|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
dziekuje
![]() a w razie watpliwosci to urode ma po mamie ![]()
#4352 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście nie wątpię że po mamusi
![]() Macie 2 imię wybrane ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Dobra słońca ja idę spać, bo padam. Dobranoc ![]()
![]() |
#4353 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Drugie imiona nie są fajne ![]() ![]()
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
ziolony, Jeronimo Martins, dystrybucja S.A. ul. Żniwna 5, 62-025 Kostrzyn
![]() idę spac, od jutra szkoła , ech, dobranoc! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak. Widać, ze podobna ![]()
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Prawie całe nogi pastą cukrową wydepilowałam.
Ale zastanawiam się nad kupnem depilatora.
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monjas, ja do chrztu miałam też niebieskie dodatki bo kiedyś wcale nie zwracano uwagi na to które są dla kogo. Uważam że różne kolory są miłym urozmaiceniem, nie cierpię jak małe różowe niemowlaki są bez przerwy ubierane w różowe ciuszki od stóp do głów, taka jedna wielka różowa plama... Nie ma co przesadzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak Amelia
Cytat:
Ja nie mowie ze bede Ja ubierac tylko na rozowo , bron Boze, ale nie kupila nic rozowego, z reszta nie wazne , moze jestem przewrazliwiona, ale wydajemi sie, ze pierwszy odruch z kupowaniem ciuszkow dla wnuczki to ciuszki rozowe, ale niewazne Cytat:
Ciesze sie ze moja corcia Ci sie podoba, bo jest taka sliczna ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:29 ---------- wszystie juz spia?
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Miki, od razu cena w górę poszła ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- http://allegro.pl/sukienka-z-bufkami...7.html#gallery Takie ubrania to chyba wyglądają dobrze tylko na szczuppłych, nie? Podesłałabym Tżtowi, szuka prezentu na święta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie..
![]() kurde, weekendy są męczące muszę stwierdzić.. jestem skrajnie niewyspana ![]() Agusia, uważam , że dobrze byś wyglądała w takiej sukience ![]() ![]() rety.. no padam na twarz.. ![]() ![]()
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Blondi, ale mam brzuszek, a nie chce wyglądać jak ona http://allegro.pl/nowosc-mala-czarna...301182508.html :P
Ale wysłałam mu, w sumie, gacie antygwałtki wystarczy założyć ![]() Ja też niewyspana jakaś, a budzik dzis olałam. Dobrze, że mnie mama obudziła.
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
o rety.. taki brzuch to ma chyba każdy
![]() ![]() ![]() ale za to mam kompleks na tle ud i tyłka ![]()
#4364 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Nawet nie próbuję nadrabiać, bo za dużo tego.
Rany, weźcie mi powiedzcie tylko, co znaczy ten avatar Monjas? Czy to to co myślę? ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Czyli Monia urodziła ![]() O Rany ![]() Dziewczynka ![]() Ale się cieszę, trzymam za Was kciuki, aby mała rosła jak na drożdżach i by szybko wróciłyście do domu ![]() Chyba dziś za Was wypije ![]() A tak namarginesie - cały weekend piłam, wszystko przez Chatul i Jenn, bo ciągle pisały o tym ![]()
#4365 |
Zakorzenienie
|
ja piłam tylko piwko w sobotę z chłopakami
![]() ![]() ![]() tak , tak.. Monia nam się wysypała ![]() ![]() ![]() dziewczyny, święta już tuż tuż... macie pomysł na prezent dla Tż-a? perfumy dostał w zeszłym roku ![]() ![]()
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Asia ![]() ![]() ja sie wlasnie zykuje do wyjsci na uczelnie i nie wiem ktore kolczyki zalozyc;p ale cieplo dzisiaj mamy ![]() kurcez juz wole zaczynac o 8 i nie konczyc o tak neiludzkiej porze jak 21 ![]() ja jeszcze nad zadnymi prezentmi nie myslalam - czekam na przyplyw gotowki z uczelni ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
no ja też tak tylko fantazjuję, bo moja sytuacja społeczno-ekonomiczna może ulec pogorszeniu po nowym roku, więc jakieś wybitne szaleństwa finansowe nie są wskazane.. muszę najpierw na szkołę odłożyć
![]() wykombinuję jakiś tańszy upominek ![]() ![]()
#4368 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A w ogóle ile za wcześnie urodziła się Lil? Wygląda na naprawdę silne maleństwo i nie masz co się o nią martwić! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-11-15 o 09:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() W ogóle nie było mnie kilka dni i tak obco się czuję.... ![]() Ja w tym roku kupuje perfumy, ale nie wiem jakie, cholera, kasy mało, więc... Ja golarkę kupiłam mu na baterie w zeszłym roku z dżilet za 60zł, z wymiennymi wkładami (osobno już) i jet bardzo zadowolony ![]() ![]() ![]() Malinko, Marysiu - witajcie moje piękne ![]() Nie, no, Maryha, jakże mi Ciebie brakowało! ![]() ![]() Ja grzecznie, po dwa piwka sobie piłam, winko... Dziś zacznę kolejną butelkę i będę sączyć przez kilka dni ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-15 o 09:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie myślę o świętach. Nie lubię myśleć o tym za wcześnie. Wolę myśleć na bieżąco (max 4 dni wprzód, tyle mój mózg wytrzymuje). Pozatym jak patrze na moje relacje z TŻ to tym bardziej nie chce mi się o prezencie dla niego myśleć. Chrup chrup, jaki pyszny serek wiejski na śniadanie, mniam mniam, a jak pysznie będzie wyglądał mój tyłek w dzinsach o rozmiar mniejszych.. ![]() Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-11-15 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
krejzolka
![]() nie no ja muszę pomyśleć przy listopadowej wypłacie, bo grudniowa będzie ekhym.. no dzień przed świętami ![]() ![]()
#4372 |
Zakorzenienie
|
Ale się najadłam tym serkiem, zaraz zdechnę. Pora zabrać się do roboty. Dziś mam święto uniwerku więc wolne, pracy nie wzięłam, zostałam w domku żeby nadrobić trochę naukę.. I co? Wizaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Graziu - do Ciebie piszę, odnoście Twojego posta i zdjęć
![]() Po pierwsze, jak przeoczysz, dostaniesz lanie ![]() ![]() Buźkę masz bardzo ładną, więc nie ma co jej męczyć podkładami. To raz. Ja bym Ci poleciła krem tonujący jakiś. Np. Ziaja Nuno, ja osobiście nie używałam (jeszcze), ale ma dobre opinie. Fajny jest z Nivea Visage Yung, mnie zapchał niestety, ale buzia wygląda po nim pięknie. Wyrównuje koloryt, ogólnie super. Jeżeli jednak chcesz podkład - lekki i bardzo fajny jest mus z Golden Rose. Delikatnie kryje, wygładza, efekt bardzo naturalny. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-427048 Dalej. Może jakiś lekko matujący puder w kamieniu/sypki? Ja kupiłam niedawno mineralny w kamieniu z Essence i jestem strasznie zadowolona ![]() ![]() To właśnie ten: Nie jest drogi, ja zapłaciłam za niego 12zł. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1 Fajny jest też sypki, matujący z Hean, w takim fajnym opakowaniu, miałam go chyba pół roku, a używałam codziennie, też kosztował około 12zł. Myślę, że dobrze będzie Ci w różach w tonacji lekko brzoskwiniowej i różowej. Ostatnio jest szał na róże z Essence, dziewczyny tak zachwalają. Jest taki wybór, że na pewno coś znajdziesz ![]() Dalej. Usta, masz takie duuuże, pełne ![]() Odcienie brzoskwiniowe, różowe, jakie tylko chcesz ![]() Jak nie lubisz ciemnijszych - fajne są z Miss Sporty, z tym, że Ty nie lubisz drobinek, tak? Ja mam ten - odcień jasniutki, perłowy, uwielbiam go ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-436572 Z tej linii mają przepiękne odcienie. Matowe też chyba mają, poza tym w Naturze jest mega wybór, jednak takie ładne usta jak Twoje warto byłoby podkreślić takich delikatnie iskrzącym błyszczykiem, faceci popadają ![]() ![]() O, ten też uwielbiam. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-435502 Fajne mają też z Wibo, Essence, na pewno coś znjadziesz. Dobrze Ci będzie w perłowych, beżowych odcieniach, we wszytkim. Jaki tylko chcesz ![]() Oczka. Pewnie zależy Ci, żeby było delikatnie, do szkoły. Beżowe, jasne brązy będą ok ![]() Takie delikatnie perłowe, rozświetlające powieki. Z Miss Sporty są fajne, kosztują 5zł, z essence duży wybór, mnóstwo tego cholerstwa jest ![]() Myślę, że beżowy cień+brązowa eyelinek/kredka będą dla Ciebie idelane ![]() Ale się napisałam ![]()
#4374 | ||
ma zielone pojęcie
|
No, teraz będę mogła w miarę na bieżąco z Wami rozmawiać. Bo jak TŻ u mnie był to na nic czasu nie miałam
![]() Do tego TŻ miał wracać do domu wczoraj wieczorem. A wraca dzisiaj. I jedzie prosto na uczelnię. Biedny. Będzie padnięty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
o matko.. Asiu.. ale esej
![]() ![]() ![]() u mnie malowanie to szybka jazda z rana... ![]() kram mat.,podkład , puder w kulkach lekko brązujący, róż na policzki, tusz i cień nude (fajnie matuje powieki i nie muszę się wysilać) , finito ![]() ![]() ![]() ![]()
#4376 |
ma zielone pojęcie
|
Ja na stałe w ogóle się nie maluję. Nie chce mi się
![]() ![]()
#4377 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Mam ostatnimi czasy coraz mniej sily i czasu na cokolwiek... Musze sie wziac za siebie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
ma zielone pojęcie
|
A ja się na uczelnie zbieram. Wypadałoby dzisiaj na jakieś zajęcia iść
![]()
#4379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.