Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-12, 09:01   #571
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dla mnie to czysta przesada z tymi świętami
wszystko tak szybko u mnie w Tesco wielki napis Wesołych świąt i choinka obok czysta paranoja

acelinka straszne z ta kolęda - moim zdaniem juz jakaś tradycja związana ze świętami zanika. Nie wyczekuje się juz ich jak kiedyś ...
dokładnie zanikają tradycje i święta już tak nie cieszą, ja miałam nawet taki okres, że nie lubiłam świąt ... teraz jest troszke inaczej bo jest tż i te święta sa takie bardziej "nasze", ale tż nie lubi świąt bo ma przykre wspomnienia, staram sie to zmienić co jest trudne ale z każdym rokiem jest coraz lepiej

z tą kolędą troszke ich rozumiem bo parafia jest duża, a księży jest ilu jest i muszą to jakoś ogranąć.

W marketach przeginają ... czekam tylko aż w tv pojawią się reklamy świąteczne, chociaż tesco już w stroju mikołaja jest ... ale pierwsza typowo świąteczna to chyba zawsze jest coca cola i "coraz bliżej święta ..."
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 09:28   #572
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
a wiecie co, u mnie już od przyszłego poniedziałku ksiądz po kolędzie chodzi ... i ja mam akurat w pierwszy dzień odwiedziny nie ma to jak kolęda w listopadzie ... mnie to sie zawsze ze świętami kojarzyło, choinka i ministranci śpiewający kolędy a tu nawet adwentu nie ma ... no ale mieszkam w duuużej parafii i się nie wyrabiają w okreie adwentowo-świątecznym. Przynajmniej będzie z głowy
mimo wszystko to niesamowite bo ja też od zawsze pamiętam że kolenda = czas po świętach...to by mnie ksiądz zaskoczył jakby przyszedł teraz...
a u mnie tez parafia duża i chodzą jeszcze do końca lutego ale dopiero po świętach zaczynają.

jeszcze raz dziś przeczytała o teściowej gospelli i znowu się zaczełam śmiać. Wiesz co fajna na Twoja teściowa- humor potrafi poprawić w taką pogodę ja jakby tak do mnie przyszła to chyba bym usiadła na podłodze ze smiech u i nie mogła wstać, ale dba o Was , żebyście się nie kłopatali jej wizytą , milo z jej strony
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 09:53   #573
moniczka2123
Zadomowienie

HEJ witaj nowa pmko fakt pogoda paskudna u nas nie wieje zbyt mocno ale leje okrutnie.ostatnio sie dowiedzialam ze na sasiedniej wsi otwieraja sklep niedlugo bo powodz go zniszczyla i nie dzialal no i podobno beda szukac ekspedientek i zlozylam dzis cv i podanie o prace i ta pani powiedziala ze niedlugo sie remont dopiero zaczyna ale zeby zostawic papiery i mam nadzieje ze uda sie mi....chcialabym bardzo.

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 09:59   #574
acelinka
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23192456]mimo wszystko to niesamowite bo ja też od zawsze pamiętam że kolenda = czas po świętach...to by mnie ksiądz zaskoczył jakby przyszedł teraz...
a u mnie tez parafia duża i chodzą jeszcze do końca lutego ale dopiero po świętach zaczynają.

jeszcze raz dziś przeczytała o teściowej gospelli i znowu się zaczełam śmiać. Wiesz co fajna na Twoja teściowa- humor potrafi poprawić w taką pogodę ja jakby tak do mnie przyszła to chyba bym usiadła na podłodze ze smiech u i nie mogła wstać, ale dba o Was , żebyście się nie kłopatali jej wizytą , milo z jej strony [/QUOTE]
no rzeczywiście potrafi poprawić humor ta teściowa

moniczko - bede trzymać kciuki za prace

słoneczko u mnie wyszło
Stary 2010-11-12, 11:07   #575
gospella
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23192456]
jeszcze raz dziś przeczytała o teściowej gospelli i znowu się zaczełam śmiać. Wiesz co fajna na Twoja teściowa- humor potrafi poprawić w taką pogodę ja jakby tak do mnie przyszła to chyba bym usiadła na podłodze ze smiech u i nie mogła wstać, ale dba o Was , żebyście się nie kłopatali jej wizytą , milo z jej strony [/QUOTE]

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23189087] padłam jak to przeczytałam !!!
nadaje się do "nie do wiary" [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja tez hahaha
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
przepraszam ze się śmieje ale nie wytrzymałam wyobraził am sobie ta sytuacje i nie mogę się powstrzymać od śmiechu
Cytat:

może nie wypada się śmiać ale leżę i kwiczę, Twoja teściowa jest niemożliwa
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Gospella Twoja teściowa coraz bardziej mnie zaskakuje
hihhi no ja tez w sumie się posmiałam wczoraj, bo to w sumie zabawne było , ale wiecie ona tak dużo zrobiła, że musiała wziąć była mała dyskusja z nia na ten temat i jej powiedziałam o co chodzi, że my tez do niej przyjdziemy z kotletami i płynem na obiad jak nas zaprosi- może zrozumiała

u mnie dzis ziąb na maksa, pada i jest beee
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 11:23   #576
sjoanna
Zakorzenienie

Sieci handlowe przeginaja z swietami wszedzie ale jak zobaczylam co sie dzieje we Wloszech to padlam
Przed 30 pazdziernika byl w centrum handlowym taki misz-masz:
Dekoracje na Halloween,
Lampki i kwiaty na groby na Wszystkich Swietych,
Choinki, szopki (tutaj bardzo popularne) i ozdoby na Boze Narodzenie

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 11:32   #577
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ale od rana jestem wkurzona, najpierw obudzila mnie wiertara u sasiadów, juz 2 miesiac cos wierca, pukaja a nic nie wynosza i nie wnosza,
potem zrobilam pranie ale zapomnialam sprawdzic kieszenie spodni tz no i wyprala sie chusteczka higieniczna tak ze mozecie sobie wyobrazic jak wygladaja rzeczy "po praniu"
a przed chwila zadzwonil tesc ze nam zalatwil juz to co mielismy zalatwic (nie bede tu opisywac sytuacji) fajnie ze chce pomoc tylko trafia mnie jak traktuja nas jak dzieci 10 letnie, jakbysmy sami tego nie mogli zrobic,

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23178012]
a nie chcesz wpaść do mnie posprzątać :P ?
Metka pokaż brzuszek jaki już masz duży?

ja sie też biorę za naukę![/QUOTE]

mm dopiero dzis to przeczytalam jakbys miala sterte brudnych naczyn to bardzo chetnie, bo lubie zmywac ale inne prace domowe to nie koniecznie
nie mamy aparatu ale jak znajde kabelek od telefonu to zrobie i wstawie,

Cytat:
a wiecie co, u mnie już od przyszłego poniedziałku ksiądz po kolędzie chodzi ... i ja mam akurat w pierwszy dzień odwiedziny nie ma to jak kolęda w listopadzie ... mnie to sie zawsze ze świętami kojarzyło, choinka i ministranci śpiewający kolędy a tu nawet adwentu nie ma ... no ale mieszkam w duuużej parafii i się nie wyrabiają w okreie adwentowo-świątecznym. Przynajmniej będzie z głowy
ze co???????????????

moniczka2123 ja tez bede kciuki trzymac,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:00   #578
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
czezc moje drogie.ostatnio sie nie odzywalam.sluchajcie mam pytanio problem bylam u ginekologa i po usg dopochwowym wynik na jednym z jajniku jest: endometrium 8.25 mm czy to rak? bo lekarz mi tlumaczyl cos ale bylam tak zdenerwowana ze nic nie pamietsm zapisal lek i powiedzial ze to ptzyczyna moze byc tego ze dzidzi narazie brak.pomozcie...
Hmm na jajniku nie ma endometrium, endo to blona sluzowa macicy. Ktory to byl dzien cyklu? Pamietam ze kiedys bylam u gina i mialam w koncowej fazie cyklu 3mm i jak poczytalam w necie to sie zalamalam - ze maja tak kobiety po menopauzie i szanse na dziecko sa zerowe.
Chyba nie musze nikomu przypominac ze mam 3 miesieczna coreczke
Gdybys jednak chciala troche poprawic endometrium to sa na to sposoby - do dnia owulacji trzeba pic czerwone winko, jesc orzechy wloskie i suszone morele i jesc wiesiolek (takie kapsulki)- to ogolnie poprawia sluz
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Chyba że tak
A co do ciąży to uważam że to Wasza osobista sprawa i to Wy o tym decydujecie kiedy zaczniecie starać się o dziecko, wiek nie jest aż tak ważny tylko to co ma się w głowie
Dziewczyny wklejam parę zdjęć tak jak obiecałam
Bardzo ladnie wygladalas

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 16:11   #579
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hej wszystkim! Padam Nogi wchodzą mi do tyłka. Dobrze, że weekend już Jutro idziemy ze znajomymi na imprezę, juz nie pamiętam kiedy byliśmy A dzisiaj mój piesio poraz pierwszy został sam na cały dzień. I od dziwo nie narozrabiał, ale jak się cieszył kiedy wróciłam
Stary 2010-11-12, 16:32   #580
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

mm dopiero dzis to przeczytalam jakbys miala sterte brudnych naczyn to bardzo chetnie, bo lubie zmywac ale inne prace domowe to nie koniecznie
nie mamy aparatu ale jak znajde kabelek od telefonu to zrobie i wstawie,

,
da się zrobić, pozbieram z tygodnia
trzymamy za słowo ze zdjęciem

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hihhi no ja tez w sumie się posmiałam wczoraj, bo to w sumie zabawne było , ale wiecie ona tak dużo zrobiła, że musiała wziąć była mała dyskusja z nia na ten temat i jej powiedziałam o co chodzi, że my tez do niej przyjdziemy z kotletami i płynem na obiad jak nas zaprosi- może zrozumiała

ja bym tak na bank zrobiła, bo taki mały złośliwiec jestem :P
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 18:26   #581
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Masakra Jak mieszkałam w Wawie, to też kolęda się zaczynała w listopadzie Dla mnie to niepojęte. Jak się ma listopad do świąt? Jak jest duża parafia, to powinni np. co dwa lata odwiedzać daną rodzinę i już. Ale tyle kasy by im przepadło, że hoho ....

A ja myślałam,że zabiję dzisiaj panią w Urzędzie Skarbowym Jeden dzień miałam wolnego, chciałam sobie pozałatwiać sprawy papierkowe (zmiana nazwiska) a tu po pierwszej instytucji mi się odechciało :/ Wrrrrrr ... Ale załatwiłam

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-11-12 o 18:29
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 18:36   #582
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Masakra Jak mieszkałam w Wawie, to też kolęda się zaczynała w listopadzie Dla mnie to niepojęte. Jak się ma listopad do świąt? Jak jest duża parafia, to powinni np. co dwa lata odwiedzać daną rodzinę i już. Ale tyle kasy by im przepadło, że hoho ....

A ja myślałam,że zabiję dzisiaj panią w Urzędzie Skarbowym Jeden dzień miałam wolnego, chciałam sobie pozałatwiać sprawy papierkowe (zmiana nazwiska) a tu po pierwszej instytucji mi się odechciało :/ Wrrrrrr ... Ale załatwiłam
a u mnie przy wymianie dowodu dawali do wypełnienia dokumenty do US i sami wysyłali , ułatwienie fakt
Stary 2010-11-12, 18:37   #583
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny chyba żadna z Was mnie nie przebije bo ja wstałam dzisiaj o 4.00 rano o 5 wyjechalismy do Bydgoszczy, zabraliśmy tatę ze szpitala i z powrotem. Wróciliśmy po 18 czyli ponad 12 godzin w samochodzie. Tylek mnie boli od tego siedzenia. 2 grudnia to samo no ale cóż jak trzeba to trzeba. Tata na szczęście czuje się w miarę, ale podejrzewam że już jutro chemia da skutki uboczne. Padam z nóg

Co do świąt to macie rację, czym wczesniej zaczynają tym bardziej się człowiek z nimi oswaja i jak już są to nie ma takiej radości jak kiedyś

gospella niesamowita masz tesciową, padłam jak to przeczytałam

acelinka nie spotkałam sie jeszcze nigdy z tym żeby ksiądz chodził po kolędzie przed świetami. Dla mnie to trochę tak nie po Bożemu

moniczka trzymam kciuki żeby Cię przyjęli

Aha jeszcze się pochwalę że kupiliśmy dzisiaj narożnik z fotelem do salonu. Jestem happy.

No a teraz do roboty idę pomóc mężowi poustawiać meble.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 06:32   #584
acelinka
Zakorzenienie

o, a ja dzisiaj pierwsza? to nadrabiam wczorajsze

Cytat:

ja bym tak zrobiła Ja rozumiem te koltlety, jak rzeczywiście za dużo zrobiła ( ), ale ten płyn i ręczniki - masakra

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Sieci handlowe przeginaja z swietami wszedzie ale jak zobaczylam co sie dzieje we Wloszech to padlam
Przed 30 pazdziernika byl w centrum handlowym taki misz-masz:
Dekoracje na Halloween,
Lampki i kwiaty na groby na Wszystkich Swietych,
Choinki, szopki (tutaj bardzo popularne) i ozdoby na Boze Narodzenie
"Dla każdego coś miłego"

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim! Padam Nogi wchodzą mi do tyłka. Dobrze, że weekend już Jutro idziemy ze znajomymi na imprezę, juz nie pamiętam kiedy byliśmy A dzisiaj mój piesio poraz pierwszy został sam na cały dzień. I od dziwo nie narozrabiał, ale jak się cieszył kiedy wróciłam
dzielny piesio
udanej imprezki

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23201277]da się zrobić, pozbieram z tygodnia
trzymamy za słowo ze zdjęciem
[/QUOTE]
no co Ty kobiete w ciąży wykorzystujesz?
ja też nie lubię zmywać, zmywarka mi się marzy

Cytat:
Dziewczyny chyba żadna z Was mnie nie przebije bo ja wstałam dzisiaj o 4.00 rano o 5 wyjechalismy do Bydgoszczy, zabraliśmy tatę ze szpitala i z powrotem. Wróciliśmy po 18 czyli ponad 12 godzin w samochodzie. Tylek mnie boli od tego siedzenia. 2 grudnia to samo no ale cóż jak trzeba to trzeba. Tata na szczęście czuje się w miarę, ale podejrzewam że już jutro chemia da skutki uboczne. Padam z nóg

acelinka nie spotkałam sie jeszcze nigdy z tym żeby ksiądz chodził po kolędzie przed świetami. Dla mnie to trochę tak nie po Bożemu
biedna ale masz racje jak trzeba to trzeba, oby chemia pomogła

Przed świętami w adwencie to ok od zawsze tak chodzą, ale w listopadzie ... mnie to tam cieszy nawet, jakoś specjalną fanatyczką kościoła nie jestem, więc przynajmniej prędzej będziemy mieli z głowy

a ja dzisiaj muszę jechać na uczelnie odrobić ćwiczenia z niedzieli na których mnie nie było wolałabym w domu posiedzieć, no ale kto by nie wolał lubię nawet jeździć do tego Cieszyna, jak już dojeżdżamy i widzę góry to od razu mi się humor poprawia

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-11-13 o 06:48
Stary 2010-11-13, 09:53   #585
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
najlepszego dla tatusia

dziękuję

a co do tego drugiego to szok, księża przesadzają, niech sobie chodzą po świętach nawet i do marca, ale przed świętami nie powinni moim zdaniem

Cytat:
mam nadzieję że Twojemu tacie będzie już tylko lepiej

ale mi się dzisiaj znowu nic nie chce a tu się koniecznie zacząć uczyć muszę no nic wstawię pranie i się zabieram do roboty..

Acelinka ja też nienawidzę zmywać - mogę robić wszystko byleby nie zmywać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 10:10   #586
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
Wczoraj Was nadrobiłam, ale nie miałam czasu odpisać. Była u mnie świadkowa i gadałyśmy prawie do 2 w nocy, więc dziś jestem lekko niewyspana. Dobrze, że do pracy dopiero na 12 idę
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 10:22   #587
magolina
Wtajemniczenie

Hello.
A ja znów chora chyba nie doleczyłam ostatniego przeziębienia i znów to samo. Mąż dzisiaj w szkole a ja sprzatam pomału w pokoju bo przed 14tą mają przywieźć narożnik. Nie napisałam nawet pół strony pracy i coś czuje że znów nie pójdę na seminarium, bo inaczej mnie promotorka zabije
acelinka, certina dziękuje za kciuku za tate

My mieliśmy dzisiaj w końcu spotkać się ze znajomymi ale tak sie paskudnie czuję że chyba znów nigdzie nie wyjdziemy

Miłej soboty dziewczynki
Stary 2010-11-13, 10:27   #588
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
A możesz podac przepis
Pewno robisz z pomidorów w puszce ale ja nigdy nie wiem co i jak i by mi sie przepis przydał
Zwykle robię bez pomidorów, tylko z koncentratem pomidorowym. Chociaż zdarzyło mi się dodać pomidorki. Podsmażam cebulkę pokrojoną w kostkę i mięso mielone z przyprawami (zwykle daję przyprawę do mielonego i bazylię), dodaję koncentrat i dalej chwilę podsmażam, dolewam wodę, ewentualnie przyprawiam, zaciągam i gotowe

Cytat:
Dziś tż w pracy a ja nie wiem nadal czy mam dzisiaj robic zajęcia czy nie ... musze zaraz zadzwonić i się dowiedzieć
Ja wczoraj miałam 5 uczniów na pierwszej lekcji, a na drugiej już nikogo nie było

Cytat:
szok

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23203699]a u mnie przy wymianie dowodu dawali do wypełnienia dokumenty do US i sami wysyłali , ułatwienie fakt[/QUOTE]

Też się załapałam na takie ułatwienie

Cytat:
Tata na szczęście czuje się w miarę, ale podejrzewam że już jutro chemia da skutki uboczne. Padam z nóg

Aha jeszcze się pochwalę że kupiliśmy dzisiaj narożnik z fotelem do salonu. Jestem happy.
Trzymam za tatę
i za narożnik

Cytat:
No włacha. Lepiej zaproś teściową gospelli, to Ci pozmywa te naczynia I na płynie do naczyń zaoszczędzisz
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 10:36   #589
Konto usunięte

Cytat:

ja też nie lubię zmywać, zmywarka mi się marzy

jak wykorzystuję? no jakbym smiała! przecież ja jej tylko rozrywki zapewniam bo się biedna nudzi :P

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj Was nadrobiłam, ale nie miałam czasu odpisać. Była u mnie świadkowa i gadałyśmy prawie do 2 w nocy, więc dziś jestem lekko niewyspana. Dobrze, że do pracy dopiero na 12 idę
ja też wczoraj późno spać poszłam i dziś do 11 w łóżku ...masakra...teraz kawka i rogaliki

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:

No włacha. Lepiej zaproś teściową gospelli, to Ci pozmywa te naczynia I na płynie do naczyń zaoszczędzisz

o kurcze, że ja o tym nie pomyślałam... i jeszcze kotlety będą
Gospelko mogę pożyczyć teściową?

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Hello.
A ja znów chora chyba nie doleczyłam ostatniego przeziębienia i znów to samo. Mąż dzisiaj w szkole a ja sprzatam pomału w pokoju bo przed 14tą mają przywieźć narożnik. Nie napisałam nawet pół strony pracy i coś czuje że znów nie pójdę na seminarium, bo inaczej mnie promotorka zabije

My mieliśmy dzisiaj w końcu spotkać się ze znajomymi ale tak sie paskudnie czuję że chyba znów nigdzie nie wyjdziemy

Miłej soboty dziewczynki
kuruj się bo będziesz potrzebna tacie a tak to tylk zarazki roznosisz po domu więć proszę mi tam zdrowieć!

i już się nie mogę doczekać zdjęć pokoju
a jaki narożnik? jaki kolor?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 11:15   #590
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Hello.

Miłej soboty dziewczynki
no to kuruj się, bo słyszałam że w listopadzie znowu nadciąga fala grypy w ogóle ta pogoda nie zachęca do niczego

tak się krzątam po domu i jeszcze się uczyć nie zaczęłam a zaraz TŻcik wróci do domu i nie wiem jak ogarnę materiał do nauki na dzisiaj

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-13, 13:14   #591
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny chciałam Wam pokazać narożnik ale na stronie tego pana co od niego braliśmy juz go nie ma, także może jak się zbiorę to zrobię zdjęcie i Wam pokaże. Ale powiem Wam że jesteśmy bardzo zadowoleni. Narożnik jest czarny z ekoskóry, do tego jest fotel, są 2 małe skazy niewidoczne bo z tyłu, pan sprowadza z Niemiec bo tam takie coś nie przejdzie, no i my kupiliśmy wszystko po atrakcyjnej cenie. Myslę że w sklepie za sam narożnik musielibyśmy zapłacić więcej niż u niego za cały komplet.

U mnie pogoda na szczęście znośna, nawet słonko wyszło
Stary 2010-11-13, 13:21   #592
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
COś słąbo wątek leci, chyba wszystkie mają leniwy weekend

Cytat:
gusia zazdroszczę lasanii... moja teściowa dziś przyszła do nas na obiad z własnymi koltetami, płynem do mycia naczyń oraz ręczniczkami jednorazowymi:) więc wiecie- miała co zjeść, umyć czym po sobie itp
Nie wierzę

A zostawiła Wam resztę tegfo płynu czy wzięła z powrotem>

Cytat:
My wczoraj miło poleniuchowaliśmy a popołudniem poszlimy do kina na "Śniadanie do łóżka", nawet przyjemna komedia, chociaż jak każda komedia romantyczna przewidywalna
My byliśmy na "Zanim odejdą wody" - bardzo polecam

Cytat:
a wiecie co, u mnie już od przyszłego poniedziałku ksiądz po kolędzie chodzi ...
przed świętami???? Sory, ale bym mu chyba powiedziała, że zapraszam po świętach, no bez jaj... Dla mnie to tak jakby ksiądź za tydzień pasterkę zrobił bo 24.12 mu akurat nie pasuje...

Cytat:

Gusia i Martolka dziękuję za wskazówki kulinarne
Stary 2010-11-13, 13:24   #593
certina4
Wtajemniczenie

pięknie słoneczko świeci

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-13, 14:21   #594
metkaa
Zakorzenienie

czesc

u mnie nawet ładnie tylko wieje bardzo,

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23213630]jak wykorzystuję? no jakbym smiała! przecież ja jej tylko rozrywki zapewniam bo się biedna nudzi :P
[/QUOTE]

dziekuje za zorganizowanie mi czasu wolnego
kabelka od telefonu jednak nie mam ale moze siostra bedzie u mnie wieczorem to przyniesie, wiec jutro zdjecie bedzie na pewno,

jakby kogos interesowalo to mam zgage
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 14:30   #595
agawoo
Zakorzenienie

Hejka
Ja od rana zabiegana, najpierw zakupy, potem sprzątanie, obiad i dopiero teraz mam chwilę. Pogoda dzisiaj piękna, TZ od rana na działce.
Czekam na mamę, bo jeszcze nie wróciła, i potem pojedziemy do kuzynki
Stary 2010-11-13, 16:22   #596
toskaKrk
Wtajemniczenie

Widzę, że tutaj się ukryłyście

Myślałam, że w sąsiednim wątku

Przygarniecie mnie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 17:26   #597
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć! Ja znowu z doskoku tutaj

mam problemy, dlatego..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 18:16   #598
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Przygarniecie mnie

Cześć!!!
o rany ile Cię tu nie było!!!! ale fajnie, że wpadłaś w końcu, wracaj do nas i pisz co u Ciebie!
poprosimy o relację z ostatnich...ile to 4 -5msc? ))
Stary 2010-11-13, 18:18   #599
gospella
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23213630]o kurcze, że ja o tym nie pomyślałam... i jeszcze kotlety będą
Gospelko mogę pożyczyć teściową?

?[/QUOTE]
a prosze bardzo, zero problemu
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Nie wierzę

A zostawiła Wam resztę tegfo płynu czy wzięła z powrotem>

cały przyniosła i cąły zostawiła
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 18:51   #600
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Przygarniecie mnie
Tośka, Matko kochana, gdzieś Ty się podziewała??
Nareszcie jesteś !Pisz szybko co u Ciebie

Black, co się dzieje?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości