![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
ja tam sie ciesze z W&K - wszystkiego naj naj i na slub te sie wybieram, a co!!!
![]() rany - ide spac ![]() kupilam UGG - chcialam sobie prezent zrobic - i juz nie jestem pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |||
Zadomowienie
|
Kto wie moze wpadna na watek to i podziekuja za gratulacje
![]() ![]() Bardzo latwo sie robi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Ja swoje uggi kocham przy suchej pogodzie, druga jesien juz z nimi ALE bardzo sie slizgaja! Po deszczu po gladkiej powierzchni masakra. Pod blokiem przy barierce chodze bo kilka razy juz sie wywinelam. Poza tym trzeba je suszyc i czesac jak sie przemocza co w UK zdarza sie czesto
![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-16 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam ze slubu tez sie ciesze ![]() i na wesele tez sie wybieram ![]() napisz jak sie w nich chodzi ![]() ![]() *** ja tez spiaca ......
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ja o mięsach i w ogóle kulinarnie to się wypowiadać nie będę...umiem robić podstawowe zupy i dania ale ogólnie w kuchni spędzać czasu nie lubię...
![]() Też mam UGG, Sundance II i jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() olka_222 ładny ten snood i jaki tani ![]() Kurczę, kupiłam ten krem Clinique i teraz chyba wystawię na ebay'u po przeczytaniu opinii na KWC i szkodliwości jednego ze składników ![]() Lecę poszperać po internecie i troszkę...ale tylko troszkę się pouczyć ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
no prosze nawet sainsbury wie, ze od roku probuje stona zrzucic
![]() oto co dostalam na maila Lose up to a stone in 7 weeks with Sainsbury's Diets! ![]() ech ............
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Stona? A nie z tone
![]() Zabije mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
#190 |
Zadomowienie
|
hehe hejka
![]() widze ze jak zwykle ta topie tematy o jedzeniu ![]() ja tak o mieso nie musze sie martwic bo go nie jem.. juz 4 rok idzie ![]() ale wczoraj mialam piekne kwiaty ze szronu na aucie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiecie co, a ja nie wydałabym na te buty takiej kasy, bo uważem ze są niepraktyczne wlasnie dlatego ze przemakaja i wcale nie sa jakies piekne, takie kapciowate ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
ja im szczescia zycze jak najbardziej
![]() byla mowa o uggsach (ja je nazywam ugly boots) moze was zainteresuje oferta uggsow Use code: JAVMODEL It gets £20 off £60 spend ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() nawet nie wiem,czy chodzi o cene,czy poprostu o ten masywny wyglad ![]() ![]() Cytat:
*********** BB super,ze wakacje sie udaly ![]() ![]() ![]() paelle najbardziej lubie z owocami morza ![]()
![]() |
#194 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale czuje sie w nich troche jak kot w butach - niby cieple i wygodne ale nie wyglada to za dobrze ![]() Jak ty w tych obcasikach z wozkiem latasz ![]() Cytat:
![]() ciekawe jakby brzmiala w wykonaniu R ![]() Cytat:
![]() ![]() te dziergane mi sie podobaja ale takie ni w piec ni w dziesiec - po domu ![]() ja mam te: http://www.johnlewis.com/155534/Style.aspx a pokaz bronxy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() oops podpadlas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() LORI - ZYJESZ? NIE ZALALO WAS? DO PRACY POSZLAS? |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
witam!
![]() ale leń.... gdzie ta moja motywacja ![]() nawet dziś na plajgrupę nie poszliśmy, bo pomyślałam, że dom przydałoby się wysprzątać..... i na razie tylko odkurzyłam ![]() UGG wcale mi się nie podobają ![]() ![]() od tygodnia w lodówce leżą mi słodkie ziemniaki ![]()
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupowalam z tego sklepu buty Fly London, towar wydaje sie oryginalny, ale mi buty nie podpasowaly i zwrocilam. Jeszcze mi przez pomylke 2 pary trampek wyslali ![]() Takie mam butki --> http://www.shoes.com/productimages/s...aec1146223.jpg kumpela z USA mi polecila http://blog.celebritystyleguide.com/...ronxboots3.jpg Z tym ze ja kupilam szare zeby nie mowila ze zgapiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zostane przy moich 9cm obcasach,a zaraz po wyprzedażach kupie sobie plaskie kozaki do kolan. najwazniejsze,to miec plan ![]() **************** My sie bawimy z Simonem od rana. czytamy książki i rysujemy.teraz bawi sie klockami sam ![]() Ide myc wlosy,a pozniej na kulki.
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajna ta twoja kumpela i twoje i bakty mi sie podobaja ..... sklaniam sie KU ale ktos tu wspominal, ze "zabic" sie w nich idzie jak sliko ![]() no zastanowie sie, prognozy pogody w polszy sledzic trzeba ....bo zapowidaja sroga zime ...a skoro butki cieple to sie moga przydac !!! *** ja tez bym zjadla cos dobrego na obiad ale zupelnie nie mam pomyslu i czasu na zakupy !!! a zimno dzis brrrrrrrrrr
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Lori - twoje mi sie bardziej podobaja niz moje!!! tez maja futerko w srodku? i gdzie kupilas?
