|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. X
[QUOTE=skrzat27;23176148]dłuuug0 tu mnie nie było więc mam troszke co pokazac
![]() są to niedawno kupione ale tez te jeszcze z wakacji ![]() 1.koszulka w kwiaty firmy nie znam 2.bokserka ASOS 3.brzoskwiniowa, troche na mnie zaduża z bufkami koszulka H&m 4.bluzka rozmiam chyba 46 ale przerobiona na 34 ![]() 5. buty 6. spodenki 7. 2 pary rurek, jedne były szerokie, ale zostały zwężone TOPSHOP 8. maxi dress kupiona jakies 4 dni temu na wage, wyszła mnie moze 4zł firma MIA czy mai jakos tak ![]() 9. pasek z dziurkami w kształcie serduszek ![]() piękne buty ![]() Cytat:
![]() a ja już tak dawno nie byłam na 'łowach' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Rozeznanie
|
Katowice, Skandynawska odzież w pobliżu Jagiellońskiej (najmniej lubiany)
Bytom, taki mały lumpeks z genialnymi, ale drogimi ciuchami na wagę (Niemcy, WLK Brytania głownie). I masa innych małych, no-nameowych, gdzie można znaleźć naprawdę genialne zeczy (w takim znalazłam moją torebkę Marks&Spencer ze skóy naturalnej! Gratuluję znalezionej kasy ![]() ![]()
#3183 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj byłam na małych zakupach i w końcu udało mi się upolować koszulę w kwiatuszki. Poza tym kupiłam sweter z Bik Boka, ale nie wiem co z nim zrobić, bo jest "drapiący". Znacie na to jakiś sposób?
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i daj namiary na te no-name jeśli znasz jakieś w okolicach centrum Katowic ![]() ii gdzie kupiłaś torebkę ![]() wybacz za tak dużo pytań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ktorym krakowski sh wyhaczasz takie cudeńka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj bez szału i drożyzna, ale warto było - szczególnie dla tej sukienki w jaskółki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to moje skromne... niestety tak jak wspominałam dostawy mam wtedy kiedy muszę jeździć na uczelnie i niestety zbieram tylko resztki ![]() 1. kożuszek -next z działu dziecięcego - 14zł 2. tunika z golfem -new look- 5,50zł 3. koszula -topshop- 5,50zł 4. ażurowy sweterek- atmosphere - 8zł 5. narzutka - h&m- 4,50zł 6. kamizelka - vila - 3zł 7. bluzka -bay- 6zł 8. spodenki - atmosphere- 8zł 9. retro torebeczka - river island- 7zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do innych to nie są w Katowicach, bo jeszcze tam fajnych nie odkryłam. Już 2 tygodnie wybieram sie do Superjednostki. Muszę kiedyś w czasie okienka skoczyć i się rozejrzeć (może jutro to i dam znać jak z cenami i ciuchami). Torebkę kupiłam w Piekarach Śląskich w małym lumpeksie ![]() Ja ogólnie jak jadę do jakiegoś miasta to i szukam malutkich lumpeksów. Bo jak ostatnio weszłam do Textile House, czy jak to sie tam nazywa to przeżyłam szok. Paskudne, rozlatujące się spodnie za 78 zł.
Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta. natura! Edytowane przez estra Czas edycji: 2010-11-13 o 15:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
To i ja coś wkleję, bo chyba z pół roku tego nie robiłam.
1.Pasiak H&M, do zwężenia. Chyba. 2.Sukienka (?), Zara. Nie jestem przekonana. 3.Sukienka, tunika. Evie. Też nie jestem przekonana. 4.Szara bluzka wiązana na szyi, nie wiedziałam jak inaczej zrobić zdjęcie, więc wierzcie na słowo, że jest całkiem fajna. 5.Długi kardigan, w końcu! 6.Pudrowa bluzka z bufkami. 7.Polo, Topshop, niestety za mała. 8.Tunika/sukienka. Z tylu ma głębszy dekolt niż z przodu, myślę, żeby wymienić rękawki na koronkowe. 9.Chusta do noszenia dzieci. Nowa kosztuje 99$, ja zapłaciłam 3,5zł.
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-11-13 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
1.Moje ulubione sandałki z New Looka
![]() ![]() 2.Pasek na talię wyszywany cekinami i koralikami. Moja miłość. 3.Etui na prostownicę, nie zauważyłam, ale w środku brakuje jakiejś części i jest trochę przypalone ![]() 4.Bluza New Look, teraz wygląda nie za ciekawie, ale po zwężeniu będzie cudna ![]() ![]() 5,6,7,8,9,10- w końcu mogę się spełniać w wygrzebywaniu maleńkich ciuszków ![]()
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-11-13 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Nowiutkie alladynki z zary
![]()
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-11-13 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kamila901 super zdobycze! Szczególnie te dziecięce ciuszki, słodziutkie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Rozeznanie
|
admirable,
estra, shine91 ![]() ![]() a no resztki resztki, bardzo ubolewam że nie mogę chodzić na dostawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to szkoda, że w poniedziałek, bo raczej w weekendy jestem w Katowicach ![]() a superjednostkę nawet lubię, ceny hm no powiedzmy w miarę, ale trzeba mieć duuużo czasu żeby wszystko przejrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja niestety nawet resztek nie zbieram ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetne łowy! ![]()
![]() |
#3198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do SH w K-ce dzielę się moimi "tajnymi" adresami 1. Gliwicka, przed kinem, mniej więcej na wysokości ulcy Dąbrówki są 2 duże sh. Tam najczęściej poluję z kumpelą. Ten na dole = moje subietywne zdanie - dużo lepsze rzeczy, ale wyszysko wycenione i czasem droższe. Wczoraj obkupiłam tam moje przyszłe potomstwo. Ten na piętrze - rzeczy zdecydowanie tańsze, ale tam nie wypatrzyłam niczego ciekawego. Czasem tafiają się świetne buty. 2. Dom Dziecka w K-ce na piętrze. Tam zawsze mam udane łowy, choć dawno tam nie dotarłam, bo zmieniłam miejsce pracy na Sosnowiec, wiec ciut mi nie po drodze. Mam nadzieję, że go nie zamknęli. Tu wycena i waga. 3. HP Style na placu miarki i na ul. Teatralnej. Małe SH dobry wybór, częsta zmiana towaru, rzeczy wycenione, czasem droższe. Często świetne buty. Tak na marginesie, czy jest w K-ce sh z dobrym wyborem na wagę?? Jak czasem przeglądam, co dziewczyny upolowały na wadze, to zazdroszczę. Mam wrażenie, że im większe miasto, tym prawdopopdobieństwo dostania perełek w cenie poniżej 10 zł mniejsze. Mam też "tajne" miejsca w Sosnowcu. Edytowane przez aniula31 Czas edycji: 2010-11-14 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3201 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
podglądam was od dawna, a dziś postanowiłam się podzielić swoimi najświeższymi łowami (mam tego dużo więcej, uwielbiam sh, ale musiałabym siedzieć z 2 dni, żeby wszystko obfotografować
![]() ![]() 1. szara tunika kappahl 2. niebieska tunika h&m 3. bluzka next 4. bombkowa bluzka atmosphere 5. nietoperzowa bluzka h&m 6. długa koszula/tunika w kratkę atmosphere 7. niebieska bluzka/tunika z haftem jsfn 8. granatowa sukienka z koronką (na plecach) dorothy perkins |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||
Zakorzenienie
|
witaj Dziewczyny-podglądam Was często ale nie udzielam się;] mogę dołączyć ?
![]() ![]() Piękne rzeczy znajdujecie ;] może w końcu się wybiorę ![]() Cytat:
oo a gdzie dokładnie? na bytomskiej na przeciwko ccc i pepco?? ![]() Cytat:
piękne łowy ![]()
![]() |
#3204 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przepraszam z góry za zaśmiecanie!
Polecicie jakieś lumpeksy w Łodzi? Zwiedziłam już prawie wszystkie z ulicy Wschodniej (tam nigdy nic ciekawego nie upolowałam, głównie ciuchy bardzo stare i poniszczone) oraz z ulicy Piotrkowskiej (czasem coś się znajdzie, lecz lepsze rzeczy są wycenione od 12-15zł wzwyż) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Raczkowanie
|
Nie znam SH w poszczególnych dzielnicach, ale w centrum Sc jest ich sporo, większość małych, pojawia się i znika w rejonach 3 go maja i modrzejowskiej. Ja głównie odwiedzam te duże (kocham to grzebanie i wygrzebywanie perełek) 1. przy dworcu pkp, ul. 3 go maja nad tesco na 2 piętrze. Wycena i waga. Bardzo duży wybór, buty, torebki itp 2. ulica teatralna obok chińskiego marketu. Także wycena i waga. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się już nakręcam od wczoraj, bo jutro mam wolne, a jest dostawa w moim ulubionym (i ostatnio jedynym godnym uwagi w mojej okolicy) lumpku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak tak patrze na Wasze zdobycze to az mam potrzebe leciec do lumpka ![]()
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest jeszcze jeden w takiej uliczce w cetrum (za Bazyliką, ale po przeciwnej stronie, w stronę Kozłowej Góry) i tam podobno są świetne ciuchy, ale to mi koleżanka mówiła. A ty jesteś z Piekar? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.