Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 21:30   #2941
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
czyli warto kupić???
na you tube dużo dziewczyn ja poleca, i jak bym miała napływ gotówki to bym ja sobie kupiła
Stary 2010-11-14, 21:44   #2942
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ooo, to super, teraz to już kupię na pewno we wtorek pewnie pójdę do Rossmanna.
Dziś robię wszystko co się da dla mojej cery -
zrobiłam jej peeling kawowy jak za starych dobrych czasów, teraz siedzę z maseczką na twarzy. Potem będą wszystkie kosmetyki punktowo jakie tylko w szafce znajdę
peeling kawowy... ostatnio to go chyba z rok temu robiłam.....ale fajnie że mi przypomniałaś o nim- bo lubiłam jego efekty...

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
na you tube dużo dziewczyn ja poleca, i jak bym miała napływ gotówki to bym ja sobie kupiła
no ja też jak zamówię to pewnie w połowie miesiąca..
kurczę, muszę zacząć powoli na prezenty kaskę odkładać....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:55   #2943
buahhot
Marcelover ♥♥♥

taak polecam ją, jest fajnie oczyszczająca i przy tym bardzo wydajna

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:56   #2944
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja też muszę na prezenty zaczac odkładac bo już za nie dlugo mikołajki
Stary 2010-11-14, 21:59   #2945
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
peeling kawowy... ostatnio to go chyba z rok temu robiłam.....ale fajnie że mi przypomniałaś o nim- bo lubiłam jego efekty...
(...)
No właśnie, ja robię zarówno twarzy jak i ciała, dobrze działa. Czekam aż żel punktowy zaschnie i nakładam potem pastę cynkową i sudocrem i właśnie ładuję 8 min buns na youtubie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:01   #2946
buahhot
Marcelover ♥♥♥

oo tak ja uwielbiam peeling kawowy dzis juz nie mam sily go robic, ale rano wstane i sobie zrobię

Stary 2010-11-14, 22:11   #2947
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja jutro zrobie peeling wieczorem kawowy.. a zaraz lecę do łożeczka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 22:12   #2948
snowhitee
Zakorzenienie

No nie dziewczyny co Wy tu za maski mietowe pokazujecie I nastepny punkt do mojej listy listopadowej musze dopisac

Ach no i mialam napisac, ze juz jakis czas temu zgodnie z radami wielu z Was kupilam sobie ta paste cynkowa, kilka razy juz mialam okazje wyprobowac "miejscowo" i rzeczywiscie ladnie "zasusza" krostki i szybciej sie goja, dziekuje

I od razu chialam Wam polecic zel do zmywania twarzy Bourjois Uzywam go od miesiaca - jest rewelacyjny bo nie wysusza i nie "spina" skory twarzy, ladnie pachnie, jest wydajny i dobrze radzi sobie z makijazem Ciesze sie bo w koncu znalazlam zel po ktorym nie powstaja mi suche skorki na twarzy O taki http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...-oczyszczajacy

A ja juz po spamowanku oktorym wczesniej pisalam, teraz tylko krem na dlonie i carmex na usta i spatki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:13   #2949
tillavanilla
Raczkowanie

Czescw koncu was nadrobilam

Dzis tylko podstawa,ale a to wieczorem pokrecilam 25 minut hh,a od jutra zaczyna 8 min abs i wlasnie wypilam pokrzwe

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:16   #2950
Shadii
Wtajemniczenie

Uff. Zrobiłam to 8 min buns, z wielkim trudem, wyszłam z formy. Ale przynajmniej wiem, że działa, dlatego mam motywację.
Dzisiaj :
Buzia :
peeling kawowy,
maseczka Dermaglin Kleopatra,
mydło siarkowe,
krem Alantan Plus,
żel punktowy Under Twenty,
pasta cynkowa,
Sudocrem.

Ciało:
masaż syrenką pośladków,
peeling nóg + nawilżenie,
Keranorm na pośladki,
serum na biust,
balsam do ciała,
8 min buns

paznokcie : odżywka Sally Hansen

Ach i już mogę iść spać.
Dobranoc wszystkim

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:19   #2951
tillavanilla
Raczkowanie

snowhitee mozesz mi powiedzic jakiego dokladnie masla do twarzy kakaowego do twarzy uzywasz?

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 22:26   #2952
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
No nie dziewczyny co Wy tu za maski mietowe pokazujecie I nastepny punkt do mojej listy listopadowej musze dopisac

Ach no i mialam napisac, ze juz jakis czas temu zgodnie z radami wielu z Was kupilam sobie ta paste cynkowa, kilka razy juz mialam okazje wyprobowac "miejscowo" i rzeczywiscie ladnie "zasusza" krostki i szybciej sie goja, dziekuje

I od razu chialam Wam polecic zel do zmywania twarzy Bourjois Uzywam go od miesiaca - jest rewelacyjny bo nie wysusza i nie "spina" skory twarzy, ladnie pachnie, jest wydajny i dobrze radzi sobie z makijazem Ciesze sie bo w koncu znalazlam zel po ktorym nie powstaja mi suche skorki na twarzy O taki http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...-oczyszczajacy

A ja juz po spamowanku oktorym wczesniej pisalam, teraz tylko krem na dlonie i carmex na usta i spatki
moja wina przyznaję się....

zmykam spac , jutro mam pobudkę pewnie ok 4.30....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-11-14, 22:34   #2953
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
snowhitee mozesz mi powiedzic jakiego dokladnie masla do twarzy kakaowego do twarzy uzywasz?
Z Ziaji o te http://e-styl.com/p/pl/zia015-1/ziaj...rzy+50+ml.html Z tym, ze ja go uzywam tak z 2x w tyg max, za tlusty jest do codziennego smarowania

Cytat:
moja wina przyznaję się....

zmykam spac , jutro mam pobudkę pewnie ok 4.30....
No wlasnie wiem czyja wina Mam nadzieje, ze chociaz na dobre to wyjdzie mojej cerze

Ja tez juz mykam, dobranoc Wszystkim

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-14 o 22:36
Stary 2010-11-14, 22:37   #2954
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja też juz ide spać dobranoc

ps. ja kiedyś kupiłam sobie kremik z ziaji masło kakaowe na twarz, ale mnie zapchał i idealnie nadaje się mi do..... rąk
tak cudownie je nawilża ze bede go teraz do rąk kupywać
Stary 2010-11-14, 22:40   #2955
snowhitee
Zakorzenienie

Ramoncia no wlasnie go trzeba uzywac z wyczuciem Ja uzywam na zmiane z kremem nawilzajaco-brazujacym Olay i nivea'a (moja niezawodna zreszta ktora jest ze mna od chyba 4lat). A teraz moze wyprobuje ta wersje soft tak dla odmiany

uciekam juz

Dbam o siebie

Stary 2010-11-14, 22:40   #2956
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja moze kupie nastepnym razem ten zel do twarz bourjois jak skonczy sie moje mleczko, tylko czy ten zel tak dobrze zmywa makijaz?

Stary 2010-11-14, 22:41   #2957
_Alessandra
Zakorzenienie

magne - to daj znać jak będzie się u Ciebie spisywał ten kremik A co do jedzenia - nasz mózg i organizm tak właśnie reaguje na zakazy - jak ktoś Ci czegoś zakazuje, to choć nie masz na to zbytniej ochoty to i tak to robisz, żeby złamać zakaz, prawda? Tak działa podświadomość

Kalpana - właśnie tak myślałam, że jak z małej miejscowości to tak ludzie mają, no porażka, jakby nie mogli pojąć, że coraz więcej ludzi bez ślubu zaczyna ze sobą mieszkać i to jest super rozwiązanie, bo można się poznać w takich sytuacjach codziennych, zobaczyć jak kto na co reaguje tak na co dzień, jak to jest być z kimś dzień i noc itd itp.

A co do Tż'a - mój sobie NIGDY nie da zrobić a zresztą ja nawet go do maseczki nie nakłaniam, dla mnie to trochę..niemęskie? Jedyne na co zdołałam go nakłonić, to od czasu do czasu przy mnie kremuje ręce i kremowałam mu buzię nawilżaczem na wakacjach przez 3tyg. na noc i teraz jeszcze muszę go nakłonić na regularne nawilżanie buzi na zimę, bo ma bardzo przesuszoną od wiatru, zimna itd. i na dbanie o łapki, bo ja mam schizę na punkcie rąk, a on często dorabia sobie na budowie itd. więc ma zniszczone te ręce..
Dla mnie facet oprócz podstawowej higieny i golenia powinien właśnie jeszcze tylko dbać o nawilżenie ciała, dłoni i buzi i ewentualnie pomadkę ochronną na usta ale to już zależy od osoby

Shadii - u mnie też szkoła strasznie pożera pieniądze A co do wody -albo przegotowaną myj, albo mineralką hmm? Sama zaczęłam jakiś czas temu i było nawet w miarę ale oczywiście zapominam ciągle o tej wodzie i myję tą z kranu i się pogarsza muszę znów do mineralki wrócić

Julkaaa777 - a mogłabyś napisać, co stosowałaś/stosujesz, że to Ci minęło i teraz masz tylko pojedynczo? Byłabym wdzięczna
A co do tych perfum - w Rossmannie widziałam, że teraz kosztują 79,99 zamiast 99,99

snowhitee - i jak wrażenia po zalotce?

dotka95 - uda Ci się, zobaczysz ! Hehe, no to śmiesznie, u mnie np. ostatnio Tż założył moje okulary i powiedział że to bania za darmo
Ja właśnie mam to samo.. Podobają mi się moje oczy, rzęsy, piersi, talia, dłonie i parę innych rzeczy ale niestety ta cera wszystko zasłania, zawsze tylko o niej myślę i tylko ją widzę w swojej osobie jaka jest okropna i w ogóle..Także wiem co czujesz

theoneandonly - oo tak, prostownice Remingtona są jednymi z najlepszych Sama mam tej firmy, tylko Sleek&Curl z wąskimi płytkami.

loluska - i jak podobał się ten film "I wciąż ją kocham" bo się czaję na niego I dzięki za zdjęcia, muszę wypróbować bo świetne wychodzą!

jyyli - Witaj Ile masz lat, tak z ciekawości pytam?

atilav - Witaj Co do spray'u - pisałam o nim na samym początku jak tu przyszłam, więc wkleję link, żeby się już nie rozpisywać, ok ? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...e#post21726659

Soph - ja ciągle sobie powtarzam, że muszę ograniczyć Wizaż i tak średnio to idzie

Monian - oo, nie wiedziałam, że masz aparat Od kiedy?

dianulaa - ojej, współczuję , głupia fryzjerka Mi też tak kiedyś obcięła, ale ja to miałam tak, że przez prawie całe czoło była z jakieś 2cm od czubka czoła a potem nagle spadała w dół no porażka, to niby była grzywka na bok To sobie pamiętam włosy zaczesywałam tj. z tyłu głowy i podpinałam wsuwkami albo spinkami Pamiętam jaką awanturę zrobiłam tam w tym salonie, wydarłam się na nią, powiedziałam że nie zapłacę, bo wyglądam tak okropnie że płakać się chce i rzuciłam w nią lakierem, ale się odsunęła na szczęście bo w same czoło by dostała Bo tak mi zależało na ładnym wyglądzie, miałam wesele i wyjeżdżałam w parę miejsc na wakacje a wtedy to był czas "łowów" - nie byłam jeszcze z Tż'em, także same wiecie

Talullah - jaka taniutka ta paleta !! A ile dałaś za tą 120?

mi.a - Witaj

ramoncia - na pewno wyglądasz ślicznie! I zazdroszczę - Tż, który piecze ? Super!

Kitka - z tego co pamiętam, to któraś Piękniejąca z tego wątku używała, buahhot bodajże? Ale nie jestem pewna, wiem,że ktoś na pewno,ale nie chcę skłamać kto I ogólnie chciałam wejść do klubu, to otworzyło mi się tylko to z urodzinami a reszta jak wchodzę to wyświetla mi się biała strona i ERROR A chciałam przeczytać co się stało i jakoś może pomóc, spróbuję jeszcze jutro, a na razie trzymaj się Kochana

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:43   #2958
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja moze kupie nastepnym razem ten zel do twarz bourjois jak skonczy sie moje mleczko, tylko czy ten zel tak dobrze zmywa makijaz?
No dobra jeszcze Ci odpisze ale teraz to juz naprawde znikam
Dla mnie ten bourjois swietnie sobie radzi z make-up'em Co prawda oczy zawsze zmywam oddzielnie, wacikiem i tonikiem ziaji (glupie przyzwyczajenie ale tak mam i juz) takze nie wypowiem sie jak radzi sobie z makijazem oczu Ale jak mowie podklad, roz czy puder itd zmywa swietnie

Alessandra zalotka cudo Ja nie podtrzymuje nic reka bo jak probuje to jest gorzej Ale juz sie naumialam

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-14 o 22:44
Stary 2010-11-14, 22:44   #2959
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
No dobra jeszcze Ci odpisze ale teraz to juz naprawde znikam
Dla mnie ten bourjois swietnie sobie radzi z make-up'em Co prawda oczy zawsze zmywam oddzielnie, wacikiem i tonikiem ziaji (glupie przyzwyczajenie ale tak mam i juz) takze nie wypowiem sie jak radzi sobie z makijazem oczu Ale jak mowie podklad, roz czy puder itd zmywa swietnie
aha rozumiem no musze sie zastanowic, ale to jeszcze mam troszke czasu, zostalo mi 1/4 buteleczki z lirene

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 22:47   #2960
mi.a
Zakorzenienie

osz kurczaki witam jeszcze raz nie wiedziałam, że aż tyle piszecie czuję wyzwanie

chyba aż tak o siebie nie dbam
ale był dziś peeling twarzy, maseczka i spacer

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witamy
mieszkasz obecnie w Paryżu ?
obecnie jestem bezdomna to jest - w ciągłej podróży (aktualnie Warszawa), ale to się zmienia z tygodnia na tydzień. mam nadzieję, że paryż będzie już za kilka miesięcy na bardziej 'stałe' w końcu

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:52   #2961
_Alessandra
Zakorzenienie

Boże, nie zauważyłam jeszcze jednej strony i nie dopisałam spamowania

A powiedzcie mi jakie efekty daje ten peeling kawowy ??

snowhitee - a ja mam z tej serii płyn micelarny i również jestem zachwycona - do oczu się nie nadaje, ale do moich nadaje się tylko i wyłącznie ten z Bielendy dwufazowy i żaden inny, także wiesz Ale do buźki do demakijażu i jeszcze za tą cenę - fantastico!

Dzisiejsze spamowanie:
- skrzypokrzywa x1
- multiwitamina do picia

Włosy:
- na noc była nafta witaminowa połączona z pokrzywową od połowy włosów pod czapkę
- rano umyte 2x szamponem wzmacniającym Garniera
- odżywka John Frieda na parę minut
- mgiełka Radical
- spray termoochronny TRESemme

Twarz:
- żel peelingujący Neutrogena zamiast zwykłego
- krem Alantan Plus
- maseczka bankietowa Dermika pod makijaż
- staranny makijaż oczu(złoto&brązy) i twarzy
- krem Dermosan i Bambino punktowo na ranki na noc
- krem Bambino na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- krem do stóp Avon na noc
- 2 godziny gry w kręgle

Ja idę jeszcze nałożyć ten Dermosan na buźkę i bambino punktowo na ranki i posmaruję łapki kremem i idę spać - jutro 6 rano pobudka
Dobranoc Piękne!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-11-15, 07:03   #2962
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Dawno mnie tutaj nie było... A to z tego powodu, że miałam pare problemów W środę o mały włos TŻ ze mną nie zerwał i to przez moją głupotę :/ W pracy byłam załamana, nie umiałam przestać płakać, byłam pewna, że to koniec. O dziwo wybaczył mi i powiedział, że tak bardzo mnie kocha, że nawet nie pomyślał o zerwaniu ze mną. Tak mi się miło zrobiło, a zarazem głupio, bo wiem, że to ja tym razem nawaliłam. No nic, wybaczył, postawił kilka warunków i już jest ok W sumie cała ta sytuacja uświadomiła mnie, że bardzo mu na mnie zależy i oczywiście, że baaaardzo mnie kocha

W piątek byłam na tym zabiegu i z konta uciekło mi 500 zł Przez trzy dni miałam wieeelką śliwę pod okiem Wyglądałam jakbym dostała patelnią w twarz No ale teraz został mi tylko siniak. Jestem bardzo zadowolona, czuje się inaczej (), a to i tak nie jest efekt końcowy Za dwa tygodnie mam kontrole i zobaczymy co powie lekarka.

W weekend bardziej zadbałam o siebie. Byłam nawet u fryzjera podciąć końcówki i grzywkę. Mam teraz takie gładziutkie i mięciutkie włoski

Wstyd się przyznać, ale nawet was nie nadrobiłam Troche tego mam, ale postaram się przynajmniej trochę przeczytać A więc nadrabiam!

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 07:05   #2963
Julkaaa777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Julkaaa777 - a mogłabyś napisać, co stosowałaś/stosujesz, że to Ci minęło i teraz masz tylko pojedynczo? Byłabym wdzięczna
A co do tych perfum - w Rossmannie widziałam, że teraz kosztują 79,99 zamiast 99,99
pisałam kilka stron temu . ogólnie wyleczyłam buzię brevoxylem, dwie niecałe tubki zużyłam. na początku popełniłam ten błąd, że silnie nie nawilżałam skóry i bardzo mnie wysuszyło, później już robiłam jak trzeba i wszystko wróciło do normy . przy brevoxylu konieczne jest silne nawilżanie, nawet jak nie widać, że wysusza, gdyż to po prostu 'wyjdzie' potem .
gdy odstawiłam brevoxyl pryszczy miałam już zdecydowanie mniej, ale nadal widać było, że mam cerę trądzikową. używałam następnie zestawu l'oreal pure zone przeciw zaskórnikom: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...om.html&next=1 , korzystałam z kremu, żelu i toniku z tej serii. wtedy moja buzia wyglądała już prawie zupełnie zdrowo
tak teraz myślę, że może jeszcze dieta przyczyniła się do tego, bo w trakcie 'leczenia' miałam ponad 3 miesiące ostrej diety przez poważne zachorowanie. nie jadłam wtedy ciężkostrawnych potraw ani też słodyczy..
teraz jem już wszystko, tylko wieczorem używam kosmetyków przeciwtrądzikowych. pozostały mi zaskórniki na nosie, ktorych pod makijażem nie widać i czasem wyskakują mi jakieś drobne niespodzianki, ale to już uważam za normalne i nie sprawia mi to tyle kłopotu co kiedyś

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 08:19   #2964
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry
A ja dziś zaspałam na 9 I idę na 10, trudno, akurat z historii mam bardzo dobre oceny i tylko na 1 czy dwóch nie byłam, także tragedia się nie stanie jak dziś nie pójdę
Ogólnie nie wiem o której do Was dziś wpadnę, bo jutro mam bardzo ważne zaliczenie z matematyki także dziś muszę załatwić sobie jakieś korepetycje na szybko, bo ja ciemna jestem jeśli chodzi o ścisłe przedmioty

Dzisiejsze spamowanie:
będzie:
- skrzypokrzywa x2
- jedna zielona herbata
- herbata zimowa z cynamonem przed spaniem

Włosy:
- mycie szamponem nawilżającym Joanny
- odżywka John Frieda na chwileczkę
- balsam nawilżający Joanny
- spray termoochronny TRESemme
- zero prostowania
będzie:
- wieczorne mycie szamponem wzmacniającym Joanny
- odżywka mocno nawilżająca TRESemme na ok.pół godziny - godzinkę
- ten sam balsam i spray co rano + mgiełka Radical

Twarz:
- żel peelingujący Neutrogena zamiast zwykłego
- krem Alantan Plus
- filtr La Roche-Posay spf50
- dokładnie wytuszowane rzęsy

będzie:
- mikrofibra
- może jakaś maseczka, tylko jeszcze nie wiem jaka
- krem Dermosan i punktowo: Bambino na ranki i żel Under20 na niedoskonałości na noc
- carmex na usta na noc

Ciało:
- krem do rąk Isana

będzie:
- wieczorny masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- krem do stóp Avon
- krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia
- domowy peeling dłoni + gruba warstwa kremu Bambino i na noc do rękawiczek

Miłego dnia Piękności!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-11-15, 09:10   #2965
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry dziewczyny
niedawno wstalam, zmylam olej z wlosow, nalozylam odzywke bez silikonow, teraz sobie same schną ide zrobić sobie kubek pokrzywy i jakieś sniadanie

Stary 2010-11-15, 09:14   #2966
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Nadrobiłam 10 stron!!! Teraz bd oglądać kosmetyki, które polecałyście No i zajrze do klubu

Witam wszystkie nowe dziewczyny

_Alekssandra Spóźnione, ale szczere Wszystkiego Naaaaaaaaaajlepszego!!!!! !

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:23   #2967
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Alessandra zalotka cudo Ja nie podtrzymuje nic reka bo jak probuje to jest gorzej Ale juz sie naumialam
Ja ostatnio też podkręcam rzęsy tą metodą i na prawym oku wychodzi ładnie, a na lewym jak były proste tak i są W ogóle na prawym oku mam ładniejsze rzęsy i brew, a na lewym takie brzydkie
Stary 2010-11-15, 09:51   #2968
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość
osz kurczaki witam jeszcze raz nie wiedziałam, że aż tyle piszecie czuję wyzwanie

chyba aż tak o siebie nie dbam
ale był dziś peeling twarzy, maseczka i spacer

obecnie jestem bezdomna to jest - w ciągłej podróży (aktualnie Warszawa), ale to się zmienia z tygodnia na tydzień. mam nadzieję, że paryż będzie już za kilka miesięcy na bardziej 'stałe' w końcu
to wcale nie jest tak dużo czasami jak nie ma mnie dzień, dwa to tyyyyle jest napisane że cięzko nadrobić...

widzę że kolejna warszawianka

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Boże, nie zauważyłam jeszcze jednej strony i nie dopisałam spamowania

A powiedzcie mi jakie efekty daje ten peeling kawowy ??
bardzo wygładza i ujędrnia skórę tylko że ja ostatnio to się leniwa zrobilam i używam gotowych peelingów.... ale ten jest naprawdę super

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dawno mnie tutaj nie było... A to z tego powodu, że miałam pare problemów W środę o mały włos TŻ ze mną nie zerwał i to przez moją głupotę :/ W pracy byłam załamana, nie umiałam przestać płakać, byłam pewna, że to koniec. O dziwo wybaczył mi i powiedział, że tak bardzo mnie kocha, że nawet nie pomyślał o zerwaniu ze mną. Tak mi się miło zrobiło, a zarazem głupio, bo wiem, że to ja tym razem nawaliłam. No nic, wybaczył, postawił kilka warunków i już jest ok W sumie cała ta sytuacja uświadomiła mnie, że bardzo mu na mnie zależy i oczywiście, że baaaardzo mnie kocha

W piątek byłam na tym zabiegu i z konta uciekło mi 500 zł Przez trzy dni miałam wieeelką śliwę pod okiem Wyglądałam jakbym dostała patelnią w twarz No ale teraz został mi tylko siniak. Jestem bardzo zadowolona, czuje się inaczej (), a to i tak nie jest efekt końcowy Za dwa tygodnie mam kontrole i zobaczymy co powie lekarka.

W weekend bardziej zadbałam o siebie. Byłam nawet u fryzjera podciąć końcówki i grzywkę. Mam teraz takie gładziutkie i mięciutkie włoski

Wstyd się przyznać, ale nawet was nie nadrobiłam Troche tego mam, ale postaram się przynajmniej trochę przeczytać A więc nadrabiam!
najważniejsze że się wszystko ułożyło z TŻ i że jest już dobrze...
fajnie że byłaś na tym zabiegu wstaw zdjęcia jak już Ci zejdą siniaki

ja już wrociłam do wawki no i mi trochę tęskno za....no ale w końcu dziś będę miała czas na SPA porządne, chociaż czeka mnie trochę latania od jednej uczelni do drugiej...
aaa... muszę się pochwalić- wczoraj zaliczyłam 5 kilometrów marszobiegu to było w ramach szybkiego spaceru

ZALATANA......
Stary 2010-11-15, 09:52   #2969
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

loluska dziękuje za linka z sukienką!

dianulaa nie martw się włosy szybko Ci odrosną. Niestety pełno takich fryzjerów.

mi.a witaj!

caate znam ten ból, jak dziecko chore. Moja mała była w zeszłym tygodniu chora i ciesze się, że już na szczęście jest zdrowa.

angelwithoutsoul mój Tż. też ze mną "niby" zerwał ponad 2 tyg i nie mógł długo wytrzymać. Wiesz widzę po Twoim i moi przypadku, że te rozstanie wyszło na dobre. Od tego czasu w sumie nie kłócimy się on i ja staramy dbać o ten związek.

_Alessandra czasem Ci zazdroszczę, że uczysz się jeszcze w szkole.

W ogóle mam brak motywacji do nauki. Ostatnio nic kompletnie nie zrobiłam, aż wstyd mi się przyznać. Może znacie jakieś sposoby do zwiększenia motywacji?

Wczoraj byłam w Krakowie w Aquaparku i super było. Choć nie umiem pływać i tak dobrze się bawiłam. Dwie godziny mi nie starczyły. Jeszcze ja i Tż. wczoraj byliśmy na kacu ja na lekkim, ale jego to jeszcze rano alkohol trzymał, ale warto było dla sobotnie imprezy to przetrwać. Tyle kasy mi poszło, że to szok. Trzymajcie dziewczyny teraz za mnie kciuki, żebym dostała stypendium i nie musiała płacić całości za szkołę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 10:04   #2970
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Też mam zamiar się wybrać do tego aquaparku, bo byłam raz 10 lat temu

A w końcu mogę, bo w tym roku w końcu kupiłam kostium którego góra się trzyma i nie rozepnie podczas zjazdu na zjeżdżalni
Bo przez większość życia miałam mega problem z kostiumami- miseczki za małe, a obwód na dwa metry

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości