|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Podróżniczka
|
Dot.: Dobrze się już znamy i wciąż wspólnie odchudzamy...część V
Narzekacie
![]() A co ja mam powiedzieć? Ja to nie mam ani przytulenia ani pazura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
moniś to tylko kwestia czasu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1683 |
Podróżniczka
|
Mali nie ma tak łatwo niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
zależy czego byś chciała, bo o dobry trwały związek rzeczywiście nie jest łatwo :x
![]() |
![]() |
#1685 |
Wtajemniczenie
|
no cóz ja tez niemam ani przytulania ani pazura, choc tego drugiego wcale mi nie brak miała go przez wiele lat a teraz potrzebuje spokoju i stabilności , no ale nie ma chętnych !!!! niestety
u mnie leje nawet nie ma szans na wyjście - córcia już pojechała kubula śpi, a ja mam spokój i cisze dla siebie ![]()
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
oj nie piszcie tyle ,bo nie nadążam pisać
![]() ![]() co tam u was piękne , jak somopoczucie po sobocie? ja prawie cały czas przed kompem, poszukuje pracy. I jak narazie jdna oferta mi najbardziej zawrociła w głowie, bo mogłabym ją pogodzić z moją dotychczasową pracą. choć zdaje sobie sprawe że może ona mnie wykończyć psychicznie , ale niestety jestem zmuszona spróbować, narazie wysyłam cv , i się okaże co dalej,otóz jest to praca negocjatora terenowego w Banku Getin Nobile Bank, tzw. windykator, naczytałam się duzo juz naten temat, ale mimo to próbuje, musze - wkoncu nic mi z nieba samo nie spadnie, a koszty utrzymania mi wzrastają ![]() ![]() może wy coś wieci na ten temat, pisałam już zapytanie na innych wątkach ale jak narazie cisza .
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
cześć Gwiazdki
![]() Monuś znaczy się będziesz długi zbierać od ludzi? :x
![]() |
![]() |
#1688 |
Wtajemniczenie
|
hej hej dziewczyny -cosie dzieje ?
gdzie wy wszystkie!!! mali. owszem ta praca wiąze się z zbieraniem długów, negocjonowaniem nowych warunków, analizowanie i poznawanie przyczyn niespłacania.
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
W pracy jestem
![]() Dzisiaj będę dłuuugoo
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Wybaczcie Robaczki, ale w weekend był Kotek i było bardzo miło do tego miałam dzisiaj koło i jak się nie przytulałam to dzióbałam i jeszcze wczoraj byliśmy w teatrze, także nie było nawet kiedy kompa włączyć... Dzisiaj miałam zajęcia od 8 do 18 i tak na prawdę dopiero co na dupę usiadłam, bo zjadła, poszłam do sklepu i wyniosłam śmieci i teraz mam w końcu chwilę dla siebie ![]() Mona to teraz strach się Ciebie normalnie bać.
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane moje serdelki
![]() Ja od dzisiaj mam wolne ![]() ![]() ![]() No cóż będę zmuszona iść się teraz wycheftać bo mi fes niedobrze czekajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Podróżniczka
|
Hejooo
![]() Wcielam se wlasnie wieśniaczka i popijam kawka waniliowa ![]() ![]() Ostatnio jakoś nie mam na nic czasu. Popołudnia ciagle poza domem. Bo to coś , bo to pstroś ![]() Jutro mam wolne i ide robić tatooo ![]() Blondi pijusieeeee ![]() Gocha...cześć glizdeczko ![]() Moni...jak Dukan? Gdzie sie Doktór podział? Bo o Tess to nawet nie pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie jestem u mojego Tż na tydzień...hmm....zjadłam zupę jarzynową z jakąś kaszką gryczaną wymiataczem ![]() ![]() Ale na drugie są pierogi oczywiście ich nie jem...tylko,że tutaj nie zjeść to makabra ![]() Namawiają mnie zaraz się wnet obrażą ![]() ![]() ![]() Tylko ,że teraz kupiłam sobie typowe marchewki nie wiem może dlatego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Podróżniczka
|
A te marchewki to jakie ? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
no hej
![]() moni mój dukan jakoś powoli, jadam dużo białko w przeróżnej postaci, no cóż sama wiesz jajka , serki, ryba, kurak to główne produtkty, jesli chodzi o wydziwianie to nie mam teraz czasu, zazwyczaj wymieszam jakąś sałatkę z tuńczykiem i mam dwa posiłki z głowy , wczoraj odmroziłam sobie ryby na kolacje wiec sobie pojadłam, a rano wyjadłam resztkę, jakoś to jest niekombinuje zbytnio bo nie mam na to kaski, ale mam nadzieje że bedzie coraz lepiej. dzisiaj załatwiłam pozostałe formalności z przedszkolem kubusia, no i ustalone jest że od 01 grudnia pójdzie juz, choć ostatnie dni listopada bede z nim na godzinke dwie szła aby troche sie oswoił, aby nie przeraziła go ta nowa sytuacja. mam nadzieje że nie bedzie większych kłopotów. teraz jak kuba bedzie w przedszkolu z wyżywieniem,postanowiłam że wykupie obiady córci w szkole i w domu poprostu nie bede stać przy garach , tylko sobie coś na ząb zrobie od czasu do czasu ![]() czeka mnie szalony okres ,ale mam nadzieje ze dam rade, a jeśli chodzi o tą prace to nic nie wiadomo, narazie wysłałam cv, wiec dalekie to jest jeszcze od realizacji . ale mnie nie wolno sie bać, ja załatwiam sprawy polubownie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1698 |
Podróżniczka
|
Taaa polubownie....Monia z pałą wpadnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Moniczorek...a o marchewki tak to wąskie na dole
![]() z pałą wpadnie i ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Wtajemniczenie
|
ważne abym się załapała ,bo kasa jest mi strasznie potrzebna, narazie siedze na zwolnieniach lekarskich aby mniejszy zus płacić, no aże dzieci ciągle chore ,a teraz i ja wiec sie leczymy, a nie mówie ile już kasy wydałam na leki, masakra
![]() na piątek jestem zaproszona na imieniny i mam nadzieje że sie wykuruje, bo dawno nigdzie nie byłam i dostaje pomału bzika !!!
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Mona...nie martw się na pewno niedługo znajdziesz pracę
![]() A co do imprezki to super ![]() ![]() Ja dzisiaj mam nieciekawy dzień od samego rana się męczę, strułam się maślanką ![]() Zostawiłam sobie ją na noc i rano wypiłam i teraz mam biegunkę ![]() Szok...masakra jakaś...ale co zrobić może jakoś wytrwam wzięłam już leki... Do tego szef dzwonił po nas do pracy bo nie mają kadry...grrr...powiedziel iśmy,że jedzemy na urlop i nas nie będzie więc powiedział ok....ufff...dobrze,że odebrał mój Tż...i powiedział za nas dwóch bo inaczej to ja bym nie miała wiele do gadania ![]() On taki jest ,że co ja powiem to on rządzi, ale mojego Tż nie zmusi raczej do niczego, nie wiem czemu może jakaś solidarność penisów? ![]() Teraz będę szła na solarium jak mi się uda i wysłać totolotka...bo takie rzeczy na kasę mi się sniły... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Monuś mam nadzieję, że wszystko z pracą i sprawy z dzieciaczkami powiodą się zgodnie z planem
![]() Blondasku pijusek mały ![]() ![]() ![]() Moniś jaki ten tatoo chcesz? ![]() A Maliniak dietuje...3ci dzień ![]() ![]() jeszcze w kolejce dzisiaj stałam za mięskiem (40 minut!!!), chyba dlatego, że jutro święto, to się ludzie na jedzenie rzucili ![]()
![]() |
![]() |
#1703 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
oj poszłabym sobie na solarium, już dawno nie byłam więc zazdroszcze ci blondi , a blada jestem jak ściana, i chcąc niechcą idąc do pracy musze nakładać podkład coć nie nawidze się malować, czuje sie jakbym miała maske na twarzy przyklejoną!! ja rzadnych zakupów nie robiłam , ludzie poproastu warjują, jeden dzień wolnego i szał na miescie, wkońcu w piątki wszystko normalnie jest otwarte ![]() nie wiem jak u was , bo u mnie leje, jak cholera i dzień bedzie spedzony w domu , ale za to poświęce go na sprzątanko i zaległości w praniu ![]() ![]() ![]() ok miłego dnia kobietki
![]() |
#1704 |
Podróżniczka
|
Hej Słoneczka
![]() Wczoraj miałam dzień wolny. Tatoo zrobione ![]() ![]() Blonduś...jak sie czujesz? Ja tez zazdroszcze solarki. Ostatnio dawno nie bylam, bladzioch ze mnie...a teraz przez 6 tygodni tez nie bede mogla...wiec niedługo bede straszyć ![]() ![]() Mali...to cover starego tatuażu który miałam na lopatce...motyl. Musiałam poprawić , bo wołał o pomste do nieba ![]() ![]() Moniś...ja zamierzam dziś zrobić to siamo co Ty...nadrobić zaległości z praniem ![]() ![]() Teraz ide sobie zrobic kawkę i pouczę sie anglika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
Widzę, że żadna za mną nie tęskniła ![]() Blondi fajnie, że jesteś ![]() ![]() Maliś no to super, że dietka idzie do przodu ![]() Mona ja planuję to samo, co Ty dzisiaj:P Moniś a dużo kosztuje taki tatuaż??? Też bym poszła z Wami na solarium, ale się wstydzę... U mnie nic ciekawego. W poniedziałek siedziałam 14 h w pracy, we wtorek 9 a wczoraj wyszłam normalnie. Zapewne dzisiaj sie nieźle wynudzę, bo ile można sprzątać mieszkanie, co ma 43 m^2. Mieliśmy się przeprowadzać, ale niestety. Kurcze a myślałam, że się wyprowadzimy do większego mieszkania o lepszym standardzie, ale nie. Bo współlokatorka straciła pracę, szuka w centrum i zapewne, tam gdzie mieliśmy się przeprowadzić, to du.pcia wyjdzie, bo zaczęła gadać, że Ona będzie miała za daleko. 20 minut do centrum!!! ![]() Ogólnie nie mam humoru. Mam kryzys. W ogóle objadam się. Czuję się nieatrakcyjna a TŻ jakieś zazdrości mi wyszukuje. Teraz się wkurza o informatyka od nas z pracy. A przyszły do mnie buty z wizażu ![]() ![]() Miłego dnia życzę!!!
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2010-11-11 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Podróżniczka
|
Ja tęskniłam
![]() Czego Ty sie na solarce wstydzisz? Przecież Ciebie nikt tam nie widzi ![]() Troszkę zazdrości TZ nie zaszkodzi...podsyci atmosfere w zwiazku...żeby tylko nie przesadzał ![]() Dziubuś ja zapłaciłam za tatoo 400zł...ale i tak nie zauwazyl wczesniejszej wyceny i zrobil duzo wiekszy i kolorowy...a potem wzial tak jak sie umawialismy ( wlasnie te 400zł) i dodał, ze to mega promocja, bo nie zauwazyl ile mówił wcześniej ![]() Oj ta Twoja wspollokatorka...20 minut i problem...o matko, przeciez z tym sie trzeba liczyc jak sie mieszka w wiekszym miescie...ja mam wiecej i nie narzekam. Dziwni Ci ludzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Witam Słoneczka
![]() Co do urlopu to przemyślałam wszystko z Tż...uznaliśmy,że wrócimy od poniedziałQ do pracy...bo więcej przez to zyskamy niż stracimy. Powiedzieliśmy,że odwołujemy w takim razie wyjazd..cieszył się właściciel...mówił mi co chwilkę lovam Was lovam ![]() Co do solarium no super ale byłam u siebie w jaworznie 4 razy z tego ostatni na 10 minut i nic widac nie było. Raz wczoraj poszłam na Halembie u mojego i mnie zjarało ![]() Na 10 minut byłam ale tutaj dodatkowo była tuszająca się podłoga typu slim niby na cellulit plus natrysk i takie tam bajery. Wczoraj byłam cała czerwona...dzisiaj już brązowa ale jeszcze troszkę szczypie. Nie wiem ,że jest aż taka rozbieżność między solarium. No cóż przeżyję. Bo ja chodzę tylko na stojące z tego względu ,że ja mam klaustrofobie i nie mogę wejść na leżące. Wracając do teatu wolnego to dzisiaj jedziemy z moim Tż i jego rodziną na urodziny jego kuzyna...namieszane:rolle yes: A w sobotę rano wyjeżdżamy z moją siostrą i jej facetem na słowację chyba jak dobrze kojarzę do tatralandi ![]() ![]() No to w sumie tyle ![]() ![]() ![]() Ja jak widać niewiele się zmieniam ![]() Wysłałam w końcu wczoraj tego totolotka dzisiaj wieczorem losowanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Moniś nie chodzi o to, że mnie ktoś zobaczy, po prostu sama nie wiem, mam paniczny lęk do wejścia na solarium. Wiem, wiem, że to dziwne, ale ja mam kilka jakiś w głowie fizi, które nie pozwalają mi na niektóre rzeczy, które są normalne...
![]() Hm 400 zł to niedużo. Kiedyś chciałam sobie zrobić tatuaż na karku, ale mam tak tam krzywy kręgoslup, że stwierdziłam, że wolę nie robić. A dasz trochę ciasta??? ![]() Co do współlokatorki, to mieszkała wcześniej u siebie w domu i dojeżdżała ponad godzinę do pracy. Ludzie, jak sie przeprowadzą to tej warszawy, to im we łbie odbija ![]() Blondi jakie bajery na tym solarium. Wiesz, to zależy od mocy lampy i zapewne tam gdzie jeździłaś, to jakieś słabe mieli. Kurde jakie wyjazdy. W sumie to Ty masz bliżej na Slowacje niż ja:P Ale i tak zazdroszczę. My z TŻem nigdzie nie byliśmy. Jego gdzieś wyciągnać, to graniczy z cudem. Tylko siedzi i robi projekty na zajęcia. ![]()
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
dżem dobry
![]() Moniś jak już będzie wszystko zagojone i nie opuchnięte, to koniecznie się pochwal ![]() Blondasku ja bym nie zrezygnowała z urlopu ![]() ![]() ![]() Monu a kiedy będziesz wiedziała z tą pracą?, co do pracowania kobiety, jakbym nie musiała, to bym nie pracowała, utrzymanie domu w dobrym stanie, opieka nad dziećmi, to powinien być pełnopłatny etat! niestety polska rzeczywistość na to nie pozwala ![]() Dziubku TŻ zazdrosny o każdego faceta, który podchodzi do Ciebie bliżej niż na 5 metrów, a Ty czujesz się nieatrakcyjna, niekobieca? ![]() ![]() dla mnie jesteś śliczną kobietą ![]() Ja zjadłam dzisiaj porządne śniadanie, mam nadzieję, że nie zeświruję od tego dietowania ![]() ![]() tylko mój portfel ucierpi..., będę musiała na czym innym zaoszczędzić ![]() dostałam jednorazowe stypendium za wyniki w nauce, a zaraz musiałam je oddać na dom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
DziubQ...tak ja mam w sumie nie daleko na Słowację
![]() Dlatego mogę sobie pozwolić na takie wyjazdy ![]() Do tego koszt liczę się na osobę z jakieś 500 zł...no bo tam będzie spa itd...nieskorzystać to by był grzech ![]() Też bardzo oszczędzam ostatnio, zaciskam pasa, bo myśle na wiosnę kupic mieszkanie jakieś w katowicach ale zobaczymy jak to będzie. Stwierdziłam,że urlop nie trwa wiecznie ![]() Co do solarium to racja mówiła,że sa ocne no ale nie myslałam,że aż tak ![]() Malinko...wiesz niby nie musieliśmy wracać...ale uwierz mi,że teraz jak się będziemy przeprowadzać to nie każdy przejdzie bo na nowym stanowisku nie ma już tyle miejsca...więc ważny będzie jednak wybór tych najlepszych pracowników. A jak się dowiedział,że jesteśmy zawsze gotowi do pracy to już coś prawda? ![]() Na pewno to doceni jestem pewna, a co do urlopu to sie z nim dogadamy nie wiem czy przełożymy go czy nam go po prostu zapłaci, szczerze to chyba wolałabym pieniążki ![]() ![]() Mali wiesz...tak to jest ,że trzeba się dokładać ale kiedyś jak będziesz na swoim to przynajmniej nie odczujesz takiego szoku, jak przyjdzie Ci zapłacić za mieszkanie, jedzenie itd itd... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.