|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VI
O co chodzi z tymi magnesikami do paznokci?
|
|
|
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
W niektórych oznaczonych lakierach essence są opiłki metalu. Jak do świeżo pomalowanego paznokcia przysuwa się Essencowy magnes lub taki z lodówki, zbierają się w paru miejscach i tworzą wzorek . Takich pare linii
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#4323 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
Dunka, dzięki za info
. Może jeszcze uda mi się załapać .
|
|
|
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, tylko na te z Metallic i tylko te oznaczone.
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Widzę, ze nie tylko ja się skusiłam na Coopera
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam cooper :P na nim chyba to najlepiej wygląda - jak kocie oko... mmmm
Teraz szukam drugiego dla koleżanki
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
w czasie okienka w zajeciach pobieglam ochoczo do D. na Florianskiej i akurat Pani odkladala dla kogos paletke,(rozmawiala jednoczesnie przez tel z nia- ok 10:30- pozdrawiam Wizazanke
) ale zielonej juz nie bylo wiec zarowno ja jak i Wizazanka obeszlysmy sie smakiem. Pani stwierdzila, ze raczej dostawy tej limitki juz nie bedzie i sama byla dosc zdziwiona, ze wszystko sie tak szybko rozeszlo.pedzelkow oczywiscie nie bylo wiec nic nie kupilam z limitki. na pocieszenie wzielam lakier multidimension #63 purple cherry
|
|
|
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
Kuszą mnie te paletki, najbardziej zielona
Nie potrzebuje kolejnych cieni do oczu
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś obejrzałam szminki i na razie wzięłam tylko czarną. Zdjęcie robione z cienką warstewką szminki [foto z kom. Dlatego słabiutka jakość]
|
|
|
|
#4332 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ogromną prośbę o porównanie przez kogoś, kto ma obie, paletki zielonej i brązowej. Mam zieloną, ale ta brązowa kusiiiiii strasznie. Jak z pigmentacją w porównaniu? Jak z kolorami na oczach, cieniowaniem?
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Która z Was mogłaby mi zakupić zieloną paletkę oraz pędzelek do eyelinera i wysłać?
będę bardzo, ale to bardzo wdzięczna
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
A co rozumiecie przez magnes na lodówkę
![]() Na mojej nie mam żadnego magnesu i nie wiem o jaki chodzi
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
Zadzwoniłam do Gliwic i mam odłożoną paletkę zieloną
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
Jadę dzisiaj do Auchan gdzie jest douglas.Czy ktoś chce coś z metallic.Pisać na PW.Czekam do 11.
|
|
|
|
#4339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to może w przyszłym roku jakaś tam zawita.. o ironio jeszcze niedawno utrzymywali, że będą mieli każdą limitkę :/
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
a w dodatku pech chce że maja dużo tych niedobitków DW...
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
W Forum w Douglasie jest Essence? Jeżeli tak to nie musze już się katować jazdą do Katowic
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy już było pisane, ale w Douglasie w Plazie jest już Metllics
Skusiłam się jeszcze na brązową paletkę
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
W Plazie były pędzelki?
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie widziałam, ale też jakoś na tum standzie nie widziałam miejsca na nie...
|
#4345 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A prosiłam o odłożenie, powiedziałam, do kiedy i kiedy będę mogła najszybciej odebrać, chciałam też podać swój numer, żeby mnie powiadomiły o limitce, żebym mogła odebrać zamówiony puder, ale babsko powiedziało, że to nie jest konieczne, że oczywiście odłożą, ble ble ble... W końcu ja się zjawiam po odbiór pudru, którego juz nie było, nikt o niczym nie wiedział i jeszcze usiłowano mi wmówić, że limitka przyszła do nich ale bez pudrów Kompetencje i "profesjonalizm" pracownic N mnie powala... :/ Wczoraj wpadłam do N na Gocławiu, była koleka do kasy (jak nigdy ) i sprzedawca poprosił koleżankę, żeby podeszła do drugiej kasy. A ona na to, cytuję: "Po co?" Klienci tłoczą się przy jednej kasie, a ona obok rozkłada towar i nie widzi kolejki ![]() Cytat:
Nie chodzi o to, że lakie jest taki super Także trwałość zerowa :/A ten wykrzyknik jest w nazwie tego lakieru, przepisałam w całości z etykietki (02 Thirsty!) Co do pędzelka do różu tego kremowego z beżową końcówką włosia, to w N już nie jest dostępny, nie widziałam go już w żadnej z Natur, jedynie w Douglasie jakiś czas temu widziałam jeszcze parę sztuk (ale w Warszawie, konkretnie w Daglasie w CH Gocław przy Tesco - nie wiem jak w innych Co do tuszy, to MA moim zdaniem lepiej pogrubia i wydłuża niż All eyes on me, natomiast zdarza mu się lekko skruszyć i osypać w ciągu dnia. Moim zdaniem ciut gorzej się nakłada, u mnie max 2 warstwy, kolejne już z trudem, bo rzęsy robią się zbyt ciężkie od tuszu i może to powodować ich sklejanie i dość sztuczny efekt (a ja b. lubię naturalny), zresztą mi 1 warstwa MA w zupełności wystarczy, zeby uzyskać zadowalający efekt Podsumowując, na co dzień bardziej odpowiada mi All eyes, bo daje bardziej naturalny wygląd. Oba są fajne
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o liner z DW :P bo nigdzie nie mogę go znaleźć
![]() Wczoraj byłam w Galerii Dominikańskiej i Metall jeszcze nie było
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak obiecalam napisze moje pierwsze wrażenie po użyciu długotrwałego podkładu
Dla mnie mój KWc ! Jeszcze mam go ma twarzy od godz 7rano...inne podkłady np mayballyne czy jak to się tam pisze :P,, DSL,, cena ok 40zł...:/ ku mojemu zaskoczeniu podkład z essensu jest sto razy lepszy...tyle godz na twarzy,a w porownaniu podkład DSL utrzymywał się 3-4godz...a nawet krócej,bo jak tylko się spocilam podkładu nie było...jestem zadowolona z essensu
|
|
|
|
#4348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak ja kupowałam w niedzielę paletki itd, ale pędzli nie było w ogóle.
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poleciałam do "Urody", ale leża niedobitki Denim Wanted :/
|
|
#4350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Pisałam o tym wczoraj. Pędzelki były z boku z lewej strony, tak z tyłu standu.AAA zapomniałam dodac, że byłam dziś w Naturze w Pestce około godziny 13 i niestety nadal nie odnalazła się limitka RtP. Eh mogłaby się już odnaleźć! Skleroza ah ta skleroza. Miałam jeszcze napisać, że w Naturze w Pestce zamontowali szafę KOBO. O 13 babka dopiero ją uzupełniała. Parę rzeczy bardzo fajnych, ale narazie czekam na opinie na KWC. Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2010-11-17 o 15:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

wiec zarowno ja jak i Wizazanka obeszlysmy sie smakiem.

A prosiłam o odłożenie, powiedziałam, do kiedy i kiedy będę mogła najszybciej odebrać, chciałam też podać swój numer, żeby mnie powiadomiły o limitce, żebym mogła odebrać zamówiony puder, ale babsko powiedziało, że to nie jest konieczne, że oczywiście odłożą, ble ble ble... W końcu ja się zjawiam po odbiór pudru, którego juz nie było, nikt o niczym nie wiedział i jeszcze usiłowano mi wmówić, że limitka przyszła do nich ale bez pudrów