|
|
#811 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XX
u mnie też kawa ale z kanapką. muffinka bym zjadła, może zrobię teraz w weekend...
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
pieruński, ale dobrze, ze ten tydzień taki krótki
![]() Dobrze, że dziś mało ludzi w pracy, bo bym chyba wytruła - spsikałam się Słonikiem z rana, ale o dziwo nic nie poczułam To jeszcze jeden psik. I jeszcze jeden! ![]() I dopiero po chwili zaspany rozum się z rana obudził i podpowiedział, że przecież katar mam i dlatego nie czuję
|
#815 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ja dziś wazambię
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
macham z pracy
|
#817 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
nie ma jak to optymistyczne, pełne zapału podejście do pracy w piątek
![]() ja dziś na tzw. dyżurze, jak spokojnie dziś
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś przez przypadek oblałam się z góry na dół czarnym turmalinem. Znaczy zatyczka z próbki nie chciała wyjść, potem nagle zmieniła zdanie i w efekcie mam całą fiolkę na sobie.
Pięknie pachnę
|
#820 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pakować się trzeba
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Przez ten puder śniło mi się, że go nosem wciągałam i tak mi zaschło w pysku i uszach, że musiałam wypić 5 l baniak wody żeby się odetkało... Ale jajec nie stwierdziłam |
|
|
|
#823 | ||
|
Zakorzenienie
|
wazzzaaaaaaap?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A bo co innego się wciąga, a nie puder...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 09:34 |
||
|
|
|
#824 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Toć Flo namietnie sprząta od 2 dni jesteśmy szybciej umówione w GB,obgadamy wszystkich i przyjdziemy za zlocik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------ U mnie tez upływa dzień pod kilerowym wyziewem: Avignon.
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest sobota
![]() Cytat:
Weź zobacz czy na pewno już sama nie siedzisz albo czy ktoś nie zemdlał I powiem Wam jeszcze coś ciekawego : ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#828 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Daj spokój,co ja w Sanepidzie pracuję?
Byleby żaden pajak mnie nie zeżarł
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
mrrr
Cytat:
chociaż laska siedząca obok mnie przesiadła się dzisiaj rząd dalej, hm... ![]() ![]() Słucham sobie Dimmu Borgir - nosz kurka, fajne to I mam gdzies, ze tró fani tró metalu jada na nich, że to kicz i komercha - mnie się tam takiego kiczu i komerchy fajnie słucha lubię takie różnogatunkowe pomieszanie z poplątaniem
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Wy tam w rzędach siedzicie? Może Ty w kinie pracujesz i se filmy oglądasz , a nam tu ściemniasz, że gdzie indziej I tak możecie sobie zmieniać miejsce?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I większość ma swoje stałe miejsca (poza nowymi osobami, które się jeszcze własnych stanowisk nie doczekały)Laska poszła siedzieć koło koleżanki, która ją uczy obsługi zamówień... ale kto ją tam wie, czy tylko dlatego...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 10:58 |
|
|
|
|
#832 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
U mnie przez ostatnie dni seria niefortunnych zdarzeń:
- facet z upc mnie olewa ![]() - pralka zgłosiła usterkę - próbowałam odkroić plaster sera żółtego i połamałam przy tym dwa noże ![]() - kota sika nie do kuwety - kota dziś w nocy szalała i miedzy innymi stłukła kuflo-wazon z suszem o 4 rano A do tego jeszcze sukcesywnie kończę przenosić resztę rzeczy i latam oglądać mieszkania, więc nie zdążyłam jeszcze posprzątać ani kupić reszty potrzebnych sprzętów kuchennych typu łyżeczki czy blacha do pieczenia, a na sobotę zaprosiłam znajomych na herbatę i ciacho - jak ja się z tym wszystkim wyrabiam i mam dobry humor zaiste nie wiem Cytat:
![]() Wiecie, byłam wczoraj na tym Kole i całkiem fajne to to, z tego co właściciele opowiadali to atmosfera na osiedlu coś jak w sanatorium, bezpiecznie i spokojnie, wszyscy się znają, prawie sami starsi ludzie, latem babcie w bikini chodzą opalać się na górce w parku za ulicą Wady tez są, dojazd do pracy 30 minut w tramwaju. Obiektywnie jak na W-wę to niedużo, dla mnie dużo bo do tej pory miałam max 8 minut i nawet obecne 20 minut mnie denerwuje ![]() Co lepsze, długi denerwujący dojazd do pracy i relaksowo-wakacyjna okolica czy klimaty betonowo-miejskie ale dojazd wszędzie 5 minut? Bo naraz raczej się nie da niestety Dziś jadę oglądać dwa na Grójeckiej, jutro inne na Kole też chyba na tym samym osiedlu WSM, i jeszcze jedno na Rakowcu. Nie wiem czego chcę, zastrzelcie mnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#834 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja bym wolała miec to i to , chociaz powiem szczerze ze taka zbyt sanatoryjna atmosfera by mnie chyba ciut krępowała .generalnie wolałabym fajniejsze mieszkanie w fajniejszej lokalizacji z dłuzszym dojazdem, ale nie bardzo długim-jak dojeżdzałam 30 min to mnie to wkurzało...ale 20-25 jakoś wydaje mi sie ok ![]() tylko ze ja bym nie zamieszkała nigdy w galeriowcu, ani korytarzowcu , w galeriowcu jakos nie do zaakceptowania jest dla mnie ze od razu z mieszkania wychodzę na zewnatrz...w zimie śnieg piździ do srodka...tez sie bardziej brudzi w mieszkaniu...no i fogle dziwnie jakos
|
|
|
#835 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja stawiam na klimat, zieleninę, jeziorka jakieś, parki, względną ciszę i spokój. Dojazd w 5 min to i tak dla mnie abstrakcja bo chociaż z rodzicami mieszkałam 3 min marszu od metra, potem na prostej drodze tramwajowej do pracy to i tak musiałam wychodzić z domu pół godz/45 min wcześniej bo korki, opóźnienia komunikacji, tłum ludzi. |
||
|
|
|
#836 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
ale hmmm. dobrze mówisz o tym śniegu wpadającym prosto do mieszkania, chociaż tam są drzwi całkiem dobrze rozwiązane, osłonięte, za załomem, a śnieg codziennie chodzi pani i wymiata. no i podobnie mają ludzie mieszkający w domkach i nie narzekają. a korytarzowiec to takie coś z dłuuuugim korytarzem przez cały blok?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#838 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o przepraszam-ludzie w domkach mają zupełnie inaczej, bo zawsze mają wiatrołap. zreszta w polsce nie powinno sie niczego zbudowac bez wiatrołapu lub kurtyny powietrznnej. pomysł galeriowca przyszedł do nas z ciepłych krajów gdzie ma to sens , bo tam jest ciepło a galeria to osłona od słońca. serio nie widze tego aby za drzwiai do przedpokoju miec "zewnętrze" a korytarzowiec to taki własnie jak opisałaś-1 klatka i dłuuuugi , ciemny, tunelo-korytarz masssakra (w dodatku w takim bloku są same kiepskie mieszkania)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-12 o 11:41 |
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własne pomieszczenie ok. 60m2 z jadalnia i magazynem. Tylko kibelek mam na spółkę z 3 osobami (a jak odchodziłam na urlop to jeszcze miałam samodzielny). No i mam w pracy 2 komory klimatyczne pierwsza do 32 stopni a druga do 43. Cytat:
Co mi po szybkim dojeździe skoro okolica "beznadziejna".Jak mieszkałam w Wa-wie to miałam do pracy 20 minut na piechotę a autobusem 5. Jak się wyprowadziłam to te dojazdy wydawały mi się koszmarem. Ale okolica zrekompensowała wszystko. Teraz już się ciesze ze nie mieszkam w "blokach z betonu". A "godzina" do Warszawy (od wyjścia z domu do drzwi firmy lub do centrum) szybko mi zlatuje.
|
|
#840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() twarda sztuka Cytat:
ja codziennie jadę 2 godz. w jedną stronę, tak więc 30 minut jest jak najbardziej krótko i do wytrzymania ![]() Zachciało mi się Castle Party i lata (Wpadłam właśnie na pomysł, ze mogłabym się zrobić na Corpse Bride ), a na góre haftowaną bluzkę po babci. I pożółkły welon po mamie Obawiam się jednak, ze to wszystko takie pożółkłe i z zatęchłych szaf, że efekt byłby aż nadto realistyczny Cytat:
U mnie się włazi prosto ze dwora na korytarz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

To jeszcze jeden psik. I jeszcze jeden! 

, w galeriowcu jakos nie do zaakceptowania jest dla mnie ze od razu z mieszkania wychodzę na zewnatrz...w zimie śnieg piździ do srodka...tez sie bardziej brudzi w mieszkaniu...no i fogle dziwnie jakos
i lata