|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
naughty_
________ Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapominać?
MY nie dzieli się na trzy... Lepiej odejdź i nie rań więcej i nie obiecuj, że będzie lepiej...
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
dla tych, którym się podoba ![]() . powerful, succesful, wonderful, beautiful(...) -this is me but you're just fool przeznaczenie nie zawsze gra fair, ale niewątpliwie ma duże poczucie humoru' |
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419361 - zapraszam
![]() " Są rzeczy, które trzeba zrobić, i robi się je, ale nigdy o nichnie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwić. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem o nich zapomina "
|
|
|
|
#784 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, dopiero zaczynam, więc rozumiecie.. ![]() Tym razem gdy będziesz coś chciał.. zrobię to samo, co ty robisz mi. Sprawię Ci ból. |
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0 , Naughty_ , Christerine - dziękuję
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
przecież jeszcze nic w tej części nie zrobiłam ![]() i'm here ♥
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
Proszę was zabijcie się nawzajem za jakiś beznadziejny cudzysłów.
'spojrzałam na Ciebie zimnym wzrokiem. znałeś go doskonale. wiedziałeś, że owo spojrzenie jest moją barierą, gdy bardzo chcę ukryć moje prawdziwe uczucia. właśnie wtedy budziła się we mnie ta wyrachowana s*ka, dla której nic nie miało znaczenia. to były tylko pozory. Ty wiedziałeś jak jest naprawdę. jak krucha i delikatna jestem pod tą peleryną OBOJĘTNOŚCI.' 'chciałabym wysłać mu pustego smsa. albo kropkę na gadu. cokolwiek , żebym choć raz przez minute była główną myślą w jego głowie' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-12 o 09:10 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
"
a ja wciąż mam przed oczami ten obraz, chwilę w której mnie zostawiłeś . Aby uwierzyć w drugiego człowieka najpierw trzeba uwierzyć w Siebie . - przepraszam za wszystko , kocham Cię . - teraz to się wal CHŁOPCZE . chcę się zamienić w powietrze , wtedy nikomu bym nie przeszkadzała . -czyli lepiej nie mieć nadziei ? - wtedy lepiej się żyje mała . Drogie szczęście ! gdziekolwiek jesteś , i tak Cię odnajdę . zamieszkać gdzieś , gdzie nikt nie zabiera Ci marzeń . Nic dla mnie nie znaczysz ! Ale Twój opis czytam jako pierwszy . Teoretycznie jest fantastycznie a generalnie dość fatalnie . " wielki czerwony cudzysłów ! Wielki jak moja miłość do Was . okradzione ; Primadonna , patrysiowa , z innej bajki , _ZagubioOna_
|
#789 |
|
BAN stały
|
chcialam byc- i wzajemnie.
'' in my head you're already mine. w moich myślach już jesteś mój. I see you`re looking but are you looking my way ? widzę, że patrzysz. ale czy w moją stronę? some other time ,some other place może innym razem, w innym miejscu.'' Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-11-12 o 13:30 |
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Ciesze się, że mam do kogo wracać .
A musiałam sobie wszystko poukładać. "A wiesz co jest jeszcze straszniejsze niż bycie samą ? .. Wiesz co jest gorsze ? .. Bycie samą z niewłaściwym facetem przez resztę życia " "Dopiero , gdy skona ostatni motyl w brzuchu i żadna łza nie narodzi się w oczach ... Dopiero , wtedy będę miała pewność , ze to koniec ." "Ale serce nie było komputerem , nie miało klawiatury , nie dało się wisnąć delete , wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku ." "Samotność jest wtedy , kiedy każdy pociąg jest dobry . A wszędzie gdzie nie pojedziesz , czeka cię to samo ."
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
morda, bo guma .
![]() tylko Ty potrafiłeś mi wytłumaczyć dlaczego cukierki zawija się w papierek. rozkochaj. mam do Ciebie słabość. tę cholerną słabość. uwielbiam Cię za uśmiech. ten Twój. żaden inny. nie mogę czekać wiecznie.
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
,, Ja nigdy nikogo nie poznam. I nie spełni się moje marzenie o podwójnym miejscu na cmentarzu.
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
siedzę wtulona w pościel,
i tnę nasze wspólne zdjęcia, rozkładam na dwie kupki i zastanawiam się dlaczego to robię, po jaką chol*rę, przecież to nie pomoże mi się od ciebie uwolnić, przez to nie stracę do ciebie sentymentu i to nie sprawi, że przestanę cię kochać, tęsknić za tobą.. jednak w głębi serca, chociaż pamiętam wszystkie chwile, to kiedy przenosiłeś mnie przez kałuże, kiedy jedliśmy lody na spółkę, to mimo tego modlę się żebyś nie wrócił, pomimo, że tęsknię, bo boję się, że gdy staniesz w moich drzwiach to zapomnę o wszystkich krzywdach, cierpieniach i rzucę ci się na szyję w geście pojednania. ( sory że długie. może ktoś przeczyta. ) '-Jakoś dziwnie wyglądasz. Chyba Cię coś bierze... -No. Kur*ica.' 'Patrzcie, patrzcie! Zakochani!'
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-12 o 10:29 |
|
|
|
#794 |
|
Przyczajenie
|
Caly czas przed oczami przedstawia mi się pewien schemat. Schemat tego dnia spędzonego z Tobą, tej chwili gdy mówiłeś mi że nigdy mnie nie zostawisz, że.. zawsze będziemy razem. Mówiłeś to z takim przekonaniem. Uwierzyłam Ci. Kilka dni później zobaczyłam Cię z nią. Wiesz co ? Udowodniłeś mi że miłości nie ma.
|
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
___ Nadszedł zmierzch i serce w ciszy otwiera swój album Akordeon wprawia w ruch wspomnienia Nadszedł świt i stary kogut, który śpiewał w oknie Dziś nie śpiewa, bo rano go nie obudziłeś I nawet wiatr zawrócił, bo ciebie nie było Są dni, kiedy deszcz jest najbardziej ulewny Są krople, które bolą i inne, które moczą głowę Są noce, które się kradnie, aż do snu Odnajduję sposób żeby patrzeć prosto w niebo i żeby odnaleźć gwiazdy i kochać cię bez strachu Łzy które smakują jak smutek które zamazują drogę I nasze ślady Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-11-12 o 10:56 |
|
|
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
aż tak? cieszę się ![]() miłooo bardzoo miłoo "Dlaczego po prostu nie możesz mi powiedzieć tego, czego i tak się domyślam, a Ty nie jesteś na tyle głupi, żeby się nie domyślać, że ja się tego domyślam? Życie jest pełne ciemnych paradoksów. Jestem czasem zmęczona. Stertami niedomówień, złogami niewypowiedzianych słów, rozmowami odłożonymi na nieistniejące Potem, zdaniami urwanymi w połowie, w trzech czwartych, w pięciu siedemnastych. Boję się. Bezdotyku. Frustracji. Wyobraźni. Zamglonych myśli i półprzymkniętych powiek. Są takie dni, kiedy potrzeba Twojego dotyku jest szczególnie dotkliwa. Mrużę oczy na koci sposób, a ciało prosi się o Twoje dłonie. wciąż mnie zadziwia i intryguje kusi i obiecuje. A teraz uśmiechnij się, pokaż innym, że wszystko jest w porządku, że czujesz się wspaniale. Pokaż jaką jesteś świetną pocieszycielką strapionych. I zapomnij o sobie. Gdy już wszyscy pójdą spać, płacz. Wylewaj swój smutek do poduszki. Tylko ona jest godna Twoich słonych łez. Nie lubię tajemnic. Nie lubię wiedzieć, że nikt nie powie tego, co chcę usłyszeć. Nie lubię nie móc się spodziewać takiej reakcji, jakiej mi potrzeba. Herbatą pachnie śliwkowo. laptop szumi na pościeli. mokre włosy, czekolada na śniadanie, ładuje się kolejny odcinek House'a, szukam w sobie ciszy... Słowa więzną w gardle i w połowie palców. Myśli zatrzymują się w krtani. Ugrzęzłam niewiadomogdzie po środku niewiadomoczego. Jestem mistrzynią targania sobą". ![]() ![]() ![]()
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
Jestem przecież zbyt egoistyczna, by zdobyć się na odrobinę tęsknoty. Będę wmawiać sobie, że z przyzwyczajenia zmierzam myślami w jednym kierunku. Nie przyznam też, że gardło mi się ściska i głos łamie, na wzmiankę o nim. Uznam również, że to ze zmęczenia serce co raz, niespodziewanie przyspiesza swój rytm. Bo przecież, to oczywiste, że nie dlatego, że czuję, iż był tym czego potrzebowałam. To pewnie, dzieje się tak za sprawą zbyt dużej dawki nikotyny, której przecież również nie wdycham z jednego powodu. Znam siebie. Nigdy nie przyznam nikomu racji. (może przeczytacie )Kilka intrygujących spojrzeń i trochę słów. Moje najukochańsze chwile w pigułce.. W bladym blasku księżyca poszukuje oczu równie roziskrzonych co moje. Podróżuję myślami podsycanymi imbirowym smakiem w spragnionych dotyku ustach. Tylko oczy mi się szklą za każdym razem gdy biorę samotnie oddech. Chociaż tli się we mnie iskierka nadziei, ja jednak, z każdym papierosem, mniej lub bardziej skutecznie ja gaszę. Bo lubię takie małe zamieszanie, gdy w głowie mi szumi, A głosy wokół wypełniają przestrzeń. Lubię ten stan, gdy głośna muzyka dosięga mnie z oddali, A szkło ciągle wypełnia się wódką. Gdy mogę przez parę godzin lawirować bez granic. ...Bez Ciebie.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-12 o 10:46 |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
"jak dla mnie to możecie się pozjadać nawzajem
będzie spokój przynajmniej" (pewnie ktoś to już powiedział więc biorę to w cudzysłów) Patrzę jak żyje moim życiem świat. Plotkuj szmato- mojej zaj***ści nie dorównasz. ![]() Patrzymy na to, co świat robi z nami. Oddajmy mu to samo.
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki & mad_woman - dziękuję Kochane.
Lubię patrzeć na uśmiech ludzi, którzy są dla mnie cenniejsi niż nieskończona ilość dolarów. I nie wiem dlaczego, ale właśnie Ty mnie pokochałaś miłości najszczerszą. Na zielonej ławce w parku pić zimnego Desperadosa i śmiać się z głupiutkich ludzików skażonych fałszem dzisiejszego świata. Lubię to i lubię Ciebie. Nie wiem czy Ty to robisz specjalnie, bo lubisz gdy ktoś cierpi. Czy jesteś na tyle nieszczęśliwa, że robisz to, bym ja tego pierwsza nie uczyniła. dajcie sobie już spokój z tym gównem. babrajcie się z nim poza forum. zacznijcie pisać własne opisy, nawet jeśli wyjdą gorsze czy lepsze. niektórzy wchodzą i dodają po to, żeby dowartościować się pochwałą. tylko dla tego. a już szczytem głupoty jest to, by komuś doje.bać na publicznym forum, że niby jaki my to mamy charakterek. Boże, czemu nie potrafię się uchronić przed takimi ludźmi ?
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-11-12 o 11:07 |
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie przypuszczałabym, że będę żałować marzenia, które się spełniło. Nie mam pojęcia, co podkusiło mnie, by zachłysnąć się Twoim powietrzem. Dlaczego jego zapach jest legalny? Przecież uzależnia.
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
unpredictablegirl, chcialam byc, _ZaagubiOna_
), katse![]() mad_woman - miło mi Obiecaj mi, że za każdym razem gdy upadnę, Podasz mi rękę i pomożesz wstać. Przyrzeknij, że za każdym razem gdy ujrzysz łzę na moim policzku Wydrzesz się na mnie, że w tej chwili mam się uśmiechnąć, ocierając mi ją rękawem. Daj mi słowo, że za każdym razem gdy powiem `on jest inny` Z całej siły walniesz mnie w twarz. Nie daj mnie skrzywdzić...Wtedy możemy zacząć rozmawiać o przyjaźni. A gdy widzę Cię na ulicy, Zawsze okazuję się, ze to jednak nie Ty. Zabił nas, mnie, serce, szczęście, uczucia. Dał życie cierpieniu, smutkowi oraz łzom. Tak kochałam tego Pana, I owszem, czas przeszły jest tu jak najbardziej nie na miejscu. Od tamtego momentu, żyję we własnym świecie, Pełnym barw, szczęścia, miłości i przyjaźni. Gdzie jedzenie lodów czekoladowych wcale nie kojarzy się z załamaniem, A chusteczki są potrzebne jedynie na romantycznych komediach. W tym świecie, On zawsze trzyma mnie za rękę i jest ze mną, I nigdy mnie nie opuści. Ale jak w każdym świecie, i w tym musi być jakiś potwór, który wszystko niszczy. I jest nim budzik.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-11-12 o 11:11 |
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
ja wam powiem tak,sprawa o nazwie cudzysłów wcale nie jest taką błahą sprawą jaką sobie wy z niej robicie. bo taka jest prawda,nie wklejenie fragmentu opisu w cudzysłów innej autorki to można tak jakby porównać,że np. ktoś napisał książkę,a ty za jakieś 2 miesiące kopiujesz to samo,nawet i okładkę,tylko podpisujesz się swoim nazwiskiem. to chore prawda? tylko wtedy byłaby to większa sprawa,bo pewnie oparłaby się o sąd. więc przynajmniej uczmy się uczciwości. ale po części dziewczyny macie racje,lepiej załatwiajcie takie sprawy na privie. albo w komentarzach na profilu. a kłótnie,nikomu nie są potrzebne. dziękuję dobranoc.
podobno zielony kolor uspokaja,a gów.no prawda! pomalowałam wszystkie ściany w domu na zielono,wszystkie meble. i nadal nie mogę uspokoić się.. strata ciebie była jedną z bardziej bolesnych strat,nie wiem co robić mam.. |
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Witam talenciary
Tylko Ty znasz recepte na mój uśmiech... -Only you know a recipe for my smile... Wszystko nam się sypie,może zgubiliśmy do siebie instrukcje? Każdy zasługuje na kolejną szanse, każdy z wyjątkiem Ciebie! Everyone be worthy of rut chance, everyone apart from you! 'And I wonder if I ever cross your mind For me happens all the time...' (Zastanawiam sie czy czasami przewijam się przez Twój umysł Mi zdarza się to cały czas...) ' I'd rather hurt than feel nothing at all ' (Myślę że lepiej że boli niż jakbym nie czuła nic) ' Can't stop looking at the door Wishing you'd come... ' (Nie moge przestać patrzeć na drzwi Marzę że nadejdziesz) |
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
; ***
Szczęścnie nie istnieje. Są tylko chwile w których wydaje się, że wszystko jest w porządku *** Niektóre z łez, płynęły. spadały w dół myśląc, że odnajdą szczęście.
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
HALO! Dziękuję tym dziewczynom, które upomniały mnie o cudzysłów. Zdarza mi się dodać opis nie swojej twórczości, bo w zeszycie mam je wszystkie pomieszane. Wytłumaczyłam to już na PW. Od dziś będę je oddzielać. PEACE&LOVEKażdy się odwrócił, kopnął Mnie w dupę i poszedł się bawić. A Ty? Ty wyciągnąłeś rękę ze słowami: " Jesteś twarda, razem na pewno damy radę". '- Tęsknisz? - Nie ja tylko myślę 24/24h o Nim, o tym co robi, gdzie jest i gdzie będzie.' Gorzka noc i samotność, która znów znalazła mnie. |
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Niby nikt nie chce kłótni a za cudzysłów by pozabijali..
marikab - Ty mnie okradłas?! z czego ?! SparklyAngel - dziękuje i jeszcze więcej takich wspaniałych postów ! <3 chcialam byc - ![]() Naughty_ istny_paradoks - okradam ![]() wiem, że nadejdzie taki czas, że będziemy razem. Przyjdziesz po mnie, przytulisz, pocałujesz i zabierzesz gdzieś daleko. nie martw się ja tylko złamię Ci serce. " - co robisz ? - zbieram chusteczki , sa porozrzucane chyba po całym pokoju . - aż tak bardzo za mną tęsknisz ? - poje!@#$ Cię? Katar mam.. " '' czy istniejesz również w wersji inteligentnej ? '' |
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
przestańcie zaśmiecać ten wątek głupimi kłótniami o jakiś cudzysłów! _______________________no ludzie, takie coś to na priv. Zabiłeś moją miłość, pogrzebałeś moją nadzieję. I kiedyś napiszę do Ciebie list. Nie atramentem, lecz łzami. Zaatakuj mnie wspomnieniami, a ja będę siedzieć cicho i udawać, że jestem szczęśliwa. Nie chciałam bólu, bo po prostu chciałam Ciebie. Widzisz jego oczy i nagle wszystko się odmienia. Szczęście ma różne oblicza, a gdy się cierpi wołasz ją we wszystkich zakątkach świata. Ten ktoś ma Twoje ręce, nogi, oczy. Bezsenny nieznajomy, który wciąż siedzi w Twojej głowie.
|
#808 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i to się nazywa mieć zdrowe podejście do życia zaje.bisty.! Cytat:
zaje.biste ![]() RozowaSkeyterka- osz ty gdzieś ty była, gdy cię nie było? To nie mogła być miłość,
skoro tylko ty czerpałeś korzyści. Wracam do siebie. To życie nauczyło mnie kochać. Abym przestała, musiałabym umrzeć. Bądź bliżej. Na zawsze
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubię być szczęśliwa, bo nauczyłam się, że po szczęśliwych dniach przychodzą dni smutne. apogeum beznadziejności. wiem, że nie ma powrotu do wczoraj. ale wciąż istnieje jutro. w ustach mam gorzki smak papierosów, pod powiekami ciebie, na koniuszkach palców gładki aksamit twojej skóry. nie koncentrujące uwagi na nikim i na niczym. ma zahamowany odruch miłości. nie kocha, nie ufa. rani. ...moje serce
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
jak wampir emocjonalny zabierasz mi energię... codziennie więcej i więcej...
a niebo płacze razem ze mną. pragnę sama decydować o swoimi szczęściu, a nie liczyć na to, które dziś mi dajesz, ale sam nie wiesz, czy dasz mi je jutro... tak szczęśliwie zakochana, że nawet muzyka tańczy w rytm muzyki twego serca. doceń to co posiadasz, a nie to co możesz zdobyć. dobrze, że szczęścia nie można kupić bo byłyby długie kolejki. nie traktuj mnie, jako dodatkowej strony Twojego życia, którą możesz potargać kiedy zechcesz... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

dla tych, którym się podoba 

(pewnie ktoś to już powiedział więc biorę to w cudzysłów)
-
HALO! Dziękuję tym dziewczynom, które upomniały mnie o cudzysłów. Zdarza mi się dodać opis nie swojej twórczości, bo w zeszycie mam je wszystkie pomieszane. Wytłumaczyłam to już na PW. Od dziś będę je oddzielać. PEACE&LOVE