|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Twe oczy mają kolor majowego nieba przed burzą usta zaś, są jak płatki cudnych herbacianych róż.
taka sobie ja, zawsze między jutrem a wspomnieniem. odszedł od zmysłów by nie zwariować ze szczęścia na myśl, że jesteś obok. mój rozum... kolejny puzzel w mojej układance życiowej znalazł swoje miejsce i nie robisz nic, by próbować coś zmienić... nie trzeba było trzaskać drzwiami do których nie masz kluczy. dziś wieczorem kolejna bitwa myśli. kolejne brudne wyrzuty sumienia.
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
PoprostuAssis? gdzie Ty? ![]() ![]() ___________ 'chcę jeść z Tobą czekoladę'- jedyne prawdziwe wyznanie miłości.
najulubieńszy. dwukropek, gwiazdka. "Jesienna depresja to to, ze człowiek myśli że będą liście na drzewie a ich nie ma. I ma depresje." Ja-nie.
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego.
Ile on rzeczy dla mnie zrobił. Ile razy udowadniał, że mnie kocha. A Ty? Ty mógłbyś tylko być.
Ciężko jest z uśmiechem na twarzy i łzami w oczach, czekać aż przejdzie złość. Wybaczyłam, ale nie zapomniałam. Taka moja kobieca natura.
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
Dreams_x33 – stówka skarbie , dziekuje za wyroznienie i okradam . <3 ;* Chciałam być , Nensie ,Malinowa Girl , Paralogiczna , your blue eyes ( to już przyzwyczajenie ) , happyend ( znowu kradne ) . - okradzione , wspaniałości moje . '' czuję Cię w sercu. siedzisz na nim i zjadasz je ze smakiem. Myślę , że lepiej, że boli niż miałabym nie czuć nic. tylko podaruj mi coś czego nie zdobędę sama. I rozmyślam czy czasami przewijam się przez Twój umysł. więc muszę wierzyć, że gdzieś tam daleko myślisz o mnie. Kiedyś. Kiedyś będzie za późno. Kiedyś - najgorsze słowo. Wpadam w paranoje, widzę Cię za każdym zakrętem. chcę cofnąć czas do tamtych chwil... Prawda jest taka, że czasami brakuje mi ciebie tak bardzo, że ledwo mogę to znieść. Będziemy w połowie drogi do nikąd gdzie miłość jest czymś więcej niż po prostu twoim imieniem. Czy to wygląda tak jakbym szukała odpowiedzi na pytanie, którego nie mogę zadać? '' |
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Stanęła na środku drogi i kazała by ją przejechał jeśli jej nie kocha. A on kazał wsiąść jej do samochodu.
--------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
Człowiek odpowiedzialny nie dotyka, nie przytula drugiego zanim nie będzie pewien, że nastąpił odpowiedni czas by do uczynić. To rodzi zawsze ogromne konsekwencje.
tacy młodzi a tak bardzo dojrzali, zagubieni w miłości jej przykładem się stali. 'Dziś piję za debili którzy mnie rzucili, więc Twoje zdrowie kotku. ' Nie tęsknijcie. Po prostu mnie nie ma. 'W Twoich oczach widzę coś jedynego, prawdziwego, niepowtarzalnego, doskonałego w swojej prostocie.'
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuuje bardzo I życzę wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń. Życzę kolejnych, tak wspaniałych setek. Dziękuje <3 ![]() ______________ Perfekcyjna obojętność. I bądźmy ze sobą szczerzy, bo z pewnością wolę prawdę, nawet tą najgorszą. Szczególnie gdy wysiada już psychika, wtedy bądź przy mnie. Podtrzymaj na duchu, pociesz. Teraz wiesz, że łatwo mnie stracić. Ze mną się nie pogrywa, mnie się kocha.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-11-14 o 19:35 |
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
reedcherry podziwiam.
dreams_x33 bardzo dziękuję. _________________ kocham cały świat, Ty jestes całym światem, mały miodek w baryłce, i Ty do szczęścia... mhmmm słodkie życie ![]() -Zabij mnie jeśli masz tylko ochotę. -Czemu miałbym Cię zabić? -Bo nie chcę żyć bez Ciebie, a przynajmniej przed smiercią będę blisko Ciebie. |
|
|
|
#1059 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 - dziękuję słońce.
