|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
dobre, dobre! przyda się ; *
_____________________ 'When You first left me, I didn’t know what to say..
I never been on my own that way, just sat by myself all day.' Kiedy odszedłeś pierwszy raz, nie wiedziałam co powiedzieć.. Nigdy nie musiałam sama radzić sobie z czymś takim, więc po prostu siedziałam sama całymi dniami. 'I can't live if living is without You.' Nie mogę żyć, jeśli życie jest bez Ciebie. 'All I gained was heartache. All I made was one mistake. Now the bed's too big without You.' Wszystko co osiągnęłam to ból w sercu. Wszystko co zrobiłam było jednym błędem. Teraz łóżko jest takie duże bez Ciebie. 'don‘t You know I love You so?' czy nie wiesz jak bardzo Cię kocham?
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
dreams.... tam byłam ja ?
` Nigdy nie walcz o przyjaźń. O prawdziwa nie musisz, o fałszywa nie warto Alkohol nie rozwiązuję problemów, ale pozwala o nich zapomnieć ` /DEMOTY/ Najłatwiej jest spie.rdolić swoje życie, A potem odgrywając się innych, Niszczyć ich marzenia. Popełni błąd raz drugi trzeci. Ale ty nie zwrócisz na to uwagi, sądząc że to ostatni raz. Kiedy w końcu powiesz mu, że Ci to przeszkadza, Okaże się ze to wszystko Twoja wina, Bo nagle zaczęło Ci to przeszkadzać. Łapę pierwszego bucha maryśki, Której tak dawno nie miałam w ustach. Po chwili spełniają się moje marzenia, Z uśmiechem na ustach który nie był tak dawno na mojej twarzy mówię; - Cześć kochanie. Jak się czujesz? Tęskniłam. - patrząc na chmurę dymu, Która układa się w kształt Twojej osoby. Czasami siadam przed lusterkiem mówiąc; -Hej co u Ciebie? Coś Ty taka smutna? Już dawno nie widziałam Ci szczęśliwej. Co znowu on? Nie martw się to dureń. Przejdzie Ci kiedyś... Chciałabym wierzyć w każde słowo, Które wypowiadam ze sztucznym uśmiechem. Już nawet nie łudzę się, że kiedyś zatęsknisz, Że jakimś cudem wpadniesz na pomysł że straciłeś super dziewczynę. Już nie wierzę w Twój powrót. Oszukała mnie każda z spadających gwiazd, Zamiast Ciebie sprowadziły łzy.
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
a Ciebie to tylko w złote ramki, na ścianę i podziwiać.
czemu tylko ja mam codziennie swój prywatny piątek 13 ? czas nie chodzi spać. niestety. nieśmiała. jestem nieśmiała. seksualna anorektyczka. kup mnie, zużyj, sprzedaj.
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
A gdy już jesteś, zostań na dłużej. Wydaje mi się, że bardziej chciałeś mnie po prostu zaliczyć. Budzę się co rano i zastanawiam się czy słusznie postępuję. Nie mogę, naprawdę. Za dużo bólu.
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
proszę
miło 'Zaczęło się tak - pierwsze spojrzenie, pierwszy znak,
na chwilę zatrzymał się dla nas czas.' 'Teraz posłuchaj, Skarbie, co powiedzieć chcę. Zbuduje dla nas świat ,w którym nikt nie skrzywdzi Cię.' 'Przegonię czarne chmury, zniknie cały dzień, będę mówił 'kocham Cię', patrząc w oczy Twe.' 'Potykamy się o próg doświadczeń, które stanowią życia grunt, uciekamy wierząc, że się spełni cud.' fragmenty piosenek zespołu Starguardmuffin w którym Kamil Bednarek jest wokalistą (Kamil - ten z Mam Talent)
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko pięknie, ładnie. Tylko gdzie jesteś królewiczu? Narkotyk to Twoje drugie imię. Po prostu obiecaj, że nigdy beze mnie nie zaśniesz.
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
;-*
DZIĘKUJĘ ZA POCHWAŁY, CUDAKI <3
lubię twój ciepły oddech na mojej szyi
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
trzymani razem, trzymając się nawzajem,
byliśmy nierozerwalnie spleceni.. <3 I always come undone.. / zawsze jestem załamana.. dlatego mogę powiedzieć, że jest to tego warte ! we're just two bodies with one heart. <3 / jesteśmy dwoma ciałami z jednym sercem. <3 I'll look at You and I think I'm the happiest I've ever been.