Lola- mmmm wedges ![]() Kofcia - co to KU? ![]() Poszlam sobie na lunch paznokcie zrobic, wysiadl im prad wiec nie mialy suszarek - juz jeden paznokiec rozmazany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Lori ładne butki ale to na pewno UGG? Nie mogę znaleźć nigdzie tego modelu. Fly London też mają fajne butki, polowałam na jedną parę na ebay'u ale w końcu skusiłam się na tańsze z Nexta
![]() Bakti mam krem Superdefence spf25 który zawiera oxybenzone ![]() 50ml kosztowało mnie jedynie 23 funty ale raczej nie skłaniam się ku temu żeby go użyć ![]() My dzisiaj na szybciutko obiad, a na jutro ryba się szykuje. Oczywiście cod, jak zwykle ![]() ![]() Dzisiaj w moim learning centre kręcili "Shameless", pojęcia nie mam zielonego co to jest ale Anglicy mówili, że to jakiś popularny program. Znacie może? Główny bohater wygląda jak bezdomny ![]()
![]() Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2010-11-17 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
oj bakta co ty sie tak pieknisz
![]() a KU - znaczy sklaniam sie KU kupnie/zakupowi/nabyciu ![]() wpitrole sie lori w parade ![]() ale ona ma bronxy a nie ugg-i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() apropos wlasnie mi sie przypomnialo, ze jakiest 2 tyg temu czytalam, ze jeden z aktorow zostal pobity przed sadem ........ (sprawa byla przeciw niemu za potracenie mlodocianego na ulicy ) taka dygresja ![]() *** padam na ryjka bo musialam szybko zakupy zrobic aby do domu wrocic na czas i wyrobic sie na sztange..... no i nie dosc ze jestem to jeszcze mam czas na wizaz ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-11-17 o 17:51 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Pamietacie nasza rozmowe o wtracaniu angielskich slowek?
U gory Wizazu jest reklama o prace i weszlam z ciekawosci i czytam: "Zainteresowania ukierunkowane na zagadnienia związane z wychowaniem, edukacją dzieci i szeroko pojętym parentingiem, tematyką kobiecą" ![]() Sainsbury's postawil gigantyczna choinke przy wejsciu do sklepu ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-17 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Kofika13 Aaa, mowa była o UGG więc myślałam, że to o nie chodzi
![]() Krem kupiłam na wyprzedażach, jak wróciłam do domu chciałam z ciekawości sprawdzić opinie na KWC no i się dowiedziałam co to za badziewie ![]() Co do Shameless koleżanka podeszła do tego aktora i chciała uściskać jego rękę a ten do niej z buziakiem wyskoczył ![]() bellebelle mam polską TV i bardzo dużo wtrąca się już angielskich słówek w Polsce ![]()
![]() Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2010-11-17 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny bardzo pilna prosba!!!
Ta ktora wylosowala mnie w Mikolaju prosze niech wysle mi jak najszybciej pw bo chce sie wymienic na osobe ktora ja mam. Nie moge wziac udzialu w zabawie, ale nie chce pisac o tym dlaczego - trudny i bolesny temat niestety
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
W moich sie bezpiecznie chodzi - jeszcze orla nie wywinelam
![]() Cytat:
![]() ![]() Kupilam w sklepie internetowym chyba nawet tym http://www.spartoo.co.uk/modele-2802-Bronx_RENO.php#rst A kto by ogladal taki badziew ![]() Kuseczko niestety w kosmetykach pelno jest skladnikow ktore moga bardziej zaszkodzic niz pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
dobrze wiedziec
Cytat:
![]() **** jak tam? apprentice on ?
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przyzekam nic nie mam z tym wspolnego... ![]() chociaz parenting codziennie uskuteczniam ugg, nie mam i nie chce miec, nie rozumiem ich fenomenu, moze i cieplutkie i plaskie ale i tak mnie to nie przekonuje...ja tam wole relaksy ![]() ja lubie oficerki kiedys gadalam z ortopeda lokalnym na temat uggaskow, stwierdzil, ze mozna sie nabawiec grzybka lub skrecic kostke olay mam jakis skladnik kacerogenny ale nie wiem, ktory dokladnie clinique nie kupuje shameless znam ale nie ogladam
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli sie kolezanki Lori i Dzenifer nie obraza to pomecze meza zeby mi kupil (Uggow nie znosi ![]() ![]() Malz przyniosl mi dzisiaj kwiatki i winko z okazji 4 miesiecznicy (jest takie slowo?) slubu. Dobrze, ze wie, ze do mnie z samymi kwiatkami to nie przejdzie ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-17 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.