Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-15, 17:24   #601
lulka265
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
no to nieźle masz rzeczywiście jakas ta firma taka dziwna dobrze zrobiłas że odrazu poszłas na zwolnienie , juz się chcieli pozbyć echh
Ja mimo wszystko myślę że będę miała gdzie wracać ale to się okaże już w kwietniu jak będzie robiony plan na kolejny rok szkolny

Napewno będziesz miała gdzie wracać,ale tylko dlatego,że jesteś kompetentnym pedagogiem a nie dlatego,że sie poświęcasz i pracujesz w ciąży
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 17:40   #602
madzik2221
Zakorzenienie

Lulka ma racje,nikt nie bedzie pamietal ze w ciazy pracowalas.Oni tylko pamietaja to co chca i robia tak zeby im bylo wygodnie.
Swoja droga nie rozumie ludzi ktorzy tak traktuja ciezarne Czysta dyskryminacja i pomiatanie czlowiekiem.zamiast wspierac i pomagac to czekaja na pretekst do zwolnienia.Nie czaje tego a zwlaszcza kobiey ktore same maja dzieci albo chca miec

Wiecie co,mam taki problem.Zawsze mialam owlosione cialo.Piersi,brzuch nawet wasik mialam nad warga (obecnie usuwam go) Ale teraz to jest masakra co sie dzieje.Brzuchol to wyglada jakbym sie golila na bierzaco,nie wiem czy to minie po ciazy bo wiem ze to hormony tak robia i wiem ze mam wiecej hormonu meskiego dlatego tak sie u mnie dzieje.i myslicie ze mozna uzywac plastrow do wasika?nie bedzie szkodliwy?

Asia dzieki co do zlego samopoczucie to juz tak jest,ale dasz rade.to minie

22/23.05.2010

Edytowane przez madzik2221
Czas edycji: 2010-11-15 o 17:45
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 18:01   #603
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
Wiecie co,mam taki problem.Zawsze mialam owlosione cialo.Piersi,brzuch nawet wasik mialam nad warga (obecnie usuwam go) Ale teraz to jest masakra co sie dzieje.Brzuchol to wyglada jakbym sie golila na bierzaco,nie wiem czy to minie po ciazy bo wiem ze to hormony tak robia i wiem ze mam wiecej hormonu meskiego dlatego tak sie u mnie dzieje.i myslicie ze mozna uzywac plastrow do wasika?nie bedzie szkodliwy?

Asia dzieki co do zlego samopoczucie to juz tak jest,ale dasz rade.to minie
Ja też mam podobny problem, a wąsik usuwam raz w tygodniu pensetą. Mam za to większy problem z usunięciem włosków no wiecie gdzie, na kremy mam uczulenie, po maszynkach do golenia podrażnienie, wosk boli jak cholera, męczę się mimo wszystko golarką elektryczną +maszynka do golenia - taki zestaw bikini od wilkinsona, ale coraz bardziej mnie to podrażnia, znacie może jakiś dobry sposób???

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 18:21   #604
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiago Pokaż wiadomość
Ja też mam podobny problem, a wąsik usuwam raz w tygodniu pensetą. Mam za to większy problem z usunięciem włosków no wiecie gdzie, na kremy mam uczulenie, po maszynkach do golenia podrażnienie, wosk boli jak cholera, męczę się mimo wszystko golarką elektryczną +maszynka do golenia - taki zestaw bikini od wilkinsona, ale coraz bardziej mnie to podrażnia, znacie może jakiś dobry sposób???
Najgorsze dla mnie byly kiedys komentarze od obcych osob typu "golisz sie?" albo "zobacz jakie ona ma wasy" smutne przykre i dolujace.po takich tekstach nie chcialo mi sie z domu wychodzic i najpierw co zrobilam to rozjasnilam (wygladalo to strasznie).potem kupilam krem do usuwania wasika,smarujesz i po 3 min nic nie ma,super ale dzialal tylko przez jakies 4-5 razy.i zaczelam usuwac penseta ale to mnie tak wkurza ze nie moge wytrzymac.Mysle o zabiegu laserowym ale to dopiero po ciazy.Koszt jest spory ale warto raz na zawsze sie pozbyc tego go..a!No i chcialam sobie teraz wyrwac plasterkami tylko sie zastanawiam czy moge uzywac i czy ten klej ktory sie najpierw smaruje nie szkodzi

co do okolic bikini to Asiu nic nie znam bo ja to maszynka i zelem pod prysznic gole ale zapytaj w aptece albo idz od dermatologa,powinni cos znalezc do skory wrazliwej z tendencja do podraznien

22/23.05.2010
Stary 2010-11-15, 18:24   #605
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Dziewczyny ,ja tylko melduję,że po cięzkich bojach z wymiotami dochodzę do siebie
jestem w 12 tygodniu,jak narazie wszystko zgodnie z planem
Pozdrawiam Was wszytskie
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 18:27   #606
Pamela86
Zakorzenienie

dzieki za komplementy co do brzuszka

madzik śliczny brzunio
enia ty też masz piekny brzuszek i duży, taki jak ja teraz

co do owlosienia tez mam takie problem mam wlosy wszedzie na piersiach brzuchu itd... a teraz w ciazy to dopiero, masakra

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 18:36   #607
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,ja tylko melduję,że po cięzkich bojach z wymiotami dochodzę do siebie
Pozdrawiam Was wszytskie
To super, że wszystko dobrze Odzywaj się częściej do nas

Dziewczyny piękne brzucholki macie też bym wrzuciła, ale nie ma mi kto zrobić... chyba że uda mi się jakoś samej pstryknąć.

Enia no nareszcie odpoczniesz!! I już nie wrócisz napewno. Zresztą po co?? Madzik ma rację, potem i tak nikt nie będzie pamiętał czy Ty odeszłaś w 3 czy w 7 m-cu! Ja też z takiego założenia wyszłam idąc na zwolnienie zaraz na poczatku września. A w dupie!Użerać sie z głupkowatymi rodzicami, narażać na stresy i choroby. Wybralam nasze dobro! A moja nawiedzona dyra i tak co bedzie chciała potem za mną zrobić to zrobi.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 18:54   #608
lulka265
Zakorzenienie

Dziewczyny co do owłosienia to ja też zaliczam się do małpiszonówwalcz ę z tym potwornie.
Gdy nie byłam w ciąży robiłam depilacje woskiem wszystkiego co się dabo to przynosiło najdłuższy efekt,teraz jeżeli chodzi o wosk to jade tylko wąsika (MADZIK TO NIE SZKODZI) na bikini nie chodzę bo boję sie szrpnięć
używam kremu do depilacji ,tez jest skuteczny i to bardzo dobra metoda w ciązy!bo te kremy wogóle nie szkodzą...

Po ciązy inwestuje w siebie i robie zabieg laserowej depilacji nóg,pach,rąk wąsikia i bikini.
Moja bratowa zrobiła taki zestaw,musiała mieć po 4 zabiegi na każd apartię ciała,koszt ok 9 tyś ale gładka jak nie wiem co jest teraz!!!
i ma spokój ,chce na siłownie ,na basen to sie nie zastanawia czy nogi ogolone ty;lko bierze rzeczy i idziepozazdrości ć

ja sie najbardziej krepuje przed ginem,bo zaraz po goleniu robią mi sie syfki,po wosku tak nie miałam!!

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-15, 19:03   #609
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Marta wielkie gratki

a moje śniadanie dziś wylądowało w toalecie... ledwo co zdążyłam dolecieć do łazienki...
moje probowalo dwukrotnie ale jednak zdecydowalo zostac w brzuchu

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Enia no to dobrze ze bedziesz w domku z nami sie ponudzisz
co do ospy to jak przechodzilas juz to 2 raz nie zlapiesz a jak nie mialas to juz jestes zarazona i bedziesz miala,bo przy ospie zarodek wykluwa sie przez 2 tyg a potem dopiero sie pojawia wyspka,goraczka i inne gadzety.Ogolem przesrane !
nie tak do konca, ja mialam ospe dwukrotnie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
a mialam fotke wrzucic
zapomnialam napisac fotki sa z przed 5minut takze bez rewelacji
jezu, ja mam taki sam brzuch jak ty. az boje sie myslec jak duzy bede miala w 7 miesiacu
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 19:04   #610
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Measiu wszystko było by ok, bo to było jakieś dwadzieścia min po śniadaniu. posprzątałam po nim i poszłam do siebie i ni stąd ni zwąd nagle zrobiło mi się nie dobrze.
Stary 2010-11-15, 19:13   #611
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Measiu wszystko było by ok, bo to było jakieś dwadzieścia min po śniadaniu. posprzątałam po nim i poszłam do siebie i ni stąd ni zwąd nagle zrobiło mi się nie dobrze.

Bella ja właśnie tak miałam zero mdłości,od razu przechodziłam do konkretów!!przy łóżku stała miska bo nie wiadomo było kiedy znowu mnie najdzie

hehe ostatni raz tak miałam 11 listopada i to juz chyba koniec

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-15, 19:23   #612
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Pozdrawiam Was wszytskie
z moze by tak czesciej do nas Pani zagladala super ze jest co raz lepiej

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość

madzik śliczny brzunio

co do owlosienia tez mam takie problem mam wlosy wszedzie na piersiach brzuchu itd... a teraz w ciazy to dopiero, masakra
dzieki slonce
myslalam ze ja mam tak tylko,uff ale ulga ze sama nie jestem

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość

Dziewczyny piękne brzucholki macie też bym wrzuciła, ale nie ma mi kto zrobić... chyba że uda mi się jakoś samej pstryknąć.

Enia no nareszcie odpoczniesz!! I już nie wrócisz napewno. Zresztą po co?? Madzik ma rację, potem i tak nikt nie będzie pamiętał czy Ty odeszłaś w 3 czy w 7 m-cu! Ja też z takiego założenia wyszłam idąc na zwolnienie zaraz na poczatku września. A w dupie!Użerać sie z głupkowatymi rodzicami, narażać na stresy i choroby. Wybralam nasze dobro! A moja nawiedzona dyra i tak co bedzie chciała potem za mną zrobić to zrobi.
tak se boczkiem pstryknij jak my to robimy

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do owłosienia to ja też zaliczam się do małpiszonówwalcz ę z tym potwornie.
Gdy nie byłam w ciąży robiłam depilacje woskiem wszystkiego co się dabo to przynosiło najdłuższy efekt,teraz jeżeli chodzi o wosk to jade tylko wąsika (MADZIK TO NIE SZKODZI) na bikini nie chodzę bo boję sie szrpnięć
używam kremu do depilacji ,tez jest skuteczny i to bardzo dobra metoda w ciązy!bo te kremy wogóle nie szkodzą...

Po ciązy inwestuje w siebie i robie zabieg laserowej depilacji nóg,pach,rąk wąsikia i bikini.
Moja bratowa zrobiła taki zestaw,musiała mieć po 4 zabiegi na każd apartię ciała,koszt ok 9 tyś ale gładka jak nie wiem co jest teraz!!!
i ma spokój ,chce na siłownie ,na basen to sie nie zastanawia czy nogi ogolone ty;lko bierze rzeczy i idziepozazdrości ć

ja sie najbardziej krepuje przed ginem,bo zaraz po goleniu robią mi sie syfki,po wosku tak nie miałam!!
czyli ten klej ktorym smaruje buzie a potem nakladam plaster jest nie szkodliwy? dobrze zrozumialam? ja to musze jednak 10 razy spytac zanim cos zrobie
no ale to owlosienie jest masakryczne i tak mnie to meczy ze czasami lapie juz dola poprostu bo czlowiek nie moze sobie z tym poradzic.a siedzenie co chwila z penseta to mi sie nie marzy przez cale zycie
tez sie zastanawiam nad laserem,raz ze sie pozbywasz na zawsze a dwa ze nie powoduje to zadnych zapalen (mieszka wlosowatego),alergii ani innych takich.ja jak juz sie zdecyduje to tylko te z twarzy nad warga bo to mnie najbardziej boli

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
moje probowalo dwukrotnie ale jednak zdecydowalo zostac w brzuchu

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

nie tak do konca, ja mialam ospe dwukrotnie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

jezu, ja mam taki sam brzuch jak ty. az boje sie myslec jak duzy bede miala w 7 miesiacu
dawaj fotke - obejrzymy

22/23.05.2010
Stary 2010-11-15, 19:24   #613
lulka265
Zakorzenienie

Tak spokojnie możesz tym woskiem posmarowac
a laser to powinien byc refundowany bo ja uważam ,że to jest problem zdrowotny,bo mi to niedługo też psycha siądze od tego wyrywania!!!!!!

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-15, 19:54   #614
mokra6
Zadomowienie

!

Cytat:
Tak spokojnie możesz tym woskiem posmarowac
a laser to powinien byc refundowany bo ja uważam ,że to jest problem zdrowotny,bo mi to niedługo też psycha siądze od tego wyrywania!!!!!!
Dla mnie to czarna magia o czym mówicie. Zawsze miałam wszędzie mało włosków.I chwała!
Rany!dziewczyny jak się nudzę!niedługo mi na łeb siądzie. Kiedy ten TŻ wróci

Stary 2010-11-15, 20:21   #615
mokra6
Zadomowienie

Udało mi się zrobic zdj.brzucholka:

Stary 2010-11-15, 21:41   #616
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
dawaj fotke - obejrzymy
chcesz to masz ale sie nie zalam :P
Stary 2010-11-15, 21:49   #617
madzik2221
Zakorzenienie

super brzuszki dziewczynki

Mokra
to sie ciesz bo dla mnie to katorga i zmora zyciowa czasami sobie wogole z tym nie radze na szczescie teraz juz jest to malo widoczne ale nie moge sie doczekac kiedy wogole nie bede musiala tego skubac

22/23.05.2010
Stary 2010-11-15, 22:06   #618
Enia_
Zadomowienie

Ja już po wizycie.siedze w domku do konca miesiąca a pozniej jak bede chciala dalej mam przyjsc i wołać

Cytat:

madzik śliczny brzunio

eno chyba mam troche mniejszy od Twojego

Cytat:

tak jest odpoczywam i plotkuje z wami od samego rana od jutra tzn gdzieś od 11

Cytat:

też jestem z rodziny małpek
dość ze włosów mampełno wszędzie tylko nie na głowie to jeszcze mocne,m twarde jak cholera
żadne kremy nie pomagają, na nogach tylko maszynka i żel i co drugi dzień golenie a przy tym krostki itd
Jesli chodzi o górną wargę tez mam ten problem, usuwam raz na jakiś czas plastrem woskowym sama w domu a to co sie nie da pensetką i tak oto walcze
Cytat:
Udało mi się zrobic zdj.brzucholka:
Ładny
Cytat:
chcesz to masz ale sie nie zalam :P
czym tu sie łamać, brzuszek jak każdy inny bo ciążowy

Cytat:
super brzuszki dziewczynki

Mokra
to sie ciesz bo dla mnie to katorga i zmora zyciowa czasami sobie wogole z tym nie radze na szczescie teraz juz jest to malo widoczne ale nie moge sie doczekac kiedy wogole nie bede musiala tego skubac
dla mnie to tez zmora nawet na d...... mam włoski tylko na stopach i piętach brak

Ok laski uciekam spaciu słodkich snów małpiszonki
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 22:13   #619
madzik2221
Zakorzenienie

to jak wy takie znawczynie to musicie mi teraz polecic dobry plaster.to sobie zamowie na all,bo ja w tych kwestiach jestem zielona zupelnie.chodzilo by mi glownie o jakis ktory nie powoduje duzych podraznien,nie wiem czy takie sa a jesli nie to co najelpiej stosowac na buzie po takim zabiegu?

22/23.05.2010
Stary 2010-11-15, 22:30   #620
julita6
Raczkowanie

Cytat:
Marta wielkie gratki

a moje śniadanie dziś wylądowało w toalecie... ledwo co zdążyłam dolecieć do łazienki...
To tak jak moje... dlatego też dziś poszłam do lekarza po zwolnienie. Zawsze to swoja łazienka...

Przyłączam się do gratulacji

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
enia mam nadzieje ze nie zdąrzylas złapac wirusa ospy, chyba ze juz mialas to mozesz spac spokojnie

madzik ja zabieram sie zaraz za serniczek i gorącą czekoladę
no i czekamy na foty brzusia

a to moj bebzolek 33tc
suuuper też chce taki
i wielki żal,
bo świat się pomylił,
świat się pomylił..."

maleństwo rośnij zdrowo
julita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 22:45   #621
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość
13.11.10 o 18:35 sn przyszedl na swiat Szymonek - synek Marty (Bella14) 4070g i 60 cm

gratulacje bella. dużego chłopca urodziłaś brawo

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
enia mam nadzieje ze nie zdąrzylas złapac wirusa ospy, chyba ze juz mialas to mozesz spac spokojnie

madzik ja zabieram sie zaraz za serniczek i gorącą czekoladę
no i czekamy na foty brzusia

a to moj bebzolek 33tc
śliczny

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:

a mialam fotke wrzucic
zapomnialam napisac fotki sa z przed 5minut takze bez rewelacji
cudny

mokra i reszta dziewczyn wasze brzuszki też super śliczne

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-11-15 o 22:50
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 22:47   #622
madzik2221
Zakorzenienie

Enis slonce co u Was?Jak Franio?I jak sie ty czujesz?Doszlas juz do siebie? : cmok::c mok:

22/23.05.2010
Stary 2010-11-15, 22:52   #623
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Enis slonce co u Was?Jak Franio?I jak sie ty czujesz?Doszlas juz do siebie? : cmok::c mok:
hej
u nas tak średnio,mały dzis prawie wogóle nie spał, cały dzien mi marudził i nic nie mogłam zrobić, dopiero niedawno zasnął
a u mnie w sumie oki, dochodze do siebie, muszę zaczął ćwiczyc żeby brzuch mi całkiem opadł
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 22:54   #624
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
czym tu sie łamać, brzuszek jak każdy inny bo ciążowy
z ta roznica, ze ja jestem w 7 tygodniu
Stary 2010-11-15, 23:03   #625
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
hej
u nas tak średnio,mały dzis prawie wogóle nie spał, cały dzien mi marudził i nic nie mogłam zrobić, dopiero niedawno zasnął
a u mnie w sumie oki, dochodze do siebie, muszę zaczął ćwiczyc żeby brzuch mi całkiem opadł
moze woli z mamusia posiedziec niz spac noce ci moze chociaz spokojnie przespi jak w dzien sie pomeczy czasami tak maja noworodki a potem im sie to zmienia
co do siebie to sie nie martw,dasz rade,jeszcze chwila i sam ci spadnie nawet nie bedziesz wiedziala kiedy

22/23.05.2010
Stary 2010-11-16, 09:31   #626
Enia_
Zadomowienie

Witam
Miałam dziś leniuchowac do 11 , ale obudziłam się oczywiście o 6 i nie mogłam zasnąć
zjadłam pierwsze śniadanko bo mała już kopniaki dawała a później zasnęłam na godzinkę i tak mi zleciało
Zaraz muszę dzwonić do ginki bo źle mam wypisane zwolnienie echh nip zły podałam..........tzn dzwoniłam do mamy i ona nie ten co trzeba no ale cóż, świat się nie wali, wypisze jeszcze raz
właśnie wsuwam wafle ryżowe, a później trzeba się doprowadzic do porządku bo muszę na miasto jechać wpłacić wypłatę Tż bo dziś z rana taka suprise bo jak się nie wpłaci to ja nie wiem na co te pieniądze idą bynajmniej u mnie tak jest że w portfelu nie chcą się jakoś trzymać

Cytat:
to jak wy takie znawczynie to musicie mi teraz polecic dobry plaster.to sobie zamowie na all,bo ja w tych kwestiach jestem zielona zupelnie.chodzilo by mi glownie o jakis ktory nie powoduje duzych podraznien,nie wiem czy takie sa a jesli nie to co najelpiej stosowac na buzie po takim zabiegu?
Ja używam zawsze używałam plastrów z Joanny "Sensual" Teraz kupiłam Tanita "Effective" i też sa ok
a co do podrażnień , zawsze po depilacji mam bordową wargę ale po jakiejś godzince znika i jest ok smaruje ta oliwką która jest dołączona oczywiście
aaaaaa i mam jeszcze plastry takie większe do nóg z Veet "Suprem Essence" ale jeszcze nie próbowałam

Cytat:
z ta roznica, ze ja jestem w 7 tygodniu
ale kochana jest też taka różnica że Ty już rodziłaś a my nieee więc nie wymyślaj :P
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2010-11-16 o 09:32
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:02   #627
Karla604
Zadomowienie

Hej Kobitki

Ale dziś senny dzień Wstawać mi się w ogóle nie chciało, dlatego dopiero o 10 zwlekłam się z łóżka. My już po śniadanku Zastanawia mnie jedno, dlaczego mnie tak jak Was głód nie budzi Ja jak wstaję rano w ogóle nie jestem głodna, muszę chwilę posiedzieć i dopiero wtedy zaczyna mi burczeć w brzuszku

Dziewczynki piękne brzuszki macie

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:07   #628
julita6
Raczkowanie

Mesia nie czepiaj się swojego brzuszka, bo mi się on podoba
jak będę miała taki jak Ty to się ucieszę, póki co mój jest taki mały, że rano się przestraszyłam, że coś jest nie tak, bo jak leżałam na plecach to był płaski
i wielki żal,
bo świat się pomylił,
świat się pomylił..."

maleństwo rośnij zdrowo
julita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:25   #629
lulka265
Zakorzenienie

A ja dziś kurcze mam tyle energii ,że szokMama wpadła rano i wyprasowała mi wszystkie koszule TŻmi zostały tylko podkoszulki,pranie wstawione,obiad zrobiony...
chyba cos ze mna nie takale ogólnie jest zimno i brzydko na dworze,bo byłam chwilę na spacerku,listopad pełną gębą nam się zaczął

MEASIA brzuszek masz ładniutki,ale na 7 tydzień to aż nieprawdopodobne,że traki duuuuży!!ja mam teraz taki,alebo i nawet troche mniejszyTy napewno masz tam jednego dzidziusia

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-16, 11:27   #630
Pamela86
Zakorzenienie

dziewczynki śliczne macie brzuszeczki

a u mnie dzis ładnie tak jak i wczoraj, cieplutko i przyjemnie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości