|
|
#811 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Bez znieczulenia ..
Nawet za to ze zachowujesz się jak dzieciak nie umiem być na Ciebie zła To takie dziwne przyzwyczaić się do kogoś z kim się nigdy nie było Smutna jest Twoja prawda o mnie Czemu opowiadasz o mnie w czasie przeszłym? … nie wiem czy wiesz ale ja jeszcze żyje Jesteś zapisany w mojej głowie Tęsknię za smokiem .. Potrzebna mi mała inwentaryzacja– przerwa w dostawie Ciebie Mała Lady Punk |
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny w tej chwili robicie masło maślane.
prawie co drugi post to o tym, jak to wam przeszkadza że ktoś upomina się o cudzysłów. jedna osoba napisze, to wystarczy, nie musicie powtarzać. a cudzysłów dodaje się po to, żeby uszanować czyjeś prace i nie przypisywać ich sobie, więc uważam że jest on potrzebny. ''udławcie się'', ''zjedzcie się'' - to już jest nudne -,-. jeśli ktoś ma coś do mnie, albo do tego co napisałam proszę na PW. pozdro. Cytat:
te mi sie spodobały najbardziej. marikab - miło, że mogły się przydać. ja też coś tam sobie skubnęłam _______ 'Co zrobisz gdy zawali się twój świat strzelisz sobie w łeb czy wezmiesz los swój w garść? czego się boisz? czy masz coś do ukrycia? patrzę prosto w oczy, bo taki mam zwyczaj. Ale ch,uj z tym mam tu ludzi, którym mówię wszystko, To nie to samo co Ty, ale jakoś pozwala wytchnąć. '
|
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
katse, NieZTejBajki, Mrs Unfabulous,
ZakreconaNaMaxa, m o n, kontrastowa0, agattee - okradłam was cuda tworzycie ![]() * * * ' Słyszę cykanie zegara, Leżę tu w tym zaciemnionym pokoju, Zastanawiam się gdzie jesteś dziś wieczorem ' ' Nie wiesz jak długo chciałam Dotknąć Twych ust i trzymać Cię mocno Nie wiesz jak długo czekałam A zamierzałam powiedzieć Ci o tym dziś wieczorem Ale to jeszcze jest moją tajemnicą A moja miłość do Ciebie jeszcze nieznaną' Celine Dion - Alone
|
#814 |
|
Rozeznanie
|
Ten ktoś ma Twoje ręce, nogi, oczy. Bezsenny nieznajomy, który wciąż siedzi w Twojej głowie.
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę być tym kopciuszkiem z bajki o krasnoludkach.
Egoistyczny snop. Właściciel mojego serca. "A na urodziny chcę Ciebie z bitą śmietaną." |
|
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
'' Kiedy w mojej głowie ciągle jest o tobie '' Nie myśl o tym ze to wszystko to tylko złudzenie, staraj się trwać w nim jak najdłużej . Baw się życiem, nie miłością ! Jesteśmy ze soba już tyle czasu, wiem ze mozesz pomóc
mi w trudnych sytuacjach.Ale wiem też że możesz mi zaszkodzić, że mój świat nie był by taki gdyby nie ty, wszysto było by inne, ale to nie był by mój świat. Prosze cie o jedno, nie udawaj że mnie kochasz, że mówisz prawde, bo twoje kolejne kłamstwo to tylko kwestia czasu .
