Polish Next Top Model ..? ;) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-12, 03:10   #2581
Hultaj
BAN stały

Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Cytat:
http://modelki.plejada.pl/forum.html...J1bTAwMS5qcw==
- a co powiedzie o tym? :/
szukalam wlasnie w sieci jakiejs info o to kto bedzie w finale, a znalazlam to:
http://www.pudelek.pl/artykul/28429/..._model_zobacz/
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 09:49   #2582
niuniulka1989
Zakorzenienie

Kasia chociaż nie kłamała, powiedziała od razu, że ma doświadczenie. W przeciwieństwie do Olki....
Stary 2010-11-12, 10:19   #2583
asia_z
Zakorzenienie

ciekawe z tą Olką. Jeżeli tak faktycznie jest no to sorry. Generalnie bardzo mi się jej fotki robione w programie podobają. No ale skoro tak to wygląda...
Stary 2010-11-12, 10:24   #2584
WhiteCherry
Zakorzenienie

a co do Olki, to jedna z tych sesji wrzuconych na Pudla przypadkiem nie pochodzi z Top Model?! rock&barock? zresztą tam drobnym druczkiem jest info, że jednak mam rację. Raz wygrała zadanie z jakąś dziewczyną, nie pamiętam już.

a pozostałe zdjęcia to wg tego co ktoś wrzucał z lansika.peel pochodzą z maxmodels, czyli często zdjęcia robione przez amatorów, na zasadzie: fotki za fotki.
nie ma to nic wspólnego z profesjonalną sesją, więc mówi prawdę:

''Dodajmy, że w kwestionariuszu do programu
podała, że nie brała udziału w żadnym pokazie ani profesjonalnej sesji zdjęciowej... "

na takiej samej zasadzie ja też moge nazwać się profesjonalną modeliną

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-11-12 o 10:26
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 10:33   #2585
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
a co do Olki, to jedna z tych sesji wrzuconych na Pudla przypadkiem nie pochodzi z Top Model?! rock&barock? zresztą tam drobnym druczkiem jest info, że jednak mam rację. Raz wygrała zadanie z jakąś dziewczyną, nie pamiętam już.

to byla wygrana sesja do glamour z paulina

a mnie strasznie denerwuje przy tych wszystkich programach tvn-u to wytykanie, ze ktos nie jest amatorem
jak ktos ma predyspozycje do czegos i marzy o tym, to chyba logiczne ze nie bedzie siedzial z zalozonymi rekami czekajac na program tvnu, tylko robi cos w tym kierunku

jak dla mnie to dziewczyny z top model moglyby miec na koncie nawet 100 profesjonalnych sesji, skoro nie maja w tym momencie kontraktu z zadna agencja to niech startuja w programie
Stary 2010-11-12, 12:24   #2586
aezn913
Raczkowanie

Obejrzałam odcinek, taki jakiś w sumie bez polotu...
Cieszę się, że za tydzień w końcu będzie coś innego, niż golizna

Mam już swoje faworytki tzn. chciałabym aby wygrała Ola.
Przypomina mi od samego początku, jak już też ktoś zauważył też - Gisele Bundchen...
W finale obstawiam też Paulinę i Kasię. Reszta w ogóle jakoś mi się nie widzi.

Zresztą i tak nie wierze w wielkie kariery po tym programie.
Pewnie na początku, posypią im się propozycję od różnych agencji, bo będą rozpoznawalne - ale na dłuższą metę nic więcej. Kurczę, przecież te dziewczyny są zupełnie przeciętne! Na ulicy raczej nie wyróżniły by się z tłumu! ( są ładne, ale gdzie na Top Model )

O wiele ciekawszych twarzy było w SuperModels na Tvp1.
Te dziewczyny na pierwszy rzut oka miały urody i figury modelki.
Mimo, że program był mega nudny i nieciekawie zmontowany wg mnie - trzymali się wymaganych standardów. Ich Finalistki link- i na miarę urody chociażby jarosińskiej - w TM nie ma żadnej dziewczyny

Edytowane przez aezn913
Czas edycji: 2010-11-12 o 12:26
aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:29   #2587
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Widziałam w nowym glamour foty z sesji rock& barok. Ihmo kompletnie nci mi się nie spodobało, w ogóle pominęłam te strony hehe
wrzucic skany?

