Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 19:59   #4351
monjas1988
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ojej jaka ona malutka a jaki śliczny dzióbek ma
dziekuje
a w razie watpliwosci to urode ma po mamie
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:25   #4352
Magdzia94
Zakorzenienie

Oczywiście nie wątpię że po mamusi
Macie 2 imię wybrane ?

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Dobra słońca ja idę spać, bo padam. Dobranoc

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:09   #4353
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
ja wlasnie siedze i sama sobie skube, nie umiem nadac im ksztaltu tego luku boje sue ze za bardzo cienki zrobie
Ja w ogóle swoich brwi nie ruszam

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
kupiłam dzis w Biedronce krem do rąk, ktory na drugim miejscu w składzie ma olej kokoswy, a na trzecim masło shea
Niezły skład ;o Co to za krem? Jakiej firmy?

Cytat:
moja smoczyca to ma tupet wlasnie dzwonil do mnie tesc i powiedzial ze "mama" byla na zakupach i kupila pare ciuszkow dla Lil, ale ku... zadne nie jest rozowe czy czerwone podobno 3 pary spioszkow niebieskich pare zielonych i zoltych.... ja nie chce Jej ubierac tylko na rozowo, ale skoro wie ze to DZIEWCZYNKA to chyba przegiela .....
Tak szczerze? Ja bym swojej córki tylko na różowo nie ubierała... Ty i tak będziesz jej kupowała masę różowych ciuszków więc kilka ubrań innego koloru Lilianie nie zaszkodzi (; Żadnej dziewczynce by nie zaszkodziło. Moim zdaniem głupotą byłoby gdyby każdy tylko różowe fatałaszki kupował Wiem, że smoczyca jest paskudna, ale tym razem naprawdę niczego złego nie zrobiła.

Cytat:
Macie 2 imię wybrane ?
Drugie imiona nie są fajne Ja mam jedno i się cieszę Ale może ja jestem dziwna xD
Stary 2010-11-14, 21:20   #4354
19agusia91
Zakorzenienie

ziolony, Jeronimo Martins, dystrybucja S.A. ul. Żniwna 5, 62-025 Kostrzyn Biedronkowy.

idę spac, od jutra szkoła , ech, dobranoc!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:33   #4355
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
moja smoczyca to ma tupet wlasnie dzwonil do mnie tesc i powiedzial ze "mama" byla na zakupach i kupila pare ciuszkow dla Lil, ale ku... zadne nie jest rozowe czy czerwone podobno 3 pary spioszkow niebieskich pare zielonych i zoltych.... ja nie chce Jej ubierac tylko na rozowo, ale skoro wie ze to DZIEWCZYNKA to chyba przegiela .....
Jest jeszcze taka opcja ze smoczyca jest zacofana i ma podobne spojrzenie na tą kwestię do mojej mamy. Otóz ona uparcie twierdzi, ze różowy jest dla chłopca a niebieski dla dziewczynki. A to dlatego że Matka Boska ma ciuszki niebieskie a Jezus czerwone/różowe. Do tego stopnia cieżko jej to przetłumaczyć, ze moja siostrzenica miała sukienkę z niebieskimi dodatkami do chrztu. Aczkolwiek nie przeszkadzało to w niczym bo mała ma niebieskie oczy i cudownie jej w niebieskim. W różowym juz nie za specjalnie.
Cytat:

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=81258

Nowe zdjecie Lil, pierwszy raz moglam Ja wziac na raczki, ale tylko na chwilke
Ojej. Jak ja nie gustuje w małych dzieciach tak twoja dzidzia naprawdę mi sie podoba. Jest śliczna.
Cytat:
dziekuje
a w razie watpliwosci to urode ma po mamie
A jak. Widać, ze podobna

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:36   #4356
saming
Zakorzenienie

Prawie całe nogi pastą cukrową wydepilowałam.
Ale zastanawiam się nad kupnem depilatora.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:40   #4357
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja chyba zainwestuję w siedemnastkę - http://allegro.pl/toby-constance-car...276018989.html , taki kolor jak 18 chyba mi nie pasuje.
Mam , nawet ten odcień właśnie ale powoli zniechęcam się do tego pudru niestety...

Monjas, ja do chrztu miałam też niebieskie dodatki bo kiedyś wcale nie zwracano uwagi na to które są dla kogo. Uważam że różne kolory są miłym urozmaiceniem, nie cierpię jak małe różowe niemowlaki są bez przerwy ubierane w różowe ciuszki od stóp do głów, taka jedna wielka różowa plama... Nie ma co przesadzać
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 23:23   #4358
monjas1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście nie wątpię że po mamusi
Macie 2 imię wybrane ?
-
Tak Amelia

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja w ogóle swoich brwi nie ruszam

Tak szczerze? Ja bym swojej córki tylko na różowo nie ubierała... Ty i tak będziesz jej kupowała masę różowych ciuszków więc kilka ubrań innego koloru Lilianie nie zaszkodzi (; Żadnej dziewczynce by nie zaszkodziło. Moim zdaniem głupotą byłoby gdyby każdy tylko różowe fatałaszki kupował Wiem, że smoczyca jest paskudna, ale tym razem naprawdę niczego złego nie zrobiła.

Drugie imiona nie są fajne Ja mam jedno i się cieszę Ale może ja jestem dziwna xD

Ja nie mowie ze bede Ja ubierac tylko na rozowo , bron Boze, ale nie kupila nic rozowego, z reszta nie wazne , moze jestem przewrazliwiona, ale wydajemi sie, ze pierwszy odruch z kupowaniem ciuszkow dla wnuczki to ciuszki rozowe, ale niewazne

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Jest jeszcze taka opcja ze smoczyca jest zacofana i ma podobne spojrzenie na tą kwestię do mojej mamy. Otóz ona uparcie twierdzi, ze różowy jest dla chłopca a niebieski dla dziewczynki. A to dlatego że Matka Boska ma ciuszki niebieskie a Jezus czerwone/różowe. Do tego stopnia cieżko jej to przetłumaczyć, ze moja siostrzenica miała sukienkę z niebieskimi dodatkami do chrztu. Aczkolwiek nie przeszkadzało to w niczym bo mała ma niebieskie oczy i cudownie jej w niebieskim. W różowym juz nie za specjalnie.

Ojej. Jak ja nie gustuje w małych dzieciach tak twoja dzidzia naprawdę mi sie podoba. Jest śliczna.

A jak. Widać, ze podobna
Ona nie jest zacofana tylko zlosliwa.
Ciesze sie ze moja corcia Ci sie podoba, bo jest taka sliczna

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:29 ----------

wszystie juz spia?
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 04:53   #4359
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry Tak strasznie nie chciało mi się wstawać Pospałabym chociaż do 8.00, chyba po pracy wskoczę pod kołderkę. Włosy umyte, niedługo znowu odwiedzę fryzjerkę bo są cienkie na końcach i jakieś niefajne, znowu mam kryzys Widziałyście nową szatę pędzli Pixie http://allegro.pl/pixie-cosmetics-pe...312169728.html urocze

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 06:51   #4360
19agusia91
Zakorzenienie

hej

Miki, od razu cena w górę poszła

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

http://allegro.pl/sukienka-z-bufkami...7.html#gallery

Takie ubrania to chyba wyglądają dobrze tylko na szczuppłych, nie? Podesłałabym Tżtowi, szuka prezentu na święta Ale nie wiem, myslicie, że dobrze wyglądałabym?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-11-15, 07:03   #4361
blondyna789
Zakorzenienie

Witam się po weekendzie..
kurde, weekendy są męczące muszę stwierdzić.. jestem skrajnie niewyspana

Agusia, uważam , że dobrze byś wyglądała w takiej sukience w końcu jesteś wysoka.. i z drugiej strony.. co to za sugestia , że niby nie jesteś szczupła?

rety.. no padam na twarz..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 07:05   #4362
19agusia91
Zakorzenienie

Blondi, ale mam brzuszek, a nie chce wyglądać jak ona http://allegro.pl/nowosc-mala-czarna...301182508.html :P
Ale wysłałam mu, w sumie, gacie antygwałtki wystarczy założyć

Ja też niewyspana jakaś, a budzik dzis olałam. Dobrze, że mnie mama obudziła.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-11-15, 07:33   #4363
blondyna789
Zakorzenienie

o rety.. taki brzuch to ma chyba każdy wszystko zależy od bielizny jaką założysz.. jak założy się wżynające się striny, to się porobią balerony po bokach ja ostatnio noszę spodenki cały czas i jest luz

ale za to mam kompleks na tle ud i tyłka
Stary 2010-11-15, 09:11   #4364
Asia19x
Zakorzenienie

Cześć. Nawet nie próbuję nadrabiać, bo za dużo tego.

Rany, weźcie mi powiedzcie tylko, co znaczy ten avatar Monjas? Czy to to co myślę?

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Czyli Monia urodziła
O Rany Wszystko dobrze? Jak się czujecie? Na kiedy miałaś mieć termin?
Dziewczynka
Ale się cieszę, trzymam za Was kciuki, aby mała rosła jak na drożdżach i by szybko wróciłyście do domu

Chyba dziś za Was wypije Trzeba, kolejna włosomaniaczka nam się urodziła.
A tak namarginesie - cały weekend piłam, wszystko przez Chatul i Jenn, bo ciągle pisały o tym

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:35   #4365
blondyna789
Zakorzenienie

ja piłam tylko piwko w sobotę z chłopakami i graliśmy w Monopol nie muszę mówić kto wygrał?

tak , tak.. Monia nam się wysypała i maleńka Lil "już jest z nami" fajnie nie?

dziewczyny, święta już tuż tuż... macie pomysł na prezent dla Tż-a? perfumy dostał w zeszłym roku myślę o golarce elektr, ale taka super to kosztuje z 600zł więc sama nie wiem...
Stary 2010-11-15, 09:45   #4366
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja piłam tylko piwko w sobotę z chłopakami i graliśmy w Monopol nie muszę mówić kto wygrał?

tak , tak.. Monia nam się wysypała i maleńka Lil "już jest z nami" fajnie nie?

dziewczyny, święta już tuż tuż... macie pomysł na prezent dla Tż-a? perfumy dostał w zeszłym roku myślę o golarce elektr, ale taka super to kosztuje z 600zł więc sama nie wiem...
to zaszalalas

witaj Asia dawno Cie u nas nie bylo
ja sie wlasnie zykuje do wyjsci na uczelnie i nie wiem ktore kolczyki zalozyc;p
ale cieplo dzisiaj mamy
kurcez juz wole zaczynac o 8 i nie konczyc o tak neiludzkiej porze jak 21
ja jeszcze nad zadnymi prezentmi nie myslalam - czekam na przyplyw gotowki z uczelni
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:47   #4367
blondyna789
Zakorzenienie

no ja też tak tylko fantazjuję, bo moja sytuacja społeczno-ekonomiczna może ulec pogorszeniu po nowym roku, więc jakieś wybitne szaleństwa finansowe nie są wskazane.. muszę najpierw na szkołę odłożyć

wykombinuję jakiś tańszy upominek ale przydatny.. dlatego Was pytam, bo Wy macie głowy pełne pomysłów
Stary 2010-11-15, 09:47   #4368
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Rowerek zaliczony
Muszę tylko pomyśleć jak zmienić moją dietę żeby były jakieś efekty. Cholera czemu rano mam tak mało czasu
Zapraszam na moją modyfikacje Dunkana- żadnych węglowodanów efekty są.! i tylko chude produkty oczywiście

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Dziękuję
Na górnej powiece robię zawsze kreskę brązową kredką, czasami czarną, ale chyba lepiej mi w brązie. Czasami używam brązujących kuleczek z Avonu na policzki, ale mam wrażenie, że jestem wtedy bardzo pomarańczowa

Ja lubię błyszczyki, ale często o nich zapominam. Na stałe używam tylko Carmex, ale wystarczy mi posmarować usta rano, nawilża na cały dzień. A kolorowe błyszczyki nie trzymają się długo, a w szkole nie zawsze jest okazja, żeby się poprawić - nie lubię się publicznie malować, zwłaszcza przy takiej ilości facetów w klasie .
Ładna z Ciebie dziewczyna Ja uwielbiam eksperymentować z makijażami i w sumie nawet nie zastanawiam się jakie kolory mi pasują tylko daje się ponieść fantazji. Same dziwactwa z tego wychodzą a maluje się publicznie błyszczykiem regularnie (szczególnie jak używam jakiejś dziwacznej burdelowej czerwieni)

Cytat:
Kurcze no.. Może to dziwne, ale ja też nie widzę tu problemu.. Ale jeśli chcesz róż, faktycznie powinna to uszanować.

A w ogóle ile za wcześnie urodziła się Lil? Wygląda na naprawdę silne maleństwo i nie masz co się o nią martwić!

Cytat:
hej

Takie ubrania to chyba wyglądają dobrze tylko na szczuppłych, nie? Podesłałabym Tżtowi, szuka prezentu na święta Ale nie wiem, myslicie, że dobrze wyglądałabym?
Myślę że możesz wyglądać okej jeśli nie jesteś typem figury z bardzo wystającym brzuszkiem i pupą. Ja tak mam i żadna sukienka tego typu nie wchodzi w grę. Ale jak kojarzę Twoje zdjęcia to wcale tak nie masz

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Cześć. Nawet nie próbuję nadrabiać, bo za dużo tego.

Chyba dziś za Was wypije Trzeba, kolejna włosomaniaczka nam się urodziła.
A tak namarginesie - cały weekend piłam, wszystko przez Chatul i Jenn, bo ciągle pisały o tym
Asia! Czeeść ja tez imprezowałam, zresztą eee.. to chyba nic nowego nie? Tym razem piliśmy uboty, chyba nikt nie chce wiedzieć jak to się skończyło

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2010-11-15 o 09:48
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:50   #4369
Asia19x
Zakorzenienie

Super
W ogóle nie było mnie kilka dni i tak obco się czuję....

Ja w tym roku kupuje perfumy, ale nie wiem jakie, cholera, kasy mało, więc...
Ja golarkę kupiłam mu na baterie w zeszłym roku z dżilet za 60zł, z wymiennymi wkładami (osobno już) i jet bardzo zadowolony Wygląda jak normalna maszynka z tym, że tak fajnie wibruje Nie ma szans, by się zaciąć. Próbowałam na swoich nogach

Malinko, Marysiu - witajcie moje piękne
Nie, no, Maryha, jakże mi Ciebie brakowało! I Tych Twoich opowieści z cyklu "byłam sobie na imprezie...."

Ja grzecznie, po dwa piwka sobie piłam, winko... Dziś zacznę kolejną butelkę i będę sączyć przez kilka dni

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-11-15 o 09:52
Stary 2010-11-15, 10:02   #4370
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Super
W ogóle nie było mnie kilka dni i tak obco się czuję....

Ja w tym roku kupuje perfumy, ale nie wiem jakie, cholera, kasy mało, więc...
Ja golarkę kupiłam mu na baterie w zeszłym roku z dżilet za 60zł, z wymiennymi wkładami (osobno już) i jet bardzo zadowolony Wygląda jak normalna maszynka z tym, że tak fajnie wibruje Nie ma szans, by się zaciąć. Próbowałam na swoich nogach

Malinko, Marysiu - witajcie moje piękne
Nie, no, Maryha, jakże mi Ciebie brakowało! I Tych Twoich opowieści z cyklu "byłam sobie na imprezie...."

Ja grzecznie, po dwa piwka sobie piłam, winko... Dziś zacznę kolejną butelkę i będę sączyć przez kilka dni
Ja mam zawsze całą masę opowieści tego co odwaliłam, bo aż w to nie wierze. Tym razem rozpoczął się sezon jesienny więc uwaga uwaga.. Chodzę do klubów tak naprawdę do jednego, jedyny duuuży rockowy klub w naszym mieście, taki od zawsze dla mrocznych, z koncertami, dżam seszjon, i powodujący moje cotygodniowe bankructwo ja już nie wiem jak mam na siebie zarobić z takim trybem życia. W ten łikend w ogóle nie widziałam rodziców. Albo w pracy, albo na uczelni, albo na piwie. Ale! Odkąd jestem na diecie zostałam królem ekonomii. Powaga. Upijam się po kosztach. Jest meega Dobra już cicho bo troche siara tylko o imprezach opowiadać. Jeszcze wyjdę na jakiegoś pijaka nieuka i bezrobotnego :P

Nie myślę o świętach. Nie lubię myśleć o tym za wcześnie. Wolę myśleć na bieżąco (max 4 dni wprzód, tyle mój mózg wytrzymuje). Pozatym jak patrze na moje relacje z TŻ to tym bardziej nie chce mi się o prezencie dla niego myśleć.

Chrup chrup, jaki pyszny serek wiejski na śniadanie, mniam mniam, a jak pysznie będzie wyglądał mój tyłek w dzinsach o rozmiar mniejszych..

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2010-11-15 o 10:04
Stary 2010-11-15, 10:13   #4371
blondyna789
Zakorzenienie

krejzolka

nie no ja muszę pomyśleć przy listopadowej wypłacie, bo grudniowa będzie ekhym.. no dzień przed świętami także muszę się spiąć i kupić prezenty.. na szczęście w tym roku tylko dla rodziców i Tż-a
Stary 2010-11-15, 10:17   #4372
Maryha_ah
Zakorzenienie

Ale się najadłam tym serkiem, zaraz zdechnę. Pora zabrać się do roboty. Dziś mam święto uniwerku więc wolne, pracy nie wzięłam, zostałam w domku żeby nadrobić trochę naukę.. I co? Wizaż
Stary 2010-11-15, 10:17   #4373
Asia19x
Zakorzenienie

Graziu - do Ciebie piszę, odnoście Twojego posta i zdjęć

Po pierwsze, jak przeoczysz, dostaniesz lanie
Buźkę masz bardzo ładną, więc nie ma co jej męczyć podkładami. To raz. Ja bym Ci poleciła krem tonujący jakiś. Np. Ziaja Nuno, ja osobiście nie używałam (jeszcze), ale ma dobre opinie. Fajny jest z Nivea Visage Yung, mnie zapchał niestety, ale buzia wygląda po nim pięknie. Wyrównuje koloryt, ogólnie super.
Jeżeli jednak chcesz podkład - lekki i bardzo fajny jest mus z Golden Rose. Delikatnie kryje, wygładza, efekt bardzo naturalny.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-427048

Dalej. Może jakiś lekko matujący puder w kamieniu/sypki?
Ja kupiłam niedawno mineralny w kamieniu z Essence i jestem strasznie zadowolona Jaśniutki, matuje, makijaż dłużej się trzyma, słabo kryje, ale z taką cerą jak Twoja raczej nie potrzebujesz mocno kryjących
To właśnie ten:
Nie jest drogi, ja zapłaciłam za niego 12zł.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1
Fajny jest też sypki, matujący z Hean, w takim fajnym opakowaniu, miałam go chyba pół roku, a używałam codziennie, też kosztował około 12zł.

Myślę, że dobrze będzie Ci w różach w tonacji lekko brzoskwiniowej i różowej. Ostatnio jest szał na róże z Essence, dziewczyny tak zachwalają. Jest taki wybór, że na pewno coś znajdziesz Wystraczy jak lekko muśniesz policzki i będzie ok, naturalnie i pięknie.

Dalej. Usta, masz takie duuuże, pełne
Odcienie brzoskwiniowe, różowe, jakie tylko chcesz
Jak nie lubisz ciemnijszych - fajne są z Miss Sporty, z tym, że Ty nie lubisz drobinek, tak?
Ja mam ten - odcień jasniutki, perłowy, uwielbiam go
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-436572
Z tej linii mają przepiękne odcienie. Matowe też chyba mają, poza tym w Naturze jest mega wybór, jednak takie ładne usta jak Twoje warto byłoby podkreślić takich delikatnie iskrzącym błyszczykiem, faceci popadają
O, ten też uwielbiam.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-435502
Fajne mają też z Wibo, Essence, na pewno coś znjadziesz. Dobrze Ci będzie w perłowych, beżowych odcieniach, we wszytkim. Jaki tylko chcesz

Oczka.
Pewnie zależy Ci, żeby było delikatnie, do szkoły.
Beżowe, jasne brązy będą ok
Takie delikatnie perłowe, rozświetlające powieki. Z Miss Sporty są fajne, kosztują 5zł, z essence duży wybór, mnóstwo tego cholerstwa jest
Myślę, że beżowy cień+brązowa eyelinek/kredka będą dla Ciebie idelane

Ale się napisałam

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-15, 10:22   #4374
Chatul
ma zielone pojęcie

No, teraz będę mogła w miarę na bieżąco z Wami rozmawiać. Bo jak TŻ u mnie był to na nic czasu nie miałam
Do tego TŻ miał wracać do domu wczoraj wieczorem. A wraca dzisiaj. I jedzie prosto na uczelnię. Biedny. Będzie padnięty

Cytat:
ziolony, Jeronimo Martins, dystrybucja S.A. ul. Żniwna 5, 62-025 Kostrzyn Biedronkowy.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Jest jeszcze taka opcja ze smoczyca jest zacofana i ma podobne spojrzenie na tą kwestię do mojej mamy. Otóz ona uparcie twierdzi, ze różowy jest dla chłopca a niebieski dla dziewczynki. A to dlatego że Matka Boska ma ciuszki niebieskie a Jezus czerwone/różowe.
Jak to czytaliśmy z TŻem to polegliśmy na miejscu
Stary 2010-11-15, 10:32   #4375
blondyna789
Zakorzenienie

o matko.. Asiu.. ale esej to wygląda jak poradnik pt. "Jak być mniej brzydkim" a tak serio to fajnie jak ktoś coś doradzi..

u mnie malowanie to szybka jazda z rana...
kram mat.,podkład , puder w kulkach lekko brązujący, róż na policzki, tusz i cień nude (fajnie matuje powieki i nie muszę się wysilać) , finito najważniejsze, to trafić w swoje kosmetyki a później ich używać... kolorystyczne jazdy to nie dla mnie ahm.. po prostu nie umiem się malować.. przydymionego oka do dziś nie umiem robić
Stary 2010-11-15, 10:34   #4376
Chatul
ma zielone pojęcie

Ja na stałe w ogóle się nie maluję. Nie chce mi się Ostatnio tylko czasem zdarza mi się mocno obrysować oko niebieską kredką
Stary 2010-11-15, 10:46   #4377
szmyrk
Zakorzenienie

Dzien dobry
Mam ostatnimi czasy coraz mniej sily i czasu na cokolwiek... Musze sie wziac za siebie.
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 10:51   #4378
Chatul
ma zielone pojęcie

A ja się na uczelnie zbieram. Wypadałoby dzisiaj na jakieś zajęcia iść Rano TŻa na dworzec odwoziłam więc nie dałabym rady być na uczelni xD
Stary 2010-11-15, 10:53   #4379
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A ja się na uczelnie zbieram. Wypadałoby dzisiaj na jakieś zajęcia iść Rano TŻa na dworzec odwoziłam więc nie dałabym rady być na uczelni xD
A, no wlasnie, u Ciebie byl Twoj ukochany, jak bylo?
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 10:56   #4380
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
u mnie malowanie to szybka jazda z rana...
kram mat.,podkład , puder w kulkach lekko brązujący, róż na policzki, tusz i cień nude (fajnie matuje powieki i nie muszę się wysilać) , finito najważniejsze, to trafić w swoje kosmetyki a później ich używać... kolorystyczne jazdy to nie dla mnie ahm.. po prostu nie umiem się malować.. przydymionego oka do dziś nie umiem robić
Ja lubię kolorystyczne jazdy. A że ciuchowe też mam jazdy, to potrafię wyglądać naprawdę dziwnie. Ostatnio gustuje w duecie czarny eyliner+ bordowe cienie + bordowy błyszczyk. Jak dla blondynki makijaż dość mocny, ale cóż, niebawem mi przejdzie. z chęcią też bym pokazała swoją paszczę na profesjonalne rady Asi da się załatwić? ?

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Mam ostatnimi czasy coraz mniej sily i czasu na cokolwiek... Musze sie wziac za siebie.
Cześć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości