|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Axxxa ja na koncowki polecam serum joanny z mlekiem i miodem i jedwab biosilka ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-11 o 16:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4804 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ostatnio dekoloryzowałam włosy z farbowanego czarnego, wyszedł mi ciemny rudy. Potem je rozjaśniałam, wyszła mi marchewa z białymi odrostami ( na czarnych miałam dość duże odrosty mojego jasnego blondu) ![]() położylam na to drugi raz rozjaśniacz,ale nic nie złapało. Żeby jakoś wyglądać poszłam po rudą farbę do włosów z naturalnych składników do 24 myć. Kolorek fajny wyszedł, pasuje mi i nie narzekam na stan włosów. Ale i tak barzdo wam zazdroszczę blondu, i chciałabym do niego dojść ![]() kiedy będę mogła znowu rozjaśnić, chociaż do takiego biszkoptowego blondu? i co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Magda ;)
|
Buuny gdzie jesteś??
![]() Siedzę z tym rozjaśniaczem na głowię. Masakra narazie wyglądają na jakieś ciemno rude, jeszcze TŻ mi nakładał więc pewnie jest krzywo na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Rozeznanie
|
Snowhitee - bardzo ładny ten excell, ciekawe jak w dziennym wygląda
![]() ![]() Ja sobie dałam spokój ze sklepowymi farbami i zamówiłam profesjonalny rozjaśniacz ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam zrobić jutro odrosty na wodzie 9%, jednak naczytałam się, że lepiej nakładać mniejsze stężenia i wypróbowałam dzisiaj 6% na kawałku odrostów (trzymałam ponad godzinę) i powiem wam, że złapało mi bardziej niż palette deluxe, która ma przecież wodę 12 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Magda ;)
|
Dziewczyny widać postęp
![]() Włosy są ciemno-średnio rudo-różowo-żółte ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Kreolkaa jutro dam znac jak to wyglada
![]() Princesska no tak tosty najwazniejsze ![]() ![]() A widzisz juz jakis postep w kolorze jest ![]() Dziewczyny a gdzie to sie podziewa nasza Ewcia hmmm? ![]()
#4811 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Ewcia pewnie imprezuje ![]() i trzyma mocno kciuki za moją platynkę ![]() Dziewczyny co z tym zrobić???? już 40 min trzymam ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-11-11 o 22:08 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też trzymam kciuki za twoją platynkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- wyglądają mi na zbyt pomarańczowe, ja bym potrzymała jeszcze trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Wtajemniczenie
|
A Wy skrobiecie i skrobiecie
![]() Paulcia no właśnie, na co Ty narzekasz? Przecież ładny masz kolor, szczególnie na 2 zdjęciu ślicznie wyszło ![]() A, i w grzyweczce pięknie po prostu ![]() Snow no co tu dużo pisać.. Ślicznie jak zawsze ![]() ![]() A ja chyba jutro idę po c12 i będzie próbowanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ale to samo ja mówię jak mam mu obciąć włosy,bo też nie umiem jak on sobie wydziwia różne bajery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Wtajemniczenie
|
A Ty działasz już?
![]() ![]() Hihi, kolejna 'nawrócona' wśród nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
snowhitee a jak oceniasz stan włosow?
Jak kolor? Bo rozumiem że od razu nalozylas na całość? Bedziesz teraz uzywać Excella? ![]() Bardzo ładnie wyszło, ale wydaje mi sie ze po Stockholmie masz jasniejsze włoski mam rację? ![]() BlondPrinceska zmywaj, zmywaj, 40 min to długo. Podsusz i pokaz zdjecia, poradzimy co dalej ![]() enchanted daj znać jak ten c12, ja tez kupilam, byla promocja, a co miałam sobie odmówic ![]() ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-11-11 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
snow - PRZEPIEKNIE CI wyszło !!!
![]() ![]() ![]() ![]() i włoski widać jakie mięciutkie, mega ta odżywka jest ![]() kurcze, ja już mam 1cm, ale farbowałam 2 tyg temu i nie wiem co teraz robic...miałam przyciemnić o ton, ale jak patrze na Twoje jaśniutkie to aż przyjemnie na sercu się robi ![]() ![]() ![]() bunny, gdzie jestes? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Princeska już jestem. Tak tak zmywaj. Wysusz i zobacz kolor i kładź stokholma.
#4820 |
Zadomowienie
|
snowhitee: serum joanny z mlekiem i miodem i jedwab biosilka
ale to tylko w PL do kupienia zapewne. a ja chwilowo jestem poza a potrzebuje juz na teraz. Kiedys dziewczyny pisaly o jakims GlisKur rozowym ale ktory to jest dokladnie bo strasznie duzo tych gliskurow jest. plis podpowiedzcie cos bo stoje przed zakupem i nie chce znowu zmarnowac $ na cos co nie bedzie dzialalo.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napewno napisze o wrażeniach i o tym czy sobie w ogóle poradziła. Najpierw dam na grube pasemko, żeby sobie ała nie narobić. Tylko Ty masz dużo jaśniejszy odrost ode mnie, wiec w Twoim przypadku chyba nie ma się czego obawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
enchanted a jest czego sie obawiac
![]() Ze będzie za zolto, za biało, niebiesko, fioletowo, ze mi sie włosy spalą ![]() ![]() Zdaj relacje koniecznie, bede czekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Magda ;)
|
Bunny ja nie wiem czy Stockholm coś pomoże
![]() mam żywy pomarańcz na głowie,a co ![]() dobra idę na balkon spalić paczkę fajek,a potem się powiesić ![]() TŻ jak mnie zobaczył jak zmyłam to powiedział " o ja pier... kochanie zmaów sobie tą torebkę z allegro, ja zapłacę, idę po kebaby" i uciekł gad jeden,a jak na siebie patrzę to nie wyrabiam już mnie brzuch boli ze śmiechu ![]() ![]() i foto: Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-11-11 o 22:02 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Princeska to kładź ten stokholm on gasi rude i żółte.
Po dekolorze zawsze jest pomarańczowo.
#4825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niebieski? Fioletowy? Na odroście chyba takie cuda nie wyjdą co? Gorzej już na farbowanych włosach.. A z tym spaleniem? Chyba też nie, skoro damy ją tylko na zdrowe włoski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
witam a ja moge też prosic o typ jaki jestem bunny mam takie fotki,i jeszcze jedno dziewczyny jak oceniacie prosze o opinie .
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
enchanted ale ja zawsze lubie kolor odświezcy i przeciagnac na kilka minut na całość. O odrosty sie nie martwie, tyle ze moga wyjsc zolte lub biale.
Princeska kolor super ![]() ![]() ![]() A poważnie - naprawde mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Raczkowanie
|
witam ponownie
![]() dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi wczoraj. więc tak, odrostów nie farbowałam całych tylko na pojedyńczych pasemkach sprawdziłam i było rudo po welatonie 12/7 i garnierze 111. Mam pytanie do Was co lepiej kupic palette c12- czy palette a10 ? czy one duzo różnią? bardzo chciałbym uniknąc rozjaśniaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Wtajemniczenie
|
Ważne, że przebłyski jasnego już widać
![]() Nakładaj Stockholm jak Bunny radzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.