|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
Melduję się że żyję
![]() Niestety moje życie się składa tylko z książek teraz. Wrócę może w piątek do was. Trzymajcie się ![]()
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Miki, ten cały Marek to chyba trochę przesadza
![]() No, chyba, że Ci to nie przeszkadza, ja bym mu dała ![]() Chatul, spokojnie, Ty wyraziłas swoje zdanie, ja swoje i tyle ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-17 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Ja tam się nie dziwię że gość wciąż takie teksty wali skoro Miki w taki sposób na nie odpowiada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Ja powiedziałabym mu, że nie życzę sobie takich tekstów i juz, zresztą, chyba to Miki robiła, to jakiś nierozumny. Nie lubię jak ktoś przekracza granice, które wyznaczyłam.
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
No, Miki pisała, że jak przysyłala jej te sms'y to mu odpisała i dała stanowczo do zrozumienia: FACET - s p a d a j.
Miki, tylko, abyś nie poczuła się urażona czy coś, ale wiesz przecież, że On ma coś do Ciebie mimo, iż wie, że masz Tz, ale jak będziesz reagowała "pozytywnie" na takie teksty On nie da Ci spokoju ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Wkurzają mnie tacy faceci ![]() Ja nie wiem co Oni sobie myslą. Nie potrafią zrozumieć słowa "nie"? ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-11-17 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Uwazam tak ja dziewczyny, chyba, ze Ci sie to podoba i chcialabys cos wiecej. A odnosze leciutkie wrazenie, ze podoba Ci sie bycie adorowana i moze tez Cie do niego ciagnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Gość zdecydowanie za dużo sobie pozwala
![]()
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, już 3 dni za sobą masz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
ma zielone pojęcie
|
Ja też nie mam głowy do uczenia się. A powinnam, bo mam sporo materiału do opracowania...
#4931 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem, czy wiecie ale mało ludzi w tv, w gazetach to dziennikarze po studiach dziennikarskich- to socjolodzy, politolodzy... poza tym kto robi badania - hm socjolodzy reklamy, pr.... a i spoko, wykładać mogę na większości kierunków studenci mają zajęcia z socjologii...spokojnie mogę zarabiać dodatkowo na uczelni przeraża mnie co dzieje się w tym kraju.... ![]() a wiecie jak można się go pozbyć ? Edytowane przez Rinaa Czas edycji: 2010-11-17 o 17:18 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Aguś 3 dni za mną, kolejne 2 tygodnie= 4 mega sprawdziany. Czyli ja nie wiem kiedy odpocznę.:/
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
rina zacytowalas mnie, ale tak jak pisalam wczesniej, nie napisalam tego ZLOSLIWIE. ot tylko spytalam o przyklad co dokladnie mozna robic po socjologii. A do telewizji raczej malo kto sie dostaje... Po prostu spytalam co np szara Kasia robi po socjologii? czy macie przyklad danej osoby??
a tak lekko poza tematem mialam bardzo przystojnego cwiczeniowca od socjologii ![]() ojj miki chyba dawno nie mialas adoratora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Wtajemniczenie
|
o tak Czarnej Av wygrywa
![]() w piekle jest fajnie :P Cytat:
dziekuje juz akceptowalam ![]()
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, dasz radę
![]() Miki, trochę to nie w porządku moim zdaniem. Niby nie, nie, ale jednak tak, facet sobie może nadzieje robić.
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Eee nadziei sobie nie zrobi, to akurat powiedziałam wprost że nigdy między nami nic nie będzie, może być tylko moim kolegą ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Na to pierwsze jak najbardziej nawet zajęta kobieta może sobie pozwolić- to jest miłe, kulturalne i nienachalne. To drugie... Cóż, nawet jako wolna kobieta bym sobie na coś takiego ze strony obcego faceta, nie pozwoliła.
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do telewizji mało kto się dostaje to fakt, ja np nie będę tam pracowała bo nie pozwala mi na to moja twarz ![]() o tak... znam jednego baaaardzo przystojnego przyszłego socjologa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
W moim eks domu pomógł tylko remont i pozbycie się przyczyn powstawania grzyba
A ja tak zerkam i mam wrażenie, że Miki odrobina flirtu nie zaszkodzi, bo sama też nią nie pogardzi... Ale to tylko moje obserwacje. I rozumiem Cię Miki jak najbardziej, bo nie słyszysz komplementów od TŻ i najnormalniej za nimi tęsknisz, a przecież- pozytywne reagowanie na komplementy i drobny flirciek to nic złego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe czy zrozumie
#4943 | ||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga, co innego zakuwac, a co innego zglebiac sie w tajniki jakiejs wiedzy z przyjemnoscia ![]() Cytat:
![]() Tez chcialabym miec tak niewyparzony jezyk ![]() Najwiecej bezrobotnych jet w tej chwili po informatyce i ekonomi z tego co mi wiadomo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co ze wszystkimi dziecmi/siostrzencami/wnukami lekarzy itp. ![]() Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz; przeciez w tym zawodzie jest mnostwo konowalow, a Ty sama unikasz ich jak mozesz wlasnie z powodu braku zaufania w ich kompetencje. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do Polski, o ile mi wiadomo, jeszcze nie dotarlo, ale na calym swiecie uczelnie wyzsze, zw. uniwersytety zaczely sie buntowac, trwaja protesty, okupacje i rozne akcje w tym temacie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bezrobotni sa po kazdym kierunku i malokto pracuje w swoim zawodzie. Cytat:
![]() Cytat:
Medycyna - porzadny kierunek, filozofia - kazdy z palcem dupie skonczyc moze. Nie przystaje na takie Twoje uogolnianie ![]() Kim Ty jestes, ze potrafisz ocenic ile pracy wlozyl w skonczenie studiow mgr medycyny a mgr filozofii? Nie podoba mi sie, Chatul, takie gadanie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ze kryteria czesto pozostawiaja wiele do zyczenia i nawet imbecyle studia koncza to inna, smutna sprawa. Cytat:
![]() Miki, sama go prowokujesz, uwazaj, bo chodzisz po cienkim lodzie... ![]() Cytat:
Nie jestem pewna, ale wyczuwam nutke ironii w Twoim poscie, dlatego wole sie nie odnosic do Twoich wypowiedzi nazbyt szczegolnie poki co ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
![]() ostatnio mam tyle na głowie, że ledwo nadążam z nadrabianiem Was ![]() Moniu jak tam Malutka? Już próbowaliście ją karmić z butelki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
tak, ale nie szlo Jej za bardzo, ale uczy sie, wieczorkiem poznym jeszcze bedziemy probowac
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Szmyrku, po informatyce?
Tż jest na pierwszym informatyki stosowanej roku i miał dwie oferty pracy(a bez papierka żadnego jest) i ogólnie, z tego co się interesował, to z pracą nie jest źle.
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Szmyrku, ja bym chciała odnieść się do jednego aspektu Twojej wypowiedzi - że po informatyce i ekonomii najwięcej bezrobotnych a po innych studiach mniej. Tylko że nikt nie bada tutaj, ile ludzi pracuje w zawodzie wyuczonym na studiach. Jestem przekonana że ogromna większość ekonomistów pracuje w zawodzie po studiach, czego o niektórych innych kierunkach nie można powiedzieć. Ale poza tym z większością się zgadzam
![]() Chihu - właśnie o tym mówiłam, że Miki niby powiedziała "nie" ale widać że jej się to podoba i nie chce tego ucinać, już nawet nie próbuje zaprzeczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Wtajemniczenie
|
Leseczki, ja chce Wam bardzo podziekowac, za to, ze sie troszczycie i wypytujecie o mnie i o Lil, jestescie swietbymi przyjaciolkami (nie boje sie uzyc tego okreslenia), nie zamienilabym Was na zadne inne
![]() Uwielbiam Was wszystkie ![]()
#4950 | ||||||||||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No przykro mi, na potrzeby rynku też trzeba chociaż trochę patrzeć. Najpierw obowiązki, potem przyjemności. Co z tego, że ktoś cudowny kierunek ukończył, a potem nie może pracy znaleźć? Cytat:
![]() Cytat:
Filozofia- kierunek moim zdaniem prostszy od medycyny, który łatwiej skończyć. Poza tym- nie ma już nadmiernie dużej zapotrzebowania na filozofów, jak na absolwentów medycyny. Nic więc dziwnego, że potem taki filozof siedzi na kasie za 1000 złotych miesięcznie. Tak nikogo nie obchodzi, że potrafi myśleć- bo nie tego jego praca wymaga. Cytat:
Cytat:
„Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) Edytowane przez Chatul Czas edycji: 2010-11-17 o 20:07 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.