|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki kochanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, kiepsko. Myślałam, że już jest ok, ale pół nocy nie przespałam przez duszący kaszel i zawalony nos ![]() ![]() ![]() Dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Potwierdzam ![]() ![]() ![]() Bry ![]() Eeeeeeeee, dziewczyny, czuję się fatalnie. Nie mam gorączki, ale jestem jakaś rozbita, wszystko mnie boli. Muszę iśc do pracy, nie ma rady ![]() ![]() I wiecie co, ta praca ma duży minus.... mam strasznie mało czasu dla Tżta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziole ![]()
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]()
#4683 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i wiesz co ja tez nie lubie tej diety ![]() ![]() dziewczyny nie zagadujcie nas tak...bo nie nadażam czytać wszystkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Wtajemniczenie
|
Heja
![]() widze że jakis wirus panuje na watku - dziewcyny zdrowia, kurujcie się ![]() a mi się dziś sniło że zjadłam kilka tabliczek czekolady.... a wylicytowałam małą fontanne czekolady ![]() ![]() ![]()
#4686 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() Uało mi sie jeszcze na troche wpasc do domu przed pracką więc jako nałogowa wizażnaka musiałam do was zajrzec, bo się stęskniłam ![]() ![]() ![]() I ogłaszam wszem i wobec, że OSTATNI RAZ jestem na dukanie,....nie wiem czy ostatnio nie za często próbowałam tej diety i mi się może tam coś rozregulowało....ale Kostko motywuj mnie ![]() ![]() ![]() Trez jak będę pracowac i nie będe siedziała tyle w domu to może tak mnie nie bedzie kusiło.....Muszę coś ze sobą zrobic, nie chce byc już taka duża ![]() Niunia a Ty tylko na ta popołudniową zmiane bedziesz pracowac? Wiesz troche Cie rozumiem, bo ja też bedę chodziła tylko na 15-21 i w zasadzie cały dzien zrąbany...ale cóż trzeba się poświęcic, na szczęście weekend cały dla mnie ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#4687 | ||||
Zadomowienie
|
Ines - myślę, że wcale niegłupio zrobiłaś z tą pracą! Zawsze będziesz mogła zrezygnować jakby się nie podobało, a jak już dziewczyny pisały, dodatkowa kasa zawsze się przyda (szczególnie przed Świętami
![]() Niunius, Biedaczka, możliwe, że Cię jakieś choróbsko łapie, ale nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że to wycieńczenie. Pisałaś też, że masz mało czasu dla Tżta. Ja tak sobie właśnie myślałam, że Ty wprawdzie mega-twarda kobitka jesteś, ale godziny pracy i te strasznie dojazdy z czasem wykończyłyby i najtwardzszą ![]() ![]() Co do dyskotekowej wagi to ja też taka chcę. Już się totalnie napaliłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ines - trzymam kciuki! Może akurat tym razem się uda. Jeżeli jest Ci trudno przejść przez fazę uderzeniową, to może zrób tylko 3 dni a potem od razu na fazę drugą? Jestem przekonana, że aż tak to w chudnięciu Ci nie przeszkodzi, a na drugiej fazie schudniesz tyle ile chcesz. ![]() Hej kochane. Nie wpadałam do Was, bo mnie teściowie odwiedzili z dalekich krajów (czyt. z południa Polski ![]() ![]() ![]() Mam też wielkiego newsa! A nawet 2! Po pierwsze udało mi się dorwać pianino i jutro już będzie u mnie w domku! http://allegro.pl/sprzedam-pianino-m...301004192.html A drugi big news, że już mamy projekt i to na 100% ten ![]() ![]() ![]() ![]() A póki co niechętnie schodzę na ziemię, spadam do domu i sprzątam ![]() Hugs for everyone! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny która ładniejsza bo nie moge się zdecydować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
Kostka Chyba mi sie bardziej rozowa podoba ale obie ładne
![]() Joyce piękny dom, bardzo zazdrosze ![]()
#4690 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
