|
|
#1351 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spadam do pracy Bawcie się dobrze Robaczki
|
|
#1352 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie wiem, bo se nie mierzyłam, w kazdym razie te 15 cm wygląda już na sporo ![]() (do buzi się nie zmieści )Cytat:
a to chamy ![]() e tam, ma nirówne palce - tzn. - nie są smukłe, ale mają takie zgrubienia na stawach, łee Cytat:
jak na Wiedźmę przystało. Możemy Ci potowarzyszyć ubrane w peleryny z kapturami i z jakimś elfim makijażem. I będziemy cały czas mruczeć coś pod nosem i rozpylać kadzidlaki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co z Efektem Skóry Polly? ![]() Cytat:
![]() byle nie za maly ani za duży ![]() Cytat:
I w ogóle mam duże dłonie ![]() I koślawe palce wskazujące - nawet po wyprostowaniu są wygięte w stronę środkowego (może dlatego mi chwyty barowe nijak nie wychodzą )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 08:54 |
||||||||
|
|
|
#1353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Pojutrze idę znów,każę zajrzeć ..głębiej
Cytat:
![]() Cytat:
ale tak to jest,jkiś czas temu jak wymieniali to też tak było![]() ![]() pięknie
|
|
#1355 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Do mnie na Fejsie też się jakiś Arab przyczepił Lepiej nie odpisuję ![]() Pachnę Słoniem,ale to killer-jak u Flo jeden psik zapodałam to cały dom przesiąkł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1356 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez mam serdeczny dłuzszy -o! bede miec nastepnego kompleksa..a zyłam w nieswiadomosci moze by pasowało sie połozyc ![]() Cytat:
e tam
|
|
|
#1358 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Maja ma rację - mieszczenie do paszczy ważna rzecz
![]() bosz, znalazłam na szafie coś, co za czymś wygląda
|
|
|
|
#1359 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() co na szafie???
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam pobieżnie ktoś się pytał czy ja też zamierzam schuść owszem, zamierzam, ale za dietę i ćwiczenia zabieram się przez cały czas "od przyszłego tygodnia" co niezbyt dobrze wróży mojemu schudnięciu Idę do pracy
|
|
|
|
#1362 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
spać mi się chce.... muszę się pakować a tu jeszcze tyle pracy ![]() też się odchudzam, są pierwsze efekty diety białkowej nie polecam, koleżanka miała po niej problemy zdrowotne...
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
do mnie jeno jeden Holender z jakimś tró blekmetalem na zdjęciu ![]() ![]() Niech każda przynesie jakiś dar dla małego Redsika, córki Wiedźmy ![]() paszcza by wolała mniejsze, ale z drugiej, ekm, strony, lepiej duże. Konflikt interesów ![]() ale w mojej paszczy nie działa zasada "jak się dobrze popieści to się zmieści" Na długośc raczej nie ![]() Chyba, ze ktos ma większą część twarzoczaszki albo mu się szczęki rozsuwają ![]() edit: albo szerokie gardło ![]() Cytat:
![]() I takie nogi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 10:35 |
|
|
|
|
#1364 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
błahaha-ale ze ładne cy nie? mie sie podobie-wczoraj se dodałam do ulubionych ![]() maja-bystraś
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
CIEŃ DOBRY - jak mawiają ludzie na pustyni
ja nie schudzam - ja jak Polly i Skarbiątko chce przenieść koło ratunkowe w okolice biustu z udo-biodro-talii - takie koło z opony do traktora co się an nich ślizga zimą ![]() przepraszam szanowne kuleżanki - miałam na myśli Polly i Skarbiątko razem wzięte ktoś zna dobrego magika ? ale chętnie coś bym zdrowego raz na tydzień wszamała ocet łodpada - Gryxie ty sie pilnuj bo nadkwasota to przekitrana rzecz - boli az piszczy - choć w sumie to Ci się powinno spodobać bo przy niej dieta musowa prawie nic jeść nie wolno brrrr aż mię ciary przejszły z njusów u mnie - pobrano mi krew finally - przygotowania wyglądały jak do maratonu ale się udało Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-17 o 10:48 |
|
|
|
#1366 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
rakelciu, ty mosz kakiś pseudonim na fejsie, c'nie? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-17 o 10:48 |
|
|
|
|
#1367 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajny ten paszczyk i kolor pikny, tylko on faktycznie lepszy do spódnic...a ja nie chodze
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już wziełam byłam fejsa zlikwidowałam - tymczasowo aż się do niego przekonam - na razie mnie nie przekonał, nie bawił - sensu nie widziałam nigdy nie mówię nigdy - we'll see in da future a płaszczyk bardzo wporzo a komin mam i sobie chwalę
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jakie sceny mi się dzisiaj śniły... Miałam zajęcia w jakiejś piwnicy. Żeby tam dotrzeć, trzeba było najpierw jechać autobusem w przzedziale dla gejów, potem pieszo polną drogą, wzdłuż której były "wioski" liczące po 2 rodziny, a jak dotarłam na miejsce, to się okazało, że ta piwnica jest kilkupoziomowa i pełno tam martwych zwierząt od krów po koty, a na ostatnim poziomie był pies z rogami...
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
zawsze byłam dobra
![]() w teorii ![]() moze Red ma jakies znajomości? ![]() wygląda na fajne i ciepłe toto ale zakładanie niewygodne dla mnie ![]() Cytat:
![]() A już się zastanawiałam gdzie Ty u licha studiujesz, bo brzmiało obiecująco Kurczę, Redsik tym komentarzem o łapkach z all obudziła mój dłoniowy fetyszyzm Może nie tak szalony i namiętny, jak ten włosowy, ale też mię czyma ![]() Jak ja lubię się ludziom gapić na ładne, szczupłe dłonie... ilez emocji można wyrazić dłońmi ![]() A sama mam wielkie i grube łapska wszystko mam wielkie i grube
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 11:06 |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
tamto ffisashofa Rachela wrzucała, a nie Rachell
![]() A piusenka zaiste przednia, nawet wersja z polskimi napisami jest
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludziom jak ludziom, ale chuopom - toż to zakrawa na szowinizm jakiś wobec nich bo moje oczy jak na sznureczku do tych dłoni przyczepione wodze za nimi - oj dziwne sytuacje się rodzą nie było mię tam więc ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
No!!!! Piękny zapach!
Cytat:
Chciałabym mieć jeszcze Cuir Ottoman Cytat:
Nie będę mieć tej obrączki- jakaś OSOBA zawzięta dała maximum zaporowe- ponad 2 stówy. Co to, to nie. Ale już mam coś nowego ale nie jestem całkiem przekonana...http://allegro.pl/pierscionek-przecu...325501262.html
|
|
#1376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja to małego palca nie jestem w stanie dociągnąć do serdecznego.... ![]() za to kumpel co ćwiczył palce do grania flamenco, potrafił nimi wszelkie akrobacje wykonywać.... może ten sam ![]() Cytat:
ale wiesz o co chodzi z tymi palcami...? Cytat:
![]() Cytat:
wypiłabym kawę przed wyjściem, ale znowu mi licznik skoczy do 160... i tak sobie myślę, wspominając walkę o skierowanie, że nie wiem czy jak wyjdą ok, to będzie dobrze... ![]() może lepiej zapiszę się do kogoś innego, a nie do samego Szatana...
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-11-17 o 11:51 |
|||||
|
|
|
#1377 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Trudno, ale jego włosię i wejrzenie mnie urzekło ![]() Niestety nie, szukałam maga dla siebie i nieurodzaj straszny. Cytat:
|
||
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kawa dla mnei będzie jak znalazł bo zasypiam a czeka mnie pracowity dzień trzymam za dobre wyniki, ja w stresie do piątku |
|
|
|
|
#1379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak potrafię gapić się czasem na włosy i jeszcze łoglondoć na ulicy ![]() Ale dłonie też ![]() Koniecznie z długimi palcami Najlepiej średniej budowy i silne (moga być nawet nieco żylaste albo nie ), albo szczupłe, z wystającymi kościami na nadgarstkach Byle nie wielkie, spracowane łapska a'la chłop z budowy ani tłuste, z paluchami jak parówki ![]() Cytat:
![]() ![]() ja z kolei nie umiem kciuka wyprostować - tzn. moge, jak się skupię, bo normalnie mój kciuk w pozycji "ok" wygina się do tyłu o jakieś 45 stopni ![]() Cytat:
![]() Kolejne zboczenie - jak mi się facet podoba, to się gapię na ręcę i wyobrażam, co móglby mi nimi zrobić... ![]() Przy długich, silnych palcach wymiękam ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 12:10 |
||||
|
|
|
#1380 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie taki rozkład, układ, ułożenie Cytat:
Ja właśnie też tak stwierdzam, ale nigdy jej nie stosowałam Cytat:
Spokojnie dasz radę ![]() Cytat:
A właśnie Red planujesz rodzić sama czy z osobą towarzyszącą ? Oczywiście nie mam na myśli położnych, lekarzy i innego personelu szpitalnego, tylko TŻ, mamę.... teściową ![]() Ale za to w nogach tak i nie mów, że nie ![]() Nie ma zapisów Obecność obowiązkowa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(jeden do paszczy, a drugi ... też do paszczy, tej innej Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

Ale na razie nie testuję, bo nie jem (będą relacje na żywo, dont łory) 
A dieta to jednak podstawa 

Znaczy się powłóczyste suknie, wielkie kaptury, skórzane dodatki i śmiszne naszyjniki.

ale tak to jest,jkiś czas temu jak wymieniali to też tak było

owszem, zamierzam, ale za dietę i ćwiczenia zabieram się przez cały czas "od przyszłego tygodnia" co niezbyt dobrze wróży mojemu schudnięciu 
ilez emocji można wyrazić dłońmi