Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 286 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 12:31   #8551
Madzienka2010
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ej ja właśnie nie wiem o co chodzi ja nie mam nawet pełnego a i nie wiem czy się zle mierze czy po prostu te cyferki maja się nijak do efektu wizualnego zdjęcia wyjściówki dodane hehluknijcie i powiedzcie co myślicie o tych 325 cc hp?bedą ok?nie patrzcie na asymetrie sutka hheheh wkurza mni to
coś mi się wydaje że wyjdzie Ci coś w podobie moich...
Stary 2010-11-14, 12:50   #8552
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
coś mi się wydaje że wyjdzie Ci coś w podobie moich...
jakby tak wyszlo to superrrrrrrrjaką miałąś wyjściówkę?większą na pewno...
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:54   #8553
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
no zobacz sobie, mam w albumie....może 2mm wiekszą miałam, ale ja mam 300 a Ty 325 więc będziesz zadowolona...
Stary 2010-11-14, 19:38   #8554
Machszi
Raczkowanie

hejka Dziewuszki!

Ja się mało odzywam, bo mam dużo roboty ostatnio.Tzn miałam, bo jutro wolne!
Co do moich decyzji, to pozostaję narazie przy JJ.ZAMROŻONA.
Bo z racji weekendu nikt jeszcze nie odpisał na moje maile z pytaniem o najbliższy możliwy termin itp.
Co do asymetrii to z wodnego testu przeprowadzonego pod instrukcje beatryczki wyszło mi,że asymetrii nie mam.
Dlatego może JJ będzie jednak dobrym wyborem.
magerko, ja nie wiem, jak Ty mozesz nie widzieć mojej fotki, skoro ona tam jest a ja mam Cie w przyjaciołach....
Zerknij raz jeszcze i wydaj opinie.heheh(ps.Krzyśka nie znam z HRGH.)
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 19:56   #8555
inna_85
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić dodatkowy stanik do noszenia po operacji???
Jeden dostaje w ramach ceny zabiegu, ale wypadało by mieć też drugi!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:12   #8556
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić dodatkowy stanik do noszenia po operacji???
proszę bardzo

http://www.sklepuroda.pl/index.php?c...0b4b79780edb3d

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:17   #8557
kejsiii
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Ja dziś aby zresetować siebie troszkę wybrałam się z mężem do kina
Przy okazji zrobiłam małe zakupy i zaopatrzyłam się w dresik aby mieć do kliniki

Dziewczyny widzę że wszystkie teraz robicie wodne próby Chciałabym tylko zauważyć że mi taki odlew wodny wykonywala doświadczona osoba odpowiednim sprzętem i nie służy takie badanie do określenia asymetri tylko do porównania pojemności piersi ..
Tak więc Machszi ja bym brała małą poprawkę na wykonywanie takiego testu samemu w domu ..
Zresztą mój doktor też mówił że oni to robią bardziej poglądowo bo zawsze można albo krzywo piersi włożyć albo np jedną szybciej drugą wolniej i wtedy wylewa się inna pojemność wody

Tak więc dziewczyny spokojnie i nie kombinujcie za dużo same w domku tylko zdajcie się na doświadczenie lekarza

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 20:31   #8558
Machszi
Raczkowanie

no ale ja do JJ mam iść a on podobno ślepy na asymetrie, wiec musze mu sama powiedzieć czego chcę:P

Stary 2010-11-14, 22:29   #8559
beatafit
Raczkowanie

Dziewczyny czy wiecie coś w temacie dźwigania po op? Mam 7mies maleństwo i tak się zastanawiam czy nie odłożyć moich planów przynajmniej do września 2011 tak żeby maluszek już biegał samodzielnie i żebym po prostu nie musiała go nosić. Poza tym w szoku jestem jakie z Was specjalistki w tym temacie normalnie szacun
beatafit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 22:40   #8560
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatafit Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wiecie coś w temacie dźwigania po op? Mam 7mies maleństwo i tak się zastanawiam czy nie odłożyć moich planów przynajmniej do września 2011 tak żeby maluszek już biegał samodzielnie i żebym po prostu nie musiała go nosić. Poza tym w szoku jestem jakie z Was specjalistki w tym temacie normalnie szacun

beatfit

ja osobiscie radze odlozyc na pozniej , bo sama mam corcie 2 letnią i chce na rączki albo zeby ją gdzies podniesc i z zalem, ale nie moge, a co dopiero bobas 7 miesieczny. Jak mozesz to poczekaj, chyba, ze bedziesz miala caly czs pomocnosobe przy sobie. Pozdrwiam
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 01:00   #8561
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki moze bardziej za to zeby operacja doszla do skutku bo po tym uczuleniu zostal mi slad i nie wiem co doktor na to powie

Zajrze do was już po..........
Buziaki

Trzymaj się Lenko Kciuki już zaciskamy No mam nadzieję, że jeśli to tylko ślady to będzie dobrze Ja już toaścik za Twoje skarbenki wznoszę za kilka godzin już będą
Wracaj do nas szybciutko

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez beatafit Pokaż wiadomość
Na pierwszy miesiąc potrzebna by Ci była teraz pomoc, nie warto ryzykować . Po operacji można podnosić 2 kg- i tak przez 4 tyg, czyli do pierwszej kontroli. Zresztą na początku i tak byś nie dała rady podnieść pociechy- wtedy ciężko jest nawet chleb ukroić, spodnie wciągnąć czy otworzyć drzwi. Da się to zrobić- ale jest trudno.

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Byłam Słońce w Twoim albumiku- no wyjścióweczka marzenie, tak jak u Madzieńki Na prawdę nie potrzebny jest duży cycek żeby piersi były potem ładne. No przecież rozmiarek lekarz włoży- cała reszta jest ważna. I właśnie z takich wyjścióweczek jak wasze najśliczniejsze piersiątka potem wychodzą .
Więc ja podtrzymuje- 70D/E a piersi będą równie śliczne jak Madzieńki
A tej asymerii to się nie doszukuj- no ja Cię proszę bo dupsko zleje. Jest ta otoczka troszkę większa- ale co to za różnica. Bardzo możliwe , że po op nie będzie to widoczne. Tzn Ty będziesz to pewnie widzieć- no ale to tylko TY. Oj bo na hipnozę wyślemy

I tak przy tej okazji mi się przypomniała pewna modelka której akty oglądałam. Wyjątkowe zresztą. Piękna dziewczyna z wyjatkowymi piersiami. A w jednej piersi ma brodawkę wciągniętą do śrdka. I może gdyby nie ten mały mankament te piersi by nie przyciągały tak wzroku Byłyby po prostu pięknymi, dużymi piersiami a tak są jedyne, wyjątkowe, niepowtarzalne takie tylko jej. I ta brodawka to tak jak pieprzyk na twarzy u innej znanej modelki-dodaje uroku. Przecież mogłaby sobie to zoperować- ale jak sobie te piersi wyobraziłam z dwoma brodawkami to co...hm no piersi jakich setki w kalendarzach.
Jak znajdę jej fotki to Wam pokażę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-11-15 o 01:24
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 06:43   #8562
royalady
Przyczajenie

Decyzja o powiekszeniu piersi wlasnie zaczyna we mnie dojrzewac. Zastwnawiam sie tylko nad metoda. Czy jest olbrzymia roznica miedzy implantami, a przeszczepem wlasnej tkanki tluszczowej? Czy w ogole warto myslec o tej drugiej metodzie? Ciekawi mnie ona gdyz mozna sie dzieki niej jednoczesnie pozbyc nadmiaru np z ud! Prosze napiszcie co wiecie na ten temat!
royalady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 11:00   #8563
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez royalady Pokaż wiadomość
Decyzja o powiekszeniu piersi wlasnie zaczyna we mnie dojrzewac. Zastwnawiam sie tylko nad metoda. Czy jest olbrzymia roznica miedzy implantami, a przeszczepem wlasnej tkanki tluszczowej? Czy w ogole warto myslec o tej drugiej metodzie? Ciekawi mnie ona gdyz mozna sie dzieki niej jednoczesnie pozbyc nadmiaru np z ud! Prosze napiszcie co wiecie na ten temat!
no cześć, wiemy na ten temat, że jest to nie opłacalna inwestycja z tłuszczem, wchłonie się i po wszystkim...i różnica jest ogromna, bo implant powiększy piersi na stałe, a tłuszcz może porobić grudki w piersi i nie można go dlatego zbyt dużo przerzucić.
Stary 2010-11-15, 12:03   #8564
Machszi
Raczkowanie

Z tego co ja wiem, to na razie nie warto przeszczepiac tłuszczu...
Może za kilka/naście lat..
Implanty sprawdzone od pokoleń....:P
silicone rulesssssss!!!

Stary 2010-11-15, 12:22   #8565
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

zupełnie nie miałam zaufania do tej metody tłuszczowej. Tez nie miałam żadnych znajomych, którzy robili w ten sposob. A od implantow mialam kolezanke, a potem posiedziałam troche na forum i pozbyłam sie watpliwości. sam zabieg to juz jakieś ryzyko, nie chciałam dodatkowo eksperymentować, choc perspektywa pozbycia sie jeszcze tłuszczyku była kusząca
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 12:29   #8566
dragon_lady
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

co za weekend...ale sie naimprezowałam) byłam u znajomych we wrocławiu. wrocilismy do domu o 6 rano a i tak bym sie jeszcze bawiła:0 fajne miasto, weseli ludzie szkoda ze weekend o tylko 2 dni ehhh.... zamierzam tak wlaśnie spędzić ostatnie tygodnie przed op. bo potem to już tylko leżenie w łóżku (
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 12:44   #8567
Foczka 81
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,
Jestem właśnie na etapie przymierzania się do powiększenia
Na początku myślałam przyjechać w tym celu do Polski, ale jak policzyłam sobie bilety lotnicze, pensjonat itp, to właściwie na jedno wychodzi jak zrobię to w klinice koło mnie, w Nancy (bo z cenami w Paryżu nie ma co dyskutować )
Poza tym spokojne mogę udać się na konsultacje wstępne, no i po op jestem tuż obok na kontrole i gdyby coś się działo.
Jedyny minus to to, że na francuskich forach przeczytałam, że doktorzy tutaj proponują nieduże wkładki, średnio 250-300cc. Ale myślę że dadzą się namówić na coś pełniejszego ;P
Stary 2010-11-15, 13:46   #8568
Machszi
Raczkowanie

Cześć Foczka 81!Dobrze Tobie,że masz blisko klinike.
Ja niestety musze jechać do Polski.
Nie słyszałam o powiększaniu piersi w egipcie a nawet -jeśli by te operacje tu robili to i tak bym nie poszła....
Grunt to zaufanie:P

Stary 2010-11-15, 17:08   #8569
inna_85
Raczkowanie

Odliczamy dalej

15.11.2010

Lenka 15.11 0 dni czekamy na Ciebie

Yoko 17.11 2 dni
Inna_85 22.11 7 dni
Dragon 26.11 11dni
Magera 08.12 23 dni
Kejsiii 15.12 30
dni
Machszi 08.01. 54 dni
Karolagda 10.01.(?) 56 dni
Nessy88 27.01.(?) 74 dni
kasikkk87 14.02.(?) 91 dni
Gawronska 22.02.99 dni
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 19:31   #8570
Mexara
Raczkowanie

Hej cycolinki i miłośniczki większych biustów!
Planuję powiększyć moje maluchy i przychodzę tu do was z wieloma wątpliwościami u kogo, jakie, jak duże.
Na pewno wybór lekarza ogranicza się do trójmiasta/pomorza nie mam możliwości zwiedzania świata przy okazji operacji.
Wiem, że wolałabym metodą pod mięsień lub dwa
Wiem, że efekt wymarzony to miska E
i wiem, że będzie to cholernie trudne.
Wymiary to 168cm, 55kg, 72/84 biust, a właściwie jego brak :P
Może ktoś zna lekarza, który podejmie sie operacji z implantami 400 lub więcej w zależności ile będzie trzeba aby uzyskać efekt. No i oczywiście nie spartoli :P
Dodam, że nie rodziłam więc sytuacja jest napięta. Dosłownie i w przenośni
Ahh no i kolejne z marzeń żeby to nie były 100% piłeczki, tylko łezki ale pełne z zadartym noskiem dumnie kształtujące dekolt

Edytowane przez Mexara
Czas edycji: 2010-11-15 o 19:32
Mexara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 21:40   #8571
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki moze bardziej za to zeby operacja doszla do skutku bo po tym uczuleniu zostal mi slad i nie wiem co doktor na to powie

Zajrze do was już po..........
Buziaki
Lenka trzymamy kciuki bardzo mocno
Wracaj do nas szczęśliwa
Buziaczki wielkie !!!!!!
Czekamy

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
hejka Dziewuszki!

Ja się mało odzywam, bo mam dużo roboty ostatnio.Tzn miałam, bo jutro wolne!
Co do moich decyzji, to pozostaję narazie przy JJ.ZAMROŻONA.
Bo z racji weekendu nikt jeszcze nie odpisał na moje maile z pytaniem o najbliższy możliwy termin itp.
Co do asymetrii to z wodnego testu przeprowadzonego pod instrukcje beatryczki wyszło mi,że asymetrii nie mam.
Dlatego może JJ będzie jednak dobrym wyborem.
magerko, ja nie wiem, jak Ty mozesz nie widzieć mojej fotki, skoro ona tam jest a ja mam Cie w przyjaciołach....
Zerknij raz jeszcze i wydaj opinie.heheh(ps.Krzyśka nie znam z HRGH.)
No to już wiesz czemu nie widziałam fotki
Opinię wydałam

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Dziubku, a dla Ciebie buziaczek wielki za odliczanka
A jaki doktor daje po zabiegu?? Wiesz??

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja dziś aby zresetować siebie troszkę wybrałam się z mężem do kina
Przy okazji zrobiłam małe zakupy i zaopatrzyłam się w dresik aby mieć do kliniki

Dziewczyny widzę że wszystkie teraz robicie wodne próby Chciałabym tylko zauważyć że mi taki odlew wodny wykonywala doświadczona osoba odpowiednim sprzętem i nie służy takie badanie do określenia asymetri tylko do porównania pojemności piersi ..
Tak więc Machszi ja bym brała małą poprawkę na wykonywanie takiego testu samemu w domu ..
Zresztą mój doktor też mówił że oni to robią bardziej poglądowo bo zawsze można albo krzywo piersi włożyć albo np jedną szybciej drugą wolniej i wtedy wylewa się inna pojemność wody

Tak więc dziewczyny spokojnie i nie kombinujcie za dużo same w domku tylko zdajcie się na doświadczenie lekarza
Za późno Słoneczko, też robiłam
A tak w ogóle buziolek wielki 4U
Jak tam resetowanie?? Powiodlo się ??
ja mam na jakieś zakupy jeszcze tylko 2 weekendy i musze się zebrać w końcu, bo na ostatnia chwilę będę latać jak na sra...ę jak zawsze !!!!
A w PL będę miała tylko 2 dni na ogarnięcie się przed zabiegiem, bo weekendu nawet nie liczę już jak przylecę (już mam zaplanowany ). Nie wiem jak ja to zrobię wszystko, ale jak widać, "na ostatnią chwilę", to moje drugie imię

Cytat:
Napisane przez dragon_lady Pokaż wiadomość
co za weekend...ale sie naimprezowałam) byłam u znajomych we wrocławiu. wrocilismy do domu o 6 rano a i tak bym sie jeszcze bawiła:0 fajne miasto, weseli ludzie szkoda ze weekend o tylko 2 dni ehhh.... zamierzam tak wlaśnie spędzić ostatnie tygodnie przed op. bo potem to już tylko leżenie w łóżku (
Dragonku
rację masz - odbijaj sobie z nawiązką na PO zabiegu
Wrocław piękny. Istotnie !!!
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Jestem właśnie na etapie przymierzania się do powiększenia
Na początku myślałam przyjechać w tym celu do Polski, ale jak policzyłam sobie bilety lotnicze, pensjonat itp, to właściwie na jedno wychodzi jak zrobię to w klinice koło mnie, w Nancy (bo z cenami w Paryżu nie ma co dyskutować )
Poza tym spokojne mogę udać się na konsultacje wstępne, no i po op jestem tuż obok na kontrole i gdyby coś się działo.
Jedyny minus to to, że na francuskich forach przeczytałam, że doktorzy tutaj proponują nieduże wkładki, średnio 250-300cc. Ale myślę że dadzą się namówić na coś pełniejszego ;P
Hej Foczka !
Życze powodzenia w konsultacjach i daj znac koniecznie co Ci zaproponowali !!!!!
Czekamy tu z niecierpliwością!!
Pozdrawiam

Dziewczynki wszystkie fioletowe

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 21:48   #8572
beatrycze1
Raczkowanie

Ja to chyba w to odliczanko wróce na nowo tylko kiedy nie wiem
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 21:56   #8573
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość

Jak to kiedy?? mam Ci przypomnieć

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 22:01   #8574
magera
Rozeznanie

Cytat:
Będziemy klepać
tylko co, albo kogo
Buziak stara

.
Stary 2010-11-15, 22:13   #8575
beatrycze1
Raczkowanie

O magera ja ci dam stara stara to du.... bo nie ma zębów a ja mam

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Jak to kiedy?? mam Ci przypomnieć
Wiem wiem Kejsi tylko jeszcze czekam na meila
Stary 2010-11-15, 22:18   #8576
magera
Rozeznanie

Cytat:
O magera ja ci dam stara stara to du.... bo nie ma zębów a ja mam

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Wiem wiem Kejsi tylko jeszcze czekam na meila
Myślałam stara wariatko ( w sensie)

.
Stary 2010-11-15, 22:20   #8577
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
Cześć Foczka 81!Dobrze Tobie,że masz blisko klinike.
Ja niestety musze jechać do Polski.
Nie słyszałam o powiększaniu piersi w egipcie a nawet -jeśli by te operacje tu robili to i tak bym nie poszła....
Grunt to zaufanie:P
Cześć,
Wiem że niektóre Francuzki jeżdżą na operacje plastyczne do Maroka albo do Tunezji (pewnie taniej), opinie są podzielone co do rezultatów.

Ja z jeszcze jednego powodu nie pojadę do Polski: co ja powiem rodzicom? Dostaną zawału jakby mieli się dowiedzieć że operacja, anestezja, sztuczne protezy wystarczająco już przeżyli po tatuażu na bicepsie i po kolczykach w różnych miejscach
Już wolę sobie zrobić na spokojnie, potem może kiedyś zauważą po
Stary 2010-11-15, 22:20   #8578
beatrycze1
Raczkowanie

OOOOOOOOOOOOOO jeszcze lepiejo Ty pi....zadzwonisz to usłyszysz
Stary 2010-11-15, 22:28   #8579
magera
Rozeznanie

Cytat:
OOOOOOOOOOOOOO jeszcze lepiejo Ty pi....zadzwonisz to usłyszysz

loviam Cię i się nie boję

.
Stary 2010-11-15, 22:31   #8580
beatrycze1
Raczkowanie

Ja Cie też loviam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości