|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
ale coś w tym jest, moja koleżanka, która była anty-nk, anty-gg, anty-fejsbuk, założyła właśnie fb i jakie poruszenie panuje
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
podoba mi się fejsbuk. a parazyty leżą odłogiem ...
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
sie przejmujesz:p Na mnie calki i chemia aż krzyczą :P No ale Leń i cóż poradzic :P
Słucham świątecznych piosenek
|
|
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest z tobą aż tak źle, mój brat zaczął ich słuchać w październiku, także... Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, no i te reklamy świąteczne.Nie zacytowało. ![]() Martyna, 3mam kciuki za twoją matmę. ! Joł. Do Toronto wracam sobie w poniedziałek, bo i tak zajęcia na 14. Nie spieszy mi się w sumie tam. Nie żebym narzekała, ale nic nie zastąpi swojego osobistego łóżka i kota. <3 Dół jakby mniejszy. Chyba tego potrzebowałam, spokoju i nicnierobienia. ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- O, to, to. Jestem noł-lajfem ostatnio.
|
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie jest z Tobą źle, mi się ostatnio kolędy włączyły ![]() Przyjechałam do domu i nawet tata mi powiedział, że strasznie przytyłam. Od dzisiaj się odchudzam, bo aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać, czuję, że jest mnie za dużo
|
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zadomowienie
|
grawitacja niestety działa w drugą stronę
jeee, jeeee ![]() nie umiem skanować na tej mojej nowej drukarce muszę podłączyć starą ![]() przerażają mnie te święta, coraz bliżej końca.. ![]() jeszcze możliwe jest, że w święta rozpakuję swój prezent ![]() ![]() Cytat:
![]() przytyjesz w ciąży, teraz to nic.. dzień bardzo gorący ;* jaka leniwaaaa ta niedziela
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
ależ mnie leń dopadł. ![]() siedzę i słucham Kamila Bednarka. coraz bliżej święta?
|
|
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
Yaaaay, mogę już pisać posty!
Uczę się na kolosa z teorii obwodów Aha, i mam wrażenie, że jestem jedyną osobą, która nie podnieca się tym kolesiem, co wczoraj w MT miał pierwsze miejsce. Ale to też nic nowego ![]() A teraz na zmianę słucham sobie "Independent Love Song" (to taka cudowna piosenka którą widziałam w telewizji jako tło muzyczne do starych reklam jakichś komedii romantycznych na Polsacie, i DOPIERO DZISIAJ dowiedziałam się, jaki ma tytuł ) i oglądam filmiki Kingsleya. Marta wie o co chodzi gościu jest niesamowity. I czasem przez jego haterowe opluwanie ekranu przedzierają się całkiem mądre przemyślenia. Eh, kto by pomyślał, że będę świrować na punkcie jakiegoś vloga...Anyways, tyle o mnie ![]() Dorotka, jak mi się spodobało to Twoje rozpakowywanie prezentu w ogóle jak Cię czytam to to jest wszystko takie... magiczne. Choć dla Ciebie na pewno przerażające zarazem.Co do świątecznych piosenek, znacie "The Christmas Song" The Raveonettes? Ja tego nawet w lecie słucham, jest wspaniałe Beata, widziałam Twój powrót do cywilizacji i tego posta co zaraz dostałaś Sorry że nie cytuję, ale nie wszystko naraz, bo boję się, że znowu wszystko pieprznie
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam posłuchać to Independent Love Song, ale YT mi szwankuje
ja zakochałam się w Be Mine. witałam się dzisiaj z Wami? jak nie to cześć ;* fizjologią, tudzież chemią . Wyraziłam się chyba jasno.
|
|
#1450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć ![]() I know the feeling... |
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Niee, to yt robi bunt.
Jakie słowo "mondzioł" oo i fajna ta piosenka, znam ją. ![]() haha. wpisałam w google słowo "mondzioł", a tam klik. idę, bo mnie musk boli. wezmę kąpiel, powtórzę sobie, obejrzę kości i spać.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-11-14 o 20:30 |
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć byłam w domu.
Było fajnie, mam jedzenia na miesiąc. Padam, do jutra ;* |
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahaha! Przykładowy dialog wyjaśnia wszystko |
|
|
|
|
|
#1454 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
__________ Siemandero ! ![]() Jestem po 5godzinnym, strasznie nudnym kursie z infy. I cały tydzień tak teraz będzie. Jutro koło z neurofizjologii.part2, boję się ! MARTA, WRACAJ!!
|
|
|
#1455 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Żbiki, dawno mnie tu nie było...
Czytałam Was osbie od czasu do czasu, ale jakoś nie chciałam się wcinać. Tytuł wątku mnie przeraża, ale postaram się to znieść godnie. Studiuję. Jest nieźle, ludzie fantastyczni (bałam się, że na filologii polskiej będą sami natchnieni poeci, strzelający na lewo i prawo cytatami, i śledzący wszystkie błędy gramatyczne w twojej wymowie), a zajęcia z literatury staropolskiej są booooskie (rękopisy!). Długi weekend był najbardziej zje***y ever. Najpierw chorowałam (2 dni w łóżku z gorączką), potem moja babcia trafiła do szpitala (dziś puścili ją do domu), a w piątek mój TŻ ze mną zerwał i reszta weekendu poszła się... I żadnej z 3 BN'ek, które miałam przerobic nie przerobiłam. Wczoraj popołudniu trochę się ogarnęłam żeby pojechać do Poznania i jakoś wyglądać, ale nadal czuję się okropnie (fizycznie i psychicznie)... Przytulcie mnie...
|
|
#1456 | ||
|
Rozeznanie
|
Nie strasz
Swoją drogą właśnie zajadam babkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przytulamy Ale Ci się nieszczęścia w czasie zeszły Ale z babcią wszystko już ok? I co z TŻtem, mamy go spałować? Ale przynajmniej dobrze, że studia Ci się podobają ![]() I dzień dobry ;* Właśnie mam przed sobą perspektywę ślęczenia cały dzień nad popie.przonym projektem z geometrii wykreślnej. Ale jakoś i tak jestem szczęśliwa z życia, niech Wam się mój humor udziela
|
||
|
|
|
|
#1457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć ;**
Cytat:
![]() Dlaczego Tż tak postąpił? Wygadaj się w klubie, będzie Ci lżej ;* Cytat:
Cytat:
Jak raz wracałam z domu, miałam tyle toreb napakowanych jedzeniem,że z Tżtem musieliśmy z dworca taksówką jechać ![]() Właśnie - ile wydajecie teraz na jedzenie miesięcznie? Bo muszę Wam się pochwalić, że prowadzimy (a raczej ja prowadzę ) twardo zeszyt z wydatkami i wpinamy tam paragony, i na jedzenie w październiku poszło nam 516zł , bo była akcja na dane produkty, że dostawało się bony, które potem można było wykorzystać, czyli jakby zwrotnie. Tyle, że w październiku sporo mieliśmy z domu. Ale w tym miesiącu na większą kwotę się nie zapowiada, a już z domu nie mieliśmy zbyt wiele a wcale sobie nie żałujemy - co prawda słodyczy raczej nie kupujemy, ryże, mleka, tuńczyki i inne wybieramy raczej tańsze, ale kupujemy też orzeszki, musli, płatki i inne takie. I codziennie mamy normalny obiad, więc jestem zadowolona, bo Marta mnie tak straszyła,że w 600zł nie wyrobimy ;*Słuchajcie, na za tydzień muszę napisać WŁASNĄ USTAWĘ NA WYBRANY PRZEZ SIEBIE PROBLEM SPOŁECZNY wraz z uzasadnieniem. Przygotować się na korki na czwartek, nauczyć na kolokwium na piątek i odrobić statystykę. Fak jea.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
|
#1458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu pytałaś, czy wracam do domu w pon ? ![]() Cytat:
Oprócz tego 1,5 kg wędlin pakowanych. Myślałam, że nie dojdę z dworca, a mam 10 min drogi. Zasapałam się i mam zakwasy w zgięciach łokci ![]() A ile wydaję to nie wiem, nie zapisuje, ale około 250 zł. Jednorazowo robię zakupy za 20-30 zł w supermarkecie. No i starcza mi to na prawie tydzień, no wiadomo, chleb czy jakieś inne drobne rzeczy dokupuje jeszcze. A ja mam zrobić prezentację na temat związany z wykorzystaniem enzymów immobilizowanych. Nie wiem co jak i gdzie A i koło z chemii w pon, ciężki weekend będzie, a najgorsze, że nie mogę się zmusić do nauki. I zapisałam się na hiszpański, na podstawę, pani proponowała pre-intermedio, ale chyba za mało pamiętam z tego co się uczyłam. No ale można się przenosić. Jutro pierwsza lekcja z Louisem
|
||
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miałam Cię pilnować!!!
![]() Cytat:
Przez dwa tygodnie odejmując perfumy, chemię, torbę, stanik i podkład ( ) wychodzi ok 160 zł, w tym 2-3 w tygodniu jedzenie na mieście, kawa na uczelni, jakieś piwo, do domu do jedzenia kupuję tylko: mleko na płatki (wymieszane, przywiezione z domu), szynkę, ogórka i bułki do szkoły, na dni, kiedy nie mam okienka i nie mam kiedy coś zjeść + jakaś feta, oliwki, tuńczyk, bardzo małe zakupy. Ale też łatwiej mi przywieźć płatki owsiane czy nawet tuńczyka z domu niż tutaj zastanawiać się kiedy to kupić, jak mogę tylko w środę po południu albo piątek, sobota rano obiady, jeśli jem, to mięso przywiezione z domu + surówka. I mam zamrażarkę wypełnioną mrożonkami U mnie dzisiaj kolokwium, kolejne w czwartek, na czwartek raporcik + na 90% wejściówka na laborkach, bo druga grupa miała. Do tego na piątek list na angielski, na jutro kilka zadań z fizyki, jest fajnie kolejny tydzień gorszy - koła z matmy i obwodów ![]() Cytat:
![]() Mi szkoda mojego niemieckiego, nie wiem, czy od kolejnego miesiąca czegoś nie poszukać, bo język obcy od 2. semestru, to podobno taki obcy, że -.-
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-11-16 o 17:04 |
||
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innych w Gdańsku nawet nie znam, a ulotki tej rozdawali pod uczelnią, pod dworcem, no wszędzie. No i mam bardzo blisko z uczelni, z mieszkania też. Poszłam, zapisała mnie na lekcję próbną. Jak mi się spodoba to podpisuję umowę. 620 zł za ten semestr. Studenci mają 50 zł zniżki za semestr. A lekcje 2 x w tygodniu po 2 h. |
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
o ranyyy, w końcu się tu dostałam
mama była w Polsce, a jej wizyty zawsze wiążą się z generalnymi porzadkami w domu.. no i przez 10 dni nie miałam na czym tyłka posadzić nawet, bo było takie zamieszanie w domu, gorzej niż remont ![]() ale mamy teraz taki porządek ![]() i czas mam w końcu.. przepraszam że nie cytuję, ale padam, jestem wyczerpana porządkami.. ale przeczytałam |
|
|
|
|
#1462 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pałujcie, zrobił to tak kulturalnie i w ogóle, że nawet nie mam o co się porządnie wkurzyć, tylko strasznie mi tęskno ![]() Cytat:
I do końca sama nie rozumiem dlaczego... ![]() Co do jedzenia, mam mnóstwo z domu (słoiki, mrożonki, a czasem kotlety w folii aluminiowej itp.), Carrefuor (jak to się pisze?) 2 przystanki ode mnie, a Biedronka na rondzie (6 min. tramwajem), w każdy 2. wtorek miesiąca Dzień Pizzowy, czasem jakiś fast food typu McDonald (jak mamy kupony ;P ), albo Subway (ekstra kanapki!). Dostajemy z bratem 50zł/tydzień każde i generalnie wystarcza. Czasem dziadkowie dadzą 20-30zł "na tramwaj". Jestem w szoku, ale mam coś co się nazywa "oszczędności". Współczuję pracy, ja mam zrobić analizę rozpoznawczą artykułu literaturoznawczego i napisać konspekt :/ W piątek zamiast Nauki O Współczesnym Języku Polskim mam wykład "Intertekstualność w Matrixie" z jakimś księdzem xD
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
kurna, kurna, kurna. jestem w ciemnym lesie z anatomią i zero ochoty na robienie cokolwiek. za tydzień kolos 2 razy większy niż zazwyczaj, a pamiętacie jakie były do tej pory? ja tego nie ogarnę. ![]() dziś dzień rozwalony, bo wf, anatomia, a potem idziemy grupą anatomiczną świętować urodziny koleżanki. mam poważny kryzys. do tego stopnia, że mam ochotę zagrzebać się w łóżku i nie robić nic. jedna myśl mnie podtrzymuje - mam obok siebie tak wspaniałych ludzi, że świat robi się piękniejszy. P. jest wprost cudowny i go uwielbiam. Cytat:
|
|
|
|
#1464 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze, że masz dobre samopoczucie. Rzadko to ludzie mówią, szczególnie o tej porze roku. ![]() Cytat:
), dlatego teraz oszczędzam.Dasz radę, bejbe. Cytat:
![]() No to super! I wrażenia po 1 lekcji ? Cytat:
O dżizys, jaki zapiernicz. Mądra jednak z ciebie Dżastina, więc co to dla ciebie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To dobrze, że trafiłaś na fajnych ludzi. Ja też w sumie nie mam na co narzekać w tej kwestii. Ludzie są pomocni, nie ma żadnej rywalizacji itd. _____ Elo! Kolokwium part2 z neurofizjologii zaliczone ! Nie mam coś weny na pisanie, ale czułam potrzebę przyjścia tutaj.
|
|
|
#1465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś kobiety rodziły w gorszych warunkach i dawały radę i nie bez powodu my to robimy, a nie faceci![]() dam radę (muszę )!dla mnie magiczne to jest to, jak czasami zapominam, że jestem w ciąży.. siedzę sobie, coś robię a tu łubu dubu w brzuchu i kto by pomyślał, że mam w sobie małego kogoś, kto będzie miał swój charakterek i mnie ciągle kopie w żebra i czuję jakbym je miała połamane.. ![]() to najważniejsze ![]() ![]() i ja! i ja! bo ja nawet nie wiem jak Ola wyglądasz ![]() przytulamy Cytat:
![]() dobry (już) wieczór ;* ciemno na dworze, dziwnie mi.. mój kochany TŻ zalał mi klawiaturę, ale już skombinowałam nową wcinam orzechy laskowe, bo mam ochotę na czekoladę, ale muszę się podobno już ograniczać, bo jak na moje BMI za dużo przytyłam wrrrr.idę poczytać do klubu ;*
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-11-17 o 16:20 |
||
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
będzie dobrze No, to jest po prostu niesamowite. Jak ciocia była w ciąży, już tak pod koniec, to raz sobie tak leżała koło mnie i mówi: "Zobacz, mała kopie". Jako że dotąd widywałam ciężarne brzuchy tylko na zdjęciach, to wydawało mi się, że są takie hm... niezmienne, coś jakby półkula taka. Nie wiem jak to wyjaśnić w każdym razie przeżyłam ciężki szok jak tak patrzę, a tu nagle coś zaczyna odstawać i ciocia mówi że mogę sobie dotknąć, a ja tak tylko musnęłam, bo się bałam że popsuję mistyczne przeżycie, kontakt z absolutem Nie dość że wcześnie ciemno, to jeszcze za dnia w ogóle nie jak za dnia Mi ukradli telefon i dopiero zbieram na nowy mama obiecała, że dołoży ![]() Dorotka, nie obraź się, ale zawsze jestem ciekawa |
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
No jasne, właśnie ogrzewam sobie mięsko
![]() Cytat:
Dziś miałam 1. Nauczyciel koło 50, ale sympatyczny. Czasem zapomina polskie słowa. A jakiego kolesia mam w grupie Przyszłam wcześniej, siedział on, ja i jakaś dziewczyna i co jakiś czas zerkaliśmy na siebie, a jak wychodziłam po lekcji to szedł przede mną i podtrzymywał mi wszystkie drzwi ![]() Jestem załamana matmą
|
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba zawaliłam kolokwium ale i tak rzucam te studia |
|
|
|
|
|
#1469 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i będziesz lepsza niż my, bo będziesz miała to juz za sobą ![]() Cytat:
![]() ale ja nigdy nie dotknęłam brzucha w ciąży ![]() Cytat:
![]() spodobałaś mu się na pewno ![]() jak to rzucasz? |
|||
|
|
|
|
#1470 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() super, że do nas zawitałaś ![]() Cytat:
Cytat:
dbają o Ciebie ![]() ah, pewnie przystojniak Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze mieć takiego P. ![]() Cytat:
jadłam nawet wczoraj ![]() teraz mają takie nowe, znaczy nazwę nową Pizzatos czy coś takiego w każdym bądź kurczaczek z salami bardziej niż rodzenia boję się tego kopania po żebrach właśnie ![]() też bvm sobie oGrzała jakieś mięsko w sensie faceta . u mnie już lepiej. Tż był i dużo rozmawialiśmy. będzie dobrze. musi być. co do mojej pracy to zostaję jednak w Łodzi. może to i lepiej. sama nie wiem. buziam Was na dobranoc ;-*
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

muszę podłączyć starą 
jeszcze możliwe jest, że w święta rozpakuję swój prezent

. Wyraziłam się chyba jasno.

Ale Ci się nieszczęścia w czasie zeszły
wraz z uzasadnieniem. Przygotować się na korki na czwartek, nauczyć na kolokwium na piątek i odrobić statystykę. Fak jea.

dbają o Ciebie 
w sensie faceta