|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Goldlight gratulacje
wielu zapachów Twoich nie znam, ale znalazłam nasz wspólny mianownik, czyli Pink Sugar i Brown
|
#2792 | |||||||
|
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziekuje raz jeszcze
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle tych "rodzinek" |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze zwierzyńcem pod ochroną, mnóstwem "kup" Przepięknie nawet to, czego nie znam ![]() Podziwiam i gratuluję
Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-11-11 o 20:25 |
|
|
|
|
#2795 |
|
gamma Orionis
|
Goldlight to rodzinna bestia ;]
Pięęękna kolekcja. Od naszego spotkania doszło kilka flach, prawda? Jak widzę Twoje zdjęcia, robi mi się głupio że sama nie mogę się zmobilizować do obfocenia zbiorku - z czystego lenistwa, niestety. Za dużo wyjmowania, układania, łapania dobrego światła... Tym bardziej podziwiam ;]
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Goldlight, dziko ci zazdroszcze kolekcji Escady
)
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#2797 | ||
|
|
Cytat:
Bardzo, bardzo dziekuje Cytat:
![]() Wykorzystalam odrobine slonca i dzien wolny ![]() Dziekuje bardzo - wiem, ze Ty rowniez ubostwiasz Escady
|
|
#2798 | |||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powaliłaś mnie... Tyle cudowności... Ogromnie zazdroszczę Belle de Minuit... Gratulacje Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-11-12 o 12:19 |
|||
|
|
|
#2799 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Goldlight piękna kolekcja czekałam na nią!!!szczególnie rodzinki ślicznie się prezentują! Łączy nas BdM i reszta Les Belles, Theorema i Słonik
|
|
#2800 | ||
|
|
Cytat:
Dziekuje bardzo. Escady baardzo lubie od czasu gdy poznalam najpiekniejsza z nich Que Vive w 1997 r. Cytat:
Dziekuje bardzo i do zobaczenia wkrotce
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
Goldlight, uwielbiam rodzinkę Gineseta, na razie mam tylko odlewki
![]() chciałabym poznać "kupy" Niny Ricci |
|
|
|
#2802 |
|
Konto usunięte
|
Witam. Dziewczyny napatrzec się nie mogę na te wasze cudne kolekcje
. Moja gromadka strasznie pospolita i skromniutka jakaś przy tych waszych, ale się pochwalę, co mi tam ![]() 1. Czerwoności ![]() 2. Nieczerwoności 3. Rządek wspólnozakupowych dziesiąteczek 4. Wygrzebane z kąta i torebki, oraz pudełeczko po setce Amorka z wysypującymi sie już próbkami
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23198394]Witam. Dziewczyny napatrzec się nie mogę na te wasze cudne kolekcje
. Moja gromadka strasznie pospolita i skromniutka jakaś przy tych waszych, ale się pochwalę, co mi tam ![]() 1. Czerwoności ![]() 2. Nieczerwoności 3. Rządek wspólnozakupowych dziesiąteczek 4. Wygrzebane z kąta i torebki, oraz pudełeczko po setce Amorka z wysypującymi sie już próbkami [/QUOTE]Bardzo fajna kolekcja zazdraszczam Code, sama się czaję na butlę
|
|
|
|
#2804 |
|
Konto usunięte
|
code ode mnie widzę
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23198394]Witam. Dziewczyny napatrzec się nie mogę na te wasze cudne kolekcje
. Moja gromadka strasznie pospolita i skromniutka jakaś przy tych waszych, ale się pochwalę, co mi tam ![]() 1. Czerwoności ![]() 2. Nieczerwoności 3. Rządek wspólnozakupowych dziesiąteczek 4. Wygrzebane z kąta i torebki, oraz pudełeczko po setce Amorka z wysypującymi sie już próbkami [/QUOTE]Twoja skromniutka? No coś Ty! Pięknie u Ciebie, gratuluję ![]() Łączy nas Amorek (Nina łączyła, ale posłałam w świat do dobrej Wizażanki, tak samo jak 5th Avenue), Code, jeśli masz tam Lily Prune to też nas łączy, Dolce Vita i Black XS Zazdraszczam zielonego Amorka
|
#2806 | |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję slicznie
, na Code sama się czaję, bo dno już widac niestety![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23199485]code ode mnie widzę [/QUOTE]Dobrze widzisz, to Twoje (hmmm czyżbym jakieś znaki szczególne na butli przeoczyła??) , moje obie flaszki już puste niestety![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
. Owszem to Lily Prune, a zielonego Amorka nie zazdraszczaj, bo właśnie go w kopertę pakuję i również leci w świat
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- dziękuję |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GOLD, niesamowita kolekcja, baaaardzo rodzinna Dużo pięknych i ciekwaych zapachów ![]() A najbardziej chyba rodzina kup mi się podoba Oraz tygryski ![]() Wielkie brawa [1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23198394]Witam. Dziewczyny napatrzec się nie mogę na te wasze cudne kolekcje . Moja gromadka strasznie pospolita i skromniutka jakaś przy tych waszych, ale się pochwalę, co mi tam ![]() 1. Czerwoności ![]() 2. Nieczerwoności 3. Rządek wspólnozakupowych dziesiąteczek 4. Wygrzebane z kąta i torebki, oraz pudełeczko po setce Amorka z wysypującymi sie już próbkami [/QUOTE]Piękna kolekcja, a zwłaszcza nieczerwoności mi się podobają i są "moje"
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się napatrzyłam, że i moją kolekcję poleciałam obfocić
![]() Czas najwyższy na aktualizację Poza tym co tu, leci do mnie nowy Shalimar No to lecimy: 1. Kadzidła ta część będzie się najbardziej rozrastać2. Na żółto - ambry, vanile, pieprze... i ukochana chanelka 19 3. Poisony, które kocham ponad życie... i jeszcze kilku brak ![]() 4. Na słodko i kwiatowo 5. A tak jakoś, nie umiałam ich nigdzie indziej dopasować ![]() 6. Moje ukochane Opium które się kończy, ale już nowe jest w planach zakupowych, oraz boskie Y 7. Miniaturki 8. Odlewki i próbki... ale ich za bardzo nie liczę jako część kolekcji, bo to wszystko jest na chwilę, na poznanie zapachu
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-12-02 o 22:26 |
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Konto usunięte
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23199992]
Dobrze widzisz, to Twoje (hmmm czyżbym jakieś znaki szczególne na butli przeoczyła??) , moje obie flaszki już puste niestety![]() [/QUOTE] wiesz to taka podświadoma więź pierwszej właścicielki z flaszką |
|
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
. Moja gromadka strasznie pospolita i skromniutka jakaś przy tych waszych, ale się pochwalę, co mi tam ![]() 1. Czerwoności ![]() 2. Nieczerwoności 3. Rządek wspólnozakupowych dziesiąteczek 4. Wygrzebane z kąta i torebki, oraz pudełeczko po setce Amorka z wysypującymi sie już próbkami [/QUOTE]sliczna kolekcja gratuluje:0Cytat:
))zazdroszcze samych flakonow ...ale na twoje poisony slina mi cieknie a jesli kiedykolwiek znudzi cie sie pure poison elixir(choruje oj bardzo dlugo na niego)to oddam ci pol mojej kolorowki hmmm brakuje ci chyba safari,co???ja bardzo zaluje ze go oddalam,bo mi teskno
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się, że Posiny mi się nigdy nie znudzą ![]() A Safari brak strasznie... niby mam podobnego Carona, ale to nie to Safari jest w moich przyszłych planach zakupowych... i butla i zapach są po prostu genialne
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
kolciag gratulacje
ale pokaźna kolekcjazazdroszczę HP Elixir Kiedyś miałam Pure Poison, różową kupę, Sonię Rykiel Rose i Kasztana. Także troszkę wspólnego mamy
|
#2816 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, ze znow hurtem i z takim opoznieniem....
Podziwiam Wasze zbiory - kazda kolekcje ogladam z wielka radoscia i ogromna sympatia ![]() Zaluje, ze internet jeszcze nie oferuje uslug "obwachania i obmacania" W niejednym zbiorku z rozkosza pobuszowalabym Cytat:
Zazdrosnie patrze w kierunku La Perla i HPS ![]() Kayako, bardzo fajny zbiorek - napisalas, ze niewielki, najwazniejsze, ze dla Ciebie najwiekszy i najwazniejszy Cytat:
![]() Oby tak dalej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaznaczylam na zielono laczace nas zapachy, kilka z nich mam w odlewkach, sporo we flakonach - ten klimat bardzo lubie A wyspowych Kenzo bardzo zazdraszczam ![]() Cytat:
Nie wszystko to moje klimaty, ale zapasem Sensuous i Flowerbomb bym nie pogardzila ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepieknie! Zaznaczylam na zielono, to co takze mam - choc czasem w innych kombinacjach ![]() A Ginestetow zazdroszcze przeokrutnie!!! ![]() Gratuluje wspanialego zbioru ![]() (policzylam swoje Escady - 33szt. + nowa w drodze, bez miniatur) ![]() [1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23198394]Witam. ...Moja gromadka strasznie pospolita i skromniutka jakaś przy tych waszych, ale się pochwalę, co mi tam ![]() 1. Czerwoności ![]() 2. Nieczerwoności 3. Rządek wspólnozakupowych dziesiąteczek 4. Wygrzebane z kąta i torebki, oraz pudełeczko po setce Amorka z wysypującymi sie już próbkami [/QUOTE]Oneo2008 - skromna - nieskromna, ale Twoja i ulubiona, to jest najwazniejsze Kazda z nas od czegos zaczanala, kazda mylila sie i wybierala na nowo. Piekna droga przed Toba, powodzenia I na koniec Kolcia ![]() Kolejny piekny zbior, na dodatek bardzo bliski memu sercu Zwlaszcza czesc 1, 2 i 5 ![]() Z niecierpliwoscia czekam juz na aktualizacje
|
||||||||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
magdulenka- dziękuję ślicznie
![]() kolciag- piękna, duża i ciekawa kolekcja
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapas tego drugiego już do mnie leci bez niego jak bez tlenu |
|
|
|
|
#2819 |
|
Konto usunięte
|
kolcia, one, fajne macie kolekcje
|
|
|
|
#2820 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

wielu zapachów Twoich nie znam, ale znalazłam nasz wspólny mianownik, czyli Pink Sugar i Brown

Podziwiam zwłaszcza ogrom Escad i nie tak skromne zoo Jednocześnie nie wyobrażam sobie posiadania kilku takich samych flaszek (Theorema, Eden...) i systematycznego ich zużywania - jak Ty to robisz?
ze zwierzyńcem pod ochroną, mnóstwem "kup"
nawet to, czego nie znam 
)

.