|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabyś jak najszybciej?
bo nie wiem czy mi starczy kasy na koncie tej co dostałam z wypłąty? i odlicz sobie proszę pieniądze za foremki na muffinki i to za produkty do serum!!!! ![]() cat nie odpowiada na PW;/;/;/;/ |
|
|
|
#4233 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tej pory widzialam sie z dziewczynami raz, i raz przypadkiem na nie wpadlam-za kazdym razem bylo sympatycznie |
|
|
|
|
#4235 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Copyraptor
|
a wiesz, że tam na dole jest taka opcja, żeby je sobie wszystkie zapisać na dysku, i można sobie po prostu zarchiwizować i wyczyścić całą skrzynkę?
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cholerko to ty bylas gdzies na tamtych fotkach? Uwazaj bo zaraz bede Cie szukac ![]()
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Copyraptor
|
Zmuszać nie będę
E-milko - nie byłam, ale to Ineso ma traumę a nie ja. Ja to swoją drogą
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-11-11 o 21:01 |
|
|
|
#4241 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Odliczę tylko foremki, nie pamiętam rozliczenia serum i mam nadzieję, że jednak kiedyś powstanie ![]() Nie reaguję wysypką. Proszę od razu, żeby nie robić mi zdjęć. Jak widać nie wszyscy rozumieją. Wolę więc nie przychodzić i tyle. |
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza że mam pełno pw z adresami i danymi dziewczyn jak m coś już wysyłałam Cytat:
|
||
|
|
|
#4243 |
|
Copyraptor
|
Ineso - zrobimy zakaz robienia zdjęć u mnie
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
Ludzie często na prośbę o nierobienie zdjęć reagują" No, ok..." po czym z ukrycia robią "dla zabawy"tłumacząc "przecież ładnie wyszłaś..."
Często też nie rozumieją, że ktoś faktycznie może nie chcieć zdjęć. Ja np. nienawidzę tego, bo na zdj. wychodzę sto razy gorzej niż w rzeczywistości (o ile to możliwe) plus nikt, nigdy nie ujął mnie z normalnym wyrazem twarzy To prawie tak, jak ktoś by mi powiedział "nie siadaj na mnie" a ja bym to zrobiła wymiękam, połowę opisałam, reszta musi poczekać. wystawiłam dopiero jedną rzecz na all, poza rzeczami od brata, mam z 30 swoich bluzek/spodni i innych tego typu. na samą myśl głowa mnie boli. czemu nie może ktoś przyjść, wziąć wszystkiego i zapłacić ?
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-11 o 21:04 |
|
|
|
#4245 |
|
Matka Smoka
|
Kudłacz Wielkim Konfiskatorem Sprzętu Foto?
![]() Mju, dokładnie |
|
|
|
#4246 |
|
Copyraptor
|
Nie Kudłacz, tylko ja. Kudłacza nie będzie
|
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
Ineso, oczywiście Twoje "dokładnie" oznaczało, ze wpadniesz z kupą kasy i weźmiesz moje zbędne, w większości nowe ubrania?
(szczególnie, że jestem od Ciebie ponad 20cm niższa
|
|
#4248 |
|
Matka Smoka
|
Mju, no niestety nie
![]() Hula, przelałam. Zapomniałam nicka w tytule
|
|
|
|
#4249 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
ooo, wolna chata
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie zamówiłam
![]() nickiem się nie przejmuj bo dziewczyny z rozbiórki przelewają mi po max 40zł wiec spokojnie bede wiedziała ze to Ty
|
|
|
|
#4251 |
|
Matka Smoka
|
Malla, chyba nie myślisz, że słuchałam uważnie i zapamiętałam?
Nie wystarczy Ci, że do wiercenia w drewnie? Bo mnie taki poziom wiedzy zadowala.
|
|
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja też chcę naczosy
![]() Cytat:
to w takim razie, skoro boisz się przychodzić, to rozwiążemy to inaczej- ja nie przyjdę. i już, wszyscy szczęśliwi
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
Malla "przeznaczone do przelotowego wiercenia w drewnie miękkim i twardym oraz płycie gipsowo-kartonowej"
(na moim zestawie jeszcze jest napisane, że do dużych dziur )
|
|
#4254 |
|
Copyraptor
|
Baaja, po prostu przyjdź bez aparatu
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to właśnie dorośli kłamią, ranią, wykorzystują. I to z powodu dorosłych dzieci cierpią o wieeele bardziej niż dorośli z powodu dzieci. Mimo to Wy właśnie dzieci nie lubicie. Bo czasem płaczą nie umiejąc inaczej wyrazić swoich potrzeb. Bo są takie na jakie je dorośli wymodelują. Ja tam nie widzę powodu żeby kogoś nie lubić bez powodu, chociaż na razie też nie chcę mieć swoich i nie wiem czy kiedykolwiek mi się to zmieni . Ale denerwuje mnie takie generalizowanie. Wydaje mi się że po prostu uprzedzone jesteście.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-11-11 o 21:29 |
|
|
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
aparat miałam akurat zupełnie przypadkowo, wcześniej był mi potrzebny i nie wyłożyłam z torebki.
dziewczyny powiedziały, że nie chcą, żeby ich zdjęcia wisiały tu publicznie. wywiązałam się z obietnicy, więc nie wiem, skąd teraz takie ataki. jakoś linka do zdjęć to każda chciała ![]() już nic nie piszę.
|
#4257 | |
|
Copyraptor
|
Przepraszam za porównanie, ale niektórzy nie lubią pająków i szczurów które ja uważam za cudowne, i nie lubią ich dużo bardziej bezpodstawnie
Nie każdy musi kochać przebywanie w towarzystwie dzieci, Lalaith. To nie tak, że czuję głęboką nienawiść do każdego dziecka które się znajdzie w zasięgu mojego wzroku. Znam dzieci, które uwielbiam, i lubię czasami z nimi poprzebywać. Ale jednak jak mam do wyboru wejść do restauracji w której siedzi pięć par z dziećmi, albo czytać książkę koło placu zabaw, albo iść na spotkanie rodzinne na którym będzie sześć kuzynek z berbeciami, to jednak wybiorę coś innego. Edit: I to chyba nie tak, że nie lubimy dzieci, bo nie chcemy ich mieć. Tylko na odwrót ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Coś dziś wszyscy strasznie nerwowi są
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-11-11 o 21:37 |
|
|
|
|
#4258 |
|
Zadomowienie
|
Lalaith - zgadzam się, szczególnie z ostatnim zdaniem. Mnie dzieci zawsze były obojętne, często irytujące, krzyczące, płaczące, po prostu małe potworki. Do czasu narodzin moich 2 szkrabów (siostrzenic, bo znowu będziecie się pytać,czy mam dzieci
Dzieci są dużo lepszymi towarzyszami niż dorośli - z nimi nie ma krępującej ciszy, są ciekawe świata, mają nieograniczoną niczym wyobraźnię... Ba, z 3letnią siostrzenicą rozmawiałam o chłopaku na spacerze "Oleńko, ładny on jest?" "mozie być Ania, ale ten fcieśniejsy miał niebieską, ładną kosiulkę" jak tu można kogoś takiego nie lubić???ok, przyznaję, jestem dziecioholikiem (tak nazwał mnie mój chłopak) ^^
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-11 o 21:43 |
|
|
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
że tak się wtrące pomiedzy poważne rozmowy... planuje ktoś zrobić jakeś zamówienie wspólne zebym mogła sobie jakis tusz do rzęs kupić
?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Do tej pory widzialam sie z dziewczynami raz, i raz przypadkiem na nie wpadlam-za kazdym razem bylo sympatycznie