|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
mimo ze z reguly latwiej sie wspolpracuje z facetami to chyba raczej nie w ukladzie jak to babka stoi nad nimi, niestety odzywa sie wtedy tzw meska duma i czort wie co jeszczeCytat:
......................... ......................... ......................... ......................... .......... Monia po tym co piszesz widze ze z*****bista babka z Ciebie fajnie ze do nas dolaczylas![]() Marys dupko a po co Ty do tego urzedu? nigdzie nie mozesz znalezc pracy? kurcze tylko ze z tymi urzedami to jest lipa bo oni czesto maja jakies takie beznadziejnie platne te roboty. ale szukaj, szukaj wazne ze sie nie poddajesz i kombinujesz. a jak z Mikim? no i jak Twoje samopoczucie, cos sie przyzwyczailas? ojs nie skopiowalam sobie tekstu i nie pamietam ktora dziewczyna mnie pytala o prace magisterka. nie gniewajcie sie na mnie ze nie kojarze Was jeszcze dobrze Asia chyba tak? otoz skonczylam zaszczytnym o dupe potluc mgr-em studia historyczne a teraz koncze 3rok zarzadzania z psychologia w biznesie a Ty?Sun masz taki cudny nick a sie smucisz ![]() As widze ze M trzeba wziac na przetrzymanie no zobaczymy jak to sie dalej potoczy,oby naprzod![]() a ja dzisiaj 2godz pertraktowalam z babka odnosnie umowy i jak dobrze pojdzie jutro bede miala dach nad glowa ale jeszcze sie nie ciesze, dopoki nie bede miec podpisanej umowy i kluczy w rekach to jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. tfu tfu.dla Was na doranoc
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór..
wpadam późno bo cały wieczór spędziłam na nauce, wcześniej zajęcia, rano u koleżanki nauka...dramat jakiś.. Jutro o tej porze będę w drodze nad morze do mojego ukochanego ![]() ![]() ![]() Postaram się tu wpadać i nadrabiać a po powrocie relacja prawie na żywo ;P Gosia <przytul> cieszę się, że jesteś. 3mam mocno kciuki za mieszkanie i żeby wszystko u Ciebie się ułożyło
|
|
|
|
|
#604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz posmarowałam i zaraz uciekam do łóżka mam nadzieje, że maść pomoże bo naprawde nie wiem co mi się porobiło ![]() humor nie tak źle, ale do psychologa się zapisałam na piątek no zobaczymy ![]() a jak Filipek się czuje? no jasne, że tęskniłyśmy, wszystkie ostatnio poznikały tak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i koniecznie relacja ![]() późno już uciekam spać dobranoc |
||||
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Goś to ja 3mam jeszcze mocniej kciuki!
![]() u mnie z tym urzędem to mus, bo nie mam ubezpieczenia a tak to mnie chociaz ubezpiecza może jakoś akurat znajdą mi jakąś pracę. a poza tym ja potrzebuje cokolwiek.. nie chce juz brac od rodzicow kasy.. tak wiec teraznie tylko ja sama sobie bede szukac, ale i oni mi ![]() a z Mikim? roznie.. ostatnio sobie dlugo rozmawialismy i nie wiem jak to bedzie dalej.. a do Poznania to juz jakos przywyklam. nadal mi sie tu nie podoba, ale wszystko co tu robie to tak jak w domu -automatyczanie. czyli nie jest zle.. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Udanego wyjazdu Babciu! ![]() no i dzien dobry..
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
nadrobiłam was, ale nie cytowałam waszych wypowiedzi, więc jak o którejś zapomnę to przepraszam Witam nową Asię, bo jeszcze nie miałam okazji ![]() Aś, życzę przyjemnej podróży i dobrej zabawy z Tż ![]() Roxi, jak tam z Tż, lepiej? faktycznie nieładnie się zachował, wiem co czułaś, bo też nie lubię się ze swoim kłócić, ale dziewczyny mają dużo racji w tym, że nie można za każdym razem wyciągać ręki do zgody jako pierwsza, bo to działa na naszą niekorzyść ![]() Goś, trzymam za Ciebie mocno kciuki, bo widzę, że życie Ci się przewróciło do góry nogami i na dodatek wszystko się tak skumulowało w jednym czasie. Jak już będziesz miała w ręku klucze od mieszkania, a wierzę, że będziesz miała, to oczywiście wpadamy na parapetówę, by Ci je trochę umilić ![]() I jeszcze, nie chcę by to zabrzmiało wazeliniarsko, ale naprawdę Cię podziwiam, bo mi brakuje tej Twojej siły i odwagi ![]() Patrycja, imponujesz mi. Jeśli dobrze pamiętam to chyba nie jesteś dużo starsza ode mnie, a już tyle osiągnęłaś ![]() Na spóźniający się okres to gdzieś czytałam, że niby pomagają ciepłe kąpiele, bo pozwalają się rozluźnić, albo tabletki, które działają rozkurczowo (no-spy i te sprawy) ale nie wiem czy to jest skuteczne i nie chciałabym Cię wprowadzić w błąd. Najlepszym rozwiązaniem chyba byłaby wizyta u lekarza ![]() Maryś, hej za Ciebie też trzymam kciuki, byś szybką tę pracę znalazła ![]() A na koniec, to się pochwalę, że próbowałam zrobić takiego kwiatka, jakiego jakiś czas temu wrzucałam na wątek, i tak mi wyszło: Edytowane przez myszowata s Czas edycji: 2010-11-10 o 11:29 |
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Myszka jakie cudeńko ![]() Gosia juz chyba przepadło, na przetrzymanie go nie wezmę.......od wczoraj wypisuje do mnie smsy jak szaleniec no i się umówilśmy na po długim weekendzie.ale ja znam te nasze plany więc na razie nie jestem jakos podniecona tym spotkaniem![]() też czekam na parapetówkę ![]() któraś pytała (chyba Nati) czy to ten M. który mi się podoba.to był Tomek a M. to ten którym mi w wakacje wyznał że mnie kocha i się potem z tego tłumaczył
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka jestes niesamowita! super!
![]() co tam u Ciebie?
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
O widzisz Agata, o Tobie zapomniałam
Dziękuję myślałam by z tych kwiatków (bo chcę zrobić ich dużo więcej, by dojść do wprawy) porobić jakieś takie właśnie ozdoby typu kolczyki, broszki, spinki do włosów, itp. ![]() Mam nadzieję, że teraz już wam planów nic nie pokrzyżuje i uda Ci się w końcu spotkać z M. ![]() Maryś, dzięki a u mnie też stara bida spać coś ostatnio nie mogę, bo chyba za dużo myślę w poniedziałek miałam pierwszy egzamin wewnętrzny na prawko, ale oczywiście nie zdałam. W ogóle się tym nie przejmuję, bo jak zobaczyłam, że jadę z Radkiem to wiedziałam, że mi się nie uda. Na końcu i tak do mnie z rozbrajającym uśmiechem powiedział: A ty wiesz, że dałem Ci wszystkie najgorsze trasy i manewry U niego za pierwszym razem zdały tylko 4 osoby od początku tego roku.
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
jaki koles..
![]() kochana to cale szczescie, ze sie nie przejmujesz bo po co.. taka dzielna jestes!
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. Jak Wam mija dzień?
Mam nadzieję, że dobrze. Gośka nie chce się z Tobą kłócić, po prostu. A co do moich wypowiedzi nie zamierzam Ci się tłumaczyć z czegokolwiek. Ty się tłumaczyłaś, bo chciałaś, ja tego od Ciebie nie oczekiwałam. A co do obmawiania za plecami. Weszłabyś na wątek to byś to prędzej czy później przeczytała. Nie wysłałam do każdej dziewczyny PW na Twój temat, tylko napisałam normalnie na forum, do którego i Ty masz dostęp. Tyle w tym temacie. |
|
|
|
|
#612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrów ode mnie morze przed chwilą zadz do mnie kolega który jesdt w grańsku z propozycją przyjazdu do niego ale gdzie ja pojadę jak ja mam zajęcia i przeprowadzkę na głowie? także zrób fotkę i potem prześlesz![]() Cytat:
cieszę się Maryś że kombinujesz i działasz i oby tak dalej ![]() i hmm...co znaczy "nie wiem jak to będzie dalej...."???? nie chcę wynikać i wypytywać, ale się zmartwiłam..... Cytat:
nie mam innego wyjścia i musze być silna bo nikt nie weźmie mojego życia w swoje ręce. niewiele osób wie ze się rozstaliśmy, powiedziałam tylko kilku bo było to konieczne i jestem zaskoczona że każdy próbuje mi pomóc. i wiecie co? raz że chce mi się ryczeć ze wzruszenia, dwa że czuję się dziwnie zażenowana..... to nie o to chodzi że bym się nie spodziewała tylko jestem zaskoczona jak wiele osób chce mi bezinteresownie pomóc a jednocześnie mam w głowie myśl że powinnam dawać sobie radę sama, a nie obciążać innych, a samo "dziękuję" to za mało.człowiek w tej dżungli życia odzwyczaja się od bezinteresownej pomocy i wyciągniętej dłoni.... kwiatek mnie powlił!!!! jak zwykle wszystko co wychodzi spod Twoich rączek to cudeńko! serio. musisz mnie tego nauczyć, też chcę takie piękne robić będę sobie teraz takimi pierdółkami zajmować wieczoryCytat:
mniammm!!!![]() załatwiłam już internet na mieszkanie, ale niestety podłączą mi go dopiero w poniedziałek:/ dobrze że chociaż muszę się przeprowadzać i mam zajęcia w weekend bo chyba bym ześwirowała sama, w pustym mieszkaniu bez neta, tv.....brrrr...... jadę zaraz pakować rzeczy. wczoraj siedziałam z listą co muszę zabrać najpierw, co później. trochę tego jest.... 3majcie się Dziewczyny, przesyłajcie mi pozytywne myślenie a ja się odezwę w piątek
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Goś z tej naszej rozmowy wyszlo tak, ze ten rok na ktory mamy podpisana umowe z mieszkaniem i razem mieszkamy jest dla nas proba. I jesli po tym bedzie tak jak jest teraz to chyba nie bedzie mialo sensu bycie razem..
Ale narazie staramy sie o tym nie myslec i jakos zmianic to nasze, jakby nie patrzec, wspolne zycie.. ![]() Rybka moja! Jesli ktokolwiek chce ci pomoc w trudnych dla ciebie chwilach, to te twoje "dziekuje" to nie jest malo, tylko to jest wszystko czego ta osoba potrzebuje.. Jak dobrze, ze juz zalatwilas to mieszkanko! powodzenia moja kochana!---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- ja P.I.E.R.D.O.L.E.!!!!!!!!! jesli jeszcze ktorejs przyjdzie do glowy mieszkac ze znajomymi , a konkretnie z kims o kim wiecie ze jest debilem to cholernym balaganiarzem to NIE ROBCIE TEGO! jestem wsciekla, wkur.wiona i mam dosc. juz. ;(
|
|
#614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten okropny, parszywy, leniwy dzień
Od rana atak lenia giganta i nic nie pomaga go pokonać ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za mieszkanko, i pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni Cytat:
Córkę urodziłam Same miłe wspomnienia w sumie ...Cytat:
A co to za opis odnośnie Dukana
|
|||
|
|
|
|
#615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze się bardzo, że udało się z mieszkankiem ![]() więc mnóstwo pozytywnego myślenia ![]() Cytat:
a co ci znajomymi narobili? Agata trzymam kciuki za spotkanie myszka jakie Ty cuda robisz ja dziś sobie dłuzej pospałam potem poszłam oddać książki do bibliotki i jakieś zakupy, obiad i potem miałam zebranie komisji wyborczej i już jestem w domu ![]() właśnie znalazłam ogłoszneie, że szukają hostessy do promocji prep. farm w aptekach na pt i sob i się zastanawiam czy zadzwonić tylko w sumie nie wiem czy mi się chce
|
||
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
na razie jszcze prosze kciuków nie trzymać! bo jeszcze konkretnej daty nie ma
![]() o jaaaaaaaa jestem taka wypruta Maryś mów co się stało??? bo ja tez mam bardzo miłe wspomnienia związane z mieszkaniem z koleżanka z LO na I roku
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
zadzownilam i na jutro się ze mną babeczka umowila w sprawie ustalenia szczegółów promocji
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
kochane moje wpadłąm się z wami pożegnać
![]() życze wam wszystkim i każdej z osobna udanego długiego łikendu, słonka i wspaniałych humorów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
ehh..
Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-11-11 o 10:26 |
|
|
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Wczoraj nie mialam juz sily wejsc na laptopa i na wizaz ,bo taka zmeczona bylam ,ale dzisiaj wolne za wczoraj ze tak dlugo siedzialam(a cio szefowa i moge zrobic sobie wolne ) A cio tam u was Dziewczynki slychac ?
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
Hej ;* kurcze.. dzisiaj wszsytko pozamykane a mi zaraz w tym domu odbije
|
|
|
#622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Az tak zle bedzie SUN?
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
tż sie odezwał .. ma ponoc przyjechac do mnie dzisiaj.. chociaz mama mi powiedziała ze jak mamy sie kłocic to lepiej niech nie przyjezdza ..
nooo Pati pogoda brzydka pada od rana zimno i brrr... jak znajde jakis mały sklepik otwarty to moze upieke miodownika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=i3rcX...layer_embedded nutka na dzisiejszy dzionek pasuje idealnie ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Pati wez mnie do londynu
|
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tez leje jak cholera nawet sie nie chce wyjsc ,a obiecalam malej ze jak bede miala wolne to z nia pojde do Parku rozrywki ,a nawet mi sie nie chce wszystko boli ( bo w koncu dostalam okresu z jednej strony sie ciesze a z drugiej wszysko mnie boli ...) U mnie tez leje i nie chcialabys tu byc ![]() http://www.youtube.com/watch?v=C4z2P...ayer_embedded#! moja mala to znalazla nawet fajne
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-11-11 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie też leniwie i nudno leci dzien nie ma co robic, poza tym @ mam wię cbrzuch mnie boli i wogole bylam na rozmowie zobaczymy ma babka dzwonic czy tak czy tak ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- i dostałam te zlecenie jupi a najlepsze będę w aptece u mojej babeczki od farmakologii fajna jest pewnie się zdziwi ![]() Sun ta pisoenka jest boska cudowna
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja się dziś cały dzien uczę, bo ma okropne koło w poniedziałek test na którym większość pytań jest z aplikacji
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sciągnęlam z youtube i słucham tak trudno
|
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
kropelkaa wejdź na zrzuta.eu i w drugim oknie otwórz tą stronę z youtube, skopiuj link i wklej na zrzutę i tam ściągniesz piosenka piękna |
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc słucham z youtube tego cuda mam dziś fatalny dzień fatalny nie moge sie dostać do laryngologa bo takie kolejki, a to naprawde wkurzające z tym uchem do tego pojechałam do apteki okazało się, że nie przywieźli tych preparatów co miałam promować więc akcja przełożona na przyszły weekend, a ja wtedy już mam praktyki i do tego w sobote rano musze być z komisją na odebranie list do głosowania więc nie moge wziąć tego zlecenia fajna praca fajna kasa przejdzie mi koło nosa teraz to by właśnie mi się przydało iść do tego psychologa, bo mi dziś strasznie źle
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

facetow (nie powiem 3 kolezanki mam
,ale 30 facetow w porownaniu z 3 kobietami to nie zabardzo ladnie wyglada
Asia chyba tak? otoz skonczylam zaszczytnym o dupe potluc mgr-em studia historyczne a teraz koncze 3rok zarzadzania z psychologia w biznesie
może jakoś akurat znajdą mi jakąś pracę. a poza tym ja potrzebuje cokolwiek.. nie chce juz brac od rodzicow kasy.. tak wiec teraznie tylko ja sama sobie bede szukac, ale i oni mi

także zrób fotkę i potem prześlesz

nie moge sie dostać do laryngologa bo takie kolejki, a to naprawde wkurzające z tym uchem
teraz to by właśnie mi się przydało iść do tego psychologa, bo mi dziś strasznie źle