|
|
#1231 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Właśnie! Trzeba będzie wymyślić jakiś namiotowy strój na sylwestra ![]() Tia, niby, że skrzydła. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Kurcze, zarzuciłam se na jutubie filmiki o Electroluxie Ultra Silencerze (czy mi odbija? nadaję się może do żonkowego wątku?) i wcale nie jest jakiś cichy Spodziewałam się po takiej reklamie, że odkurzacz będzie szumieć cichutko w tle jak wentylator. Muszę wymyślić jakąś alternatywę dla odkurzaczy bo dobija mnie kocie włosie na kanapie i poduszkach... |
|
|
|
|
#1232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zmierzam sobie to kupić właśnie
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-16 o 11:13 |
|||
|
|
|
#1233 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I tanie. Póki co rozmyślam też o zwykłej szczotce do zbierania sierści, trzeba pooszczędzać. |
|
|
|
|
#1234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A to przysłowiowy rzut beretem
![]() ![]() Cytat:
![]() No nie wiem, nie wiem czy masz Ale nawet jeśli to nie wiem czy mi oddasz ![]() No, takie słodkie słodycze PS No nie mów, że przez całą "dietę" nawet jednego cukierka, czekoladki czy ciastka nie zjadłeś? ![]() Cytat:
Na szczęście w smaku dobre (jak dla mnie i co? I wieta co Może i te herbaty tylko wspomagają odchudzanie w 0,001 % ![]() Ale właśnie czerwonej dawno nie piłam, trzeba by sobie znów kiedyś kupić dla przypomnienia smaku ![]() Cytat:
![]() ![]() Np rwanie w boku, czyli jak Cię coś boli ![]() Cytat:
![]() U Was też taka mgła? polly ja już Ci wysyłałam adresa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1235 | |||||
|
Zakorzenienie
|
skrzydła
steampunkowy janioł ![]() Cytat:
Cytat:
czasem ktoś ze znajomych coś postawi, ale to zwykle jak ma jakieś urodzinki itp. i stawia wszystkim ![]() A z łopcymi na drinka nie chodzę, bo się taki zwykle przyczepi na resztę wieczoru i odczepić nie kce Zresztą, nie ma nic za darmo, ludzie nie są bezinteresowni ![]() Insza inszość, ze nie pamiętam, kiedy ostatnim razem jakiś kolo chciał mi coś w barze kupić... ![]() Olać to - jestem niezależna? jestem. Stać mnie? Stać. I luz blues ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może mało wiem, ale nie słyszałam jeszcze o filmiku z wielkim "chińczykiem" ani o wielkich azjatyckich wibrujących zabawkach. W kazdym razie nie tyle, co o czarnych ![]() Cytat:
![]() to jeszcze nic - jakby przejrzeć moje ciuchy w szafie, to wychodzi, że M=44 a, tak to dawno nie miałam, bo się ciepło ubieram
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 11:41 |
|||||
|
|
|
#1236 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hehe wiem-juz mam go na koperdzie co do janioła stempankowego to ja myslalam ze te deski to jakies połamane koło młynskie.... a ja kcem garnki ingenio-ma ktos? fajne som czy tylko udają fajne?
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brita jest ok moja mama ma i fajne som. W jednym się w prawdzie coś tam uszkodziło, ale chyba pecha miała i na feler trafiła bo ogólnie sprawują się dobrze Wiecie co? chyba kliknę depilację laserową na Grouponie tylko się boję ze będzie boleć
|
|
|
|
|
#1238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolega, z którym wyszłam na piwko, kupił mi piwo i jak mu chciałam oddać za nie kasę to w końcu powiedział " Ej weź przestań, bo więcej nie wyjedziemy " ), ale co bardziej dziwniejsze to nie ja z nim chciałam wyjść tylko on ze mną ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewności nigdy za wiele ![]() ![]() Coś mi w kręgosłupie szyjnym przed paroma minutami przeskoczyło i mnie z tyłu boli Czy jest na sali masażysta?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1239 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sie zastanawiam czy ta rączka to nie sciema...czy to faktycznie dobrze działa...ale za taką kase to chyba powinno ![]() zazycze se na gwiazdke , a ze są one w bp partnerclub to moze sie to nawet spełni ![]() Cytat:
a co bedziesz depilowac? ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- mam nową obsesje -szukam krzywych nóg na szafie i znalazłam jedną tradseterke z krzywymi-ale tak skubana sie ustawia do zdjec ze nie widac
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łydki, pachy i bikini
|
|
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ano, jak kolega zaprasza, to co innego mozna iść (chociaż mnie praktycznie żaden nie zaprasza )Co innego jak kolega proponuje wyjście na piwko, a co innego jakiś obcy natręt w knajpie, co postawi drinka i już myśli, ze wyrwał pannę, i będzie się całą impreze lepić, bleh Nie wierzę w ludzką bezinteresownosć u łopcych luda ![]() Cytat:
headbangowałaś?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 12:26 |
|||
|
|
|
#1242 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie, że Ogon takie rzeczy rysuje
i nie w 3d, tylko na kartce ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ja w piąt za tydzień - juz od niewiadomokiedy nie byłam u publicznego lekarza, moze przezyję ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
może epidemijny?
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w robocie plastelinę (jako taki odstresowywacz do miętolenia), to mogłabym i model 3D zrobić... niebieski
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 13:00 |
|
|
|
#1244 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam gdzies w domu model gliniany na studiach ulepiłyśmy ciekawa jestem gdzie on jest , jak go kiedys ktoś znajdzie to bedą jaja
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba przeprowadzę się w okolice PinUp - w Poznaniu mają osiedle Wichrowe Wzgórze Ciekawe, czy Heathcliffa tez mają?
|
|
#1246 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
z latarką w ręku przez las perfuma Cytat:
![]() Cytat:
za mały, co nie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i z tego wszystkiego zapomniałam się przywitac
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-16 o 14:06 |
|||||||||
|
|
|
#1247 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A ci ostatni to wybitne ćwoki były, dosiadłyśmy sie bo poza tym w knajpie nie było miejsc, nas było 6 osób a oni we dwóch siedzieli w dużej loży. Dwaj łysi panowie pod 40-kę. No i gdzies tam wychwyciłam o żonach i dzieciach jak koło nich siedziałam. A później jeden powiedział R. wprost, że chciałby się z nią przespać Mój adorator był trochę kulturalniejszy, albo nie wiem, może dlatego że podobną muzykę lubiliśmy to nie musiał gadać głupot tylko rozmawialiśmy o koncertach Cytat:
Czy jest na sali socjolog? ![]() Cytat:
![]() A u mnie XXS=32, XS=34, S=36. A później co? Jest dziura i dla średnich osób nie ma ciuchów, a później M=44, L=46 Bes sęsu Cytat:
Cytat:
A propos, przydałaby mi się plastelina... Wymyśliłam sposób na przechowywanie próbek w pionie ![]() Cytat:
Kupiłam sobie farbę i bedę się sama farbować Ile to sie trzyma na włosach? Ze 30 minut? Zapomniałam spytać w sklepie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-11-16 o 14:22 |
||||||
|
|
|
#1248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
plasteliny mi braknie na Wasze potrzeby
A plastelina w robocie fajna rzecz Czasem zdarzało mi się, że jedną reką klikałam myszkę, a drugą turlałam wałka ![]() Cytat:
kiedyś się do nas taki 17-latek uczepił, na co kumoela po pijaku odpaliła wprost "dzięki za ogień, ale na więcej nie licz , bo my to zimne s*ki jesteśmy" Mina gościa - bezcenna Cytat:
I wszystkie na mnie pasują Elastyczna dziołcha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 14:37 |
||||
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
kliknęłam
![]() Cytat:
![]() za 3 tyg ok pójdę bo nie można miesiąc przed się depilować, a tydzień temu łydki depilowałam ![]() w ogóle jak ktoś jest ze Śląska to warto sie zainteresować, naprawdę za półdarmo jest Cytat:
![]() ulotki nie ma? zazwyczaj 20-30 min się trzyma Spadam do pracy
|
||
|
|
|
#1250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O, oglądałam w tamtym tygodniu, tę wersję z Juliette Binoche ![]() Mam wolny dzień, już widzę, że pięknie go zmarnuję tak jak i caly weekend. No nie, w weekend przynajmniej była impreza i ciacho. A dziś.. idę przynajmniej naleśniki zrobić.
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Film jest piękny, ale jakoś ugrzecznili w nim Cathy - w książce niezłe ziółko z niej było, samolubne i kapryśne ![]() Uwielbiam fragment: Czemu mną wzgardziłaś? Zdradziłas własne serce Cathy. Sama się zabiłaś... Eech, gdzie te miłości z tamtych lat? ![]() (a teraz? Tabele z wielkością penisów, pop gwiazdki posuwające w teledyskach facetów, półgołe lachony w klubach i na ulicach, ćwoki zaczepiający w klubach i proponujący pójście do łóżka... bleee... to nie czasy dla mnie, żyję nie tu i teraz, co powinnam )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 14:52 |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ano jest Ja chyba naprawdę tak dobrze wyglądam w blondzie bo dzięki temu osiągam harmonię tego co w głowie z tym co na głowie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1253 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() brzmi jak opis trójkąta
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
jaki trójkąt - za szerokie biurka mamy, żebym cudze myszki i wałki sięgnęła
![]() (co najwyżej z kolegą siedzącym naprzeciw się czasem przypadkiem pod biurkiem pokopiemy
|
#1255 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak i nie ![]() Cytat:
Dobrze, że nie "c" ![]() Cytat:
Co więcej na górze mam inny (mniejszy) rozmiar niż na dole A jeśli już to wolałabym na odwrót ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|||||
|
|
|
#1256 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam napisac ze niuchłam tez wczoraj Lolke klasyczną-i co powiem-no cóż -pikna jest!!!
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- cos dla Maji 1 http://allegro.pl/rekawki-gorset-1-h...304088800.html i cos dla Maji 2 http://allegro.pl/kamea-szkielet-got...310894117.html
|
|
#1257 |
|
BAN stały
|
ejj nie tylko dla Mai
bo tę broszkę to i ja chcialam sobie zamówić, tylko z elfem znacie więcej sklepów/sprzedawców na allegro z rzeczami w typie restyle?
|
|
|
|
#1258 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podobiąmie sie te rekawki , ale gdzie ja stara dupa bede w tym chodzic
|
|
|
#1259 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
![]() Rzeczy z tych aukcji są biskie... a zwłaszcza ta kolia: http://allegro.pl/kolia-gothic-naszy...310893076.html
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

I tanie. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wykończę się przez te kolejki.