Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-13, 14:51   #2611
agape
Zadomowienie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

szybko się chwale tym co dotychczas zrobiłąm i uciekam robić obiad i sprzątać w końcu drzewko skopiowane z aukcji allegro jeszcze ciemnozielone liście ale to musze farbe kupić

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 14:57   #2612
muron
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
ja sesje mam akurat w momencie gdy mam wyznaczony termin i czekam na zgode dziekana na wczesniejsza sesje i jakos to musze pozaliczac

ja mam bardziej scisle nauki - 3 rok wiec nie chce tego zaprzepascic w zaden sposob
kurcze kiedy ja studiowałam...wieki;-)

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

anka bzz

w Ikei są foremki (le normalne nie do wycinania) renifery i choinki

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 14:58   #2613
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
(...)

anka bzzz

ten Palmer's Pregnancy, jak nazwa wskazuje- dla ciążówek

A po co Ci podkłady na przewijak? Po to jest ceratowy żeby przetrzeć. Ja żadnych nie kupuję. Tylko mam taki wielorazowy, pikowana ceratka jakby, płaski do torby
Nie wiedziałam, że pregnancy a na all nie mogę tego znaleźć. I przypuszczam, że cena też ładna? (Bo znalazłam masełko do ust na 20zł.)

Na tym przewijaku już 3 dzieci przewiajno i w jednym miejscu ma po prostu ceratę uszkodzoną. Nie wiem, jak to ugryźć. Chciałabym coś na stałe, ale może być właśnie problem z tym, jak dziecko postanowi sie właśnie na przewijaku załatwić...

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
dzięki za słówka wsparcia, dziś mi troszkę lepiej i staram sie myśleć pozytywnie i tak na to nie mam wpływu więc co będzie to będzie.

Myśmy z tż kupil dziś wózek, właśnie staram się go jakoś ogarnąć... uff a tyle tam przycisków że nie będzie łatwo. Właściwie to się ciesze bo już praktycznie wszystko mam co potrzebne, tylko piżami z alle jeszcze mają dość i będzie ok

wszytsko wyprane i prasowane i teraz będę sobie już tylko odpoczywać i leniuchować

Miłego weekendu wam życze i uważajcie na przeziębienia (mnie już dorwałao, mam nadzieję że zwalcze cebulą i cytryną)
A termometr masz w końcu z all??
No i który wózek poszedł?

Cytat:
to ten VAT tez klepnięty? To nakupię chusteczek i pieluch;-)

ja z PZU dostanę 2 tys zł plus becikowe Mamy wysoką składkę dosyć, ale tez b. dobre warunki, ale jak się zatrudnia 1500 osób to łatwiej wynegocjować.

A TŻ dostanie psinco, bo w Allianz nie zaznaczył okienka o narodzinach;-) A szkoda, bo by było 1,3 zł

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

to szybko z niej zrezygnujesz;-) Będzie się kupką brudzić;-) Przeestowane już
Ja o VACIE wiedziałam, ale nie wiem, jak to becikowe? TŻ ma coś dostać, ja też powinnam, ale nawet nie wiem, jak to sprawdzić.

To ładna sumka Ci wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez marlena_19_19 Pokaż wiadomość
Ja natomiast natknęłam się w Rossmanie na mój ulubiony tusz 2000c.MF przeterminowany ,jednak nie zachowałam paragonu i nie zwróciłam ;(.

A dziewczyny jak zaliczacie sesję zimową? w innym terminie? bo ja jeszcze nie rozmawiałam z nikim na uczelni na ten temat ,a sesja jest 2 tyg.po moim terminie ,więc watpie że dam rade...
Przerwy nie chce robić,bo pozniej wiem że już bym nie wróciła ;/.

A tak w ogóle to co studiujecie i na którym roku? .

Ja lubię trzymać paragony i po powrocie sobie jeszcze studiuję co ile kosztowało. Np. wkład do Airwicka ostatnio kupiliśmy na promocji - patrzę w domu na paragon - regularna cena. Stwierdziłam, że pewnie promocja na wybrane zapachy była...
A tuszu bym nie przeżyła. Mój kremik kosztował coś ok 9 zł, a tusz kosztuje 4 razy tyle. Też kupuję MF, tylko Masterpiece.

Ja się powinnam bronić niedługo, a mam niecały 1 rozdział pracy i już przedłużony termin. Jak sobie pomyślę, że miałabym wszystko od nowa robić to mnie coś pobiera...
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 15:07   #2614
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
szybko się chwale tym co dotychczas zrobiłąm i uciekam robić obiad i sprzątać w końcu drzewko skopiowane z aukcji allegro jeszcze ciemnozielone liście ale to musze farbe kupić
no proszę proszę b ładnie

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że pregnancy a na all nie mogę tego znaleźć. I przypuszczam, że cena też ładna? (Bo znalazłam masełko do ust na 20zł.)

Na tym przewijaku już 3 dzieci przewiajno i w jednym miejscu ma po prostu ceratę uszkodzoną. Nie wiem, jak to ugryźć. Chciałabym coś na stałe, ale może być właśnie problem z tym, jak dziecko postanowi sie właśnie na przewijaku załatwić...

Ja o VACIE wiedziałam, ale nie wiem, jak to becikowe? TŻ ma coś dostać, ja też powinnam, ale nawet nie wiem, jak to sprawdzić.

To ładna sumka Ci wyjdzie.

Ja lubię trzymać paragony i po powrocie sobie jeszcze studiuję co ile kosztowało. Np. wkład do Airwicka ostatnio kupiliśmy na promocji - patrzę w domu na paragon - regularna cena. Stwierdziłam, że pewnie promocja na wybrane zapachy była...
A tuszu bym nie przeżyła. Mój kremik kosztował coś ok 9 zł, a tusz kosztuje 4 razy tyle. Też kupuję MF, tylko Masterpiece.

Ja się powinnam bronić niedługo, a mam niecały 1 rozdział pracy i już przedłużony termin. Jak sobie pomyślę, że miałabym wszystko od nowa robić to mnie coś pobiera...
becikowe na 100 proc zostaje to się nie martwcie

Palmersy nie są drogie, ja inne mazidła kupowałam za ok 20 zł
Ten wosk miałyśmy z USA< może nie ma na allegro, może na ebay UK, bo te produkty na wyspach są

Ja mam krem-koncentrat i oliwkę

Oczywiście, że jest
;-) ten wosk

http://allegro.pl/maslo-na-brzuch-na...276427738.html

Napisane masło, ale ma konsystencję twardego wosku

Mam oliwkę:
http://allegro.pl/oliwka-dla-kobiet-...276427775.html

i to:
http://allegro.pl/palmers-krem-na-ro...300129404.html

Wczesniej kupowałam balsamy Palmersa takie "normalne" uwielbiam

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

jest jeszcze serum na rozstępy:
http://allegro.pl/serum-na-blizny-ro...284004035.html

balsam
http://allegro.pl/palmers-balsam-na-...309847869.html

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

znalazłam jeszcze do brodawek

http://allegro.pl/palmers-krem-do-br...316692758.html

Edytowane przez muron
Czas edycji: 2010-11-13 o 15:03
Stary 2010-11-13, 15:14   #2615
mysiopez
Zadomowienie

a ja mam juz koszulę http://moda.allegro.pl/okazja-koszul...301535080.html i taką najtańszą za 20 zł z żyrafką, na poród- pożniej wyrzucam. I jeszcze tylko jedna zostaje...

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 15:37   #2616
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

agape fiu fiu fiu majstersztyk

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

mysiopez ładna, a na innej aukcji znalazłam koszulę tego producenta, która mi odpowiada, ale za droga bo z przesyłką ponad 50 zeta, mam jedną z porządnej bawełny, a dwie kupię takie tańsze

Zmobilizowałam się do ugotowania rosołu i powiem wam, że wyszedł boski, tak skromnie się chwaląc oczywiście . Zjadłam mięsko gotowane i czekam na męża. Nie ma to jak rosołek leczniczy na wszystkie dolegliwości. Ból trochę mniejszy. Ciekawe co lekarz w poniedziałek powie, pewnie na mnie nakrzyczy, dlaczego wcześniej nie przyszłam. A ja zawsze tak mam, że coś się dzieje, kiedy jest weekend i wszystko pozamykane
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 15:39   #2617
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

ja też chcę takie ładne drzewko!
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 15:43   #2618
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzidziuś bawi się ze mną w chowanego Właśnie kopie mnie po pępku i brzuch mi się rusza, a jak zwracam uwagę, to cichnie. Ale cwaniaczek/cwaniara.

W ogóle miałam śmieszny sen, bo ostatnio pozbyłam się owłosienia zbędnego no i śniło mi się, że podniosłam koszulkę do góry i od pasa w dół ok, a w górę pełno czarnych włosów jak u faceta
Stary 2010-11-13, 15:56   #2619
MARIKA.S
Zadomowienie

agape super to drzewko!!
Ja cały czas muszę dokończyć drzewo genealogiczne, które zaczęłam malować, ale wzięłam się za haftowanie i zeszło na drugi plan
Mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobię zanim Sara zawita u nas w domku

Odnośnie dentysty to może też się wybiorę.....tak dla spokoju. Bo zęby mam zdrowe, chodzę regularnie na przeglądy. Na razie mam jedną plombę tylko.

W takim razie kupię te pieluchy z Lidla, zobaczymy jak Mała zareaguje

Ja dostanę tylko becikowe, bo nie jesteśmy z mężem nigdzie ubezpieczeni, wydaje mi się, że to tylko ściąganie kasy.
Wolimy odkładać te pieniądze na konto i zakładać lokaty

No i przyszły koszulki, które sobie zamówiłam na All, powiem Wam, że są fajne a te dwie ze śmiesznymi aplikacjami wcale nie są workowate.
Ta niebieska z Muzzy jest jednak bardzo milusia w dotyku

Edytowane przez MARIKA.S
Czas edycji: 2010-11-13 o 15:59
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 16:06   #2620
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość

No i przyszły koszulki, które sobie zamówiłam na All, powiem Wam, że są fajne a te dwie ze śmiesznymi aplikacjami wcale nie są workowate.
Ta niebieska z Muzzy jest jednak bardzo milusia w dotyku
też mam tą z Muzzy chciałam co prawda z dobranocki taki sam kształt, ale ta też ujdzie.

Stary 2010-11-13, 16:34   #2621
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

s_a_j, jeśli podnieśli cenę Feminatalu tylko ze względu na zmianę nazwy to ja się przerzucam na coś tańszego!

agape,
pełen szacun! Nie mogę wyjść z podziwu

Mój Dzidziuś ostatnio bardzo spotulniał. Może ta pogoda działa na Niego podobnie jak na mnie - nic mi się nie chce!

Ach, jak ja się cieszę, że już mam studia za sobą (przynajmniej pierwszy etap), bo z góry zakładam, że chyba bym nie podołała...

Pozdrawiam Waś cieplutko!

stalowamagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 16:55   #2622
dizi
Zadomowienie

Cytat:
Piękne to drzewko! Masz talent!

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
a ja mam juz koszulę http://moda.allegro.pl/okazja-koszul...301535080.html i taką najtańszą za 20 zł z żyrafką, na poród- pożniej wyrzucam. I jeszcze tylko jedna zostaje...
Mam taką koszulę w kolorze malinowym - jest bardzo fajna, mięciutka.

Odnośnie ubezpieczeń - pracujemy razem z mężem i jesteśmy ubezpieczeni w Pzu, więc z tytułu urodzenia dziecka wpadnie nam trochę kaski Mam nadzieję , że nie będą robić problemów, bo kiedyś już zakwestionowali mi wypłatę odszkodowania za operację

Ja mam dziś pyszną pomidorową i torcik brzoskwiniowy, jak ktoś chętny - zapraszam na kawałek
Dostałam worek ciuszków dla maleństwa- obawiam się, że mu wszystkiego nie zdążę założyć
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 16:56   #2623
mysiopez
Zadomowienie

a ja mam zły dzień tj. wieczór. Czuje sie jak stara marudna baba! Nie wiedziałąm, że mnie to dopadnie. Nie chce mi się leżeć w łózku. Nie chce mi się nawet mojego ulubionego serialu oglądać. nic mi sie nie chce! Mój maż idzie dzisiaj na nockę a ja się czuje totalnie niemrawo! Teraz bym zjadła ciasta, pojechała do Galerii i wogóle milion rzeczy robiła, ale nie siedziała bezczynnie w domu! Na haftowanie teraz jest za ciemno.. Boże.. ja sama ze sobą nie mogę wytrzymać!

Stary 2010-11-13, 16:56   #2624
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

już zgłupiałam, nei wiem czy brać nianię z monitorem oddechu czy dać sobie spokój z nim
Stary 2010-11-13, 17:02   #2625
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Thumbs down Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Ja też zaraz zwariuje!!!
Od wczoraj oglądam łóżeczka na all i ciągle nie mogę się zdecydować TŻowi już się cierpliwość kończy

stalowamagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 17:27   #2626
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez marlena_19_19 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny?
Czy Wy też macie takie bóle w okolicach pachwin? ;/
Jej aż chodzic nie mogę od wczoraj normalnie ;(
ja mialam w 2 trymestrze, potem samo przeszło

lilijka, kaskup
wam to dobrze, ja niestety musialam się zaopatrzyć w spodnie [bluzki i tuniki zostały stare, a do tych za krótki dokupiłam 2 pasy ciążowe a to groszowe sprawy] - ale w sumie wydałam poniżej stówki za 4 pary (20,25,18 i 13); no i płaszczyk zimowy trzeba było dokupić, ale to jest taki nie typowo ciążowy tylko trapezowy, krótki, więc może być normalnie do chodzenia
co się zaoszczędziło na moich, to się wydało na ubrannka dla małego

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak biorę prenatal i za 100 tabl zapłaciłam 30 zł. Mój lekarz jest taki, że nie przepisuje tych drogich leków, skoro są te same tańsze.
ja też prenatal lekarz powiedział, że obojętnie jakie witaminki mam sobie kupić

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
Myslałam, że wybór wózka mamy już za sobą. Wybraliśmy Boldera Ecoline, strasznie mi się podobał. Ale wczoraj w gazecie zobaczyłam ten, no i koniec. Chyba podoba mi sie bardziej niż Bolder, kurcze, muszę go gdzieś dorwać w jakimś sklepie i sobie pojezdzić, podotykać. Wiecie cos na temat tych wózków?
a jaki kolor boldera chcecie?
ten graco to ma chyba mało kolorków z tego co widziałam..?

Cytat:
ja z PZU dostanę 2 tys zł plus becikowe Mamy wysoką składkę dosyć, ale tez b. dobre warunki, ale jak się zatrudnia 1500 osób to łatwiej wynegocjować.

A TŻ dostanie psinco, bo w Allianz nie zaznaczył okienka o narodzinach;-) A szkoda, bo by było 1,3 zł
faktycznie dużo dostaniecie z ubezpieczenia, ja mam tylko 850 zl chyba (ale też mam najtańszy wariant wybrany :/ ]

Cytat:
Cytat:
TŻ ma coś dostać, ja też powinnam, ale nawet nie wiem, jak to sprawdzić.
przy podpisywaniu umowy na ubezp.nie dostałaś warunków ubezpieczenia?

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 17:51   #2627
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
j

a jaki kolor boldera chcecie?
ten graco to ma chyba mało kolorków z tego co widziałam..?

Z boldera chcę olympic, ew. lilac blue. No i właśnie z graco te kolory mi niebardzo pasują, bo jak widzisz, ja lubię takie żywe, wesołe barwy.
Podejmę decyzję jak poogladam gdzieś na żywo, postanowione
Stary 2010-11-13, 18:14   #2628
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
[FONT=Arial]
w tup tusiu Tako jumer X - w sumie to wzieliśmy jeden z tych co na sklepie w kolorach ciemny beż + czarny, chciałam z jakimis wzorakami ale jak pooglądałam na żywo dokładnie to stwierdziłam że te wózki wyglądają troche jak porzygane . Puki co stwierdzam że jest fajny, dobrze się nim po domu jeździ a reszta wyjdzie w praktyce

a termometra nie mamy jeszcze i jest to własnie jedyna rzezc z mojej listy której nie mam ale raczej zamówie na alle tylko nie wiem który, jeszcze.

a no i brak mi jakichś kremów do brodawek, do krocza itp, ale o to musze ginkę zapytać żeby coś poleciła
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 18:26   #2629
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

LadySith mój lekarz też powiedział, że obojętnie jakie te witaminy kupię, a ja się spytałam wprost, które. No i powiedział mi nazwę.

mysiopez nie martw się ja też ostatnio czuję się jak stara, marudna baba

dizi czekaj lecę już na ten tort

MARIKA.S też mam taką koszulkę z guzikami, tylko wczoraj wymieniłam na z aplikacją ze słonikami z trąbą do góry, a miałam z bociankiem
miałam taką: http://moda.allegro.pl/koszula-ciazo...305065533.html

Edytowane przez lilijka3
Czas edycji: 2010-11-13 o 18:43
Stary 2010-11-13, 18:57   #2630
marleen32
Rozeznanie

Agape piekne drzewo.

Ja termometr mam do uszka Brauna,sluzy wiernie juz ponad 9 lat, dwojce dzieci, pewno malutkiej tez posluzy, moze w tym czasie 2 razy baterie zmienialam, wiec jak najbardziej oplacalo sie kupic, tylko nie wiem czy teraz nie sa inne modele (mnie wytrzymale), ale chyba nie.
W kazdym badz razie brauna douszny polecam spokojnie, znajomi tez maja i tez sobie chwala .
Co do podkladu do przewijania, ja tez nigdy dzieci nie kladlam na ceratke, bo to nieprzyjemne dla dzieciaczka jest, zawsze podkladalam mieciutka flanelowa (nie tetrowa) pieluche, i nawet jak dziecku zdarzylo sie nasiusiac (no dobra czesto sie zdarzalo), to nie bylo problemu, pieluszka do pralki i po klopocie, teraz mam zamiar tak samo zrobic, kupie jakies 4 pieluszko flanelowe, do tego celu wlasnie, grubsze, zeby sie nie rolowaly jak maluszek bedzie noziami wierzgal .
Co do apetytu, ja sie kilka razy wypowiadalam, wstyd ile ja jem.
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 19:19   #2631
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

u mnie jakies 5kg na plus (prawie 29tc)

zastanawiam się czy nie przytyję za dużo w reszcie tygodni bo wcinam jak najęta...i nie ma końca niczemu!
Stary 2010-11-13, 19:25   #2632
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
Co do podkladu do przewijania, ja tez nigdy dzieci nie kladlam na ceratke, bo to nieprzyjemne dla dzieciaczka jest, zawsze podkladalam mieciutka flanelowa (nie tetrowa) pieluche, i nawet jak dziecku zdarzylo sie nasiusiac (no dobra czesto sie zdarzalo), to nie bylo problemu, pieluszka do pralki i po klopocie, teraz mam zamiar tak samo zrobic, kupie jakies 4 pieluszko flanelowe, do tego celu wlasnie, grubsze, zeby sie nie rolowaly jak maluszek bedzie noziami wierzgal .
Co do apetytu, ja sie kilka razy wypowiadalam, wstyd ile ja jem.
Ja też mam zamiar kłaść na przewijak ew. jakąś flanelkę a nie kupować różnych bajerów typu prześcieradło na przewijak. Po to kupiłam przewijak, żebym z innych pomocy nie korzystać.

ja dziś weszłam na wagę i się przestraszyłam!!! 8,9 kg do przodu! normalnie o ja cię krece!

zdrzemnęłam się poł godzinki. ale dalej jestem zdołowana porodówką w Toruniu.

Stary 2010-11-13, 19:29   #2633
muron
Zakorzenienie

Cytat:
już zgłupiałam, nei wiem czy brać nianię z monitorem oddechu czy dać sobie spokój z nim
dać sobie spokój;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 19:30   #2634
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
Ja też mam zamiar kłaść na przewijak ew. jakąś flanelkę a nie kupować różnych bajerów typu prześcieradło na przewijak. Po to kupiłam przewijak, żebym z innych pomocy nie korzystać.

ja dziś weszłam na wagę i się przestraszyłam!!! 8,9 kg do przodu! normalnie o ja cię krece!

zdrzemnęłam się poł godzinki. ale dalej jestem zdołowana porodówką w Toruniu.
a ile teraz ważysz?? i z jaka wagą wyszłaś??
ja też mam 8 na plusie
Stary 2010-11-13, 19:31   #2635
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
Z boldera chcę olympic, ew. lilac blue. No i właśnie z graco te kolory mi niebardzo pasują, bo jak widzisz, ja lubię takie żywe, wesołe barwy.
Podejmę decyzję jak poogladam gdzieś na żywo, postanowione
anka bzzz

idziecie/dzwonicie do kadr/HR czy księgowości, zależy jaki dział się tym zajmujei prosisz o warunki ubezpieczenia grupowego

Stary 2010-11-13, 19:34   #2636
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:

zastanawiam się czy nie przytyję za dużo w reszcie tygodni bo wcinam jak najęta...i nie ma końca niczemu!
ja miałam 5 kg na plus przezd jeden miesiąc a dokadnie 6, byłam przerażona tempem przybierania, ale teraz już spoko powoli się normuje, nie mniej jednak 13 kg od początku przybyło, do tej pory spoko ale teraz widzę że zaczyna mi się gdzie nie gdzie za dużo odkładać... ale myślę że to co nie potrzebnę jakoś zrzucę
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 19:36   #2637
muron
Zakorzenienie

Cytat:

mało przytyłaś jak na 29 tc Ja najwięcej w 6 mies. Teraz 32, 5 tc brzuch mam identyczny chyba;-) Ale 9 kg plus. I powiem, że nie wiem gdzie! Dól jest taki sam, biust praktycznie też. Bardziej pucki mam;-) może plecy....hm... sama nie wiem. Ostatnie tyg b mało tyję

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
ja miałam 5 kg na plus przezd jeden miesiąc a dokadnie 6, byłam przerażona tempem przybierania, ale teraz już spoko powoli się normuje, nie mniej jednak 13 kg od początku przybyło, do tej pory spoko ale teraz widzę że zaczyna mi się gdzie nie gdzie za dużo odkładać... ale myślę że to co nie potrzebnę jakoś zrzucę
ja myślę, że zmieszczę się w 13, 5 kg do konca

mam termometr Tommee Tippe , ma taki przybornik. Jest do ucha i buzi, mierzy ok bo testowałam. Najwyżej jak cos to inny dokupię

Edytowane przez muron
Czas edycji: 2010-11-13 o 19:37
Stary 2010-11-13, 19:42   #2638
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
mam termometr Tommee Tippe , ma taki przybornik. Jest do ucha i buzi, mierzy ok bo testowałam. Najwyżej jak cos to inny dokupię
a czy możesz wkleić linka z tym termometrem??
Stary 2010-11-13, 19:47   #2639
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
a ile teraz ważysz?? i z jaka wagą wyszłaś??
ja też mam 8 na plusie
wyszłam z 60 kg teraz 68,9. Te słodycze mi tak dowaliły! Dzis opiórkowałam meża, że zamiast mi kupić coś dobrego typu owoc.. to jak ja ide w słodycze to on za mna i bez problemu mi kupuje..

Stary 2010-11-13, 19:51   #2640
muron
Zakorzenienie

moze Was zainteresuje:
http://allegro.pl/orsolinea-3w1-3-ko...302156727.html

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
a czy możesz wkleić linka z tym termometrem??
nie kopiuje mi się wpisz w w akcesoriach kosmetycznych /dzieci tommee tippe zestaw

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości