|
|
#3451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślałam, że zaręczynowy ![]() Oj Maciejo ![]() Ładny ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tobie również, mimo wszystko, miłego dnia |
||||
|
|
|
#3452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
![]() Cytat:
Cytat:
2. Z tym jest trochę gorzej, ale...musisz się zastanowić co jest cięższe. Tęsknota za TŻ czy za krajem. A co do kłótni to musicie iść na jakiś kompromis. Może wyjedź na kilka miesięcy i zobaczysz czy na pewno jest tam tak źle. W jakim to kraju? Cytat:
![]() Biedna Madziuuuuś
|
|||
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wybieram się już chyba rok ![]() To TŻ nie da mi odpocząć ![]() Przyjechałam do niego bo mam kilka spraw do załatwienia ![]() Mój Seba makaron mógłby jeść non stop ![]() ha, ja od razu wiedziałam że nie zaręczynowy bo Asia bardziej by się cieszyła i była mega podekscytowana W wakacje nad morzem TŻ też chciał mi kupić taki pierścionek za 2 zł z automatu, ale żaden mi się nie podobał ![]() no nic, na prawdziwe jeszcze trzeba będzie poczekać ![]() u mnie też okropna pogoda, a wczoraj było tak cieplutko i słonecznie (15 stopni) A tak poza tym.. byliśmy wczoraj w kinie na Pile 7 w 3 D Oglądaliśmy wszystkie części, ale ta to była jakaś masakra ![]() tyyyle się działo, tyyyle krwi, że momentami to chciało mi się ![]() (tak tak, mi - fance Piły )Jak film się skończył to byłam szczęśliwa, że to już, a później jak z TŻ rozmawiałam to powiedział to samo |
||
|
|
|
#3455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
plaga
.Cytat:
umów się dziś na wizytę!! Póki pamiętasz ![]() Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mogliście mnie wziąc ze sobą jako dziecko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A wczoraj wieczorem, mama wzięła się za odkurzanie, bo Kama bawiła się jakąś ścierą i nabrudziła trochę. No ale że w tym samym czasie robiło się pranie, to wywaliło korki Nagle ciemno zrobiło się w domu, taty nie było, bo chodzi teraz na drugą zmianę Bałam się jak cholera ![]() Ale mama zadzwoniła do taty i światło wróciło
|
||||
|
|
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja z kolei o duchach i potworach boję się ![]() nie lubię filmów typu - cisza cisza i nagle buuuuuuuuuu!! jak grzanka wyskakuje z tostera to się przestraszam, a co dopiero taki horror Cytat:
![]() Ja też nie lubię jak w domu nagle robi się ciemno
|
||
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropos dzisiaj Kama jak sie wystraszyła Ubierałam się, a ona leżała na łóżku i lekko przysypiała. No i ja rzuciłam na łóżko koszulkę od piżamy, akurat jakoś tak poleciała, że spadła koło Kamy, a ta jak się podniosła, biedna A jeszcze wredna pani zaczęła się śmiać, jak gupia Cytat:
![]() No właśnie, jak jest tyle powłączane to zawsze wywala
|
||
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja się dziś nuuuuudzę .
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
tikki85 Ja nie chcę tam jechać szczerze mówiąc... chce być tutaj, tym bardziej, że chcemy dzidzi
![]() Jak chciałam, kupiłam specjalnie książkę, to szanowny pan A. powiedział, że nie, bo nie ma sensu, bo on tu nie chce dłużej być, bo się chrzani... a teraz co innego Nie życzę tego nikomu, bo to chyba jest gorsze niż ostra kłótnia ![]() Cytat:
mój Filips też się dużo stracha jak teściowa robi gwałtowne ruchy U mnie to wywala jak grzeję wodę, pralka chodzi i mikrowelę włączę ![]() Madziarka.n ja uwielbiam horrory!!! I muszą być mocne, a nie byle co (sc nie lubię). Najlepszy do tej pory obejrzałam francuski (na faktach bodajże, ale nie dam sobie ręki obciąć, bo nie pamiętam jak głupio został film stworzony... ![]() tu macie zwiastuna : http://www.youtube.com/watch?v=GmmpJ...layer_embedded
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-16 o 13:48 |
|
|
|
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze, napewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia A właśnie mogłabyś powiedzieć w jakim kraju pracuje Twój TŻ? Cytat:
Staram się nie okazywać jej aż tak swoich emocji i zachowywać zimną krew w takich sytuacjach, żeby nie wyrósł z niej zlękniony psiak ![]() Choć w niedzielę, jak z nią wyszłam wieczorem, to nie mogłam się powstrzymac i wyłam, jak dziecko, bo myślałam, że coś jej się dzieje, myślałam, że zaraz zdechnie, tak dziwnie się zachowywała. A nie miałam przy sobie telefonu, nikogo nie było, ciemno, pusto. Okropne to było |
||
|
|
|
#3464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Choć mam dwa psy, ale mamy je z tyłu w klatce Owczarki belgijskie.Ja się boję psów, jak byłam mała ugryzł mnie w kark jak dawałam mu coś do zjedzenia, a mojemu tacie odgryzły 30% łydek strasznie to przeżyłam i jakoś boję się... duży pies ma przewagę, a nad kotem to ja mogę się jeszcze wybronić, wiem, że nie rzuci się na mnie bo jest za mały dlatego jak już gryzie moją rękę jakby miał zdobycz za mocno to wystarczy, że podniosę głos że nie wolno to już tak mocno nie gryzie ![]() Cytat:
ale teraz jest ok?? to się nastresowałaś bidulinko
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trochę jest ![]() No niestety. Psy mają inną psychikę niż człowiek. Dla człowieka okazywanie współczucia w stosunku do innych istot to norma (pomijając różnych psycholi ), a okazywanie wspólczucia w stosunku do psa, może mu wyrządzić jedynie krzywdę Cytat:
![]() To się nie dziwię, że boisz się psów ![]() Okropne to było ![]() No jest ok. Wtedy tez myślałam, że jest ok. Ale poszłyśmy na spacer, nagle usłyszałam jakiś dziwny dźwięk. Najpierw myślałam, że to od Kamy, ale pomyślałam sobie, że to nie możliwe. Więc myślałam, że to może gdzieś ktoś coś robi i stąd ten dźwięk. Za chwilę-cisza. Kama stanęła, zaczęła iść coraz wolniej, wyglądała tak, jakby się słaniała na nogach, jakby nie miała siły iść dalej, prawie leżała na ziemi. I zaczęła wymiotować Ja wpadłam w panikę, nie wiedziałam co mam robić, zaczęłam ryczeć i prosić ją, żeby wytrzymała, zanim dotrzemy do domu. Szłysmy najkrótszą drogą. Przez teren amfiteatru, a ona ciągle rwała się na trawę, dalej słaniała się na nogach. Bałam się, bo tam jest zakaz deptania trawników i wprowadzania psów na te trawniki.Nagle Kama położyła się na tym trawniku i nie chciała wstać, znowu zwymiotowała. Chciałam wziąć ją na ręcę, ale nie dałam rady, poza tym bałam się, żeby jej jeszcze bardziej nie zaszkodzić. W końcu jakoś wstała i poszłyśmy do domu. Jak wróciłyśmy do domu, to już normalnie się zachowywała. Strasznie się bałam, bo była niedziela, po 20, więc już wszyscy wterynarze byli pozamykani. Ale jest ok, nie zapeszając ![]() Jezu, ja miałam takie okropne myśli wtedy |
||
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
madzius90 - o jaa to ta historia trochę trwała... więc nie dziwie się, że strasznie to przeżyłaś
![]() A Kama nic nie jadła?? Może coś źle zjadła, albo się czegoś wystraszyła potwornie? nie znam się
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o jedzenie to w niedzielę, przez wyjściem na uczelnie dałam jej jeść, ale tylko troszkę dziubnęła, później rodzice dali jej na obiad coś to w ogóle nie chciała jesć, kolacji też nie chciała jeść ![]() Być może coś jej dolegało, mogła zjeść coś na podwórku, bo to taki mały hasiok z niej jest nie wiadomo
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś - straszna historia
. Ja bym umarła ze strachu!!Agata eh, to już nie wiem jak mam pomóc, ale małżeństwo na odległość to masakra! Tym bardziej jak chcecie mieć dzidziusia. Musisz szczerze porozmawiać ze Swoim A. My chcemy mieć tu dzidziusia .
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Właśnie Agata musicie szczerze porozmawiać.A kiedy Twój TŻ będzie teraz w Polsce? http://eyeliner.pl/wp-content/galler...-Louboutin.jpg http://eyeliner.pl/wp-content/galler...lle-spikes.jpg |
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
I pamiętaj Agata, że facetowi musisz wyłożyć kawę na ławę i mówić wszystko ja do 3-letniego dziecka, bo facet nie dopowie sobie uczuć jak przyjaciółka.
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiem, faceci są jak małe dzieci, niestety! A najlepiej u mamuni na 'cysiu' by zostali ![]() Mam nadzieję, że postawię na swoim, nie dopuszczam innej myśli! Trzymajcie
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, przez tel. nie da się z facetem rozmawiać, bo wystarczy ze spuści wzrok i już nie kontaktuje. Najlepiej w 4 oczy w miejscu pozbawionym bodźców wzrokowych i słuchowych. Tylko Ty i On.
Przez tel. nawet jak powie, że rozumie to możesz być pewna, że nie zrozumiał. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie poważne rozmowy to tylko w 4 oczy Przeczekaj jeszcze te dwa tygodnie i wtedy porozmawiacie na spokojnie Oczywiście będę trzymać matko, ale niektórzy ludzie to sa niekumaci A w szczególności faceci Dziwnym trafem to zawsze z facetami są problemy, z kobietami zawsze jakoś się dogadam, więcej rozumieją, a faceci Jajko mądrzejsze od kury Ale miałam dziś za to przystojnego klienta ![]() Fajnie się rozmawiało ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- http://moda.allegro.pl/sniegowce-esk...308664317.html http://moda.allegro.pl/wyjatkowe-bez...314174757.html Podobają mi się takie buciki ![]() Ale znając życie u nas w mieście takich nie znajdę
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
tikki85, madzius90 - Nie mam inaczej jak porozmawiać
za 2 tyg wróci, ale nie wiem czy wraca czy za moimi plecami podpisze następną umowę... więc teraz muszę porozmawiać co zamierza, bo nie chcę, żeby mnie postawił przed faktem dokonanym! Nie mam innego wyjścia. Jak nie zrozumie, to on będzie problem, nie ja... ![]() A Maja oczywiście od wczoraj śpi! Nic z nią nie porozmawiałam, bo cały czas w swym domku Wyszła w nocy ale na chwile- coś pamiętam przez sen. Wołałam ją dziś i otworzyła nawet oczki, wołam wołam, a ona zasnęła na moich oczach chyba zapada w sen zimowy
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-16 o 15:49 |
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Agata kurde
![]() Jesteście małżeństwem, nie powinien takich rzeczy robić za Twoimi plecami
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frontieres? ooo taaaak rewelacja!!! Byliśmy z TŻ na tym w kinie dokładnie tak samo pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj widziałam w Aldo przecudne kozaki za.. 600zł ![]() TŻ powiedział że mi dołoży połowę, ale dałam se na luz kupować buty za tyle
|
||||
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam! ![]() Ja Wy to wytrzymujecie?? A tż gdzie się znajduje? Długo tak dalej zamierzacie? Jak przyjeżdża to na ile? Na pewno na dłużej niż mój
|
|
#3480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziuś, ładne kozaczki, ale chyba nie na Polską chlapę .
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

śliczny prawda? 

na amen ale jakoś zabrać się nie mogę 
.

umów się dziś na wizytę!! Póki pamiętasz 

nie znam się 
Nic z nią nie porozmawiałam, bo cały czas w swym domku