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
kopnięto ja w tyłek, bo powiedziała, że tego jej trzeba. i gorąco przepełniona swoją wolą nadal podtrzymywała swą motywację. powiedziała, że pewnego dnia zobaczycie jak zajmie swoje miejsce w świecie i odważy się, by zdobyć jego uznanie
i płomień lśnił głęboko w jego oczach
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
* człowiek automatycznie się uczył, że wszystko co wolno jest potwornie nudne, a ciekawe tylko to co zabronione. ' * żeby przestać z czymś skończyć , najpierw trzeba wiedzieć po co. ja nie wiem. ' * to było piękne lato. pierwsze , które przeżyłam świadomie. * jedyną drogę prowadzącą na dno kopalni chcieliśmy wysadzić w powietrze, bo i tak nie mielibyśmy ochoty wrócić kiedykolwiek na górę. ' * w tej niesamowitej dolinie jesteśmy zupełnie sami. od reszty świata odgradzają nas pionowe ściany. ' * ale on z tym swoim uśmieszkiem , który ani na chwile sie nie zmieniał , jakoś tak mnie nakłonił , żeby dalej to ciągąć. musiałam dotykać też innych rzeczy. aż do momentu , kiedy już autentycznie nie byłam w stanie ruszyć się z miejscaa rzuciłam sie na podłogę i zaczęłam ryczeć . ' * musi być droga pośrednia , że można jakoś dojść do ładu z tym zasranym społeczeństwem , niekoniecznie kompletnie się do niego przystosowując. ' * człowiek nienawidził tej własnej beznadziejności i wyżywał się na drugim za taką samą beznadziejność, żeby sobie udowodnić , że wcale taki bezndziajny nie jest. ' uwielbiam. i polecam.
Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. by Paralogiczna.;* |
|
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
_ _ _ _ Dziękuję za wszystkie pochwały i wyróżnienia! It can't come quickly enough. Now you want to be free, so I'm letting you fly. Waiting for you. You can't kick me down I'm already on the ground. It's the state of bliss you think you're dreaming. I just wanna scream and lose control, throw my hands up and let it go. Empty room. Empty heart. I'll believe all your lies, just pretend you love me. |
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
W głowie wciąż rozbrzmiewa Twoje 'kocham'.
i siedzę ciągle na 'dostępnym' z myślą, że może napiszesz. uwielbiam czekoladę, bo tak bardzo przypomina mi smak Twoich ust. nie, nie chcę byś o mnie pamiętał. wystarczy, że ja już cierpię. miałeś kiedyś tak, że tracisz dech w piersi. nie umiesz złapać powietrza? ja mam tak zawsze, kiedy odchodzisz. już bez namiętności, bez uśmiechu, bez wysiłku.. wierzyłam kiedyś w miłość. ale pojawiłeś się Ty i rozwiałeś moje wątpliwości.. moja wiara zniknęła. - dlaczego już się nie uśmiechasz? - bo on woli teraz jej uśmiech. - co dla Ciebie znaczą wyrazy 'miłość' i 'szczęście'? - takie wyrazy nie istnieją w moim słowniku. już nie istnieją..
* nie obgryzam paznokci * mniej się denerwuję. .. mogę Cię przytulać bez końca, wiesz? eR. ♥ Edytowane przez persefona_ Czas edycji: 2010-11-12 o 14:06 |
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
myszka23101 dziękuję..cieszę się, że ci się podobają.! nie , nie. on już nie jest mój...
właściwie nigdy nie był. może go sobie pani zabrać. mogę pani też powiedzieć jaki będzie wobec pani.. będzie szaleńczo niby - kochał , potem zacznie kłamać , a na końcu zdradzi. sama to pani odkryje.. miłej zabawy.. 'siedziała na parapecie swojego pokoju i patrzyła w gwiaździste niebo, zaciągała się kolejnym papierosem, a łzy spływały jej po policzkach, upiła łyk wina i właśnie wtedy zrozumiała, że tak naprawdę nie ma nic.' 'założyła się z koleżankami o rozkochanie w sobie pewnego chłopaka. myślała, że to niemożliwe, żeby mogła się zakochać w takim kimś jak on, bo przecież nie jest w jej typie. zaczęli się spotykać. na początku miała z niego zbite, ale potem było coraz gorzej. nie był jej wcale taki obojętny, jak jej się wydawało. zaczęła inaczej reagować na jego imię, stała się o niego zazdrosna, chciała się z nim częściej spotykać. zaczęła głupio się czuć z tym, że jest wobec niego nie w porządku. pewnego dnia postanowiła mu to wszystko wytłumaczyć, nie chciała już ściemniać, zakochała się. zadzwoniła do niego, aby poprosić o jak najszybsze spotkanie, on nie chciał jej już słuchać. dowiedział się o tym całym zakładzie, ale nie od niej. powiedział, że naprawdę ją pokochał, a ona jest zwykłą suką, bez uczuć. popłakała się. nie chciał tłumaczeń. zakończył z nią kontakt. po tym zdarzeniu nigdy ze sobą już więcej nie rozmawiali, a ona go nadal kocha, i nie może wybaczyć sobie tego, jaka była głupia.' (zakochałam się w tym)
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-12 o 14:07 |
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Prosze i przepowiednia się sprawdziła . Miała być III wojna światowa ,a jest enta wojna WIZAŻOWA.
Tak to my Polski nie zbudujemy ! Jejuuu , ale wy dajecie mi wykrzywienie ust do góry !. ![]() Jeszcze troche i mi tak zostanie ! naiwne_ ja nie pozostałam dłużna . GŁUPTASKU . "nadchodzi dzień, kiedy siadasz niezdarnie po turecku na środku swojego puszystego dywanu, uświadamiając sobie, że spieprzyłaś wszystko co tylko możliwe. teraz pozostało Ci jedynie, ponoszenie konsekwencji swoich czynów i żałowanie każdego z posunięć." "Lubie soboty. Lubie czekoladę,cappuccino i pomarańcze. I lubię czasem przeklinać. I śmiać się tez lubię. I lubię zaczynać nowe zdania od litery "i". I lubię sport. Lubie tez czarny kolor. Ale nie Ciebie kur.wa, nie Ciebie! " "Potokiem słów, ran nie zaleczysz. Podejdź, przytul i wsłuchaj się w jej bicie serca. Pozwól by się stało muzyką przyjazną dla Twoich uszu." "-Ferb, co dzisiaj robimy?. - Zrobimy rozmrażacz do jego serca." "- gdzie byłaś ? - na spacerze . - pachniesz papierosami i męskimi perfumami, dziecko ! - pachnę miłością mojego życia, mamo ."
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
zawsze znajdzie się ktoś, kto pragnie dokładnie tego samego, co ty.
"I can't get your smile out my mind..." jej serce już dawno popełniło samobójstwo. siedząc przy Tobie czuje ból w klatce piersiowej a jednocześnie motyle w brzuchu... tylko w snach jesteś Mój. tylko wtedy... podróże myślowe. "współczesne piękno: idealny makijaż, super figura, lifting, botoks, solarium, drogie ciuchy... dodałabym jeszcze pustą osobowość." |
|
|
|
#824 |
|
Rozeznanie
|
przestrzeń mnie zabiera,
rozmydla, rozdziera. potrzebuję : "teraz", "tu", "bądź przy mnie zaraz", "przeżyj ze mną resztę". Zawsze nie w porę. Zawsze, gdy człowiek ma jeszcze niedopitą kawę, ma jeszcze jedną ważną sprawę, jedną rozmowę.. Marzę o rzeczownikach: dom, cisza, spokój, mężczyzna.
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym Ci powiedzieć wszystkie moje najskrytsze tajemnice, które staram się ukryć nawet przed sobą samą, mogłabym wyznać Ci wszystkie najbardziej wstydliwe uczucia, wyobrażenia i obrazy, albo opowiedzieć Ci czego boję się najbardziej, tak naprawdę najbardziej, powiedzieć Ci co nie daje mi zasnąć i dlaczego nie chcę wstawać rano, mogłabym Ci powiedzieć czego nie chciałabym nigdy zobaczyć na oczy i do czego nie chciałabym wracać, powiedzieć jakie jest moje najbardziej chore marzenie, czego najbardziej potrzebuję.
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
RozowaSkeyterka -
![]() Co Wy do cholery wszystkie okres w tym samym czasie dostałyście?! *** zapach perfum playboya pomaga mi być zadziorną szmatą wypij koktajl moich marzeń, może potem spełnisz mały łyk Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-11-12 o 15:11 |
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję. ![]() chodź, pobawimy się w przyjaźń. chcesz wiedzieć, co mnie tu trzyma ? nadzieja, że jeszcze kiedyś będziemy razem. bezczelnie dolewał mi smutku do kieliszka. obumarłe uczucia tkwią stale w nas. 'Romeo, gdzie jesteś, cholero ? ' ![]() wiesz, co mamy ze sobą wspólnego ? zasypiamy przy tych samych gwiazdach.
|
#828 |
|
BAN stały
|
happyend
na zdrowie ![]() ...
weź się w garść dziewczyno ! niech wie, że stracił tą jedyną . przyciągała go do siebie w każdy sposób, a on jak ślepy, przychodził do niej, nie widział, że gra, że bawi się jego uczuciami, do czasu gdy nakrył ją ze swoimi kumplami próżność niektórych panienek naprawdę mnie powala, takim jak Ty od razu powinno mówić się 'wypier^^^^dalaj' lubię, gdy siedzisz koło mnie i szepczesz mi do ucha te swoje kłamstwa, lubię łudzić się, że są one prawdą . czasem nachodził ją strach przed jutrem, czasem nawet też i radość, ale dzisiaj po raz pierwszy nie czuła nic, kompletnie nic, nawet obojętność nie raczyła jej odwiedzić . w mojej głowie wciąż gra nuta naszej miłości, a przecież mówiłam Ci, żebyś pakując się niczego nie zapomniał ! opowiadam, patrze, chodzę i słucham i pewnego dnia jakiś cham postanowił na mojej drodze postawić mój ideał, i wszystko było by w porządku, gdyby nie to, że wcześniej wpoił mu to, że jestem tą, którą ma ranić do końca życia . ... |
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Zamknięty w moim sercu,
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
teraz mam podstawy bujać w obłokach
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wam,że mam dla kogo tutaj wracać ;*
Nadal niezmiennie pozostajecie fenomenalne i niezastąpione. I choćby nie wiem jak pieprzył się ten wątek, to i tak warto tu zaglądać,choćby nawet tylko po to aby przeczytać te wszystkie cuda,jakie tworzą te osoby. I dziękuję przede wszystkim tym,które o mnie nie zapomniały i nadal ciepło mnie witają pomimo tego,że wciąż znikam. Moja miłość do was nigdy nie ustanie. Czytam was na wątku 'mniej oficjalnym' i cholera jasna bije od was to,czego nikt nowy nie spieprzy. peace and love ! _____________ nie budź mnie,po raz pierwszy widzę,że w sny nie warto wierzyć. Poczuć mi daj,że to wszystko jest moje. mówiłeś,że kochasz,a widziałam tylko epitety naklejone na moją sylwetkę. Ludzie używają słów tylko po to, by ukrywać swoje myśli... Masz zawsze o jeden wirus więcej niż sądzisz. _____________________ |
|
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
HAJ !
------------------------------------ 1. a wiesz co jest w życiu najlepsze ? - niszczenie facetów, za***iście wyluzowanych facetów, myślących że wszystko jest dla nich. - chuja. nic nie jest dla nich . 2. nie ogarnaim . .
|
#833 |
|
BAN stały
|
'Krople deszczu dudnią o szyby w oknach.
Wyjęłam telefon z pod poduszki. Godzina szósta dwadzieścia osiem. Za dwie minuty muszę wstać i udawać, że życie wcale mnie nie pokonało.' 'Będzie ci u mnie dobrze. Obiecuję.' 'Wieczory to mordercy.' |
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
:*
_mandarynka misieeeeeeeek ♥ NieZTejBajki miło Cię widzieć ![]() " wyrwałeś mi serce, a teraz przychodzisz i mówisz, że nie było innego wyjścia... chciałabym chociaż raz normalnie z nim porozmawiać, po to tylko, żeby mu udowodnić, że nie jestem stuknięta dlaczego nie chciała z nim być? chciała, tylko chciała też czegoś więcej żeby jakoś okazał, że naprawdę ona i tylko ona to było to, przed czym uciekała już nigdy więcej obojętności nigdy więcej "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-11-12 o 16:11 |
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
proszę ja ciebie, co się na tym świecie dzieje? trzeba się zakręcić, żeby mieć przywileje. i nie dać się zakręcić, żeby nie mieć perypetii. komedia, z elementem tragedii.
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
“ Bo gdy ty jesteś, to dni tak uciekają, jak ziarnka maku z dziurawego wiadra. A potem wyjeżdżasz i to wiadro się nagle zatyka, i mam wrażenie, że ktoś w nocy w tajemnicy przede mną przychodzi tutaj i dosypuje mi maku do tego wiadra. ”
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
SparklyAngel - dziękuję Aniołki, kolejnych 300 życzę
![]() Drift, katse, Pinito - pozwoliłam sobie okraść *
wcale nie chcę być całym Twoim światem, swojego przecież też Ci nie oddam. ale co Ty na to, żebyśmy byli dla siebie nawzajem kimś ważnym? wmieszajmy w to gratisowo miłość. nazwijmy to Naszą receptą na Szczęście. Uważaj, kochany. Zmiażdżę Cię wzrokiem jak tylko będziesz w zasięgu moich czarnych, tak przez Ciebie uwielbianych, oczu. 'one day you'll tell me : please let me in... but then it will be too late and I'll say : Honey please don't cry... cause you made me cold.' /pewnego dnia powiesz do mnie: proszę, wpuść mnie... ale wtedy będzie za późno i powiem: Skarbie, proszę, nie płacz... bo to Ty uczyniłeś mnie chłodną. [Twórczość przyjaciółki ]blah blah blah, shut up and kiss. /bla bla bla zamknij się i pocałuj. .. bo wszystkie only You, 4ever and ever i inne always together to tylko słowa. po prostu kochaj i okaż to najwiarygodniej, jak potrafisz. znów mi się śnił. bo, tak, jest osobą, której poświęciłabym rzeczywistość, a mimo to wpuściła go również do nocnych marzeń z zamkniętymi szczelnie powiekami. dla kogo dziś podkręcam rzęsy? dla siebie. jakieś ale?
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-11-12 o 16:55 |
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
latin - przestan juz, przestan mnie zachwycac swoimi opisami. przez Ciebie zwariuje, w doslownym tego slowa znaczeniu ;D
dontgivemenames CukrowaPanna <3 + domagam sie TiS ![]() proponuję Ci słabość, błąd zmieniony w dobrą odpowiedź. proponuję sobie być z Tobą
nigdy nie myślałam, że miłość tak boli, kiedy się zakopuje ją w środku przez tak i nie. jednego dnia ona i innego dnia ja. zostawiasz mnie bez serca. zawiadamiam i ogłaszam Ci, że dzisiaj rezygnuję z Twoich brudnych interesów. już wiesz, że jestem od Ciebie szczepiona. na próbę kopnięć przez Ciebie zostałam jak Mona Lisa, bez płaczu i bez uśmiechu Wiem, że zapomnienie Cię nie jest łatwą sprawą, ciąłeś mnie na ciele jak nóż, ale wszystko, co wchodzi ma wyjść. i ci, którzy zostali będą musieli wyjechać, zaczynając ode mnie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
tak, tak też Was kocham...
![]() _ bez wzajemność uśmiechów, cichych spojrzeń. paznokcie bardziej czerwone niż serce mężczyzny, który ponoć kocha. nie zmuszaj mnie do tego bym płaciła Ci za uśmiech nie bądź już taki uprzejmy, bo mi w pięty pójdzie.
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
czuje się cholernie spełniona.
temu powietrzu wciąż brak tego słodkiego aromatu zostałam sama zniekształcona naruszona znienawidzona dlaczego nikt jeszcze nie wymyślił środków resetujących pamięć i oczyszczających serce? nie można złamać czegoś, co już zostało złamane. "ładna obudowa często ma na celu odwieść nas od pustego wnętrza." od tygodni nie czuła nic! to znów ten okropny katar. aż przyszedł dzień, gdy poczuła. zapach jego perfum...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

cuda tworzycie 

gdzieś ty była, gdy cię nie było?