|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27
i wszyscy poszli smac
a tu dopiero wieczor
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27
Cytat:
Ja dopiero przyszłam - dawno Cię Karolinko nie "widziałam"
|
|
|
|
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Można dołączyć Ja również ślubuję w 2011 r a dokładniej 5 marca
|
|
|
|
#635 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Przeleciałam Was szybko ![]() Cytat:
![]() na mnie G ostatnio się zfoszył, bo nie chciałam jednak iśc na piłe. Zaraz mi niedobrze i w ogóle, nie lubie krwi ![]() Cytat:
![]() Kiedyś już pisałam I nawet zbytnich kolejek nie ma, tylko u nas nie mozna rezerwowac internetowo trza byc osobiście.Cytat:
i Maybelline faktycznie się sprawdza I jeszcze Bourjois ale jest drogi
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś chyba pierwszą marcową pmką na wąciu
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Faktycznie dawno CIę tu nie było Ale super, że wszystko się tak układa ![]() Dobra dziewuszki ide spac, bo padnięta jestem. a jutro znów cały dzień w szkole buuu
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawiałam telefonicznie
![]() ...Z tymi butami to długa historia ale napiszę ją ku przestrodze oraz w ramach ułatwienia dla kolejnych potencjalnych klientów Wypatrzyłam tę markę na jakimś forum i jak zobaczyłam w necie jakie produkują buty to padłam z zachwytu. Wiedziałam, że któreś z nich będą moimi ślubnymi Wahałam się pomiędzy czerwonymi, malinowymi i zielonymi Okazało się jednak, że marka jest hiszpańska i wcale nie tak łatwo dostępna w PL, a ja mam wąską stopę i generalnie problem z dopasowaniem butów. Najbliższy sklep był w Warszawie, potem Poznań i Kraków. Okazało się jednak, że butik poznański prowadzi sklep internetowy W końcu znalazłam napisany mikrocyferkami nr tel do salonu. Opowiadam babce cała historię a ona wielce zdziwiona mówi, że to niemożliwe, że coś u nich zamawiałam przez Internet i od tamtej pory kocham je nad życie...oczywiście trochę mniej niż TŻta ![]() Gdybyście były zainteresowane kupnem butów tej marki to podaję kilka linków http://www.buty-menbur.pl/Buty_wiecz...--default.html http://www.lubiebuty.pl/ http://moddo.pl/ http://www.butyitorby.pl/
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Standardowo opowiedz coś o Was i co już macie załatwione Ja uwielbiam oglądać Wasze suknie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać, ostatnio ok 22:00 już padam
dobranoc
|
#641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteśmy z zachodniopomorskiego znamy się już jakies 8 lat, ale razem jesteśmy od lutego od września zaręczeni, a 5 marca ślub Ostatnio ruszyliśmy trochę z przygotowaniami (bo to już niecałe 4 miesiące ![]() Suknia już jest ale suknia ze zdjęcia będzie dodatkowo miała troszkę kryształków do ozdoby. Do tego jest welon długi, buty (ale zdjęcia nie mam ), halka. Nie mam dodatków ani nieszczesnego nakrycia Mamy też salę i godzinę ślubu 16.00 (chcieliśmy 17 ale była już zajęta). Kamerzysty nie będzie, a fotografem będzie szwagier TŻ najprawdopodobniej. Jestem jednak na etapie namawiania TŻ na profesjonalną sesję jeszcze, ale to będzie trudne do realizacji hmm... co tam jeszcze ..... aaa ... zaproszenia już zamówione więc powinny przyjść na dniach. A no i Dj jeszcze mamy Spotkanie rodziców też już za nami ![]() Poniżej zdjęcie sukni i zaproszeń (tylko zaproszenie będzie z bordową wstążeczką). |
|
|
|
|
#642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię, że jak tyle lat chodziliście wkoło siebie to teraz takie tempo
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak naprawdę to poznaliśmy się przez internet i większość czasu przegadaliśmy, a przez te 8 lat spotkaliśmy się raptem kilka - kilkanaście razy dopiero od lutego widujemy się prawie codziennie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
#645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedno ma taką datę ważności inne inną ech ale jutro idziemy na nauki to może na protokół się umówimy i załatwimy papiery i będzie z głowy ![]() Edytowane przez DolinaNocy Czas edycji: 2010-11-13 o 23:11 |
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojego Prawie Męża też złapałam (a raczej on mnie ) w internecie i w sumie to przed pierwszym spotkaniem rozmawialiśmy rok czasu i on nawet nie wiedział, że ja to ja (bo zwrócił na mnie uwagę też w klubie, do którego oboje chadzaliśmy) i nie widział w tym czasie nawet mojego żadnego zdjęcia - taka byłam niedostępna ![]() Dostałam księgę gości http://allegro.pl/show_item.php?item=1298663723 Jeśli któraś z Was się zastanawia nad księgą z tego sklepu to podpowiadam BRAĆ! Na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możliwe, że też się skusimy, bo TŻtowi bardzo się spodobały Do naszych dodatków pasowałaby 4ta od góry ![]() http://allegro.pl/oryginalna-inna-ni...314129881.html My dziś z okazji 9 m-cy do ślubu stworzyliśmy sobie listę rzeczy do zrobienia z podziałem na miesiące. Wyszło tego 6 stron :| a zdaję sobie sprawę, że pewnie nie ujęliśmy wszystkiego
Edytowane przez happy2gether Czas edycji: 2010-11-13 o 23:33 |
|
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
Nie zaglądałam tu od wczoraj od 17:00 i proszę ile napisane.
happy2gether - nasz wielki dzień też 13.08 O której godzinie ślubujecie? Buty super, już zajrzałam na te stronki i upatrzyłam sobie ze 2 pary z tym, że ja chcę białe.DolinaNocy - naprawdę w pół roku udało Wam się niemal wszystko załatwić? Podziwiam <wow> My samej sali miesiąc szukaliśmy. Fotografa drugie tyle
|
|
|
|
#652 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a w zasadzie on mnie ![]() Cytat:
6 stron takich notatek ? podziwiam to chyba są szczegółowe
|
||||||
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza odwiedzona sala = umowa, pierwszy fotograf = umowa, pierwszy dj = umowa - idziemy jak burza To się naprawdę DA pozałatwiać w parę miesięcy ![]() (choć fakt faktem bierzemy ślub poza sezonem )
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Ślubujemy o 17:00 ![]() - Co do butów tej firmy - są mega wygodne i porządnie wykonane. W pudełku dodatkowe fleki. Chodzi się w nich jak w kapciach i mimo że mają wysoki obcas w ogóle się tego nie czuje. Są dobrze wyprofilowane. Polecam! To prawda. Notatki są szczegółowe ale to tylko po to, by rozłożyć wszystko w czasie,o niczym nie zapomnieć i żeby przed samym ślubem nie było nerwówki. W końcu będą wakacje i trzeba będzie pomyśleć o relaksie a nie o lataniu po sklepach
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to nic tylko trzymać kciuki żebyście dalej tak szli |
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to już z górki - właściwie wszystko jest załatwione - w końcu to za niedługo będą dwa miesiące do ślubu
W tej chwili gardłową sprawą jest ukończenie nauk przedmałżeńskich i... tyle
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj myśleliśmy po raz kolejny o świadkach. O mojej/naszej bardzo dobrej koleżance i kumplu Tż. Tyle, że jego kumpel jest po rozwodzie i nie do końca wiem czy to dobrze, że rozwodnik będzie świadkiem na ślubie. Do kolegi Tż nie mam nic i lubię go, zastanawiam się bardziej z formalnego punktu widzenia, czy jest to przeszkodą? Wiem, że nie ma znaczenia czy świadkami będzie panna/kawaler czy małżeństwo, ale ze świadkiem po rozwodzie nie spotkałam się chyba. Jak myślicie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
Najważniejsze, żeby był pełnoletni. Może nawet być niewierzący.
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że możesz dołączyć ![]() Cytat:
a zaproszenia cudne!Cytat:
Wstałam ehhh moja ptaszyna zaczęła ćwierkać a Zosia jest u nas na noc i też mnie obudziła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

a tu dopiero wieczor

=> 55 
Ja również ślubuję w 2011 r a dokładniej 5 marca 

W końcu znalazłam napisany mikrocyferkami nr tel do salonu. Opowiadam babce cała historię a ona wielce zdziwiona mówi, że to niemożliwe, że coś u nich zamawiałam przez Internet 

np fructis albo garnier-porażka
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)