|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8461 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() Widzialaś moją, więc jak się ma do Twojej?? Wieksze, mniejsze?? Wiem, że marudzę ![]() dzięki, buziak Cytat:
![]() Ja tez miałam w pewnym momencie mętlik w glowie straszny pytałam, a wręcz zarzucałam wszystkich pytaniami (włącznie z doktorkiem ), no i dziękuje wszystkim dobrym duszkom naszym kochanym za cierpliwość i wyrozumiałość raz jeszcze Dzięki Wam nie zwariowałam ![]() Z pewnością jak tylko się pojawią, odpowiedzą na Twoje wątpliwości Nie martw się, będzie dobrze Buziam mocno
|
|
#8462 |
|
Raczkowanie
|
yuoki
co masz teraz za rozmiar. C to jest na bank, nie? |
|
|
|
#8463 |
|
Rozeznanie
|
ja na chwilke...
magerko - nie zabral sa jeszcze...chodze i patrze na nie.. co do wyjsciowki to masz taka sama jak ja tylko u mnie byl lewy bardziej wiszacy, u ciebie na odwrotnie... ale rozmiar taki sam jak ja.. ![]() kejsiii - hej ![]() kasikkk - wiesz nie tylko ty masz operacje w ten sam dzien i mieszkasz za granica... Widzialam dziela pani dr.S i sa cudne... dziewczyny sa bardzo zadowolone...wiec i ty nie masz sie czego martwic..bedzie ok. yoki - tak nasza magerka jest slicznota, wysylam zaproszonko jestem sama ciekawa jakie masz cuda.. Buziak kochane fioletowe krasnoludki...
|
|
#8464 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc dziewczyny!
|
|
|
|
#8465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no cóż........ zadowolę się chocby i tym ![]() Kochana, u mnie lewy też mniejszy.... a prawy bardziej jędrny Jak będziesz za jakis tydzień odczytywac tą wiadomość ........ Kurka, z tego co pamiętam nie miałas różnicy tak znacznej na fotkach ![]() No więc dlaczego taka decyzja doktora? Ja to kochana będę dryndać do Ciebie w weekend, bo tak to my do grudnia się nie dogadamy Ale tymczasem strasznie mocno Cię Słoneczko ściskam i buziam też strasznie mocno Stęskniłam się ogromnie za Toba tutaj tak rzadko teraz zagladasz
|
|
#8466 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY!!!
Któraś coś wie o dr NIEMKIEWICZ-u?? Też z Wrocławia i napisałam do niego,zobaczymy,czy równie konkretny co JJ. Prosze mi tu jakies opinie zarzucić.... czekam z niecierpliwością!!!!
|
#8467 |
|
Raczkowanie
|
...hmm gdybym od poczatku wiedzieła że Wy Wszystkie takie kochane istotki
to juz bym się dawno ujawniła, a tak to siedziałam jak ta myszka w kąciku wystaszona.![]() Magerko no nie powiem przykładzik najlepszy, sam bym w zyciu takiego nie wymyśliła hiii Tylko że do doktorka mam bliziutko i dla tego pierwszy na liscie był własnie on. A tak pozatym choruje na chroniczny brak czasu i stąd ten wybór,porostu jest mi tak wygodniej Może moje odczuci sie zmnieną po np. rozmowach tel ponieważ nie zdązyła zadać doktorkowi wszystkich nurtujacych mnie pytań. A termina ma na 27stycznia tylko obawiam sie że będe musiałą go przesunąc o tydzień,ale co sie odwlecze to nie ucieczeYoki dzięki Tobie jestem juz spokojniejsza,i myslałam na począktu że to własnie ja coś wymyslam i oczekuje Bug wie czego, ale jak mówisz że pózniej jest pozytywna zmiana to sie bardzo cieszę, ufff odrazu mi lepiej. ![]() Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8468 |
|
Rozeznanie
|
Odliczanko
![]() 12.11.2010 Lenka 15.11 3 dni
![]() Inna_85 22.11 10 dni ![]() Dragon 26.11 14dni ![]() Magera 08.12 26 dni Machszi 08.01. 57 dni ![]() Kejsiii 15.12 33 dni ![]() ![]() Karolagda 10.01.(?) 59 dni ![]() Nessy88 27.01.(?) 76 dni ![]() kasikkk87 14.02.(?) 94 dni ![]() Gawronska 22.02.102 dni ![]() Miliqqq 05.11 JUŻ PO ![]() ![]() odpoczywaj do poniedziałku ile możesz Yoko trzymamy kciuki za nowy szybciutki termin!!!! ![]() Daj znac kochana jak będzie coś wiadomo!
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-11-13 o 00:20 |
|
|
|
#8469 |
|
Zakorzenienie
|
O mamusiu , ale się tu dzis dzieje. No tylko dać Wam troszkę wolnego to zaraz rozrabiacie
![]() Magerko buziaczek dla Ciebie Kejsiii co za kobieta No ale jeśli wiedziałaś, że coś jest nie tak, że nie do końca ufasz- to bardzo dobrze się stało Ale, ale będziesz miała operację tego dnia co ja miałam A jekie będziesz miala żelki- takie same czy jakieś zmiany. I kto Cię będzie operował? I czy z tego odlewu coś wyniknęło - tzn czy okreslono ile tej asymetrii jest?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8470 |
|
Raczkowanie
|
...hihi dobrze mówisz jak mogłam
Doktorek ma urlopik w tym tygodniu wieć nie będe już mu głowy zawracać,ale w poniedziałek napewno bedzie 100 pytań.A i mamy prawie taką samą wyjścióweczke Magerko i nawet póżniejszy rozmiarek ojjj juz nie mogę sie doczekać Twojego pięknego efektu ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- ...wow .Jak mi miło Dziekuję Magerko
|
|
|
|
#8471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A USG trzeba zrobić koniecznie- piersi muszą być bez zarzutu, przecież będą operowane. Najlepiej zrobic je z miesiąc wcześniej- żeby w razie czego wyjasnić czy nie ma przeciwskazań do operacji. Prywatnie robi się je bez czekania- ja w W-wie płaciłam 120zł z opisem i zdjęciami. A tak w ogóle to mało troszkę masz tych badań. Anestezjolog nie chce nic więcej? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Co Ci doradzić-no nic nie mogę, to Ty musisz być pewna. Ale jeśli masz jakieś wątpliwości to skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem. Może emailowo na początek- bo na konsultację i tak trzeba przecież pojechać. No bo jak inaczej mieć pewność, że to trafny wybór? Sama sobie odpowiedz czemu trafiłaś do Pani dr, czego oczekujesz , jakie piersi Ci się marzą. Bez względu jaki lekarz operuje- mogą być komplikacje, zawsze trzeba się liczyć z koniecznością przyjazdu do kontroli- no nie da się inaczej. Przez telefon nikt Ci nie pomoże jak coś się będzie działo. A kontrol po miesiącu ?- to bardzo ważna wizyta, masz ją w planach? Jeśli masz jakieś pytania- to może zadzwoń do Pani dr i się dopytaj o wszystko.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-11-12 o 01:22 |
|||
|
|
|
#8472 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Aniołki
Syllwunia jesteś gdzieś w pobliżu?? podeślesz mi zdjęcie swoich blizn, chciałam porównać czy się normalnie goją. Mya mogłabyś też u mnie zerknąć w albumiku na te 4 tygodniowe blizny i osądzić czy jest ok?? z niecierpliwością czekam aż zaczną jaśnieć.
|
#8473 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Jestem zupełnie nowa, ale zdązyłam trochę przejrzeć na tym wątku. Zamierzam wybrac się na op i dlatego pozwoliłam sobie prześledzić Wasze "losy". Nie natknęłam się jednak na info jak długo trzeba odczekać po karmieniu dzidziusia? Czy któraś z Was jest zorientowana w tym temacie? Poz tym wiecie coś na temat op w Szczecinie i operujących tam dr? Z góry dziękuję za informacje
|
|
|
|
#8474 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dziewczynki - dziekuje Wam za slowa wsparcia - kochane jestescie
![]() leze w lzoku caly czas albo sie krzatam po domu. dobrze, ze nie mam obsesji ze sprzatniem bo widze teraz wiele rzeczy ,ktore mozna by posprzatac i jeszzce bym sie przemeczyla... )ogladam sobie filmy na lapku...widzila ktoras "Karmel" ??? super film, taki kobiecy, o koboetach i to tym jak wazne jest czuc sie piekną... i jak to zmienia kobiete w kazdym wieku polecam naprawde super ))PS jakby ktos mial watpliwości...to dalej boliiiiii |
|
|
|
#8475 |
|
|
o dr Niemkiewiczu czytalam duzo pozytywów, na tym forum też, trzeba troche pokopac i poszukać
![]() Miliqqq- widzialam ten film! tez mi sie bardzo podobał. ta głowna bohaterka jest taka sliczna. fajnie popatzrec na kobiety z innej zupelnie kultury. podobal mi sie ten wątek ze zdradą, jak ona zobaczyla ze ta żona tez jest taką samą kobietą jak ona i odpuściła sobie tego kolesia kłamce i zdrajcę !!!!! |
|
|
|
#8476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dajcie jakis link na ten film.Fajnie go zareklamowalyscie. Chetnie obejrze. |
|
|
|
|
#8477 |
|
|
tutaj masz o czym jest:
http://www.filmweb.pl/Karmel a tu mozesz miec film albo sciagnij :http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,Karmel-Sukk...ktor,1566.html milego ogladania kochana )
|
|
|
|
#8478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Takie słodkie te Twoje aniołki, że chętnie bym zobaczyła co tam u nich słychaćJa nic złego w blizenkach nie widzę, wyglądają zdrowo ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-11-12 o 16:44 |
|||
|
|
|
#8479 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odp. Też gdzieś słyszałam, że trzeba czekać pół roku, ale tak jak piszesz wszystko w rękach dr, ktrórego wybiorę - nie mam jeszcze żadnego rozeznania w tym kierunku... Może znajdzie się jakiaś dziewczyna, która wie co i jak w Szczecinie. Pozdrawiam wszystkie kobity!
|
|
|
|
#8480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to Ty musisz wybrać. To musi być Twój wybór. To Ty musisz być w 100% przekonana o trafności swojego wyboru. Jeśli zatem masz wątpliwości, nawet minimalne, udaj się na konsultację do innego lekarza Powodzenia! Cytat:
|
||
|
|
|
#8481 |
|
Raczkowanie
|
uffffff dziękuję Mya, contractubex właśnie włączam do gry. A fotki wrzucę lada moment buzi Kochana
Listopadowa no i jak się czujesz??
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-11-12 o 17:05 |
|
|
|
#8482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8483 |
|
Raczkowanie
|
SYLWIO82 Odezwij się do mnie proszę!!!
![]() bo muszę koniecznie obgadać pewnego dooktorka z Tobą!!! DZIEWCZYNY, jak któraś robiła swoje co-nie-co u dr NIEMKIEWICZA??? jA przepraszam ,że Wam tak ciągle zawracam tym głowę i najpierw szukam od jednego lekarza dziewczyn za chwile od drugiego,ale prosze o zrozumienie:P Które znaja dr N. I MIAŁY Z NIM JAKIKOLWIEK KONTAKT,ALBO MAJĄ OD NIEGO CYCUSIE,ALBO MAJĄ KOLEŻANKI, KTÓRE GO ZNAJĄ LUB MAJA OD NIEGO CYCUSIE TO proszę proooszę proszę odezwijcie się do mnie!Chce pooglądać zdjecia i o nim się dowiedzieć DUŻO! DZIĘKI
|
#8484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam pod paszką i wydaje mi sie że ładnie mi się goją , prawie ich nie widać a to dopiero miesiąc mija
|
|
#8485 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz już nie pamietam, ale stosunkowo nie. Op. miałam końcem kwietnia a w lipcu pomykałam już w fiżbinkach. W paie nie chodziłam.
|
#8486 |
|
Raczkowanie
|
Madziu, Mya wy używacie tą maść contractubex i co ona robi z bliznami ?rozjaśnia je czy wygładza?ja do tej pory nie używałam żadnej maści na blizny...mam jeszcze pytanko co z solarium?kiedy można zacząć chodzić po OP i czy cycuszkom coś grozi czy to tylko o blizny chodzi..?/
|
#8487 | |
|
Rozeznanie
|
Listopadowe ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
o... dziekowac Ide oblookac czy dziala. |
|
|
|
|
#8488 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=MyaDiva;23190240]Ty się weź w garść Kochana- no przecież jeszcze tyle przed Tobą. A jak na prawde będą brzydkie to dasz radę to dzwignąć skoro na samą myśl o tym tak się denerwujesz ?
A USG trzeba zrobić koniecznie- piersi muszą być bez zarzutu, przecież będą operowane. Najlepiej zrobic je z miesiąc wcześniej- żeby w razie czego wyjasnić czy nie ma przeciwskazań do operacji. Prywatnie robi się je bez czekania- ja w W-wie płaciłam 120zł z opisem i zdjęciami. A tak w ogóle to mało troszkę masz tych badań. Anestezjolog nie chce nic więcej? Sylwia82 może Ci coś podpowie- była dziś nawet ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Spokojnie- masz jeszcze dużo czasu. Co Ci doradzić-no nic nie mogę, to Ty musisz być pewna. Ale jeśli masz jakieś wątpliwości to skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem. Może emailowo na początek- bo na konsultację i tak trzeba przecież pojechać. No bo jak inaczej mieć pewność, że to trafny wybór? Sama sobie odpowiedz czemu trafiłaś do Pani dr, czego oczekujesz , jakie piersi Ci się marzą. Bez względu jaki lekarz operuje- mogą być komplikacje, zawsze trzeba się liczyć z koniecznością przyjazdu do kontroli- no nie da się inaczej. Przez telefon nikt Ci nie pomoże jak coś się będzie działo. A kontrol po miesiącu ?- to bardzo ważna wizyta, masz ją w planach? Jeśli masz jakieś pytania- to może zadzwoń do Pani dr i się dopytaj o wszystko.[/QUOTE pewnie że na kontrole przyjadę i wiem ze istnieją poprawki dlatego pytam jak to jest z dr.Skwiercz?płaci się za wszystko?u różnego lekarza jest inaczej...i wiadomo że ostateczną decyzję podejmuje ja pytałąm głownie dziewczyny które operowane były u dr.Skwiercz czy wybrałyby ją ponownie... dzięki za odpowiedz pozdroo
|
|
|
|
#8489 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Pink, Madzienka 2010, kwianna, dziękuję za zaproszenia już przyjełam...
|
#8490 |
|
Raczkowanie
|
Sylwunia, on stymuluje gojenie sie rany i przeciwdziała niefizjologicznemu tworzeniu się blizn.Wskazania:
- Blizny ograniczające ruch - Blizny powiększone - Blizny pooperacyjne i powypadkowe.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

niej...i im bliżej op tym większy mam mętlik
pomocy

i buziam też strasznie mocno 
to juz bym się dawno ujawniła, a tak to siedziałam jak ta myszka w kąciku wystaszona.
Tylko że do doktorka mam bliziutko i dla tego pierwszy na liscie był własnie on. A tak pozatym choruje na chroniczny brak czasu i stąd ten wybór,porostu jest mi tak wygodniej Może moje odczuci sie zmnieną po np. rozmowach tel ponieważ nie zdązyła zadać doktorkowi wszystkich nurtujacych mnie pytań.

Dziekuję Magerko

Takie słodkie te Twoje aniołki, że chętnie bym zobaczyła co tam u nich słychać