|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- ajaj to rozumiem, bo dla mnie też, dramat, dlatego zawsze biorę to co leży dobrze - bo takie akcje zdarzają mi sie raz na pół roku - jak już coś leży to muszę to kupić bo moze dłuuuuugo się nie znaleźć nic tym sposobem mam do chodzenia jedną parę dzinsów i jedne bojówki i czekam na jakiś urodzaj bo bardzo je "schadzam" na razie popylam w kiecach bo jest ciepło jak w kwietniu galowe się nie liczą |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
A może to... nie Twoje spodnie?
![]() Dużo to pojecie względne ![]() A co byś wolał - nie pracować czy nie chudnąć? Oki Ojej znowu alkohol ![]() ![]() Wygońta mnie spać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie mam spódnic![]() pajszła spać
|
|
#1085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie dostałam, tydzień czekania
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Megaturbodryndus!!!! Więcej nic nie powiem, poza tym, że sprzedałam! ![]() Aha, pochwalę się- kupilam Dolce Vitę- W. wąchnął z fiolki- "interesujące", dziś chodziłam w niej i nowych butach nad brzegiem morza. Potem kolacja w LOKALU z Wojtkiem- butami zachwycony, zapachu nie wyczuł. Nie jest bardzo trwała chyba? Co do Femme Joop- no zapach, co się zowie, jak dla mnie zbyt mocno ostro świdrujący, trwały jak mało co. Na mnie za bardzo dominujący, nie ma mnie w nim po prostu.
|
|
#1086 | ||
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to co to znaczy dryndus
![]() bo mnie to się tak sflaczało-anatomicznie kojarzy ![]() JU do Gdańska to ja mam jednak ciut za daleko
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-15 o 00:41 |
||
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
ok. to ja się piszę na odwózkę
![]() posiedź jeszcze trochę ![]() i co robic z tym dogiem , szblon już zrobiłam, ale mi trochę żal
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Mielismy jutro wracać do wwy, nawet sama nalegałam, ale zmiana planów, bo na Świętojańskiej wypatrzyłam pierścionek, no cudo normalnie! Srebrny, oczko kwadrat ze ściętymi rogami, oczko z onyxu, a na tym oczku, jak kamea, srebrna głowa Meduzy. Całość w stylu starożytnym (Grecja) oprawa w formie meandra. Więc mus- zostać trzeba, bo sklep od 11stej, a ja jeszcze do fryzjera idę- ścinam się na krócej, żeby sobie rosło do wiosny, kiedy znów będę nad morzem i pójdę do tej genialnej fryzjerki.
Na szczęście nie grozi jej choroba fryzjerek, tych młodszych- wręcz epidemia , czyli zajście w ciążę, bo jest w wieku balzakowskim---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
DRYNDUS= mix skwaśniałej marynaty z bambusa z puszki, woń kadzidełek, szczególnie sandałowych, zasikanych majtow lub bramy, często spoconej baby, najczęściej starej, która się przypudrowała, wszystko razem przygnebiające, mętne (dla mnie piękne, intrygujące, tajemnicze)- przy czym jeden z czynników może dominować. Termin wymyslony przez W., pelne brzmienie- hindus- dryndus. Czolowy przedstawiciel- Aromatics Elixir, ale dryndusami sa prawie wszystkie zapachy z lat 60tych, a szczególnie 70tych, ale i Markiz de Sade, Chloe Love, tzw. zapachy babciowe (szypry)
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
przegapiłam ostatnim razem no to ![]() Cytat:
i jestem zdrowa (trochę rezerwa mi podświeca ), P. zdrowy też tylko nam jakoś nie po drodze wspomaganie hormonalne też już przechodziłam i jeszcze pewnie przejdę [I]dryngus to ma dośc skomplikowaną definicję
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-15 o 01:01 |
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja cały czas myślałam że to wziął ze skojarzenia ze śmigus dyngus - choć w sumie skojarzenie perfumowe właściwe - bo u nas laliśmy się takimiż zapachami tylko kadzidełek moja definicja nie ujmowała |
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Już idem
![]() Już posiedziałam Rano trzeba wstać (na szczęście nie tak bardzo rano Czymajcie się
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
kogo podrzucić do domu ten niech wsiada - bo zaraz jadę
|
|
|
|
#1094 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Spodni nie wyrzucę, mowy nie ma (jeszcze tego by brakowało, żebym większą rozmiarówkę zanabywał) Przygnębia mnie myśl, że będę musiał przechodzić to od nowa (tzn. nie do końca "od nowa", bo do wagi wyjściowej z lipca '08 na szczęście nie wróciłem, nie zbliżyłem się nawet... wtedy to już naprawdę bym się zabił) Cytat:
![]() Myślisz? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zboczuch!
|
|||||
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja dopiero przyszłam
![]() Nabyłam po długich walkach wewnętrznych limitowankę Organzy , a miałam spodnium kupowac. Po długim namyśłe znalazłam jednak złotyśrodek, Kupie za to , co zostało ,nowe, jasnoszare spodnie do granatowej marynarki w jasno-szare prążki, oraz granatowe czułenka ( w promocji) i będę miała odświezony urzędowy zestaw.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-15 o 01:55 |
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
kolorowych
kurtka,chyba się spóźniłam na ten tramwaj ostatni , popełznę sama ![]() Cytat:
, od blisko 15 lat na diecie ale za drzwi to ja dziękuję
|
|
|
#1097 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kolorowych zostałam sama czy Rozterka jeszcze coś przymierza ![]() cholipa nawet upic się nie mogę
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocki all.
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja do wyra popełznękolorowych i bez zimnej wody , bo tak mi się wczoraj śniło
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też, bo mi się jesienia wszystkiego odechciewa ![]() Cytat:
chyba mamy jakąś telepatyczną łączność, bo wczoraj nie czytałam w nocy baru, a od dziś tez postanowiłam sie odchudzać ![]() Bo samymi nowymi butami i ciuchami (moje nowe dżinsy to rurki ale jakoś ciekawie skrojone, bo o dziwo ta sztuka nieźle na nie leży ) zachwytu nie wzbudzę, jesli nie będzie w nich smukłe, zachwycające ciało ![]() Ciekawe, jak długo wytrzymam - 1 dzień czy dwa? ![]() Jedna żonka kupiła se chomika czy jakąś inszego szczurka i nazwała... Maja Nie wiem, czy się cieszyć czy obrazić maja the second suotka kiej i jo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-15 o 09:08 |
||
|
|
|
#1103 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
kurcze moja kolezanka tez ma taki problem.....najgorsze jest to ze nikt im nie chce pomóc, bo wszyscy twierdzą ze nie ma co leczyć ![]() Cytat:
tanszego niz rumor za 35 zeta? ![]() oj dla mnie tez....ostatnio przez 2 lata chodziłam w jednych gaciach bo nie mogłam nic kupic, a potem mi sie trafiło 2 pasujące pary u chinczyka (na ok 20 przymiezonych) no i nie tak dawno 2 pary w Camaieu-teraz mam oszałamiającą liczbę 4 par dzinsów-nie pamietam kiedy tyle miałam .d o camaieu muszę cześciej zaglądać , a w c&a tak wiszą na przodzie jakby tam było miejsce na fiutka---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- kiedys mialam wklejać swoje nogi, nie musze bo znalazłam podobne-o cus takiego posiadam: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=20451&zid=2
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-15 o 10:30 |
|||
|
|
|
#1104 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie, mnie zabierz
![]() Cytat:
Następny może będzie lepszy? Zawsze się takie życzenie noworoczne składa nie?, żeby następny był lepszy? I co? ![]() Cytat:
)Nio No mógłbyś się poświęcić i popracować trochę, w imię zrzucania kg Ja chyba też się spóźniłam Pójdziemy razem ![]() Tzn zdrowo się odżywiasz, a nie na diecie jesteś? ![]() Cytat:
Life is brutal ![]() Cytat:
), reasumując:Od dziś ZAKAZ - palenia, obżerania się, picia alkoholu (w za dużych ilościach ), a NAKAZ - więcej ruchu ![]() A i może ktoś się podzieli swoją dietą, jaką zamierza stosować?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-15 o 10:51 |
||||
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, co Ty masz do swoich ![]() Cytat:
![]() (choć to powiino być raczej w efekcie tych diet... )I nie nie na 3 zakaz - na alko mam dyspensę i nigdy nie liczy się do diety ![]()
|
|
#1106 |
|
grozi wypollizowaniem
|
krzywe som i ja mam jednak troche brzydsze...ale krzywizny bardzo podobne ![]() wyczytałam w sieciuni ze Derek ma swoje perfumy tyle ze avonowskie...no ale niech im bedzie...tak od niechcenia poszukałam nut i spadłam z krzesła:Nuta głowy: mandarynka, szafran, gałka muszkatołowa Nuta serca: zielona figa, labdanum Nuta bazowa: paczula, drzewo gwajakowe, olibanum, skóra, piżmo
|
|
#1107 |
|
Nindżopesz
|
Trzymam kciuki za odchudzających
![]() I połączę się z Wami w kwietniu/maju bo już mi znienacka skoczyło o 2 kg i brzuch widać i czuję się bardzo anorektycznie nieszczęśliwa ![]() Kurdeee, znowu jakiś kurier się do mnie dobijał a ja nieumalowana ledwom wstała to olałam biedaka. Ale z czym on u licha do mnie startuje jak już wszystko odebrałam? Bonus jaki od szczęśliwego sprzedawcy? Nienawidzę kurierów skoro świt!!! |
|
|
|
#1108 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nawet nie myślę, ile powinnam schudnąć... widziałyście to?
|
|
#1109 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niezłe jaja ![]() kupiłam na allu 7 próbek wod avonu odbiło mi całkiem
|
|
|
#1110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co za Derek? Cytat:
mi porzybyło więcej i nawet na cionszę nie moge zwaliuć winy ![]() Cytat:
![]() Już mi się nudzi dieta, jakies ciacho bym schrupała...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

nic nie zamykają

i wszystko jasne, czekam, aż mi przejdzie do stycznia 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale jakoś ciekawie skrojone, bo o dziwo ta sztuka nieźle na nie leży 
Następny może będzie lepszy?
Life is brutal