![]() Joyce- boski jest ten projekt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idea sypialni z garderobą i łazienką przemawia do mnie równie mocno ![]() Pianinko też super! Cieszę się, że udało Ci się je upolować. Dopiero teraz Twoja kariera muzyczna na prawdę się rozkręci! He he... Ciekawe jak będą znosić Twoje ćwiczenia TŻ i rodzice ![]() Kosteczko- mi również bardziej się podoba tunika z różowym kwiatkiem. Efekty brata i bratowej są na prawdę imponujące, ale nie zmienia to faktu, że nie mogę się przekonać do tej diety i koniec kropka. Dla mnie sposób odżywiania, który z góry skreśla ćwiczenia jako zbyt obciążające organizm jest mocno podejrzany. Przecież ćwiczy się nie tylko ze względu na sylwetkę, ale również dla zdrowia, dobrego samopoczucia... Ale z resztą się nie mądrzę ![]() ![]() Życzę Ci dużo zdrówka, chorowitku ![]() Powodzenia na diecie życzyć Ci nie muszę, bo i bez tego radzisz sobie świetnie ![]() Niunia- mi też się wydaje, że Twoje złe samopoczucie może wynikać zwyczajnie ze zmęczenia, niekoniecznie z przeziębienia. Mam nadzieję, że wkrótce będziesz tak zaprawiona w boju, że nie będziesz odczuwać żadnych negatywnych wyników tej pracy ![]() No może tylko ten brak czasu dla TŻ... Prawda jest taka, że w ogóle gdy zaczynasz pracować masz mniej czasu na inne rzeczy, a co dopiero w sytuacji, gdy masz takie, a nie inne godziny. Ale chyba nie będziesz wiecznie chodzić na te popołudniowe? Będziesz przecież mieć zmiany poranne, prawda? Zawsze możecie się wtedy trochę sobą nacieszyć. Ines- jak pierwszy dzień w pracy? Opowiadaj, opowiadaj! Virgo- co słychać? Aniellllko- fontanna czekolady w domu??? Straszny burżuj z Ciebie ![]() ![]() Ja cierpię na bezsenność... Chociaż daleko od Seattle... A poza tym powiem tylko, że mi się nie chce. Matko kochana jak mi się nie chce! Nie chce mi się nawet wymieniać tego, czego mi się NIE CHCE! Moim największym obecnie marzeniem jest jest dostać jakiejś grypy i przeleżeć dwa tygodnie martwym bykiem. Niestety jestem zdrowa jak ryba. Nic to, że od lat nie chodzę się zaszczepić... Nie biorę witamin... Ubieram się śmiesznie lekko jak na tę pogodę... Co jeszcze mam zrobić, żeby zasłużyć sobie na kawał porządnej grypy??? Idę poszukać na allegro. Może mają jakieś zarazki albo wirusy do kupienia... ![]() Pozdrawiam wszystkie piękne panie i całuję w czółka ![]()
#4691 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry!
![]() CO słychać? Cytat:
![]() Zdrówka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Odpowiadam za jednym zamachem bo wszystkie pytałyście o to samo... otóż, niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A domek, świetny.... Marzenie ![]() Cytat:
![]() Bry ![]() Wczoraj chłopaki pytali czy mam męża, a gdy odpowiedziałam, że chłopaka, to stwierdzili, że jeszcze mogę się umawiać z innymi, a różnica wieku pomiędzy nami nie jest taka straszna (ok. 10 lat) ![]() ![]() ![]() Idę nafaszerować się lekami ;/ i spadam do pracy, buziole ![]()
![]() |
#4692 | ||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jezeli masz blisko lidla to kupuj tam serki jest swietny w wiaderku homogenizowany 3% daje go do wszystkiego ![]() ![]() ![]() i uwierz, że dasz rade ![]() domek sliczny ![]() ![]() pianino tez ladne i powodzenia w nauce grania hmmm myslalam, że to fiolet ![]() Cytat:
![]() no choroby Ci zyczyc nie bede.. ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Limonko to przyjedz do mnie i wez chorobsko od córy - ona już 3tydzien chora z kaszlem i smarkiem chodzi ![]() Joyce 60kg to tez moje marzenie... ![]() Kostka ile dziś na wadze? ![]() Niuniuśka wiem jak wykorzystują stażystów bo też byłam na stazu, ale ty masz strasznie wyczerpujaca prace i fizycznie i prsychicznie i jeszcze ta zmana póżna...podziwiam Cie kobieto, trzymaj się ciepło ![]() dziewczyny chwalę się mogą fontanna http://allegro.pl/show_item.php?item=1316054332 oczywiście jak sugeruje Niuśka i Limonka to dam zdjęcia jak sie w niej taplamy z tż ![]()
#4694 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko 200g mniej...ale to podobno normalne jak sie prechodzi na II faze bo woda w warzywach wraca
![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-11-16 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Żabki nie zawsze piszę, bo przeważnie mam obniżony nastrój a nie chcę smęcić na wątku. Ale dzielnie i wytrwale Was czytam! I widzę, że na wątku pełna mobilizacja (dietetyczna, rzecz jasna). Brawo! Tak trzymać! Poszłabym w Wasze ślady, ale.... chyba właśnie brakuje mi motywacji... ![]() ![]() Cytat:
![]() Amen! ![]() JoyceSky, projekcik super, pianino też! ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie bez zmian więc polecę po anegdotkach (co by był weselej). Rozmawiam na gg z takim gościem. On pisze, że allegro się spsuło. Ja mu na to, że przed chwilą robiłam tam zakupy. Potem jeszcze przytaczam kilka podobnych historyjek, jak to dziwnym trafem, w mojej obecności dzieją się różne rzeczy, np. jak to się spaliła sauna, zaraz po tym jak na niej byłam, jak nawaliła instalacja na zamku na Malborku, jak chciałam z koleżanką obejrzeć przedstawienie 'Światło i dźwięk' (rok później była tam już beze mnie i oczywiście wszystko działało bez zarzutu) itd., na co on: -może masz jakieś zdolności paranormalne a ja: - ja cała jestem paranormalna ![]() ![]() Nie muszę chyba dodawać, że potem weszłam w 'emotikonki' i jak najeżdżałam na którąś kursorem, to .... znikała ![]() I jeszcze link dla Was: http://www.hotsynch.com/funny/fb.html?ref=nf Zmykam, pa! (Ps. Jak grałam ostatnio w kręgle, to też się po naszej grze nasz tor zawiesił.... ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-11-16 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Niuniuska;23268684]
Dzięki kochanieńkie za słowa otuchy ![]() ![]() Odpowiadam za jednym zamachem bo wszystkie pytałyście o to samo... otóż, niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /QUOTE] Oj Niuniuśka jak ja Ci zazdroszczę tego entuzjazmu do pracy.Też taki miałam, ale od pewnego czasu mam dość swojej pracy i dość swojej grupy, chyba się już wypaliłam i spaliłam i przepaliłam zawodowo. ![]() ![]() ![]() Limonka też myślę co by tu zrobić by zachorować, ale jak się chce być chorym to nie wychodzi ![]() ![]() Ines superr ze udało ci się znaleźć pracę i być przedewszystkim była zadowolona. Hej u mnie nic ciekawego,mam jakiegoś dołka, nie chce mi się chodzić do pracy i już przestałam lubieć to co robię i myślę o zmianie na coś innego tylko by nie pracować z dziećmi. Wpadłam w wir czytania książek by się zrelaskować.Miłego wieczorka.Buziaki
#4697 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
![]() Cytat:
A później, gdy już skończysz staż i znajdziesz jakąś normalną pracę w normalnych godzinach, nadrobicie wszystko z nawiązką ![]() ![]() ![]() Seksualnej bonanzie nie będzie końca, iiiiiiiiiihaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na fotki już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() Tylko patrzeć,a wizaż też przestanie działać ![]() Cytat:
Ech... A mnie podrywa kolejny żonaty facet... Zdradźcie mi proszę nawet najgorszą prawdę. Mam gdzieś na czole napisane: "Niezobowiązujący romans? Ja! Ja! Ja! Mnie wybierz!", taaaaaak? ![]() Notabene, odkryłam ciekawą zależność. Każdego żonatego faceta nie rozumie żona, są ze sobą tylko ze względu na dzieci i nawet ze sobą nie sypiają od dwóch lat. Zawsze są to dwa lata. Ani miesiąc krócej, ani dłużej. Porażka... Zmykam, moje piękne panie ![]()
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() jest prawdopodobienstwo ze nigdy nie bede miala dziecka ![]() zawsze czulam ze jest cos nie tak ![]() ![]() ![]() ![]() wogole odechcialo mi sie wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |||||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co pozatym u Ciebie żabo?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() takich opowiesci z zycia moich przyjaciolek, moglabym Wam przytoczyć kilka... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niuniuska - nie zacytowalo mi Cię.. ![]() ![]() ![]() ![]() ines - odezwij sie co u Ciebie?jak praca?dieta ![]() co u mnie.. hmm dieta, praca, dieta, praca.... ta dieta jest bardzo wyczerpujaca muszę mysleć co kupic co zrobić, co Tzetowi do pracy itd...no i trzeba przyznać, ze dieta jest dosyć kosztowna...smialismy się bo ostatnio za kilka rzeczy(chyba 5czy 6) w biedronce zapłacilismy prawie 100zł ![]() ![]() to jest dieta ![]() milego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję, Kochana ![]() Cytat:
![]() Co do chęci zachorowania to uwierz mi, że też tak czasami mam. Śmieszne to, bo pewnie jakbyśmy na prawdę zachorowały to zaraz marzyłybyśmy o tym żeby wrócić to pełni sił ![]() Cytat:
![]() Co do moich 60kg, to wiem, że to się aż tak dużo nie wydaje, ale pamiętajcie, że ja mam tylko 158 cm wzrostu i naprawdę przy 60kg wyglądam pulchnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A link.... jest po prostu zajefajny! Funniest thing I've seen in years! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja..... mam już pianino!!! Dotarło do mnie bardzo późno, więc dopiero dzisiaj sobie pogram, ale jest wspaniałe... jeszcze dzisiaj jak się obudziłam o 6 to pierwsze co, pobiegłam sobie na nie popatrzeć ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Wtajemniczenie
|
Virginio pewnie wczoraj na allegro siedzialas? bo mi nie działał...
![]() fiolusiek taka diagnoza pop jednej wizycie? ![]() ![]() Niuniuska wspolczuje facetów, kurcze palanci ![]() dziewczyny a my wczoraj z tz bylismy w banku i sie załamalismy ![]() ![]() ![]()
#4703 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
A co jest nie tak? To jakieś hormonalne sprawy, czy coś innego? Cytat:
![]() Niunia, a cóż to za czarne myśl? Przecież Ty i TŻet świata za sobą nie widzicie, nie straszne Wam żadne rozłąki! ![]() Cytat:
Jestem jednak pewna, że to stan przejściowy! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Smsuję z koleżanką. Piszę jej, że wylukałam nową knajpę z pierogami zapiekanymi. Ona pyta gdzie, ja odpisuję, że chyba nie zamierza pójść beze mnie ![]() Ale i tak jutro zamkną. Przecież rzuciłaś okiem. ![]() Miłego dnia, ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Po badaniu usg dopochwowym zapytal mi sie o miesiaczki i wogole te sprawy i zapisal w karcie ze mam powiekszone i duze endometrium, i pisal cos o endometriozie, czytalam na ten temat i moge to miec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bry wszystkim! Wczoraj się w końcu dorwałam do pianina i brzmi tak cudnie, że aż miałam dreszcze grając te moje proste ćwiczonka i pioseneczki dziecięce. Chociaż muszę się pochwalić, że znalazłam wczoraj na necie uproszczone cztery pory roku vivaldiego i zagrałam wiosnę! Nawet mi wyszło ![]() A dzisiaj zapowiada się miłe popołudnie, bo od razu po pracy jadę na lekcję gry, a stamtąd jadę do nowej restauracji (restauracjo-pub actually) na spotkanie z dawno niewidzianą kumpelą i na steka z grilla z sałatką ![]() Jedyny dół dnia dzisiejszego to fakt, że dostałam @ i brzuch daje mi popalić, no i nowe dżinksy (dzięki Niuniuś za nowe określenie) ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() nie ma co nadrabiac ![]() dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
hejo
![]() u mnie ostatnio duzo zmian, mam strasznie ciezki tydzień..... w pracy do dupy ![]() ![]() ![]() ...ale co tam mam lepsza wiadomośc rezygnuję z tej pracy, gdyż dostałm inna Przedstawiciel Medyczno-farmaceutyczny. Przeszłam w tym tyg. 2 etapy rozmów, najpierw w Łodzi wczoraj z kolei byłam w Warszawie i jestem z siebie baaaaaaardzo duuma ![]() Aczkolwiek przeraża mnie ta praca troche....szkolenie zaczynam od poniedziału w Warszawie, jest on 3 tygodniowe. Dostane samochód służbowy i tel....To tak z grubsza.... ![]() dobranoc padam na ryjek ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-11-18 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zadomowienie
|
dziękuję!
Ale mimo wszystko jestem przerażona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4710 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ines pewnie ze dasz rade ![]() super wyszło z pracą ![]() JoyceSky jak tam gra? już wkrotce bedziesz brac udzial w konkursie chopinowskim ![]() ja sie zabieram za sprzatanie i gotowanie bo jutro córa ma imprezke urodzinowa, 3latka skonczyła w poniedziałek ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.