|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |||
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
Cytat:
czemu się wstydzisz do aquaparku??ja w ogóle nie zjeżdżam z żadnych zjeżdżalni bo się boję... ale uwielbiam sauny wszelkiego rodzaju i jackuzi.... daj znać jak po amli Cytat:
ja właśnie wróciłam do domu, masakra musze na jutro napisać 3 listy biznesowe na angielski i na dodatek nauczyć się na niemiecki jakiś wad i zalet różnych form przedsiębiorstw... wrrrr... ale zaczęłam moje dzisiejsze SPA: demakijaż żel brzoskwiniowy do twarzy avon peeling brzoskwiniowy avon teraz siędzę z maseczką ściągającą na twarzy i czekam aż mi się olej kokosowy na kaloryferze podgrzeje ![]()
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak mówiłam jest mi potrzebne na jutro ok.45 zł - w DOZ'ie NIESTETY jest wszystko to czego chciałabym z apteki "na gwałt" - niestety, bo u mnie w mieście, to jeśli w DOZ'ie czegoś nie ma, to znaczy, że gdzie indziej raczej nie będzie, albo dłuuugo czeka się na zamówienie a tu z dnia na dzień i jeszcze w internecie można sobie poszperać
A tak to bym nie wydawała pieniędzy jakby nie było ![]() Moja planowana lista zakupów na jutro: - pokrzywa do picia (czyli to po co w ogóle tam zaglądnęłam )- odżywka do włosów z bursztynem, Farmona - dwie maseczki z Argiletz - glinka zielona i czerwona w wersji miałkej, każda po 10g - żel bioaktywny AloeVera (tylko nie wiem czy aloes przypadkiem nie zapycha? )- spray Rabka Spa Minerale (coś a'la woda termalna, tylko o wiele tańsza i ma super skład i ogromne opakowanie -215ml) - tonik Best, Herba Studio ...i przydałaby się jeszcze maść ichtiolowa, tormentiol i żel LRP Effaclar... ![]() edit: Ja Kochane idę teraz się wykąpać, nałożyć jakąś maseczkę, zaparzyć kolejną skrzypokrzywę i oglądnę M jak Miłość A potem do Was wpadnę!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-11-15 o 19:41 |
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Zuzi, no mi sie w glowie nie miesci, ile male dzieci czasami przechodza cierpien ![]() jak ja bym chciala we wro taki full wypas to z 30zl by poszlo na 2h. Bo chyba 24zl kosztuje 4h plywania i w tym nie ma jacuzzi itp, przynajmniej jak ja bylam to nie bylo ii dla mnie to za drogo. a sie wstydze, bo bladzioch jestem ![]() Soph, tak chce dojsc do naturalnych, dlatego musze zrobic chlodne odcienie, na moim poziomie wlosow czyli 6 i kiedys przestane farbowac ![]() a ze tak danwo nie farbowalam, to chyba juz mi sie tak wyplukalay, cos mi sie wydaje do tego pigmentu co mialam dekoloryzacje, bo teraz sa w podobnym kolorze nie wiem co zrobic...a sama juz nei mam sil eksperymentowac, bo wlasnie ta fryzjerka od Joico mi powiedziala, ze Wella ma tak silne farby, ze one tak mocno oblepiaja wlosy i brazy maja pigment czerwony, nawet przy uzyciu mixow neiwiele to daje. Skads to znam, bo sama mieszlaam z mixem zielonym i niebieskim i efekt byl zimnego brazu ale do 3myc ![]() a ta fryzjerka z Joico zapropnowala mi szampon koloryzujacy z Joico, a znowu w necie naczytalam sie ze zaden szmapon nie pokryje mi, a tymbardziej nie zlikwiduje mi rudosci. A ta moja znajoma, co te farby zaproponowala, to malo znane w PL ale za to ani jednej opini nie przeczytalam. I ona tez nie uzyje mixow, wiec nie wiem czy tez jej sie uda uzyskac ten kolor. Chcialabym ta farbe kupic na allegro, ale nie ma tej firmy sa same odzywki,liotony itp
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-15 o 19:40 |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
z jednej strony szkoda włosów, no ale skoro nie mozesz patrzec na kolor... dla mnie szkoda by było pieniędzy żeby dopiero za 3cim razem dojść do chłodnego odcienia.. (rozumiem że 3x 150zł). Albo tak jak mówisz, pójść do tej babeczki od joico i niech ona sie rozprawi z kolorem ![]() gdzies na wizazu, chyba nawet na watku o farbach blond czytalam ze farby profesjonalne szybciej się wypłukują niz te drogeryjne, ale nie wiem jak to u kazdego jest, wiadomo kazdy ma inny wlos. Ja u fryzjerki nie farbowalam nigdy na braz, ale na ten cieply blond owszem no i po poltorej miesiaca sie wyplukal troszke- mialam takie bardziej rudawe ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- kolezanka kiedys swoje ciemne wlosy farbowala farba artego i swietnie jej wyszly ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- caate spojrz moze cos takiego np kolor 7.01 lub 8.01 albo 6.01 widze ze to popielate kolory http://allegro.pl/artego-farba-w-kre...313796520.html |
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() caate a na prawdę potrzebne Ci to farbowanie? ledwo zregenerowałaś włosy i już chcesz je zniszczyć? jak ja czytam,ile wydajesz na włosy,to mi szczerze szczena opada ![]() Tallulah ale walnęłaś dzisiaj głupotę... za stara na wątek |
|
|
|
#3006 |
|
Wtajemniczenie
|
Alessandra, chodzę do technikum ekonomicznego
![]() Przyszedł mi dzisiaj podkład z revlona i oczywiście nie mogłam się powstrzymać przed wypróbowaniem jego. I jestem meeeega zadowolona z tego kosmetyku Nie sądziłam, że ten podkład aż tak mnie zaskoczy oczywiście pozytywnie
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musiałam z niego zrezygnować własnie ze względu na zapychanie i to, że jest ciężki
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie grzeszę i popijam colę
Ale raz na pół roku chyba można, nie? ![]() Czy Wam też się chce ostatnio ciągle spać? Bo ja usypiam. Zaraz się wykąpię i się położę chyba... Dzisiejsze spamowanko: peeling ciała balsamowanie krem na łapki depilacja mycie włosów (wypróbuję metodę OMO: szampon brzozowy Farmony, Isana wygładzająca, Wax Latte z dodatkiem oleju jojoba) olej kokosowy w końcówki zaczynam wcieranie Jantara ![]() kubek skrzypu olej jojoba na buzię olej rycynowy na rzęsy i brwi peeling ust i wazelina Chciałabym mieć olej wiesiołkowy i avocado Ale mam już tyle olejów, że nie wiem, kiedy to zużyję To znaczy może inni mają więcej, ale jak na mnie to jest dużo.
![]() Edytowane przez dotka95 Czas edycji: 2010-11-15 o 20:21 |
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie pasuje nawet zachwalany na wizażu Guerlain- Parure Gold
![]() i testuję, testuję, testuję... chyba wrócę do Bourjois Mineral matte... |
|
|
|
#3012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja mam nadzieję, że mnie nie zapcha ![]()
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz to max 150zl, zgodzila sie na 120zl. a pozniej odrosty to gora 60zl. Dlatego to dziwne, wiadomo ze koncowki mi i tak przejda miedzia,zlotem itp po miesiacu.. a na watku na wizazu takim jestem, ale jeszcze nikt nie znalazl receptury na taki kolor i tyle razy juz mi doradzaly dziewczyny i uczylam sie na ich bledach i nadal nic, a szukam tego koloru od prawie 2lat ![]() Cytat:
to jest najgorsze, wiedziala zeby tego nie robic. lepiej takie sprawy z obcymi zalatwiac. Ja nie wydaje tyle na wlosy, a to co wydaje teraz to mi na dlugo posluzy,oleje, maski itp. Ja sie ograniczam,ale ne moge patrzec na moje wlosy, gdzie koncowki mam w sloncu bordowe, a czubek odrost ok 10cm, i pozniej zloto-rudy. Chce polozyc na to farbe zeby pozbyc sie tego koloru... i moc przestac farbowac i wygladac naturalnie...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-15 o 20:28 |
||
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na swój BB Cream. Minerały mnie niestety strasznie wysuszają
|
|
#3015 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hm jak ja zamawialam farby to przez allegro wlasnie i bralam wtedy dla siebie i dla mamy od razu, zeby wyszlo taniej
no ale mowie to juz bralam dla mamy tez ![]() kurcze ciezko cos doradzic, co z tym kolorkiem, jesli jestes zdecydowana na farbowanie to moze faktycznie lepiej isc do obcych, do tej babeczki od joico? |
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta moja znajoma to boje sie po prostu, ze tez nie wyjdzie, tymbardziej jak mowi mi, ze mixow nie bedzie uzywac to jak ona chce zneutralizowac ten moj kolor ![]() odmowilam ta kolezanke, tym ze nie wiem czy kase bede miala, a dla mnie wizyta w tym miesiacu i po swietach to za duzo i musi to zrozumiec, ze ja finansowo nie dam rady i jak bede miala wystarczajaco gotowki to sie odezwe. Widze, ze jest zla/zawiedziona?, ale tak jak Samara mowi, ze po to robilam rekonstrukcje zeby ich nie niszczyc odrazu... No i ma racje, i jak mowie to tej znajomej, ze po tej rekonstrukcji, to powiedziano mi, ze przez 4tyg mam zabiegow chemicznych nie wykonywac, to ta znajoma dalej, ze 'ale my nie zdazymy zrobic tego na sylwka jak mamy czekac te 4tyg' to poczulam sie, ze liczy sie zrobienie, a nie stan moich wlosow... a ja nie chce plakac, ze znowu sie krusza... nie wiem ,zafarbuje je przed swietami/sylwestrem sama w domu czyms moze wymysle, albo dostane kase na sweta i pojde do Joico i trudno raz sie zyje...i ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- a i buahhot, ja tez tak kupowalam te wszystkie farby na allegro, to 1tubka srednio kosztowala 25zl, a oxy kupila 1l juz kiedys. Mama moja farbuje drogeryjnymi wiec nie mam z kim sie skladac, a moje znajome to tez do profesjonalnych nie sa przekonane. Chcialbym taka farbe co najmniej oblepia wlos, przez co mniej niszczy ale ja juz nie mam pomyslow co to moze byc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-15 o 20:42 |
|
|
|
|
#3017 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
co do olejów- ja przez wizaż cały czas mam ochotę na nowe.... napisałam już 2 listy, jeszcze tylko jeden i moge się brać za niemiecki....
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to Twoje włosy i Twoja decyzja. pewnie chciała sobie szybko dorobić.... widzę,że problem z farbowaniem masz duży... ja się już w to nie bawię,bo mnie i tak zazwyczaj żaden kolor nie łapał
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Co do oziębiania koloru, to fajnie można to zrobić zwykłą fioletową płukanką. Nawet jeśli mało to da, to warto spróbować, może chociaż pomoże przetrwać czas do farbowania
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
No, idę się wykąpać
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam go i stosowalam, wlosy blyszcza sie i sa chlodniejsze, ale mi sie wydaje, ze mi je wysuszyl ![]() w blondach wiem, ze joanna ma taka plukanke, ale do brazow nie slyszalam. Nie wiem cyz o to Ci chodzilo ![]() Cytat:
no bo gadalysmy wczoraj z 3h na gg o tym moim kolorze, ona miala dzwonic jutro do kolezanki jeszcze porozmawiac o moim kolorze, bo teraz jest na macierzynskim i wlasnie odnioslam tez wrazenie, ze potrzebuje szybkiego dorobku, a wyjda mi znowu cieple brazy. Sama bym chciala dojsc do naturalnych, ale ja naprawde mam ten kolor taki miedziany/bordowy gdzie rospuszcozne wlosy wygladaja tragicznie
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
Witam..
tam nieśmiało zapytam czy można się do Was przyłączyć.. ?
|
|
|
|
#3024 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() witaj robię przerwę w nauce i do wanny idę
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nie wiem, ale faktycznie wyglada na to ze chce zarobic a takie malo oblepiajace wlosy to chyba sa szamponetki?czesc
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Joanna też ma do brązów podobną serię co do blondów, ale nigdy nigdzie jej nie widziałam, a szkoda. |
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart;
65D to jest mała miseczka równająca się z 75 A,B, tylko przez to że obwód mniejszy to inaczej literuje się miseczki także zbyt wiele nie mam caate po pierwsze dobrze że zrezygnowałaś z tego farbowania u znajomej, po drugie na fotkach które wklejałaś po zabiegu twój kolor wcale nie wyglądał źle tak jak go opisujesz, mi się podobał Radzę ci się wstrzymać z jakimkolwiek farbowaniem jak na razie, tak jak samara pisała, tyle kasy wydać na nic? niech włosy odżyją ![]() hej witamy w naszym gronie wklejam fotki tego sposobu na fale. mam nadzieję że rozwieją wątpliwości pierwsza fotka pokazuje te zwinięte pasma, rozciągnięte na całej długości i pospinane wsuwkami. Druga fota to całość w tych "ślimakach"
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-11-15 o 21:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

?
w nocy zaczela jej wyplywac krew z ucha. Wezwali lekarza i okazalo sie, ze ta ropa pekla i skumulowala sie kolo ucha cyz gdzie si znowu pekla i teraz jej to wyplywa uchem wszystko
pzt u nas nie lubie zjezdzalii, 2x zdarlam sobie na nich dupe i mowie im 

)

nie wiem co zrobic...
oczywiście pozytywnie