Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 19:23   #1381
zaharia
Rozeznanie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

witajcie niedzielnie

jeszcze raz dziekuje za wszystkie zyczenia dla miriam i kciuki za udana imprezke

aniulka ciesze sie, ze juz nocki lepsze. ja tez mialam taki okres z miriam, i po pewnym czasie przeszlo. wydaje mi sie, ze dziecko w pewnym momencie zaczyna "rozumiec" swiat, chodzi mi o t, ze zaczyna poznawac wiecej i wiecej, a nadmiar tych wrazen odbija sie na snie
wiec poczekaj.... a wszytko wroci do normy.

katev - ooooo jaki piekny domek od amelki, a prosze ona juz taka duza, a domek gotowy na nowego lokatora

suonko- ja tez podala bym do konca kuracji. ja to boje sie antybiotykow.

piertusia- to ci czyscioszek rosnie, oj a moja to zupelnie nie interesuje, a husteczki najlepiej wyciagnac wszystkie i zjesc

ditu- powodzeniaa w walce z odparzeniem.

impreza byla swietna,
ale dzieciaki sie wyszalaly, plac zabaw pieknie zorganizowany, dla dzieci mlodszych - basez z kulkami, hustaweczki, koluski, a dla starszych zjezdzalnie scianki do wspinaczki.....
a rodzice.... biegali od stolu na plac zabaw !!!
ale bylo smiesznie i fajnie!!!
taki party dla dzieciakow.
a zapomnialam dodac, ze byly 2 dziewczyny do pilnowania maluszkow przy zabawie - co wprowadzalo taki komfort.
miriam szalala
imprezka zaczela sie o 13:00 a do domu wrocilisny o 17:30. miriam padla.
a dzisiaj od rana siedzi w prezentach

a ja wypoczywam.

zastanawiam sie nad kolejnym wyjazdem do polski na swieta
ale teraz juz wszyscy razem, z tatusiem
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 19:57   #1382
zebra666
Zakorzenienie

Zaharia gratuluję udanej imprezki Co ciekawego dostała

Kachula dziękuje

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-11-14 o 19:58
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 19:59   #1383
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
a może idz zrób badanie moczu jutro ?? Agusia miała podobnie i myślałam że to odparzenie ale krosteczki doszły nic nie pomagało i okazało się że ma brzydki mocz.
warto zrobić takie badanie a nic to nie kosztuje

...

Badanie moczu robiliśmy półtora tygodnia temu jak miała tą gorączkę - nic nie wykazało. Ale teraz może faktycznie znowu zrobić
Aniulka a jak dokładnie to wyglądało? Bo u nas skóra bardzo czerwona, sucha i takie jakby drobniutkie pęcherzyki I w końcu co to było i co podałaś? Jak jutro nie będzie zmiany to we wtorek do lekarza. Akurat mąż ma wolne - a to całe 25km w jedną stronę
Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość
...

DiTu - ja z Amelka miałam to samo. Tylko ją nawet nie piekło, ani się nie drapała. Nie okazywała, że coś jest nie tak. Próbowaliśmy wszystkiego i w końcu pomógł SUDOKREM naprzemiennie z kremem na odparzenia BabyDream z Rossmanna.

...
BUZIAKI DZIEWCZYNKI!!!

P.S. Pokażę wam moją kruszynkę równiutko rok temu! 14. listopada 2009 roku

...
Kate - to samo pytanie do Ciebie - jak to dokładnie wyglądało? No moją to chyba boli bo marudna dziś była i momentami rwała z siebie ubranie. Dopiero jak 2 godziny bez pieluchy pochodziła to było ok. Z tego też powodu dziś zaliczyliśmy debiut nocnikowy i to od razu z sukcesem - podwójnym

Fajny brzuszek - ech wspomnienia...
Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
witajcie niedzielnie

jeszcze raz dziekuje za wszystkie zyczenia dla miriam i kciuki za udana imprezke

aniulka ciesze sie, ze juz nocki lepsze. ja tez mialam taki okres z miriam, i po pewnym czasie przeszlo. wydaje mi sie, ze dziecko w pewnym momencie zaczyna "rozumiec" swiat, chodzi mi o t, ze zaczyna poznawac wiecej i wiecej, a nadmiar tych wrazen odbija sie na snie
wiec poczekaj.... a wszytko wroci do normy.

katev - ooooo jaki piekny domek od amelki, a prosze ona juz taka duza, a domek gotowy na nowego lokatora

suonko- ja tez podala bym do konca kuracji. ja to boje sie antybiotykow.

piertusia- to ci czyscioszek rosnie, oj a moja to zupelnie nie interesuje, a husteczki najlepiej wyciagnac wszystkie i zjesc

ditu- powodzeniaa w walce z odparzeniem.

impreza byla swietna,
ale dzieciaki sie wyszalaly, plac zabaw pieknie zorganizowany, dla dzieci mlodszych - basez z kulkami, hustaweczki, koluski, a dla starszych zjezdzalnie scianki do wspinaczki.....
a rodzice.... biegali od stolu na plac zabaw !!!
ale bylo smiesznie i fajnie!!!
taki party dla dzieciakow.
a zapomnialam dodac, ze byly 2 dziewczyny do pilnowania maluszkow przy zabawie - co wprowadzalo taki komfort.
miriam szalala
imprezka zaczela sie o 13:00 a do domu wrocilisny o 17:30. miriam padla.
a dzisiaj od rana siedzi w prezentach

a ja wypoczywam.

zastanawiam sie nad kolejnym wyjazdem do polski na swieta
ale teraz juz wszyscy razem, z tatusiem

Super, że impreza się udała

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Zebra - fajny avatar
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:02   #1384
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie ja tylko na chwilke bo padnieta jestem. Imprezka sie udała byloi super Kamilka bardzo grzeczna popisywala sie jak tylko umiala. Jutro beda foteczki.

DOBRANOC

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:04   #1385
gochaa_p
Zakorzenienie

Zahario super że imprezka sie udała, czekamy na foty

A u nas dzis całe do poludnia był tylko dwórek taka ładna pogoda. Potem moi znajomi z dzieckiem ( też grudniowym) , Wojtuś i Sami bawili sie jak zawsze cudnie Mały przez cały dzień spał tylko 1 h! Za to teraz zaraz po kąpieli padł, ciekawe kiedy sie przebudzi na pierwsze nocne karmionko ?

A co tutaj taka cisza?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Witam mamusie ja tylko na chwilke bo padnieta jestem. Imprezka sie udała byloi super Kamilka bardzo grzeczna popisywala sie jak tylko umiala. Jutro beda foteczki.

DOBRANOC
no to super że imprezka udana, czekamy na fotoski
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:26   #1386
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

DOBRANOC
klask i:

dziewczyny , dopiero jak czytam te moje posty to az mnie oczy bola. tyle bykow!!! liter pozjadanych, poprzekrecanych slow!!!! glowa boli.
pisze szybko, aby nie zapomniec co chcialam..... ale efekty tego sa tragiczne!!!
wiec prosze o wybaczenie!!!
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:36   #1387
zebra666
Zakorzenienie

Zaharia ja ich nie zauważyłam nawet...a sama takie robie jak nie gorsze

Ditu

Stary 2010-11-14, 20:53   #1388
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

hello, ja się tylko zamelduje, że żyjemy, jutro może coś więcej uda mi się napisać. Generalnie szukamy nowej niani ehhh... biedna Blanka, kolejna obca baba będzie się nią zajmować. Jutro Wam napisze dokładnie o co chodzi ale wściekła jestem strasznie ://

Uciekam spać, jutro mam dużo zajęć na uczelni i muszę zebrać siłę na spotkania z potencjalnymi nianiami...
a tak w ogóle - jeżeli macie nianie to skąd? tzn jak je znalazłyście? ja już chyba przez znajomych tylko będę
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:09   #1389
DiTu77
Zakorzenienie

Już wiem - przecież to pieluszkowe zapalenie skóry... Metodą dedukcji dochodzę do wniosku, że to po antybiotyku... Nie śmiejcie się tylko - matka dwójki dzieci i nie wie jak wygląda taka dolegliwość - ale to jednak dobrze, że nie wiedziałam do tej pory Jak już znamy wroga - będziemy walczyć...

Ola - masz się z tymi nianiami, trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniej

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Pietrusia - fajnie, że imprezka się udała Czekamy na zdjęcia jubilatki

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2010-11-14 o 21:06
Stary 2010-11-14, 21:15   #1390
elalank
Zadomowienie

witam mamusie

my już też po imprezce, bardzo się udała, Olka była grzeczna i dzielnie zniosła "włoską rodzinę" TZa. Wszyscy zachwalali moje wyroby ale nie wiem czy z uprzejmości, czy faktycznie im smakowało Dostała fajne prezenty, bardzo praktyczne, więc się cieszę

Konspi- obawiam się co na to w pracy, ale nic mi nie pozostało, tylko ich poinformować- w grudniu będzie okazja, bo szef przyjeżdża z wizytą. Jest mi trochę głupio, ale z drugiej strony dla mnie rodzina i życie prywatne jest ważniejsze, więc będzie co ma być.

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
hello, ja się tylko zamelduje, że żyjemy, jutro może coś więcej uda mi się napisać. Generalnie szukamy nowej niani ehhh... biedna Blanka, kolejna obca baba będzie się nią zajmować. Jutro Wam napisze dokładnie o co chodzi ale wściekła jestem strasznie ://
uu, szkoda, bo byłaś z niej zadowolona

powiedźcie mi, czy warto kupić taki pchacz?:
http://www.drewniaczek.eu/product-po...dzik-Bajo.html

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:17   #1391
suonko2
Rozeznanie

Zahario, Pietrusiu to czekamy na zdjęcia i napiszcie co dostały wasze maluszki i co z tych rzeczy szczególnie im się spodobało. Ja nie mam już pomysłu co kupić małej na roczek, a tu jeszcze mikołaj po drodze
Co do antybiotyku to podałam, nawet się udało. Podałam godzinę wcześniej niż powinnam, bo tak wyszło między karmieniami i wiedziałam, że jak zwymiotuje to najwyżej sam antybiotyk. Nie wiem jakim cudem, ale weszło Zobaczymy jutro jak będzie... Zostało jeszcze 5 dawek, czyli połowa już za mną
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 21:17   #1392
katevalley
Rozeznanie

Zahario super ze impreza udana No to zaszalałyście bo i niańki do pomocy i tyle zabaw dla dzieci I czekam na zdjęcia.
Ah, zahario nie, no raczej lokatora kolejnego nie planuję Ale domek czeka w razie co

DiTu - u nas było tak, że calutka pupa czerwona i nie tylko pupa. Jak to ładnie określa aniulka cała "andzia" na dodatek po prostu w krostkach. Aż tworzyła się na "andzi" czerwona skorupa. Długo się z tym męczyliśmy. Aż właśnie krem BabyDream zadziałał. Ale to nie było po żadnych lekach tylko po prostu za długo była z kupą, nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła i było to jakoś w 3 miesiącu i ciągnęło się ze 2 miesiące aż do całkowitego wygojenia i bielusiej pupulki.

Ola - napisz co się stało z nianią. Ja Amkę odrazu do żłobka wysyłam. Ale jak bym szukała niańki to tylko po znajomych.

Pietrusia - fajnie, ze imprezka udana Po proszę jutro zdjęcia jak obiecane.

Gochaa - no to fajny spacerek U nas dziś też ładna pogoda była.

Ela - a Ola chodzi? Bo jak nie to pchacz będzie ok, ale lepiej taki grający, bo w razie co zostaje zabawka do grania. Ale osobiście nie jestem za pchaczami. I super że impreza się udała. I czekam na zdjęcia A jak tam prezenty?

Suonko
- no to fajnie. Oby tak dalej z tym antybiotykiem. A godzina w tą czy w tamtą nie robi różnicy raczej. I oby już przeszło małej

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

Edytowane przez katevalley
Czas edycji: 2010-11-14 o 21:22
katevalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:24   #1393
suonko2
Rozeznanie

Elalank ty też pochwal się zdjęciami i prezentami
DiTu no tak po antybiotyku to jak najbardziej możliwe... To przynajmniej wiesz jak walczyć z wrogiem

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Ola ty masz jakiegoś pecha do niań czy takie coś to normalka? Nie strasz bo od lutego mam kogoś wziąć...

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Pisząc "coś" mam na myśli nie kompetencję niań...

Edytowane przez suonko2
Czas edycji: 2010-11-14 o 21:21
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 21:28   #1394
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
witam mamusie

my już też po imprezce, bardzo się udała, Olka była grzeczna i dzielnie zniosła "włoską rodzinę" TZa. Wszyscy zachwalali moje wyroby ale nie wiem czy z uprzejmości, czy faktycznie im smakowało Dostała fajne prezenty, bardzo praktyczne, więc się cieszę

Konspi- obawiam się co na to w pracy, ale nic mi nie pozostało, tylko ich poinformować- w grudniu będzie okazja, bo szef przyjeżdża z wizytą. Jest mi trochę głupio, ale z drugiej strony dla mnie rodzina i życie prywatne jest ważniejsze, więc będzie co ma być.

uu, szkoda, bo byłaś z niej zadowolona

powiedźcie mi, czy warto kupić taki pchacz?:
http://www.drewniaczek.eu/product-po...dzik-Bajo.html
Kolejna Mamusia zadowolona z imprezy - no i super Będą fotki?
cyt:"więc będzie co ma być" - amen
Kurcze trochę drogi ten pchacz... Ja z doświadczenia (pierwszodzieckowego) wiem, że taki wynalazek byłby w użyciu bardzo krótko. Piotrek miał jeździk z Chicco z uchwytem i w ogóle nie chciał tak chodzić bo to mu ciągle odjeżdżało - wolał sam eksplorować teren

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
Zahario, Pietrusiu to czekamy na zdjęcia i napiszcie co dostały wasze maluszki i co z tych rzeczy szczególnie im się spodobało. Ja nie mam już pomysłu co kupić małej na roczek, a tu jeszcze mikołaj po drodze
Co do antybiotyku to podałam, nawet się udało. Podałam godzinę wcześniej niż powinnam, bo tak wyszło między karmieniami i wiedziałam, że jak zwymiotuje to najwyżej sam antybiotyk. Nie wiem jakim cudem, ale weszło Zobaczymy jutro jak będzie... Zostało jeszcze 5 dawek, czyli połowa już za mną

Cytat:
Zahario super ze impreza udana No to zaszalałyście bo i niańki do pomocy i tyle zabaw dla dzieci I czekam na zdjęcia.
Ah, zahario nie, no raczej lokatora kolejnego nie planuję Ale domek czeka w razie co

DiTu - u nas było tak, że calutka pupa czerwona i nie tylko pupa. Jak to ładnie określa aniulka cała "andzia" na dodatek po prostu w krostkach. Aż tworzyła się na "andzi" czerwona skorupa. Długo się z tym męczyliśmy. Aż właśnie krem BabyDream zadziałał. Ale to nie było po żadnych lekach tylko po prostu za długo była z kupą, nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła i było to jakoś w 3 miesiącu i ciągnęło się ze 2 miesiące aż do całkowitego wygojenia i bielusiej pupulki.

Ola - napisz co się stało z nianią. Ja Amkę odrazu do żłobka wysyłam. Ale jak bym szukała niańki to tylko po znajomych.

Pietrusia - fajnie, ze imprezka udana Po proszę jutro zdjęcia jak obiecane.

Gochaa - no to fajny spacerek U nas dziś też ładna pogoda była.
dziękuję. Tak, to ewidentnie wygląda na pieluszkowe zapalenie skóry U nas jest to samo... A przyczyny mogą być różne: za długo z kupą, kiepskie pieluszki, wprowadzanie nowych pokarmów, antybiotykoterapia...

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2010-11-14 o 21:29
Stary 2010-11-14, 21:50   #1395
aniulka8204
Wtajemniczenie

dziewczyny ja tylko na chwilke bo jestem strasznie słaba i ide spac

Ditu u nas to wyglądało tak że na początku zrobiła się czerwona "andzia" pupka była ok. no i potem wyskoczyły takie dziwne krosteczki, smarowałam wszystkim czym się dało, delikatnie zaczerwienienie zeszło ale dalej się utrzymywało i okazało się że ma znów brzydki mocz, dostała tylko furagin i do dwóch dni było już super

a ja nie wiem jak wygląda pieluszkowe zapalenie skóry to źle prawda? no ale jak u nas się zacznie coś dziać nie tak to ja zaraz bede zasówać do lekarza bo bede mieć podejrzenie pierwsze znów na mocz
bo ona chyba ma skłonność jakąś, ale się z tego podobno wyrasta, bo do końca jakby siusiu nie robiła i ten mocz się lekko jakby cofa i wtedy się bakterie mnożą, jakoś tak doktorka tłumaczyła więc jak mówiłam z tego dzieci wyrastają

lece spać bo słaba jestem
buźki babeczki i brzdące
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 21:50   #1396
katevalley
Rozeznanie

A ja się mogę pochwalić??

Robiliśmy urodzinki Amelki w sobotę i dziś. Następna część w przyszłą sobotę i niedzielę. Więc jak narazie Amelka dostała: zestaw do herbaty z Fisher Price, fioletowe ładne dresiki i szlafroczek po kąpieli o którym ostatnio rozmawiałam z TŻ, a tu proszę jest Jakby ktoś w myślach mi czytał.

Moja panienka wczoraj różowa księżniczka dziś niebieska smerfetka. Ale z tortem już w kubie

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

Edytowane przez katevalley
Czas edycji: 2010-11-14 o 21:52
katevalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:38   #1397
elalank
Zadomowienie

oj współczuję Maluszkom choróbek, antybiotyków, krostek. Zdrówka życzę każdej małej istotce dzięki dziewczyny za opinie nt pchacza.

Chciałam kupić Olci bo biedna chodzi po mieszkaniu i przestawia krzesła, no ale pewnie to kwestia kilku dni, jak sama zacznie chodzić i pchacz wylądowałby w kącie.

zdjęcia z imprezki i prezentów, dodam jak wróci nasz laptop z naprawy, bo teram mam stary z pracy i jestem wściekła jak cokolwiek muszę na nim robić.
Ale w skrócie Olka dostała: 2 pary butów, kurtkę, czapkę, sweterki, bluzki, spodnie, rajstopki, album + ramka na zdjęcia, komplet srebrnych sztućców z motywem zwierząt z wygrawerowanym imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia, taki "dziwny" nocnik, który się przerabia na drabinkę na starszych dzieci sięgający do wc (yyy, nie wiem czy wiecie o co chodzi), tą zabawkę z ikei kolejka mula, książeczki, pluszaki, lalkę anne gedes, i pieniądze to tak w skrócie

Stary 2010-11-15, 00:35   #1398
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tylko na chwilke bo jestem strasznie słaba i ide spac

Ditu u nas to wyglądało tak że na początku zrobiła się czerwona "andzia" pupka była ok. no i potem wyskoczyły takie dziwne krosteczki, smarowałam wszystkim czym się dało, delikatnie zaczerwienienie zeszło ale dalej się utrzymywało i okazało się że ma znów brzydki mocz, dostała tylko furagin i do dwóch dni było już super

a ja nie wiem jak wygląda pieluszkowe zapalenie skóry to źle prawda? no ale jak u nas się zacznie coś dziać nie tak to ja zaraz bede zasówać do lekarza bo bede mieć podejrzenie pierwsze znów na mocz
bo ona chyba ma skłonność jakąś, ale się z tego podobno wyrasta, bo do końca jakby siusiu nie robiła i ten mocz się lekko jakby cofa i wtedy się bakterie mnożą, jakoś tak doktorka tłumaczyła więc jak mówiłam z tego dzieci wyrastają

lece spać bo słaba jestem
buźki babeczki i brzdące
Dobrze, że nie wiesz - znaczy dobrze Agusię pielęgnujesz I oby już się to nie przyplątało
Cytat:

Robiliśmy urodzinki Amelki w sobotę i dziś. Następna część w przyszłą sobotę i niedzielę. Więc jak narazie Amelka dostała: zestaw do herbaty z Fisher Price, fioletowe ładne dresiki i szlafroczek po kąpieli o którym ostatnio rozmawiałam z TŻ, a tu proszę jest Jakby ktoś w myślach mi czytał.

Moja panienka wczoraj różowa księżniczka dziś niebieska smerfetka. Ale z tortem już w kubie
Śliczna - kolejna imprezowiczka - kochany aniołek
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
oj współczuję Maluszkom choróbek, antybiotyków, krostek. Zdrówka życzę każdej małej istotce dzięki dziewczyny za opinie nt pchacza.

Chciałam kupić Olci bo biedna chodzi po mieszkaniu i przestawia krzesła, no ale pewnie to kwestia kilku dni, jak sama zacznie chodzić i pchacz wylądowałby w kącie.

zdjęcia z imprezki i prezentów, dodam jak wróci nasz laptop z naprawy, bo teram mam stary z pracy i jestem wściekła jak cokolwiek muszę na nim robić.
Ale w skrócie Olka dostała: 2 pary butów, kurtkę, czapkę, sweterki, bluzki, spodnie, rajstopki, album + ramka na zdjęcia, komplet srebrnych sztućców z motywem zwierząt z wygrawerowanym imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia, taki "dziwny" nocnik, który się przerabia na drabinkę na starszych dzieci sięgający do wc (yyy, nie wiem czy wiecie o co chodzi), tą zabawkę z ikei kolejka mula, książeczki, pluszaki, lalkę anne gedes, i pieniądze to tak w skrócie

Fajne prezentywiem, że mulę dzieci lubią

aaaaaaaaaa

Kochana Olciu
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...

Stary 2010-11-15, 08:32   #1399
zebra666
Zakorzenienie

Katevalley jaka śliczniutka a jakie włoski już ma!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 09:41   #1400
kachula27
Zakorzenienie

Olciu kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek:roz a:

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:44   #1401
zebra666
Zakorzenienie

Oluś nasza mała Wszystkiego co najlepsze i samych cudownych chwil

Stary 2010-11-15, 09:48   #1402
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2010-11-15, 09:51   #1403
kachula27
Zakorzenienie

Katev Amelcia przesliczna panienka

Elus to niezle Olcia zebrała prezentówfajnie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 09:52   #1404
gochaa_p
Zakorzenienie

ze spacerku
Stary 2010-11-15, 09:55   #1405
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ze spacerku
Gocha slicznie wygladacie a synus to cała mamusia

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-11-15, 10:00   #1406
zebra666
Zakorzenienie

Gooha

Stary 2010-11-15, 10:46   #1407
gochaa_p
Zakorzenienie

OLUŚ Słoneczko wszystkiego najlepszego, dużo zdrowka, mnóstwo uśmiechu i miłości oraz jeszcze 100 kolejnych wiosenek życzy wizażowa cioteczka Gosia z Wojtusiem

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Gocha slicznie wygladacie a synus to cała mamusia
mamusia? a mnie się wydawało że raczej cały tatuś
Zresztą każddy uważa inaczej
Moja teściowa znowu twierdzi ze Wojtuś jest podobny do mojego brata
Stary 2010-11-15, 10:47   #1408
elalank
Zadomowienie

witam Mamusie

Olka dziękuje wszystkim Ciociom życzenia

to i ja zapytam:
Kiedy to zleciało???

wiecie co, teraz będziemy widziały jak się starzejemy po rosnących dzieciach

Gochaa- śliczne fotki

Stary 2010-11-15, 10:48   #1409
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
OLUŚ Słoneczko wszystkiego najlepszego, dużo zdrowka, mnóstwo uśmiechu i miłości oraz jeszcze 100 kolejnych wiosenek życzy wizażowa cioteczka Gosia z Wojtusiem

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

mamusia? a mnie się wydawało że raczej cały tatuś
Zresztą każddy uważa inaczej
Moja teściowa znowu twierdzi ze Wojtuś jest podobny do mojego brata
Gocha moze dlatego ze tatusia nie widzialam wiec dlatego widze podobienstwo do Ciebie,moze gdybym tate zobaczyła to mozliwe ze zdanie bym zmieniła :tak:

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-11-15, 11:00   #1410
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dzien doberek

ja tylko przelotem, bo brak czasu mi dokucza...

Wszytskiego najlepszego dla Olenki!!

I kciuki dla Guci, bo dzisiaj ma kolejna - oby ostatnia - rozmowa

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości