
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 21:12   #1340
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
bylam dzisiaj w slubicach i moja babcia kupila mu ubranko na chrzest 230zl wyszlo wiec w sumie fajnie bo zaoszczedzone a fajne kupilysmy rzeczy tylko musza mi sprowadzic wiekszy komplecik bo byl na 68 a to bylo akurat wiec chcialam na 74 bo chrzest 28.11 a i moze na swieta jeszcze bedzie dobre dobralalam do tego rekawiczki czapusie (w komplecie jest kaszkiecik ale bedzie za zimno) i buciki no i przyszly zaproszenia bo zamawialam przez neta ze zdjeciem i sliczne sa zadowolona jestem
pochwal sie

Cytat:
siedzial dzis na bujaczku i ee eee yyy eeeeeeeee oczy zalzawione jezorek na wierzchu paluchy uslinione po lokiec
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 21:22   #1341
anoxa
Zakorzenienie

pochwale sie jak w przyszlym tyg komplecik odbiore jutro wkleje zdjecia Hubcia w nowej czapie
Stary 2010-11-10, 21:34   #1342
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
moge sie przylaczyc do klubu uzaleznionych od zakupow

ja nie mam czans nawet na te 500 zl :/
ja ubralam juz rodzinke na zime i teraz musze zobaczyc ile zostalo dla mnie a na wychowawczy platny tez nie mam szans
Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
ciekawe co tam u justynacz80 i Agatki
Agatka nie lubi spac w dzien i Justyna sporo z nia spaceruje
Cytat:
super
Stary 2010-11-10, 22:02   #1343
aneciaslonko
Raczkowanie

entertete ja na początku prałam w Loveli ale u mnie mała miała uczulenie od tego proszku,więc przerzuciłam się na Jelp i narazie jest ok.Co do kremu mi też lekarka wypisała hydrocortyzon,ale go nie używałam ani razu (stwierdziłam,że najpierw wypróbuję coś lżejszego-wcześniej pisałam-na buźkę emolium krem specjalny a na ciałko atoperal baby (z obu jestem zadowolona)
anuszka Iga jest przesłodka!!
Karolcia takiego mi smaka narobiłaś na grzanca,że dziś wypiłam aż dwa i teraz mi średnio dobrze (chyba za dużo miodu dodałam,ale ja lubię takie ślodziutkie :p )
Moja Patrycja też robi zeza-już się bałam,że to coś nie tak z oczkami...Co do kasy,to mnie nigdy się długo nie trzymała i zawsze szybko upłynniała (jeju jak się zrymowało )ale z kolei jak zawsze mi brakowało na coś ważnego,to jakoś się znajdywała (to szczodrość teściów,rodziców,jakiś bonus w pracy..)
Aniuu mnie również Jaśko kąpie małą (uwielbia to),chyba,że jest w pracy, to mi pozwala
Co do butków zgadzam się z Wami w 200%!Patrycja ma 2 pary takich materiałowych-skarpetowych,ale i tak rzadko zakładam,bo zaraz je sobie ściąga
Byłam dziś na rehabilitacji państwowej.Średnio mi się podobało (wcześniej było o wiele lepiej),bardzo krótko,dzieci strasznie płakały-Patrycja była mega zdezorientowana(ona z tych dzieci mało płaczących)aż jej samej się udzieliło :/Na sali było 6 bobasów,3 rehabilitantnki (każda ćwiczyła na zmianę dwoje dzieci)-podobno ma tak już zostać bo jest za dużo dzieci czekającychProsili mnie o potwierdzenie ubezpieczenia!Jak powiedziałam o tych 6 miesiącach (że do tego czasu niby ubezpiecza państwo)-to babka w rejestracji powiedziała,że nie słyszała i jak mam jakieś zastrzeżenia to mogę iść do kierownika oddziału,ale wtedy przepadnie mi ta rehabilitacja (jednocześnie jedna nieobecność wyklucza mnie z kolejki)więc dałam se spokój,zapytam jeszcze moją pediatrę o co biega..widać co szpital,przychodnia to swoje zasady..
SialaWszystkiego naj!
hdGratulacje!Widzę,że zdolna bestia z Ciebie
KiniaJa bym poszła do lekarza,a może to miesiączka??

Edytowane przez aneciaslonko
Czas edycji: 2010-11-10 o 22:04
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 22:14   #1344
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziewczyny zaczęłam cytować ale widzę, że mi cytaty szlag trafił, więc zbiorowe DZIĘKUJĘ za życzenia
bardzo mi miło, ż eo mnie pamiętałyście
pochwalam się teraz
od mojego najukochańszego i jedynego przyjaciela dostałam bukiet różyczek od małżowiny mojej wieeeelgachny bukiecior róż a od rodziców kasiorkę i czekoladę co ma chyba z kilometr długości i cóż.. dieta poszła się kochać - ładnie ujmując
Nawet Seba był dziś dla mnie łaskawy.. ale i tak go sprzedałam rodzicom

Dziękuję za prezenty od Was
Lazurka - wybieraj jakiego chcesz, nawet pół na pół się podzielę bo Ci się należy
może i nie są Misterami piękności ale po ciemku do macania w sam raz (małżowina wyraził oburzenie i oznajmił, że on się nie zgadza na takie prezenty jakby miał coś do gadania )
A Ci śpiewający... urzekający mogę pomacać.. szmatą na kiju ehh ja niewdzięczna

No i co kto lubi:
:par ty: do wyboru Aj low Ju Babonsy moje!

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 22:16   #1345
wiolek1
Zadomowienie

heeej ja dopiero nadrabiam z całego dnia
u mnie dzisiaj tragedia aleks stękał pół nocy drugie pół płakał bo brzuszek twardy i na zmianę dawałam bobotic i gripe water ale pierdki wogóle nie szły i brzuszek dalej twardy. kupa wkońcu poszła koło 10. i kolejna koło 13 i tylo ( a zazwyczaj jest kolo 5 - 6 )więc pewnie dzisiejsza noc też będzie niefajna. i podczas jedzenia wyplówa cycka i strasznie krzyczy widać, że go boli

i ja chyba złapałam jakieś przeziębienie bo nos zatkany i głowa zaczyna boleć ale mam nadzieję, że nie zarażę małego chociaż z nim śpię
nie powinnam go całować ale nie umiem

co do tych naczyniaków to widzę, że wiele z was je ma. wstawie zdj to powiedzcie czy też takie duże i u mojego one były od urodzenia, potem wydawało mi się, że blakną a teraz znowu mocno czerwone ( na zdj nie widać nawet, że to bardzo czerwone )

siala 100 LAT

papi ciekawe jak wyniki ale może pisałaś bo ja nie doczytałam jeszcze no i racja fajną propozycje dała mi vette ( ) żeby tylko jeszcze na to pieniążki mieć no nie martysek ?
anuszka nad wypowiedzią do ciebie pisałam lazurce, że jakość kiepska a brałam od tych
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4712233
i są takie jakby wyblakłe jeśli chcecie mogę jutro zrobić zdjęcie zdjęcia może coś będzie widać
ale jak dla mnie za tą cenę ok bo i tak zawsze na kompie pokazuje zdj czy oglądam a to robiłam tak żeby mieć.
ale następne będę próbować robić u kogoś innego

itakasia no to kochana córa a nocki na pewno będą jeszcze lepsze

alutka78 Dagusia śliczniutka i jaka minko zaskoczenie- zdziwiona wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
gratki dla Dagusi

Bylismy u dermatologa, no i znowu jestem niezadowolona, maść z hydrokortizonem. No i co ja mam robić, do u.sranej śmierci szukać kogoś kto mi przepisze maść bez sterydów??

quiz dla mam dzieci skazowych:
1. jakim proszkiem pierzecie?
2. czy stosowałyście maść ze sterydami, zwłaszcza na buzi?
3. czy którejś jakiś lekarz przepisał maść bez sterydów?????

Siala od rana imprezuje czy jak? ślę życzenia....

lazurowa przy karmieniu piersią chyba nie można się odchudzać, co najwyżej ćwiczyć tylko
1.lovela
2.NIENIENIE na buzię a przynajmniej staram się nie mam też z hydrokortyzonem 0,5 dermatolog mi przepisała ale kazała jak najrzadziej używać ( ja to miałam na główkę przepisane bo robiła się taka niby ciemieniucha ale skorupa ) i na początku z tego co pamiętam to chyba raz na 3-4 dni smarowałam bo to szybko zalecza a potem raz na 2 tygodnie. teraz używam tylko jak jest naprawdę masakra.
3.mi pediatra przepisała zwykłą natłuszczającą z euceryną a potem jeszcze dermatolog taką samą z euceryną ale dodatkowo z wit chyba A i E ale nie jestem pewna bo wywaliłam ten skład.
i używam na zmianę 1 dzień ta 2 dzień ta, dodatkowo co 2 kąpiel ( czyli co 4 dni bo kąpie co dwa dni ) dodaje do wody oillan a pozostale kąpiele z żelem hipp. i te maśći o wieeeele lepiej dają niż jak smarowałam oliwką i balsamem hipp

czemu nie powiedzialaś, że nie chcesz ze serydem ? ja bym tych lekarzy dają maleństwom takie syfy żeby szybciej wyleczyć a wystarczy wpisać w google hydrokortyzon i jest opis jak działa wiem, że to są minimalne dawki i stężenia ale mimo wszystko ja wolę nie ryzykować

eleonoremio cutivate i elocom używałam pare lat i teraż żałuję ale wtedy nikt mnie nie uświadamiał o działaniu takich sterydów

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Dla mnie to za mało kasy, nie ma takiej opcji bym została w domu, a po za tym ja nie czuję się dobrze w domu, to nie dla mnie siedzenie w domu z dzieckiem, ja się do tego nie nadje, może gdybym wiedziała, że mamy dużo kasy i mogę wybierać to może bym się zastanowiła, choć co raz więcej kobiet wybiera pozostanie w domu i podziwiam takie kobiety, to wymaga poświęceń, ja chyba nie potrafię aż tak..
a dla mnie poświęceniem było by iść do pracy więc każdy charakter ma inny

ok nadrabiam dalej

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-11-10 o 22:19
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 23:02   #1346
wiolek1
Zadomowienie

anuszka dzidzia ja chce z wami !!! ale muszę poczytać bo nie mam pojęcia nic o diecie MM i pewnie będzie tam dużo rzeczy białkowych

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
z moja mama zawsze zostaje
a właśnie miałam kiedyś pytać mama przychodzi do was do domu ? i jak wracacie w nocy to mama zostaje czy ją wywalacie ?
bo ja żeby gdzieś wyjść to by chyba musiał ktoś przyjść do mnie ( czyli, że pewnie babcia bo moja mama zapracowana i zabiegana a teściowej bym nie zostawiła ) ale potem by mi nie pasowało żeby została na noc zresztą i tak by się na to nie zgodziła bo mieszka 10 minut ode mnie i by powiedziała, że moge małego u nich zostawić. a na to ja bym się nie zgodziła nie umiałabym małego zabrać na 2 dzień dopiero a cyrków w nocy z dojściem do domu też robić nie będę więc jednak dłuuuugo nie będzie wieczorno- nocnego wyjścia

Cytat:
cudna
Cytat:
hahaha E jest świetny

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Właśnie moja sąsiadka - koleżanka co o 19 widziałam ja w sklepie dzwoni, ze wody jej odeszły i jedzie do szpitala a ma mieć CC, ciekawe czy zrobią jej teraz czy każą czekać do rana...a mówiłam ze urodzi 11.11 tak jak ja 07.07 hehhe
to ma szanse chyba, że jej nie dotrzymają do północy

Alguien zapisałam przepis jak tylko będę mogła naleślini to wyprubuję

to i ja wrzuce zdj
1. mały wygląda jak jakiś nadęty polityk ( wyjątkowo paskudnie )
2. mój najkochańszy śpiący rekin piłiłiłi
3. z mamuśką z dzisiaj ( kurde zła jestem bo była u mnie kuzynka i chciałam żeby mi pare zdj porobiła bo nie mam prawie wogóle z małym bo tż robi takie, że szkoda żeby wogole robił to porobiła mi takie jaki efekt widzicie wszystko rozmazane a to i tak jedno z najlepszych )

a i coraz gorzej ze mną z godziny na godzine nos to już tak zatkany a równocześnie leje się z niego i gardło boli :/
wzięłam apap szkoda, że nie mogę ferwexu jak zarażę małego to się wkurze
Stary 2010-11-10, 23:04   #1347
wiolek1
Zadomowienie

no i papi się nie odezwała mam nadzieję, że te wyniki ok ale nie miała czasu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 00:53   #1348
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
super wyglada
Cytat:
hehe niezly jest

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

a właśnie miałam kiedyś pytać mama przychodzi do was do domu ? i jak wracacie w nocy to mama zostaje czy ją wywalacie ?
bo ja żeby gdzieś wyjść to by chyba musiał ktoś przyjść do mnie ( czyli, że pewnie babcia bo moja mama zapracowana i zabiegana a teściowej bym nie zostawiła ) ale potem by mi nie pasowało żeby została na noc zresztą i tak by się na to nie zgodziła bo mieszka 10 minut ode mnie i by powiedziała, że moge małego u nich zostawić. a na to ja bym się nie zgodziła nie umiałabym małego zabrać na 2 dzień dopiero a cyrków w nocy z dojściem do domu też robić nie będę więc jednak dłuuuugo nie będzie wieczorno- nocnego wyjścia
Mama przyjezdza do nas i wszystko robi tak jak my w tych samych godzinach itd, by nie zaburzac Mai rytmu, jakbym dala Maje do rodzicow to toby nie wypalilo. Mama czesto zasypia(bo wracamy ok. 1), ale budzi sie jak wracamy i jedzie do domu(ok. 5km. autem), moglaby i spac w drugim pokoju na kanapie, ale to za duzo zachodu, mama woli swoje lozku a i jak wracamy to tz zawsze cos wypije, wiec spi na kanapie, nie spi nigdy z nami jak wypije, bo balabym sie o Maje, ze cos zrobi przez przypadek.

Szkoda, ze rozmazane zdjecie, bo slicznie wygladasz, rekinek tez uroczy!

---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

Maja zasnela dzis po 24

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 02:33   #1349
Alguien
Zadomowienie

papi daj znac, co i jak!!
Misiulka prosze bardzo
niezawsze oby nocka byla ok
wiolek ja to normalnie napatrzec sie na Ciebie nie moge za kazdym razem! Jestes przeurocza i sliczna kobieta!! (gdybym byla facetem to bym do Ciebie uderzala )

Ide zaraz spac, dobranoc
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 07:50   #1350
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć

Igusia i mamusia dziękują za miłe słowa Jesteście kochane

Moja mała wstała dziś o 6, dlatego że poszła spaćprzed 18-tą.Ale najadła się i śpi do tej pory

Ja nawet nie wiedziałam, że jestem na jakiejś diecie MM
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości