|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
hej dziewczyny
![]() niestety ide się uczyć bo w przyszłym tygodniu mam dwa koła , w tym jedno z przedmiotu na który mam mnóstwo ale to mnóstwo pamięciówki |
|
|
|
#2612 | |||
|
Wtajemniczenie
|
uff, ale miałam do nadrabiania
tak to jest opuścić wieczorem wizaż ![]() Cytat:
) to zaczęłam być strasznie rozdrażniona, niespokojna, bardzo łatwo mnie wytrącić z równowagi... eh. TŻ się wtedy ma ![]() Cytat:
ja dopiero w końcu września zdałam prawko i takich przygód jeszcze nie mam Cytat:
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra, ja też tak mniej więcej ze cztery lata ze swoją się użeram
Teraz jest całkiem ładna, prawie wszystko się pogoiło, zostały tylko drobne ślady. Ale @ się skończy i znowu będzie to samo ![]() Ja mam zeza, oczopląs i nadwzroczność Ale strasznie mi to dokucza, bo nie mogę np. spokojnie oglądać telewizji, muszę strasznie skręcać głowę (i myślę, że prze to mogło mi się zrobić zwyrodnienie kręgosłupa, które może być też przyczyną moich migren...). Mam też problem z pomalowaniem lewego oka, bo mi strasznie obraz drga
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
dianulaa moją faworytką jest Paulina.
W sumie w całości obejrzałam tylko dwa odcinki, a tak to co to było na ich oficjalniej stronie.Ja właśnie zmyłam z włosów olej. Od dziecka mam wysokie czoło i robią mi się tzw. zakola, jak mężczyźni łysieją to tak mają. Przez to nigdy nie mogłam nie mieć krzywki, a na basenie, kąpielisku, czy na plaży czułam się nieswojo i dzisiaj, jak umyłam włosy patrzę, a na jednym takim zakolu urosło mi pełno "baby hair" nawet nie wiecie, jak się ciesze i od razu czuje się piękniejsza.
|
|
#2615 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
dobreee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jakiego oleju używasz i od jakiego czasu??? ja muszę coś wykombinować zeby sobie przyspieszyć porost... bo mi wcale nie chcę te włosy rosnąć a marzą mi się do pasa....w takim tempie to za 10 lat będę takie miała.... ja dziś niedawno wstałam, zmyłam olej z włosów, położyłam resztkę maski glorii a teraz niedawno spłukałam i popryskałam wlosy keratyną...zaraz dm jeszcze jedwab na końce i wodę pokrzywową w sklap... co do ciała to pewnie nie będzie przez weekend za dużo SPA bo większość kosmetyków została w wawie.. więc bedie tylko podstawa.... zastanawiam się czy nie ruszyć tyłka do miasta i nie poszukać sobie tego kompresu do włosów z apteczki babuni i serum na końcówki...
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak tam wam dzień mija? u mnie deszczowo bardzo, obiadek prawie gotowy a zaraz zabieram się za 8minutówki ![]() caate luknij do klubu. mam dwie prośby ![]() 1)mogłabyś powklejać jakieś twoje fotki z sesji? jestem bardzo ciekawa ich 2) wstaw zdj twoich loczków po obcięciu Talullah dobrze wiedzieć o tych tabletkach na receptę bo ja ibuprom nałogowo pod czas okresu zjadam ;/ Cytat:
beata to tragedia ;/ moją faworytką jest zdecydowanie Paulina
|
|
|
#2617 |
|
CABIN CREW
|
a ja nie mam jak oglądać top model....wrrr... nie mam tv w wawie...
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli masz internet to wszystkie odcinki są na onet vod
|
#2619 |
|
CABIN CREW
|
mam, mam tylko że mam pribkem bo vod nie chce mi dzialać , cały czas jakiś bład wyskakuje... muszę ogólnie mojego laptopa ogarnąć, tzn. format zrobić bo szaleje mi ostatnio za bardzo....
|
|
#2620 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
uwielbiam swoje włosy po olejowaniu
moje dzisiejsze: zmywanie oleju, odzywka bez silikonow, seboradin w skore glowy, sudokrem na twarz, peeling dloni, malowanie pazurkow, balsam brazujacy |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
8 min buns
8 min ABS maseczka karotenowa żel punktowy SOS na razie tyle
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
Tak jak miałam w planie, kupiłam perfumy dla TŻta (nie wiem czy wspomniałam, ale powiedział, żebym ja mu kupiła, żeby ładnie pachniał jak do mnie przychodzi![]() Cytat:
Mi kiedyś z przodu, na czubku czoła wyrosły takie włoski i też się przeogromnie cieszyłam
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
pomooocy!
za tydzień mam połowinki i zastanawiam się nad którąś sukienką? która jest naj? proszę nie sugerować się modelkami ps. która najlepiej mi będzie pasować? mam 160 cm, spory biust, trochę wystający brzuszek, pupa ok ![]() i buty jakie bym założyła to szpilki nude (ewentualnie czarne szpilki) + czas - ta z japan style chyba mi nie przyjdzie na sobotę...
Edytowane przez whiskey Czas edycji: 2010-11-12 o 13:28 |
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Whiskey moim zdaniem ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1289560390
Julka wybrałam La Rive Grey Line. Strasznie mi się podobają również z La Ribe Cabana, ale kupiłam mu je na walentynki. Drugie które mi się podobały były w takiej okrągłej butelce, bodajże żółtawej, z La Rive, ale nazwy nie pamiętam. |
|
|
|
#2626 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka to ten krem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mieszanej.htm
Miałam go już wcześniej i bardzo go lubię
|
|
|
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Loluska - ja kiedys robilam te 8 minutowki ale codziennie to samo i mi sie znudzilo... Chetnie zaczelabym znow ale prawie je juz znam na pamiec i teraz jak robie to mam wrazenie ze mi to nic nie daje bo sie w ogole nie mecze ![]() Dziewczyny ktore robia - meczycie sie przy nich? Chcialam zaczac Insanity ale to z kolei jest za ciezkie dla mnie, pi paru cwiczeniach mam juz zadyszke. No nic, moze sie wprawie ![]() Kalpana - normalnie olewasz moje posty do Ciebie Ja wlasnie zrobilam porzadek w kosmetykach - o raaany ile ja probek wyrziculam bo tak zbieralam i zbieralam i w koncu mi sie przeterminowalo. Wywalilam zabieg mikrodermabrazji z vichy bo tez kiedys kupilam i zrobilam moze z raz a potem zapomnialam (bo to trzeba co tydzien) i 149 zl poszlo sie... no poszlo daleko No nic, teraz wiem jakie mam to powoli zuzyje i juz nic sie nie zmarnuje, mam tez maseczki w saszetkach i tez musze je zuzyc ![]() Zrobilam sobie domowe serum do twarzy z wit C i E, fajne wyszlo, ladnie nawilza Dzis mam w planie: - prysznic z syrenka - serum na biust - krem nawilzajacy na reszte ciala - peeling twarzy - krem Q10 pod oczy z eucerinu - polecam, szybko sie wchlania i ladnie nawilza, nie podraznia oczu (a moje sa bardzo wrazliwe no i czesto naciagam skore wokol wkladajac i zdejmujac soczewki i czesto tez trę oczy) - wlasnej roboty serum na twarz - krem BB - mycie wlosow alpecinem - odzywka nawilzajaca do splukiwania - wlasnorecznie zrobione serum do wlosow - zel-spray termoochronny przed suszeniem suszarka - lakier dla utrwalenia Czyli w sumie taka podstawa, chyba nie zdaze dzis zrobic jakiejs maseczki ani zajac sie paznokciami bo mam mieszkanie do ogarniecia a wieczorem pieke z TZ pizze wlasnej roboty, taka domowa na gruuubym ciescie
|
|
|
|
#2629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta w panterke taka sobie, ta co ma dol w paski to bardziej przypomina mi tunike niz sukienke a ta co jest bez modelki na zdjeciu to mi sie wydaje nieodpowiadnia na polowinki, taki fason bardziej "miejski styl" niz na impreze. Takie moje zdanie ![]() Wiec japan style i szpilki moga byc i nude i czarne, chyba nawet bardziej nude dla kontrastu i kopertowka, tez najlepiej nude. Do tego widze rozpuszczone wlosy, takie jakby niedbale fale w stylu aniolkow victorii i delikatna bransoletka na nadgarstku, oraz niezbyt mocny, polyskujacy makijaz.Minimalistycznie i sexi ![]() A moze jednak doszlaby na sobote? Chociaz jezeli wysylka z hong kongu to roznie bywa, raz czekalam mniej niz 10 dni, chyba z tydzien a raz ponad 2 tygodnie, a teraz czekam juz 4 tydzien na pierscionek ![]() Wysle, wysle O ile urosnie i wyjdzie |
|
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
mi też się podoba ta z japan style i chyba ją zamówię - nawet i na sylwestra
![]() jutro jeszcze pochodzę po mieście, może znajdę coś ciekawego, jak nie to zamówię to zwykłą, bez modelki ewentualnie panterę
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Nie olewam, tylko nie wiem co napisać.... Kocham go i to jest najważniejsze. Wiem że wygląda to tak, jakby TŻ mnie olewał i nie kochał, ale to tylko fragment naszego życia, który opisuję. On ma ciężki charakter, a i ja mam nie lepszy. Czasem jest naprawdę cudownie, ale są też właśnie TAKIE chwile
Z tymi dniami spotkań to faktycznie dziwne jest.... Fakt, że ma teraz na głowie gospodarstwo, bo tata i brat wyjechali za granicę no i potrzebuje czasu dla siebie. Czasem się widzimy w inny dzień niż ustalony, ale rzadko....Co do tego, że będę zależna od niego.... Teraz jestem od rodziców, a oni mi wcale kasy nie dają. Nie mam od nich ani grosza, nie wiem co będzie jak mi się kasa skończy Więc i tak jestem zależna, póki nie skończę szkoły i zacznę pracować.... Żałuję że nie poszłam do liceum.... byłabym już po szkole![]() Dziewczyny, po jakim czasie zauważyłyście jakieś efekty stosowania syrenki? Ja lecę na ploteczki z przyjaciółką, a potem do TŻta, może w międzyczasie zajrzę na chwilę |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
w sumie nie wiem, czy to dzięki oleju rycynowym i używam go od 2 miesięcy, ale wydaje mi się, że Alpecin C1 i pokrzywa tak działa. ![]() Tom Model możesz ściągać na chomikuj są tam wszystkie odcinki. Ja ostatniego nie mogłam obejrzeć to dzisiaj ściągnęłam. ![]() Kalpana tak, jak pisałam przed chwilą Kitce wydaje mi się, że to Aplecin C1 i pokrzywa tak mi pomogły. Oby jeszcze z drugiej strony urosły. I u mnie też jest to rodzinne, więc znam Twój ból. Jeszcze włosy mi się kręcą, więc jak jest wilgoć to nie wyglądam za fajnie. ![]() whiskey mi się najbardziej druga podoba, ale wydaje mi się, że w pierwszej będziesz najlepiej wyglądała. ![]() Okazało się, że mój Tż. ma studniówkę nie 27 stycznia, a 7 stycznia. Do tego czasu muszę znaleźć sukienkę i buty... .
|
|
#2634 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
kupiłam ten kompres do włosów z apteczki babuni a i czerwone wino- mam na nie ochotę od kilku tygodni, dziś może wypije i to nie sama
|
|
|
#2635 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej
a czy ta amla jasmin rozni sie zapachem od standardowej amli? Cytat:
A co do bolu to mysle,ze dam rade,przezylam 12 godzinny porod i kilkutygodniowe dochodzenie do siebie,polaczone z opieka nad niemowlakiem,to i dam rade i po tej operacji...mam przynajmniej taka nadzieje![]() kiedys mylam wlosy codziennie,a teraz myje 2 lub 3 razy w tygodniu Cytat:
a i od kilku miesiecy dbam o wlosy jak nigdysliczne wlosy Cytat:
,ale odkad zmienilam tabletki anty jest o niebo lepiej,a i libido troche wyzszeCytat:
talullah uwielbiam pizze,a jeszcze taka domowa,mniam Alessandra prawdopodobnie jutro mnie nie bedzie,wiec juz dzis zycze ci: samych pieknych dni, duzo milosi, pieknej cery,lsniacych wlosow i zgrabnej figury i abys zawsze pozostala taka nasza forumowa gadula
|
|
#2636 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To moze zostaw na razie pomysl z wyjsciem za maz i po szkole sprobuj sie usamodzielnic? Poszukaj jakiejs pracy, czegokolwiek. Moze wyjedz do wiekszego miasta, wynajecie 1 pokoju samej lub nawet na spolke z kims nie jest takie drogie, mnostwo osob tak zaczyna i daje rade. Najgorzej to byc zalezna od kogos, nawet od wlasnego faceta. Cytat:
![]() A wiesz ze eva tez ma szampon z kofeina? I duzo tanszy niz alpecin i tez ma dobre recenzje. Wiesz cos moze o nim? Jak mi sie skonczy alpecin to chyba go wyprobuje ![]() Cytat:
Na pizze na cienkim ciescie tez mam przepis, bede probowac nastepnym razem ![]() Ide sie pospamowac
|
|||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah oo nie słyszałam. Mi się Alpecin kończy, więc może teraz ten szampon wypróbuje. Choć jest jeszcze jakiś z Garniera też podobno fajnie działa i ma dobre KWC i jest do kupienia tylko w aptekach. Tylko nie pamiętam całej nazwy.
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! To ten, dzięki za przypomnienie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

tak to jest opuścić wieczorem wizaż 

) to zaczęłam być strasznie rozdrażniona, niespokojna, bardzo łatwo mnie wytrącić z równowagi... eh. TŻ się wtedy ma 
wiuecej nie dalo sie napisac
dobrze ze z niego taka zlota raczka i tak milo mi sie zrobilo, jak on powiedzial ze bedzie mi mowic co ja mam robic i zrobimy, damy rade

ale blysk i miekkosc nadrabia to