|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
32 tydz ciąży a biała wydzielina...
Witam. Jestem w 32 tygodniu pierwszej ciąży. Od pewnego czasu mam bardzo gestą, galaretowatą, biała wydzieline z pochwy. Jest ona bardzo obfita, szczegolnie rano. Odczówam tez bole brzucha za kazdym razem kiedy wstaje z łóżka, a w ciągu dnia rzadkie przypominające bóle miesiączkowe. Dodam ze mam polipa na szyjce macicy. Czy to możliwe oznaki zblizającego sie porodu ? Czy to nie za wczesnie ? Czy moze to skutek tego polipa, lub poprostu tak bywa? prosze o odpowiedz poniewaz sie niepokoje, a wizyte kontrolną mam dopiero za 1,5 tygodnia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 32 tydz ciąży a biała wydzielina...
Taka wydzielina może być przez całą ciążę. a co do reszty - "bółe miesiaczkowe" to sa skurcze, wiesz? mogą być normalne-przepowiadające,, albo trzeba działać. LEKARZ!!!
32 tc - to chyba już wiesz że w razie problemu to w te pędy leci sie do lekarza, niekoniecznie swijego, a jak sie nie da, bo swieto to do szpitala!!!? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.