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja nie moge zapomnieć tego wieczoru, Twojej twarzy kiedy odchodziles. ale myśle że, po
prostu tą drogą historia miała się potoczyć. Ty zawsze uśmiechałeś się, ale w twoich oczach ukazywał się smutek. wiem, że jest miejsce bez bólu i walki. miejsce wolne od okrucieństwa i cierpienia nigdy nie czulam tego, co czuję teraz, kiedy nie słyszę twojego głosu i nie czuję dotyku ani pocałunków. bo nie mam wyboru. + nienaruszona
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-11-15 o 23:42 |
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie_ , dreams_x33 , dziękuje <3
|
#1152 | |||
|
Raczkowanie
|
" Jeszcze zatęsknisz za chwilami, w których byłam miła, przytakiwałam Ci. Przyjdzie czas, kiedy to ty dostaniesz po pysku szczerą prawdą. Mam ochotę się rozpłakać, rzucić to wszystko w chol.erę i pokazać, że też potrafię mieć na wszystko wy***ane, że też mogę ulegać chwili i że tak naprawdę nie zawsze daję radę. siedząc na ' ich ' ławce w parku sięgała kolejnego papierosa z myślą , że przyjdzie i powie ' Kochanie , rzuć to . ' nie jestem idealna, bo nie lubię różowego. nie zachwycam się każdym Twoim golem i nie chodzę za Tobą krok w krok. nie noszę miniówek i wysokich szpilek. nie mam tlenionych blond włosów, a moje usta nigdy nie są pomalowane żadną szminką. nie mam 5 cm tipsów. mogłeś uprzedzić, że gustujesz w pustych panienkach. nie robiłabym sobie nadziei. poprawianie poduszki, czy przekręcanie się z boku na bok nie pomoże. tutaj potrzebne jest Twoje 'dobranoc'. " Cytat:
![]() Cytat:
![]() thx. Cytat:
![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|||
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
;* ;* ;*
nienaruszona Christerine ja również was uwielbiam keeendy " dziś będę miła, jutro będę wredna... zaś pojutrze zwariujesz na moim punkcie po szyję w chmurach, po kolana w oceanach kiedy nie jestem z tobą, to tak jakbym w ogóle nie istniała widziałam cię w lustrze, gdy czesałam włosy widziałeś mnie na zmarzniętej szybie, gdy szukałeś ciemności słyszałam cię w radiu słyszałeś mnie w ciszy czułam cię nocą, zasypiając… i porankiem, pijąc kawę czułeś mnie kłamiąc głośno i milcząc w samotności ja i ty, ty i ja byliśmy razem, bedąc osobno ... a zaczęliśmy się pewnego dnia, o pewnej godzinie "
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
' Why when there're so many of us Are there people still alone Dlaczego, skoro jest nas tak wielu ludzie wciąż są samotni? No is yes Nie oznacza tak ]I always hold a place for you in my heart Zawsze jest dla ciebie miejsce W moim sercu To be with you wherever you are Być z Tobą, tam gdzie jesteś Years gone by and still Words don't come easily Lata minęły i wciąż Słowa nie przychodzą łatwo I love you Is all that you can't say Kocham Cię To wszystko co możesz powiedzieć '
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
Okradzione:ekhm_sorry, Kochanaa, parala nadszedł moment kiedy zrozumiał co miała na myśli mówiąc, że uczucia potrafią wszystko spie*$#szyć. a najgorszy był fakt, że nie zdążyłam się Tobą nacieszyć i dziś stojąc dwa kroki dalej nie mogę się do Ciebie przytulić jako przyjaciółka, a tym bardziej jako dama serca. nie będzie jak dawniej to pewne. - czemu Wy ludzie mylicie przyjaźń z miłością? To miłość, która nie powinna mieć miejsca. wielki supeł myśli, a jednocześnie obszerna pustka. dziś jakikolwiek ruch sprawia, że syczę przez zęby z bólu. szła szybko jakby uciekając od problemów, szła, a po policzkach szybkim tempem spływała łza, szła, a w głowie jej się kręciło, szła dopóki nie upadła. czekamy nawzajem na swój ruch.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-16 o 11:34 |
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Autoagresja
_Zagubiona_ kreskowa naiwnao keendy ________ >>>> Odezwij się tęsknię wiesz. Nie chciałeś mnie jako dziewczynę to zostałam Twoja kochanka .. Paraliżujesz mnie Twój wzrok Nowa dieta od Twojego pocałunku mogę jeść ile chce – schudnę chyba 20 kg Czuje ze gardzisz moja osoba Nie powtarzaj ze poznaliśmy się w złym czasie o złej porze Wiem spotykamy się tylko w jednym celu ..ale to może dobrze nigdy nie umieliśmy ze soba rozmawiać baa nigdy nie chcieliśmy ze soba prowadzić dłuższej rozmowy wiec sex nas łączy . Obgryzam czerwone paznokcie …tak cholernie tęsknię za Tymi oczami. Daj mi trochę swojego ciała jeśli duszy nie masz .. A na urodziny chce Ciebie – pragnącego mnie
|
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd - ja ciebie tez małaa ;*
Pinito - spóźnione 1OO! ![]() Czasami Cię kocham a czasami nienawidzę i mam na Ciebie wyje!@#$. To drugie jest łatwiejsze. Moje przeznaczenie nosi Twoje imię Przepis na sukces? Ja i Ty Przepraszam Cię kochanie za moją zazdrość ale jak mam Ci wytłumaczyc, że nie wierzę w siebie i boję się, że Ciebie strace? [ demoty ] |
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
El cielo es azul, tan azul como tus ojos.. Niebo jest niebieskie, tak niebieskie jak Twoje oczy. Intead heaven, feel the rhythm of your life.. Zamiast nieba, czuć rytm Twojego życia
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Żałuję że Przyznałam się Do tego zakochania Bo chyba nikt Nie wierzy mi Że to ma jakiś sens To moja jest Niedorosła miłość Uparcie więc Będę bronić jej To moja jest Niedorosła miłość Nie mówcie że Nieprawdziwa jest Niedorosła lecz
Tylko moja jest Taka miłość Co spotkała właśnie mnie
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
'Każdy błysk w Jego oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton Jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...'
'Wierzysz w energię? Taką między ludźmi. Odkąd go poznałam nie wierzę, ja ją czuję. To właśnie ten przyjemny prąd. Już rozumiesz?' 'on jest jak smak truskawek zimą,rozumiesz?' ![]() happyend,kreskowa,nielicz ylamsiewcale.
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
przez słowo do serca. 'nadzieja pomaga iść naprzód, wytrwałość stać, a odwaga wracać' to, co czasami biorę za uniesienie jest po prostu brakiem bólu.
people always leave. Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2010-11-16 o 15:32 |
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Kreskowa , nieliczylamwcalesie , patrysiowa_ , your blue eyes , truskawkowy_tymbark, matematyczkaoo – okradłam .
'' Pragnęła miłości.Prawdę mówiąc miała dużo miłość wokół siebie, ale ona pragnęła jego miłość. i najgorsze jest to, że mam do Ciebie tę cholerną słabość.
kiedy chcesz o czymś zapomnieć, to znaczy, że ciągle o tym myślisz.. wystarczy, że na mnie patrzysz. to doprowadza mnie do takiego stanu, że cały świat poza Tobą nie istnieje. mam gdzieś, te wszystkie plastikowe uczucia, sztuczne uśmiechy. udawanie szczęścia, tylko po to, aby oszukać własną podświadomość. imitacja radości, nigdy nie wyjdzie naturalnie. to jest tak niezrozumiałe, jak fakt, że nie chcesz go widzieć, a wciąż się rozglądasz. '' Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2010-11-16 o 16:07 |
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
czuje ze moje wspomnienia gasną z czasem ..
A moje blizny mi przypominają przeszłość przypominają ile bólu mi sprawiłeś .. Ponieważ żyjesz i oddychasz Ponieważ sprawiasz, że wierzę w siebie Kiedy nikt inny nie może pomóc Ponieważ żyjesz, kochanie Mój świat ma dwa razy tyle gwiazd, co na niebie __________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd - jeju. cały czas.. ;P jak to możliwe?
smacznego. Trzymać serce, tracąc nadzieję. Duszę się Tobą. Jest jeden ktoś, co bez przerwy chce coś. Gdy nie wiesz, czy powiedzieć, tak czy nie. Posłuchaj głosu serca.
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale się zacieszam miło mi, zwłaszcza,że w tej chwili miłe słowaPrzed oczami mam wciąż twoje wyszarzałe oczy.... Życie toczy się dalej. A myślami jestem nadal przy tobie. Może odkryjesz kiedyś miłość, która na imię będzie miała tak jak ja. ,,Smile to me, like the very first smile. "
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Siedząc na krześle, trzymasz w ręku tequile i patrzysz na drzwi z nadzieją, że zjawi się w nich on. Dlaczego wciąż wyżej stawiasz złudzenia od rzeczywistości?
Za bardzo niewierna, za mało konsekwentna, czasami przesadnie romantyczna. Lubi powracać do przeszłości a jej serce uwielbia przybierać poprzednie stany. Prześladuje ją niekontrolowana chęć przywłaszczenia sobie pewnej miłości jej życia, mimo, że ma obok siebie miłość o stokroć lepszą. Przywiązuje wagę do szczegółów, kocha medytować w samotności, lubi zamykać się w sobie na ściśle nieokreślony czas, najlepiej kiedy ma w zanadrzu papierosa i kogoś, kto ją przytuli. Ot tak, po prostu. Brakuje mi Ciebie,Twoich bezczelnych słów, słabych gierek i skoków w bok.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-11-16 o 16:53 |
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
'I dedicate my life to you
/ dedykuję swoje życie tobie Way up high or down low I'll go wherever you will go / Wysoko, czy nisko, pójdę gdziekolwiek pójdziesz ty even angels have their wicked schemes / Nawet anioły mają swoje nikczemne intrygi Once bitten and twice shy I keep my distance But you still catch my eye / Raz się sparzyłam i teraz uważam Trzymam dystans Ale ty ciągle łapiesz mój wzrok A mistake that turns into perfection / Pomyłka, która zamienia się w doskonałości.'
|
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
Nie wymagała od niego dużo,
prócz miłości , troszeczkę zazdorści, czętego przytulania i bycia przy niej do końca . Wiesz jak to jest gdy oprócz niego nie rozumie cię nikt inny ? Gdy to własnie do niego możesz się przytulić, pocałować i powiedzieć '' dziękuję ci skarbie '' ? '' dziękuje ci za najpiękniejsz edni naszej miłosci '' On potrafił sprecyzować naszą miłość, naszą bogatą w piękno i zakochanie MIŁOŚĆ ! I choć wiem że nikt cie mi nie zastąpi, i choć wciąż cię kocham , lecz nie jesteśmu już razem Nadal życzę ci wszystkiego co najlepsze . ; )
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
d z i ę k u j ę !
_____ gdyby marzenia byłyby karalne to już dawno siedzę w więzieniu. ![]() a to wszystko przez te jego czekoladowe oczy. ![]() chciałabym być tak samo obojętna jak Ty. wieczorami siedzę na parapecie okna w pokoju, patrzę bezsensownie w gwiazdy i wspominam to co kiedyś nas łączyło. pamiętasz? to było akurat w tym samym czasie - jesień.. ' w sercu do końca życia będzie płonął ogień. ' ' zdobądź. rozkochaj. zatrzymaj. '
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
Amigos for ever.
Nigdy mi nic nie wychodziło. W szkole nic mi nie wychodziło. W miłości nic mi nie wychodziło. Próbowałam się zabić też mi nie wyszło. -Do zobaczenia na czerwonym świetle. -Dlaczego na czerwonym? -Zawsze to uwielbiałeś, przejeżdżać na czerwonym. -No tak, nadal lubię, ale co z tego? -A to, że kiedyś wpadnę Tobie pod koła, na czerwonym świetle. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

, kreskowa , persefona_ , autoagresja , Keendy , katse , Oouoyrdestiny , sparklyangel , agrr , rumuneczka , kamisha , Cama , chanigme_ , dreams_x33 - brawo brawo brawo , wasza twórczość z każdym dniem zadziwia mnie coraz bardziej i dzięki wam codziennie mój status na gg cieszy się wpsaniałym opisem : ) .