FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-11, 16:13   #2881
Aneth:)
Wtajemniczenie

Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
I co nikt więcej się nie pochwali z jakich firm kosmetycznych dostał darmowe próbki?
proponuje przejrzeć ten wątek, przynajmniej parę stron. Każda z nas dostawała praktycznie z tych samych firm. Do tych wyżej wymienionych można jeszcze dopisać Daxa. Dermika robiła też jakąś akcje, ale jeszcze chyba nie rozsyłali, przynajmniej do mnie nie dotarło. Spróbuj też próbki perfum np. Hugo Boss, Avril Lavine.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Ktoś już pisał o loterii Payback, w której można wygrać wyjazd do Laponii. Ja dziś kupiłam los za 1pkt. Gdy już się zamówi los wyskakuje kolejny konkurs http://www.payback.pl/pb/id/28032/index.html Bliska osoba, którą my wskazujemy może wygrać nagrodę (wybiera 1 z listy), a dodatkowo otrzymuje gwarantowanego pluszowego renifera (do wyczerpania zapasów).
Mnie się udało wygrać w konkursie MEXX na rossnecie. Pierwszy raz coś tam wygrałam.
to ja pisałam o Laponii. A pamiętasz może jaka była Twoja odpowiedź konkursowa?

konkurs mc donalds monopoly http://www.mc donalds .pl/monopoly/

Edytowane przez Aneth:)
Czas edycji: 2010-11-11 o 16:15
Aneth:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 17:00   #2882
Zussska
Zakorzenienie

http://www.pasujedoobiadu.pl/#/konkurs
Do 18.11.
Stary 2010-11-11, 17:09   #2883
skierka1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asiek1989 Pokaż wiadomość
2 strony wstecz jest już odpowiedź...

ale ja pytam ile ml jest a ze flakonik to tylko to znalazlam
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 17:22   #2884
asiek1989
Rozeznanie

GG do asiek1989

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
ale ja pytam ile ml jest a ze flakonik to tylko to znalazlam
Dziwne, bo ja dwie strony wstecz znalazłam wypowiedzi dziewczyn:
Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
tak się zastanawiałam o jaki mexx chodzi... ja mam próbkę Bruno Banani Magic Man 1,2 ml
Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
dzięki

to jest próbka, nie otwierałam, ale chyba 2ml

asiek1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 19:51   #2885
zbera_w_paski
Przyczajenie

Dziewczyny, strasznie się zawiodłam na tym koncertowym konkursie mBanku. Wzięłam udział w VI odsłonie tego konkursu i gdy sprawdzałam wyniki od razu jak się pojawiły, czyli 8.11 to moje imię i nazwisko było na liście, a chciałam sprawdzić jeszcze raz dziś i już mnie nie było. I na stronie jest napisane, że lista była ogłoszona o 16:49, a jak spojrzycie na koniec listy, to godziną ostatniej edycji jest 16:51. Czyli mBank ogłosił jedną listę, a potem ją zmienił dwie minuty później. Dla mnie jest niewyobrażalne, żeby szanujący się bank wyczyniał takie dziecinady. Jeżeli nie powinno mnie być na tej liście, to trzeba było pierw 3 razy sprawdzić, a potem umieszczać ją w internecie.
zbera_w_paski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:14   #2886
Oluniaa95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zbera_w_paski Pokaż wiadomość
Dziewczyny, strasznie się zawiodłam na tym koncertowym konkursie mBanku. Wzięłam udział w VI odsłonie tego konkursu i gdy sprawdzałam wyniki od razu jak się pojawiły, czyli 8.11 to moje imię i nazwisko było na liście, a chciałam sprawdzić jeszcze raz dziś i już mnie nie było. I na stronie jest napisane, że lista była ogłoszona o 16:49, a jak spojrzycie na koniec listy, to godziną ostatniej edycji jest 16:51. Czyli mBank ogłosił jedną listę, a potem ją zmienił dwie minuty później. Dla mnie jest niewyobrażalne, żeby szanujący się bank wyczyniał takie dziecinady. Jeżeli nie powinno mnie być na tej liście, to trzeba było pierw 3 razy sprawdzić, a potem umieszczać ją w internecie.
no to świetnie z tego wybrneli.. też sie tak raz zawiodłam . W mentosie... byłam w setce i miałam wygrać zestaw mentosa.. Tak się starałam w tym konkursie . Byłam pewna że wygram ten zestaw... Nie wysyłali do mnie meila żeby podać dane więc do nich napisałam . A oni że wysyłali meila ale uzyskali meila wzrotnego że wiadomość nie doszła . A oni za wine poczty nie biorą odpowiedzialności. I tyle z mojej wygranej...

...
Oluniaa95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:24   #2887
ania20m
Wtajemniczenie

Ja właśnie w rossnecie dostałam prezent dla męża odbiore w poniedziałek

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 20:24   #2888
asicuha
Wtajemniczenie

ja ostatnio odbierałam prezent damski z kartką i nie było żadnego problemu
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:26   #2889
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Punkowa69 Pokaż wiadomość
takie pytanko mam w zwiazku z tym kuponem i prezentami jutro jade odebrac do rossmana i nie bardzo bede miala czas wydrukowac kupon,na stronie jest napisane ze mozna spisac po prostu nr kuponu i powinni wydac prezencik,czy ktoras z Was moje wizazowiczki miala spisany kupon i odebrala prezent?bo martwie sie ze beda komplikacje jak wyskocze z kartka taka :P
dołączam sie do pytania. Ja też mam tylko spisany numer kodu do prezentu.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:32   #2890
olaaaa199111
Zakorzenienie

numer wystarczy
Stary 2010-11-11, 20:41   #2891
poprostu
Zakorzenienie

jest informacja przy pobieraniu kodu cos w stylu nie masz drukarki nie martw się wystarczy spisać numer i pokazać kasjerce odbieram jutro też z kartką ;D dziewczyny a często są te prezenty z rossnetu? wciągaaaa mnie ta próbkomania ;D

i nie działa to zamówienie perfum
W wyniku bardzo dużego zainteresowania darmowe próbki bruno banani nie są dostępne w tej chwili.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

nesvita tez nie

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2010-11-11 o 20:40
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 20:45   #2892
Wtajemniczenie

Cytat:
To po prostu szokujące.. Jak mogli zrobić coś takiego? Do tego dochodzi, że trzeba robić printscreena jak tylko pojawią się wyniki.. Wiesz co, ja bym tego tak nie zostawiła. Na pewno napisałabym do organizatora konkursu. Jeśli masz pewność co do tego, że Twoje nazwisko się tam pojawiło, to na pewno bym się z nimi w tej sprawie skontaktowała.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Nesvita dziewczyny nie działa, bo ta akcja skończyła się już dość dawno.
Stary 2010-11-11, 21:34   #2893
Anya_86
Raczkowanie

GG do Anya_86

Też bym napisała do organizatora i zrobiła burdę, to nie tak powinno być...
Anya_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:39   #2894
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anya_86 Pokaż wiadomość
Też bym napisała do organizatora i zrobiła burdę, to nie tak powinno być...
wątpię, żeby ktoś się przejął. może informatykom się coś pomyliło. 2min to niedużo, jakby taka zmiana nastąpiła po całym dniu, to co innego..

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:55   #2895
Anya_86
Raczkowanie

GG do Anya_86

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
wątpię, żeby ktoś się przejął. może informatykom się coś pomyliło. 2min to niedużo, jakby taka zmiana nastąpiła po całym dniu, to co innego..
Niby tak, ale nie zmienia to faktu że to nie fair, bo jak mają tak świetnych informatyków to chyba pora na zmianę kadry, nie wszyscy sprawdzili wyniki odrazu, ale takim osobom jak naszej koleżance mogło się zrobić po prostu przykro, każdy z nas lubi wygrywać, i w takim wypadku to niezbyt miłe, prawda?
Anya_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 22:17   #2896
Oluniaa95
Wtajemniczenie

Cytat:
To po prostu szokujące.. Jak mogli zrobić coś takiego? Do tego dochodzi, że trzeba robić printscreena jak tylko pojawią się wyniki.. Wiesz co, ja bym tego tak nie zostawiła. Na pewno napisałabym do organizatora konkursu. Jeśli masz pewność co do tego, że Twoje nazwisko się tam pojawiło, to na pewno bym się z nimi w tej sprawie skontaktowała.
popieram

...
Stary 2010-11-11, 23:30   #2897
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
A na pewno spełniałaś wszystkie wymagania, podałaś pesel, dane, jesteś klientką mBanku, wkleiłaś w maila zgodę na przetwarzanie danych osobowych itp.? Bo to wszystko jest dosyć ekspresowe i mogli zauważyć jakiś błąd dopiero po ogłoszeniu... Ale jeśli wszystko było ok. to napisz do nich...
A ja czekam jeszcze na: 2 płyty z Radia Kampus, wejściówki na Brodkę z Hortexu, ekotorbę no i na voucher z Accor Hotels (z wymianki uzbieranych punktów)... No i czekam na wyniki konkursów, sama w sumie już nie wiem, w czym uczestniczyłam, a w czym nie... Także liczę na jakieś niespodzianki. Ale niewątpliwie bardzo się cieszę na Myslo i Brodkę
A dziś jeszcze byłam w McDonald's, kupiłam kanapkę royala czy jakoś tak i wygrałam Big Maca teraz mam kuponik do wymianki za free.

--

a jutro rano do Wawki, więc wpadnę do rossa po prezenty... mam 2, ciekawe, czy będą robiły problem..

------

do wygrania najprawdopodobniej gadżety z rzepy:
http : // blog.rp.pl/gierkizmy/2010/10/11/zbudujemy-druga-trzecia-rzeczpospolita-czyli-nowy-jeszcze-wiekszy-konkurs-ziemkiewicza/

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2010-11-11 o 23:33
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 10:15   #2898
poprostu
Zakorzenienie

ojejku wciąga mnie ta próbkomania mam tylko pytanie często są prezenty z rossnet? czy tylko od czasu do czasu i nie ma, że jeden po drugim?

http://forum.e-farm.pl/index.php?topic=92.0

dostałam takie coś nie wiem skąd w sumie to trzeba zamówić aby coś dostać ale może któraś z Was jest zainteresowana

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2010-11-12 o 10:17
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 10:58   #2899
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Punkowa69 Pokaż wiadomość
http://www.lowca-okazji.pl/frame/o/2338 sol himalajska

http://www.lowca-okazji.pl/frame/o/2121 otwieracz do listow

http://www.lowca-okazji.pl/frame/o/2067 kawa

ogolnie ne tej stromce ciekawe rzeczy ale trzeba sprawdzac czy poland jest na liscie krajow,dzis listonosz nawet nie spojrzal na moj domek :/ czekam na wszib pendrive zamowiony,parasolka na mame i koszulka na brata a tu nic cisza,dlugo czekalyscie na swoje gadzety?jak na chwile obecna chyba dam sobie spokoj z probkamii zobacze czy cos przyjdzie ,czekam na prime i ariela i kawe dougwe egberts czy jak to tam sie nazywa :P i na probki perfum itd itd. wiec jakby cos dotarlo to dam znac a jutro po prezenciki ^^ pozdrawiam wizazowiczki i dam znac jutro czy nie bylo problemu w rossmanie w kutnie.
część dziewczyn dostała gadżety z wszib. Ja zamawiałam w lipcu, potem we wrześniu i nie otrzymałam, także nie liczyłabym na to, tym bardziej, że teraz już rekrutacja się skończyła więc raczej nie wysyłają..
Ariel i prima bez problemu przychodzą (ja czekam wciąż na primę). Aha i dougwe egberts też przychodzi . Ta ostatnia kawa do której dałaś linka nie przychodzi. Otwieracz do listów też nie jestem pewna czy nie zamawiałam (nie mam).