![]() Im dłużej za mną idziesz, tym bardziej się zgubisz. Człowiek w każdym wieku ma coś z dziecka. Można mu wmówić każdą bzdurę, w którą uwierzy. Wyczuwam kłamstwo w Twoim oddechu. Zepsułeś mi się. Odwiedzasz mnie coraz rzadziej i latawców brak na niebie. Nie pytaj mnie o jesień. O listopad. Ja oddycham jeszcze słodkim latem Jego ust.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-11-14 o 20:02 |
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
być może ale odzyskałam stare konto, i zżyłam się z nim .! znów nie przespana noc, boli tak cholernie,
smutno tak okropnie, łza za łzą, pustka... i zmęczenie tym wszystkim . nic nie robię. leżę. chodzę. śpię. marzę o tobie. dobrze ci z nią.? tak? zbyt pochopna decyzja. zobaczymy co powiesz na anonimową przesyłkę w postaci jej namiętnych zdjęć..aha mały szczegół nie jest tam sama, no i z tobą też nie. hehe. jaka szkoda chamie.
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
'You are the strength, that keeps me walking
You are the hope, that keeps me trusting You are the light, to my soul You are my purpose, You're everything /Jesteś siłą, która dalej pcha mnie do przodu Jesteś nadzieją, która pozwala mi dalej wierzyć Jesteś światłem dla mojej duszy Jesteś moim celem Jesteś wszystkim I need someone to let me be Just who I am inside /Potrzebuje kogoś kto pozwoli mi być taka jaka jestem w środku Throw on your break lights We're in the city of wonder /Wyłącz swoje załamane światła Jesteśmy w mieście cudu Gotta figure out how you stole my heart' /Nie potrafię dojść do wniosku jak ukradłeś moje serce ________ dreams_x33 stówę i więcej spełnienia marzeń i sporej weny jesteś tu spoty kawał czasu i tak wiele talentów nas zostawiło, a ty dalej jesteś i nie zmieniaj tego talencie!
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-14 o 20:33 |
|
|
|
#1062 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marzeń spełnienia! żyj długo i szczęśliwie! ; * Cytat:
______________________ 'Po co rutyna? Po co dwa humory w domu? Jeśli mężczyzna ma być obecny w naszym życiu, to wyłącznie by przynosić radość i rozrywkę.' 'My, kobiety, same się programujemy, że bez mężczyzny życie nie ma wartości. Że bez mężczyzny nic nie znaczymy, nie potrafimy. A to jest taka bzdura! Czy ja potrzebowałam aż tylu lat, by to odkryć?' 'Ale ze zmianami po trudnych doświadczeniach jest tak, że najpierw trochę na siłę, jakby w szoku obraca się życie o 180 stopni, ale potem przy najmniejszym niepowodzeniu, znów spada się w dół.' 'Choć robiła dobrą minę do złej gry, tylko najbliżsi wiedzieli, jak bardzo to przeżywała.' 'Kiedy już wszyscy myślą, że się poddałaś, Ty podnosisz się jak Feniks z popiołów!' 'Mam już dość tych piosenek. Straciłam do nich serce. Są jak mój życiorys, każda coś przypomina. Jakbym wiecznie cofała się. Wracała.' 'Jeśli zawiodły mnie tak bliskie osoby, jak ta, która dała mi życie, i ta która dała mi dziecko, to uwierz mi, że nikt bardziej zranić mnie nie zdoła. Dlatego już się nie boję.' 'Czy taniec może zmienić życie? Nie wiem. Ale na pewno może je mocno przemeblować.' 'Ten rok miał wiele zmienić w jej życiu. Ale wtedy jeszcze o tym nie wiedziała. Albo inaczej. Kompletnie w to nie wierzyła.' 'A przed nią znów jest naprawdę wszystko.' 'Jeszcze kilka lat temu czułam, że to już koniec mojego życia, że już nic dobrego mnie nie spotka. Że wszystko już za mną. Teraz los jest dla mnie łaskawy. Pozwolił mi wrócić do momentu, w którym się zatrzymałam. Cofnąć o siedem lat. Znów mam plany, marzenia. Znów chcę żyć, śpiewać. Podbijać świat.' Z okazji urodzin Edyty Górniak, fragmenty z artykułu o niej z najnowszej Vivy! <3
|
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spełnią się wszystkie moje marzenia, wygram w totka i będę miała wszystko czego zapragnę, dzięki! Mych - skarbie, przepraszam że o tobie zapomniałam! kocham Cię tak samo jak inne. <3 mój skarbuś Pojawiaj się tu!_____________ 'Doba ma 24 godziny. Skrzynka 24 piwa. Przypadek? Nic nie czuję, nie chcę, niczego nie rozumiem, chcę egzystencji, a esencję po drodze gdzieś zgubię. Życie, wciąż cię lubię, choć nie krzyczę jak Edyta, ale wciąż cię propsuję, kiedy ktoś o ciebie spyta.' miłość?a z czym to się je?
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-11-14 o 20:11 |
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej niż kiedykolwiek...
Zawsze dostaję to czego chcę. Więc przygotuj się, że Ty też kiedyś będziesz mój.
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33 - dziękuję Miśku, spełnienia marzeń
myszka23101 - bardzo mi miło naiwnie__ - dziękuję Pannie Utalentowanej RozowaSkeyterka - nie, za tak długą nieobecność należy Ci się bardzo mocno okradłam Cię znów SparklyAngel - ha pierwszy post, z którego Cię nie okradłam ![]() agatka944, Artistic soul, i_nie_zmienia_sie_nic, m o n, nienaruszona, noforme, OoYourDestiny, z innej bajki, ZakreconaNaMaxa _______________
'Niebiańsko szczęśliwa i skrajnie przerażona. Jest bardzo pojętna i nigdy nie popełnia dwa razy tego samego błędu. Zobojętniałam na wszystko. Hiperkrytyczny perfekcjonizm. Jeśli jesteś czegoś pewna, nie wolno Ci w to zwątpić. Morał jest krótki i dobrze nam znany: najbardziej nas ranią ludzie, których tak bardzo kochamy. To, że nie piszę do Ciebie nie znaczy, że za Tobą nie tęsknię. Gdybyś wiedział jak mnie irytujesz, sam byś sobie przypier#!*%ł. Wolę powiedzieć zwyczajowe "k#!wa" niż pier#*!ić 30 sekund "bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które z nienacka narażają mnie na upadek"'
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 - dziękuję bardzo. Dzięki Tobie pojawił się
na mej twarzy uśmiech. Przy okazji - wszystkiego najsłodszego! ;* ____ Znów to powraca - niespełniona miłość. Wszędzie widzę Jego twarz.. Boże, niech ten koszmar się w końcu skończy ! Tak, to koniec. Nic więcej nie mam do powiedzenia. Chciałabym Ci powiedzieć jak z całego serca Cię.. Nienawidzę!
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujęęęęę <3
![]() noforme - czarujesz ![]() Drift - moja cudowna <3 absurdalnie, nydee, stonka, grise i reszta starych krów - gdzie są moje pierniczki : (??? ![]() Nensie - staram się Kitusiu <3 tylko czasem brak weny a czasem czasu... -- dziś, jutro, i pojutrze śnie tylko o tobie. powiedz, jak mam żyć bez Ciebie? jak znów zaufać? nie chce o tobie zapomnieć zaufałam Ci , a Ty mnie opuściłeś. nie potrafię kochać kogoś innego od Ciebie. jedna wielka miłość. chce znów spojrzeć w Twoją twarz. myślisz ze ja jeszcze czasem za tobą tęskne? mylisz się.tęsknie codziennie. dziś już wiem, ze nie ma mnie bez Ciebie. to tylko moje uczucia do Ciebie. wiem dziś one dla ciebie nic nie znacza. miałam się nie poddawać, nie tęsknić i płakać być silna. już nawet nie potrafię, bo ja po prostu nie umiem już żyć bez Ciebie teraz już wiem ze to były tylko marzenia i pękły jak bańka mydlana, razem z Tobą. |
|
|
|
#1068 | |||
|
Raczkowanie
|
-Ona powiedziała że nie obchodzi jej że ją wyzywam bo i tak to ona wygrała bo ma jego -i co jej odpowiedziałaś? -Nic bo się obudziłam -I przejmujesz się tak głupim snem? -To nie jest głupi sen! taka jest prawda... To Ona wygrała.... Nawet nie wiesz ile razy wyzwałam Twoją dziewczynę od szmat tylko dlatego że z nią chodziłeś Ej ty pianista! tak dup.ku do Ciebie mówię. Weź ten swój pedalski tyłek i zjeżdżaj mi stąd rumuneczkaxd -na zdrówko ![]() Cytat:
![]() + dzięki za wyróżnienie wśród tych talentów Cytat:
w każdym bądź razie dziękuję za wyróżnienie i obyś została z nami jak najdłużej bo ubustwiam Twoje opisy ![]() Cytat:
Dużo weny i żebyś była tutaj z nami i nie odchodziła tak jak to już dużo talentów zrobiło... ![]() Miło że to co piszę podoba się komuś kto już tyle czasu jest na opisowym Dziękuję perełko za wyróżnienie
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|||
|
|
|
#1069 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd - miło Skarbie. ![]() Pójdę Ci na rękę, podciągnę sukienkę. I choćbyś nie wiem jak błagał, nie wrócę. I obiecuję Ci, że kiedyś będziesz mnie cholernie kochał. Robię wszystko by zwrócić na Niego uwagę. A on tylko marszczy czoło i czuje się z Tego powodu wesoło.
|
#1070 |
|
BAN stały
|
dreams słońce<3, pięknie to napisałaś!
dziękuję, dziękuję, dziękuję. i Ty nigdy nie odchodź. obiecaj, że nigdy mnie nie zostawisz, że nigdy nie będę jak te dziewczyny z roztrzaskanym sercem patrzące nocą w niebo błagając gwiazdy o miłość. to świat, rozszalałych myśli, stęsknionych spojrzeń i połamanych serc, które kiedyś były przecież czyjeś. to mój świat, chory bez ciebie. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-11-14 o 20:47 |
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
Niebieskim długopisem rysuję różowe serduszko...
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
naiwnie_ miło mi ;-) dreams_x33 gwiazdki z nieba, maluchu! ;* ;* i dziękuję " bądź jak słońce, by ludzie tęsknili za twoim serdecznym uśmiechem jak za jego promieniami, gdy pada deszcz prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia - one nigdy się nie kończą (...) patrz na mnie, nie spuszczaj ze mnie wzroku, nasze ręce to co innego, ja ciebie dotykam oczami... nie przerywaj mi, kiedy Cię słucham możesz nie mrugać? próbuje zapamiętać kolor twojej tęczówki na wieczność twojej miłości coraz mniej mam we krwi "
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Jest Twój. ; *
Ty po prostu z zasady jesteś taki obojętny. Wada wrodzona.
Co zrobiłabym, gdybyś był mój? Nigdy nie pozwoliłabym Ci odejść. Przestanę oddychać, jeśli nie zobaczę Cię już nigdy więcej.
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero teraz pokażę
Ci co to jest ból. Cisza zaklęta w cierpiącym krzyku. Wołasz o pomoc. Nie pomogę Ci, zdychaj.
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
marikab - a to pewnie dlatego, że ostatnio mi brak weny ;( mam zbyt wiele problemów na głowie
Gdy budziłam się przy Tobie każdego ranka, to nawet promienie Słońca zatrzymywały się na mojej twarzy. Odkąd Ciebie nie ma, budzę się w ciemności. Widzimy nasze życie jak powoli się stacza. Jak spada w otchłań, z której ciężko się wyrwać. Widzimy. Stoimi bezczynnie i wsłuchujemy się w ciszę. Po co nam rzeczywistość. Mamy przecież sny. Tam nigdy nic nie boli, nic nie dzieje się na serio. Przyjmujemy z pokorą dawki upokorzenia,akceptujemy nasze wybory z podświadomości,a gdy się budzimy... nagle nic się nie dzieje. To co było we śnie, tam zostanie. Mijamy się. Patrzę na Ciebie, gdy nie widzisz i czuję Twój wzrok na mnie. Oddychamy tym samym powietrzem i czuję,że mogę w tym trwać. Przewiń moje prawdziwe uczucia. Milion razy.
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
marikab - częstuj się
![]() Hmm może bym tak coś swojego wrzuciła...ale one takie strasznie smutne ![]() Już na zawsze będziesz w sercu mym. Będziesz gwiazdą na mym niebie... miłość z rozsądku, jest czymś równie abstrakcyjnym, jak książę na białym koniu. Kiedy naprawdę o kimś zapomnisz, nie powiesz "już zapomniałam"... I być jak te czterolatki kochające świat, cieszące się życiem Książę z bajki? Mam go w dupie! Zostanę niezależną księżniczką... Czasami upadamy tylko po to, aby sprawdzić kto nas złapie. - Źle wyglądasz. Co się stało? - Nic takiego. Nie zrozumiesz. - Spróbuje. - A bolały Cię kiedyś wspomnienia?... Miałeś racje. Uzależniłam sie od twojego "dobranoc" Porządek to mam tylko na biurku... w życiu wojna jak demolka na własnym podwórku... zakochaj się we mnie w poniedziałek.
we wtorek mocno przytul i nie zadawaj pytań. środa dniem naszego łakomstwa. w czwartek bądź blisko. bym oddechem żyła twoim.. piątek - rumba i salsa. w sobote sprzątasz ty. w niedziele po prostu ,czekaj na poniedziałek. by od nowa. się w sobie zakochiwać.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
mnie? hah! jak miło
"
Mówią nie poddawaj się. Mówią nie płacz. Mówią nie żyj w smutku. Lecz czy kogoś obchodzi , że te słowa bardzo ranią bo ich treść jest nie do wykonania ?! Wiele rzeczy się dzieje... Nie są ani dobre, ani złe Od nas samych zależy, jak je pojmiemy ... Ci, którzy uważają siebie za zupełnie normalnych tak naprawdę są nienormalni, ponieważ na tym świecie nie istnieje coś takiego jak "normalność". Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, Pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyc wszyscy razem, Będzie to już początek nowej rzeczywistości. ...Czas płynie, świat się zmienia, płyną łzy, znikają marzenia... gdyby nie cień ... byłabym całkiem samotna ... "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-11-14 o 21:36 |
|
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ech świetne mogę zabrać ? marikab_ na zdrowie kochana ____________________ 'jesteśmy tylko ja i ty. a świat topi się jak lód w jabłkowym martini' 'pier.dolone, bezsensowne, chu.jowe uczucie.' 'nagle stawała się tragiczną postacią, która rozpaczliwie potrzebowała odrobiny czułości, albo przynajmniej mocnego drinka.' 'żaden strach nie zatrzyma tego, co mamy w umysłach.' 'Chyba znowu zacznę wierzyć w Mikołaja, bo w ludzi już nie warto.' 'I chcę dziś pić i tańczyć , aż wybuchną basy . Lub wsiąść w samochód , na zakręcie wypaść z trasy Zatańczyć na szczycie świata i *******ić straty' 'czeski film samotni wieczór sobotni ten esencja zwrotki to realistyczny sen.' 'Rzygam nadmiarem rzeczywistości .' 'wzbić się ponad granicę przeciętności.' 'abstrakcyjnej prawdy nie ma.' 'Nauczyłam się umierac w sobię, nauczyłam się ukrywac cały strach.' 'Mała, otrzep się z kurzu tamtych wspomnień przeszłość nigdy nie wraca.' 'inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`' 'mydląc oczy, że ważni jesteśmy, że nasze zdanie ma znaczenie, że to, że tamto, że sramto. a potem pyk. i ich nie ma. Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać Ale żadnej z nich nie chcę sie wyrzekać' 'I nieważne, że boli ! Nikt nie mówił mała dziewczynko, że będzie łatwo.'
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję.
dreams_x33, najlepszego * ; i miss all the little things I never thought that they'd mean everything to me
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
kiedy wszystko już powoli zaczyna być dobrze, Ty nagle sobie o mnie przypominasz, po co? każdy facet napotkany na ulicy przypomina mi Ciebie. bardzo boli, gdy KTOŚ, kto był dla Ciebie całym życiem, skraca Waszą znajomość do krótkiego "cześć" marzę o tym żeby Cię dziś spotkać, tak przypadkiem, zobaczyć jak zareagujesz. brawo, udało Ci się. możesz mnie wpisać na listę dziewczyn które zaliczyłeś, zadowolony? misją zakończona. tak bardzo żałuję tego że wierzyłam Ci w każde słowo, przecież byłeś taki wiarygodny. Edytowane przez truskawkowy_tymbark Czas edycji: 2010-11-14 o 21:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

) . - okradzione , wspaniałości moje . 

+ lepiej brzmisz pod tym nickiem 

okradłam Cię znów
za te dzieki ktorym nadal tu jestem. Z waszych slow moglby powstac bestseller ! Kocham was, i każda literka która wyszła z waszych myśli jest najlepsza. Co prawda niektórych nickow od wieków nie widziałam ale i tak zawsze będziecie w moim serduszku. <3 Kolejność oczywiście bez znaczenia bo pisałam jak pamiętałam. No i oczywiście przepraszam jeśli coś w loginie pokręciłam ;p.