|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Hejoj
![]() Wczoraj się troszkę przeziębiłam super Mili dzięki Słońce Anusia Ci tylko uświadamiam, że mogą wystąpić problemy ale są one do opanowania i przejścia ![]() ![]() Kasieńka dla nas w gre wchodzil tylko electrolux, mamy takiElectorlux Ultrasilencer : http://www.electro.pl/produkt-ELECTR..._from_producer Ale chyba już go nei produkują.... Wybraliśmy pod względem decybeli, zasięgu kabla (podlaczam odku w jednym miejscu i odkurzam cale mieszkanie co ulatwia mi zycie), zmywalnego filtru Hepa, mocy ssania, designu i wielkości. Nie zawiodłam się. Co do żelazka, sama musze wymienic Izusiu ja tez odczuwam dyskomfort podczas podrozy pociagiem w Polsce czego np. nie doswiadczalam podrozujac po Londynie. Milego dnia
|
|
|
|
|
#62 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2-my myslelismy o takim odkurzaczu: http://allegro.pl/odkurzacz-zelmer-3...316888349.html wiecie cos na jego temat? zelazko tez philipsa bym chciala nie chcemy dawac za odkurzacz wiecej niz 200 zł Cytat:
![]() tak specjalnie? czy z miłości? Cytat:
2-tak jak mowilam nie więcej niż 200 zł zalezy mi na tym, żeby był też mały 3- amen ![]() Ide coś wszamac, bo zgłodniałam! Robiłam w środe moje pierwsze nalesniki w życiu <wiem- wstyd> ![]() Ale wyszły bardzo dobre - z relacji męża na dziś mamy wczorajszy barszczyk czerwony
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, zagladam na chwilke bo my odpoczywamy u moich rodzicow. Mamcia jednak zrobila barszczyk ukrainski, wyszedl pyyyyychota
. Do tego upiekla murzyna chociaz cycki murzynki tez bym chetnie zjadla , bo dawno nie jadlamKasik my mamy elfika moze nie konkretnie tego ale nie narzekam, zalezalo nam wlasnie na nieduzym odkurzaczu. Ten sie sprawdza bardzo dobrze, nie mamy dywanow wiec zadnych turboszczotek i innych eceter nie potrzebowalismy . A psie klaki zbiera bez problemuAnus widze ze Twoj R. to znawca sie zrobil. No i dobrze chociaz moj G tez przez pierwszy miesiac non-stop wlaczal ekspres a teraz by go najchetniej oddal. Izus bardzo odwazna fryzurka, kiedy mialabys szalec jak nie teraz ![]() Dzasti zarzuc drozdzowka, taka drugodniowa to ja z maselkiem palaszuje ![]() Dobra lece bo moj braciszek zaraz gra w rugby i idziemy popatrzec jak lataja w tym blocie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzyno pewnie że z miłości
I trochę z zazdrości Hehe pewnie chcialabym wygladać tak jak ty ale jednocześnie nie rezygnując z wygody szybkiego poruszania się po mieście i nie tracąc na to tak wiele czasu (same zakupy...)Sofko my z Kamilem mieliśmy w rodzinie kolejarzy, jestem od dziecka przyzwyczajona do takich standardów. I inni narzekają a ja i tak widzę poprawę... Powiem ci ze nawet jak po Czechach jeździłam to bywało lepiej niż u nas Ale nadal zastanawiam sie co takiego jest odstręczającego od samodzielnego wyjazdu na odległość 100km :PAnusia- pamiętam o tej krówce Jak już ją bedziecie mieli to zwalimy się do waszej chałupy na kawe z ekspresu ze swojskim mleczkiem
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za opinie co do Elfa ![]() my mamy tylko 1 dywanik wiec tez jakichs ekstra przyborow nie potrzebujemy a psich kłaków niet! i nigdy nie bedzie ![]() Cytat:
Musze sie jakos wyrwac z pracy wczesniej. Umówiłam sie na paznokcie na ... 15.00 I jeszcze musze tam doleźć taaaaaaaaaaaaaaaki kawał ![]() Nie wiem jak ja sie tam umówiłam pipa ze mnie ![]() jak mija piąteczek?
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś ano Kasica mnie już z rańca utłukła
, zanim jeszcze się w pracy pojawiłam ![]() a teraz poturlała się na pazury ![]() mi dziś na szczęście jakoś leci w pracy, praktycznie przy biurku nie siedziałam dziś, tylko koleżance pomagałam, więc we dwie nam raźniej było ![]() jutro jadę okulary kupować, więc trzymajcie za mnie mocno kciuki, żebym po tej zmianie gogli jak jakiś bazyl nie wyglądała
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe Słońce- popatrz jak nas Kasia ustawia. A co ma powiedzieć biedny Łukasz
![]() I jeszcze mówi że ja jestem dla niej wredna Katarzyno- Ciebie śmieszy mój sposób ubierania i moje podejście do ciuchów a mnie to,że sama nie chcesz wsadzić tyłka w pociąg ![]() Wiecie co jest fajne-ostatnio mnie tak natchnęło...ze zazwyczaj znajomych dobiera się wedle tego czy ma sie wspolne hobby, jakies wspomnienia. A ja np nie wiem czy gdyby nie te nasze sluby w jednym roku ja miałabym takie zróżnicowane grono, z którym w dodatku umiałabym się dogadać Bo co mnie z Katarzyną łączy prócz tego samego powiatu :P albo z Daget cudotwórczynią manualną... Czasem człowiek zamyka się w swojej paczce i nie daje sobie szans na poznanie innych rzeczy hehe
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego weekendosa dziouchy do zobaczyska
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielkie modowe guru- a tak absolutnie nie jest ![]() Co do jeżdżenia samemu pociągiem- myślę, że wiele kobiet ma z tym problem. Moja kuzynka miała kilka historii w autobusie ze zboczeńcami, więc wystarczą mi same opowieści. Nie każda z nas ćwiczyła karate de facto. Znerwiłam się ![]() Idę obierać ziemniaki
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() milo sie was czyta krejzolki ![]() pierwszy raz jestem sama w domu bez mojej coreczki i jakos mi dziwnie, wyprawilam ja i pojechala z moja mama do babci takze mam czas tylko dla siebie, ide zrobic sobie SPA![]() caluski dla kazdej P-eMKi
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Anusia pewnie już po egzaminie, jak poszło?? Trzymałam kciuki, bo wieczorkiem zajrzałam i doczytałam Kasica pochwal się pazurkami nie jesteś sama - ja jeszcze nigdy nie robiłam naleśników ![]() Czeko pięknotko jeszcze się upiększasz?? super, że masz chwilkę tylko dla siebie Sofciu bidulko, herbatka z cytrynką i sokiem malinowym i pod kocyk myk myk Dagusia miłego odpoczynku u mamci Kinia wzajemnie, miłego weekendu Dzastuś z chęcią poczęstuję się drożdżakiem, nawet na drugi dzień jest dobry z herbatką
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wzielam prysznic z peelingiem, wyszorowalam stopy pumeksem , nabalsamowalam sie jak mumia i wypachnilam ![]() niby mam chwile a tesknie za moja kruszynka ![]() zapomnialam sie pochwalic ze Werka wymiata juz gadka
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko już lecę na naleśniczki
![]() super dla Werci, niedługo Cię przegada
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu paskudo mała- pamiętaj o tym co Ci powiedziałam!!!! na gg oczywiście.
Nie jesteś snobką- do snobki Ci daleko: snobka nie chwali się ze coś kupiła na przecenie zatem absolutnie się nie kwalifikujesz!!!! Dla mnie jesteś modowym guru bo ja na modzie się nie znam , za trendami nie nadążam no i w ogóle. Do kogo sie zgłaszam jak mam jakieś wyjście- komu pokazałam moje ciotkowe zdjęcie na wyjazd weselny?? Nie gniewkaj się na Izię-Izia fajna jest ![]() Wiesz Kasia- moze masz sporo racji w tym co mi gadasz. U mnie to nie chodzi o karate- ja po prostu nie myślę o tym, że coś złego mi się może przytrafić. I czasem to nie jest odwaga a brawura a to wcale nie jest dobra cecha. Wiem jaki jest świat, w sumie sama przeżyłam jedną bardzo niemiłą przygodę... Tylko wiesz...co też jest usprawiedliwieniem mojego podejścia- u mnie w domu rodzinnym nigdy nie było samochodu. Zatem komunikacja zbiorowa była dla nas chlebem powszednim, szczególnie jak co drugi weekend w sezonie wiosennym z rodzicami gdzies sie jeździło. Potem czas szkoły średniej-wyjazdy z bandą:hehe tu stosowlismy tańszy transport bo autostop. No i Kamil gdzies na 2 końcu Polski- jak mu chciałam zrobić niespodziankę to po prostu wsiadłam w pociąg nie myśląc co się po drodze wydarzy. Jeżeli Cię uraziłam to wybacz starej rumpie Ps. U Malutkiej wszystko ok. Nadrabia wątek ale jest zmęczona i trochę nie wyrabia ![]() Ps2. Maz wrócił z roboty, zjadł obiad i nagle telefon-jakiś kłopot na budowie. chciał mnie zabrać ze sobą ale ja jak debil ślęczę nad prezentacją, którą de facto miał zrobić mój kolega ale zapomniał i wyjechał a ja bani przed niego nie chcę dostać. Grrr dlatego nie lubię pracowac w grupie-trzeba odwalac robote za kogoś
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy juz w domu moja mala lobuziarka wiec musze sie nia zajac
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
No kochane
Mam depresję Nie chce mi sie robić tej prezentacji-znajduję sprzeczne dane w różnych publikacjach. Walnęłam tym i poszłąm pod prysznic a przed tym zrobiłam sobie maseczkę.Przez chwilę byłam więc zielona jak Fiona. Moja cera tak jak wszystko sprzysięgła się przeciwko mnie- robię sobie kurację antytrądzikowo-antyprzebarwieniową i wszystkie podskórne prychole wychodzą na zewnątrz a potem się złuszczaja- więc jak nie mam gulki to mam łuszczyczkę i wyglądam jak jaszczurka. Ogólnie wybaczcie mój monolog ale jestem wściekła, zła no i...przed okresem. Jedyna pociecha to krowia kawa i takie biedronkowe czekoladowe paluszki owocowo-orzeźwiające : dobre toto . No nic - niedługo będę brzydka, gruba i głupia. Super perspektywa
|
|
#77 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ZŁOTKA
Cytat:
Cytat:
W każdej chwili mogę to odkryć i paradować. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A pejsik jest w zależności od mojego nastroju, ostatnio zostawiam długość najkrótszą.Ciężko tak pisać o tym, bo jest naprawde sporo kombinajcji na tą fryzurę... Wzorki robił maszynką, bez szablonów i tego typu bajerów. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przyzwoicie ![]() Cytat:
A co też "zarzuciłaś" odnośnie SPa? ...oho właśnie doczytałam. kina dzieki za komentarz. kotek mów co to za cycki murzynki, bo nie amm pojecia? malutka gdzie Ty? ...o też doczytałam, że wszystko w porządku..to dobrze. Dziś koloru nie będzie strajk okupacyjny robię... ![]() Kupiłam dzis spodnie czarne w końcu, nigdzie takich zgrabnych nie mogłam dopaść. Trafiły sie też fajne ocieplane geterki ![]() A jutro, o ile nie zajda jakieś zmiany jedziemy na zakupy... Mam nadzieję, ze w końcu dorwię jakieś kozaki na płaskim. ![]() A kumpele nie przyjechał, bo się jedna nie wyrobiła w pracy, wiec "akcja" przełozona... ![]() Dobra lecę sie wykąpać. |
|||||||||
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Wróciłam do domu po prawie 14 godz. poza nim Padam z nóg.... Na szczęście nie z głodu bo mnie Dagunia pyszna zupką napoiła przed wyjściem na zajęcia Zaparzyłam sobie herbatkę melisę z pomarańczą i coś poczytałam szybciutko bo zmykam do wanny. Jutro znów cały dzień..... Dziękuję za kciuki - egzamin poszedł nawet dobrze Ten co miałam tydz. temu były wyniki i potwierdziło się że zdałam ![]() izka - nie przyjmuję twojego strajku - dawać tu mi zaraz kolory do postu pokaż spodenki ![]() czeko - dla Werci.kasieńka - w żelazkach ci nie pomogę, choć ja mam Rowentę i służy już nie zapeszać coś koło 8 lat Odkurzacze polecam z elektroluxa bez dwóch zdań izazusia - jak to wszystko przeciwko tobie? My nie Zwal wszystko na okres i tyle. Za kilka dni będzie lepiej I co to za pyszne paluszki z Biedronki? Nie kojarzę ![]() soffi - jak nie noga, to przeziębienie, biedactwo |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Anusia ciesze się że zdałaś i że dziś poszło ci znakomicie- ale czego się mozna było po Tobie spodziewać?
A te paluszki to jakas nowosc takie cos chrupiące oblane czekoladą a w srodku jakby pomarańczowy likier ![]() Poza tym w Biedronie nabyłam dziś pudełka: http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Ga...mas/big/13.jpg takie białe z szarą aplikacją i czarnymi pokrywkami-mam juz takie i je lubię a za takie groszki to żal nie kupić. Od poniedziałku będą rajstopy 60 den w 7 kolorach To tak na marginesieSory,że narzekam-już mi trochę przeszło. Ja mam takie polgodzinne napady złegu humoru. Będzie co ma być i tyle. W niedziele wróce do domu koło północy albo i lepiej. W końcu Kam nie ma zajęć a ja bedę korzystała z PKP (znacie rozwinięcie skrótu?? Prawopodobnie Kiedyś Przyjedzie) . Izunia ja też żądam kolorowych literek ![]() Wiecie co??? Lubię Was dziubki
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
mala spi, malz zaraz bedzie wiec mam nadzieje ze spedzimy milo wieczor
![]() ![]() Cytat:
nie przejmuj sie jak ja sie "kwasze" to tez oblazi mi skora ![]() bo czekolada poprawia humorek ![]() Cytat:
![]() zycze udanych zakupow jutro ![]()
|
|
|
#81 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Gratki ANiu. bardzo sie cieszę, że do przodu...Strajk odwołany. A spodenki to bawełniane rurki, wstawię foto jak cyknę je...takie zwyklaczki. Cytat:
Ja dziś zakupiłam taki sprzęciorek mały do ubijania śmietanki do kawy, ale nie wiem jak to się zwie...yy czeko miłego wieczorki w takim razie. Dziękuję, mam nadzieję, ze coś sensownego uda mi sie kupić. A córcię masz zdolną...zresztą jak na córke PM-ki przystało.. ![]() Właśnie wciągnęliśmy z K. pomelo i poluję na jogurcik, ale nie wiem czy dam radę... Oglada któraś Shreka...ja nie mam innej opcji, bo Krzyśka siositrzeniec zawładnął pilotem.
|
|||
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pudełka też muszę obejrzeć - nawet wypatrzyłam pudełka z krową Wiemy, wiemy ![]() Jeszcze chciałam prasowanko zrobić ale już nie mam siły. A taka duża hałda na mnie czeka Może któraś chętna by mi pomóc ?Kupiłam sobie dwa body z gatty na all - w sklepie sa prawie 2 razy droższe a lubię takie pod kamizelki, tuniki czy coś w tym stylu zakładać. Fajnie leżą bo mierzyłam w sklepie ![]() http://allegro.pl/body-dl-rekaw-gatt...302744982.html http://allegro.pl/body-golf-gatta-re...302744977.html no i rajstopki - ich nigdy u mnie dość http://allegro.pl/melanzowe-rajstopy...302744961.htmlizka - no, masz szczęście zapomniałam o shreku - a ja nawet 3 części nigdy nie widziałam
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-11-12 o 21:38 |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam przed chwilą tego beznadziejnego shreka
ale nuda!Paulinko- nie ma czym sie chwalić, bo żelowalam tylko swoje króciaki i mam najzwyklejszy frenczyk bez niczegoIzka- świetnie temu Twojemu frycjerowi wyszły te wzorki ![]() bardzo kcem Cie w kitce ![]() Anusiak- gratulacje kochana Poszukam moze jakiegos odkurzacza Electroluxa jak tam polecacie. I bodziaki i rajtki fajne. Masz już takie body? dobrze sie nosza? Co najlepsze ostatnio zamawiałam rajstopy od tego samego sprzedawcy ![]() A na Ciebie Zuśka mam mini focha! Musisz przyjechać i czymś mnie przekupić żebym zmiękła... Taka latwa nie będę. ![]() Pędzę się poprzytulać z moim zgredkiem
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też 3 częsci nie widziałam, troszkę wynudziłam sie.. czeko z czego Ty tam chichrasz? kasienko a moze Ciebie by sie dało namówić na jakiś eksperyment włosowy, co? A wzorek wyszedł spoko, tzn dość dokładnie...a tego sie trochę bałam, jak zobaczyłam, ze tak od razu z maszynka podszedł i śmigał wzór. Uciekam spać Żuczki. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-11-12 o 21:59 |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Sofciu - zdrówka
Kasienko - jak to pierwszy raz robiłas naleśniki jak pazury wyszły?? Paulinko - i następna antynaleśnikowa Dagetku i czyja drużyna wygrała?? ![]() Czeko21 - no no no... dzień bez córy... pewnie tęskniłaś i zdolna "bestia" z tej Twojej Werci... oby tylko mówiła te słowa, które może ![]() naleśnikami z chęcią się poczęstuję... nie jestem wybredna, mogą być z czym tam masz pod ręką Izazusia - ach te pmsy ![]() Anusiu - gratulacje ![]() Izulku - też oglądałam Shreka u mnie dziś jakiś kiepski dzień... cały dzień nic nie robiłam, jedynie tylko odkurzyłam, a cały czas chodziłam mega zmęczona... oczy mi normalnie leciały... albo taki dzień, albo ciśnienie miałam kiepskie, a nie zmierzyłam obym tylko mogła spać w nocy, bo inaczej jutro znów będę jak śnięta ryba ![]() była Któraś ostatnio w kinie na czymś ciekawym i poleca?? bo może byśmy się przeszli z Sz. do kina, ale jakoś nie bardzo wiemy na co...
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-11-12 o 22:02 |
|
|
|
|
#87 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam już takie, tylko z krótkim rękawem, bardziej takim do łokcia. Super się nosi - tzn nie ugniatają między nogami, pewnie się trzymają i nawet łatwo i wygodnie sie zapina ![]() No popatrz jaki zbieg okoliczności. Ja w ostatniej chwili go wypatrzyłam, bo miałam kupować u innego ale uciekła mi aukcja z tym modelem z golfem. Cytat:
Ja samych siwych mam z 5 odcieni ![]() dzastuś - dziękuję jak ja dawno w kinie nie byłam ... A to z pogodą jest coś nie tak. Ja dziś też taka śnięta jestem, nawet 2 kawy wypiłam (to nic że mnie do teraz żołądek boli, bo nie powinnam tyle pić kawy )małż mnie wzywa do pierzynek Dobra, nie skończę prasowania ![]() paaaaa.... Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-11-12 o 22:05 |
||
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaaaa nowy watek!
ja sie tylko zamelduje i nadrobie w poniedzialek.. niestety u nas na wsi netu brak ![]() ps. kotek kurde nie wiedzialam ze juz urodzilas!!!! gdzies przegapilam takiego newsa??!!!! GRATULACJE!!!!!! piekna pyzunia
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdy z ranka
![]() dopiero zwlekam sie z wyrka czas zabrac sie za sprzatanie muszę umyć ten smalec co mam na głowie ![]() i pomyśleć co zrobić z tego piersiątka na obiad- może deVolaie ? w koncu kupiłam praskę do ziemniaków i dziś zrobię kluski śląskie :P po obiedzie pojedziemy z Ł. do Wrocka- do Casto i BRW- może wybierzemy jakieś meble i zrobia nam pod nie projekt kuchni. z resztą czas się już rozglądać. w drodze powrotnej może pojedzimy do kina? musze sprawdzic czy cos fajnego graja Pewnie tu dziś pustki będą - jak to w sobotę, ale jakby któras chciała mi potowarzyszyc przy sprzątaniu i gotowaniu to zapraszam ![]() aaaaaaaa kupiłam ostatnio w Stonce bambusika śliczny jest!
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale dziś dużo lepiej ![]() tego w doniczce?? mam nadzieję, że będą jeszcze we wtorek, bo też chcę go mieć uwielbiam bambusy - jedyne żywe badylki, które wytrzymują moją antykwiatową rękę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

ale co tam... podzielę się z Wami i jakoś damy radę 

, bo dawno nie jadlam

i wielkie modowe guru- a tak absolutnie nie jest
bidulko, herbatka z cytrynką i sokiem malinowym i pod kocyk myk myk 

dla Werci, niedługo Cię przegada
Nie chce mi sie robić tej prezentacji-znajduję sprzeczne dane w różnych publikacjach. Walnęłam tym i poszłąm pod prysznic a przed tym zrobiłam sobie maseczkę.Przez chwilę byłam więc zielona jak Fiona. Moja cera tak jak wszystko sprzysięgła się przeciwko mnie- robię sobie kurację antytrądzikowo-antyprzebarwieniową i wszystkie podskórne prychole wychodzą na zewnątrz a potem się złuszczaja- więc jak nie mam gulki to mam łuszczyczkę i wyglądam jak jaszczurka. Ogólnie wybaczcie mój monolog ale jestem wściekła, zła no i...przed okresem. 
Przynajmniej popcorn - amerykańska potrawa w polskich barwach
klask i:Gratki ANiu. bardzo sie cieszę, że do przodu...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)