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
ojejku wciąga mnie ta próbkomania mam tylko pytanie często są prezenty z rossnet? czy tylko od czasu do czasu i nie ma, że jeden po drugim?

http://forum.e-farm.pl/index.php?topic=92.0

dostałam takie coś nie wiem skąd w sumie to trzeba zamówić aby coś dostać ale może któraś z Was jest zainteresowana
brałam udział dopiero drugi raz w akcji prezentów rossmana, ale ta poprzednia akcja była pod koniec września, czyli ok 1,5 miesiąca temu, nie wiem jak było wcześniej i kiedy można się znów spodziewać.

Edytowane przez Aneth:)
Czas edycji: 2010-11-12 o 11:08
Aneth:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 11:13   #2900
vanilia120
Raczkowanie

GG do vanilia120

ja dzisiaj dostałam paczuszke z Johnsons baby,nawet nie pamietam zebym pisała do nich prosbe w tej sprawie. no ale co nie bede marudzic bardzo sie ciesze z tego.
*łagodny płyn o mycia ciała i włosówn 3 w 1 ,50ml
*chusteczki oczyszczające 24 sztuki - brdzo duza paczka
*naklejka na samochód ze jedzie dziecko
*wkładki cerefree
*poradnik pielegnacyjny
Stary 2010-11-12, 11:50   #2901
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
brałam udział dopiero drugi raz w akcji prezentów rossmana, ale ta poprzednia akcja była pod koniec września, czyli ok 1,5 miesiąca temu, nie wiem jak było wcześniej i kiedy można się znów spodziewać.
wcześniej akcje prezentowe były zdecydowanie nie tak często. parę razy w roku te obecne prezenty, to chyba z okazji miesiąca mężczyzny w Ross.

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 11:56   #2902
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cześć dziewczyny przyznam się że obserwuje wątek od jakiegoś czasu więc postanowiłam nie być tylko podglądaczem. Dopiero zaczynam przygodę z próbkami więc za dużo jeszcze nie wiem Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swojego grona
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:21   #2903
L I L Y
Zakorzenienie

Darmowa torba.

http://www.lowca-okazji.pl/frame/o/2347

Koszulka Bring Limewire Back

http://www.lowca-okazji.pl/frame/o/2348

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

Edytowane przez L I L Y
Czas edycji: 2010-11-12 o 12:23
L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:26   #2904
crescent
Zakorzenienie

dziewczyny,a dostalyscie te koszulki Euro?
Stary 2010-11-12, 12:31   #2905
Dominiusia
Raczkowanie

A u mnie dziś mail o wygraniu piw z Pilsner Urquel

JUPIIII
Dominiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:33   #2906
solll
Zakorzenienie

dziewczyny a podajecie swoje prawdziwe numery telefonow przy rejestracji na jakies darmowe probki?

solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:41   #2907
Dominiusia
Raczkowanie

ollollDot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X

Droga soll

Ja podawałam ale TY NIE PODAWAJ !!!!!

Będą dzwonić z majtami czy z łańcuszkiem ( taki mój przykład)
A teraz jak dzwonią i pytają czy tu mieszka pani Dominika ........ To mówię pomyłka i mam spokój

http://shinyb ox.pl/?ref=bf9b0ea
(Jedną spacja)
Dominiusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 12:43   #2908
POLKA84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny przyznam się że obserwuje wątek od jakiegoś czasu więc postanowiłam nie być tylko podglądaczem. Dopiero zaczynam przygodę z próbkami więc za dużo jeszcze nie wiem Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swojego grona
Witaj.

http://www.tvnstyle.pl/news/3687/view
POLKA84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:28   #2909
Bla_watek
Raczkowanie

http:// www. facebook.com /imprezzo
KONKURS! Podwójny bilet na koncert Moniki Brodki w Warszawie!

U mnie dziś podkładka greco i odebrane mini produkty z rossnetu
Bla_watek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:39   #2910
Oluniaa95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość

nie wysyłają do polski a ja tak uwielbiam takie koszulki..

...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości