|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Essence jest w Douglasie w Tesco na Goclawiu, ale szafa jest bardzo mala. Za to faktycznie prawie zawsze jest pelna. Limitowanki jeszcze tam co prawda nie widzialam, ale wyglada jakby miejsce na nia bylo
Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2010-11-15 o 19:39 |
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Douglasie na Floriańskiej, bo nie mam czasu dalej jechać :/ kupiłam dwa lakiery - szary i czarny , płytkę metalową i srebrną kredkę. Strasznie chciałam pędzelek,ale nie było
Czy gdzieś w Krk jeszcze są pędzelki?
|
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupilam z metallics paletke srebrna, lakier w odcieniu steel me i magnes. Niestety u mnie te wzorki nie wychodza a i kolor okazal sie zbyt ciemny wiec lakier zostal wystawiony na wymianke.
Ale za to paletka... CUDO. Narazie tylko testowalam, na bazie Kobo, ladnie nasycone kolory, dobrze sie rozprowadzaja, eyeliner tez w porzadku. Jestem nia oczarowana chetnie przygarne jeszcze jakis kolor.A tak w ogole ogladalam zdjecia lakierow z Metallics w necie i tam byly takze jakies jasne kolory, w sumie wsyztskich bylo chyba 5? A u mnie w douglasie tylko 3, u Was tez? Albo moze jakas pomrocznosc mnie zaatakowala i nie zauwazylam reszty
|
|
|
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parę stron wcześniej pisałam, że na Czyżynach są pędzelki. |
|
|
|
|
#4146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że wzbogaciłaś swój zbiorek Essence ![]() [1=f154c2744ba0c8b7d0fb1b5 23e73ac052b4c9473_6387eeb 28dd5f;23255360]suuper dzięki za wieści Fibibi też dziękuje żałuję że wczoraj tej informacji nie podałam, może byś zdąrzyła kupić to co sobie upatrzyłaś... ja wczoraj zastanawilam sie nad kupnem paletki brazowej.... ale jednak sie opanowałam.... za duzo mam tych cieni.... ale kusila mnie niesamowicie
|
|
#4147 |
|
Przyczajenie
|
faktycznie, u mnie też nie było wszystkich lakierów,tylko chyba 3 kolory :/
|
#4148 | |
|
Wtajemniczenie
|
źle mnie zrozumiałaś
napisałam, że są 4, bo niektóre dziewczyny piszą, że u nich nie ma już tych zielonych![]() Cytat:
przestań.... róże i rozświetlacze to moje zboczenie tylko w sklepie można ją założyć czy przez ich stronę również? jakie ma sie z tego korzyści?
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#4149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lakiery były wszystkie, kredki jumbo srebrne, paletki srebrne 4 sztuki, paletka zielona 1 szt, brązową wzięłam ostatnią. W Tesco na Gocławiu widziałam wczoraj shimery Rtp. BTW pozdrawiam wizażankę z ubiegłego poniedziałkowego nalotu na naturę przy peronach g. 10. ![]() ![]() A co do linerów z Rtp uważam, że są bardzo trwałe i dobrze zmywają się micelem, z powieki lepiej schodzą niż z ręki
Edytowane przez Kaisandra Czas edycji: 2010-11-15 o 20:26 |
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze takiego nie widziałam
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko
kto mi kupi brązową i zieloną paletkę z metallics (+ pędzelek :P) oraz wszystkie 3 kredki? będę wdzięczna
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
Kaisandra, a niby od kiedy w złotych jest metalics? Tydzień temu nie mieli stoiska z Essence.
|
|
|
|
#4153 |
|
Wtajemniczenie
|
Od kiedy to nie wiem, ale jest na pewno. I dobrze zaopatrzone, nie było luk w standzie. Essence jest w pierwszej szafie razem z Bourjois. Było kilka słynnych shrekowych lakierków.
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zauważyłam, przepraszam
![]() Mogłabyś mi podać dokładny przystanek? Jadąc od Bagateli albo Czarnowiejskiej, dojadę? Pytam, bo jak się znam, to moja orientacja w terenie pewnie znowu wywiedzie mnie w pole Ten Douglas jest w M1, tak?
|
|
|
|
#4155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba na kogoś się pogniewam. Nie byłam tam osobiście, ale ktoś inny zapytał i pani ekspedientka powiedziała, że u nich nie ma i żeby sprawdzić w superpharmie na dole, że tam może mają. Dzwonię, żeby wyjaśnić to!! |
|
|
|
|
#4156 |
|
Raczkowanie
|
Czy może ktoś wrzucić zdjęcia cieni z Metallics w świetle dziennym?
Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2010-11-16 o 12:52 |
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam Metallics!
Dla siebie kupiłam tylko szarą paletkę i dwa pędzelki ![]() Kiedy wychodziłam była jeszcze jedna szara paletka, kiedy wróciłam po godzinie, żeby kupić jeszcze jedną dla koleżanki już nie było
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że trafisz po tych moich niejasnych wywodach
|
|
|
|
|
#4161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Pewna kochana wizażanka dała znać o innym douglasie.Chodzi o Douglasa w carrefourze na morenie. Wieści z 20.10 -> wszystkie kolory po bodajże 3 albo 4 sztuki. |
|
|
|
|
#4162 |
|
Raczkowanie
|
Wyjaśniłam. Te Panie w złotych są trochę nie tak, ponieważ jedna ekspedientka zapytała się drugiej żeby się upewnić czy mają i ta druga odpowiedziała, że u nich nie. GRATULACJE dla bystrych sprzedawczyń. Było to w niedzielę 7.XI.
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmiać mi się chciało z min pań sprzedawczyń w Douglasie kiedy zobaczyły jak z miną psychopaty rzuciłam się do standu i zaczęłam go ogołacać - w moim koszyku znalazły się 3 paletki szare, 1 brązowa, 3 pędzelki, 2 kredki i 4 lakiery - oczywiście nie wszystko dla mnie A do Douglasa weszłam bez koszyka (nie wierząc w to, że będzie nowa limitka) i jak zaczęłam zbierać te kosmetyki to pani przyniosła mi koszyk bo nie mieściły mi się w rekach ![]() |
|
|
|
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miny bez wątpieni były godne zdjęcia, na mnie tak patrzą czasami, jak do jednej rzeczy potrafię i trzy razy wracać
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2010-11-15 o 21:29 |
||
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia czy można przez neta. Podobno 5% rabatu przy zakupach(jakoś tego na swojej sprytnej karteczce nie widzę ale tak mówiła miła pani) i jakieś upominki urodzinowe ale ogólnie kula się punkty(po ukulaniu 450 pktów dostajesz bon na całe 40 zł... ).
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja od razu w pierwszym Douglasie złapałam za koszyk i rozglądając się jakby mnie ktoś prześladował zaczęłam pakować do niego pół standu... Nie mówiąc o tym, że miałam tez odłożone dla siebie rzeczy. pani była w ciężkim szoku jak jej opowiedziałam co się dzieje na allegro. Moja karta to aż się rozgrzała jak ściągało z niej kasę ![]() Potem od razu udałam się do drugiego Douglasa i tam biegałam jak szalona bo nie mogłam znaleźć limitki, a potem zebrałam co miałam zebrać i poleciałam do kasy. Pani która mi pokazała stand usilnie chciała mi sprzedać czarną kredkę i (o zgrozo) miziała się nią po ręce!!! Ale jak wróciłam po 0,5godziny to już nie było tej kredki... Żeby takie rzeczy się w Douglasie działy to szok
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Wyobraziłam sobie Ciebie lunatykującą w nocy żeby wydłubać cień ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Kochan jesteś kochana ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Info z GŁ trzy szarei trzy brązowe paletki, jedna czarna szminka, 4 srebrne i 3 złote. 1 lakier o2 i jeden inny brąż, oraz jeden taki ciemny, 2 ciemne kredki, 2 srebrne, multum magnesów. Ja odłożyłam sobie w sobotę szarą paletkę, pędzelek, i lakier 02. Przychodze dziś, oczywiście najpierw do szafy, i zabieram srebrną szminkę (przez was paskudy Idę do kasy,ona wyciaga zamówienie a tam w nim srebrna pomadka .Mam wrażenie, ze oni dorzucają tam jakiś dodatkowy produkt z serii, i myślą, a moze weźmie, albo ktoś inny będzie odbierał i kupi. Dziwnę troszke. A co do biżu to tez jest, ale przy kasach. Podobał mi się tak potrójnie skręcany łańcuszek, ale sam,a nie wiem czy to nie badziew jakiś.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||||||
|
|
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gdybym miała siebie opisać kiedy wpadłam dzisiajdo Douglasa to przychodzi mi do głowy tylko jedno określenie - obłęd w oczach |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Czy któraś z Was z innego miasta mogłaby mi kupić trochę rzeczy? 

chetnie przygarne jeszcze jakis kolor.
.

przestań.... róże i rozświetlacze to moje zboczenie

Było stado pędzelków, ale oczywiście dostałam pomroczności jasnej i nie kupiłam go. Brawa dla Kasi 
Ale jak wróciłam po 0,5godziny to już nie było tej kredki... Żeby takie rzeczy się w Douglasie działy to szok

) ItW 03 Heart Chakra
Jestem dobra, patrz jak chce Ci pomóc!