Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 18:13   #421
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Ej, nie śmiejcie się ze mnie

W ogóle oboje rodzice mają chyba zły dzień dzisiaj Bo chciałam iść na squasha jutro i powiedzieli, że nie ma mowy Argh

Wróciłam właśnie ze spotkania z koleżanką, w cukierni Ale wypiłam tylko mate, mimo że bardzo mnie ciasto marchewkowe kusiło
Stary 2010-11-14, 18:26   #422
tala_89
Raczkowanie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

a ja zjadłam kawałek ciasta mam gdzieś

gohs trochę Ci współczuję, że musisz jeszcze się rozliczać z tego co/gdzie/ z kim, ja to jak jestem teraz w domu to nawet mi do głowy nie przychodzi, zeby spytać 'czy moge gdzies isc' a juz w ogole nie wyobrazam sobie odp.' 'nie'

waga - 161 cm
tala_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:30   #423
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tala_89 Pokaż wiadomość
a ja zjadłam kawałek ciasta mam gdzieś

gohs trochę Ci współczuję, że musisz jeszcze się rozliczać z tego co/gdzie/ z kim, ja to jak jestem teraz w domu to nawet mi do głowy nie przychodzi, zeby spytać 'czy moge gdzies isc' a juz w ogole nie wyobrazam sobie odp.' 'nie'
Nie miej gdzieś! Będziesz mieć w boczkach conajwyżej

No właśnie to jest bez sensu.... Już mam serdecznie dość meldowania się co godzinę i między innymi dlatego nie mogę już w domu wytrzymać i bym się chciała wyprowadzić, ale kasy brak

Idę zaraz jakąś kolację zrobić, ale wcale mi się tam nie chce pojawiać bo zaraz będzie dyskusja
Stary 2010-11-15, 08:15   #424
gohs
Zakorzenienie

Hello hello, witam z samego rana
Jak tam żyją? Żyją w ogóle?

Bo ja np od rana wkurzona ostro i humor do dupy Także fantastico po prostu. No ale dwa dni bez słodyczy zaliczone i powiem Wam, że nawet nie mam ochoty na słodkie. Waga powoli w dół, pozbywam się nadwyżki, póki co jest 71

Niby piękna pogoda za oknem, słońce świeci, ciepło, a ja mam ochotę zakopać się do łóżka i w ogóle nie wychodzić do ludzi dzisiaj
Stary 2010-11-15, 08:21   #425
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
Hello hello, witam z samego rana
Jak tam żyją? Żyją w ogóle?

Bo ja np od rana wkurzona ostro i humor do dupy Także fantastico po prostu. No ale dwa dni bez słodyczy zaliczone i powiem Wam, że nawet nie mam ochoty na słodkie. Waga powoli w dół, pozbywam się nadwyżki, póki co jest 71

Niby piękna pogoda za oknem, słońce świeci, ciepło, a ja mam ochotę zakopać się do łóżka i w ogóle nie wychodzić do ludzi dzisiaj

zyjemy zyjemy ^^ i dietkujemy dzis w koncu do pracy ;D jednak wole pracowac ! ja na wage nie wchodze bo czekam juz za okresem

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 09:46   #426
mischievous
Zakorzenienie

gohs @ sie zbliza ?

u mnie w porzadku fajnie, ostatnio sie jakos lepiej czuje, jem te 4 posilki, czasem wapdnie 5, ale moze taka wieksza motywacja po sb wadze, lepszy humor, pogoda rzeczywiscie swietna u mnie tez pieknie swieci od rana posprzatalam, przygotowalam sie, i zaraz do nauki siadam potem wychodze.. moj dlugi weekend powoli dobiega konca, (moj dlugi trwal tydzien od srody do srody bo pon i wt wolne ale trzeba sie za to pouczyc

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 13:17   #427
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
gohs @ sie zbliza ?

u mnie w porzadku fajnie, ostatnio sie jakos lepiej czuje, jem te 4 posilki, czasem wapdnie 5, ale moze taka wieksza motywacja po sb wadze, lepszy humor, pogoda rzeczywiscie swietna u mnie tez pieknie swieci od rana posprzatalam, przygotowalam sie, i zaraz do nauki siadam potem wychodze.. moj dlugi weekend powoli dobiega konca, (moj dlugi trwal tydzien od srody do srody bo pon i wt wolne ale trzeba sie za to pouczyc
No właśnie się nie zbliża, jeszcze z 2 tygodnie Się wszystkie sp[rawy skumulowały i się wkurzam od wczoraj. Chociaż osiągnęłam apogeum jak zarysowałam auto dzisiaj i teraz już się tylko śmieję z tego dnia TŻ mi napisał smsa: "Ty to lepiej idź do domu pod kołdrę i wstań jutro"

Leniuchu Ty! Cały tydzień?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 18:49   #428
tala_89
Raczkowanie

u mnie nieciekawie, za duzo wszystkiego, mischi zazdroszcze Ci wolnegoa gohs wspolczuje popaprnaego dnia, zrob jak tz mowi

waga - 161 cm
Stary 2010-11-15, 19:05   #429
mischievous
Zakorzenienie

za szybko pochwalilam sie tym wolnym :-P

dzis bylam na rozmowie o prace, musze sie wykazac zanim mnie zatrudni, jesli spodobam sie jej, i spodobaja sie jej moje pomysly to zechce podjac ze mna wspolprace :-P

wlasnie siedze juz 5h myslac nad tym jak to zrobic zeby się wpasowac, swoja droga smieszna sprawa wyslalam chyba ze 100 cv, w tym ostatnio 40, tam gdzie w ogole nie szukali i sie nie oglaszali no i w nd umowila sie ze mna kobieta, a dzis dzwonila kolejna i pytala czy to nadal aktualne
eh dziewczyny, przyda sie dodatkowy zarobek chcialabym zeby cokolwiek wyszlo z jednej albo drugiej pracy

gohs wspolczuje Ci z tym autem, a Twoje to czy rodzicow? Raz dla Tzta przerysowalam felge podczas skrecania wiedzialam jak o to dba stara sie zeby auto mimo ze nie nowe mialo to cos, zdolowalam sie i zaczelam beczec :-P bylo to rok temu

tala dla Ciebie dzien powinien miec z 40h wtedy bys sie moze kochana wyrabiala i zdazyla odpoczac

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Stary 2010-11-15, 20:01   #430
SailorMoon
Zadomowienie

Dobry wieczor Ksiezniczki ))
Pierwszy dzien na diecie calkowicie udany, ale jeszcze tyle przede mna, buuuuuuu Zrobilam przemyslane zakupy, ugotowalam sobie obiad na kilka dni i bedzie spokoj
gohs, ja mam z rodzicami tak samo i gdybym nie wyprowadzila sie na studia to bym wykonczyla sie nerowo Mam nadzieje, ze ryska malutka
mischi, a coz to za praca? Jakas typowo studecko-dorywcza, czy juz cos w strone kierunku studiow ?
tala, co tam :P ?

Edytowane przez SailorMoon
Czas edycji: 2010-11-19 o 21:41
SailorMoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 20:12   #431
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
za szybko pochwalilam sie tym wolnym :-P

dzis bylam na rozmowie o prace, musze sie wykazac zanim mnie zatrudni, jesli spodobam sie jej, i spodobaja sie jej moje pomysly to zechce podjac ze mna wspolprace :-P

wlasnie siedze juz 5h myslac nad tym jak to zrobic zeby się wpasowac, swoja droga smieszna sprawa wyslalam chyba ze 100 cv, w tym ostatnio 40, tam gdzie w ogole nie szukali i sie nie oglaszali no i w nd umowila sie ze mna kobieta, a dzis dzwonila kolejna i pytala czy to nadal aktualne
eh dziewczyny, przyda sie dodatkowy zarobek chcialabym zeby cokolwiek wyszlo z jednej albo drugiej pracy

gohs wspolczuje Ci z tym autem, a Twoje to czy rodzicow? Raz dla Tzta przerysowalam felge podczas skrecania wiedzialam jak o to dba stara sie zeby auto mimo ze nie nowe mialo to cos, zdolowalam sie i zaczelam beczec :-P bylo to rok temu

tala dla Ciebie dzien powinien miec z 40h wtedy bys sie moze kochana wyrabiala i zdazyla odpoczac
Oooo, a to gdzie będziesz pracować??? Chwal się

No niestety, autko taty Nie powiedziałam mu póki co Ale raczej mnie nie będzie podejrzewał jak coś, bo jak samochód stoi na budowie to tam różne maszyny dziwne jeżdżą obok niego Poza tym miałam na pieńku z nim od wczoraj i wolałam sobie sznura na szyje nie kręcić

Trochę odreagowałam stresy na fitnessie - wymęczona wróciłam i teraz najchętniej poszłabym spać Trzeci dzień bez słodyczy już prawie dobiegł końca

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Ide spalic troche kalorii do mojego chlopa, juz dzisiaj nie mam do niego watow
Haha, uwielbiam Cię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 20:28   #432
fifcia
Zadomowienie

hejooo
ja jak zwykle wpadam po długiej przerwie mam mam na razie nic do zameldowania pozytywnego, poza chyba 2 kg plus na wadze wrrr....

Gohs zastanawiam się jakie kijki kupiłas?pochwalisz się linkiem? obiecałam mamie na gwiazdke sprawić kije nordic walking ale zastanawiam się czy najtańsze nie będą jakościowo gorsze?

Talcia, Sailor, Mischi, Niunia,
witajcie

trudno jest mi sie przyzwyczaić do nowych nawyków żywieniowych. I chyba za rzadko wpadam na wizaż bo i mobilizacji mi brak.
Jutro na obiad pełno warzywkowa sałatka z pekinki papryczki itd. juz kwicze ze szczęścia;D
A dzisiaj hmm.. czekoladke jadłam i flaczki ;D nie bijcie mnie błagam
a odzwyczajanie sie od białęgo pieczywa to dla mnie zmora.. aaa...
Stary 2010-11-15, 20:30   #433
mischievous
Zakorzenienie

dziewczyny powiem w srode, wole nie zapeszac, poza tym nic szczegolnego naprawde nie ma sie czym chwalic, Sailor wlasnie szukalam typowo dorywczej studenckiej no ale zobacze co z tego wyjdzie, i co konkretnie mam robic w srode sie dowiem, trzymajcie kciuki ;P
chcialabym miec po prostu prace .. eh moze byc nawet sprzatanie! A jeszcze zebym teraz cos znalazla to fajnie by bylo, na wyjazd do UK bym cos odlozylo, no i akurat taki okres swiateczny, na lepsze prezenty by bylo

w ogole z tego wszystkiego zapomnialam zjesc, od 15 nic nie jadlam ale nawet mi sie nie chce, glowa boli i trzeba spac.

a gdzie sie podzialy dziewczyny? Pouciekaly..
Sailor nie ma to jak kobieta, zmienna policz ile spalilas tych kcal :P

Stary 2010-11-15, 20:49   #434
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fifcia Pokaż wiadomość
hejooo
ja jak zwykle wpadam po długiej przerwie mam mam na razie nic do zameldowania pozytywnego, poza chyba 2 kg plus na wadze wrrr....

Gohs zastanawiam się jakie kijki kupiłas?pochwalisz się linkiem? obiecałam mamie na gwiazdke sprawić kije nordic walking ale zastanawiam się czy najtańsze nie będą jakościowo gorsze?

witajcie

trudno jest mi sie przyzwyczaić do nowych nawyków żywieniowych. I chyba za rzadko wpadam na wizaż bo i mobilizacji mi brak.
Jutro na obiad pełno warzywkowa sałatka z pekinki papryczki itd. juz kwicze ze szczęścia;D
Będziemy bić! Nie ma tak łatwo
Mnie dziewczyny ostro opieprzyły za lenistwo dietowe no i się wzięłam do roboty w końcu, co i Tobie radzę

Podeślę Ci te kijki na pw, żeby mnie jakiś moderator nie zbanował za reklamę Generalnie jestem z nich zadowolona - jedynie co to chyba ścierają się szybko te gumowe stopki albo ja jakoś dziwnie chodzę
Stary 2010-11-15, 21:25   #435
fifcia
Zadomowienie

jaacie dziekuje
oj tak ochrzaniajcie mnie bo mi sie nalezy
mam ogromna ochote odzywiać sie zdrowo a zawsze musze coś zepsuć ;/
posiadam w dodatku problemy z metabolizmem, leniwe jelita ;( i mega duzo wody w organizmie co za tym idzie mam duzo cellulitu bleee... ale chyba czas przestać sie użalać.
kije moze i ja zastosuje chociaż bardziej męczące wydaje mi sie bieganie
Stary 2010-11-15, 21:29   #436
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
hejooo

witajcie

Cytat:
jaacie dziekuje
oj tak ochrzaniajcie mnie bo mi sie nalezy
mam ogromna ochote odzywiać sie zdrowo a zawsze musze coś zepsuć ;/
posiadam w dodatku problemy z metabolizmem, leniwe jelita ;( i mega duzo wody w organizmie co za tym idzie mam duzo cellulitu bleee... ale chyba czas przestać sie użalać.
kije moze i ja zastosuje chociaż bardziej męczące wydaje mi sie bieganie
A pijesz pokrzywę? Bo to na zatrzymanie wody jest bardzo pomocne

Co do kijków to na pewno bieganie bardziej męczące, ale ja np szybciej zmobilizuję się, żeby wyjść na 1,5h połazić z tymi kijami niż pobiegać pół godziny, bo na tyle mniej więcej mi starcza energii i sił
Stary 2010-11-15, 21:53   #437
tala_89
Raczkowanie

piję duży kubek kakaa, mocno źle? ale miałam ochote na cos slodkiego bo czytanie setnego wyroku z uzasadnieniem pochlonelo cala moja energie ;/

mischi - trzymam kciuki i czekam do srody na detale
fifcia - nie opierniczaj sie, tylko do roboty. brac kije i na dwor!
sailor - rozwalilas mnie zupelniedziekuje
gohs - masz racje nie przyznawaj sie,t ez by tak zrobila. ogolnie nigdy nie jestem w stanie zorzumiec ludzkiej tendencji do mowienia prawdy tam gdzie nie trzeba

waga - 161 cm
Stary 2010-11-16, 08:10   #438
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
piję duży kubek kakaa, mocno źle? ale miałam ochote na cos slodkiego bo czytanie setnego wyroku z uzasadnieniem pochlonelo cala moja energie ;/

mischi - trzymam kciuki i czekam do srody na detale
fifcia - nie opierniczaj sie, tylko do roboty. brac kije i na dwor!
sailor - rozwalilas mnie zupelniedziekuje
gohs - masz racje nie przyznawaj sie,t ez by tak zrobila. ogolnie nigdy nie jestem w stanie zorzumiec ludzkiej tendencji do mowienia prawdy tam gdzie nie trzeba
Haha, i to mówi studentka prawa

Z tym kakaem to zależy. Jak takie gotowe to raczej źle bo cukier, lepiej zrobić sobie z takiego niesłodkiego i dodać słodzik. Ale mi smaka narobiłaś teraz nooooo

I po pogodzie Od rana mży, zimno i ponuro No cóż... Dobrze chociaż, że mi w biurze naprawili drugą lampę i mam jako tako widno
Stary 2010-11-16, 08:53   #439
mischievous
Zakorzenienie

tala hahaha to ja wlasnie taka jestem, durna, zawsze w zyciu stawialam na szczerosc a teraz nie potrafie klamac :-P gdzie wiem ze cos powinnma ukryc bo bedzie dla mnie na reke to potem mam wyrzuty sumienia i nie moge :P musze sie wygadac wtedy mi lzej :P

gohs jesli bedzie bronic mafiozow to bedzie zmuszona do takiej postawy

wiecie co? Moja przyszla praca jest ze wszystkich dziedzin po trochu, bo mam znac kodeksy, prawo budowlane itp. Ale ja mam tu inny pomysl na zycie bedziemy wspolpracowac :P Tala radca prawny, prawnik, Gohs kierownik budowy i te wszystkie sprawy budowlane

Sailor nie wiem jaka specjalizacje wybierasz na prawie, moze notariusz? Bo tez jest wazny

szkoda tylko ze nie w jednym miescie ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 09:07   #440
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
tala hahaha to ja wlasnie taka jestem, durna, zawsze w zyciu stawialam na szczerosc a teraz nie potrafie klamac :-P gdzie wiem ze cos powinnma ukryc bo bedzie dla mnie na reke to potem mam wyrzuty sumienia i nie moge :P musze sie wygadac wtedy mi lzej :P

gohs jesli bedzie bronic mafiozow to bedzie zmuszona do takiej postawy

wiecie co? Moja przyszla praca jest ze wszystkich dziedzin po trochu, bo mam znac kodeksy, prawo budowlane itp. Ale ja mam tu inny pomysl na zycie bedziemy wspolpracowac :P Tala radca prawny, prawnik, Gohs kierownik budowy i te wszystkie sprawy budowlane

Sailor nie wiem jaka specjalizacje wybierasz na prawie, moze notariusz? Bo tez jest wazny

szkoda tylko ze nie w jednym miescie ;P
Haha, to niezły plan uknułaś Fakt, niezłą firmę byśmy mogły otworzyć
Stary 2010-11-16, 09:21   #441
tala_89
Raczkowanie

mischi - przejrzałaś mnie tak to jest właśnie z moją moralnością, często powtarzam sobie maksymę Leca "sumienie miał czyste, bo nieużywane"
wnoszę o to, żebyśmy miały u siebie w firmie siłownie z sauną, tak po amerykańsku

gohs - no to lipa z tym moim kakaem w takim razie a dużo go wypiłam

u mnie też brzydko, a ja oczywiscie parasola nie posiadam i zmoklam wracajac z uczelni, bo z domu wynioslam takie przyzywczajenie nienoszenia parasola, nawet nie mamy zadnego
powaznie zastanawiam sie nad kupnem jakiegos

teraz okienko, w ktorym musze sie uczyc;/ a pozniej zajecia do 19 jeszcze

waga - 161 cm
Stary 2010-11-16, 10:05   #442
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
mischi - przejrzałaś mnie tak to jest właśnie z moją moralnością, często powtarzam sobie maksymę Leca "sumienie miał czyste, bo nieużywane"
wnoszę o to, żebyśmy miały u siebie w firmie siłownie z sauną, tak po amerykańsku

gohs - no to lipa z tym moim kakaem w takim razie a dużo go wypiłam

u mnie też brzydko, a ja oczywiscie parasola nie posiadam i zmoklam wracajac z uczelni, bo z domu wynioslam takie przyzywczajenie nienoszenia parasola, nawet nie mamy zadnego
powaznie zastanawiam sie nad kupnem jakiegos

teraz okienko, w ktorym musze sie uczyc;/ a pozniej zajecia do 19 jeszcze
Sauna, taaaaak To gdzieś jakiś środek drogi musimy znaleźć i tam tą firmę założyć

Hehe, też długi czas nie nosiłam aprasola, ale w końcu się przemogłam i noszę zawsze Tobie też to radzę, zwłaszcza jak taka pogoda... Najlepiej taki skłądany co się do torby mieści
Stary 2010-11-16, 11:03   #443
mischievous
Zakorzenienie

parasol dostal nowa nazwe APRASOL

tak jak moj Tz mowi niespodziewanka albo poscieradlo ja tez tak ciagle mowie i teraz jak rozmawiam z rodzicami czy tak ogolnie z ludzmi starszymi i powiem poscieralo to za jezyk sie gryze i smieje sama do siebie

to pewnie Wawa;/ oj jak ja nie lubie warszawy tylko Sailor bedzie miala dalej ze Szczecina;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 12:27   #444
gohs
Zakorzenienie

Haha, aprasol, niezłe m to wyszło

Retyyyyy, robię dzisiaj 5 rzeczy na raz a i tak się nie wyrabiam czasowo Co nie zmienia faktu, że chciałabym już jechać do domu i podrzemać trochę

A jak tam dietkowo?? Co dobrego jadłyście dzisiaj? Ja w sumie nic ciekawego - na śniadanie chleb orkiszowy z awokado, szynką i pomidorem, na drugie - serek homo i kilka małych mandarynek. Słodyczy nadal brak
Stary 2010-11-16, 13:16   #445
tala_89
Raczkowanie

ja na śniadanie 3 razowe z miodem i wedlina, w poludnie activia, teraz obiad:gora brokulow i paluszki rybne, przed zajeciami zjem sobie jeszcze banana i mandarynki no i jak wroce to jeszcze jakas kolacja, moze jajecznica

nie cwicze w tym tyg. bo po prostu nie mam czasu absoltunie;/ zobaczymy co z tego wyjdzie

gohs - za slodycze, ja jak na razie tez jem od tego ciasta w niedziele, bo to kakao jednak nie zaliczam jako jakis grzech, ciagle podtrzymuje zasade :zyc normalnie, jesc normlanie zeby potem nie bylo

waga - 161 cm
Stary 2010-11-16, 13:29   #446
mischievous
Zakorzenienie

gohs ciesze sie bardzo, ze nie bylo slodyczy

tala a powiedz w jakich godzinach jesz? Przede wszystkim pij magnez albo lykaj tabletki, ja zaczelam moze cos sie poprawi

u mnie tez nic szczegolnego, rano dosc pozno sniadanie ok 11 kotleciki z piersi, potem zupa buraczkowa, potem potrawka z kurczaka i tak obiadowo caly dzien ale potem to juz jakis jogurt albo jajka. Malo wody, tylko zielona pokrzywa i cola zero, ale czwartek i piatek to bedzie ladnie wody i pokrzywy, wlasnie w czwartki i piatki pije sobie pokrzywe bo jak wiadomo codziennie ja pijac juz nie dziala tak jak sie wypije ja raz na jakis czas

Stary 2010-11-16, 13:32   #447
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
ja na śniadanie 3 razowe z miodem i wedlina, w poludnie activia, teraz obiad:gora brokulow i paluszki rybne, przed zajeciami zjem sobie jeszcze banana i mandarynki no i jak wroce to jeszcze jakas kolacja, moze jajecznica

nie cwicze w tym tyg. bo po prostu nie mam czasu absoltunie;/ zobaczymy co z tego wyjdzie

gohs - za slodycze, ja jak na razie tez jem od tego ciasta w niedziele, bo to kakao jednak nie zaliczam jako jakis grzech, ciagle podtrzymuje zasade :zyc normalnie, jesc normlanie zeby potem nie bylo
Żeby potem nie było, dokładnie Jesz na jednej kanapce miód i wędlinę? Jak to smakuje?

Ja dzisiaj na kolacyjkę będę mieć grzyby smażone z jajeczkiem :ślina: Oczywiście smażone w cudzysłowie, bez tłuszczu
Stary 2010-11-16, 16:19   #448
SailorMoon
Zadomowienie

Super pomysl na byznes, ale ja nie chce byc notariuszem - legenda glosi, ze sa tepi i musza miec wielkie plecy Moze zostane PREZESEM ! Obiecuje, ze zrobie Wam saune, fitness, bufet ze zdrowa zywnoscia!
Przeczytalam wszystko, ale rozpisze sie bardziej wieczorkiem, doslownie nie mam sily, same rozumiecie

Edytowane przez SailorMoon
Czas edycji: 2010-11-19 o 21:41
SailorMoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 16:52   #449
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Mischiiiii, to zbyt skomplikowana matematyka jak dla blondynki Jak wyszlam wczoraj wtedy co pisalam, to wrocilam do domu 15 minut temu Spalilam pewnie z 8 miliardow kcal. Co za gooosc
Super pomysl na byznes, ale ja nie chce byc notariuszem - legenda glosi, ze sa tepi i musza miec wielkie plecy Moze zostane PREZESEM ! Obiecuje, ze zrobie Wam saune, fitness, bufet ze zdrowa zywnoscia!
Przeczytalam wszystko, ale rozpisze sie bardziej wieczorkiem, doslownie nie mam sily, same rozumiecie
chyba go polubilastaki sport to zdrowie poki mama sie nie dowie

Stary 2010-11-16, 17:05   #450
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Mischiiiii, to zbyt skomplikowana matematyka jak dla blondynki Jak wyszlam wczoraj wtedy co pisalam, to wrocilam do domu 15 minut temu Spalilam pewnie z 8 miliardow kcal. Co za gooosc
Normalnie diabeł nie kobieta

Kurcze, muszę coś poprzestawiać godziny posiłków, bo jem o 12:00 a potem teoretycznie o 16:00 ale większość dni w tygodniu o 16:00 to ja kończę pracę/szkołę i zanim dotrę do domu to się robi po 17:00 i jestem głodna jak wilk A mimo wszystko te 4 posiłki bym wolała zostawić...

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości