Mój chomiczek - cz.3 :) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 10:58   #3361
Klepsydra88
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)

Cytat:
Śniło mi się, że kupiłam chomika,tylko urusł bardzo duży jak piesek

Cytat:
Pamiętam jeszcze to uczucie przytulenia się
Stary 2010-11-14, 11:57   #3362
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
mam dobrą nowinę: wołałam ją cichutko, a ona wtedy szybciej oddychała, w końcu się podniosła z zamkniętymi oczkami i napiła się, bo przystawiłam jej do pyszczka pojemniczek. później się ocknęła, otworzyła oczy, patrzała na mnie i wąchała, wąchała... cały czas w tym samym miejscu- wyszła na chwilę na mały odcinek po czym wróciła pod ściankę. Ja ją wołam a ona śmiesznie mruczała ostrzegawczo Nawet nagrałam filmik, myła się i mruczała, gdy ją nawoływałam. Więc chyba jest wszystko na dobrej drodze
Tylko niepotrzebnie tak się na wstępie przestraszyłaś
Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
Poza tym chyba juz nie kupie kolejnego chomiczka. One za krotko zyja, a ja sie tak szybko przywiazuje.
Ja też się szybko przywiązuję . Ale...mam nadzieję, że jakoś przeżyję tą nieuniknioną kiedyś rozłąkę. Monika a została Bixi czy Dixi bo trzeba uzupełnić na liście?
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to dziś rodzice poszli z Kamą na tą łączkę, co zawsze, żeby się wybiegała, a ta małpa wzięła i wytarzała się w g*wnie
O fuuuuuuuuuj . Moja Tina też lubiła takie zajęcie, ale na wsi w krowim, albo końskim
Cytat:
Teraz to powoli, uważnie wchodzi na górę i wszystko obwąchuje- jest dla niej nowością klatka, bo wcześniej żyła w akwarium. Ciężko jej idzie wchodzenie, ale to kwestia przyzwyczajenia. Jak będzie większa to nie będzie problemu. Bo teraz małe ma te szkity i wszystko wydaje jej się duże
Jeszcze wchodzi na ten domek i nie wie jak z niego zejść Lubi wyzwania hihi Zastanawiam się nad imieniem hehe Jak będzie odważniejsza to zrobię fotki
A kołowrotek przewlekłam kartką, ale zanim na niego wskoczy...
SUPER! Robi postępy. To dla niej nowe przeżycie .

Cytat:
Oto ona
Piękna . Siostrzyczka Gumisia . Więc mogłaś ją nazwać Kala albo Bunia . Ale Maja też ślicznie
Oficjalnie zostałaś chomikomaniaczką i możesz zmienić podpis .

Cytat:
Aaaa . Cudny Maluszek

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Jak się wyciąga
Śniło mi się, że kupiłam chomika, wyglądał jak Twoja Maja, tylko urusł bardzo duży jak piesek i chodizłamz nim na spacery po dworzu. I każdy kto mi mówił, że jaki ładny piesek ja go poprawiałam, że to chomik i nikt nie dowierzał
Tak wiem, głupstwo, ale to był fajny sen.
.
Ja też miałam sen z chomikami. Śniło mi się, że chciałam poznać Stasia z jakimś wielkim chomikiem, ale Staś rzucał się na niego z pazurami .
Stary 2010-11-14, 12:02   #3363
anlejka
Zakorzenienie

Raaaaany To jest zły dzień. Mimo, że pięknie słonko świeci, jest ciepło i w ogóle cudownie. To jest zdecydowanie ten dzień, którego być nie powinno.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:09   #3364
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Raaaaany To jest zły dzień. Mimo, że pięknie słonko świeci, jest ciepło i w ogóle cudownie. To jest zdecydowanie ten dzień, którego być nie powinno.
A co się stało?
Stary 2010-11-14, 12:32   #3365
maudy
Wtajemniczenie

wiem jestem zlym czlowikiem , jestem abrdzo zlym czlowikiem , kurcze nie wiem czemu tak dlugo nic nie pisalam , nie ma na to wytlumaczenia. Przyjme kazdy rodzaj kary i poswiecenia i prosze o wybaczenie
maudy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:32   #3366
anlejka
Zakorzenienie

Miałam szkółki dziś dwie. O 8 i o 10. O 8 miałam 12 dzieci. Było fajnie, śmiesznie, dzieci nie chciały śpiewać, słuchać, ale to norma. Oprócz tego były głośne i nieznośne, ale to też norma, w końcu za to je uwielbiam, że są takie jakie są. Przy rysunkach, dziecko które skończy zazwyczaj idzie do drugiej salki bawić się, albo klocki układać, albo puzzle albo coś. Wstał trzylatek nasz kochany, który dziś pierwszy raz przemówił do mnie. No to myślę, że idzie się bawić, koleżanka tam jest to go pilnować będzie. Po jakimś czasie idę popatrzeć, pytam gdzie on jest, a ona mówi, że go tu wcale nie było. I co się okazało? Mały sam sobie wyszedł z budynku i poszedł do kościoła do mamy Mama przyszła i chciała się dowiedzieć jak to się stało. A ja nie mam zielonego pojęcia. Wiem, że był, poszedł, ale przecież nie pójdę za jednym dzieckiem jak mam 11 innych, które potrafią mniej lub więcej łączyć kropki i trzeba im pomóc. I to nie nasza wina, że drzwi były otwarte tylko rodziców którzy się spóźniają do kościoła i nie zamykają drzwi za sobą z korytarza, bo trzylatek nie otworzy wielkich drzwi przecież. Mama powiedziała, że ona to rozumie, że każdy ma prawo do błędu i trzeba dać drugą szansę na naprawienie tego, ale... No właśnie, ale co? Ale pójdzie i powie pastorowej? Ale nie przyśle go, jak mnie tam zobaczy, bo nie będzie wiedziała czy może mi zaufać? Ale powie znajomym rodzicom co się stało? A ja przez to wszystko poczułam się tak beznadziejnie, że szok. Miałam chwilę gdzie stwierdziłam, że nie wiem czy się nadaję do tego, bo nie potrafię upilnować 12 dzieci, a w przedszkolu będę miała ich 25 i co? I zgubię połowę, bo będę pomagać innym w czymś?
Teraz już mi w miarę przeszło. Żyję tym, że dużo dzieci się zmieniło przez wakacje, że się otworzyły na nas, że z nami rozmawiają, śmieją się i śpiewają. Ale gdzieś mi tam w głowie siedzi ten mój trzylatek, który uciekł i mogło się mu coś stać, a ja byłam za niego odpowiedzialna.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 16:18   #3367
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
jaaaka śliczna prosia ja bym nazwała Łacia ale Maja też cudnie [też oglądam serial ]

filmiki

Cytat:
Jak się wyciąga
Śniło mi się, że kupiłam chomika, wyglądał jak Twoja Maja, tylko urusł bardzo duży jak piesek i chodizłamz nim na spacery po dworzu. I każdy kto mi mówił, że jaki ładny piesek ja go poprawiałam, że to chomik i nikt nie dowierzał
Tak wiem, głupstwo, ale to był fajny sen.

Też marze o przytuleniu Mai Ale dziś nic z tego- chciałam jej dać orzeszka, otworzyłam klatkę, a ona zaczęła w domku skrzeczeć Także znów mam dać jej spokój Ciekawe na jak długo??
Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
wiem jestem zlym czlowikiem , jestem abrdzo zlym czlowikiem , kurcze nie wiem czemu tak dlugo nic nie pisalam , nie ma na to wytlumaczenia. Przyjme kazdy rodzaj kary i poswiecenia i prosze o wybaczenie
gupol mały

anlejka Mały zwiał jak nikt nic nie widział, to normalne, że mogłas nie zauważyć. Co chwile masz sprawdzać stan dzieci czy aby 12, czy jak, bo nie rozumiem? Rodzic sam powinien dziecku powiedzieć, że ma się słuchać pani i nigdzie nie wychodzić pod nieuwagę pani. Ech, rodzice...

tikki85 nie mam pojęcia, jak zmienić ten pod podpis z obrazkiem? Będę bardzo wdzięczna za pomoc

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze w imieniu nieokrzesanej Mai

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 16:25   #3368
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Oto ona: I PROSZĘ DAWAĆ PROPOZYCJE IMION!! ) Nie ludzkich oczywista
śliczniutka
Gumiś kazał przekazać, że zgłasza się na męża Mai
Mieliby piękne malutkie chomiczki

Cytat:
Jaaka sliczna Podobna do Gumisia.
prawda?

Cytat:

Po pupce masz za to!!

Andrea
Na szczęście nic się nie stało
I nie wmawiaj sobie niczego. Musisz jeszcze nabrać doświadczenia itd.
Będzie dobrze

Dostałam pierwsza ocene- 5 z angielskiego
Jestem kujonem!!!

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Też marze o przytuleniu Mai Ale dziś nic z tego- chciałam jej dać orzeszka, otworzyłam klatkę, a ona zaczęła w domku skrzeczeć Także znów mam dać jej spokój Ciekawe na jak długo??
Musisz być cierpliwa
Maja musi się przyzwyczaić do nowego miejsca, nowych ludzi.
A jeden chomiś potrzebuje na to mniej czasu drugi więcej.
Na początek najlepiej podawaj jej o stałych porach, najlepiej wieczorem, kiedy jest wyspana jakiś smakołyk z ręki. Niech się przyzwyczai do Twojego zapachu
Powolutku małymi kroczkami
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:12   #3369
Klepsydra88
Zakorzenienie

Agata musisz być cierpliwa

Madzia kujonico
Stary 2010-11-14, 18:28   #3370
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Dzisiaj przyszedł do mnie kolega. Zajrzał do Kredki, wziął ją na ręce i z nią rozmawiał, oj ty malutka itp.. Puścił ją na łóżko to klęczał przy niej żeby nic jej się nie stało.
Komiczny widok
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:46   #3371
Klepsydra88
Zakorzenienie

Asia haha dobrze, że pilnował, chomcie są takie delikatne..
Stary 2010-11-14, 19:32   #3372
the kamm
Zadomowienie

Cytat:

Szpiegujesz mnie

no ba

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1289683906

jak na szybkiego przeglądałam to byłam pewna że to Gumisiek

EDIT : swoją drogą jest śliczna
taka urocza ...

Monika , masz rację , chomiczki powinny dłużej żyć .. kiedyś chyba żyły dłużej , kiedyś wspominałam , chomik mojego taty [ za czasów jego młodości ] żył ok. 8 lat , z niewłaściwym odżywianiem jak dla chomika , i kilkoma kąpielami na karku ...

Edytowane przez the kamm
Czas edycji: 2010-11-14 o 19:34
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 19:36   #3373
*Agatek*
Zakorzenienie

Cierpliwość nie jest moją mocną stroną
Dziś wychodziła jak ją wołałam i brała co jej dawałam przez kratki, bo na razie boję się dać z ręki, bo się boję, że mnie użre
http://www.youtube.com/watch?v=bkgnP8MDgXI

Na razie taka nieporadna, ale nauczy się... wierzę w nią!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-11-14 o 19:39
Stary 2010-11-14, 19:41   #3374
the kamm
Zadomowienie

ale Maja ślicznie niucha na filmiku

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Cierpliwość nie jest moją mocną stroną
Dziś wychodziła jak ją wołałam i brała co jej dawałam przez kratki, bo na razie boję się dać z ręki, bo się boję, że mnie użre
http://www.youtube.com/watch?v=bkgnP8MDgXI
za trzecim razem jej się udało
musisz się przełamać , no , bum i już
nawet jeżeli cię ugryzie to leciutko ...
chomiki tak mają , że najpierw gryzą prawie niewyczuwalnie , i tak coraz mocniej ... jak cię dziabnie w jakiś sposób ukaraj ją , ja dla mojego Kajtka lekko dmuchałam w pyszczek jak mnie dziabał , no i chyba pomogło
Stary 2010-11-14, 20:03   #3375
tikki85
Zakorzenienie

Agata daj małej domku chusteczki higieniczne bezzapachowe, albo papier toaletowy, bo tak jakoś nie ma na czym się położyć . Pewnie jej zimno w nocy . Słodka jest taka maleńka nieporadna Gumisiopodbna Majeczka .
podpis [tab]chomikomaniaczka[/ tab] (bez spacji ) i wychodzi
chomikomaniaczka

Andrea, nie przejmuj się! Nie jesteś magistrem nauczania przedszkolnego, więc nie musisz znać każdego zachowania dzieci. Tym bardziej, że mały mógł sam iść do drugiej sali bawić się klockami. Przecież nie możesz każdemu dzieciakowi wszczepić GPSa? .
Kamila, może nie żył 8 lat, a rodzice Twojemu tacie kupowali co chwilę nowego chomiczka, żeby nie było mu smutno, że zdechł?
Stary 2010-11-14, 20:10   #3376
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Agata daj małej domku chusteczki higieniczne bezzapachowe, albo papier toaletowy, bo tak jakoś nie ma na czym się położyć . Pewnie jej zimno w nocy . Słodka jest taka maleńka nieporadna Gumisiopodbna Majeczka .
chomikomaniaczka

Andrea, nie przejmuj się! Nie jesteś magistrem nauczania przedszkolnego, więc nie musisz znać każdego zachowania dzieci. Tym bardziej, że mały mógł sam iść do drugiej sali bawić się klockami. Przecież nie możesz każdemu dzieciakowi wszczepić GPSa? .
Kamila, może nie żył 8 lat, a rodzice Twojemu tacie kupowali co chwilę nowego chomiczka, żeby nie było mu smutno, że zdechł?
nie , on był ciągle ten sam
miał jednego chomika w życiu .
ale wsi się nim zajmowali , biegał se po domu i wogle ..
nie wpadłabym na taki pomysł
Stary 2010-11-14, 20:51   #3377
Klepsydra88
Zakorzenienie

chomć 8 lat?

chciałabym żeby Wojtas tyle żył..
Stary 2010-11-14, 21:01   #3378
the kamm
Zadomowienie

nom , byłoby super żeby tyle żyły ..
Stary 2010-11-14, 21:08   #3379
MdM
in love with life

Cytat:
Ja też się szybko przywiązuję . Ale...mam nadzieję, że jakoś przeżyję tą nieuniknioną kiedyś rozłąkę. Monika a została Bixi czy Dixi bo trzeba uzupełnić na liście?
Zostala Bixi.

Dokladnie rok temu w listopadzie odeszla moja pierwsza chomisia

Cytat:

Cytat:
prawda?

Cytat:
Dostałam pierwsza ocene- 5 z angielskiego
Jestem kujonem!!!
Gratulacje kujonico jedna

Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
Monika , masz rację , chomiczki powinny dłużej żyć .. kiedyś chyba żyły dłużej , kiedyś wspominałam , chomik mojego taty [ za czasów jego młodości ] żył ok. 8 lat , z niewłaściwym odżywianiem jak dla chomika , i kilkoma kąpielami na karku ...
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 21:36   #3380
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
chomikomaniaczka
Dziękuję Ci
I jak podpis? Ładniejszy?
Dałam trochę papieru zielonego a ta jak zaczęła wychodzić z tego domku i czekała kiedy znów jej podam skrawek zza krat ułożyła sobie i tunel zaczęła opracowywać chyba faktycznie jej zimno było
Dziękuję za rady, nie wiem jak się odwdzięczę
A gumiś faktiko jak moja Maja Już widzę gromadkę małych ciekawa jestem jakbyśmy się ich pozbyli hihi

Stary 2010-11-14, 23:11   #3381
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Zostala Bixi.

Cytat:
Dziękuję Ci
I jak podpis? Ładniejszy?
Dałam trochę papieru zielonego a ta jak zaczęła wychodzić z tego domku i czekała kiedy znów jej podam skrawek zza krat ułożyła sobie i tunel zaczęła opracowywać chyba faktycznie jej zimno było
Dziękuję za rady, nie wiem jak się odwdzięczę
A gumiś faktiko jak moja Maja Już widzę gromadkę małych ciekawa jestem jakbyśmy się ich pozbyli hihi
za podpis .
Może lepiej niekolorowy papier, żeby nie zaszkodził chomiczkowi
Chomiczki lubią robić sobie gniazda do spania

Ja siedzę i śmieję się ze Stasia . Puściłam go na salon. Zawsze zatykam wejście pod komodę ręcznikiem takim przeznaczonym już dla chomiczków i Staś na nim siedzi i wyrywa niteczki na łóżeczko , albo wchodzi na najwyższy punkt ręcznika i siedzi jak pan i władca . M. aż przestał grać na komputerze, żeby się poprzyglądać chomiczkowi i jego wariactwom .

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Staś wszedł do klatki i się krząta . Wchodzi i wychodzi z klatki, bo ma tunel rozłączony. Biegał w kołowrotku...i co Wam powiem - W OGÓLE GO NIE SŁYCHAĆ . Jednak olej roślinny pomógł . No i co...Staś teraz zamiast wychodzić z klatki bo ma otworzoną, woli siedzieć w klatce i biegać w kołowrotku . Czubas mały . Poszedł urządzać się w domku. Może w końcu wróci do swoich 4 ścian i nie będzie mieszkał w kartonie

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Staś troszkę przytył na gotowanym ryżu . Już nie wygląda jak patyczak .
Stary 2010-11-15, 06:01   #3382
maudy
Wtajemniczenie

witam wszystkich
Madzia wlasnie wstala i idzie sobie zrobic wastwowa kawe bo doszla do wniosku ze 4 godziny snu to za malo Od dzisiaj w samorzadzie zbieramy pieniazki dla domu dziecka to mowie znajomym ze jak chca mnie wkurzyc zeby wrzucali jak najwiecej pieniazkow ( to na nich bardziej dziala ) . Tydzien ogolnie wyglada u mnie teraz tak szkola od 8 do 17 potem na 18 do 23 praca . Ale w sobote mam po raz pierwszy od 2 miesiacy wolna sobote, i kurde jak ma wolne dni to az nie wiem co mam ze soba zrobic dlatego spie caly dzien
i Nicky jest bardzije wyrozumiala bo juz moe gruyzie pretow w nocy
maudy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:25   #3383
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia kujonico

Cytat:
Dzisiaj przyszedł do mnie kolega. Zajrzał do Kredki, wziął ją na ręce i z nią rozmawiał, oj ty malutka itp.. Puścił ją na łóżko to klęczał przy niej żeby nic jej się nie stało.
Komiczny widok

dla kolegi

Cytat:
Napisane przez the kamm Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1289683906

jak na szybkiego przeglądałam to byłam pewna że to Gumisiek
hehe
Gumisiek troszkę bardziej wypłowiały jest

Fajnie by było, jakby chomcie żyły takz 8 lat

Cytat:
Zostala Bixi.

Gratulacje kujonico jedna

Cytat:

Potwierdzam to co Gosia napisała- lepiej biały papier, nie kolorowy

Cytat:
Ja siedzę i śmieję się ze Stasia. Puściłam go na salon. Zawsze zatykam wejście pod komodę ręcznikiem takim przeznaczonym już dla chomiczków i Staś na nim siedzi i wyrywa niteczki na łóżeczko, albo wchodzi na najwyższy punkt ręcznika i siedzi jak pan i władca. M. aż przestał grać na komputerze, żeby się poprzyglądać chomiczkowi i jego wariactwom.

Staś wszedł do klatki i się krząta Wchodzi i wychodzi z klatki, bo ma tunel rozłączony. Biegał w kołowrotku...i co Wam powiem - W OGÓLE GO NIE SŁYCHAĆ. Jednak olej roślinny pomógł. No i co...Staś teraz zamiast wychodzić z klatki bo ma otworzoną, woli siedzieć w klatce i biegać w kołowrotku. Czubas mały. Poszedł urządzać się w domku. Może w końcu wróci do swoich 4 ścian i nie będzie mieszkał w kartonie
Staś na salonach

Super,że olej pomógł

Cytat:
Tydzien ogolnie wyglada u mnie teraz tak szkola od 8 do 17 potem na 18 do 23 praca . Ale w sobote mam po raz pierwszy od 2 miesiacy wolna sobote, i kurde jak ma wolne dni to az nie wiem co mam ze soba zrobic dlatego spie caly dzien
i Nicky jest bardzije wyrozumiala bo juz moe gruyzie pretow w nocy
Biedna

A my 27 listopada mamy otrzęsiny
Będzie kiełbacha, bigos i zespół kantry
Stary 2010-11-15, 09:29   #3384
Klepsydra88
Zakorzenienie

cześć robaki
Stary 2010-11-15, 09:38   #3385
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
cześć robaki

Jak tam po weekendzie?
Stary 2010-11-15, 10:24   #3386
Klepsydra88
Zakorzenienie

super jeszcze dziś idziemy wieczorem świętować na zapas rocznice także..
Stary 2010-11-15, 10:31   #3387
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

za podpis .
Może lepiej niekolorowy papier, żeby nie zaszkodził chomiczkowi
Chomiczki lubią robić sobie gniazda do spania

Ja siedzę i śmieję się ze Stasia . Puściłam go na salon. Zawsze zatykam wejście pod komodę ręcznikiem takim przeznaczonym już dla chomiczków i Staś na nim siedzi i wyrywa niteczki na łóżeczko , albo wchodzi na najwyższy punkt ręcznika i siedzi jak pan i władca . M. aż przestał grać na komputerze, żeby się poprzyglądać chomiczkowi i jego wariactwom .

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Staś wszedł do klatki i się krząta . Wchodzi i wychodzi z klatki, bo ma tunel rozłączony. Biegał w kołowrotku...i co Wam powiem - W OGÓLE GO NIE SŁYCHAĆ . Jednak olej roślinny pomógł . No i co...Staś teraz zamiast wychodzić z klatki bo ma otworzoną, woli siedzieć w klatce i biegać w kołowrotku . Czubas mały . Poszedł urządzać się w domku. Może w końcu wróci do swoich 4 ścian i nie będzie mieszkał w kartonie

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Staś troszkę przytył na gotowanym ryżu . Już nie wygląda jak patyczak .

Dlatego kupiłam chomika- to taki pocieszyciel w życiu, można się pośmiać Małe, a takie kochane

Cytat:
Potwierdzam to co Gosia napisała- lepiej biały papier, nie kolorowy
Papier jest zielony, velvet. Nie zaszkodzi, spokojnie!
Brała do polików guła mała, ale zaraz wypluwała w domku, teraz zabarykadowała drzwi, że nie widze co ona robi
Pół nocy wariowała świruska

Stary 2010-11-15, 10:37   #3388
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
uhu super!
To już teraz życze miłego świętowania
A do kiedy M. u Ciebie zostaje?
I wiadomo już kiedy obrona?

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Brała do polików guła mała, ale zaraz wypluwała w domku, teraz zabarykadowała drzwi, że nie widze co ona robi
słodziak mały
Stary 2010-11-15, 10:54   #3389
MdM
in love with life

Cytat:

Dlatego kupiłam chomika- to taki pocieszyciel w życiu, można się pośmiać Małe, a takie kochane

o jakie ladne kolorki w podpisie. sliczne
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 11:00   #3390
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zauważyłam
Zazdroszczę Wam, bo ja swojego widuję co 3 tygodnie
Siedzi za granicą
Cytat:
o jakie ladne kolorki w podpisie. sliczne

Starałam się jak mogłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości