|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() edit. Wymienie: odlewki - La Perla - Dark Extacy ok. 5-6ml Mauboussin - Historie d'Eau ok. 5-6ml Costume National - 21 ok. 10ml i poniewaz wymiana z Happiness nie doszla do skutku mam caly zestaw probek do oddania: Anna Sui - Sui Love ok. 2ml Molinard - Nirmala ok. 2ml Agent Provocateur - Eau Emotionelle 1ml Menard - L'eau de Kasaneka 1ml Bvlgari - Blv Notte ok. 0,5ml G.Hayman - Delicious Chocolat 1,2ml La Perla - Charme ok. 0,5ml Annayake - Tsukimi ok. 0,6ml Tom Ford - Black Orchid EdT ok. 0,5ml Lempicka - Si Lolita ok. 0,7ml Chopard - Infiniment EdP ok. 0,7ml V.Westwood - Libertine ok. 0,7ml Najchetniej hurtem ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-11-13 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki małe, zamykane - Halle Berry - 0,4 ml - J'Adore - firmowa z atomizerem - resztka na dnie, ale zapach można poznać - od Marigold - Oriflame "Grace" - 1,1 ml, firmowa, ubytek ok. 50% - Oriflame "Embarance Her" - 1,1ml firmowa, ubytek ok. 10% - Oriflame "Lucia" - 1,1ml firmowa, ubytek ok. 40% Vea, byłabym zainteresowana Oriflame i innymi wskazanymi powyżej. Co znalazłaś u mnie? A bo się obudziła niedawno i jej się Kasztan ubzdrał ![]() Jakby co, to możesz kręcić z kim innym - Goldlight zgłosiła się już do mnie w tej sprawie, a jej przynajmniej mam co dać w zamian ![]() Cytat:
![]() Już przejrzałam, ale nie mam niestety nic z poszukiwanych przez Ciebie. Napiszę Ci jutro na PW co mam w większej/mniejszej ilości do oddania, może coś Ci wpadnie w oko. Cytat:
Cytat:
![]() Spoora, dzięki, już mnie Goldlight poratowała ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-11-10 o 16:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Agus, dzieki za odpowiedz
![]() Vea7, Agnyska juz sie zdecydowala na Goldlight - mamy wiec sprawe jasna. Dolozylam Kasztana do swojego watku wymiankowego, a w poscie wyzej dopisalam odlewki i probki, ktore chetnie wymienie. Jesli bedziesz czyms zainteresowana, pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
ODDAM odlewki:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Konto usunięte
|
pragnę kropli Fumidusa i Smoka
oraz 5ml H. Rubinstein Wanted ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Wymienię odlewki:
Cacharel - Anais Anais - 5ml Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml Mon Amour Biaco - 2,5ml w samplerku, biała czekoladka i mogę zrobić jeszcze po 10 ml z: Halloween Halloween Freesia L de Lolita Lempicka i próbki: Rock n Rose Valentino - ok 1,8ml f - fabryczna Trussardi Jeans - ok 1,2ml ręcznie robiona, w plastikowym samplerku Glow by Jlo - w plastikowym samplerku - ok 1,9ml Replay your Fragrance - ok 2,5ml - ręcznie robiona Hugo Boss Pure Purple - 1,8 f Armani diamonds - 0,5ml f edp Cartier - Delices - 1ml f Sergio Tacchini OZONE - 1,1ml Paco Rabanne Black XS - 0,5ml f Ogródek Nilowy - 0,3ml Guerlain l' instatnt magic - ręcznie robiona - ok 0,5ml za coś (najchętniej) słodkiego, czekoladki i wanilie mile widziane, ale można pokusić czymś innym czego nie znam a może chętnie poznam ![]() no i najlepiej większa wymianka ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-11-13 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za moment zedytuję swoją listę, może coś znajdziesz... Poza tym mam Royal Muska, jakieś 60% w 2,5 ml (chyba) atomku. Lista: Roma, Laura Biagiotti; L' Origan, Coty; Emeraude, Coty; Cristalle EdP, Chanel; Ellen Tracy EdT; Oh la la, Azarro; Talisman Eau Transparente, Balenciaga; Romeo Gigli; Femme, Rochas; Le Parfum, Sonia Rykiel; L'Arte, Gucci; Bath & Beauty, Jil Sander; Fleur de Fleurs, Nina Ricci; Rumba, Balenciaga; Balmain de Balmain; Intoxication, D'Orsay; Rive Gauche, YSL; Cabochard, Gres; Odlewki/flaszki: Kashmina Touch, Max Mara (8/10 ml); M3 November, CB IHP (6/10ml); Fuel, Donna Karan (7/10 ml); Sun Moon Stars (ok. 5-6/30 ml, flacha); Z flach mogę zrobić: Woman, Sonia Rykiel; Byzance, Rochas; Lou Lou, Cacharel; Insolence EdP ; Le Dix, Balenciaga; Chanel No 5 EdP; Ruffles, Oscar de la Renta; Cabotine Rose; Trance, Ellen Betrix. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-11-11 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Wtajemniczenie
|
Podzielę się:
ODLEWKI: Aquolina – Blue Sugar 9ml Armani- Acqua di gio Benefit- B-spot 8ml D&G – Light Blue 3,5ml Gucci- Eau de Parfum II 6,5ml Gucci – The one 9ml Nina Ricci- Nina 5ml Prada- Infusion D’Iris 13ml Krizia K 8ml Yves Rocher- Les Plaisirs Nature Framboise- malinka – odleję do 30ml Valentino- Gold 6ml Valentino- Rock’n Rose 9ml Van Cleef &Arples – Automne 5ml FLASZKI: Demeter- Jasmine ok. 45ml Demeter- Peony ok.60ml PRÓBKI: Agent Provocateur edp x2szt Cerruti- Homme Cartier- Delices de Cartier D&G 18 La Lune Hugo Boss- Pure Gucci- Gucci Lacoste- Pink Lacoste – Pour Femme Sonia Rykiel- Belle en Rykiel Sarah Jessica Parker- Covet Puma- Woman Versace- Woman Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-11-13 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2560 |
Wtajemniczenie
|
Najchętniej kadzidła, czekolada, wanilia, mirra, piżmo ale można kusić czymś innym też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aktualizacja: Oddam: miniatury: Flowerparty YR prawie cała odlewki: Angel Liqueur de Parfum 2,5 ml (może być więcej za coś z wishlisty) Autumn Walk in Tuscany Oriflame room spray 8-8,5 ml Very Irresistible Sun 3-3,5 ml próbki z psikaczami lub bez, oryginalne lub lane: Moshino Hippy Fizz Escada Into the blue Si Lolita Kenzo Summer L'eau d'Issey I. Miyake The vert YR Baby doll YSL Eclat d'Arpege Lanvin Esada EdP Gucci EdP II Printemps Van Cleef&Arpels Ete Van Cleef&Arpels Neonatura Cocon YR Kashmina Touch Versace Metal Jeans Czech&Speake oryginalne: Citrus Paradisi plus dla chętnych gratis: Avon: True Glow Flower by Cynthia Rowley Oriflame: Eclat Indulgence Giordani Gold Mexx Nice Większości próbek chcę się po prostu pozbyć, szukam za nie niewiele, po prostu coś czego nie znam lub chcę sobie przypomnieć, mogą być popularne, chętnie Oriflame. Poza tym poszukuję usilnie i za te jestem gotowa oddać wiele ze swoich zbiorów: różyczki Rosine (wiele, więc nie będę wymieniać) Zagorsk (chętnie mała odlewka, 2-5 ml) Aomassai, Felanilla Royal Muska tytoniowe, skórzane Demetery inne tytoniowe, chętnie męskie nieznane mi róże nieznane mi paczule Shalimar EdT i EdP, kilka innych staroci W zamian zrobię próbki lub odlewki ze swoich zbiorów, okazy do obejrzenia tutaj.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-11-11 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u Ciebie podobają mi się odlewki Escady moja lista próbek ciut wyżej, w poście: 2563 Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-11-11 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Rozeznanie
|
Chętnie przetestuję:
Eau du Fier Annick Goutal Bois d'Encens Armani Prive Diptyque - Tam Dao, L'eau Trois Comme des Garcons - Ouarzazate, Zagorsk, Garage, Tar Incense Extreme Tauer poratuje ktoś? ![]() Mam co nieco do oddania, wkleję w razie potrzeby (zainteresowania) ![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewkę [tak z 5 ml] Peony i próbkę Luny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23172895]pragnę kropli Fumidusa i Smoka
oraz 5ml H. Rubinstein Wanted ![]() mam conieco fumidusa ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- o masz w zamian ?
#2566 |
Zadomowienie
|
Mirelo, widzę, że chyba masz Zagorsk, którego choćby kropelki poszukuję od dawna. Może coś byś u mnie wyszperała? Tu lista:
- odlewka Narciso Rodriguez For her edp 9,75/10 ml w atomizerze - odlewka Van Cleef & Arpels - Hiver 4/10 ml - odlewka Demeter - Beeswax 3,5/5 ml PRÓBKI: - Armani - Diamonds odlewka w atomizerze, zostały 2 z 5 ml - Narciso Rodriguez edp 1 ml - DKNY - Pure 2 ml - N. Kamali - Ceremony 2,2 ml w samplerze - O. Durbano - Rock Crystal 0,8 ml - Heeley - Cardinal 0,5 ml - PG - Coze 0,9 ml - Byredo - Gipsy Water 0,8 ml - Mugler - Angel Sunessence Bleu Lagon 0,6 ml - Hermes - Ogródek Śródziemnomorski 0,3 ml - Gucci - Envy Me 0,8 ml - Lancome - Tresor in love - karteczka z wilgotnym papierkiem - Mugler - A*Men Pure Malt 1 ml - DSquared2 - She Wood 1 ml - DSquared2 - She Wood Velvet Forest 0,5 ml - Boss - In motion (szara kulka) 0,2 ml - DKNY Woman 1,2 ml, f - Prada - EDP Tendre 0,8 ml, f - Escada - Desire Me 0,5 ml - Celine - Fever 0,2 ml (końcówka na spróbowanie) - Stella McCartney - Stella edp 1,2 ml - Stella McCartney - Stella Sheer 2008 1 ml - Juliette has a gun - Lady Vengeance 0,5 ml - Escada - Moon Sparkle 1 ml - Demeter - Orange Cream Pop 2 ml - Demeter - Beeswax 1 ml - Demeter - Popcorn 1 ml - Guerlain - AA Mentafolia 0,4 ml - Guerlain - AA Herba Fresca 0,6 ml - Cacharel - Noa Perle 0,5 ml - YSL - Baby Doll Lucky Game 1,2 ml - Salvator Dali - Purplelips 0,4 ml - Naomi Campbell - Cat deluxe f - Yves Rocher - Ode a l'amour 2 ml - Oriflame - Yo! Chic Choc 2 ml, r - Mexx - XX Wild 1,2 ml, f - Yves Rocher - Pomme (jabłko) 1 ml - Avon - TTA In love 1,5 ml - Oriflame - S8 (męskie) 0,7 ml - mogę zrobić próbki / małe odlewki: Cacharel - Amor Amor Delight 1-5 ml Jesus del Pozo - In Black 1 ml Demeter - Chai tea 0,5 ml Demeter - Holy smoke 0,5 ml Van Cleef & Arpels - Hiver 1 ml, Printemps 1 ml, Ete 1 ml Tesori d'Oriente - Mak tybetański (do 10 ml) Sephora - Czekolada i Toffe 0,5 ml Sephora - Żurawina i Lichee 1 ml Sephora - Zielona herbata i cytryna 1 ml Thierry Mugler - Innocent Rock (1 ml) JP Gaultier - Ma Dame (do 5-10 ml) Naomi Campbell - Cat deluxe (do 5 ml) Avon - Ice Sheers Delicious 5 ml Avon - 60'Mod 5-10 ml Yves Rocher - Pur desir de lilas (Bez) do 3 ml Yves Rocher - Mandarine de noel (10 ml)
![]() |
#2567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może próbki Avignon i Kyoto? Szkoda, że nie chcesz więcej ode mnie, bo bym Cię chętnie okradła z paru innych próbek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Rozeznanie
|
Zagorska mam całą butlę. Ile chcesz za to ?
"Modlić się - to prosić o to, by prawa natury zostały na pewien czas zawieszone w interesie osobnika wnoszącego o modły , który jak sam przyznaje, nie jest tego godzien" Ambrose Bierce Edytowane przez mirela76 Czas edycji: 2010-11-11 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23189551]jakimi klimatami mam kusić? czego szukasz?[/QUOTE]
ciężkie ambry, drzewa, kadzidła.
#2571 |
Zadomowienie
|
Mi spokojnie wystarczy 1 ml
![]() A jeśli nie, to 3 ml Zagorska ![]() Edit: Doczytałam w Twoim wątku wymiankowym co masz i może chciałabyś oddać: Zagorsk 1 ml Tea for Two 1 ml Clean Shower Fresh 0,5 ml Ambre Russe 0,5 ml za to co wymieniłaś? ![]()
Edytowane przez Cheza01 Czas edycji: 2010-11-11 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Pin up girl, czy Ty nadal szukasz Botrytis i Dolce Vity? Bo od Ciebie bym właśnie chciała Royal Muska...
![]() Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2010-11-12 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
ok, gdyby jednak Agnyska zrezygnowała, to ja się ustawiam w kolejce...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
szukam próbek, flaszek lub odlewek: paco rabanne a la nuit, calandre
couturier coriandre animale animale bal a versailles theo fennell scent durbano black tourmalin ( tu odlewki, nie próbki) proszę o odpisanie u mnie w wątku, link poniżej, tam też lista rzeczy, które mam na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467806 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Oddam odlewki:
Opium PH edp - 45/50ml. we flakonie Fraser Fir - ok. 10ml. Arabie Serge Lutens - ok. 9,5ml. Nemo Cacharel - ok. 9,5ml. Idole de Lubin - ok. 6ml. Theorema - 1/2 miniaturki Mogę zrobić: Aroma Allegoria Apaisant Soir de Lune Próbki: Must Ekstrakt Asja Fendi Cedre Sandraque PG RoseWood Banana Republic Cuir Ottoman Jean Paul Gaultier 2 L'Anarchiste Caron Magot Etro Jubilation XXV Fougere Bengale Woodcoffee CdG Gucci by Gucci Szukam: Angel la Rose - większej ilości we flakonie, chętnie testerze. Odlewek: Fille... Serge Lutens (Dziewczyna w Szpilkach) Aziyade Patchouli Lorenzo Villoresi. Próbek: Honore des Pres - wszystkie CdG: Hinoki, Odeur 71. Tendre Poison Nature Millenaire Zielona Kupa (Liberty Fizz), różowa (cherry). Durbano Pink Quartz L'Heure Bleue Guerlain Diesel Plus Plus Histoires de Parfums - wszystkie Tumulte PH Rush PH Omnia Madera Magie Noir Spellbound Cadjmere Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-11-13 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Oddam życie za Blueberry Muffin Demeter - choćby ociupinkę
![]() ![]()
#2580 |
Zakorzenienie
|
szukam/chcę/pragnę/muszę mieć
![]() Comptoir Sud Pacifique: Vanille Mokha ![]() najchętniej 10ml lub więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.