|
|
#2581 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/28429/..._model_zobacz/ |
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia chociaż nie kłamała, powiedziała od razu, że ma doświadczenie. W przeciwieństwie do Olki....
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe z tą Olką. Jeżeli tak faktycznie jest no to sorry. Generalnie bardzo mi się jej fotki robione w programie podobają. No ale skoro tak to wygląda...
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
a co do Olki, to jedna z tych sesji wrzuconych na Pudla przypadkiem nie pochodzi z Top Model?! rock&barock? zresztą tam drobnym druczkiem jest info, że jednak mam rację. Raz wygrała zadanie z jakąś dziewczyną, nie pamiętam już.
a pozostałe zdjęcia to wg tego co ktoś wrzucał z lansika.peel pochodzą z maxmodels, czyli często zdjęcia robione przez amatorów, na zasadzie: fotki za fotki.nie ma to nic wspólnego z profesjonalną sesją, więc mówi prawdę: ''Dodajmy, że w kwestionariuszu do programu podała, że nie brała udziału w żadnym pokazie ani profesjonalnej sesji zdjęciowej... " na takiej samej zasadzie ja też moge nazwać się profesjonalną modeliną
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-11-12 o 10:26 |
|
|
|
#2585 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
to byla wygrana sesja do glamour z paulina a mnie strasznie denerwuje przy tych wszystkich programach tvn-u to wytykanie, ze ktos nie jest amatorem jak ktos ma predyspozycje do czegos i marzy o tym, to chyba logiczne ze nie bedzie siedzial z zalozonymi rekami czekajac na program tvnu, tylko robi cos w tym kierunku jak dla mnie to dziewczyny z top model moglyby miec na koncie nawet 100 profesjonalnych sesji, skoro nie maja w tym momencie kontraktu z zadna agencja to niech startuja w programie
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam odcinek, taki jakiś w sumie bez polotu...
Cieszę się, że za tydzień w końcu będzie coś innego, niż golizna ![]() Mam już swoje faworytki tzn. chciałabym aby wygrała Ola. Przypomina mi od samego początku, jak już też ktoś zauważył też - Gisele Bundchen... W finale obstawiam też Paulinę i Kasię. Reszta w ogóle jakoś mi się nie widzi. Zresztą i tak nie wierze w wielkie kariery po tym programie. Pewnie na początku, posypią im się propozycję od różnych agencji, bo będą rozpoznawalne - ale na dłuższą metę nic więcej. Kurczę, przecież te dziewczyny są zupełnie przeciętne! Na ulicy raczej nie wyróżniły by się z tłumu! ( są ładne, ale gdzie na Top Model ) O wiele ciekawszych twarzy było w SuperModels na Tvp1. Te dziewczyny na pierwszy rzut oka miały urody i figury modelki. Mimo, że program był mega nudny i nieciekawie zmontowany wg mnie - trzymali się wymaganych standardów. Ich Finalistki link- i na miarę urody chociażby jarosińskiej - w TM nie ma żadnej dziewczyny
Edytowane przez aezn913 Czas edycji: 2010-11-12 o 12:26 |
|
|
|
#2587 |
|
Crazy turtle lady
|
Widziałam w nowym glamour foty z sesji rock& barok. Ihmo kompletnie nci mi się nie spodobało, w ogóle pominęłam te strony hehe
wrzucic skany?
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2010-11-12 o 12:36 |
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale ma na pewno lepsze możliwości od Beaty.
|
|
|
#2589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wg mnie dopiero prawdziwe TOP MODEL zacznie sie od nastepnego sezonu. Rezyser moze w koncu zda sobie sprawe ze Top Model to dziewczyna powyzej 176 cm wzrostu. Mysle ze w drugim sezonie mozemy spodziewac sie podwyzszonej poprzeczki- mam taka nadzieje przynajmniej! Bo ten sezon to wielki niewypal. Pobrali dziewczyny ktore w ogole nie zrobia kariery na wybiegu ze wzgledu na wzrost lub wage. PORAZKA WIELKA WG MNIE. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Weronika nie ma szans na kariere. Ma garba do tego duzych gabarytow jest. |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz 100% racji. Zresztą głowę daje ,że do następnej edycji przyjdą już bardziej doświadczone modelki z profesjonalnym portfolio . a jeżeli chodzi o zdjęcia to o wiele podobają mi się Oli. Każde coś wyraża. A Kaśka jest nudna. Może zachwyca za 1, 2 razem ale na dłuższą metę nie ma mowy . |
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie. Każdy ma inny gust.
![]() Według mnie Weronika jest ładna . I tylko tyle. Nie widzę w niej żadnego potencjału na modelkę ,czasami się zastanawiam czy jej w ogóle na tym zależy . Ma taką "oklepaną" urodę , na ulicy można wiele takich dziewczyn zobaczyć jak ona . |
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanim wizażystki nie przygotują je do programu, a fotograf nie przerobi zdjęć w photoshopie, wcale nie są idealnymi kandydatkami na top modelki. może tylko Kasia wyróżnia się swoją urodą (bądź co bądź - jest dość oryginalna), i Ola.
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym uwazam ze w programie powinna byc ta dziewczyna taka chuda w okulrach co przyszla z jorkiem na casting. Wg mnie jak najbardziej nadaje sie na to model. |
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie, co będzie w następnym odcinku? Bo przegapiłam końcówkę ostatniego i zapowiedzi
![]() |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2603 |
|
BAN stały
|
Ruda odpadla i bardzo dobrze, ale mialam chwile nie pewnosci, ze Paulinka odpadnie, ale byloby to nie sprawiedliwe...
Weronika ostatnio dala czadu i za***i.... wyszla na fotce ![]() I jestem co raz bardziej za nia Paula ma duze szanse bo jak dla mnie nadaje sie bardzo do takiego programu, przede wszystkim ma naturalne piekno i jest chudziutka i ma ladne nogi i figure...Beata mnie wkurza, ze wyglada czasem jak pokraka, widzieliscie jak ona biega? A chodzi jak dla mnie tez beznadziejnie. Kasia jest ok, ale zaczyna mnie wkurzac swoimi gadkami i zbyt duza pewnoscia siebie/ Olka szara myszka zapominam zawsze o niej, ze tam jest hehe Anna w makijazu i przed swiatlami na zdjeciach wyglada ok, ale jak zawsze ktos ze mna oglada ten program jakis mezczyzna to mowi bozee ale ona brzydka
Edytowane przez martusiakw Czas edycji: 2010-11-12 o 14:21 |
|
|
|
#2604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
gotowa
|
||
|
|
|
#2605 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jest ładną dziewczyną i każdy ma swój gust - ale to nie wybory miss a na TopModel nie ma definitywnie warunków. Naprawdę wolałabym już Beatę widzieć...Cytat:
i tak sobie myślę, czy w 2 sezonie będzie więcej chętnych ? Ja osobiście nie chciałabym, aby tak bezczelnie kamerowali mnie kiedy się przebieram, co sesja oczywiście topless, a nawet pozowanie bez majtek... Rozumiem, że nagość wpisuje się w role modelki, ale co innego jest efekt końcowy na zdj, a co innego jak oni tylko szukają okazji by pokazywać cycki w telewizji... Cytat:
Cytat:
To jest śmiech na sali. I oni sami świetne sobie z tego zdają sprawę, że te dziewczyny są nad wyraz przeciętne i kariery nie zrobią.
|
|
#2606 |
|
Rozeznanie
|
zgadzam się w 100 %
|
|
#2607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie myślę, że ona jak i Papierska wybrały sobie pewien sposób bycia i zachowania by zyskać poklask widzów (wiele dziewczyn utożsamia się z taką "nieśmiałą" Papierską, ona dobrze wie co robi). Ola-nieśmiała, spokojna Paulina P-tu raczej nic nie trzeba pisać bo wszyscy znają jej śpiewkę Piotrowska prawdę jej powiedziała, że wszystkich to gówno obchodzi, że zerwała z chłopakiem 1,5 roku temu itd. Jeśli chodzi o zdjęcia to Weronika miała tym razem więcej szczęścia niż umiejętności. Kasia okropnie wyszła. Beaty zdjęcie najbardziej mi się podobało ! Nie przypomina Wam trochę Natalii Vodianowej? Magda Swat miała chyba najcięższe zadanie! Ale i tak miała szczęście, że dostała 2 szansę wieć niech nie wybrzydza
Edytowane przez Katoshi Czas edycji: 2010-11-12 o 16:15 |
|
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
zgodzę się co do Weroniki - jest bardzo zwyczajna. jest ładna, ale brak jej czegoś ciekawego, nie ma interesującej urody, jej twarz nie przykuwa uwagi
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
A co powiecie na wybory top model z najpiękniejszymi włosami (konkurs Pantene)? Kiedyś właśnie o tym myślałam, że żadna z dziewczyn nie ma ładnych włosów.. Wszystkie jakieś takie niewiadomo co
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Katoshi - oglądałam ostatnio katalog Oriflame z Vodianową, patrzę, patrzę i mówię kurdee kogo ona mi przypomina. Nagle olśnienie - Beata
Co do niej to po prostu nie mogę patrzeć na jej twarz (użyłabym innego słowa, ale nie chcę wyjść na pozbawioną kultury ) A jej miny na eliminacjach po prostu "szałowe". Ta dziewucha wygląda jakby się naćpała i na dodatek mówi przez zaciśnięte zęby. Niech w końcu odpadnie. Też mnie trochę odrzuciło jak usłyszałam tekst o "gotowaniu, praniu, sprzątaniu, robieniu kanapeczek, robieniu obiadku". Luuuudzie ile ta dziewczyna ma lat, że już się zmieniła w kurę domową? Współczuję jej, bo jak przyzwyczai dziada do dobrego w przyszłości będzie musiała jeszcze bardziej zasuwać. Mimo to Ola jest moją faworytką, jest taka "świeża", delikatna, ma promienną twarz i niczego sobie figurę. Weronika jest nieporozumieniem w tym programie, jakie ona ma biodra, jakie boczki Masakra po prostu. Barański w scenie z Dirty Dancing nie mógł jej unieść. Żyły mu na czole wyłaziły Myślicie, że Kaśka ma naturalny kolor włosów?
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

pochodzą z maxmodels, czyli często zdjęcia robione przez amatorów, na zasadzie: fotki za fotki.

gotowa
Masakra po prostu. Barański w scenie z Dirty Dancing nie mógł jej unieść. Żyły mu na czole wyłaziły