Edytowane przez Ishikawa
Czas edycji: 2010-11-12 o 12:36
Ishikawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:37   #2588
nuugat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aezn913 Pokaż wiadomość
Przypomina mi od samego początku, jak już też ktoś zauważył też - Gisele Bundchen...
wg mnie Ola znajdzie się w finale. Kasia też ma szanse, ale Paulina jakoś mi tutaj nie pasuje. chciałabym do tej dwójki dodać jeszcze Weronikę, chociaż nie wiem sama czy ma szanse się tam dostać..
no, ale ma na pewno lepsze możliwości od Beaty.

nuugat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:41   #2589
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aezn913 Pokaż wiadomość
Obejrzałam odcinek, taki jakiś w sumie bez polotu...
Cieszę się, że za tydzień w końcu będzie coś innego, niż golizna

Zresztą i tak nie wierze w wielkie kariery po tym programie.
Pewnie na początku, posypią im się propozycję od różnych agencji, bo będą rozpoznawalne - ale na dłuższą metę nic więcej. Kurczę, przecież te dziewczyny są zupełnie przeciętne! Na ulicy raczej nie wyróżniły by się z tłumu! ( są ładne, ale gdzie na Top Model )

O wiele ciekawszych twarzy było w SuperModels na Tvp1.
Te dziewczyny na pierwszy rzut oka miały urody i figury modelki.
Mimo, że program był mega nudny i nieciekawie zmontowany wg mnie - trzymali się wymaganych standardów. Ich Finalistki link- i na miarę urody chociażby jarosińskiej - w TM nie ma żadnej dziewczyny

Wg mnie dopiero prawdziwe TOP MODEL zacznie sie od nastepnego sezonu. Rezyser moze w koncu zda sobie sprawe ze Top Model to dziewczyna powyzej 176 cm wzrostu. Mysle ze w drugim sezonie mozemy spodziewac sie podwyzszonej poprzeczki- mam taka nadzieje przynajmniej!

Bo ten sezon to wielki niewypal. Pobrali dziewczyny ktore w ogole nie zrobia kariery na wybiegu ze wzgledu na wzrost lub wage. PORAZKA WIELKA WG MNIE.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nuugat Pokaż wiadomość
wg mnie Ola znajdzie się w finale. Kasia też ma szanse, ale Paulina jakoś mi tutaj nie pasuje. chciałabym do tej dwójki dodać jeszcze Weronikę, chociaż nie wiem sama czy ma szanse się tam dostać..
no, ale ma na pewno lepsze możliwości od Beaty.
Weronika nie ma szans na kariere. Ma garba do tego duzych gabarytow jest.
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:45   #2590
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

to byla wygrana sesja do glamour z paulina

a mnie strasznie denerwuje przy tych wszystkich programach tvn-u to wytykanie, ze ktos nie jest amatorem
jak ktos ma predyspozycje do czegos i marzy o tym, to chyba logiczne ze nie bedzie siedzial z zalozonymi rekami czekajac na program tvnu, tylko robi cos w tym kierunku

jak dla mnie to dziewczyny z top model moglyby miec na koncie nawet 100 profesjonalnych sesji, skoro nie maja w tym momencie kontraktu z zadna agencja to niech startuja w programie
Podpisuje się pod całą wypowiedzią a szczególnie pod tą wytłuszczoną.
Masz 100% racji.

Zresztą głowę daje ,że do następnej edycji przyjdą już bardziej doświadczone modelki z profesjonalnym portfolio .

a jeżeli chodzi o zdjęcia to o wiele podobają mi się Oli. Każde coś wyraża. A Kaśka jest nudna. Może zachwyca za 1, 2 razem ale na dłuższą metę nie ma mowy .
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:46   #2591
nuugat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
Weronika nie ma szans na kariere. Ma garba do tego duzych gabarytow jest.
może i tak, ale moim zdaniem ma coś w sobie. mi tam się jej uroda podoba, a przecież każdy ma inny gust.

Stary 2010-11-12, 12:51   #2592
Baby14
Zakorzenienie

dokładnie. Każdy ma inny gust.
Według mnie Weronika jest ładna . I tylko tyle. Nie widzę w niej żadnego potencjału na modelkę ,czasami się zastanawiam czy jej w ogóle na tym zależy .
Ma taką "oklepaną" urodę , na ulicy można wiele takich dziewczyn zobaczyć jak ona .
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:55   #2593
nuugat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
dokładnie. Każdy ma inny gust.
Według mnie Weronika jest ładna . I tylko tyle. Nie widzę w niej żadnego potencjału na modelkę ,czasami się zastanawiam czy jej w ogóle na tym zależy .
Ma taką "oklepaną" urodę , na ulicy można wiele takich dziewczyn zobaczyć jak ona .
tak samo jak pozostałych dziewczyn. zanim wizażystki nie przygotują je do programu, a fotograf nie przerobi zdjęć w photoshopie, wcale nie są idealnymi kandydatkami na top modelki. może tylko Kasia wyróżnia się swoją urodą (bądź co bądź - jest dość oryginalna), i Ola.

Stary 2010-11-12, 13:36   #2594
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

Niech sobie będą profesjonalistkami, ale tylko jeśli będzie to w zgodzie z regulaminem. Bo skoro takowy zakłada, że nie można było mieć dotąd profesjonalnych sesji i kontraktów to jest to zwyczajne oszustwo.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:44   #2595
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
tak samo jak pozostałych dziewczyn. zanim wizażystki nie przygotują je do programu, a fotograf nie przerobi zdjęć w photoshopie, wcale nie są idealnymi kandydatkami na top modelki. może tylko Kasia wyróżnia się swoją urodą (bądź co bądź - jest dość oryginalna), i Ola.
A wy myslicie ze oni przyjeli Ole bo widzieli w niej potencjal? Nie sadze. Na castingu bardzo slabo wygladala. Wydaje mi sie ze przyjeli ja analizujac jej dokonania- tzn. ze miala juz jakies sesje itp. Tak to by nawet nie zwrocili na nia uwagi- takie jest moje zdanie.

Poza tym uwazam ze w programie powinna byc ta dziewczyna taka chuda w okulrach co przyszla z jorkiem na casting. Wg mnie jak najbardziej nadaje sie na to model.
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:52   #2596
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Dla mnie kwintesencją programu było stwierdzenie Wolińskiego w DDTVN - że żadna z nich po wybiegu chodzić nie będzie.
I wszystko było już dla mnie jasne
Stary 2010-11-12, 13:52   #2597
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Ishikawa Pokaż wiadomość
Widziałam w nowym glamour foty z sesji rock& barok. Ihmo kompletnie nci mi się nie spodobało, w ogóle pominęłam te strony hehe
wrzucic skany?
Ja bardzo proszę
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:52   #2598
novemberry
Rozeznanie

Wiecie, co będzie w następnym odcinku? Bo przegapiłam końcówkę ostatniego i zapowiedzi
novemberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:52   #2599
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Dla mnie kwintesencją programu było stwierdzenie Wolińskiego w DDTVN - że żadna z nich po wybiegu chodzić nie będzie.
Tym to pojechał ;] To po co ten program? Żeby TVN trzepał kasę i nic więcej?
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:56   #2600
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Ja bardzo proszę
ok, zaraz wrzucam
Stary 2010-11-12, 14:04   #2601
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Cytat:
Napisane przez novemberry Pokaż wiadomość
Wiecie, co będzie w następnym odcinku? Bo przegapiłam końcówkę ostatniego i zapowiedzi
będą kręcić reklamę i robić wywiad chyba?
Stary 2010-11-12, 14:12   #2602
novemberry
Rozeznanie

Cytat:
będą kręcić reklamę i robić wywiad chyba?
dzięki za info
trochę szkoda, że nie będzie sesji zdjęciowej, ale w sumie zawsze to jakieś odejście od schematu odcinka
Stary 2010-11-12, 14:17   #2603
martusiakw
BAN stały

Ruda odpadla i bardzo dobrze, ale mialam chwile nie pewnosci, ze Paulinka odpadnie, ale byloby to nie sprawiedliwe...
Weronika ostatnio dala czadu i za***i.... wyszla na fotce
I jestem co raz bardziej za nia Paula ma duze szanse bo jak dla mnie nadaje sie bardzo do takiego programu, przede wszystkim ma naturalne piekno i jest chudziutka i ma ladne nogi i figure...
Beata mnie wkurza, ze wyglada czasem jak pokraka, widzieliscie jak ona biega? A chodzi jak dla mnie tez beznadziejnie.
Kasia jest ok, ale zaczyna mnie wkurzac swoimi gadkami i zbyt duza pewnoscia siebie/
Olka szara myszka zapominam zawsze o niej, ze tam jest hehe
Anna w makijazu i przed swiatlami na zdjeciach wyglada ok, ale jak zawsze ktos ze mna oglada ten program jakis mezczyzna to mowi bozee ale ona brzydka

Edytowane przez martusiakw
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:21
martusiakw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:36   #2604
novemberry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martusiakw Pokaż wiadomość
.
Beata mnie wkurza, ze wyglada czasem jak pokraka, widzieliscie jak ona biega? A chodzi jak dla mnie tez beznadziejnie.
Beata miała w tym tygodniu świetnie zdjęcie, ale na panelu jurorskim robiła okrrropnie koszmarne miny i nie prezentowała się zbyt dobrze

Cytat:
Anna w makijazu i przed swiatlami na zdjeciach wyglada ok, ale jak zawsze ktos ze mna oglada ten program jakis mezczyzna to mowi bozee ale ona brzydka
Nie lubię tej dziewczyny, pomimo, że warunki na zostanie modelką ma lepsze niż Weronika, ale jak Anka pojawia się na ekranie podczas rozmów z innymi dziewczynami wydaje się strasznie sztuczna. Do tego ten jej przyklejony uśmiech i u mnie reakcja gotowa
Stary 2010-11-12, 15:56   #2605
aezn913
Raczkowanie

Cytat:
wg mnie Ola znajdzie się w finale. Kasia też ma szanse, ale Paulina jakoś mi tutaj nie pasuje. chciałabym do tej dwójki dodać jeszcze Weronikę, chociaż nie wiem sama czy ma szanse się tam dostać.. no, ale ma na pewno lepsze możliwości od Beaty.
Weronika w finale ?! to byłaby przeginka na maksa !
Może jest ładną dziewczyną i każdy ma swój gust - ale to nie wybory miss a na TopModel nie ma definitywnie warunków. Naprawdę wolałabym już Beatę widzieć...

Cytat:
Wg mnie dopiero prawdziwe TOP MODEL zacznie sie od nastepnego sezonu. Rezyser moze w koncu zda sobie sprawe ze Top Model to dziewczyna powyzej 176 cm wzrostu. Mysle ze w drugim sezonie mozemy spodziewac sie podwyzszonej poprzeczki- mam taka nadzieje przynajmniej!

Bo ten sezon to wielki niewypal. Pobrali dziewczyny ktore w ogole nie zrobia kariery na wybiegu ze wzgledu na wzrost lub wage. PORAZKA WIELKA WG MNIE.
Zgadzam się, że generalnie ten program to porażka...
i tak sobie myślę, czy w 2 sezonie będzie więcej chętnych ?

Ja osobiście nie chciałabym, aby tak bezczelnie kamerowali mnie kiedy się przebieram, co sesja oczywiście topless, a nawet pozowanie bez majtek... Rozumiem, że nagość wpisuje się w role modelki, ale co innego jest efekt końcowy na zdj, a co innego jak oni tylko szukają okazji by pokazywać cycki w telewizji...

Cytat:
Poza tym uwazam ze w programie powinna byc ta dziewczyna taka chuda w okulrach co przyszla z jorkiem na casting. Wg mnie jak najbardziej nadaje sie na to model.
Jestem ciekawa jak wypadałaby na sesjach. Jednak mnie irytowała bardziej od Piszczałki ! Fakt figurę miała może idealną, ale z twarzy ?! była okropna. I rzucała tym yorkiem jak zabawką... biedny piesek...

Cytat:
I oto podsumowanie całego tego programu.
To jest śmiech na sali. I oni sami świetne sobie z tego zdają sprawę, że te dziewczyny są nad wyraz przeciętne i kariery nie zrobią.

aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 16:11   #2606
aga24zuzia
Rozeznanie

Smile Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
ooj, taki komentarz to sobie może każdy napisać. nie wiadomo, ile w tym prawdy
zgadzam się w 100 %
pomóż mi.
aga24zuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 16:12   #2607
Katoshi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez curvea Pokaż wiadomość
Ostro. kuligowska ma 19 lat a od ponad roku mieszka z chlopakiem. robi mu kanapki, sprzata itp. Ja bym tak nie mogla. za mloda jestem, zeby sie tak poswiecic facetowi. A pozatym, takie cos zabija zwiazek. maly off, sorx
Totalnie się zgadzam jak to zobaczyłam to aż mi słów zabrakło Ogólnie myślę, że ona jak i Papierska wybrały sobie pewien sposób bycia i zachowania by zyskać poklask widzów (wiele dziewczyn utożsamia się z taką "nieśmiałą" Papierską, ona dobrze wie co robi). Ola-nieśmiała, spokojna Paulina P-tu raczej nic nie trzeba pisać bo wszyscy znają jej śpiewkę Piotrowska prawdę jej powiedziała, że wszystkich to gówno obchodzi, że zerwała z chłopakiem 1,5 roku temu itd.

Jeśli chodzi o zdjęcia to Weronika miała tym razem więcej szczęścia niż umiejętności.
Kasia okropnie wyszła.
Beaty zdjęcie najbardziej mi się podobało ! Nie przypomina Wam trochę Natalii Vodianowej?
Magda Swat miała chyba najcięższe zadanie! Ale i tak miała szczęście, że dostała 2 szansę wieć niech nie wybrzydza

Edytowane przez Katoshi
Czas edycji: 2010-11-12 o 16:15
Katoshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 16:22   #2608
Julkaaa777
Wtajemniczenie

zgodzę się co do Weroniki - jest bardzo zwyczajna. jest ładna, ale brak jej czegoś ciekawego, nie ma interesującej urody, jej twarz nie przykuwa uwagi

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 17:04   #2609
solq
Raczkowanie

A co powiecie na wybory top model z najpiękniejszymi włosami (konkurs Pantene)? Kiedyś właśnie o tym myślałam, że żadna z dziewczyn nie ma ładnych włosów.. Wszystkie jakieś takie niewiadomo co
solq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 17:54   #2610
Dagusiac
Zakorzenienie

Katoshi - oglądałam ostatnio katalog Oriflame z Vodianową, patrzę, patrzę i mówię kurdee kogo ona mi przypomina. Nagle olśnienie - Beata Co do niej to po prostu nie mogę patrzeć na jej twarz (użyłabym innego słowa, ale nie chcę wyjść na pozbawioną kultury )
A jej miny na eliminacjach po prostu "szałowe". Ta dziewucha wygląda jakby się naćpała i na dodatek mówi przez zaciśnięte zęby. Niech w końcu odpadnie.
Też mnie trochę odrzuciło jak usłyszałam tekst o "gotowaniu, praniu, sprzątaniu, robieniu kanapeczek, robieniu obiadku". Luuuudzie ile ta dziewczyna ma lat, że już się zmieniła w kurę domową? Współczuję jej, bo jak przyzwyczai dziada do dobrego w przyszłości będzie musiała jeszcze bardziej zasuwać. Mimo to Ola jest moją faworytką, jest taka "świeża", delikatna, ma promienną twarz i niczego sobie figurę. Weronika jest nieporozumieniem w tym programie, jakie ona ma biodra, jakie boczki Masakra po prostu. Barański w scenie z Dirty Dancing nie mógł jej unieść. Żyły mu na czole wyłaziły
Myślicie, że Kaśka ma naturalny kolor włosów?

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości