No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-13, 20:52   #631
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27

też już idę, dobrej nocki

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:04   #632
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27

i wszyscy poszli smac a tu dopiero wieczor
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:10   #633
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
A, to się pochwalę niestety swojego zdjęcia w sukni nie mam, bo nie pozwoliły panie zrobić...ale katalogowa fotka taka:http://www.salontrendy.sokp.pl/agnes_k1.html
numer 10232, trzeci rząd od góry

na mnie wygląda piękniej niż na fotce, of course
Śliczna suknia

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
i wszyscy poszli smac a tu dopiero wieczor
Ja dopiero przyszłam - dawno Cię Karolinko nie "widziałam"

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:12   #634
DolinaNocy
Rozeznanie

Witajcie Można dołączyć Ja również ślubuję w 2011 r a dokładniej 5 marca
DolinaNocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:14   #635
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

hej
Przeleciałam Was szybko

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a mój wie jaką ja chcę mieć sukienkę on ma bardzo specyficzny gust a oczywistym jest że chcę mu się podobać więc był mały maraton po zdjęciach szerokie księżniczkowe odpadają chociaż ja też o takiej nie myślałam bo jestem za niska, a co do reszty to się zgadzamy że nie może być za prosta i szeroka na dole, moją faworytką jest kate tylko że biała
ładna

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
i jak? i jak? my chyba w niedzielę pójdziemy
na mnie G ostatnio się zfoszył, bo nie chciałam jednak iśc na piłe. Zaraz mi niedobrze i w ogóle, nie lubie krwi

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
kiedyś zrobiłam mu kanapki do pracy, zrobiłam 3 plus czwartą psikus-został mi ryż z obiadu, więc zrobiłam mu klapsznitę z ryżem powiedział że tak się ucieszył na 4 kanapkę, bo akurat bardzo głodny był i musiał dać szczurom koledzy mu powiedzieli że dużo w życiu widzieli ale kanapkę z ryżem po raz pierwszy i polewali z niego

kiedyś miał przes..ane też przez kanapki by me do worka dorzuciłam kartkę "dla jurnego byczka" przeczytał i wyrzucił szybko ale koledzy przechwycili i przez pół roku wołali do niego byczku
Nie ma to jak kochająca kobieta

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
dla zainteresowanych:do niedzieli w multikinie bilety po 11zł
Kiedyś już pisałam I nawet zbytnich kolejek nie ma, tylko u nas nie mozna rezerwowac internetowo trza byc osobiście.

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Ja najbardziej lubię kosmetyki Maybelline. Mam wrażliwe oczy i usta i tylko ich kosmetyki mi nic nie podrażniają . Chociaż może te droższe też by tego nie robiły, ale drażnią moją kieszeń .
ja też mam wszystko wrażliwe i Maybelline faktycznie się sprawdza I jeszcze Bourjois ale jest drogi

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:14   #636
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
pewnie napisz coś o Was jesteś chyba pierwszą marcową pmką na wąciu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:14   #637
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chwalę się zwróciłąm z zakupów z mamą i kupiłam sobie grupe rajstopy czarne, czarny sweter za doopę z paskiem zapinany i z kieszonkami z przodu coś takiego tylko czarny
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=51&ty=86 i szmpon z odżywką z herbal pięknie pachnie
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=43&ty=89
ale fajny sweterek

Cytat:
melduje sie w nowym watku z super wiadomoscia kupilam kiecie
pokaz jak bedziesz miała zdjęcie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
hej przywitam się sto lat nei było mnie, ilości watków i nowych osób chyba nie zliczę. pozdrawiam stare bywalczynie i te nowe PM 2011
Nie ma mnie już sto lat na wizażu ale mam wytłumaczonko wkońcu dziewuszki sobie pracuję zamieszkałam z tż (już 4 miesiące mija , obroniłam licencjat-z przygodami. no i jakoś mi sie wiedzie w miare. najważniejsze mam tż obok non stop( no pomijam godziny pracy itp. )
podczytam chocież ten watek żebym gapa nie była.ale neta nei mam neistety jeszcze w nowym miejscu zamieszkania,takze jeszcze nie wracam na stałe ale wróce-słowo
ps.własnie niedawno zaklepałam godzine ślubu w kościele-9 lipca g.16.00
Buziaki!!!
witaj Faktycznie dawno CIę tu nie było Ale super, że wszystko się tak układa

Dobra dziewuszki ide spac, bo padnięta jestem. a jutro znów cały dzień w szkole buuu

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 21:14   #638
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
piękne butki!
gdzie kupiłas??
Zamawiałam telefonicznie
...Z tymi butami to długa historia ale napiszę ją ku przestrodze oraz w ramach ułatwienia dla kolejnych potencjalnych klientów Wypatrzyłam tę markę na jakimś forum i jak zobaczyłam w necie jakie produkują buty to padłam z zachwytu. Wiedziałam, że któreś z nich będą moimi ślubnymi Wahałam się pomiędzy czerwonymi, malinowymi i zielonymi Okazało się jednak, że marka jest hiszpańska i wcale nie tak łatwo dostępna w PL, a ja mam wąską stopę i generalnie problem z dopasowaniem butów. Najbliższy sklep był w Warszawie, potem Poznań i Kraków. Okazało się jednak, że butik poznański prowadzi sklep internetowy . Cała w skowronkach zamówiłam sobie moje czerwone butki przez neta. Dostałam nawet coś na kształt faktury/paragonu - wygenerowało mi się to na stronie. Zamówienie zostało przyjęte ale pojawił się problem, bo nigdzie nie poprosili mnie o podanie jaki chcę rozmiar buta ani nie podali mi nr konta do przelewu. Czekałam kilka dni aż ktoś się odezwie i poda resztę danych. Wkurzałam się strasznie, bo po prostu czułam, że muszę mieć te buty W końcu znalazłam napisany mikrocyferkami nr tel do salonu. Opowiadam babce cała historię a ona wielce zdziwiona mówi, że to niemożliwe, że coś u nich zamawiałam przez Internet . Jednym słowem ten e-butik nie działał. Na szczęście kobitka była taka miła, że wszystko się udało. Oddzwaniała do mnie kilka razy. Dokładnie zmierzyła mi wkładkę w bucie i tego samego dnia wysłała paczkę. Butki trafiły do mnie szczęśliwie po 2 dniach i od tamtej pory kocham je nad życie...oczywiście trochę mniej niż TŻta
Gdybyście były zainteresowane kupnem butów tej marki to podaję kilka linków
http://www.buty-menbur.pl/Buty_wiecz...--default.html
http://www.lubiebuty.pl/
http://moddo.pl/
http://www.butyitorby.pl/
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:15   #639
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
Nio pewnie Standardowo opowiedz coś o Was i co już macie załatwione
Ja uwielbiam oglądać Wasze suknie

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:27   #640
kaska87
Zakorzenienie

idę spać, ostatnio ok 22:00 już padam

dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:36   #641
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Nio pewnie Standardowo opowiedz coś o Was i co już macie załatwione
Ja uwielbiam oglądać Wasze suknie
Cytat:
pewnie napisz coś o Was jesteś chyba pierwszą marcową pmką na wąciu
No to tak Jesteśmy z zachodniopomorskiego znamy się już jakies 8 lat, ale razem jesteśmy od lutego od września zaręczeni, a 5 marca ślub
Ostatnio ruszyliśmy trochę z przygotowaniami (bo to już niecałe 4 miesiące ) więc już trochę spraw załatwionych
Suknia już jest zdjęcie katalogowe jeśli będę potrafiła wkleję na dole ale suknia ze zdjęcia będzie dodatkowo miała troszkę kryształków do ozdoby. Do tego jest welon długi, buty (ale zdjęcia nie mam ), halka. Nie mam dodatków ani nieszczesnego nakrycia Mamy też salę i godzinę ślubu 16.00 (chcieliśmy 17 ale była już zajęta). Kamerzysty nie będzie, a fotografem będzie szwagier TŻ najprawdopodobniej. Jestem jednak na etapie namawiania TŻ na profesjonalną sesję jeszcze, ale to będzie trudne do realizacji hmm... co tam jeszcze ..... aaa ... zaproszenia już zamówione więc powinny przyjść na dniach. A no i Dj jeszcze mamy Spotkanie rodziców też już za nami a jutro zaczynamy nauki chociaż ja już mam z liceum świstek, ale TŻ nie ma więcpochodzę z nim dla towarzystwa bo tak ładnie prosi

Poniżej zdjęcie sukni i zaproszeń (tylko zaproszenie będzie z bordową wstążeczką).
Stary 2010-11-13, 21:42   #642
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
No to tak Jesteśmy z zachodniopomorskiego znamy się już jakies 8 lat, ale razem jesteśmy od lutego od września zaręczeni, a 5 marca ślub
Ostatnio ruszyliśmy trochę z przygotowaniami (bo to już niecałe 4 miesiące ) więc już trochę spraw załatwionych
Suknia już jest zdjęcie katalogowe jeśli będę potrafiła wkleję na dole ale suknia ze zdjęcia będzie dodatkowo miała troszkę kryształków do ozdoby. Do tego jest welon długi, buty (ale zdjęcia nie mam ), halka. Nie mam dodatków ani nieszczesnego nakrycia Mamy też salę i godzinę ślubu 16.00 (chcieliśmy 17 ale była już zajęta). Kamerzysty nie będzie, a fotografem będzie szwagier TŻ najprawdopodobniej. Jestem jednak na etapie namawiania TŻ na profesjonalną sesję jeszcze, ale to będzie trudne do realizacji hmm... co tam jeszcze ..... aaa ... zaproszenia już zamówione więc powinny przyjść na dniach. A no i Dj jeszcze mamy Spotkanie rodziców też już za nami a jutro zaczynamy nauki chociaż ja już mam z liceum świstek, ale TŻ nie ma więcpochodzę z nim dla towarzystwa bo tak ładnie prosi

Poniżej zdjęcie sukni i zaproszeń (tylko zaproszenie będzie z bordową wstążeczką).
Nieźle, nieźle Wcale się nie dziwię, że jak tyle lat chodziliście wkoło siebie to teraz takie tempo
Stary 2010-11-13, 21:47   #643
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Nieźle, nieźle Wcale się nie dziwię, że jak tyle lat chodziliście wkoło siebie to teraz takie tempo
tak naprawdę to poznaliśmy się przez internet i większość czasu przegadaliśmy, a przez te 8 lat spotkaliśmy się raptem kilka - kilkanaście razy dopiero od lutego widujemy się prawie codziennie
Stary 2010-11-13, 22:01   #644
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
tak naprawdę to poznaliśmy się przez internet i większość czasu przegadaliśmy, a przez te 8 lat spotkaliśmy się raptem kilka - kilkanaście razy dopiero od lutego widujemy się prawie codziennie
Jeszcze lepiej Gratulacje
Stary 2010-11-13, 22:05   #645
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

sliczna suknia! jejkus zazdroszcze, ze macie tylko 4 miesiace do slubu! niebawem papiery wszystkie bedziecie zalatwiac! ale czad!

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
ja tez swojego Piterka poznalam przez internet

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Śliczna suknia

Ja dopiero przyszłam - dawno Cię Karolinko nie "widziałam"
czasanu tutaj zagladam
Stary 2010-11-13, 22:07   #646
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
sliczna suknia! jejkus zazdroszcze, ze macie tylko 4 miesiace do slubu! niebawem papiery wszystkie bedziecie zalatwiac! ale czad!
Właśnie te papiery mnie przerażaja jedno ma taką datę ważności inne inną ech ale jutro idziemy na nauki to może na protokół się umówimy i załatwimy papiery i będzie z głowy

Lecę spać, więc dobranoc wszystkim <papa>

Edytowane przez DolinaNocy
Czas edycji: 2010-11-13 o 22:11
Stary 2010-11-13, 22:10   #647
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Lecę spać, więc dobranoc wszystkim <papa>
kolorowych snow
Stary 2010-11-13, 22:20   #648
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ja teraz mam Rimmel Glam eyes i jest bardzo fajny
Ale jak narazie nic nie przebije Max Facot False lash effect oraz Max Factor 2000 Calorie Dramatic look
Ja uwielbiam Max Factor Masterpiece Max W ogóle tusze z MF są bombowe
Cytat:
ja tez swojego Piterka poznalam przez internet
Ja mojego Prawie Męża też złapałam (a raczej on mnie ) w internecie i w sumie to przed pierwszym spotkaniem rozmawialiśmy rok czasu i on nawet nie wiedział, że ja to ja (bo zwrócił na mnie uwagę też w klubie, do którego oboje chadzaliśmy) i nie widział w tym czasie nawet mojego żadnego zdjęcia - taka byłam niedostępna

Dostałam księgę gości
http://allegro.pl/show_item.php?item=1298663723
Jeśli któraś z Was się zastanawia nad księgą z tego sklepu to podpowiadam BRAĆ! Na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu Mamy pierwszy wzór ze srebrną wstążeczką
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 22:26   #649
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Max Factor Masterpiece Max W ogóle tusze z MF są bombowe

Ja mojego Prawie Męża też złapałam (a raczej on mnie ) w internecie i w sumie to przed pierwszym spotkaniem rozmawialiśmy rok czasu i on nawet nie wiedział, że ja to ja (bo zwrócił na mnie uwagę też w klubie, do którego oboje chadzaliśmy) i nie widział w tym czasie nawet mojego żadnego zdjęcia - taka byłam niedostępna

Dostałam księgę gości
Jeśli któraś z Was się zastanawia nad księgą z tego sklepu to podpowiadam BRAĆ! Na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu Mamy pierwszy wzór ze srebrną wstążeczką
piekna ksiega my tez musimy sie zastanowic jaka kupimy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 22:28   #650
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam księgę gości
Cudna!! Zapisałam sobie do ulubionych Możliwe, że też się skusimy, bo TŻtowi bardzo się spodobały
Do naszych dodatków pasowałaby 4ta od góry
http://allegro.pl/oryginalna-inna-ni...314129881.html

My dziś z okazji 9 m-cy do ślubu stworzyliśmy sobie listę rzeczy do zrobienia z podziałem na miesiące. Wyszło tego 6 stron :| a zdaję sobie sprawę, że pewnie nie ujęliśmy wszystkiego

Edytowane przez happy2gether
Czas edycji: 2010-11-13 o 22:33
Stary 2010-11-13, 22:33   #651
HerbADKA
Raczkowanie

Nie zaglądałam tu od wczoraj od 17:00 i proszę ile napisane.

happy2gether - nasz wielki dzień też 13.08

O której godzinie ślubujecie? Buty super, już zajrzałam na te stronki i upatrzyłam sobie ze 2 pary z tym, że ja chcę białe.

DolinaNocy - naprawdę w pół roku udało Wam się niemal wszystko załatwić? Podziwiam <wow> My samej sali miesiąc szukaliśmy. Fotografa drugie tyle
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 22:37   #652
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam po niektórych tak, że jak umyję to włosy mam tłuste np fructis albo garnier-porażka
ja tez mam efekt tłustych włosow po szamponach np. garniera i timotei..

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
pewnie niektóe z was juz coś maja albo upatrzone albo i kupione mi sie dziwnie nie śpieszy-musze schudnąć hahaha. od czasów duncana przytyłam ze 3 kg.i znowu do niego wracam zgubie 5 kg to sukni poszukam
ja też sobie tłumacze że musze schudnąc zanim pójde mierzyc

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
A, to się pochwalę niestety swojego zdjęcia w sukni nie mam, bo nie pozwoliły panie zrobić...ale katalogowa fotka taka:http://www.salontrendy.sokp.pl/agnes_k1.html
numer 10232, trzeci rząd od góry

na mnie wygląda piękniej niż na fotce, of course
ładna... ja tez mysle o marszczeniach na talii..

Cytat:
dzieki jeszcze troche mi brakuje odchudzam sie do kwietnia/maja a pozniej musze przytrzymac wage, bo inaczej suknia mi zleci
jestem pod wrażeniem zacięcia i efektu ! zazdroszcze !

Cytat:
ja też swoje Szczęście odnalazłam w internecie a w zasadzie on mnie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Cudna!! Zapisałam sobie do ulubionych Możliwe, że też się skusimy, bo TŻtowi bardzo się spodobały
Do naszych dodatków pasowałaby 4ta od góry
http://allegro.pl/oryginalna-inna-ni...314129881.html

My dziś z okazji 9 m-cy do ślubu stworzyliśmy sobie listę rzeczy do zrobienia z podziałem na miesiące. Wyszło tego 6 stron :| a zdaję sobie sprawę, że pewnie nie ujęliśmy wszystkiego
ładne te księgi
6 stron takich notatek ? podziwiam to chyba są szczegółowe

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 22:38   #653
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
DolinaNocy - naprawdę w pół roku udało Wam się niemal wszystko załatwić? Podziwiam <wow> My samej sali miesiąc szukaliśmy. Fotografa drugie tyle
My zaręczyliśmy się w maju, a przygotowania ruszyły dopiero w lipcu, bo wcześniej miało być trochę inaczej (miał być ślub cywilny a skończyło się na kościelnym mieszanym).
Pierwsza odwiedzona sala = umowa, pierwszy fotograf = umowa, pierwszy dj = umowa - idziemy jak burza
To się naprawdę DA pozałatwiać w parę miesięcy
(choć fakt faktem bierzemy ślub poza sezonem )
Stary 2010-11-13, 22:48   #654
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

happy2gether - nasz wielki dzień też 13.08

O której godzinie ślubujecie? Buty super, już zajrzałam na te stronki i upatrzyłam sobie ze 2 pary z tym, że ja chcę białe.
-...i powiedz jeszcze, że nazywasz się Ada to padnę
- Ślubujemy o 17:00
- Co do butów tej firmy - są mega wygodne i porządnie wykonane. W pudełku dodatkowe fleki. Chodzi się w nich jak w kapciach i mimo że mają wysoki obcas w ogóle się tego nie czuje. Są dobrze wyprofilowane. Polecam!

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
6 stron takich notatek ? podziwiam to chyba są szczegółowe
To prawda. Notatki są szczegółowe ale to tylko po to, by rozłożyć wszystko w czasie,o niczym nie zapomnieć i żeby przed samym ślubem nie było nerwówki. W końcu będą wakacje i trzeba będzie pomyśleć o relaksie a nie o lataniu po sklepach
Stary 2010-11-13, 22:48   #655
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
My zaręczyliśmy się w maju, a przygotowania ruszyły dopiero w lipcu, bo wcześniej miało być trochę inaczej (miał być ślub cywilny a skończyło się na kościelnym mieszanym).
Pierwsza odwiedzona sala = umowa, pierwszy fotograf = umowa, pierwszy dj = umowa - idziemy jak burza
To się naprawdę DA pozałatwiać w parę miesięcy
(choć fakt faktem bierzemy ślub poza sezonem )
To tak jak u nas, zaręczyny w maju, w lipcu ruszyliśmy z przygotowaniami. Ale mamy już kościół, salę, foto, video, zespół. Jakoś ta data sierpniowa nam sprzyja i mamy to, co upatrzyliśmy i nam się podobało.

No to nic tylko trzymać kciuki żebyście dalej tak szli
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 22:53   #656
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
No to nic tylko trzymać kciuki żebyście dalej tak szli
Teraz to już z górki - właściwie wszystko jest załatwione - w końcu to za niedługo będą dwa miesiące do ślubu
W tej chwili gardłową sprawą jest ukończenie nauk przedmałżeńskich i... tyle
Stary 2010-11-13, 23:08   #657
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Dzisiaj myśleliśmy po raz kolejny o świadkach. O mojej/naszej bardzo dobrej koleżance i kumplu Tż. Tyle, że jego kumpel jest po rozwodzie i nie do końca wiem czy to dobrze, że rozwodnik będzie świadkiem na ślubie. Do kolegi Tż nie mam nic i lubię go, zastanawiam się bardziej z formalnego punktu widzenia, czy jest to przeszkodą? Wiem, że nie ma znaczenia czy świadkami będzie panna/kawaler czy małżeństwo, ale ze świadkiem po rozwodzie nie spotkałam się chyba. Jak myślicie?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 23:11   #658
happy2gether
Wtajemniczenie

Najważniejsze, żeby był pełnoletni. Może nawet być niewierzący.
Stary 2010-11-14, 00:00   #659
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dobranoc

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 07:02   #660
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
hej pewnie, że możesz dołączyć
Cytat:
suknia skromna ale ma w sobie cos a zaproszenia cudne!
Cytat:
Dostałam księgę gości
wow! bombowa jest kiedyś jak będzie mi dane wyjść za mąż to zamówię taką hihihi

Wstałam ehhh moja ptaszyna zaczęła ćwierkać a Zosia jest u nas na noc i też mnie obudziła

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości