etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 22:51   #1621
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)

Dziewczyny, a co Wy tak wcześnie spać chodzicie?

Svi
tak szczerze mówiąc, to po dogłębnym zastanowieniu- jednak wybrałabym różową, jakaś subtelniejsza się wydaje, choć fajne są obie

Marianna czy Maris? chcę tania czarną torebkę na długim pasku... Mam chrapkę na Flavię, ale wszystkie mi sie cholernie podobają, a czarna najmniej... co Radzicie? Mam czerwony płaszcz i czarna najbardziej mi przypasuje Kurcze, ja mam tylko 1 czarną torebkę
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:52   #1622
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka część 19, maniaczki tytułu nie wymyśliły, bo do torebek się śliniły ;)

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nalegam

Aj, trochę pracowych spraw, trochę rodzinnych, zaliczyłam też debatę przedwyborczą
Tak, mam takie grube niepoukładane właśnie Ty masz takie sprężynki Ja mam loki w cały świat

Innej odpowiedzi się nie spodziewałam
To musi być dopiero widok

Dobranoc dziewczynki
Stary 2010-11-14, 22:52   #1623
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

jeeeeeeee
Rybcia : cmok:

Cytat:
Innej odpowiedzi się nie spodziewałam

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ale i tak ide
do wyra
powoli

trzymajcie sie
niech Wam sie etorebki przysnia
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

też mykam
dobranoc
Też zmykam

Dobranoc
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:55   #1624
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ale i tak ide
do wyra
powoli
Eee no, do wyra to my tu wszystkie chodzimy Ale potem wracamy

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość

Marianna czy Maris? chcę tania czarną torebkę na długim pasku... Mam chrapkę na Flavię, ale wszystkie mi sie cholernie podobają, a czarna najmniej... co Radzicie? Mam czerwony płaszcz i czarna najbardziej mi przypasuje Kurcze, ja mam tylko 1 czarną torebkę
Ja nie

Nie jestem fanką żadnej z tych 2. Ale chyba Maris jest lepsza.

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
To musi być dopiero widok
Nic specjalnego Ale ja je lubię
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 23:00   #1625
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

Svi
tak szczerze mówiąc, to po dogłębnym zastanowieniu- jednak wybrałabym różową, jakaś subtelniejsza się wydaje, choć fajne są obie

Ja nie spie i chodze baardzo pozno zwykle
Jesli chodzi o czarna torebke to z wymienionych przez Ciebie bralabym zdecydowanie Flavie, na drugim miejscu Maris, Marianna w ogole mi sie nie podoba

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik

Edytowane przez hanusia505
Czas edycji: 2010-11-14 o 23:02
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 23:01   #1626
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Punto jesteś tu ?
Jestem tam

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 23:09   #1627
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Jestem tam
jak tam to dobrze

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 23:17   #1628
NIKaP-n
BAN stały

Dzięki Kochane oglądam jeszcze real i nie wiem, którą brać. Marianna już mi się też nie widzi , myślałam też o Missy, ale te rączki krótki, chyba jednak Flavnę się, ale to na Mikołaja dopiero- pewnie już jej nie będzie..

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Ja nie spie i chodze baardzo pozno zwykle
Jesli chodzi o czarna torebke to z wymienionych przez Ciebie bralabym zdecydowanie Flavie, na drugim miejscu Maris, Marianna w ogole mi sie nie podoba
Ja też nocny łowca

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

A w ogóle to tęskno mi do Mayi, bardzo ją lubiłam i wydałam siostrze, bo nalegała a to taka moja była jedna z ulubionych "okrybiedek"
Także gdyby się którejś znudziła...
Stary 2010-11-14, 23:26   #1629
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Kochane oglądam jeszcze real i nie wiem, którą brać. Marianna już mi się też nie widzi , myślałam też o Missy, ale te rączki krótki, chyba jednak Flavnę się, ale to na Mikołaja dopiero- pewnie już jej nie będzie..

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Ja też nocny łowca

Flavia to sluszny wybor Mam bezowa i bardzo ja lubie

No ale wracajac do tematu poruszanego tu wczesniej odnosnie kroliczka oraz myszek to na sama mysl chce mi sie plakac...
Juz od dawna mam myszki w akwarium kupione w zoologicznym, zeby ratowac je przed smiercia w paszczy weza Tak bardzo boli mnie cierpienie niewinnych zwierzat...
No ale przy okazji to zapraszam Was wszystkie do watku w ktorym jest lista kosmetykow nietestowanych na zwierzatkach(jest w moim podpisie) oraz do dyskusji na ten temat. Wiem, ze trudno wydaje sie wyeliminowac te barbarzynskie firmy, poniewaz wiekszosc rynku jest w ich rekach(Procter & Gamble, Loreal, Unilever, Colgate & Palmolive i wiele innych) ale jest to realne bo wiele polskich marek nietestuje, wiec kupujac owe wspieramy naszych producentow, poza tym ceny takiej Joanny, Ziaji, Polleny Ewy itd sa na prawde niskie!

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 00:08   #1630
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Flavia to sluszny wybor Mam bezowa i bardzo ja lubie

bo beżowa pikna jest

No ale wracajac do tematu poruszanego tu wczesniej odnosnie kroliczka oraz myszek to na sama mysl chce mi sie plakac...
Juz od dawna mam myszki w akwarium kupione w zoologicznym, zeby ratowac je przed smiercia w paszczy weza Tak bardzo boli mnie cierpienie niewinnych zwierzat...
No ale przy okazji to zapraszam Was wszystkie do watku w ktorym jest lista kosmetykow nietestowanych na zwierzatkach(jest w moim podpisie) oraz do dyskusji na ten temat. Wiem, ze trudno wydaje sie wyeliminowac te barbarzynskie firmy, poniewaz wiekszosc rynku jest w ich rekach(Procter & Gamble, Loreal, Unilever, Colgate & Palmolive i wiele innych) ale jest to realne bo wiele polskich marek nietestuje, wiec kupujac owe wspieramy naszych producentow, poza tym ceny takiej Joanny, Ziaji, Polleny Ewy itd sa na prawde niskie!

Kocham Ziaję
Kocham zwierzęta, jestem wege z tego właśnie powodu.
bardzo dlugo działałam w Empatii, później tez trochę w SPK.
Zawsze robię, co mogę. Mam w domu 2 kotki przybłędy- jedną bez łapeczki
Przedstawiam Wam moje skarby Figa i Znajda
Stary 2010-11-15, 00:10   #1631
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham Ziaję
w SPK ? jaki nick ? ... ja dalej jestem członkiem SPK chociaż od kilku lat nie mam czasu na pomaganie w Stowarzyszeniu . Wcześniej działałam w adopcjach i wiele królików miałam w domu na przechowaniu, przeprowadzałam adopcje itp.

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-11-15 o 00:12
Stary 2010-11-15, 00:12   #1632
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

A w ogóle to tęskno mi do Mayi, bardzo ją lubiłam i wydałam siostrze, bo nalegała a to taka moja była jedna z ulubionych "okrybiedek"
Także gdyby się którejś znudziła...
Może siostra już nie nosi

Cytat:
Wszystko fajnie, ale to też nie jest do końca prawda. Bo może być tak, że ogólnie kosmetyk nie jest testowany, ale pojedyncze składniki już tak. To jest nie do sprawdzenia, dlatego ja w takie zestawienia nie wierzę.

Cytat:
Kocham Ziaję
Cudne! Ja mam psiaka cudownego, który ostatnio spędza nam sen z powiek, ale nie poddamy się łatwo!
Stary 2010-11-15, 00:33   #1633
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Cudne! Ja mam psiaka cudownego, który ostatnio spędza nam sen z powiek, ale nie poddamy się łatwo!
co się stało ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-11-15, 00:38   #1634
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
w SPK ? jaki nick ? ... ja dalej jestem członkiem SPK chociaż od kilku lat nie mam czasu na pomaganie w Stowarzyszeniu . Wcześniej działałam w adopcjach i wiele królików miałam w domu na przechowaniu, przeprowadzałam adopcje itp.

Dawne czasy, bardziej działałam w Empatii, razem z Iwoną z SPK

edit: wysłałam na PW
Stary 2010-11-15, 00:39   #1635
dagna1
Zakorzenienie

fajnie,ze oprocz torebek kochamy tez zwierzeta
NIKaP-n, mam nadzieje,ze nie jakis oszolom przyczynil sie do tego,ze kotek nie ma lapy.. takich to bym

ja pare miesiecy temu wzielam psinke ze schroniska (5 godzin samochodem po nia jechalam). byla okropnie bita przez starszego faceta i ma duzo wielkich blizn.. wychudzona, skoltuniona blakala sie po miescie. trafila do schroniska, w ktorym byla przez 2 tygodnie, a teraz jest traktowana jak ksiezniczka u mnie w domu

pare dni temu poznalam kobiete,ktora interweniuje gdy zwierzetom zle jest i bede z nia pracowala charytatywnie,bo poprzednia kobieta, ktora z nia dzialala ukradla wszystkie pieniadze i uciekla

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 00:47   #1636
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Może siostra już nie nosi

Nosi, nosi Łobuzica

Wszystko fajnie, ale to też nie jest do końca prawda. Bo może być tak, że ogólnie kosmetyk nie jest testowany, ale pojedyncze składniki już tak. To jest nie do sprawdzenia, dlatego ja w takie zestawienia nie wierzę.

Zgadza się, ja uwielbiam TBS i Ziaję

Dzięki a co Mu jest? walczyć trzeba do końca

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
fajnie,ze oprocz torebek kochamy tez zwierzeta
NIKaP-n, mam nadzieje,ze nie jakis oszolom przyczynil sie do tego,ze kotek nie ma lapy.. takich to bym

Mama ją znalazła kilka lat temu jak była maleńka pod sądem. I chciala złapac, a Figa pod auto uciekła...
No to mama (maniaczka jak my)- pod auto za kotem, wyszła sędzina w todze, bo okazało się, że to jej auto i wstrzymała ruch, przyjechała policja, która zamknęła na chwile ulicę i udało się małą uratować.
Łapka wisiała na ostatnim ścięgienku... nie wiadomo co i kto, ale ja stawiam na jakiś wyrostków, co "mądrzy" są tam gdzie nie mają być- sama bym ich:pal a:

Trzeba było amputować, miala nikłe szanse, udało się
A miał to być Figo (jak mój niegdyś ukochany piłkarz)- okazało się, że to Figa

ja pare miesiecy temu wzielam psinke ze schroniska (5 godzin samochodem po nia jechalam). byla okropnie bita przez starszego faceta i ma duzo wielkich blizn.. wychudzona, skoltuniona blakala sie po miescie. trafila do schroniska, w ktorym byla przez 2 tygodnie, a teraz jest traktowana jak ksiezniczka u mnie w domu

Super

pare dni temu poznalam kobiete,ktora interweniuje gdy zwierzetom zle jest i bede z nia pracowala charytatywnie,bo poprzednia kobieta, ktora z nia dzialala ukradla wszystkie pieniadze i uciekla
Ja też w ramach wolontariatu działałam choć tyle można zrobić...
Stary 2010-11-15, 01:01   #1637
dagna1
Zakorzenienie

jeju, biedna kicia.. niewiele miala,a juz sporo przeszla. dobrze,ze znalazla dobry domek

no wlasnie.. choc tyle mozna zdzialac.. ja jak ogladam strony adopcyjne to serce mi sie lamie. tyle jest zwierzat w schroniskach,ze masakra. kastracja, kastracja, kastracja! ja wiem,ze bede miec psy wylacznie ze schroniska. "swiata nie uratuje,ale swiat zmieni sie dla danego zwierzaka" uwielbiam te zdanie

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 01:11   #1638
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
co się stało ?
aaa, dużo by pisać i raczej nie jest to dobre miejsce, ale sporo się działo ostatnio
Stary 2010-11-15, 01:21   #1639
NIKaP-n
BAN stały

Razem możemy więcej

A wracając do tematu torebek- dlatego nie noszę skórzanych:P

martini.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 06:28   #1640
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Myślałam, że dziś dostanę już Madarę
A tu nadal mam status
Wpłata otrzymana, towar przygotowany do wysłania.
Kasa przelana w środę, myślałam że będzie w piątek, a tu nawet na dziś już chyba nie ma co liczyć. -.-
Jak najpierw nas rozpieszczają szybką przesyłką, a potem jest obsuwa, to się kończy irytacją.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 07:34   #1641
mourie
Zakorzenienie

Witam po weekendzie

Cytat:
Napisane przez nadia07 Pokaż wiadomość
(...)
A najbardziej jestem sfreustrowana ze Ci wykladowcy najnormalniej w swiecie czytaja sobie kartki! ba myla sie czytajac - musze miec kartke przed oczami, bo sie gubia, nie wiedza co powiedziec.. a my.. mamy sie tego nauczyc i zdac..
Dochodze do wniosku ze to nie ma sensu.. glupi ten nasz kraj
Tak właśnie jest na Uczelniach - w ogóle nie przygotowują Cię do zawodu/pracy - nawet na studiach technicznych/inżynierskich jeśli sama w domu lub na stażu, praktykach w pracy się nie nauczysz - to tym bardziej nie na studiach
W tej chwili studia traktowane są jako podstawa i mało kto się do nich przykłada - zarówno wykładowcy, jak i większość studentów.
W Niemczech kto nie ma ochoty czy po prostu głowy do nauki nie idzie na studia i nie jest z tego względu gorszy - a ludzie po studiach są faktycznie wykształceni i mają szansę na dobre pieniądze.
A u nas oczywiście BAŁAGAN

Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
patrzcie czarna KRYCHA

http://allegro.pl/torebka-mizensa-cz...320270938.html

może ktoś się skusi??
poszła za 20zł!

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
ANDI PUDROWA(prosiaczkowa ;P), 139zł (+ 12zł przesyłka)
http://allegro.pl/mizensa-pudrowa-nowa-i1318799711.html
nie dałabym tyle :P
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 07:46   #1642
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie

Tak właśnie jest na Uczelniach - w ogóle nie przygotowują Cię do zawodu/pracy - nawet na studiach technicznych/inżynierskich jeśli sama w domu lub na stażu, praktykach w pracy się nie nauczysz - to tym bardziej nie na studiach
W tej chwili studia traktowane są jako podstawa i mało kto się do nich przykłada - zarówno wykładowcy, jak i większość studentów.
W Niemczech kto nie ma ochoty czy po prostu głowy do nauki nie idzie na studia i nie jest z tego względu gorszy - a ludzie po studiach są faktycznie wykształceni i mają szansę na dobre pieniądze.
A u nas oczywiście BAŁAGAN

poszła za 20zł!

pewnie ta osoba, która niby wygrała aukcje, zaproponowała niezłą sumkę za czarną krysię i dlatego sprzedający zakończył aukcje przed czasem. Potwierdzenie zawarcia transakcji w postaci zakończonej aukcji jest, mniejsza prowizja jest, chętna osoba na torebkę jest - więc wygodniej

Ja ostatnio 2 razy wyprowadziłam Krysię .. poszła ze mną na zajęcia
Jednej koleżance się spodobała, powiedziała, że jest "stylowa" i od razu chciała wiedzieć, gdzie ją kupiłam Druga też mówiła, że fajna..taka torba pani nauczycielki (studia pedagogiczne )
A tak to żadnych zachwytów więcej nie słyszałam
Powiem Wam, że jakoś tak pewnie i kobieco się z nią czułam.. i wyjątkowo jakoś częściej Panowie się za mną oglądali

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2010-11-15 o 07:48
nadia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 08:02   #1643
charal
Zakorzenienie

Nie no, trzydzieści stron w weekend, w życiu tego nie nadrobię
charal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 08:17   #1644
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
wczoraj pisałam wa, że chciałabym Iko.
Dziś oświadczyłam rodzinie że na Mikołaja chcę Iko.
Przed chwilą wchodzę i Iko nie ma.
Ktoś mi zrobił na złość i ją kupił
Cytat:
ale wiesz co mnie wkurzyło?
że cały rok nikt nawet słowem nie wspomniał o Iko, wszyscy zapomnieli że taka torebka istnieje a jak ja wczoraj napisałam że ją chcę to dziś już nie ma ani jednej sztuki

ktoś nieładnie zrobił, ale może nieświadomie, że to ostatnia sztuka

Cytat:
pewnie ta osoba, która niby wygrała aukcje, zaproponowała niezłą sumkę za czarną krysię i dlatego sprzedający zakończył aukcje przed czasem. Potwierdzenie zawarcia transakcji w postaci zakończonej aukcji jest, mniejsza prowizja jest, chętna osoba na torebkę jest - więc wygodniej
pewnie tak było nie widziałam aukcji w trakcie, więc nie wiem czy została wcześniej zakończona, ale na 99% jest tak jak piszesz
Przy okazji - Allegro pobiera bardzo wysokie prowizje ostatnio!

Cytat:
Ja ostatnio 2 razy wyprowadziłam Krysię .. poszła ze mną na zajęcia
Jednej koleżance się spodobała, powiedziała, że jest "stylowa" i od razu chciała wiedzieć, gdzie ją kupiłam Druga też mówiła, że fajna..taka torba pani nauczycielki (studia pedagogiczne )
A tak to żadnych zachwytów więcej nie słyszałam
Powiem Wam, że jakoś tak pewnie i kobieco się z nią czułam.. i wyjątkowo jakoś częściej Panowie się za mną oglądali
Teraz sporo jest tych torebek, mój tż cały czas mi się dziwi, że sprawdzam czy przypadkiem nie wróciła do sprzedaży, twierdząc, że nie jest ładna i co ja w niej takiego widzę z początku mi też nie przypadła do gustu, ale na wątku się na nią napatrzyłam i jakoś zakochałam. No, ale jak za długo nie wróci to pewnie się perfidnie odkocham

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-11-15 o 08:18
Stary 2010-11-15, 08:39   #1645
farfalla
Zakorzenienie

Dzieńdoberek wszystkim w ten jakże piękny, słoneczny dzień
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 08:57   #1646
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek wszystkim w ten jakże piękny, słoneczny dzień
Witamy, witamy

Wczoraj jak ciepło było! Z tż poszliśmy na zakupy spacerkiem - wracaliśmy w samych sweterkach, bo w kurtce nie dało rady
Ciekawe czy dzisiaj też będzie tak ciepło?

Cytat:
tak tylko że wszystko powoli znika... a może etorebka zwija interes ?
Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Może etorebka faktycznie zwija interes? nie dodają nowości, wszystkie torebki wyprzedają...dziwne...
mogliby w końcu zrobić czystkę wyprzedając stare modele z większym % i zamówić dużą ilość samych perełek
Ceny już są i tak na tyle wysokie, że powinno się im to opłacić ...

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Proszę Rybko, włoski prosto po skróceniu (stopniowo) dziś kilka cm poszło do kosza
jakie piękne włosy!

Cytat:
wiecie co? zastanawiam sie czy nie zmienic tej alexy na pudrowa poki nie wyslali
najlepiej byłoby wziąć dwie i jedną odesłać

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
A tam, ja też jestem niska a mam głównie duże toreby Np. Flavia (to moja największa )
Cytat:
158
mam 161 i też noszę głównie duże torby

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-11-15 o 08:44
Stary 2010-11-15, 09:15   #1647
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witam

Cytat:
Svi tak szczerze mówiąc, to po dogłębnym zastanowieniu- jednak wybrałabym różową, jakaś subtelniejsza się wydaje, choć fajne są obie

zostaje bezowa
Cytat:
Eee no, do wyra to my tu wszystkie chodzimy Ale potem wracamy
wracacie? gadasz?
no to luz

widze, ze temak zwierzatek
to ja pokaze swoje
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 09:23   #1648
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Kochany Święty Mikołaju....
Chciałabym*: (...)
Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
A moja, w kolejności: (...)
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Moja wish-lista na dziś : (...)
Cytat:
Ja bym na dzień dzisiejszy chciała (...)
Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Kochany Święty Mikołaju nie będę pazerna więc przekaż etorebce że chciałabym: (...)
Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
a ja bym chciała (na ten moment) (...)
Moja whish lista:
- czarna Andi
- pudrowa/wrzosowa Emilka
- ruda/beżowa Kryśka
- czekoladowa Vivien

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
no może coś dorzucą .... normalnie pustki w sklepie .... nie ma żadnej z mojej listy must have .... ....
e-torebko .... proszę coś z ty zrobić!!
no u mnie jest dokładnie tak samo

Cytat:
witam
to ja pokaze swoje
ale piękny!
Stary 2010-11-15, 09:26   #1649
charal
Zakorzenienie

Cytat:
witam

zostaje bezowa

wracacie? gadasz?
no to luz

to ja pokaze swoje
Ale cudny, strasznie chciałabym kota, ale TŻ mi nie pozwala
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:29   #1650
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Witamy, witamy

Wczoraj jak ciepło było! Z tż poszliśmy na zakupy spacerkiem - wracaliśmy w samych sweterkach, bo w kurtce nie dało rady
Ciekawe czy dzisiaj też będzie tak ciepło?

mogliby w końcu zrobić czystkę wyprzedając stare modele z większym % i zamówić dużą ilość samych perełek
Ceny już są i tak na tyle wysokie, że powinno się im to opłacić ...

jakie piękne włosy!

najlepiej byłoby wziąć dwie i jedną odesłać

mam 161 i też noszę głównie duże torby
No podobno początek tygodnia ma byc piękny oby bo aż mi się mordka cieszy że jest połowa listopada a my takie piękne słoneczko mamy

Svii ... boooski ten twój kociak
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości