|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Kejsii, ja Ci powiem tak, ja do swojego doktora jak pojechałam z listą to wypytałam go o to co miałam na kartce. Jestem z niego dumna, bo mi powiedział czego mogę oczekiwać. że 325 przy mojej budowie to max. Ale nie weszło i tak. Dał mi do przymierzenia ta pojemność, i się podobało, ale zapytał czy chcę tylko poprawić naturę czy mieć naturalne. Zapewnił mnie, że większe będą pod pachą wystawać, że dłłłłługo będą mi służyć mniejsze. I chwała mu za to, jestem dumna z tego co mam. Lekarz nie jest rozsławiony, zadufany w sobie i w swoich umiejętnościach. Skromnie powiedział, że będzie idealnie. miał rację. Każda pierś dochodzi do siebie w swoim tempie, ale są idealne, nie mogłam wyśnić czegoś lepszego. I nawet miałam na sali kobitkę która była na poprawce właśnie u niego,.też odwalił kawał świetnej roboty, a poprawiał ją dłużej niż mnie a miałam dwie piersi a tamta jedną.
Buziaki. Tylko dodam że to nie on robił jej piersi, kto inny, on poprawiał błąd innego lekarza.
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-11-11 o 19:06 |
|
|
|
#8432 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczorek dla wszystkich dziewczyn
Machszi, dodałam 2 zdjęcia do mojego albumu i zepsułam aparat, także póki co na razie tylko tyle. Zgodnie z obietnicą zapraszam...
Dr Kasprzyk - 410 MX -290 g. Edytowane przez Yoki123 Czas edycji: 2010-11-11 o 18:56 |
|
|
|
#8433 | |
|
Raczkowanie
|
kejsiii
Kurka! Nastraszylaś mnie teraz i zaczynam wątpić,czy mój wybór był trafny!!!! A nie mam opcji testowania lekarzy jak TY!!! BUUUU: CO JA MAM TERAZ ZROOOBIĆ![]() Czy cena u K jest podobna do J?? Kobiety!! Pomocy! CO MI RADZICIE? Nie mieszkam w Polsce i muszę wybrac dra tylko po opiniach. Mam wstepny termin do JJ. ALE PO REZYGNACJI kejsiii i poprawce beatryczki nie wiem juz co mam o JJ myśleć... Ma coś któraś z Was na jego "obronę"? Albo jakieś dobre rady, sugestie? Jak miałabym zmienić na K, TO W POZNANIU NIKOGO NIE ZNAM I NIE WIEM NAWET GDZIE SIE ZATRZYMAC!!aaaaaa! a we Wrocku kupa znajomych... Ale nie wybiera sie dr-a ze wzgledu na znajomych.... no więc.... co mam zrobic??? ![]() aaaaaa panika!!! ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
lecę pooglądać:P
|
|
#8434 |
|
Raczkowanie
|
Ja powiem tak ze ten JJ TO LEKARZ NIBY Z 10 NAJPOPULARNIEJSZYCH lekarzy ale slyszalam ze ma ogromna ilosc poprawek. oOtej babce nic zlego nie slyszalam
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- MACHSI radzilabym jak mozesz zmienic lekarza bo skoro nie mieszkasz w Polsce to co jesli bedzie potrzebna poprawka, bedziesz tak jezdzic. Wez mniej popularnego a sprawdzonego |
|
|
|
#8435 |
|
Rozeznanie
|
Wieczorkiem witam wszystkie...
machszi , andzarrr - prosze was bez paniki dziewczyny, poprawki sa, byly i beda... czasem to nie jest wcale zalezne od dr. przeciez to tylko czlowiek i zawsze moze sie cos zdarzyc... Ja tez nie mieszkam w PL i mimo tego ,ze memu dr. wypadlo kilka poprawek przed moja OP nie zrezygnowalam z niego.. jestem ogromnie zadowolona..happy - fajna ta fota.. kejsiii - to twoja decyzja i masz pelne prawo do pisania o tym i o swych odczuciach kochana nie masz sie czego bac magera - sis ja ci nie popuszcze tego lipca w PL ja bedziesz maceratka - hapcia juz w pelni gotowa na wasz przylot... listopadzia - super ,ze sie odezwalas mya - czesc slonko beatrycze ,aga, - madzienka - no i ty zawitalas... blondiex - ale USG mozesz miec zrobione prywatnie umow nie do jakiegos gina i zrobi ci na miejscu... jest potrzebne aby stwierdzic czy nie ma tam rzadnych zmian czy guzkow... bez tego nie ruszysz![]() Ja jeszcze 7 dni i wywalam pancerniak, doslownie spale go w kominku.. przymiezalam staniczek z fiszbinkami i narazie jest rozmiar 65 DD... zobaczymy jak to bedzie pozniej... PRAGNE WIECEJ!!!!![]() A i od jutra dieta bo wygladam jak kluska...
|
|
#8436 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja po prostu nie czułam się u niego na konsultacji tak na 1000% wiem że poprawki się zdarzają każdemu ale muszę byc przekonana ze ufam lekarzowi a jemu jakoś przestałam Cytat:
Ja miałam ten przywilej ze mogłam być u kilku lekarzy i ich porównać od samego początku pisałam tutaj szczerze o moich odczuciach i po pierwszej konsultacji u J>J byłam trochę rozczarowana o czym tu też pisałam Powiem Ci że byłam zszokowana różnicą w konsultacji Cena tak sama jak u J>J ale tu nie można kierować się ceną tylko innymi aspektami .. Kochana sama musisz podjąć decyzję .. Zawsze możesz powysyłać zapytania do kilku lekarzy i zobaczysz co Ci odpiszą .. Ja już zdecydowałam ale naprawdę nie chciała bym by to miało wpływ również na twoją decyzję .. Ty musisz być pewna swojego wyboru i swojego lekarza I tak jak napisała Pink nie ma co panikować poprawki zdarzają się nawet najlepszym .. Pink
|
|
#8437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mija miesiąc jak mam swoje słoneczka,kocham je Miałam dzisiaj chwilke i wrzuciłam dwa zdjątka juz jak są ubrane..jeżeli któraś z Was ma ochotę to zapraszam..buziole
|
|
#8438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo jeśli on ma 100 kobiet a inny w tym czasie 10 to u JJ może być 30 do poprawki a u drugiego 3. wiadomo, o ktorym będzie głośniej! ehhhh Ja wam powiem,ze jak z nim piszę te maile, to całkiem rzeczowo pisze i wyczerpująco... ![]() mam mętliczek w głowie
|
|
#8439 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Przyjmiesz zaproszonko ?? ![]() Cytat:
![]() i znikneła znowu.... ![]() Ty to teraz pojawiasz się i znikasz, pojawiasz się i znikasz.... Pochował Połówek wszystkie lustra???? Kontaktowałam się z Nim (telepatycznie) Chyba nie odebrał sygnałów.... za bardzo zapatrzony w nabytki Nie dziwię się, tak z drugiej strony Pinkus Słoneczko, a gdzie masz album z wyjściówką?? Gdzie go posiałaś?? Pytam tak sobie, bo zastanawiam się jak dużą miałas asymetrię, że doktor wsadził dwa różne implanty... Wiesz... to takie dość ważniutkie dla mnie ![]() No i pancernik potnij, spal i zatańcz na jego grobie My będziemy śpiewać w tym czasie A biustonosz w rozmiarze 65DD, to jak 70E przynajmniej !! Nie bluźnij kobieto ![]() Co do lipca, to pożyjemy zobaczymy Słoneczko... Kejsiii dziubasku Ty mój Siostro duchowa w jednej osobie ![]() kibicuję Ci ogromnie!! cały czas, niezmiennie Beatryczku szalony ![]() Pokaz Mu wcześniej Syllwia pewnie, ze pobiegne pocieszyc oczka Buziam ! Machszi nie stresuj sie tak strasznie! masz jeszcze czas na spokojnie przemyśleć i zastanowić się Masz rację co do tego jak i ile poprawek lekarz robi. Jakie wstępnie zaproponował Ci doktor? Wysyłałaś Mu fotki? No i buziam wszystkie Gwiazdeczki nasze
|
|
#8440 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR][QUOTE=magera;23186214]Witajcie
Dobry wieczorek ![]() Przyjmiesz zaproszonko ?? ![]() Magerko, jasne już przyjęte
|
#8441 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje dziękuję
A ja juz kochana pobuszowałam u Ciebie ![]() Śliczne cuda Ci doktorek wyczarował A jaka miałas wyjściówkę?? masz jakies fotki??
|
#8442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8443 |
|
Raczkowanie
|
Witam sedecznie dziewczynki!
Magerko straszne Ci dziękuję za wyczerpujaca odp.może faktycznie masz racje,a ja zbyt pochopnie osądzam...Jestem zaraz po Tobie, i byłabym zaszczycona móc podziwiać Twoje pięknosci. Cieszę sie że są takie kobietki jak Ty-takie Ciepłe Istoki. Kissy dla Ciebie Pozdrawiam Was Laseczki!
|
|
|
|
#8444 |
|
Raczkowanie
|
Yoki123
ile jestes juz po op? czy masz moze wiecej zdjec? Chcialabym sie dowiedzie jak to sie wszystko w czasie zmienia . Mi minol we wtorek drugi tydzien, a ajuz bym chciala przynajmniej pol roku miec za soba
|
|
|
|
#8445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ao to jest za firma wkladek? bo juz widzialm 410 u innych dziewczyn i byly wielkie... A twoje sa idealne, rewelacja, I takie piersi mi sie podobaja,idealne |
|
|
|
|
#8447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8448 |
|
Raczkowanie
|
Nie . no cos ty,wygladaja szalowo!!
Powiedz mi tylko, czy po op byly mniejsze, bo wiesz skora naciagnieta, implant scisniety miesniem. Miesnie juz puscily, czy przez to sie powiekszyly? |
|
|
|
#8449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zmieniły się tylko w dotyku, są zdecydowanie miększe i ruchome.
|
|
#8450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Yoki spadłaś mi po prostu z nieba Mam 22 listopada operację u dr kasprzyka. I mam mieć wkładki albo MNIEJSZE - 410 HCG: LM 250g (prawa), LX 290 g (lewa) - implanty dobrane na konsultacji, albo WIĘKSZE - 410 HCG: MM 280g (prawa), MX 325g (lewa)-ewentualne większe ale doktor nie daje gwarancji czy będą dobre. Wejściówka zero - jednej piersi w ogóle brak, druga ledwo co wyrosła i stąd ta różnica.Mam ogromną prośbę doradź mi co wybrać!!! Prawdopodobnie jestem w podobnej sytuacji jaką ty miałaś więc proszę o opinię! Jeśli możesz to prześlij mi swoje fotki (email: inna_85@o2.pl) Dziewczyny dzięki za rady
|
|
|
|
|
#8451 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 325 mentor, i pare dni temu podjelam decyzje, ze za rok jak skora sie naciagnie, robie druga op na minimum 400cc. Ale jak widze takie piersi jak twoje , to absolutnie nie musza byc wielkie zeby byly piekne, Jesli moje beda wygladac tak samo to nie ma mowy o wiekszych, ABSOLUTNIE, Tez nie mialam nic wyjsciowki totalne zero,mam 325 mentor ale one sa mniej wypukle niz allergan czyli na to samo wyjdzie ![]() po op mialam rowniez 89a teraz po 2 tygodniach mam 91 ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yoki - pokarz mi swoje fotki!!!! Pliss |
|
|
|
|
#8453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Inna_85 wysyłam zaproszenie...
Dr Kasprzyk - 410 MX -290 g. Edytowane przez Yoki123 Czas edycji: 2010-11-11 o 22:45 |
|
|
|
|
#8454 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niesamowicie naturalne i aż ciężko uwierzyć, że to zelki!!! Zreszta pisałam No to jak fotek nie masz, to może wymiarki podasz?? Jakie mialaś wymiary przed?? POD, W , wzrost, waga.... no wiesz... ![]() takie szybkie orientacyjne info ![]() Jeszcze raz ogromnie gratuluję Cytat:
Nie ma za co oczywiście. Nie wahaj się i jeździj i pytaj jak masz niedosyt Poszłabyś np. w góry w zimie z człowiekiem, który nie wzbudził Twojego zaufania?? No pewnie nie. Pomyslałabyś sobie : dupa, nie taternik Natomiast mając do wyboru kilku i mogąc poznać ich blizej, z pewnością decyzja byłaby bardziej dojrzała No nie wiem... ja tak na szybciocha taki przyklad wymysliłam hihi...To bardzo ważna decyzja, więc zaufanie też spełnia ogromną rolę!!! A na kiedy masz wyznaczony zabieg?? Bo wkladki wiem ![]() Buziam ogromnie Laseczki!!!!!!!!!!!!!! A gdzie Was wywiało??????????
|
|
#8455 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8456 |
|
Raczkowanie
|
Magerko, ale Ty ładniutka dziewczyna jesteś!
Wyjściówkę miałam naprawdę bardzo malutką. Wprawdzie wykarmiłam 2 dzieciaków i nie była zmasakrowana, ale mała... Mam 172 cm wzrostu i w chwili zabiegu ważyłam jakies 56 kg, pod miałam 75 cm.
|
#8457 |
|
Raczkowanie
|
Inna_85 wysyłam zaproszenie...[/QUOTE]
Yoki one są cudowne. Mam nadzieję że moje też tak wyjdą!!! Dziękuje bardzooo! |
|
|
|
#8458 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, baaaaaaaaaardzo Wam dziękuję, za tyle miłych słów
|
#8459 |
|
Raczkowanie
|
yuoki
A dlugo chodzilas w tym specjalnym staniku? |
|
|
|
#8460 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki proszę doradzcie
![]() ja muszę się przyznać też mam maleńkie wątpliwości co do wyboru lekarza( wybrałam dr.Skwiercz)jesteście zadowolne?ponownie byście ją wybrały???jak jest u niej z poprawkami???jestem za granicą , mam przyjechać prosto na operację...miałam tylko jedną konsultację właśnie u niej...i im bliżej op tym większy mam mętlik![]() pomocy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

CO JA MAM TERAZ ZROOOBIĆ

jestem ogromnie zadowolona..
bez tego nie ruszysz

)