|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cze sc! Działo się coś?
Ja w pracy mam zawirowania i ogólnie uczuciowo..
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23163784] A jak ktoś lubi tuńczyka to mogę jeszcze zdradzić przepis na moje i TŻta ulubione spagetti z tuńczykiem .. [/QUOTE] Guska , ja uwielbiam tuńczyka Poproszę przepis ![]() Agulaa, wszystkiego najlepszego Mmmmmm, też uważam że to niezły pomysł spędzić Sywlestra tylko we dwoje
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
czezc moje drogie.ostatnio sie nie odzywalam.sluchajcie mam pytanio problem bylam u ginekologa i po usg dopochwowym wynik na jednym z jajniku jest: endometrium 8.25 mm czy to rak? bo lekarz mi tlumaczyl cos ale bylam tak zdenerwowana ze nic nie pamietsm zapisal lek i powiedzial ze to ptzyczyna moze byc tego ze dzidzi narazie brak.pomozcie...
|
#544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli chyba masz dobrze ( niestety nie znam sie na tym)
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23163784]Zamawiałam na allegro:
o tu: http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...272830570.html zanim Ci martoolka poda swój to ja mogę Ci podać swój: A jak ktoś lubi tuńczyka to mogę jeszcze zdradzić przepis na moje i TŻta ulubione spagetti z tuńczykiem .. [/QUOTE] Ładne te naklejki Jak je zaczęłam oglądać to sobie przypomniałam, że wynajmujemy mieszkanie ![]() Dziękuję bardzo za sos Jak masz pod ręką ten przepis na spaghetti z tuńczykiem to możesz podać, nigdy nie jadłam a jestem ciekawa jak smakuje Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby zawirowania wirowały w dobrą stronę ![]() Cytat:
To fajnie, myslałam, że tylko ja się nie będę bawiła na imprezie w tym roku Ja w ogóle bardzo lubię spędzać sylwestra na tanecznych imprezach, ze znajomymi ale teraz chcieliśmy żeby było romantycznie. W końcu jesteśmy po ślubie, razem mieszkamy i chcielibyśmy być wtedy sami
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackAngel trzymam kciuki żeby te zawirowania zarówno w pracy jaki i uczuciowe zmieniły kurs i szły w górę
moniczka nie martw się na zapas, myślę że gdyby lekarz zobaczył coś naprawdę niepokojącego to by było inaczej, ja mam PCO i tez kiepsko z jajnikami, bierz tabletki które Ci przepisał i bądź dobrej myśli Guska1979 ja tez poproszę o przepis bo choć rzadko gotuję to taki sosik z chęcią bym zrobiła ![]() A mnie leń opuścił, w w końcu się zabrałam i wysprzątałam całą górę ![]() A ja wypiłam właśnie sama prawie całą butelkę wina mąz dalej babra się przy malowaniu (na szczęście już kosmetyka) a ja przy meczu tak kieliszek i następny........no i teraz trochę Dobrej nocki
|
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
widze , ze wszystkie śpią
witam w ten wolny dzien
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
No ja równiez witam
TZcik już dawno wstał i pojechał coś załatwiac a ja jeszcze w łóżeczku ![]() Zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy nie :/ Mam w sumie sporo rzeczy do załatwienia, i przydałby się dzień wolny , ale pracy też mam dużo |
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Troszke mnie dzisiaj główka boli.......ciekawe od czego ![]() Wczoraj mąż skończył malować - kolorki wyszły super - czerwień flamenco i ciepłe kakao agawoo idź za ciosem i weź wolne, załatwisz sprawy i będziesz miała z głowy Miłego odpoczynku dziewczynki |
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ale jestem wyspana położyliśmy się wczoraj ok 20.30 a dziś pobudka o 9 moniczko, to na pewno nie rak bo wtedy lekarz dałby skierowanie na dalsze badania a nie tableki. Bierz je i na pewno wszystko będzie dobrze ![]() magolinko, powodzenia w pisaniu a na główke to najlepiej tż podziała ![]() ja też black kochana trzymam za to samo ![]() miłego odpoczywania dziewczyny my chyba zrobimy sobie dzień lenia ewentualnie może się wybierzemy do szanownej pani teciowej popołudniem, ale to nie wiadomo jeszcze
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka czułam ten wzrok na sobie
musze ta dziurke od klucza zalepić!!! ![]() dziękuje wszystkim za życzenia!!! w prezencie urodzinowym złożylam sobie wniosek o urlop i do wtorku urlop, a od wtorku bezrobocie..... mężuś stwierdził, że skoro mi się nalezy to po co mam byc nadgorliwa i iść do pracy skoro za siedzenie na wolnym tak samo mi zapłacą jestem taaaaak zasmarkana że ledwo żyje;/ i jeszcze moj 5-miesięczny chrześnik przyjeżdza a ciocia mu nawt buzi nie bedzie mogla dac
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#555 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za pomalowany pokój ja tez sie powinnam zabrac za pisanie pracy a ja nawet tematu nie wymyslilam ;/ Cytat:
pozalatwiasz najpierw swoje sprawy i spokoj
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dzien bardzo leniwy ale ja za takimi nie przepadam, nie ma co ze soba zrobic a siedzenie przed tv chyba mi nie odpowiada
|
#557 | ||||
|
Konto usunięte
|
No dobra to podaję: cebule 3 duże pokroić w okręgi i podsmażyć na miękko, posolić, popieprzyć, dodać tuńczyki z puszki (w dużych kawałkach) w sosie własnym, dodać przyprawę pomidory suszone z oregano i czosnkiem Kamisa (moja ulubiona), bazylię, zalać to woreczkiem śmietamy 30% i poddusić żeby zgęstniało. Do tego oczywiście makaram spagetti (fajny jest lubelli pełnoziarnisty) i na wierzch super pasuje stary oscypek, albo ser wędzony, jak ktoś woli parmezan. Proste i przepyszne! do tego białe półwytrawne winko Móż TŻ choć w kwestii jedznia tradycjonalista uwielbia to danie. Cytat:
Cytat:
co do sosu to smacznego, pomidory dowolne, ja biorę takie nie w kawałkach tylko całe - trzeb uważać bo czasem są na nich jakieś łupinki jeszcze i trzeba trochę obrać, ale zazwyczaj są bez skórki. Cytat:
pokaż jak wyszedł pokoik bo ciekawa jestem i jakie mebelki kupiliście? fajnie, że tata będzie leczony, trzymam kciuki, żeby przeszedł spokojnie tą chemię Cytat:
Metka pokaż brzuszek jaki już masz duży? ja sie też biorę za naukę! |
||||
|
|
|
#558 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23178012]
jak jest mniejsze niż powinno być to oznacza tzw. endometriozę czyli zapłodnione jajeczko nie ma się gdzie zagnieździć bo ta warstwa jest za mała (ona wzrasta do czasu miesiączki żeby zagnieździło się zapłodnione jajeczko i potem podczas miesiączki się złuszcza. Tabletki są pewnie na to, żeby ona robiła się grubsza...to tak po laicku... ja sie też biorę za naukę![/QUOTE] to nie wiedzialam, dzieki za info. i owocnej nauki
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23178012]
Ja wstałam z ogromnym bólem głowy...masakra,.... po dawce tabletek lepiej ale dalej boli... pokaż jak wyszedł pokoik bo ciekawa jestem i jakie mebelki kupiliście? fajnie, że tata będzie leczony, trzymam kciuki, żeby przeszedł spokojnie tą chemię [/QUOTE] Kochana pokoik pokażę jak ogarniemy to wszystko bo jak na razie jest mega bałagan a on spokojnie sobie wszystko montuje![]() Niestety pracy nawet nie ruszyłam, za tydz mam seminarium a ja nie mam nic Dziewczyneczka kiedy się bronisz?? |
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a Wy czego się tak uczycie? mnie też czeka nauka na koło na apl. ale strasznie mi się nie chce
|
|
|
|
#561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za to własnie wszamaliśmy lasagnę mniam mniam ...gdyby nie bół głowy od wczoraj to byśmy sobie może lampkę winka wypili a tak to wolę nie bo jutro już umrę na ból głowy A odnośnie mebleków to ja uwielbiam skręcać własnie takie duże puzle
|
|
|
|
|
#562 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23183299]procedur do pracy...ale nie mogę się zmobilizować... dawno studia skończyłam i teraz już ciężko wróćić do tego nawyku nauki, ale nie mam wyjścia...więc łączę się w bólu z tymi co im się nie chce..
za to własnie wszamaliśmy lasagnę mniam mniam ...gdyby nie bół głowy od wczoraj to byśmy sobie może lampkę winka wypili a tak to wolę nie bo jutro już umrę na ból głowy A odnośnie mebleków to ja uwielbiam skręcać własnie takie duże puzle [/QUOTE]gusia zazdroszczę lasanii... moja teściowa dziś przyszła do nas na obiad z własnymi koltetami, płynem do mycia naczyń oraz ręczniczkami jednorazowymi więc wiecie- miała co zjeść, umyć czym po sobie itp![]() co do nauki- ja chadzam na szkolenia tylko, a powinnam się tez pouczyć trochę- wiedzy nigdy dość ![]() a propos mebli my skręcaliśmy łazienkowe jakoś w czerwcu- fajnie było ogólnie długi wekend spoko, po zrywie sprzataniowo kuchenym - bo zaporszenie tesciowej to był pomysł taki na szybko poleniuchowaliśmy, ale wieczór się już zrobił, ten czas leci niemiłosiernie..... ale jutro do pracy na chwilkę i znowu 2 dni wolnego
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
a mi trzeba licencjat pisać, bo mnie kobita przechrzci... szkoda gadać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23189087]
nadaje się do "nie do wiary" ja tez hahaha
|
#566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć po dniu wolnym
a ja juz w pracy ![]() my oczywiście z TZ spędziliśmy go na leniuchowaniu bardzo lubię takie dni oby było ich więcej :P na weekend nie mamy teraz co liczyć bo oboje idziemy teraz do szkoły i nici z leniuchowania ![]() Cytat:
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23163784]Zamawiałam na allegro:
o tu: http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...272830570.html [/QUOTE] śliczne te naklejki też chciałam zamówić takie(w kolorze brązowym), ale później natknęłam sie w sklepie z tapetami na naklejki tulipany i się zakochałam w nich i są kolorowe jak żywe tulipanki więc troszke koloru wprowadziły do pokoju najlepsze jest to, że jak ktoś wchodzi do na sto się pyta kto je malował magolinko, trzymam kciuki za tatę uważajcie na drodze jak będziecie jechać [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23178012] nakjlejki bez problemu się potem odklejają więc można zdemontować jak coś. jak nakleję to Wam pokażę jak to wygląda w rzeczywistości, bo sama ciekawa jestem. Na razie okleiłam szybę w witrynie folia matującą - ma schnąć 4 dni i na razie wygląda w ciapki.. Metka pokaż brzuszek jaki już masz duży? ja sie też biorę za naukę![/QUOTE] tak, pokaż potem jak wyszło, koniecznie metko, pokaż brzusio ![]() Cytat:
![]() najgorzej zacząć pisać, ja przy licencjacie tez nie umiała wziąć się w garść i zacząć, na szczęście miałam lajtową promotorkę i zakręconą pewnie od przyszłego semestru znowu się zacznie i będe musiała męczyć magisterke obiecałam sobie, że tym razem napisze prędzej, nie na ostatni moment ![]() Cytat:
My wczoraj miło poleniuchowaliśmy a popołudniem poszlimy do kina na "Śniadanie do łóżka", nawet przyjemna komedia, chociaż jak każda komedia romantyczna przewidywalna w ogóle od wczoraj do niedzieli w multikinie bilety są za 11 zł więc warto się wybrać tylko niestety przez to serwery im padły i nie ma rezerwacji więc trzeba się wybrać tak z godzinke szybciej, żeby bilecik kupić ![]() Po filmie poszliśmy do pubu na piwko nie pamiętam kiedy ostatnio byliśmy tylko we dwoje tak sobie gdzieś, można powiedzieć ze mieliśmy randke, fajnie było Dziś tż w pracy a ja nie wiem nadal czy mam dzisiaj robic zajęcia czy nie ... musze zaraz zadzwonić i się dowiedzieć
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-12 o 09:11 |
||
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
Gospella Twoja teściowa coraz bardziej mnie zaskakuje
![]() czy u Was też dzisiaj taka beznadziejna pogoda? Masakra, aż się nie chciało wstać z łóżka, a dzisiaj wstać wcześnie musiałam bo muszę ogarnąć kilka rzeczy a potem zadeklarowałam swą pomoc przy organizacji imienin mojego taty, wiec cały dzień z głowy
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zadzwoniłam do przedszkola i jest 1 grupa zamiat 5 więc mam wolne ale będe musiała raczej te zajęcia odrobić ale co tam najlepszego dla tatusia a wiecie co, u mnie już od przyszłego poniedziałku ksiądz po kolędzie chodzi ... i ja mam akurat w pierwszy dzień odwiedziny
|
|
|
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie to czysta przesada z tymi świętami
wszystko tak szybko u mnie w Tesco wielki napis Wesołych świąt i choinka obok acelinka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Zakończone: 2
za pomalowany pokój
a on spokojnie sobie wszystko montuje

bardzo lubię takie dni oby było ich więcej :P na weekend nie mamy teraz co liczyć bo oboje idziemy teraz do szkoły i nici z leniuchowania