|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
'' Nadchodzi czarna mgła by zatopić swój egoizm . Zakopany tak głęboko, nikt nie ożywi twego ciała Opuszczony przez gwiazdy, nie wierzyłeś w ich znaki Bogowie tylko straszyli, okłamali twój umysł . Zaklinam twoją nicość, twoje puste podstawy Niewolniczej wiary panującej od wieków. Już niedługo czas musi zatrzymać się Dla kłamstw i ograniczenia. Umieraj tylko świadomie! '' Nie wtrącam sie w wasze kłótnie, i radzę tez je olewać. I samo sie uspokoji .
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ruda wiewiora, autoagresja, Pinito, agatte, BananowaBrazylijka, Margaretta_1 - Lof, lof, lof _________________________ _________________________ __ Najchętniej bym przespała cały ten weekend,
wtedy nie myślę. I poczucie, że jestem najgłupszą osobą na świecie i chętnie roztrzaskałabym łeb o ścianę. Serce też. Tak mi źle. Tak bardzo, że chcę zniknąć i pojawić się dopiero, gdy będzie dobrze. To straszne jak jedna osoba może wtargnąć w życie i zająć całe miejsce w myślach i sercu. Przybyło parę nowych blizn na sercu i duszy i przybyło kilka wspomnień w umyśle. Jestem wyprana z wszelkich głębszych uczuć. |
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
OoYourDestiny - zauroczyłaś mnie ostatnim postem
Podkrążone oczy, rozmazany makijaż, zdarty z paznokci czerwony lakier, potargane włosy. Tak kochanie wygląda nieszczęśliwa miłość. Czujesz? -Kochasz go?
- Całym moim qwa połamanym serduchem. A teraz mogę już iść spać?
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-11-13 o 17:39 |
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
stokrotne dzięki za miłe słowa .
można? można ![]() Uwielbiam w Tobie ten spontan i esy typu 'młoda za pół godziny melduj się u mnie, Łódź czeka' Minęło kilka dobrych lat a Twój uśmiech jest wciąż taki sam. Gdy zamykam oczy widzę Twoją twarz. Twój uśmiech, gdzieś w głowie słyszę Twój delikatny głos. Pomimo tego jak dużo wycierpiałam, jak bardzo nasza znajomość zadziałała na moją psychikę, nie umiem powiedzieć o Tobie złego słowa. To głupie, bo gdy kumpela pyta mnie ‘kim dziś jest dla Ciebie Maciek' odpowiadam, że najlepszym chłopakiem pod każdym względem jakiego poznałam, osobą dzięki której poczułam pierwsze motylki w brzuchu, pierwsze palpitacje serca. To Ty pokazałeś mi jak bardzo może nam na kimś zależeć, do tego stopnia że jego szczęście ważniejsze jest od własnego. Wiem, że jeszcze przez długi czas to jedno, tak znaczące imię, będzie kojarzyć mi się tylko i włącznie z Twoim uśmiechem.
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinowa Girl, agatte, patrysiowa_
jesteście okropnie wspaniałe!After all, life is wonderful. 'Mówisz, że nie jesteś szczególnie uzdolniony. Ależ jesteś. To w końcu ty, a nie ktoś inny wpadł mi do oka, wpuścił do brzucha stado motyli, zawrócił mi w głowie i wcisnął watę w kolana. Już wiesz, do czego jesteś zdolny?' Bliskość, pomieszanie zmysłów. To bezsens chłopaku mimo całego syfu. Nie rób sobie krzywdy przez rzeczy, na które nie masz wpływu. / Słoń- Szczerze / Funduję sobie powolną śmierć. Brakowałoby mi Ciebie nawet wtedy gdybym Cię nie poznała. Gapię się w ekran własnych myśli, ale nic w nim nie widzę. Kolory się odwracają. Obraz rozmazuje. Litery zmieniają kształt... albo to bez Ciebie czytam je inaczej. |
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
miło, kradnij kochana ile chcesz
![]() _________ "Proszę Cię wybacz, nie jestem tak twarda, nie potrafię ukrywać." Życie nie stoi w miejscu, ono ciągle biegnie. Kochaj najmocniej, nim to wszystko je.bnie. Uciekam przed nimi każdej nocy. Nie dają mi spać. Przez nie, uświadamiam sobie, że bez Ciebie nie daje rady. Po prostu nie wyrabiam, jestem zerem. Przez nie, ciągle wierze w to, że wrócisz. Że się zmienisz. Tak, piepr.zone wspomnienia. Ciągle mi mało. Daj mi więcej siebie. Wciąż tak bardzo obca wśród ludzi. Wciąż lepiej się czuje sama ze sobą, w czterech ścianach.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-11-13 o 18:20 |
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że nigdy nie będę Twoja. Ale kto zabroni mi marzyć?
Cały świat mógłby być przeciwko mnie. Cały świat, tylko nie Ty. A wiesz, jak to jest kochać tak bez powodu, mimo wszystko, bez względu na coś i wbrew regułom? Wiesz, jak to jest?
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
zabijasz to co jest między nami.
'jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek' każda myśl waży grubo ponad tonę. w momencie gdy coś tracisz, kochasz całym sobą. może gdybym tak naprawdę chciała, poczułabym, że jesteś. 'to przed, bez Ciebie, było tylko po to żebym mogła przezyć po już z Tobą ' |
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
minimum4znaki - trzymaj mi się tam.
jest bardzo trudno stać sie starym bez przyczyny nie chcę ginąć jak gasnący koń młodość jest jak diamenty w słońcu a przecież diamenty są zawsze dzień w którym zasnąłeś na wieki, był dniem kiedy zrozumiałam, że już nie będzie tak samo. miałam swoją pobudkę, ty się nie obudzisz. trzymam się pytania dlaczego.. a teraz nie moge cie przywrocic. czuje sie taka bezradna.. to stało się i przeszło obok ciebie. teoretycznie czujemy, że są przy nas bliscy, praktycznie umieramy sami. teraz odeszłeś, teraz odeszłeś. tam gdzie odeszłeś, tam gdzie odeszłeś. skąd już nie wrócisz. Edytowane przez noforme Czas edycji: 2010-11-13 o 18:57 |
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
że niby ja? to chyba pomyłka Wiesz, kiedy swiat jest wredny ? Wtedy, gdy On jest blisko,a nie moge uchwycic go wzrokiem. Gdy jest blisko, ale nie ze mną. Nie przy mnie. Ucieka mój głos, znika w szumie, rozprasza się w nocy. Dym wytrąca się na skórze, osiada na ubraniach, na włosach. Gubię ostrość. I nie wiem już, ale chyba teraz jestem tu. Stare kawałki rozpływaja sie gdzieś w powietrzu. Gęsta atmosfera. Wychwytuje słowa z tłumu. Wzrokiem omijam natrętne spojrzenia. Myśle. Chyba czas wracać. Kilka niesamowitych słów, które powiedziałeś, zamieniam w kilka wspomnień. W zapachu morza zmieszanego ze słońcem, w falach smakujących solą i tysiącach stóp odbitych w piasku.. Tam jest miłość. Śmierć jest niczym, gdy miłość jest wszystkim "Czy wiesz, jak ja sobie wyobrażam szczęście? Oko utopione w oku, w którego głębiach obietnice raju, dłoń w dłoni, której dotknięcie wzbudza bicie mojego serca."
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
"Otrzyj łzy i ułóż zmęczone powieki do snu. Nie czekaj. On nie wróci."
"Będą mi zabierać spokój w chwilach szczęścia, przypominać koszmary w snach." "Kiedy ogarnia mnie rozpacz, mam ochotę rzucić to wszystko, wyjść, pobiec przed siebie, donikąd. " |
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Siedziała sama w szarym wagonie rysując serca na szybie.
gdy podbiegła do niego z płaczem, pierwszą rzecz, którą powiedział to: 'kogo mam skopać, Kochanie?' a jak będę umierać to się uśmiechnę i powiem: ****a, fajnie było ! Edytowane przez Aur0ra Czas edycji: 2010-11-13 o 19:08 |
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
happyend - wcale nie są beznadziejne
naiwna0 - bardzo, bardzo, bardzo dziękuję! rumuneczkaxd - bardzo mi miło desiree01, maanslaughter, Nensie, noforme, OoYourDestiny, panna_miodowa, parala, persefona_, siatkaara, smileandsweet14, SparklyAngel, x_truskawka_x, ZakreconaNaMaxa - okradłam _______________
'Należę do osób, które nie myślą, to znaczy najpierw mówią, a potem myślą. Kobiecość to śliczna cecha. Z powagą chłonęła każde Jego słowo. Dawno jestem ukształtowana i od bardzo dawna wiem jaka jestem i kim jestem. Od dawna też pogodziłam się ze sobą, zaakceptowałam siebie, nie mam wątpliwości i nie chcę się zmieniać. Z zasady wystarczają Mu dwie, nigdy jedna. Jeśli coś Jej nie interesowało, była obojętna do granic apatii. Nawet teraz, w tej chwili brakuje mi tchu na samo wspomnienie. W moich żyłach nie ma krwi, tylko łzy'
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
i ta pewnosć ze patrząc w gwiazdy myżlisz o mnie
w mojej głowie masz osobna szufladke bym mogła myśleć o Tobie przez cały czas |
|
|
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
minimum4znaki - współczuję, trzymaj się - Powiedz coś. - Ale co ? - No obojętnie. - Kocham Cię. - Ale agresywniej! - Kocham Cię Kur*a! Blakną namiętne kolory życia.
Będę patrzyła jak powoli się staczasz, nie będę Ci tego żałowała.
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś jak rozjechany drops - doszczętnie zniszczony, ale nadal smaczny. Pijane gwiazdy spadają z nieba. Lubię bawić się światłem w ciemnym pokoju. Jesteśmy trochę niepokorni, w swoich myślach aż nazbyt swobodni. Pochłania mnie życie. |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
'przepraszam za dziś i za wszystkie wczoraj. '
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
"
Brakuje mi tlenu. To na razie problem nielicznych. Sądzę, że za sto lat podusi się większość ludzi. Chyba , że przeobrazimy się w istoty beztlenowe . Ten chłopak siadał na mojej ławce od wielu tygodni i zabierał przestrzeń. Dzisiaj niczym niedokończony wiersz , dławi mnie strach . "
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
katse - dziękuję Karmeliku, czarujesz <3
Plotkaraaa - tak z tym się zgodze ,ze coraz mniej znajomych nicków, raz jets dobrze raz źle.. różnie z tym watkiem bywa zalezy ile z dziewczat ma okres tego samego dnia :P![]() --- magiczny świat iluzji. mam nadzieje,że kiedyś odnajde siebie,. była po to by kochać jego. wierzyła w jego miłość. nie spodziewała się ,ze tak szybko ją zostawi. była znów sama i smutna. szukajać sensu,znaleźć szczęście. to tylko ludzki pragnienia. dała mu tyle ciepła. bała się samotności. tylko on był przy niej zawsze, i miał pozostać na zawsze ideałem był tylko dla niej. całowała jego szyję chłodnymi ustami. potrzebowała tylko jego miłości. potrzebowała jego by marzenia się zrealizowały. kochaj mnie ciągle na bezdechu. bez Ciebie nic nie ma znaczenia, obudź mnie z tego letargu. |
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
katrin_love - moja <3
po 1. Czujesz śmietankową radość? ;p po 2. gdzieś Ty? ![]() marikab, patrysiowa_, parala, absorbeed, happyend - okradłam * * *
' Telefon mnie nie przytuli ani nie pocałuje . telefon nie pachnie twoimi perfumami . telefon nie brzmi jak twój głos...' - ... Trzeba poszukać innej wersji. - no ok...jak chcesz. - w sensie...lepszej wersji piosenki, nie lepszej wersji Ciebie. Ciebie nie da się znaleźć w lepszej wersji ;D (rozmowa z 'braciszkiem') ' Nie opiszę słowami i nie ujmę w paru wersach czegoś co jest bez granic i jak wiele ci zawdzięczam. '
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
no wreszcie nadrobiłam
uffff okradzione : Paralogiczna, kamisha, Together93, suve, patrysiowa_, kinderka13, cherry pie,naiwna0 Słoneczny Kraków, słoneczniki na straganach, słońce obok mnie. Mam wiele marzeń,dążę do ich spełnienia, a Ty zamiast mnie wspierac, zamiast pomagac, mi w ich realizacji, utrudniasz mi drogę do nich na każdym kroku. To nie są Twoje marzenia lecz moje,to ja nimi żyję,rozumiem,ale będąc ze mną powinieneś mnie wspierac i szanowac moje wybory. Słońce rozlało się po Krakowskich uliczkach. I nagle poczułam się jak w śnie. Kocham moje koty. Kocham moich rodziców. Kocham Kraków,najpiękniejsze miasto w Polsce. Kocham sztukę. Chciałabym również kochac Ciebie, lecz nie dopuszczasz mnie do siebie. To boli. Kocham Cię,ale nie w całości, bo to miłosc nie obopólna. Nie ważne gdzie,w jakim mieście są fajni faceci, Ty jesteś moim facetem!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
marikab już któryś raz mnie okradłaś. miło mi. 'ale obiecaj mi jedno.?
ale co? że się we mnie nie zakochasz.' maluję paznokcie na czerwono, przychodzisz po mnie, zabierasz na spacer w świetle gwiazd.. i wtedy właśnie dochodzi 7:15 i muszę wstawać do szkoły. 'dodupizm, wku*winizm, kochaizm, smuteizm i inne takie nieistotne choroby ludzkości. przez ciebie dopadły i mnie.'
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-13 o 20:04 |
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
katse - cud okrada cuda.
![]() Strasznie poplątała się ta nić pomiędzy nami. Chcę miłości trwalszej niż diament. Chcę miłości z Twoich oczu. Codziennie tysiące twarzy przelatuje mi przed oczami. Gdzie jesteś mój śnie ? Potrzebuję silnych ramion, by chroniły mnie przed światem. Twoje są w sam raz. I will give to you The love you seek and more. Dam Ci Miłość której szukasz i więcej. Just the two of us locked in your embrace. Tylko nas dwoje zamknięci w twoim objęciu. / Amanda Wilson & Tim Berg - Bromance /
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje .
SparklyAngel , so_steadfast , Nensie , matematyczkaoo,happyend - okradłam . '' I nagle świat zaczął ode mnie wymagać bycia kimś innym niż dotychczas. I zamykam ten rozdział. Odcinam to całkiem. Nie handluję wspomnieniami, ciepłem ani miłością, ale echo twoich słów, które tłucze mi się po głowie chętnie oddam. Dotknij mnie. dotknij mej twarzy. zobacz, jak zimna jest, gdy nie patrzysz. Bezradna wobec siebie, wobec swoich emocji. Nie mogę. po prostu nie mogę. ta świadomość samotności, kiedy on przechodzi tuż koło mnie każdego dnia wypala mnie od wewnątrz... Nie pamiętam ile razy mówiłam sobie: `czas się ogarnąć`.Dlaczego to musi się skończyć w ten sposób? '' ___________ -Kochasz go . ? - Książkę piszesz ? -Tak . -To omiń ten rozdział . Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-13 o 20:15 |
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
naiwna0 - tyle czasu mnie nie było a ty o mnie pamiętałaś??
Aż nie mogę w to uwierzyć.. uszczypnij mnie, prosze Tak czasami jest, kiedy nie masz o kim myśleć i czujesz dziwną lekkość w środku, w sercu.
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=autoagresja;2318979 0]
powerful, succesful, wonderful, beautiful(...) -this is me but you're just fool [QUOTE] UWIELBIAM! ________ Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Dlaczego? Bo znasz już grunt i będąc zbyt pewnym siebie szybko utoniesz
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
Artistic soul na zdrówko Kochana
x_truskawka_x zapomniec? o Tobie? chyba sobie kpisz. a właśnie właśnie. gdzie Ty to tyle byłaś ? teraz to ja Cię nigdzie nie puszczę. ' dzięki, Tobie, i temu co mi zrobiłeś. lepiej poznałam, samą siebie. dowiedziałam, się nawet, że potrafię, jednocześnie, płakać, i udawać, że jestem, szczęśliwą. ej wez sobie na 3 imie "kur.wa" jeszcze 3 miesiące temu wydawało mi się być dziwne że przypadek to rzecz taka że dwóch ludzie się nawzajem kocha. To dziwne , patrzeć na własne marzenia które spełniają sie komuś innemu .. proszę, uderz, mnie w twarz, gdy przy poznaniu, kolejnego faceta, powiem, że jest inny niż wszyscy. pachniałeś jak Paryż, choć... nigdy tam nie byłam. ' |
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Uchwyciłeś moja dłoń w swoją a ja poczułąm ciepło przepływajace przez moje ciało , czy to miłóść ??
tonę w twym uśmiechu |
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
znowu dzięki marikab... ____________ "na wojnie i w miłości wszystko wolno" tak mi powiedziała mama, a teraz nie zrobię jednego nie zabije tej szmaty, która jest z Tobą i nie powiem Ci, że Cię kocham... w zielonym kręgu lasu cisza zakłócaz spokój miłości. -spokojnie maleńka -co spokojnie?! Ty... Ty!!! -No co ja? -Ty! Miłości mojego życia
|
|
|
|
#960 |
|
Przyczajenie
|
witam moje panie.! tak jak już nie którym napisałam to ja ZakreconaNaMaxa. Dlaczego inne konto.? A no bo mój pusty łepek zapomniał hasła a ktoś mnie wylogował. myślałam, że umrę no ale zebrałam się i jestem. mam nadzieję, że nie dostanę za to? 'A TERAZ PÓJDĘ SOBIE ZROBIĆ HERBATY,
bo usycham z niezdecydowania, zawahania, niepewności, rozczarowania, nadmiaru obowiązków, tęsknoty i niewytłumaczalnego uszczerbku na psychice.' '- i nawet jeśli obrażam się na Ciebie tysiąc pięćset razy na minutę to wiedz , że nie zamienię Cię na nikogo w świecie .' 'nie wiem czemu , ale zawsze gdy patrzę w niebo moje myśli skierowane są ku Tobie ;*'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

jesteście okropnie wspaniałe!

,ze coraz mniej znajomych nicków, raz jets dobrze raz źle.. różnie z tym watkiem bywa zalezy ile z dziewczat ma okres tego samego dnia :P